Read about The European Centre for Classical Studies Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 06-06-01

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Φραντζόλα ...τασάκι!
  • [02] Ολυμπιακός: Και επίσημα Ουαντού
  • [03] Μπιτς Βόλεϊ: Ήττα για Καραντάσιου/Αρβανίτη

    [01] Κοινωνία

    Πρόστιμα σε άλλες 23 επιχειρήσεις από τον Ε.Φ.Ε.Τ.

    Φραντζόλα ...τασάκι!

    1/6/2006 7:24:00 μμ

    Συντάκτης: Τίνα Βαλαούρα

    Μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκε καταναλωτής, ο οποίος εντόπισε μια γόπα από τσιγάρο στο ψωμί που μόλις είχε αγοράσει από αρτοποιείο στον Κορυδαλλό. Η καταγγελία του γεγονότος στη Νομαρχία Πειραιά οδήγησε τις αρμόδιες υπηρεσίες στον φούρνο με την επωνυμία Σταματακάκη Ειρήνη (στην οδό Ηπείρου 9), που λειτουργούσε μάλιστα δίπλα σε σχολείο, για να διαπιστώσει τα χειρότερα. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Νομαρχίας στα εργαστήρια του αρτοποιείου οι συνθήκες υγιεινής ήταν ακατάλληλες και οι χώροι ρυπαροί. Μετά τον έλεγχο οι αρχές προχώρησαν σε ανάκληση της άδειας και σφράγιση του επικίνδυνου αρτοποιείου, ενώ για την υπόθεση ενημερώθηκε και ο αρμόδιος εισαγγελέας.

    Την ίδια ώρα ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων ανακοίνωνε πρόστιμα ύψους 433.500 ευρώ τα οποία επιβλήθηκαν σε 23 επιχειρήσεις τροφίμων για παραβάσεις των γενικών κανόνων για την υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων. Οι σχετικοί έλεγχοι έγιναν διενεργήθηκαν τον Απρίλιο και το Μάιο σε όλη τη χώρα.

    Οι επιχειρήσεις και τα πρόστιμα τα οποία επιβλήθηκαν:

    150.000 ευρώ, στην ΠΙΓΚΟΥΪΝΟΣ ΜΟΝΟΠΡΩΣΩΠΗ Α.Ε., Εισαγωγές-Εξαγωγές, Εμπορία τυποποίηση τροφίμων - ειδών μάρκετ και λοιπών αναλώσιμων, 3ο χλμ ΕΟ Γιαννιτσών- Θεσσαλονίκης, Γιαννιτσά.

    100.000 ευρώ στην ΑΓΝΟ ΑΕ, Βιομηχανία Γάλακτος, 14ο χλμ Θεσσαλονίκης-Λαγκαδά.

    45.000 ευρώ, στην ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΛΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, Εργαστήριο τυποποίησης σπορέλαιων πυρηνελαίων, ΒΙ.ΠΕ. Σερρών περιοχή κοινότητας ΧΡΙΣΤΟΣ.

    30.000 ευρώ, στην ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε., Βιομηχανία Αγροτικών Προϊόντων, 2ο χλμ Ε.Ο. Γιαννιτσών-Θεσσαλονίκης,, Γιαννιτσά.

    20.000 ευρώ, στην CARREFOUR ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., Υπεραγορά Τροφίμων, Βασ. Όλγας 9, Θεσσαλονίκη.

    20.000 ευρώ, στην KING FROZEN FOOD / Μ. ΜΑΡΚΟΥ-Γ. ΟΤΟΥΤΖΙΔΗ Ο.Ε., Εμπορία κατεψυγμένων τροφίμων, Ριζάρι Έδεσσας.

    15.000 ευρώ, στην "ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΝ" - ΘΩΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΗΟΤΕΛΙΑ Α.Ε, Εστιατόριο εντός ξενοδοχείου, Δάσος Σέιχ Σου, Θεσσαλονίκη.

    10.000 ευρώ, στο "ΑΡΙΣΤΟΝ" - ΧΑΤΖΗΝΕΙΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, εργαστήριο παραγωγής γιαούρτης , Ελ. Βενιζέλου 34, Ν. Ιωνία Θεσσαλονίκης.

    10.000 ευρώ, στην ΥΙΟΙ ΚΑΤΣΕΛΗ Α.Β.Ε.Ε., Αποθήκη χονδρικού εμπορίου - Υποκατάστημα Βόλου, Α ΒΙ.ΠΕ ΒΟΛΟΥ.

    5.000 ευρώ, στην CARREFOUR ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., Υπεραγορά Τροφίμων, Γλαύκου 9, Περιβόλα Πατρών.

    3.000 ευρώ, στην ΓΚΑΡΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Πρατήριο άρτου και γάλακτος και ειδών ζαχαροπλαστικής, Καποδιστρίου και Σταμούλη, Καρδίτσα.

    3.000 ευρώ, στην ΓΚΑΡΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Αρτοποιείο, Κίτρους Επισκόπου 97, Καρδίτσα.

    3.000 ευρώ, στην ΑΦΟΙ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε., Αρτοποιείο με εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, Φαναρίου 82, Καρδίτσα.

    3.000 ευρώ, στην ΝΤΙΣΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ Ο.Ε., Αρτοποιείο με πρατήριο γάλακτος και ζαχαροπλαστικής, Σωκράτους 80, Λάρισα.

    3.000 ευρώ, στην "ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ" - ΤΟΥΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ, ταβέρνα , Αγ. Ιωάννης, Σέρρες.

    2.000 ευρώ, στην ΣΤΑΓΓΙΔΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ, Πρατήριο Γάλακτος, ειδών ζαχαροπλαστικής και άρτου, Ολύμπου 62 και Βενιζέλου 67, Θεσσαλονίκη.

