Browse through our Interesting Nodes on Law Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 04-08-06

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Υποδοχή Champions League
  • [02] Ερευνα για τη χρήση του Internet στην Ελλάδα Το who is who του Έλληνα
  • [03] Θέλει δουλειά η ΑΕΚ
  • [04] Στο Ηράκλειο απεσταλμένοι των βρετανικών ΜΜΕ Πέθανε και το δεύτερο
  • [05] Σε μεγάλα κέφια ο Γεωργιάδης
  • [06] Στο Έσεν της Γερμανίας Μαζική δηλητηρίαση από υπερβολική χλωρίωση

    [01] Αθλητισμός

    Υποδοχή Champions League

    6/8/2004 9:01:00 μμ

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε μετά από τρεισήμισι ώρες πτήσης στο Λονδίνο. Εκεί έτυχε θερμής υποδοχής από τους ανθρώπους της Πόρτσμουθ, με την οποία αγωνίζεται αύριο σε φιλικό αγώνα. Χαρακτηριστικό της καλής φιλοξενίας των Άγγλων, ήταν πως επιστράτευσαν το πούλμαν της ομάδας για να μεταφερθεί το "τριφύλλι" από το αεροδρόμιο στο Πόρτσμουθ.

    Ανοιξιάτικος καιρός

    Ευχάριστη έκπληξη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας ήταν και οι καιρικές συνθήκες που βρήκαν εκεί. Λιακάδα και 25 βαθμοί Κελσίου, που δεν είχε καμία σχέση με την αφόρητη ζέστη της Αθήνας.

    Μάλιστα όπως τους μετέφεραν οι άνθρωποι του Αγγλικού συλλόγου, οι ίδιες συνθήκες θα επικρατούν και την ώρα του αγώνα.

    Με προοπτική να ξεκουραστούν όσο περισσότερο γίνεται, η προπόνηση των "πράσινων" που θα γίνει στις 20:00 ώρα Ελλάδας, η προπόνηση θα περιλαμβάνει μόνο χαλάρωμα.

    [02] Τεχνολογία

    Ερευνα για τη χρήση του Internet στην Ελλάδα Το who is who του Έλληνα χρήστη

    6/8/2004 9:25:00 μμ

    Συντάκτης: Αννίτα Πασχαλινού

    Ειδήσεις > Τεχνολογία)&body=Ποιος είναι ο Έλληνας χρήστης του Διαδικτύου; Online έρευνα της AGB Hellas σε συνεργασία με την Phaistos Networks

    Το προφίλ του Έλληνα χρήστη του Internet, τις προτιμήσεις και τις συνήθειες του αποτυπώνει έρευνα που πραγματοποίησε η AGB Hellas σε συνεργασία με την Phaistos Networks. Σύμφωνα με τα συμπεράσματα της, η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών του Internet στη χώρα μας, είναι ηλικίας 25-34 ετών, (τέσσερις στους δέκα), έχουν τουλάχιστον απολυτήριο Λυκείου (96,4%), είναι μυημένοι στον κυβερνοχώρο τα τελευταία τρία χρόνια (68,7%) ενώ διαθέτουν καθημερινά τουλάχιστον μία ώρα (71,4%) για την πλοήγηση τους στο Διαδίκτυο. Σε ποσοστό 58,4%, δηλώνουν ότι μπαίνουν στο Internet από το σπίτι ενώ μόλις ένα 37,9% απήντησε ότι έχει πρόσβαση στο μέσο από το χώρο εργασίας του (37,9%).

    Ανδρες, τριαντάρηδες από μεγάλα αστικά κέντρα

    Στην πλειοψηφία τους οι συμμετέχοντες στην έρευνα, ήταν άνδρες, (81,8%), άγαμοι (51,5%), υπάλληλοι του ιδιωτικού τομέα (24,4%), με ετήσιο εισόδημα από 15000-30.000 Ευρώ.

    Οι γυναίκες αποτελούν μόλις το 18,2% ενώ επτά στους δέκα προέρχονται από τα μεγάλα αστικά κέντρα , την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

    Η πλειοψηφία όσων χρησιμοποιούν το Internet ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα των 25-34 ετών και ακολουθούν οι χρήστες που ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα των 35-44 ετών με ποσοστό 32,5%.

    Αντίθετα αδιάφορους φαίνεται ότι αφήνει το νέο μέσο, τους γηραιότερους, οι οποίοι δεν ξεπερνούν το 3% από 55 ετών και πάνω.

