Visit the Athens News Agency (ANA) Archive Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 04-05-14

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Έτοιμη η δυτική αψίδα στο ΟΑΚΑ Στη θέση του το σκέπαστρο
  • [02] Έρευνα Αμερικανών και Βρετανών επιστημόνων Οι άνδρες είναι... χρήσιμοι
  • [03] Πίτσα παγωτό
  • [04] Σε αεροπειρατή Ποινή κάθειρξης... 160 χρόνια
  • [05] "Τίποτα δεν έχει πάει λάθος στο Ιράκ"
  • [06] Σύμφωνα με δημοσκοπήσεις Συντριπτική πλειοψηφία Ισραηλινών
  • [07] Είχαν επιβιβασθεί 1.610 επιβάτες Φάρσα για βόμβα σε πλοίο
  • [08] Από υψηλόβαθμους αξιωματούχους Νέες αποκαλύψεις για βασανιστήρια
  • [09] Περίπου 315 Ιρακινοί Φεύγουν από την κόλαση

    [01] Αθήνα 2004

    Έτοιμη η δυτική αψίδα στο ΟΑΚΑ Στη θέση του το σκέπαστρο

    13/5/2004 10:40:00 μμ

    Συντάκτης: Βαγγέλης Θεοδώρου

    Στην οριστική της θέση βρίσκεται από το απόγευμα η δυτική αψίδα του σκεπάστρου στο Ολυμπιακό Στάδιο και ήδη ξεκίνησαν οι προεργασίες για την ολίσθηση της ανατολικής αψίδας, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος του Μαΐου. Παράλληλα, οι τεχνικοί θα συνεχίσουν την καλωδίωση στο στέγαστρο και την τοποθέτηση των συνθετικών σκιάστρων, ενώ με τη μετακίνηση της δυτικής αψίδας ξεκινούν και τα έργα διαμόρφωσης του χώρου, που πρώτα καταλάμβανε η κατασκευή. Το υπουργείο Πολιτισμού, η Οργανωτική Επιτροπή και οι υπεύθυνοι για την ολίσθηση, η οποία ξεκίνησε το μεσημέρι της Δευτέρας, εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους και επεσήμαναν, πως δόθηκε "η πρώτη ηχηρή απάντηση", σε όσους αμφισβήτησαν την ικανότητα των Ελλήνων να ολοκληρώσουν ένα τόσο πολυσύνθετο κατασκευαστικό εγχείρημα.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Προχωρά κανονικά η ολίσθηση

    [02] Υγεία

    Έρευνα Αμερικανών και Βρετανών επιστημόνων Οι άνδρες είναι... χρήσιμοι

    14/5/2004 12:10:00 πμ

    Συντάκτης: Βαγγέλης Θεοδώρου

    Πηγή: Επιθεώρηση "Nature"

    Μήπως νομίζετε πως, μετά τη γονιμοποίηση του ωαρίου, ο άνδρας είναι περιττός; Έρευνα Αμερικανών και Βρετανών επιστημόνων, που δημοσιεύεται στην επιστημονική επιθεώρηση "Nature", δίνει μια τρανταχτή απάντηση σε όσους θεωρούν τον άνδρα ελάχιστα χρήσιμο στην ανάπτυξη του εμβρύου. Σύμφωνα με τους ερευνητές, το σπερματοζωάριο δεν γονιμοποιεί απλά το ωάριο, αλλά παρέχει και πολύτιμο γενετικό υλικό στο έμβρυο. Πιο συγκεκριμένα, το σπερματοζωάριο δίνει ανδρικά χρωμοσώματα και αγγελιοφόρο RNA (mRNA), που βοηθούν το έμβρυο να αναπτυχθεί. Για πρώτη φορά στα επιστημονικά χρονικά, οι ερευνητές έδειξαν, ότι κατά τη γονιμοποίηση του ωαρίου, εκτός από DNA, μεταφέρεται και RNA.

