Visit our archive of News, Documents, Maps & Position Papers on the Imia Issue (1996) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 06-06-14

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Έγκριση μετά αντιπαράθεσης
  • [02] Αποκαταστάθηκαν τα δρομολόγια του ΟΣΕ
  • [03] Απομακρύνεται ο κίνδυνος για τη Φλόριντα
  • [04] Αιματηρή απόδραση στο Μεξικό
  • [05] Βίαιες συγκρούσεις στο Μπανγκλαντές
  • [06] "Πέφτει" το πετρέλαιο στην Ασία
  • [07] Πήρε αυτό που ήθελε η "σελεσάο"

    [01] Πολιτική

    Ψήφιση επί της αρχής του ν/σ προσωπικών δεδομένων

    Έγκριση μετά αντιπαράθεσης

    14/6/2006 12:25:00 πμ

    Πηγή: ΑΠΕ

    Υπερψηφίστηκε επί της αρχής στην Ολομέλεια της Βουλής, από τους βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, το νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης που αφορά την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της αρχής διασφάλισης του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών. Ο αρμόδιος υπουργός Αναστάσιος Παπαληγούρας υπογράμμισε ότι με τις νέες ρυθμίσεις ενισχύεται η προστασία της ιδιωτικής ζωής και του απορρήτου της επικοινωνίας. Ταυτόχρονα υιοθετούνται κανόνες για την προστασία του απορρήτου αλλά και της ασφάλειας των συναλλαγών στις επαγγελματικές επικοινωνίες. Ακόμα, ο κ. Παπαληγούρας άφησε εκ νέου ανοιχτό το ενδεχόμενο για συγχώνευση των δύο Αρχών, της ΑΔΑΕ και της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού χαρακτήρα λέγοντας ότι στις περισσότερες χώρες αλλά "υφίσταται μία ενιαία Αρχή που συμπυκνώνει τις αρμοδιότητες των δύο ελληνικών".

    Νωρίτερα, ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ Σωκράτης Κοσμίδης, είχε υποστηρίξει ότι με το νομοσχέδιο επιδιώκεται ένας εξισορροπητικός συμβιβασμός για τις δύο Αρχές που ερίζουν για το αντικείμενο τους, που ωστόσο δεν λύνει το πρόβλημα.

    Η εισηγήτρια του ΚΚΕ Βέρα Νικολαϊδου, μίλησε για "κερκόπορτα που ανοίγει για παραβίαση των ατομικών δικαιωμάτων και νομιμοποίηση του ηλεκτρονικού φακελώματος".

    Για κενές περιεχομένου ρυθμίσεις, έκανε λόγο ο εισηγητής του ΣΥΝ Φώτης Κουβέλης, και εξέφρασε τις έντονες ανησυχίες του για τα όσα συντελούνται, όπως είπε, σε διεθνές επίπεδο και οδηγούν στην κατάργηση των ατομικών δικαιωμάτων.

    Κόντρα για υποκλοπές-απαγωγές

    Στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης του υπουργού Δικαιοσύνης και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Βασίλη Μαγγίνα, με τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, βρέθηκαν το θέμα των υποκλοπών και οι καταγγελθείσες απαγωγές Πακιστανών.

    Πρώτος, έθεσε το θέμα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, υπερασπιζόμενος το ρόλο της ΑΔΑΕ και αφήνοντας αιχμές για σκόπιμη καθυστέρηση του νομοσχεδίου.

    Οι αναφορές του κ. Βενιζέλου προκάλεσαν την αντίδραση του κ. Παπαληγούρα ο οποίος, χαρακτήρισε απαράδεκτες τις κατηγορίες του ΠΑΣΟΚ, για κυβερνητική συγκάλυψη των υποκλοπών και πρόσθεσε ότι και η ίδια η κυβέρνηση υπήρξε θύμα των υποκλοπών. Από την πλευρά του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι κάνει απαράδεκτο πολιτικό εμπόριο τόσο με το θέμα των υποκλοπών όσο και με το θέμα των Πακιστανών αποδεικνύοντας έτσι ότι ούτε αντιπολίτευση δεν μπορεί να κάνει.

