Browse through our Interesting Nodes of Greek Local Authorities & Servers Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 06-08-09

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Διακοπή νερού στο κέντρο της Αθήνας
  • [02] Μαίνεται η φωτιά στην Κορινθία
  • [03] "Χορός" Ρίχτερ στο Ιόνιο
  • [04] Διοξίνες "έφερε" η φωτιά στους Ταγαράδες
  • [05] Αντιπολεμικές διαδηλώσεις
  • [06] Συνεδριάζουν για επέκταση
  • [07] Προς τροποποίηση το σχέδιο;
  • [08] "Πράσινος" και επίσημα ο Ντελκ
  • [09] Προβάδισμα "σεντονιού" για Άρσεναλ, Μπενφίκα

    [01] Κοινωνία

    Από τις 10 το βράδυ έως τις 7:00 το πρωί

    Διακοπή νερού στο κέντρο της Αθήνας

    9/8/2006 9:59:00 πμ (Τελευταία ενημέρωση: 9/8/2006 10:05:54 πμ)

    Πηγή: ΝΕΤ 105,8

    Χωρίς νερό θα μείνουν πολλές περιοχές του κέντρου της Αθήνας, από τις 10 απόψε το βράδυ έως και τις 7:00 αύριο το πρωί, λόγω τεχνικών εργασιών της ΕΥΔΑΠ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, τις ώρες αυτές θα σημειωθεί πτώση της πίεσης έως και πλήρης διακοπή της παροχής νερού στους υψηλούς ορόφους των κτιρίων, στις πλατείες Βάθη, Ομονοίας, Μοναστηρακίου, Ψυρρή και Κουμουνδούρου.

    [02] Κοινωνία

    Για δεύτερη ημέρα

    Μαίνεται η φωτιά στην Κορινθία

    9/8/2006 9:48:00 πμ

    Πηγή: ΑΠΕ-ΝΕΤ 105,8

    Για δεύτερη συνεχή ημέρα μαίνεται η πυρκαγιά στην περιοχή Ευρωστίνη του Πύργου Κορινθίας, η οποία εκδηλώθηκε την Τρίτη το μεσημέρι σε χωματερή. Όλη τη νύχτα οι πυροσβέστες έδιναν μάχη με τις φλόγες για να μπορέσουν να περιορίσουν τη φωτιά, η οποία απείλησε τα χωριά Ελληνικό, Καλλιθέα και Λουτρό, τα οποία εκκενώθηκαν για λόγους ασφάλειας. Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής ενισχύθηκαν αργά το βράδυ με 13 οχήματα από την Ήπειρο και την Στερεά Ελλάδα. Όμως λόγω της δυσβατότητας της περιοχής και των ισχυρών ανέμων το έργο της κατάσβεσης είναι εξαιρετικά δύσκολο. Με το πρώτο φως της ημέρας άρχισαν ρίψεις νερού από αέρος από τα έξι αεροπλάνα και τα τέσσερα ελικόπτερα που παίρνουν μέρος στο έργο της κατάσβεσης. Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στο δήμο Αστακού Αιτολωκαρνανίας, όπου ένα ζευγάρι που επέβαινε σε αυτοκίνητο βρήκε τραγικό θάνατο όταν στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τις φλόγες έπεσε σε χαράδρα.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Μεγάλη πυρκαγιά στο Δερβένι Κορινθίας

    [03] Κοινωνία

    Δυο σεισμικές δονήσεις

    "Χορός" Ρίχτερ στο Ιόνιο

    9/8/2006 7:06:00 πμ

    Πηγή: ΝΕΤ 105,8

    Δυο σεισμικές δονήσεις σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας με επίκεντρο τον υποθαλάσσιο χώρο μεταξύ Ελλάδας-Αλβανίας. Η πρώτη, και πιο ισχυρή, σημειώθηκε 20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα και είχε μέγεθος 5,5 Ρίχτερ. Η δεύτερη σημειώθηκε στις 5.10 το πρωί και το μέγεθός της ήταν 4,8 Ρίχτερ. Οι σεισμολόγοι παρακολουθούν το φαινόμενο και εμφανίζονται καθησυχαστικοί. Ωστόσο σημειώνουν ότι θα πρέπει να περάσουν 48 ώρες από την εκδήλωση του πρώτου σεισμού, για να μπορέσουν να απαντήσουν με ασφάλεια για το αν αυτός ήταν ο κύριος σεισμός ή όχι. Μικρή σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 Ρίχτερ, σημειώθηκε και κοντά στη Μύκονο.

