Read the Monthly Armed Forces Magazine (Hellenic MOD Mirror on HR-Net) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 06-06-09

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Θέλει να συμμετάσχει στις εκλογές το Μπατασούνα
  • [02] Παραδέχθηκε ο Μπους τις μεταφορές από τη CIA
  • [03] "Με την πλάτη στον τοίχο" ο Άρης
  • [04] "OK" για το Gardasil
  • [05] Αυτή ήταν πρεμιέρα!
  • [06] Έχουν τον πρώτο λόγο οι Σουηδοί
  • [07] Πρώτο "όχι" στην Τουρκία

    [01] Κόσμος

    Βρίσκεται εκτός νόμου από το 2003

    Θέλει να συμμετάσχει στις εκλογές το Μπατασούνα

    9/6/2006 8:20:00 μμ

    Συντάκτης: Αθηνά Σαλούστρου

    Σε νόμιμο πολιτικό σχηματισμό θέλει να μετεξελιχθεί το εκτός νόμου βασκικό κόμμα Μπατασούνα -πολιτικό σκέλος της οργάνωσης ΕΤΑ- και να συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές του 2007, όπως δήλωσε σήμερα ανώτατο στέλεχός του. "Στόχος μας είναι όχι μόνο το Μπατασούνα αλλά και τα κόμματα όλου του πολιτικού φάσματος που στερούνται πολιτικών δικαιωμάτων να μπορέσουν να συμμετάσχουν στις προσεχείς εκλογές", είπε ο Χοσέμπα Αλβάρες, υπεύθυνος του κόμματος για τα διεθνή ζητήματα. "Εφόσον η ειρηνευτική διαδικασία -που ξεκίνησε στις 22 Μαρτίου με την κήρυξη μόνιμης εκεχειρίας από την ΕΤΑ- συνεχιστεί, ο σκοπός μας είναι να ξαναγίνουμε νόμιμο κόμμα και να συμμετάσχουμε ομαλά στους θεσμούς", πρόσθεσε. Κάτι τέτοιο, σύμφωνα με τον Αλβάρες, δεν εξαρτάται από το ίδιο το κόμμα αλλά "απ αυτούς που υιοθέτησαν το μέτρο" που θέτει το Μπατασούνα εκτός νόμου. "Αυτοί θα πρέπει τώρα να βρουν μια λύση", υπογράμμισε αναφερόμενος στο νόμο του 2003 που απαγορεύει όλα τα κόμματα τα οποία υποστηρίζουν (ρητά ή σιωπηρά) την τρομοκρατία.

    [02] Κόσμος

    Παραδέχθηκε ο Μπους τις μεταφορές από τη CIA

    9/6/2006 8:12:00 μμ

    Συντάκτης: Αθηνά Σαλούστρου

    Αποδέχθηκε σήμερα ο Αμερικανός Πρόεδρος Τζορτζ Μπους ότι πράγματι μεταφέρονται μυστικά από την CIA αεροπορικώς κρατούμενοι, προσθέτοντας ότι αυτές είναι πρακτικές που εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα αποτελούν στοιχείο της αμερικανικής πολιτικής. "Στην περίπτωση που δεν επιτυγχάνουμε την έκδοση κρατούμενου που θεωρούμε επικίνδυνο, ενίοτε προχωρούμε με την (αεροπορική) μεταφορά", ανέφερε ο Πρόεδρος Μπους, διευκρινίζοντας ότι "τούτο είναι στοιχείο της πολιτικής των ΗΠΑ εδώ και όχι λίγο καιρό, όχι μόνον δηλαδή της πολιτικής της παρούσας, αλλά και προηγούμενων κυβερνήσεων των ΗΠΑ, που δρουν κατ αυτόν τον τρόπο για να προστατεύσουν τους πληθυσμούς". Διαβεβαίωσε ότι κατά τις μεταφορές αυτές "οι ΗΠΑ σέβονται τα κυριαρχικά δικαιώματα των συμβαλλομένων με αυτές κρατών". Ο Μπους έδωσε κοινή συνέντευξη Τύπου στο τέλος συνομιλιών του με τον δανό πρωθυπουργό Άντερς Φογκ Ράσμουνσεν στη θερινή προεδρική κατοικία στο Κάμπ Ντέϊβιντ.

