Browse through our Interesting Nodes for Greek Language Instruction, Studies & Services Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 05-08-08

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Παρατείνεται η αγωνία για το Discovery
  • [02] Το νερό νεράκι στην Αίγινα
  • [03] Σήμερα οι Αμερικανοί στα κατεχόμενα
  • [04] "Χαϊλάντερ" ο Φύσσας
  • [05] Στοχεύουν στο ευρωπαϊκό μετάλλιο
  • [06] Σε Ξενάκη-Νικολαϊδου τα σκήπτρα της άμμου
  • [07] "Έλαμψε" η Πιρς στο Σαν Ντιέγκο
  • [08] Μπήκε στο παγκόσμιο με το... μπαστούνι της

    [01] Τεχνολογία

    Θα καθυστερήσει η επιστροφή

    Παρατείνεται η αγωνία για το Discovery

    8/8/2005 11:14:00 πμ

    Συντάκτης: Δέσποινα Χριστοπούλου

    Για 90 λεπτά θα παρατείνει η NASA την αγωνία μας για την επιστροφή του Discovery. Σύμφωνα με την Αμερικανική Διαστημική Εταιρία, η επιστροφή του διαστημοπλοίου θα καθυστερήσει μιάμιση ώρα εξαιτίας των δυσχερών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο Ακρωτήριο Κανάβεραλ της Φλόριντα, όπου θα προσγειωθεί. Έτσι, πλέον το επταμελές πλήρωμα αναμένεται να πατήσει το πόδι του στη Γη περίπου στις 13:00 (ώρα Ελλάδος), μετά από 13 ημέρες περιπλάνησης στο διάστημα. Κατά την επιστροφή στην ατμόσφαιρα, το Discovery θα ταξιδεύει 25 φορές την ταχύτητα του ήχου. "Περιμένουμε πως και πως να γυρίσουμε σπίτι" δήλωσε η Άιλιν Κόλινς, κυβερνήτης του διαστημικού λεωφορείου, λίγο μετά την εντολή της NASA για επιστροφή στη Γη. Όπως είπε μάλιστα, κατά την επιστροφή, όλοι θα σκέφτονται το Columbia, αλλά είναι συγκεντρωμένοι στην αποστολή τους.

    Η δυσκολότερη στιγμή

    Η επιστροφή στη γήινη ατμόσφαιρα θα είναι η δυσχερέστερη χρονική φάση του ταξιδιού της επιστροφής, καθώς γίνεται κάτω από πάρα πολύ μεγάλες θερμοκρασίες. Για αυτό εξάλλου το διαστημικό λεωφορείο είναι εξοπλισμένο με θερμική ασπίδα. Ωστόσο, το Discovery κατά την εκτόξευση αποκολλήθηκαν ορισμένα μέρη του θερμικού τοιχώματος, το οποίο όμως επισκευάστηκε στο διάστημα από τους αστροναύτες

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Πήρε το δρόμο του γυρισμού

    [02] Κοινωνία

    Το νερό νεράκι στην Αίγινα

    8/8/2005 10:10:00 πμ

    Συντάκτης: Δέσποινα Χριστοπούλου

    Πηγή: NET 105.8

    Συνεχίζεται το πρόβλημα έλλειψης νερού στην Αίγινα μετά από προβλήματα που προέκυψαν στην υδροδότηση του νησιού που εκτελούσαν ιδιώτες. Μετά από προσωπική εντολή υφυπουργού Άμυνας Βασίλη Μιχαλολιάκου η τροφοδοσία του νησιού έγινε με τα υδροφόρα πλοία του πολεμικού ναυτικού Στυμφαλία και Δοϊράνη. Για το θέμα συνεδριάζει το πρωί το Δημοτικό Συμβούλιο του νησιού, ενώ οι κάτοικοι και φορείς του νησιού έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Δημαρχείο. Πάντως, όπως δήλωσε το πρωί στη ΝΕΤ 105.8 ο αντιδήμαρχος Αίγινας Χρήστος Λαμπαδάριος η λύση με τις υδροφόρες του υπουργείου είναι προσωρινή, καθώς λείπουν τεράστιες ποσότητες νερού. "Χρειάζονται καθημερινά 10.000 τόνοι νερό, οι υδροφόρες έφεραν μόλις 900 τόνους", συμπλήρωσε ο κ. Λαμπαδάριος.