    [02] Κοινωνία

    Αποκαταστάθηκαν τα δρομολόγια του ΟΣΕ

    14/6/2006 9:12:00 πμ (Τελευταία ενημέρωση: 14/6/2006 10:55:53 πμ)

    Συντάκτης: Μαριλού Τζεμπελίκου

    Πηγή: NET, OΣE

    Λίγο μετά τις 09:30 το πρωί της Τετάρτης αποκαταστάθηκαν τα δρομολόγια του ΟΣΕ μετά την αποκατάσταση της βλάβης, που προκάλεσαν άγνωστοι όταν έκοψαν καλώδια ηλεκτροκίνησης, τα οποία έπεσαν πάνω στις γραμμές στο τμήμα μεταξύ Δεκέλειας και Αγ. Στεφάνου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΣΕ, τα δρομολόγια διακόπηκαν στις 7:20 π.μ., από Αθήνα προς βόρειο Ελλάδα. Όπως έγινε γνωστό, όσοι επιβάτες το επιθυμούσαν μπορούσαν να επιστρέψουν το εισιτήριό τους και να πάρουν πίσω το αντίτιμό του. Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία το επιβατικό κοινό μπορεί να επικοινωνεί με το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών ΟΣΕ στον τετραψήφιο αριθμό 1110 και με τους κατά τόπους σιδηροδρομικούς σταθμούς.

    [03] Κόσμος

    Υποβιβάστηκε σε τροπική καταιγίδα o "Αλμπέρτο"

    Απομακρύνεται ο κίνδυνος για τη Φλόριντα

    14/6/2006 8:28:00 πμ

    Συντάκτης: Μαριλού Τζεμπελίκου

    Πηγή: NET, New York Times

    Σε τροπική καταιγίδα υποβιβάστηκε εκ νέου ο τυφώνας "Αλμπέρτο", λίγο πριν φτάσει στις ακτές της Φλόριντα, συνοδευόμενος από καταρρακτώδεις βροχές και ισχυρούς ανέμους. Παρά το γεγονός ότι μειώθηκε ο κίνδυνος, οι Αρχές της πολιτείας ανακοίνωσαν ότι τα προληπτικά μέτρα εξακολουθούν να ισχύουν και ζήτησαν από 20.000 κατοίκους να εγκαταλείψουν τις εστίες τους. "Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά την κατάσταση" δήλωσε ο κυβερνήτης της Πολιτείας, Τζεμπ Μπους, που δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξει και νεότερη ανακοίνωση για περαιτέρω εκκένωση σπιτιών. Κατά το πέρασμα του "Αλμπέρτο" από την Κούβα οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν και περίπου 25.000 απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους. Αν και στη Φλόριντα, ξεριζώθηκαν δέντρα και προκλήθηκαν πλημμύρες στις παράκτιες περιοχές, δεν υπήρξαν αναφορές για σοβαρούς τραυματισμούς, όμως, χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις έμειναν χωρίς ρεύμα και τηλέφωνο.