    Στη διάρκεια αυτής της συνέντευξης Τύπου, ο Αμερικανός Πρόεδρος ρωτήθηκε για το περιεχόμενο της έκθεσης του Ελβετού βουλευτή Ντικ Μάρτι, της κοινοβουλευτικής συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, σύμφωνα με την οποία συνολικώς "14 ευρωπαϊκά κράτη έχουν εμπλοκή στις μυστικές μεταφορές αεροπορικώς κρατουμένων από την CIA", ενώ ειδικώς "η Πολωνία και η Ρουμανία οπωσδήποτε είχαν στο έδαφός τους μυστικές φυλακές με κρατούμενους ισλαμιστές ύποπτους για σχέσεις με την τρομοκρατία".

    [03] Μπάσκετ

    "Με την πλάτη στον τοίχο" ο Άρης

    9/6/2006 11:07:00 μμ

    Συντάκτης: Ηλίας Παπαϊωάννου

    Τη νίκη για διαφορετικούς λόγους θα επιδιώξουν αύριο (19:00, ΕΤ-3) στην τέταρτη μεταξύ τους αναμέτρηση στα πλεϊ οφ για τις θέσεις 3-4 της φετινής Α1 Ανδρών, Άρης και Μαρούσι. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει μία τελευταία ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 2-2 και να τα παίξει "όλα για όλα" για την κατάκτηση της τρίτης προνομιούχου θέσης, που οδηγεί στην Ευρωλίγκα, σε πέμπτο και τελευταίο αγώνα. Αντίθετα η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη θα επιδιώξει αύριο να κάνει το 3-1 και να τερματίσει πανηγυρικά στην τρίτη θέση. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τις προετοιμασίες τους και δηλώνουν έτοιμοι για έναν ακόμη μικρό τελικό. Η ομάδα του Άρη, που δεν αντιμετωπίζει προβλήματα ποντάρει ξανά στη δύναμη της έδρας, ενώ σήμερα η διοίκηση έδωσε ένα επιπλέον κίνητρο στον του Μάικ Ουίλκινσον, ανανεώνοντας μονομερώς το συμβόλαιο του Αμερικανού άσου. Οι φιλοξενούμενοι, που αναμένεται να παίξουν χωρίς άγχος, αφού ακόμη και σε περίπτωση ήττας υπάρχει ένα ακόμη ματς στην έδρα τους, οι ενοχλήσεις που αισθάνεται στον αριστερό του ώμο ο Μπλάγκοντα Σέκουλιτς, αποτελούν το μοναδικό "πονοκέφαλο" του τεχνικού του Αμαρουσίου, Παναγιώτη Γιαννάκη. Διαιτητές της συνάντησης θα είναι οι κ.κ. Κορομηλάς Κ., Πιτσίλκας και Παπαδημητρίου.

    [04] Υγεία

    Χορηγείται πριν ξεκινήσει η σεξουαλική ζωή

    "OK" για το Gardasil

    9/6/2006 8:08:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 9/6/2006 8:57:06 μμ)

    Πηγή: ΝΕΤ

    Το δρόμο για την δραστική αντιμετώπιση του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας ανοίγει το Gardasil, ένα φάρμακο που θα χορηγείται σε μικρές ηλικίες, από εννέα ως 26 ετών, πριν ξεκινήσει η σεξουαλική δραστηριότητα μιας γυναίκας. Μετά από πέντε χρόνια κλινικών μελετών ο Φορέας Ελέγχου Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) ενέκρινε το εμβόλιο Gardasil που προστατεύει τις γυναίκες από την εμφάνιση καρκίνου του τραχήλου της μήτρας. Ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας είναι η δεύτερη αιτία θανάτου μετά τον καρκίνο του μαστού και καθημερινά στην Ευρώπη 40 γυναίκες ηλικίας από 15-44 ετών χάνουν τη ζωή τους από την ασθένεια, η οποία κάθε χρόνο σκοτώνει 290.000 γυναίκες παγκοσμίως. Το εμβόλιο είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει στην αμερικάνικη αγορά σε περίπου τρεις εβδομάδες. Κλινικές μελέτες απέδειξαν πως το Gardasil προλαβαίνει 100% τον καρκίνο της μήτρας και κατά 99% τις περιπτώσεις από τον ιό των κονδυλωμάτων. Το εμβόλιο χρησιμοποιείται ήδη πειραματικά και στις Ελληνίδες έφηβες στο νοσοκομείο Αρεταίειο. Το Gardasil είναι απόλυτα ασφαλές, χορηγείται σε τρεις δόσεις μέσα σε ένα εξάμηνο και η κάθε δόση κοστίζει 120 δολάρια. Ωστόσο, οι επιστήμονες δε γνωρίζουν ακόμα αν οι γυναίκες που θα εμβολιαστούν θα είναι προστατευμένες για πάντα ή θα πρέπει κάποια στιγμή της ζωής τους να επαναλάβουν το εμβόλιο.