    [03] Κόσμος

    Κρατά αποστάσεις το Στέιτ Ντιπάρτμεντ

    Σήμερα οι Αμερικανοί στα κατεχόμενα

    8/8/2005 9:09:00 πμ

    Συντάκτης: Δέσποινα Χριστοπούλου

    Σήμερα τελικά αναμένεται να καταφθάσει στο αεροδρόμιο της Τύμπου στα κατεχόμενα το αεροπλάνο με υπαλλήλους Αμερικανών βουλευτών. Ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Ιακώβου υποβάθμισε τη σημασία της επίσκεψης, δηλώνοντας ότι ακόμη και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ κρατά αποστάσεις. Επίσης, ο κ. Ιακώβου δήλωσε ότι η παράνομη επίσκεψη δεν είναι καν υπόθεση του Κογκρέσου και ότι σ αυτή δεν μετέχουν βουλευτές. Η εταιρεία στην οποία ανήκει το αεροπλάνο τηρείται μυστική, ενώ όπως τόνισε ο υπουργός, δεν πρόκειται για απευθείας πτήση στα κατεχόμενα αλλά για πτήση από την Τουρκία. Επίσης πρόσθεσε, ότι αναμένεται να μεταβούν στα κατεχόμενα υπάλληλοι βουλευτών μαζί με τις οικογένειές τους, οι οποίοι πραγματοποιούν δωρεάν διακοπές στα κατεχόμενα με έξοδα του τουρκικού λόμπι στις Ηνωμένες Πολιτείες.

    Σιωπή ιχθύος

    Σύμφωνα με τον κ. Ιακώβου η κυπριακή κυβέρνηση αντέδρασε σε διάφορα επίπεδα, αλλά οι διοργανωτές αυτών των επισκέψεων ορκίζουν τους υποψηφίους ταξιδιώτες στο Κοράνι ότι δε θα αποκαλύψουν τίποτε με αποτέλεσμα η κυπριακή κυβέρνηση να μην γνωρίζει τους διοργανωτές και να στερείται δυνατότητας αντίδρασης.

    Η μόνη πληροφόρηση, που υπάρχει είναι ότι η αμερικανική πρεσβεία στη Λευκωσία δεν πρόκειται να παράσχει διοικητική μέριμνα προς τους επισκέπτες.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Δυσφορία για την επίσκεψη στα κατεχόμενα

    [04] Ποδόσφαιρο (Διεθνές)

    "Χαϊλάντερ" ο Φύσσας

    8/8/2005 11:29:00 πμ

    Συντάκτης: Ηλίας Παπαϊωάννου

    Και με τη βούλα παίκτης της σκοτσέζικης Χάρτς θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού και της πορτογαλικής Μπενφίκα, Τάκης Φύσσας. Ο διεθνής αμυντικός, που έμεινε ελεύθερος από τους "αετούς της Λισαβόνας" και συμμετείχε στις προπονήσεις της ομάδας του Τζορτζ Μπάρλεϊ υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας και σήμερα αναμένεται να γίνει η επίσημη παρουσίαση του από τη νέα του ομάδα. "Είναι ακριβώς ο παίκτης που χρειαζόμαστε και νομίζω, ότι η παρουσία του θα βοηθήσει την ομάδα να πάει μπροστά" τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της "Χαρτς", Φιλ Άντερτον για τον πρωταθλητή Ευρώπης του 2004. Εκτός από το Φύσσα η σκοτσέζικη ομάδα έχει αποκτήσει ακόμη την "τριπλέτα" των Τσέχων, Μικάλ Ποσπιζιλ, Ρομάν Μπέντναρ, Ρούντι Σκάτσελ, που κατά τη θητεία του στον Παναθηναϊκό δεν είχε προλάβει το διεθνή Έλληνα άσο, το Λιθουανό επιθετικό Έντγκαρ Γιανκάουσκας και το Γάλλο μέσο Τζουλιέτ Μπρελιέ, που θα δοθεί στην "Όλντ Φιρμ".

    [05] Βόλεϊ

    Στοχεύουν στο ευρωπαϊκό μετάλλιο

    8/8/2005 11:16:00 πμ

    Συντάκτης: Ηλίας Παπαϊωάννου

    Μετά την επιτυχημένη τους πορείς στο Grand Slam του παγκόσμιου σιρκουί στο Κλάγκενφουρτ της Αυστρίας οι διεθνείς πρωταθλήτριες τηα άμμου επιστρέφουν ξανά σε ευρωπαϊκό φόντο Στα ημιτελικά του 3ου όπεν του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ, στη Λουκέρνη της Ελβετίας προκρίθηκαν οι διεθνείς Βάσω Καραντάσιου και Βίκυ Αρβανίτη, που περιμένουν σήμερα να μάθουν την αντίπαλό τους στην 4άδα. Μία ανάσα από τα ημιτελικά βρίσκονται όμως και οι διεθνείς Θάλεια Κουτρουμανίδου και Μαρία Τσιαρτσιάνη, που στην πεντάδα της διοργάνωσης αντιμετωπίζουν σήμερα τις Ουκρανές Μπαμπουρίνα/Οσεϊκο.