    Πολύτιμο εργαλείο για online αγορές

    H πλειοψηφία των ερωτηθέντων (56,7%) απήντησε ότι έχει κάνει τουλάχιστον μία αγορά στο Internet, δαπανώντας κατά κύριο λόγο ποσά μεγαλύτερα των 50 Ευρώ (74,6%).

    Φαίνεται μάλιστα, ότι προτιμούν το Διαδίκτυο για να αγοράσουν software και hardware υπολογιστών, βιβλία περιοδικά, τουριστικές υπηρεσίες, CDs, κινηματογραφικές ταινίες σε formats VHS και DVD.

    Εκείνο όμως που είναι ενδιαφέρον και θα πρέπει να επισημανθεί είναι ο βαθμός δυσπιστίας στη χρήση της πιστωτικής τους κάρτας.

    Σε ποσοστό 63,8% οι χρήστες απήντησαν ότι φοβούνται να χρησιμοποιήσουν την πιστωτική τους κάρτα online, ενώ ανησυχούν επίσης και για το πώς θα διασφαλιστεί η ασφάλεια των προσωπικών τους δεδομένων (41,9%)

    Αντίθετα, ένα εξαιρετικά μεγάλο ποσοστό, το 59,6% φαίνεται ότι καταφεύγει στο Διαδίκτυο για να πραγματοποιήσει τις τραπεζικές του συναλλαγές , πληρωμή πιστωτικών καρτών, λογαριασμών ΔΕΗ, ΟΤΕ, ενημέρωση υπολοίπου λογαριασμού.

    Γιατί σερφάρουν;

    Η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών, 76,5% φαίνεται ότι επιλέγει το Internet για να αναζητήσει πληροφορίες και να επικοινωνήσει με άλλους χρήστες (59,4%).

    Εξαιρετικά μεγάλο είναι το ποσοστό αυτών που το προτιμούν για να ενημερωθούν για θέματα επικαιρότητας (58,15%), αλλά και για να κατεβάσουν μουσικά αρχεία ή software (44%).

    Όσο για τα θέματα που τους αρέσει να ενημερώνονται, η πλειοψηφία απαντά "για θέματα σχετικά με το επάγγελμα τους" και ακολουθούν εκείνοι που προτιμούν τις επιστημονικές και τεχνολογικές ειδήσεις (68,7%), την πολιτική επικαιρότητα (55,35%) και την αθλητική ειδησεογραφία (49,15%).

    Ευχαριστημένοι αλλά θέλουν περισσότερα

    Οι περισσότεροι εμφανίζονται ικανοποιημένοι από την εικόνα των ελληνικών portals vortals και των εταιρικών δικτυακών τόπων.

    Ζητούν όμως περισσότερες υπηρεσίες και εργαλεία (56,9%), συχνότερη ανανέωση περιεχομένου (59,9%) και εξειδικευμένη ενημέρωση (43,7%).

    Επιπλέον, στέλνουν το δικό τους μήνυμα στο κράτος, ζητώντας σε ποσοστό 57% περισσότερες ηλεκτρονικές υπηρεσίες .

    Η ταυτότητα της έρευνας

    Στην έρευνα E-metrics, που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2004, συμμετείχαν 23 από τα μεγαλύτερα ελληνικά sites, Acn.gr, Alter.gr, Athinorama.gr, Cinenews.gr, Ert.gr, Euro2day.gr, Flash.gr, Forthnet.gr, Hol.gr, Lawnet.gr, Mad.gr, Megatv.com, Naftemporiki.gr, Netkids.gr, News.antenna.gr, Otenet.gr, Pathfinder.gr, Sport.gr, Sportaction.gr, Star.gr, Supersport.gr, Vips24.gr

    Σε καθένα από τα 23 sites, εμφανίζονταν ένα pop banner, το οποίο καλούσε τους επισκέπτες να απαντήσουν σε ένα online ερωτηματολόγιο.