    Η είδηση από άλλες πηγές:

    BBC: US approves cervical cancer drug

    Reuters: First cervical cancer vaccine wins US approval

    CNN:FDA OKs first cervical cancer vaccine

    [05] Αυτή ήταν πρεμιέρα!

    9/6/2006 9:11:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 9/6/2006 9:38:45 μμ)

    Συντάκτης: Στάθης Πετρόπουλος

    Επιδεικνύοντας το μεγαλύτερό της "όπλο" που είναι η σοβαρότητα και το "καθαρό μυαλό" η Γερμανία ξεκίνησε με νίκη το 18ο Παγκόσμιο Κύπελλο μέσα στην έδρα της, καθώς επιβλήθηκε της φιλόδοξης Κόστα Ρίκα με 4-2. Η ανάγκη της Γερμανίας να πιστοποιήσει πως είναι μια από τις βασικές διεκδικήτριες αυτού του τίτλου από την πρεμιέρα κιόλας, μαςοδήγησε στο πιο παραγωγικό εναρκτήριο ματς στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως τα τρία από τα έξι γκολ σημειώθηκαν στα 17 πρώτα λεπτά.

    Οι γηπεδούχοι μπήκαν από νωρίς ορεξάτοι, εμπρός σε 65.000 θεατές που κατέκλυσαν φυσικά το Αλιάνζ Αρίνα για να παρακολουθήσουν και την τελετή έναρξης που παραγματοποιήθηκε περίπου δύο ώρες πριν την πρώτη σέντρα του Μουντιάλ. Μόλις στο 6' ο Λαμ με ένα εκπληκτικό σουτ άνοιξε το σκορ και έξι λεπτά αργότερα ο Γουάνσοπ εκμεταλλεύτηκε εξαιρετική μπαλιά, μετά από εντυπωσιακή προσπάθεια των συμπαικτών του στον χώρο του κέντρου και ισοφάρισε σε 1-1. το 2-1 για τους Γερμανούς έγινε στο 17΄ με τον Κλόζε να δέχεται την μπάλα μέσα στην μικρή περιοχή, από ένα άτσαλο σουτ που έκανε ο Σβάινσταϊγκερ.

    Το πρώτο μέρος έμεινε στο 1-1, ωστόσο η Γερμανία ήταν εκείνη που είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης και η Κόστα Ρίκα έμενε σε παθητικό ρόλο, μην μπορώντας να αναπτυχθεί σωστά από την γραμμή του κέντρου. Οι μακρινές μπαλιές προς τον Γουάνσοπ σταματούσαν πάνω στην άμυνα ή στους κεντρικούς ποδοσφαιριστές της Γερμανίας, έτσι οι γηπεδούχοι ήταν συνεχώς στην επίθεση, θέλοντας να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ. Αυτό έγινε στην επανάληψη όταν αυτή η εικόνα διατηρήθηκε. Στο 61' ο Κλόζε αν και αστόχησε με κεφαλιά από κοντά, με την δεύτερη προσπάθειά του έκανε το 3-1, δίνοντας ακόμη περισσότερο πανηγυρικές διαστάσεις στην νίκη.

    Η προσπάθεια των Κεντροαμερικανών να αντιδράσουν πήρε "σάρκα και οστά" και πάλι με τον Γουάνσοπ στο 73' σε μια φάση που ενδεχομένως και να ήταν σε θέση οφσάιντ, όταν δέχτηκε την μπαλιά, όμως αυτό κάθε άλλο παρά προβλημάτισε τους Γερμανούς. Έτσι τρία λεπτά πριν την συμπλήρωση των 90' ο Φρινγκς με έναν "κεραυνό" περίπου 10 μέτρα έξω από την περιοχή του Πόρας, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, σημειώνοντας παράλληλα το ομορφότερο γκολ της πρεμιέρας.

    Γερμανία (Γιούργκεν Κλίνσμαν): Λέμαν, Φρίντριχ, Σβάινσταϊγκερ, Φρινγκς, Κλόζε (79' Νόιβιλ), Λαμ, Μερτεσάκερ, Μπορόφσκι (72' Κελ), Σνάιντερ, Ποντόλσκι, Μέτζελντερ Κόστα Ρίκα (Αλεχάντρε Γκιμαράες): Πόρας, Μαρίν, Ουμάνα, Μαρτίνεζ (67' Ντράμοντ), Φονσέκα, Σολίς (78' Μπολάνο), Γουάντσοπ, Σεντένο, Γκόμεζ, Γκονζάλες, Σεκουέιρα