    Ο πατέρας δίνει πολλά

    Οι επιστήμονες προσδιόρισαν έξι διαφορετικά μόρια αγγελιοφόρου RNA, τα οποία περιέχονται στα σπερματοζωάρια και το γονιμοποιημένο ωάριο, αλλά όχι σε μη γονιμοποιημένα ωάρια.

    Το mRNA που εντοπίστηκε μαρτυρεί, πως τα ζωτικά αυτά μόρια μεταφέρονται κατά τη διάρκεια της γονιμοποίησης του ωαρίου από το σπέρμα. Συγκεκριμένα, το mRNA μεταφέρει τις "πληροφορίες", οι οποίες περιέχονται στα γονίδια, σε άλλα σημεία του κυττάρου.

    "Ο άνδρας παίζει σημαντικότερο ρόλο στην ανάπτυξη του εμβρύου, απ' ότι πιστεύαμε" τόνισε ο επικεφαλής των ερευνητών, Στίβεν Κράουετζ, που επεσήμανε, πως, τελικά, "ο πατέρας προσφέρει περισσότερα από το DNA του".

    Η αγάπη θέλει δύο

    Η ανακάλυψη αυτή εξηγεί τα υψηλά ποσοστά αποτυχίας της κλωνοποίησης, αλλά και πολλές περιπτώσεις υπογονιμότητας.

    Όπως τόνισε ο κ. Κράουετζ, το mRNA λειτουργεί "ως διακόπτης, που ανάβει και επιτρέπει να τρέξει το σωστό πρόγραμμα" για την ανάπτυξη του εμβρύου.

    Η χρησιμότητα του πατρικού RNA εξηγεί τα χαμηλά ποσοστά επιτυχίας της κλωνοποίησης, στην οποία το ωάριο δεν γονιμοποιείται από το σπερματοζωάριο, παρά το ότι μπορεί να επεξεργασθεί στο εργαστήριο. Μετά από αυτά, είναι πλέον εμφανές, πως η "συνταγή" της επιτυχίας στην αναπαραγωγή έγκειται στη συμμετοχή και των δύο φύλων!

    Σχετικά Links:

    Επιθεώρηση "Nature"

    [03] Διάφορα

    Πίτσα παγωτό

    14/5/2004 12:29:00 πμ

    Συντάκτης: Βαγγέλης Θεοδώρου

    Είστε θαυμαστής της ιταλικής κουζίνας και λάτρης των γλυκών; Η επόμενη είδηση θα σας ενθουσιάσει! Ιταλός σεφ "ένωσε" την πίτσα με το παγωτό χωνάκι και δημιούργησε μια ζεστή γαστριμαργική απόλαυση, που δεν λιώνει και δεν λερώνει με τη σάλτσα της. Η "κωνοπίτσα", δημιούργημα του σεφ Ροζάνο Μποτσιόλο, έχει το σχήμα κώνου και είναι παρασκευασμένη με λεπτή ζύμη, σάλτσα τομάτας και τυρί μοτσαρέλα. Η νέα συνταγή αποτελεί το αντίπαλο δέος του χάμπουργκερ και του χοτ- ντογκ, αφού χρειάζονται μόλις 3 λεπτά για να ετοιμαστεί και κοστίζει 2,80 ευρώ.

    Ο κ. Μποτσιόλο δημιούργησε και την ανάλογη εταιρία (μήπως τα Μακ Ντόναλτνς και τα λοιπά συναφή είναι πιο έξυπνα;), που χαρακτήρισε το δημιούργημα "τη μεγαλύτερη εφεύρεση στο χώρο του γρήγορου φαγητού".

    Μάλιστα, εκπρόσωπος της εταιρίας εξήρε τα οφέλη του νέου φαγητού ακόμα και για τους λάτρεις της γυμναστικής, λέγοντας ότι "μπορείς να το φας ακόμα και όταν τρέχεις"!

    Η "κωνοπίτσα" θα παρουσιασθεί για πρώτη φορά σε έκθεση τροφίμων στο Μιλάνο. Οι υπόλοιποι πρέπει να κάνουμε υπομονή και να αρκεστούμε στην κλασσική πίτσα μαργαρίτα ή έστω μια σπέσιαλ!