    [04] Κόσμος

    Νεκροί τρεις κρατούμενοι και μία επισκέπτρια

    Αιματηρή απόδραση στο Μεξικό

    14/6/2006 7:31:00 πμ

    Συντάκτης: Μαριλού Τζεμπελίκου

    Πηγή: Reuters, ΑΠΕ

    Αιματηρή απόδραση με τέσσερις νεκρούς σημειώθηκε, την Τρίτη, σε φυλακή του Μεξικό, κοντά στα σύνορά με τις ΗΠΑ, όταν κρατούμενοι οπλισμένοι με αυτόματα άνοιξαν πυρ κατά σωφρονιστικών υπαλλήλων. Από την ανταλλαγή των πυροβολισμών στη φυλακή του Νουέβο Λαρέδο, έχασαν τη ζωή τους τρεις φυλακισμένοι και μία επισκέπτρια των φυλακών, ενώ έξι κρατούμενοι κατάφεραν να αποδράσουν. Οι τελευταίοι επωφελήθηκαν από την αναταραχή και έφυγαν πεζοί, περνώντας μέσα από την αυλή ενός σχολείου, ενώ στη συνέχεια έκλεψαν ένα φορτηγό, το οποίο εγκατέλειψαν σε αυτοκινητόδρομο νότια της πόλης. Μέχρι στιγμής, δεν έχει διευκρινιστεί πώς τα όπλα έφτασαν στα χέρια των κρατούμενων μέσα στη φυλακή, όπου κρατούνται καταδικασθέντες για πλημμελήματα αλλά και σοβαρά εγκλήματα, όπως διακίνηση ναρκωτικών και ανθρωποκτονίες. Το Νουέβο Λαρέδο βρίσκεται στο επίκεντρο του διασυνοριακού εμπορίου ναρκωτικών διαμέσου του Μεξικού με προορισμό το γειτονικό Τέξας, ενώ γίνεται συχνά πεδίο μάχης μεταξύ δύο αντιμαχομένων καρτέλ. Μόνο μέσα στο 2006, στο Νουέβο Λαρέδο, έχουν σημειωθεί 128 φόνοι. Το 2005, ο πρόεδρος του Μεξικού, Βισέντε Φοξ, είχε κηρύξει τη "μητέρα όλων των μαχών" εναντίον του οργανωμένου εγκλήματος, ενώ είχε στείλει ένοπλες δυνάμεις στην πόλη για να ελέγξουν την κατάσταση.

    Η είδηση από άλλες πηγές:

    Washington Post: Four dead in Mexican jailbreak on US border

    [05] Κόσμος

    Μεταξύ αστυνομίας και οπαδών της αντιπολίτευσης

    Βίαιες συγκρούσεις στο Μπανγκλαντές

    14/6/2006 7:13:00 πμ

    Συντάκτης: Μαριλού Τζεμπελίκου

    Πηγή: BBC, NET

    Σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ της αστυνομίας και οπαδών της αντιπολίτευσης σημάδεψαν την πρώτη ημέρα της 48ωρης γενικής απεργίας, στο Μπανγκλαντές, εξαιτίας της οποίας έχει παραλύσει η χώρα. Τα επεισόδια σημειώθηκαν στην πρωτεύουσα Ντάκα, σε μια προσπάθεια των διαδηλωτών να πιέσουν την κυβέρνηση να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις του εκλογικού νόμου, εν όψει των εκλογών του Ιανουαρίου, προκειμένου να διασφαλιστεί το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας. Τη γενική απεργία εξήγγειλε ο συνασπισμός 13 κομμάτων της αντιπολίτευσης σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη βιαιότητα που επέδειξαν οι αστυνομικές δυνάμεις κατά των διαδηλωτών, που βγήκαν στους δρόμους το Σαββατοκύριακο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 300 ατόμων. Οι αιματηρές συγκρούσεις στη χώρα είναι συχνό φαινόμενο καθώς η αντιπολίτευση κατηγορεί την κυβέρνηση της πρωθυπουργού Χαλέντα Ζία για ανικανότητα και διαφθορά. Από την πλευρά του, το κυβερνών Εθνικό Κόμμα καταδίκασε "τις βιαιότητες και τους βανδαλισμούς" και κάλεσε τους πολίτες να μη συμμετάσχουν στην απεργία, που υποκινείται από την αντιπολίτευση. Πολιτικοί αναλυτές εκτιμούν ότι η χώρα αναμένεται να εισέλθει σε νέο κύκλο βίας μετά και τις επερχόμενες εκλογές.