    Ένα βήμα από την "4άδα" Θάλεια και Μαρία

    Οι διεθνείς Καραντάσιου/Αρβανίτη ξεκίνησαν δυναμικά στη Λουκέρνη νικώντας στον 1ο γύρο τις Τσέχες, Κλαπάλοβα / Πέτροβα με 2-0 (21-17, 21-13) και στη συνέχεια με 2-0 (21-15, 21-13) τις Νορβηγίδες Χάκενταλ / Τόρλεν. Στον γ γύρο οι διεθνείς αντιμετώπισαν τις Ουκρανές Μπαμπουρίνα Οσεϊκο των οποίων επικράτησαν εύκολα με 2-0 (21-17, 21-11) και προκρίθηκαν στους σημερινούς ημιτελικούς.

    Αντίθετα με τις Καραντάσιου/Αρβανίτη , οι διεθνείς Θάλεια Κουτρουμανίδου και Μαρία Τσιαρτσιάνη ηττήθηκαν στην πρεμιέρα από τις Νορβηγίδες, Χάκενταλ / Τόρλεν με 2-1 (21-18, 19-21, 15-11) αλλά στη συνέχεια επιβλήθηκαν με 2-1 (18-21, 21-17, 15-13) των Κλαπάλοβα / Πέτροβα και με 2-1 (22-20, 16-21, 15-11) των Γερμανίδων Πολ/Ράου προκρίθηκαν στην 9άδα. Εκεί με 2-0 ξεπέρασαν το εμπόδιο των Σοτκόφσκα/Τομπιάσοβα από την Τσεχία και πέρασαν στην 5άδα. Με νίκη σήμερα επί των Ουκρανών Μπαμπουρίνα/Οσεϊκο τα κορίτσια μας θα προκριθούν στην 4άδα, όπου θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους απέναντι στις αήττητες ελβετίδες Κουν/Σβερ.

    [06] Βόλεϊ

    Σε Ξενάκη-Νικολαϊδου τα σκήπτρα της άμμου

    8/8/2005 10:55:00 πμ

    Συντάκτης: Ηλίας Παπαϊωάννου

    Τα φαβορί Μάνος Ξενάκης και Κατερίνα Νικολαΐδου κατέκτησαν τους τίτλους του φετινού Βασιλιά και Βασίλισσας αντίτοιχα, στο τελευταίο τουρνουά του Πανελληνίου πρωταθλήματος "King & Queen of the Beach 2005", που ολοκληρώθηκε χθες στην παραλία Ιζαμπέλα των Καμένων Βούρλων με απόλυτη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία. Τις απονομές των επάθλων στους νικητές πραγματοποίησαν ο αναπληρωτής πρόεδρος της επιτροπής μπιτς βόλεϊ και μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ., Μανώλης Παπαδάκης, ο βουλευτής Φθιώτιδας, Ηλίας Καλλιώρας, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Έξαρχος, ο δήμαρχος Καμένων Βούρλων, Δημήτρης Κεφάλας, ο αντινομάρχης Φθιώτιδας, Δημήτρης Ακιτσέος, ο διευθυντής του ξενοδοχείου "Γαλήνη", Ζαχαρίας Τρούλης, ο διευθυντής του Star Κεντρικής Ελλάδας, Γιώργος Σιμόπουλος, ο δήμαρχος Λαμιαίων, Γιώργος Κοτρωνιάς και ο διευθυντής μάρκετινγκ της ελληνικής ζυθοποιάς Αταλάντης, Άκης Τσαταρόλης.

    Υπερίσχυσε ο διεθνής άσος

    Παρά το ξεκίνημά του με ήττα (24-22) στον πρώτο αγώνα της τελικής φάσης του τουρνουά με συμπαίκτη τον Παναγιώτη Μούρτζιο από τους Γιώργο Κνάπεκ / Δημήτρη Νεράτζη, ο Μάνος Ξενάκης, Ξενάκης επανήλθε με δύο νίκες και πέτυχε την ισοβαθμία, στην οποία υπερίσχυσε με 1,06 τόσο του Κνάπεκ όσο και του Νεράτζη (1.03 έκαστος). Έτσι μετά τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας, ο Μάνος Ξενάκης, με συντελεστή πόντων, πήρε και το στέμμα του Βασιλιά της Άμμου, κερδίζοντας 1.700 ευρώ. Δεύτερος κατετάγη ο Κνάπεκ (1.300), που υπερίσχυσε του Νεράτζη (940) στην απόλυτη ισοβαθμία λόγω καλύτερων αποτελεσμάτων στον β΄ γύρο. Τέταρτος έμεινε ο Μούρτζιος (700).