    2.000 ευρώ, στην "ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ" - ΚΟΥΚΟΥΡΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Σνακ μπάρ - ψαροταβέρνα, Ν. Πλαστήρα 10, Βόλος.

    2.000 ευρώ, στην "ΡΟΤΟΝΤΑ" - ΚΛΙΑΦΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ζυθεστιατόριο, Ν. Πλαστήρα 37, Βόλος.

    1.500 ευρώ, στην "ΜΟΥΧΑ" - ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ουζερί, Καρδίτσης 149, Λάρισα

    1.500 ευρώ, στην "ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Ο ΜΟΥΧΑΣ" - ΚΟΥΚΟΥΡΑΒΑ ΖΩΗ, ουζερί, Καρδίτσης 155, Λάρισα.

    1.500 ευρώ στην "ΡΟΥΑΓΙΑΛ Ο.Ε" - ΓΟΥΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΓΚΑΝΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ, Καφεζαχαροπλαστείο με εργαστήριο, Κεντρική Πλατεία Τυρνάβου.

    1.500 ευρώ, στην ΠΑΥΛΗ - ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ, Αρτοποιείο, Χατζηπέτρου 7, Τρίκαλα, διότι κατά τον επανέλεγχο της επιχείρησης διαπιστώθηκε η μη συμμόρφωση στις συστάσεις που είχαν γίνει .

    1.500 ευρώ, στην " SPECIALE PATISSERIE" - ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Ζαχαροπλαστείο με παρασκευαστήριο, Καποδιστρίου 53 και Σταμούλη, Καρδίτσα.

    [02] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    Ολυμπιακός: Και επίσημα Ουαντού

    1/6/2006 8:58:00 μμ

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Πηγή: ΑΠΕ

    Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και με τη βούλα ο Αμπντεσλάμ Ουαντού. Ο Μαροκινός διεθνής αμυντικός, που βρίσκεται από την Τετάρτη στην Αθήνα, πέρασε από τους καθιερωμένες εξετάσεις και το απόγευμα βρέθηκε στα γραφεία της διοίκησης, όπου συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο Γιώργο Λούβαρη και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Αξίζει να σημειωθεί πως λίγο πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ουαντού, υπήρξε ένα πρόβλημα με μάνατζερ, που υποστήριξε ότι τον εκπροσωπούσε, ωστόσο ξεπεράστηκε. Ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο για τρία χρόνια και αμέσως μετά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ΣΦΠ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μαροκινού διεθνή αμυντικού Αμπντεσλάμ Ουαντού. Ο ποδοσφαιριστής μετά από συνάντηση που είχε σήμερα το απόγευμα με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, κ. Γιώργο Λούβαρη, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας". Ο Μαροκινός αμυντικός αποτελεί την έκτη μεταγραφή του Ολυμπιακού μετά τους Μπούτινα, Ζεβλάκοφ, Νε, Ντομί και Μπόρχα.

    "Φορτσάρει" για τον δεύτερο

    Πλέον στον Ολυμπιακό κινούνται για την απόκτηση και δεύτερου σέντερ μπακ, ο οποίος θα αποτελέσει και τον βράχο της άμυνας των "ερυθρολεύκων". Αρκετά τα ονόματα, με αυτό του Βραζιλιάνου Πόλγκα, της Σπόρτινγκ Λισαβώνας να είναι από τα «πιο δυνατά».

    Όσον αφορά το θέμα της απόκτησης του δεύτερου κεντρικού αμυντικού και το γεγονός πως αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, επιβεβαιώθηκε και με τον πλέον επίσημο τρόπο. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σωκράτης Κόκκαλης, μίλησε στους δημοσιογράφους, λίγο μετά το τέλος σύσκεψης, που διεξήχθη στα γραφεία των «ερυθρολεύκων», τονίζοντας μεταξύ άλλων: "Δεν μας απασχολούν μόνο μεταγραφικά θέματα. Συζητήσαμε σήμερα με τον κ. Λούβαρη και τον κ. Χρυσικόπουλο για όλα τα θέματα που απασχολούν τον Ολυμπιακό, μεταξύ των οποίων είναι και τα μεταγραφικά. Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις για τον κεντρικό αμυντικό, αλλά αυτήν την στιγμή δεν έχω να πω τίποτα. Μιλάω σχεδόν κάθε μέρα με τον κ. Σόλιντ για τα θέματα της ομάδας".

    [03] Βόλεϊ

    Μπιτς Βόλεϊ: Ήττα για Καραντάσιου/Αρβανίτη

    1/6/2006 10:30:00 μμ

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Πηγή: ΑΠΕ

    Παρά το πολύ καλό ξεκίνημα και την κατάκτηση του πρώτου σετ, οι Βάσω Καραντάσιου και Βίκυ Αρβανίτη δεν τα κατάφεραν, αφού ηττήθηκαν στα επόμενα δύο (19-21, 21-16, 15-10) από τις Βραζιλιάνες Μαρία Κλάρα και Καρολίνα Σαλγκάδο με 2-1 σετ και τώρα θα συνεχίσουν στον ταμπλό των ηττημένων. Πλέον οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης (Νο 7) θα παίξουν αύριο το πρωί κόντρα στις επίσης Βραζιλιάνες, Ριμπέιρο/Αντούνες (Νο 8) και αν Αν κερδίσουν θα συνεχίσουν στο ταμπλό των ηττημένων, ενώ αν χάσουν θα καταλάβουν την 17η θέση. Τον αγώνα παρακολούθησε και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Ορφανός, μαζί με τον πρόεδρο και τον γενικό γραμματέα της Ε.Ο.ΠΕ., Θανάση Μπελιγράτη και Στέλιο Κούβαρη.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Thursday, 1 June 2006 - 20:50:20 UTC