    [06] Οικονομία

    Υποχωρεί σε σχέση με το κλείσιμο στη Ν.Υόρκη

    "Πέφτει" το πετρέλαιο στην Ασία

    14/6/2006 9:09:00 πμ

    Συντάκτης: Αθηνά Σαλούστρου

    Πτωτική τάση καταγράφουν οι τιμές του πετρελαίου στις αγορές της Ασίας, λίγο πριν τη δημοσίευση των εβδομαδιαίων στοιχείων του αμερικανικού Υπουργείου Ενεργείας για τα στρατηγικά αποθέματα καυσίμων, τα οποία οι αναλυτές εκτιμούν ότι θα είναι αυξημένα, αλλά και της αναμενόμενης μείωσης της ζήτησης σε πετρέλαιο λόγω της προοπτικής ανόδου των επιτοκίων. Στην αγορά της Σιγκαπούρη η τιμή του ελαφρού αργού για συμβόλαια παράδοσης Ιουλίου είχε υποχωρήσει το πρωί κατά 28 σεντς στα 68,28 δολάρια το βαρέλι, από τα 68,56 δολάρια που έκλεισε χθες στη Νέα Υόρκη. Οι περισσότεροι αναλυτές αναμένουν σήμερα ότι το αμερικανικό Υπουργείο Ενεργείας θα ανακοινώσει νέα αύξηση των αποθεμάτων βενζίνης, απομακρύνοντας ακόμη περισσότερο τον κίνδυνο έλλειψης καυσίμων το καλοκαίρι στις Ηνωμένες Πολιτείες.

    [07] Πήρε αυτό που ήθελε η "σελεσάο"

    13/6/2006 11:56:00 μμ

    Συντάκτης: Ηλίας Παπαϊωάννου

    Μετά τη "soca" του Τρίνιταντ & Τομπάγκο στο Ντόρτμουντ, το "τανγκό" των Αργεντίνων στο Αμβούργο, απόψε οι κερκίδες του "Ολύμπιαστάντιον" του Βερολίνου χόρεψαν στο ρυθμό της "σάμπα". Η κάτοχος του τίτλου, Βραζιλία, ξεκίνησε "με το δεξί" τους αγώνες της στο 18ο Παγκόσμιο Κύπελλο επικρατώντας με 1-0 της Κροατίας, στον αγώνα που έριξε την αυλαία της πρώτης αγωνιστικής του 6ου ομίλου. Η "πεντακαμπεάο" του Κάρλος Αλμπέρτο Παρεϊρα κόντρα στη μαχητική Κροατία με το ασύλληπτο γκολ του Κακά στο 44, χωρίς να δείξει μεγάλα πράγματα, πήρε αυτό που ήθελε και έβαλε πλώρη για τους "16" της διοργάνωσης. Από την άλλη πλευρά, η Κροατία που στο 41 είχε την ατυχία να τραυματιστεί ο δραστήριος μέχρι τότε αρχηγός της, Νίκο Κόβατς, έδειξε πολύ καλά στοιχεία, ομοιογενές σύνολο, έφτασε κάποιες φορές κοντά στην ισοφάριση και παρά την ήττα της, φάνηκε πως στα προσεχή ματς θα παλέψει στα ίσα με τις Αυστραλία και Ιαπωνία για τη δεύτερη προνομιούχο θέση του ομίλου.

    Άρχισε τα Κακα... ρίσματα

    Από την αρχή του παιχνιδιού η "σελεσάο" μπήκε με επιθετικές βλέψεις και τρία δυνατά σουτ από μακριά του Κακά (8) και του Ρομπέρτο Κάρλος (13, 15) έστειλαν από νωρίς το μήνυμα στον Πλετίκοσα, ότι θα έχει μία δύσκολη βραδιά.

