Read our Collection of articles on International Policy Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 04-09-04

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ο Ριβάλντο έφερε το ματς στα ίσα
  • [02] Θανατηφόρο δυστύχημα με το τραμ
  • [03] Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες Επίθεση σε χυτήριο στη Γάζα
  • [04] 17ες οι Κουτρουμανίδου/Αρβανίτη στο Μιλάνο
  • [05] Νικητής το... μπλακ άουτ στο Ισπανία-Σκωτία

    [01] Αθλητισμός

    Ο Ριβάλντο έφερε το ματς στα ίσα

    3/9/2004 11:32:00 μμ

    Συντάκτης: Ηλίας Παπαϊωάννου

    Με πρωταγωνιστή και σκόρερ το Βραζιλιάνο Ριβάλντο ο Ολυμπιακός κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία 2-2 από την Ανόρθωση, στο αποψινό φιλικό που έδωσε στη Λάρνακα, υπό τη σκιά του επεισοδίου Τζιοβάνι-Μπάγεβιτς. Η γηπεδούχος ομάδα καλύτερη από τους ερυθρόλευκους βρέθηκε να χάνει 2-0 με τέρματα των Σιτσικασβίλι (30) και Κετσπάγια (41). Στην επανάληψη όμως η ομάδα του Μπάγεβιτς ανέβασε την απόδοσή της και ο Βραζιλιάνος άσος Ριβάλντο, με δύο δικά του γκολ (50 πέναλτι, 67 σουτ) διαμόρφωσε την τελική ισοπαλία. Aύριο στις 7 μ.μ. ο Oλυμπιακός θα δώσει νέο φιλικό στην Πάφο, με την AE Πάφου.

    [02] Εσωτερικά

    Θανατηφόρο δυστύχημα με το τραμ

    4/9/2004 1:16:00 πμ

    Πηγή: ΑΠΕ

    Ένας άνδρας ηλικίας 65-70 ετών βρήκε τραγικό θάνατο την Παρασκευή, λίγο μετά τις οκτώ το πρωί, στις ράγες του τραμ. Τον άτυχο άνδρα παρέσυρε το τραμ, που εκτελούσε το δρομολόγιο Παλαιό Φάληρο - Νέος Κόσμος στην οδό Μάχης Αναλάτων 85 στον Νέο Κόσμο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

    [03] Διεθνή

    Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες Επίθεση σε χυτήριο στη Γάζα

    4/9/2004 1:26:00 πμ

    Αργά την Παρασκευή το βράδυ, ισραηλινά ελικόπτερα εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον ενός χυτηρίου μετάλλων στη Γάζα, μία ημέρα μετά την ισραηλινή επιδρομή εναντίον δύο παλαιστινιακών καταυλισμών στη Γάζα σε αντίποινα για τις παλαιστινιακές επιθέσεις αυτοκτονίας στο Ισραήλ αυτήν την εβδομάδα. Σύμφωνα με μαρτυρίες, το εργαστήριο, το οποίο χρησιμοποιούσε μία οικογένεια Παλαιστινίων ως αποθήκη οικοδομικών υλικών στον παλαιστινιακό καταυλισμό Μαγκάζι, καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα. Επίσης, μάρτυρες δήλωσαν, πως το εργαστήριο είχε γίνει στόχος Ισραηλινών και πριν από μερικούς μήνες σε μία παρόμοια αεροπορική επίθεση, αλλά τότε είχε καταστραφεί μόνο μερικώς. Όπως ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός, μαχητές της Χαμάς είχαν χρησιμοποιήσει το χυτήριο για την κατασκευή όπλων, που θα χρησιμοποιούνταν εναντίον Ισραηλινών, ισχυρισμό, όμως, που απέρριψαν οι ιδιοκτήτες του.

    [04] Αθλητισμός

    17ες οι Κουτρουμανίδου/Αρβανίτη στο Μιλάνο

    4/9/2004 10:35:00 πμ

    Συντάκτης: Ηλίας Παπαϊωάννου

    Την 17η θέση, που μεταφράζεται σε 72 πολύτιμους βαθμούς και περίπου 3.000 ευρώ, κατέλαβαν οι διεθνείς πρωταθλήτριες της άμμου Θάλεια Κουτρουμανίδου και Βίκυ Αρβανίτη στο 11ο τουρνουά του παγκόσμιου σιρκουί μπιτς βόλεϊ γυναικών που ολοκληρώνεται αύριο στο Μιλάνο της Ιταλίας. Οι νεαρές διεθνείς όπως και στο δεύτερο γύρο κόντρα στις Βραζιλιάνες Αντριάνα Μπεχάρ/Σέλντα δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν μία ακόμη ομάδα της σελεσάο αυτή των Αλεξάνδρα/Μόνικα από τις οποίες ηττήθηκαν χθες δύσκολα με 2-1 (15-21, 25-23, 16-14). Αντίθετα το ελληνικό δίδυμο ξεπέρασε εύκολα με 2-0 (21-17, 21-18) το εμπόδιο των Ελβετίδων Τρουσέλ/Ερνί και στη συνέχεια αντιμετωπίζουν τις αδελφές Νίστρομ από τη Φιλανδία. Οι ηττημένες θα καταλάβουν την 13η θέση κερδίζοντας παράλληλα 108 βαθμούς και περίπου 4.000 ευρώ.

    [05] Αθλητισμός

    Νικητής το... μπλακ άουτ στο Ισπανία-Σκωτία

    4/9/2004 10:56:00 πμ

    Συντάκτης: Ηλίας Παπαϊωάννου

    Χωρίς νικητή αλλά και χωρίς λήξη διεξήχθη χθες η φιλική συνάντηση Ισπανίας-Σκωτίας στη Βαλένθια, καθώς στο 60 του αγώνα λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στη Βαλένθια, δημιουργήθηκε γενικό μπλακ άουτ στην ηλεκτροδότηση της πόλης. Για την ιστορία πάντως μέχρι να πέσει η καταρρακτώδης βροχή και το ρεύμα, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Ρούμπεν Μπαράχα στο 18, για να ισοφαρίσει στο 57 -λίγο πριν το μπλακ άουτ- η Ισπανία με πέναλτι του Ραούλ.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Saturday, 4 September 2004 - 8:51:14 UTC