    [03] Αθλητισμός

    Θέλει δουλειά η ΑΕΚ

    6/8/2004 9:37:00 μμ

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Ανέτοιμη και με λίγα στοιχεία ομάδας, εμφανίστηκε η ΑΕΚ στο φιλικό με τη Μαρκό το απόγευμα. Ο "δικέφαλος", νίκησε με 2-1, αλλά έδειξε πως ακόμα θέλει πολλή δουλειά. Πράγμα βέβαια λογικό, καθώς είναι ακόμα στην αρχή της προετοιμασίας της. Ο Φερνάντο Σάντος ξεκίνησε με 4-3-3 με τον Νίκο Λυμπερόπουλο σε ρόλο αντι-Τσιάρτα, δεξιά τον Σοάρες και αριστερά τον Κωνσταντινίδη, ενώ καθαρός επιθετικός ήταν ο Καπάνταης. Αμυντικά χάφ ήταν οι Κόντης, Ρούσεφ και οι Αμπονσά, Κάππος στο κέντρο της άμυνας, ενώ τα άκρα κάλυπταν οι Τζιωρτζόπουλος (αριστερά), Τόσκας (δεξιά).

    Παρουσία του Ντέμη

    Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ μπήκε δυνατά και έχασε αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ με τους Σοάρες, Κωνσταντινίδη, Ρούσεφ. Το Μαρκό άρχισε να ισορρροπεί κάπως και έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τους Αλεν, Γεωργίου. Η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ήταν για την ΑΕΚ, με το φάουλ του Ρούσεφ να εξουδετερώνεται από τον τερματοφύλακα του Μαρκό, Ανδριόπουλο.

    Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Κρασσά να πάιρνει τη θέση του Λυμπερόπουλου, και τον Κωστένογλου αντί του Κάππου. Στα πρώτα λεπτά η ΑΕΚ είχε δύο καλές στιγμές με τους Τζιωρτζόπουλο, Καμπάνταη, που δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Μέγα (αλλάξε τερματοφύλακα το Μαρκό).

    Δύο ακόμη ευκαιρίες με τους Καμπάνταη, Σοάρες στο 60΄ και 65΄, για να γράψει το 1-0 στο 70΄ ο Ρούσεφ με χτύπημα πέναλτι, που κέρδισε ο Καμπάνταης σε ανατροπή από τον Μέγα. Η Μαρκό έφθασε κοντά στο γκολ στο 57΄ και το 59΄ με τον Κουτσογιάννη, ο οποίος στην τρίτη ευκαιρία, από βαθιά μπαλιά, που βρήκε την άμυνα της ΑΕΚ απροετοίμαστη, κατάφερε να ισοφαρίσει με ψηλοκρεμαστό πλασέ. Τη νίκη στην ΑΕΚ έδωσε στο 87΄ ο Καμπάνταης με καρφωτή κεφαλιά, ενώ στην εκπνοή του αγώνα ακυρώθηκε ώς οφσάιντ γκολ του Κωστή.

    Ο Φερνάντο Σάντος χρησιμοποίησε τους: Μιχαηλίδη, Τόσκα, Τζιωρτζιόπουλο, Κάππο (46΄ Κωστένογλου), Αμπονσά, Κόντη, Ρούσεφ (74΄ Σολάκης), Κωνσταντινίδη (74΄ Βούλγαρης), Λυμπερόπουλο (46΄ Κρασσάς), Σοάρες (74΄ Μπούρμπος), Καμπάνταη.

    Τον αγώνα παρακολούθησε και ο Ντέμης Νικολαΐδης μαζί με τον Ίλια Ίβιτς.

    Παρ' ολίγο επεισόδια

    Ένταση δημιουργήθηκε για λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, καθώς ενώ είχε ανακοινωθεί από την ΠΑΕ ΑΕΚ, ότι η είσοδος είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους, τελικά αρκετοί απο αυτούς που πήγαν στο γήπεδο πλήρωσαν 10 ευρώ για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

    Μάλιστα το απόκομμα δεν ήταν εισιτηρίου, αλλά πρόσκλησης. Όπως έγινε γνωστό από τη γηπεδούχο ομάδα, το θέμα δημιουργήθηκε από μια παρεξήγηση εκ μέρους της ΑΕΚ, ενώ όταν έμαθαν για την ανακοίνωση για ελεύθερη είσοδο, οι υπόλοιποι πέρασαν χωρίς να πληρώσουν, αν και πολλοί υποστήριζαν ότι όλοι πλήρωσαν 7 ή 10 ευρώ.