    Παρά την πίεση των "βερντεόρο" οι Κροάτες κατάφεραν να βγούνε στην αντεπίθεση και να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στη βραζιλιάνικη περιοχή. Στην πρώτη καλή επιθετική προσπάθεια της "Χρβάτσκα" το "καμάρι" του ομοσπονδιακού τεχνικού, Ζλάτκο Κράνιτσαρ, Νίκο, επιχείρησε στο 22 ένα δυνατό σουτ, το οποίο όμως έφυγε άουτ. Ανάλογη περίπου τύχη είχε και στο 27 ένα βολέ του Κλάσνιτς, το οποίο όμως βρήκε σε κάποιο αμυντικό και έφυγε κόρνερ.

    Οι δύο αυτές κροατικές προσπάθειες δεν πτόησαν τους Βραζιλιάνους, οι οποίοι με το Ρονάλντίνιο και τον Καφού από τα δεξιά προσπαθούσαν να βρούνε κάποιο διάδρομο για την εστία του Πλετίκοσα, χωρίς όμως επιτυχία, αφού κάπου στην τελική προσπάθεια, τα χαλούσαν.

    Από τη μία λοιπόν οι Βραζιλιάνοι που προσπαθούσαν με "μαγικά" να... υπνωτίσουν τους αντιπάλους τους και από την άλλη οι Κροάτες με πειθαρχημένο και ουσιαστικό παιχνίδι, το ματς είχε αμφίρροπο χαρακτήρα. Στο 38 η Κροατία από ένα φάουλ του Σίμιτς στην καρδιά των "βερντεόρο" έφτασε μία ανάσα από το 1-0, αλλά "παρά τρίχα" ούτε ο Τούντορ με το κεφάλι, ούτε ο Νίκο Κόβατς με προβολή κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα του Ντίντα. Σαν να μην έφτανε μάλσιτα αυτό, ο Ν. Κόβατς τρία λεπτά αργότερα, που είναι αλήθεια, ότι μέχρι τότε είχε δώσει σκληρές μονομαχίες με τους αντιπάλους του, τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Λέκο.

    Η αναγκαστική αλλαγή του αρχηγού της Κροατίας φάνηκε στη συνέχεια να επηρεάζει τους συμπαίκτες του, οι οποίοι δεν κατάφεραν να τελειώσουν το ημίχρονο χωρίς να δεχθούν γκολ. Στο 44 ο Κακά, πήρε την πάσα από τον Καφού, προχώρησε προς το κέντρο, έκανε δύο θαυμάσιες προσποιήσεις και βλέποντας τον Πλετίκοσα λίγο έξω από την εστία του, με "συστημένο" βολέ έδωσε το προβάδισμα στη Βραζιλία με 1-0.

    Έπαιξε όσο χρειαζόταν

    Στο δεύτερο ημίχρονο οι Κροάτες, έδειξαν από την αρχή τα... δόντια τους. Στο 51 ο Πρσό τροφοδοτούμενος από τον Σίμουνιτς, προχώρησε στην περιοχή και από πλάγια δεξιά θέση έπιασε το σουτ αναγκάζοντας τον Ντίντα να διώξει σε κόρνερ.

    Μέχρι στιγμής ο Ρονάλντο για 56 λεπτά ήταν θεατής στο παιχνίδι, αλλά εκείνη τη στιγμή αποφάσισε να δηλώσει την παρουσία του. Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης προσπάθησε να μιμηθεί τον σκόρερ Κακά, αλλά το σουτ που έπιασε έξω από την περιοχή της Κροατίας πέρασε λίγο άουτ από το δοκάρι του Πλετίκοσα. Η "σελεσάο" με σωστή ανάπτυξη συνέχισε να ταλαιπωρεί την κροατική άμυνα και στο 61 "φλέρταρε" με το 2-0. Ο πανταχού παρών, στα 36 του χρόνια, Καφού "γέμισε" από τα δεξιά, στην "καρδιά" της μικρής περιοχής, ο Ροναλντίνιο πετάχτηκε σα "βέλος", αλλά ο Πλετίκοσα δεν αιφνιδιάστηκε από τη δυνατή κεφαλιά του άσου της Μπαρτσελόνα και απομάκρυνε τον κίνδυνο.