    Υπάρχει και συνέχεια

    "Είμαι πολύ χαρούμενος για τον τίτλο. Τον ήθελα πάρα πολύ. Με βοήθησαν οι συμβουλές που μου έδωσε ο Θανάσης Μιχαλόπουλος και είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα που τον διαδέχομαι, αλλά και που τον έχω συμπαίκτη μου. H χρονιά, σε ό,τι αφορά το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, αλλά έχουμε και συνέχεια. Πλησιάζει το τουρνουά της Αθήνας για το Παγκόσμιο Σιρκουί. Ένα τουρνουά που το περιμένουμε από την αρχή της χρονιάς. Πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά", δήλωσε ο Βασιλιάς της άμμου, Μάνος Ξενάκης.

    Στο θρόνο της ξανά η "Κάτε"

    Στις γυναίκες αντίστοιχα η "βασίλισσα του 2003" Κατερίνα Νικολαϊδου διατήρησε και φέτος τα κεκτημένα ύστερα από τις τρεις νίκες που πέτυχε στην τελική φάση του τουρνουά. Με συμπαίκτρια την Αθηνά Δηλαβέρη, κενρτική του Πανελληνίου, νίκησε τις Αρετή Τέζα / Μαριάννα Χούντα 21-12, στη συνέχεια με παρτενέρ την Τέζα επικράτησε των Χούντα / Δηλαβέρη 22-20 και τέλος με δίδυμο την Χούντα επιβλήθηκε 21-17 των Τέζα / Δηλαβέρη και μαζί με το θρόνο κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 520 ευρώ. Δεύτερη κατετάγη η Δηλαβέρη, που παίρνει 400, τρίτη η Χούντα (300) και τέταρτη η Τέζα (220).

    "Είναι ένας θεσμός που μου αρέσει πολύ και τον στηρίζω και δεν το λέω αυτό επειδή πήρα τον τίτλο. Μου αρέσει το τουρνουά αυτό γιατί είναι μεγάλη πρόκληση να αποδείξεις ότι παίζεις καλά, έχοντας κάθε φορά μια διαφορετική συμπαίκτρια" τόνισε ενθουσιασμένη η δις "βασίλισσα της άμμου", Κατερίνα Νικολαΐδου.

    [07] "Έλαμψε" η Πιρς στο Σαν Ντιέγκο

    8/8/2005 10:42:00 πμ

    Συντάκτης: Ηλίας Παπαϊωάννου

    Το Νο 6 της παγκόσμιας κατάταξης Wta, η γαλλίδα πρωταθλήτρια Μέρι Πιρς, κατέκτησε χθες το τρόπαιο των 1.300.000 δολαρίων του αμερικάνικου τουρνουά "Accura Classic". Στον τελικό των αγώνων του Σαν Ντιέγκο, όπου η διεθνής Λένα Δανιηλίδου γνώρισε τον αποκλεισμό στο απλό από την πρεμιέρα της διοργάνωσης και στο διπλό με παρτενέρ την Αμερικανίδα Τζένιφερ Ράσελ στη φάση των "16", η Πίρς επικράτησε με 6-0, 6-3 της Αϊ Σουγκιγιάμα από την Ιαπωνία. Στον ημιτελικό η Γαλλίδα απέκλεισε με 6-2, 6-2 μία ακόμη ασιάτισσα πρωταθλήτρια, την Κινέζα Σουάϊ Πένγκ, που στα προημιτελικά είχε αποκλείσει τη Βελγίδα Νο 7 της παγκόσμιας κατάταξης και θριαμβεύτρια του φετινού "Ρολάν Γκαρός," Κιμ Κλαϊστερς.

    Έκανε "σεφτέ" η Μονφίλ

    Την πρώτη θέση σε ένα ακόμη τουρνουά τένις της κατηγορίας Αtp, κατέκτησε μία ακόμη Γαλλίδα. Η συμπατριώτισσα της Πίρς, Γκεϊλ Μονφίλ επικράτησε της Γερμανίδας Φλόριαν Μαγιερ στον τελικό του πολωνικού τουρνουά του Σοπότ με 7-6 (8-6) 4-6 7-5 και κέρδισε το έπαθλο των 425.250 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τη Γαλλίδα τενίστρια αυτή ήταν η πρώτη κατάκτηση τουρνουά Αtp στην καριέρα της.