    [04] Διεθνή

    Σε αεροπειρατή Ποινή κάθειρξης... 160 χρόνια

    14/5/2004 8:31:00 πμ

    Ένας Ιορδανός αεροπειρατής, που έχει ήδη εκτίσει ποινή κάθειρξης 15 χρόνων σε πακιστανική φυλακή για τρομοκρατική επίθεση που έγινε το 1986, καταδικάσθηκε σε κάθειρξη 160 χρόνων, την οποία θα εκτίσει σε μία από τις φυλακές υψίστης ασφαλείας των ΗΠΑ. Ο Ζαϊντ Χασάν Αμπντ Λατίφ Σαφαρίνι, 42 χρόνων, παραδέχθηκε την ενοχή του, τον Δεκέμβριο και συμφώνησε να συνεργασθεί με τις αρχές σε σχέση με την επίθεση, που κόστισε τη ζωή 21 ανθρώπων, μεταξύ των οποίων πολίτες των ΗΠΑ, του Πακιστάν, της Ινδίας και του Μεξικού.

    Στην φυλακή ADX

    Κατά την απόπειρα αεροπειρατίας που έκανε σε πτήση της Pan American, στις 5 Σεπτεμβρίου, στο Καράτσι του Πακιστάν, οι τρομοκράτες δεν είχαν καταφέρει να απογειώσουν το αεροσκάφος διότι το πλήρωμα είχε δραπετεύσει από το κόκπιτ.

    Στη συνέχεια οι αεροπειρατές σκότωσαν έναν από τους επιβάτες και πέταξαν το πτώμα του στον διάδρομο προσγείωσης. Οι αμερικανοί εισαγγελείς ζήτησαν να επιβληθεί η ποινή του θανάτου, αλλά τελικά ο κατηγορούμενος συμφώνησε να συνεργασθεί εξασφαλίζοντας ότι θα τού επιβληθεί η μέγιστη ποινή κάθειρξης, αλλά όχι η εσχάτη των ποινών. ''Η αυστηρότητα της καταδικαστικής απόφασης εναντίον του Σαφαρίνι τονίζει την βαρβαρότητα των τρομοκρατικών ενεργειών εναντίον αθώων ανθρώπων'', δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Τζον Ασκροφτ.

    Επίσης, ο Σαφαρίνι συμφώνησε να συνεργασθεί οποτεδήποτε και με οποιοδήποτε τρόπο ζητήσουν οι ΗΠΑ, περιλαμβανομένης της κατάθεσής του εναντίον των συγκατηγορουμένων του, όταν θα έλθουν οι υποθέσεις αυτές ενώπιον της αμερικανικής Δικαιοσύνης.

    Το δικαστήριο πρότεινε να φυλακισθεί ο Σαφαρίνι στην φυλακή ADX, στο Κολοράντο, όπου κρατούνται ''οι χειρότεροι όλων'' των φυλακισμένων σε ομοσπονδιακές φυλακές των ΗΠΑ.

    [05] Ιράκ

    "Τίποτα δεν έχει πάει λάθος στο Ιράκ"

    14/5/2004 8:39:00 πμ

    Συντάκτης: Aννα Κούρτη

    Παρά τη διεθνή κατακραυγή για τους βασανισμούς Ιρακινών αιχμαλώτων και την κλιμάκωση των ανταρτικών επιθέσεων, ο Αμερικανός ΥΠΕΞ Κόλιν Πάουελ εμφανίσθηκε αισιόδοξος στο τηλεοπτικό σταθμό της Δανίας DR TV, υποστηρίζοντας ότι στο Ιράκ τίποτα δεν έχει πάει λάθος. "Στη διάρκεια του χρόνου μετά την αναχώρηση ή την απομάκρυνση του καθεστώτος του, έχουμε αρχίσει μία προσπάθεια ανοικοδόμησης, έχουμε ενεργοποιήσει μία πολιτική διαδικασία που θα μας επιτρέψει να αποκαταστήσουμε την εθνική κυριαρχία της ιρακινής κυβέρνησης", δήλωσε ο Πάουελ. Νωρίτερα, Αμερικανοί βουλευτές είχαν υποστηρίξει πως το σχέδιο για την αποκατάσταση της εθνικής κυριαρχίας στο Ιράκ, στις 30 Ιουνίου, προβλέπει περιορισμένη αυτοδιαχείριση και θα μπορούσε να πλήξει τις προσπάθειες να δωθεί στους Ιρακινούς ο πραγματικός έλεγχος της χώρας.

    Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

    Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι οι περισσότεροι Αμερικανοί απορρίπτουν τον τρόπο με τον οποίον χειρίζεται η κυβέρνηση Μπους το θέμα του Ιράκ.

    Ο Κόλιν Πάουελ έκανε λόγο για "δυσκολίες" και "προκλήσεις" που αντιμετωπίζουν οι αμερικανικές δυνάμεις στο Ιράκ, αλλά διαβεβαίωσε ότι "θα ολοκληρώσουμε την αποστολή μας και είμαστε αποφασισμένοι να δούμε το Ιράκ να γίνειται δημοκρατικό κράτος στα χέρια του λαού του που θα έχει την εθνική κυριαρχία στη χώρα".

    [06] Διεθνή

    Σύμφωνα με δημοσκοπήσεις Συντριπτική πλειοψηφία Ισραηλινών

    14/5/2004 8:59:00 πμ

    Η συντριπτική πλειοψηφία των Ισραηλινών τάσσεται υπέρ της αποχώρησης από τη Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με δημοσκοπήσεις που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα. Στο ερώτημα είστε υπέρ ή κατά της μονομερούς αποχώρησης από τη Λωρίδα της Γάζας, το 71% των ερωτηθέντων απάντησε καταφατικά και μόλις το 24% εξέφρασε την αντίθεσή του. Σε ανάλογη δημοσκόπηση στις 4 Μαΐου υπέρ της αποχώρησης από τη Γάζα ήταν το 62% και κατά το 32%. Οι υπέρμαχοι της μονομερούς αποχώρησης αποτελούν και τη μεγάλη πλειοψηφία μεταξύ των μελών του κυβερνώντος κόμματος Λικούντ (63%), παρά το γεγονός ότι στο πρόσφατο εσωκομματικό δημοψήφισμα είχε απορριφθεί με 59% το σχέδιο Σαρόν. Η δημοσκόπηση, που έγινε για λογαριασμό της εφημερίδας Γεντιότ Αχρονότ, έδειξε ακόμη ότι το 68% των Ισραηλινών τάσσονται υπέρ της εφαρμογής του σχεδίου Σαρόν και το 35% είναι κατά. Σύμφωνα με άλλη δημοσκόπηση της εφημερίδας Μααρίβ, το 79% των Ισραηλινών είναι υπέρ της αποχώρησης από τη Γάζα και μόλις το 18% είναι αντίθετοι.

    [07] Εσωτερικά

    Είχαν επιβιβασθεί 1.610 επιβάτες Φάρσα για βόμβα σε πλοίο

    14/5/2004 9:57:00 πμ

    Πηγή: ΑΠΕ

    Με καθυστέρηση μιάμισης ώρας απέπλευσε το επιβατηγό-οχηματαγωγό "Εξπρές Αθηνά" στις 09.30, από τον Πειραιά για τα νησιά Σύρος, Τήνος, Μύκονος, μετά από τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας. Αγνωστος τηλεφώνησε στην εφημερίδα "Ελευθεροτυπία" για την ύπαρξη βόμβας στο πλοίο της ακτοπλοϊας. Στο πλοίο είχαν επιβιβασθεί 1.610 επιβάτες και μεγάλος αριθμός οχημάτων. Αμέσως μετά το τηλεφώνημα αν και αξιωματικοί εκτίμησαν οτι πιθανότατα να πρόκειται για φάρσα, οι Λιμενικοί έθεσαν σε εφαρμογή το αντιτρομοκρατικό σχέδιο "Λαβίς". Αφού εκκένωσαν το πλοίο της HFD άρχισαν εξονυχιστικό ελεγχο κάθε σημείου του "Εξπρές Αθηνά", χωρίς να βρεθεί κάτι το ύποπτο.