    [06] Έχουν τον πρώτο λόγο οι Σουηδοί

    9/6/2006 9:58:00 μμ

    Συντάκτης: Ηλίας Παπαϊωάννου

    Στην τύχη, που είθισται να συνοδεύει τον πρωτάρη ελπίζει αύριο η ασθενέστερη ομάδα του 2ου ομίλου Τρίνιταντ & Τομπάγκο κόντρα στην ισχυρή και έμπειρη από αντίστοιχες διοργανώσεις Σουηδία. Στο ματς που θα διεξαχθεί στις 19:00 (ΝΕΤ) στο μεγαλύτερο στάδιο της Γερμανίας, το "Βεστφάλεν Στάντιον" οι Σκανδιναβοί προβάλλουν ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί, αλλά θα πρέπει να το αποδείξουν και μέσα στον αγωνιστικό χώρο της έδρας του Ντόρτμουντ. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση πάντως κρύβει και ελληνικό ενδιαφέρον, αφού τα μάτια των φίλων του Παναθηναϊκού, αναμένεται να είναι "καρφωμένα", στον 30χρονο Σουηδό άσο της ολλανδικής Χερενφεϊν και υποψήφιο μεταγραφικό απόκτημα του "τριφυλλιού", Πέτερ Χάνσον.

    Ποντάρουν στην εμπειρία τους οι Σκανδιναβοί

    Τα προγνωστικά θέλουν τη Σουηδία να παλεύει "στα ίσια" με την Αγγλία για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου, που οδηγεί στους "16" της διοργάνωσης. Η εμπειρία των 10 συμμετοχών σε τελικές φάσεις Παγκοσμίων Κυπέλλων αλλά και η ομοιογένεια που παρουσιάζει μέχρι στιγμής το σύνολο του Λάρς Λάγκερμπακ, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι Σκανδιναβοί θα έχουν αύριο ένα ήσυχο βράδυ.

    Με καλή αμυντική γραμμή, δυνατά χαφ της κλάσης των Κάλστρομ, Λιούμνπεργκ και με "επιθετικές αιχμές" τον άσο της Γιουβέντους, Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς και τον πρωταθλητή Ευρώπης με τη Μπαρτσελόνα, Χένρικ Λάρσον, που θέλει να αποχαιρετήσει φέτος το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με μία διάκριση, η ευρωπαϊκή ομάδα δείχνει έτοιμη να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη επί γερμανικού εδάφους.

    Μην υποτιμάτε τους " Socca Warriors"

    Η ομάδα των νησιών της Καραϊβικής και μόνο με την παρθενική της συμμετοχή στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού, γράφει μία ακόμη "χρυσή σελίδα" στην αθλητική ιστορία της χώρας, που μέχρι χθες είχε για είδωλο, τον σπρίντερ Άτον Μπόλτον. Υπό την καθοδήγηση του έμπειρου Ολλανδού τεχνικού, Λίο Μπενάκερ και κυρίως χωρίς άγχος, οι " Socca Warriors" στο μουντιαλικό τους "βάπτισμα" θα προσπαθήσουν να χαρούν το παιχνίδι και να συλλέξουν πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον.

    Σε περίπτωση μάλιστα που... όλες οι δυνάμεις της Φύσης συνηγορήσουν για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ε τότε το 18ο Παγκόσμιο Κύπελλο, θα συγκλονιστεί από τους ξέφρενους χορούς σε ρυθμούς soca. Πάντως με τον ενθουσιασμό που διακρίνει την παρέα του αρχηγού και σουπερστάρ της ομάδας, Ντουαϊτ Γιόρκ, όποιος αντίπαλος δεν της δείξει τον απαραίτητο σεβασμό και την υποτιμήσει, δεν αποκλείεται να το "πληρώσει ακριβά". Άλλωστε οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας έχουν πείρα από δυνατές αναμετρήσεις, αφού αγωνίζονται σε ομάδες του αγγλικού και σκοτσέζικου πρωταθλήματος.

    Μεγάλος άτυχος, αφού θα απουσιάσει από το παρθενικό ματς της ομάδας του σε Παγκόσμιο Κύπελλο, είναι ο Μάρβιν Αντριους. Ο 30χρονος βασικός κεντρικός αμυντικός της Ρεϊντζερς, τραυματίστηκε στο γόνατο στην προπόνηση της Πέμπτης και ο Λίο Μπεενάκερ, χωρίς να ανακοινώσει τον αντικαταστάτη του, δήλωσε ότι δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί στην αυριανή αναμέτρηση.