    [08] Μπήκε στο παγκόσμιο με το... μπαστούνι της

    8/8/2005 10:35:00 πμ

    Συντάκτης: Ηλίας Παπαϊωάννου

    Το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε η Εθνική σόφτμπολ στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Τσεχίας, στην παρθενική της μόλις συμμετοχή σε αγώνες της πρώτης ευρωπαϊκής κατηγορίας, αναμφίβολα αποτελεί μία λαμπρή στιγμή στην ελληνική ιστορία του αθλήματος. Αν υπολόγισε κανείς μάλιστα, ότι στον τελικό οι διεθνείς της ομοσπονδιακής τεχνικού Λίντας Γουέλς αντιμετώπισαν με καθαρά ανθελληνική διαιτησία της οκτάκις πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία, συμπεραίνει κανείς πολύ εύκολα ότι το μέγεθος της "γαλανόλευκης" επιτυχίας είναι τεράστιο. Πέρα όμως από όλα αυτά η εξαιρετική πορεία των διεθνών στην Τσεχία, έφερε και ένα ακόμη κέρδος για το ελληνικό Σόφτμπολ, που μπαίνει με το σπαθί του στην ελίτ του κόσμου, καθώς η Εθνική προκρίθηκε απ ευθείας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σόφτμπολ, που θα διεξαχθεί του χρόνου στο Πεκίνο.

    Και εις ανώτερα...

    Τρεις από τις μεγάλες πρωταγωνίστριες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος οι διεθνείς Μπούζιου, Κουτούγκου και Κουσουλού δεν μπορούσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους για αυτή την τεράστια επιτυχία των "ελληνικών χρωμάτων"

    Η Ιωάννα Μπούζιου μετά την κατάκτηση της δεύτερης θέσης είπε: "Είναι μεγάλη τιμή για μας που είμαστε μέλη αυτή της ομάδας. Φέρνουμε στην Ελλάδα ένα μετάλλιο από Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και τώρα στοχεύουμε ψηλά για το Παγκόσμιο. Αυτή η ομάδα έχει να δώσει πολλά ακόμα", ενώ η Άννα Κούσουλα σημείωσε: "Αυτή η ομάδα μπορεί να φέρει ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Οι παίκτριες που παίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα έδειξαν πόσο μεγάλη βελτίωση είχαν". Τέλος η Κατερίνα Κουτούγκου πρόσθεσε : "Αυτή η ομάδα διέδωσε το Σόφτμπολ στην Ελλάδα. Στην αρχή ήταν μόνο δύο αθλήτριες που έπαιζαν στο ελληνικό πρωτάθλημα και όλες οι άλλες ήταν ομογενείς Ελληνίδες από τις ΗΠΑ. Τώρα είμαστε επτά κοπέλες από το εγχώριο πρωτάθλημα, κάτι που δείχνει πόσο πολύ έχει ανέβει το άθλημα στην χώρα μας. Θα πάμε ακόμα ψηλότερα στο μέλλον".

    Κόλλιας: "Στην ελίτ του κόσμου η Ελλάδα"

    Σημαντικό μερίδιο στην επιτυχία και στη ραγδαία ανάπτυξη του αθλήματος στην Ελλάδα έχει ασφαλώς και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Θοδωρής Κόλλιας, στις δηλώσεις του οποίου τα χθεσινά παράπονα και ελλείψεις "πήγαμε στην Τσεχία χωρίς την κατάλληλη προετοιμασία, καθώς δεν μας δόθηκαν οι Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις για προπονήσεις και φιλικά, χωρίς χρήματα, καθώς δεν έχουμε πάρει ούτε ένα ευρώ για την επιχορήγηση" διαδέχθηκαν χθες οι ύμνοι: "Η Ελλάδα είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου στο Σόφτμπολ. Η 7η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και η 2η θέση στο φετινό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αποδεικνύει ότι το άθλημα στην χώρα μας είναι σε πορεία ανάπτυξης. Το χρόνου στο Πεκίνο οι 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου θα αναμετρηθούν και η Ελλάδα θα είναι μία από αυτές".

    *Η Εθνική επέστρεψε σήμερα τα ξημερώματα (02:15) στην Αθήνα


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Monday, 8 August 2005 - 8:51:14 UTC