    [04] Εσωτερικά

    Στο Ηράκλειο απεσταλμένοι των βρετανικών ΜΜΕ Πέθανε και το δεύτερο παιδάκι στην Κρήτη

    6/8/2004 10:30:00 μμ

    Συντάκτης: Αννίτα Πασχαλινού

    Ειδήσεις > Εσωτερικά)&body=Ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις λαμβάνει πλέον το τροχαίο δυστύχημα στα Μάλια, μετά το θάνατο και του 9χρονου Βρετανού που είχε τραυματισθεί σοβαρά

    Υπέκυψε στα τραύματά του, ο 9χρονος Βρετανός Nikhill Ponja, που έδινε μάχη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ, θύμα και αυτός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στην είσοδο των Μαλίων. Ο 10χρονος αδελφός του, άφησε την τελευταία του πνοή, πάνω στην άσφαλτο, δευτερόλεπτα μετά το τροχαίο. Την ίδια ώρα, σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται και μία 27χρονη Βρετανίδα, θύμα και αυτή του τροχαίου, ενώ οι άλλοι τρεις τραυματίες έχουν διαφύγει τον κίνδυνο. Να υπενθυμίσουμε ότι το δυστύχημα συνέβη, όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν 50 Βρετανοί τουρίστες σταμάτησε αντικανονικά και αποβίβαζε τους επιβάτες από την πλευρά της Εθνικής Οδού. Διερχόμενο ΙΧ παρέσυρε και χτύπησε θανάσιμα τον 10χρονο, τον αδελφό του ενώ τραυμάτισε και άλλα τέσσερα άτομα. Αμέσως μετά, το όχημα συγκρούστηκε με διερχόμενο αγροτικό αυτοκίνητο και στη συνέχεια προσέκρουσε σε άλλο σταθμευμένο τουριστικό λεωφορείο.

    Ποινικές διώξεις στους οδηγούς

    Στο μεταξύ απολογήθηκαν στην Ανακρίτρια Αθηνά Γαλιουδάκη και οι τρεις οδηγοί που ενεπλάκησαν στο τροχαίο, οι δύο εκ των οποίων αντιμετωπίζουν κακουργηματικές ποινικές διώξεις

    Στον 25χρονο Μανόλη Παναγιωτάκη, οδηγό του επιβατικού αυτοκινήτου, ο Εισαγγελέας απηύθυνε ποινική δίωξη για διατάραξη της ασφάλειας συγκοινωνιών με ενδεχόμενο δόλο, από την οποία επήλθε ο θάνατος.

    Τόσο σε βάρος του 25χρονου όσο και σε βάρος του 43χρονου οδηγού του Λεωφορείου Χαράλαμπου Πολυχρονάκη, απευθύνθηκαν επίσης οι ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από αμέλεια και πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια κατά συρροή.

    [05] Αθλητισμός

    Σε μεγάλα κέφια ο Γεωργιάδης

    6/8/2004 10:45:00 μμ

    Συντάκτης: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Χωρίς τους Ριβάλντο, Τζιοβάνι, Σουρέρ και Οκκά αλλά με ένα Γιώργο Γεωργιάδη που δείχνει να βρίσκει τον καλό του εαυτό μετά την μέτρια περυσινή περίοδο, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 2-1 της ρουμανικής Μπίχορ Οραντέα, που εφέτος υποβιβάστηκε στη Β' κατηγορία. Ο Δραμινός άσος που φαίνεται ότι η έλευση του Ντούσαν Μπάγεβιτς τον έχει μεταμορφώσει, πέτυχε και τα δυο γκολ για τον "θρύλο", πιστοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο την αγωνιστική του άνοδο, αφού ο διεθνής μεσοεπιθετικός, είχε καταφέρει να πετύχει δυο γκολ και στο προηγούμενο αγώνα της ομάδας του.

    Παράπονα Μπάγεβιτς

    Το σκορ αδικεί την ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς, που έχασε πλήθος ευκαιριών για να ανεβάσει ψηλά τον δείκτη, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.

    Το σκορ άνοιξε για τους Ρουμάνους ο Λούνγκαν στο 37'. Ο Γεωργιάδης, ακριβώς στην εκπνοή του α' ημιχρόνου, έκανε το 1-1 και στο 56' διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

    Σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα ο Σερβοέλληνας προπονητής, στάθηκε στην κακή απόδοση του πρώτου ημιχρόνου, αλλά και στο ότι δεν έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του.

    "Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε άσχημα κι αυτό οφείλεται στο ότι η ομάδα είναι κουρασμένη και τώρα μας βγαίνει αυτή η κούραση. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμαστε καλύτεροι και είχαμε πολλές ευκαιρίες. Είναι πρόβλημα για μας το ότι αυτή την εποχή που παίζουμε πολλά ματς και χρειαζόμαστε να είναι μαζί η ομάδα, έχουμε πολλές απουσίες λόγω υποχρεώσεων των ποδοσφαιριστών".