    Η ταυτότητα της αναμέτρησης

    Πόλη : Ντόρτμουντ

    Γήπεδο : "Βεστφάλεν Στάντιον"

    ΩΡΑ : 19:00 (ΝΕΤ)

    Διαιτητής: Σαμσούλ Μαϊντίν (Σινγκαπούρη)

    Βοηθοί : Πράτσια Περμπανιχ (Ταϊλάνδη), Εϊσα Γκουλούμ (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα)

    Πιθανές συνθέσεις:

    ΤΡΙΝΙΝΤΑΝΤ & ΤΟΜΠΑΓΚΟ (Λίο Μπενάκερ): Χίσλοπ, Λόρενς, Αντριους, Εϊβερι Τζον, Γκρέι, Μπίρτσαλ, Γουίτλεϊ, Εντουαρντς, Τζόουνς, Στερν Τζον, Γιόρκ.

    ΣΟΥΗΔΙΑ (Λαρς Λάγκερμπακ): Αλβμπάτζε, Μέλμπεργκ, Λούτσιτς, Εντμαν, Στένμαν, Λίντεροτ, Λιούνγκμπεργκ, Βίλχελμσον, Αντερσον, Ιμπραϊμοβιτς, Λάρσον.

    [07] Η Κύπρος δεν έδωσε την απαραίτητη συγκατάθεση

    Πρώτο "όχι" στην Τουρκία

    9/6/2006 7:51:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 9/6/2006 10:25:19 μμ)

    Πηγή: ΝΕΤ-ΑΠΕ

    Στους Υπουργούς Εξωτερικών των "25" οι οποίοι συνεδριάζουν τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο παραπέμπεται η συζήτηση για το άνοιγμα και το προσωρινό κλείσιμο του πρώτου κεφαλαίου των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Ε.Ε. με την Τουρκία, που αφορά την Έρευνα και την Τεχνολογία. Στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής των Μονίμων Αντιπροσώπων (COREPER) που εξέτασε το θέμα, η κυπριακή πλευρά δεν έδωσε την απαραίτητη συγκατάθεσή της για την επίτευξη συμφωνίας επί της κοινής θέσης των "25". Ειδικότερα, η κυπριακή πλευρά υποστήριξε ότι τα κεφάλαια του Κοινοτικού Κεκτημένου δεν θα πρέπει να ανοίγουν και να κλείνουν αυτόματα, όσο η Τουρκία δεν εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της, επισημαίνοντας, παράλληλα, πως στο κείμενο της κοινής θέσης θα πρέπει να υπάρχει ρητή αναφορά στο περιεχόμενο της αντιδήλωσης των "25", της 21ης Σεπτεμβρίου 2005, ως απάντηση στη μονομερή διακήρυξη της Τουρκίας περί μη αναγνώρισης της Κυπριακής Δημοκρατίας.

    Ευθύνες στη Βρετανία

    Ευθύνες στη Βρετανία επέρριψε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Γιώργος Ιακώβου για το αδιέξοδο που προέκυψε στις Βρυξέλλες, καθώς όπως διευκρίνισε, μετά την παράθεση των αιτημάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας, η προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατέθεσε μια συμβιβαστική πρόταση, την οποία όμως απέρριψε αμέσως η Βρετανία.

    Η Κύπρος, είπε ο κ. Ιακώβου, μετά την απόρριψη της πρότασης από τη Βρετανία, δεν τοποθετήθηκε και έτσι, τεχνικά, το ναυάγιο οφείλεται στη Βρετανία και όχι στην Κύπρο.

    Η προσοχή της Κύπρου, πρόσθεσε, στρέφεται τώρα στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, όπου θα αποφασιστεί αν θα ανοίξει το πρώτο κεφάλαιο των ενταξιακών διαπραγματεύσεων, αφήνοντας ανοιχτή την τελική τοποθέτηση της χώρας του, τη Δευτέρα και αποφεύγοντας να πει αν θα γίνει χρήση του βέτο.

    Αναφερόμενος στην απειλή του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών Αμπντουλάχ Γκιουλ ότι δεν θα μεταβεί στο Λουξεμβούργο και δεν θα μετάσχει στο Συμβούλιο Σύνδεσης, αν δεν συμφωνηθεί να ανοίξει και να κλείσει το επίμαχο κεφάλαιο, ο κ. Ιακώβου είπε πως αυτή τη στιγμή υπάρχει αδιέξοδο και αν δεν υπάρξει συμβιβασμός τη Δευτέρα, πιστεύει πως ο κ. Γκιούλ θα υλοποιήσει τις απειλές του.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Friday, 9 June 2006 - 20:50:25 UTC