    Οι Κροάτες όσο έβλεπαν, ότι οι Βραζιλιάνοι δεν έβρίσκαν δίχτυα προσπαθούσαν να βγουν στον αιφνιδιασμό και με αντεπιθέσεις να ισοφαρίσουν. Σε μία από αυτές, στο 68 ο μικρός Κράνιτσαρ, "καρδιοχτύπησε" τον Ντίντα, καθώς από πλάγια αριστερά έκανε το σουτ, αλλά ο Ζουάν ως "από μηχανής θεός", έβαλε το πόδι του και διατήρησε ανέπαφη την εστία της ομάδας του.

    Η αλλαγή του στατικού Ρονάλντο με τον "δαιμόνιο" Ρομπίνιο από τον Κάρλος Αλμπέρτο Παρεϊρα, έκανε πιο κινητική την επίθεση της Βραζιλίας, η οποία έφτασε ξανά στο 2-0 στο 72, αλλά το σουτ του Κακά, έξω από την περιοχή δεν είχε την ευτυχή κατάληξη του πρώτου ημιχρόνου. Λίγο αργότερα ο ξεκούραστος και "φρέσκος" Ρομπίνιο, σε ένα από τα γνωστά του σόλο μπήκε στο 74 από πλάγια θέση στην περιοχή έκανε σέντρα σουτ, αλλά ο Αντριάνο, δεν κατάφερε με προβολή να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

    Όσο το χρονόμετρο πλησίαζε προς το 90 οι Κροάτες τα έδωσαν όλα για την ισοφάριση, αλλά στο 88 από σέντρα του Πρσο η κεφαλιά του Νίκο Κράνιτσαρ, έφυγε λίγο αόυτ από την οριζόντιο δοκό του Ντίντα, που μαζί με τους συμπάικτες του πανηγύρισε λίγα λεπτά αργότερα την πρώτη νίκη της Βραζιλίας στο Μουντιάλ της Γερμανίας.

    Όπως αναμενόταν ο σκόρερ της Βραζιλίας Κακά, που πέρα από το "χρυσό" γκολ ταλαιπώρησε και βγήκε νικητής από πολλές μάχες με τους αντιπάλους του, αναδείχθηκε από την αρμόδια επιτροπή της FIFA, πολυτιμότερος παίκτης ή αν προτιμάτε "man of the match". Πάντως στη μάχη της κερκίδας οι Κροάτες φίλαθλοι κέρδισαν κατά κράτος τους Βραζιλιάνους, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ένας φίλαθλος βαμμένος με τα χρώματα της Κροατίας εξέθεσε για πρώτη φορά στη διοργάνωση τα γερμανικά μέτρα ασφαλείας, αφού μπήκε ανενόχλητος στον αγωνιστικό χώρο και απομακρύνθηκε στη συνέχεια από το διεθνή άσο της ομάδας του, Πρσο.

    Διαιτητής: Μπενίτο Αρτσουντία (Μεξικό)

    Κίτρινες: Έμερσον - Ν.Κόβατς, Ρ.Κόβατς, Τούντορ

    ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Κάρλος Αλμπέρτο Παρέιρα): Ντίντα, Καφού, Ζουάν, Λούσιο, Ρόμπερτο Κάρλος, Έμερσον, Κακά, Ροναλντίνιο, Ζε Ρομπέρτο, Αντριάνο, Ρονάλντο (69΄ Ρομπίνιο)

    ΚΡΟΑΤΙΑ (Ζλάτκο Κράντσαρ): Πλετίκοσα, Σίμιτς, Ρ.Κόβατς, Τούντορ, Σίμουνιτς, Σρνα, Ν.Κόβατς (41΄ Γ.Λέκο), Κράντσαρ, Μπάμπιτς, Πρσο, Κλάσνιτς (56΄


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Wednesday, 14 June 2006 - 8:50:38 UTC