    [08] Ιράκ

    Από υψηλόβαθμους αξιωματούχους Νέες αποκαλύψεις για βασανιστήρια

    14/5/2004 10:36:00 πμ

    Συντάκτης: Βίκυ Κελέρη

    Παραβίαση της συνθήκης της Γενεύης για τους αιχμαλώτους πολέμου συνιστούν ορισμένες μέθοδοι, που ακολουθεί ο αμερικανικός στρατός κατά την ανάκριση Ιρακινών κρατουμένων, παραδέχτηκαν υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του πενταγώνου. Η παραδοχή αυτή έρχεται την ώρα, που οι γερουσιαστές ερευνούν τις αποκαλύψεις για σεξουαλική και ψυχολογική κακοποίηση κρατουμένων στη φυλακή Αμπού Γράιμπ, στη Βαγδάτη, που έχουν προκαλέσει σάλο διεθνώς και έχουν φέρει σε δύσκολη θέση τον πρόεδρο Μπους. Κατά τη διάρκεια ακρόασης στην Επιτροπή Ενόπλων Δυνάμεων της Γερουσίας, Δημοκρατικοί γερουσιαστές άσκησαν πιέσεις στον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας, Πολ Γούλφοβιτς και στον δεύτερο στην ιεραρχία του στρατεύματος, στρατηγό Πίτερ Πέις, ρωτώντας σχετικά με τη διαδικασία, που ακολουθείται στις ανακρίσεις, με την έγκριση του επικεφαλής των αμερικανικών δυνάμεων στο Ιράκ, στρατηγού, Ρικάρντο Σάντσες.

    Διαψεύδει το Πεντάγωνο

    Σύμφωνα με τα στοιχεία, που παρέθεσαν οι Γερουσιαστές, οι ανακριτές δεν επιτρέπουν στους αιχμαλώτους να κοιμηθούν, τούς απειλούν με σκυλιά, τους υποχρεώνουν να μένουν σε τέτοιες στάσεις που προκαλούν έντονο στρες και τους κρατούν σε απομόνωση για 30 ημέρες.

    Μάλιστα, ο Γερουσιαστής Τζακ Ριντ ρώτησε τον στρατηγό Πέις, εάν θεωρεί, πως θα παραβίαζε τη Συνθήκης της Γενεύης, η κράτηση ενός Αμερικανού πεζοναύτη σε ξένη χώρα, γυμνού, με μια σακούλα στο κεφάλι, ή κρεμασμένος από τα χέρια επί 45 λεπτά. Όταν ο ίδιος απάντησε καταφατικά, ο Ριντ, ανέφερε χαρακτηριστικά: "διαβάζοντας τις οδηγίες του στρατηγού Σάντσες, φαίνεται πως ακριβώς αυτή μπορεί να είναι η συμπεριφορά στο Ιράκ", ενώ υπέβαλε την ίδια ερώτηση και στον Γούλφοβιτς.

    Ωστόσο, το Πεντάγωνο εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται, πως ο Ριντ κάνει λάθος και το σενάριό του "αντίκειται στους κανόνες που ισχύουν. Παράλληλα, ο υπουργός Άμυνας, Ντόναλντ Ράμσφελντ, ο οποίος έκανε χθες αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Ιράκ, δήλωσε ενώπιον άλλης επιτροπής της Γερουσίας, ότι οι δικηγόροι του Πενταγώνου ενέκριναν τις ανακριτικές μεθόδους που ακολουθεί ο αμερικανικός στρατός.