    Ο Μπάγεβιτς αναφέρθηκε προφανώς στην απουσία των τεσσάρων διεθνών Γιάννου, Στολτίδη, Βάλλα, Ταραλίδη, που απουσιάζουν με την Ολυμπιακή ομάδα. Όλοι οι άλλοι παίκτες βρίσκονται στο Ζέεφελντ.

    Εκτός του Γεωργιάδη, εξαιρετική απόδοση όσο αγωνίστηκε είχε και ο Τάσος Πάντος, βάζοντας έτσι σοβαρή υποψηφιότητα για τη θέση του βασικού, στο δεξί άκρο της άμυνας.

    Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με τους: Νικοπολίδης, Πάντος (46' Καστίγο), Γεωργάτος, Κωστούλας, Ανατολάκης, Ρέζιτς (80' Μενδρινός), Μαυρογενίδης, Καφές, Γεωργιάδης (67' Ντακόλ), Μάριτς, Τζόρτζεβιτς (64' Βενετίδης).

    Την δόξα ο Ριβάλντο

    Πάντως πρόσωπο του αγώνα, παρότι δεν αγωνίστηκε, ήταν για ακόμα μια φορά ο Ριβάλντο, καθώς με την εμφάνισή του έτρεξε ο κόσμος πάνω του, για να πάρει αυτόγραφο και να φωτογραφηθεί μαζί του. Μάλιστα στο ημίχρονο, το ίδιο έκαναν και οι ποδοσφαιριστές της Μπίχορ Οραντέα. Αντί να πάνε στα αποδυτήρια, πήγαν στον Ριβάλντο για να πάρουν αυτόγραφο!

    Οι φίλαθλοι θα πάρουν μια πρώτη γεύση από τις μεγάλες ικανότητες του Βραζιλιάνου σουπερ σταρ πιθανότατα τη Δευτέρα, αφού η διοίκηση έκλεισε για αυτό τον λόγο ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι με την ιταλική Ροντέκα Μπρέσια, η οποία αγωνίζεται στη Γ' κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος στις 7 το απόγευμα.

    Αυτό θα είναι το πέμπτο και τελευταίο φιλικό των "ερυθρόλευκων επί αυστριακού εδάφους και το πιθανότερο είναι πως θα αγωνιστούν, έστω και για λίγο, οι Ριβάλντο, Σουρέρ και Οκκάς, πραγματοποιώντας έτσι το ντεμπούτο της με την ερυθρόλευκη φανέλα.

    Ακόμη οριστικοποιήθηκε η συμμετοχή του Ολυμπιακού σε φιλικό τουρνουά αγώνων με 45λεπτη διάρκεια, που θα διεξαχθεί στο Παλέρμο στις 29 Αυγούστου και θα μετέχουν ακόμη η Παλέρμο και η Σαμπντόρια.

    Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός έχει κλείσει άλλα δύο φιλικά παιχνίδια, με ισπανικές ομάδες. Στις 17 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει τη νεοφώτιστη στην "Πριμέρα Ντιβιζιόν" Λεβάντε και στις 21 Αυγούστου την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Και γίνονται προσπάθειες να κλειστεί ένα ακόμη φιλικό με ιταλική ομάδα, που μπορεί να είναι η Ρόμα ή η Φιορεντίνα

    [06] Διεθνή

    Στο Έσεν της Γερμανίας Μαζική δηλητηρίαση από υπερβολική χλωρίωση πισίνας

    6/8/2004 11:25:00 μμ

    Συντάκτης: Αννίτα Πασχαλινού

    Θύματα δηλητηρίασης από υπερβολική χλωρίωση μίας πισίνας, έπεσαν 69 κολυμβητές, στο Έσεν της Γερμανίας. Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό οφείλεται σε λάθος του προσωπικού και όχι σε κάποια τεχνική βλάβη. Μεταξύ των θυμάτων ήταν και πολλά παιδιά αλλά και αρκετοί ηλικιωμένοι που αντιμετώπισαν μεγάλες δυσκολίες στην αναπνοή και πόνο στα μάτια. Στο αθλητικό κέντρο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας, της πυροσβεστικής αλλά και γιατροί προκειμένου να προσφέρουν στους κολυμβητές τις πρώτες βοήθειες. Σαράντα επτά από τα θύματα, μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Friday, 6 August 2004 - 20:50:06 UTC