    Βολές από τους Τάιμς

    Εν τω μεταξύ, νέο δημοσίευμα των Τάιμς του Λος Άντζελες δίνει νέες πληροφορίες για τα βασανιστήρια εις βάρος Ιρακινών αιχμαλώτων. "Αμερικανοί φρουροί στις φυλακές Αμπού Γαρίμπ γύμνωναν ιρακινούς κρατουμένους, τους χλεύαζαν, τους χτυπούσαν και στη συνέχεια στη χειρότερη των ταπεινώσεων τους υποχρέωναν να χτυπούν ο ένας τον άλλο", αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα.

    Μάλιστα, σημειώνεται, ότι ο επιλοχίας Τζέρεμι Σίβιτς, ο πρώτος στρατιωτικός που θα προσαχθεί σε στρατοδικείο για το σκάνδαλο της κακοποίησης των ιρακινών κρατουμένων, αποκάλυψε στους ανακριτές μία "συγκλονιστική ιστορία" για το πώς οι στρατιώτες κακοποιούσαν τους κρατουμένους στη διάρκεια των νυχτερινών εφόδων με επικεφαλής τον επιλοχία Τσαρλς Γκράνερ. Στη διάρκεια των εφόδων ο Γκράνερ πάντοτε "έκανε αστεία, γελούσε ...ενεργούσε σαν να το διασκέδαζε".

    [09] Ιράκ

    Περίπου 315 Ιρακινοί Φεύγουν από την κόλαση

    14/5/2004 11:15:00 πμ

    Συντάκτης: Βίκυ Κελέρη

    Ξεκίνησε σήμερα το πρωί, η απελευθέρωση ομάδας 315 ιρακινών κρατουμένων από τις φυλακές Αμπού Γαρίμπ. Η απελευθέρωση είχε ανακοινωθεί στις 12 Μαίου από εκπρόσωπο της Συμμαχίας και πραγματοποιείται σήμερα, την επομένη της αιφνιδιαστικής επίσκεψης στη φυλακή- κολαστήριο, του Αμερικανού υπουργού Άμυνας, Ντόναλντ Ράμσφελντ, μετά το σκάνδαλο της κακοποίησης των κρατουμένων. Μάλιστα, ένα λεωφορείο με δεκάδες κρατούμενους αναχώρησε από τις φυλακές νωρίς το πρωί και κατευθύνθηκε προς τη γειτονική κοινότητα Αμπού Γαρίμπ. Το λεωφορείο, που συνόδευαν αμερικανικά στρατιωτικά οχήματα, έφτασε τελικά στην βάση της ιρακινής πολιτοφυλακής, στην Αλ Αμιρίγια, απ` όπου θα αφεθούν τελικά ελεύθεροι οι κρατούμενοι.

    Δεν έχουν τέλος οι συγκρούσεις

    Εν τω μεταξύ, οι εχθροπραξίες στο Ιράκ συνεχίζονται. Ένας Αμερικανός πεζοναύτης σκοτώθηκε σε μάχη που ξέσπασε στην επαρχία Αλ Ανμπάρ, στο δυτικό Ιράκ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συνασπισμού, ο πεζοναύτης σκοτώθηκε καθώς "μετείχε σε επιχείρηση ασφάλειας και σταθεροποίησης", ωστόσο δε δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρεις.

    Παράλληλα, ισχυρές εκρήξεις ακούσθηκαν σήμερα γύρω στις 11:00 τοπική ώρα στη νότια περιφέρεια της πόλης Νατζάφ, λίγο πριν από την προσευχή της Παρασκευής. Νωρίτερα στην ίδια πόλη ξέσπασαν συμπλοκές μεταξύ στρατιωτών του συνασπισμού και πολιτοφυλάκων του ριζοσπάστη σιίτη ηγέτη Μοκτάντα Σαντρ. Οι τελευταίες σημειώθηκαν στη νότια και τη δυτική είσοδο της πόλης που βρίσκεται 160 χιλιόμετρα νότια της Βαγδάτης και είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματισθούν επτά άνθρωποι.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Friday, 14 May 2004 - 8:58:13 UTC