    [04] Κοινωνία

    Έρευνα του Δημόκριτου

    Διοξίνες "έφερε" η φωτιά στους Ταγαράδες

    9/8/2006 12:30:00 πμ

    Υψηλές συγκεντρώσεις διοξίνης ανιχνεύτηκαν στα ζωικά προϊόντα, από τη φωτιά που έκαιγε για μέρες στη χωματερή Ταγαράδων στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τα εργαστήρια του Δημόκριτου. Όπως προκύπτει από την έρευνα του Δημόκριτου, έως και 28% πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια είναι τα ποσοστά διοξινών στο γάλα από την περιοχή των Ταγαράδων και του Σχολαρίου. Πάνω από τα επιτρεπτά όρια είναι και οι συγκεντρώσεις διοξινών σε δείγματα κρέατος από την Αγία Παρασκευή. Η νομαρχία Θεσσαλονίκης αποφάσισε να προχωρήσει στην καταστροφή του γάλακτος από τις γύρω μονάδες και να απαγορεύσει τη βοσκή, ενώ συνιστά να αποφεύγεται η κατανάλωση ζωικών προϊόντων και να γίνεται σχολαστικό πλύσιμο των λαχανικών πριν απο την κατανάλωσή τους. Για παραπλανητική συμπεριφορά στο θέμα της πυρκαγιάς στους Ταγαράδες κατηγορεί το Δήμο Θεσσαλονίκης, ο δήμαρχος Συκεών. Επίσης, για αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από την εξέταση των δειγμάτων που πάρθηκαν από την πυρκαγιά στους Ταγαράδες, κάνει λόγο η Νομαρχιακή Επιτροπή Α' Θεσσαλονίκης του Συνασπισμού. Από την πλευρά της, η υποψήφια για τη Δημαρχία Θεσσαλονίκης, που υποστηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ, Χρύσα Αράπογλου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, είπε -μεταξύ άλλων- ότι "με τόσες διοξίνες που εκλύθηκαν, υπάρχουν προβλήματα, τα οποία θα τα εντοπίσουν στο σύνολό τους οι επιστήμονες. Αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι το πώς έσπευσε μέχρι σήμερα ο δήμαρχος να καθησυχάσει τον κόσμο με δηλώσεις που δεν έπρεπε να γίνουν από τον ίδιο. Αναμένουμε τον ΕΦΕΤ να δώσει οδηγίες για τα μέτρα προστασίας που πρέπει να ληφθούν". Τέλος, η υποψήφια για τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης, που υποστηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ, Βούλα Πατουλίδου, ανέφερε -μεταξύ άλλων- ότι "οι μετρήσεις του "Δημόκριτου", που ανακοινώθηκαν σήμερα από τη νομαρχία και πάλι με τρόπο παραπλανητικό για την κοινή γνώμη, καταγράφουν με μελανά χρώματα το μέγεθος της τοξικής απειλής που προκάλεσε η πυρκαγιά".

    [05] Κοινωνία

    Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

    Αντιπολεμικές διαδηλώσεις

    8/8/2006 10:38:00 μμ

    Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ πραγματοποίησαν το βράδυ της Τρίτης, Λιβανέζοι που ζουν στην Αθήνα, με τη συμμετοχή κομμάτων και κινημάτων ειρήνης. Οι διαδηλωτές φωνάζοντας συνθήματα στα ελληνικά και τα αραβικά απαίτησαν την κατάπαυση του πυρός στη Μέση Ανατολή και την αποχώρηση των στρατευμάτων του Ισραήλ από το νότιο Λίβανο. Επίσης, αντιπολεμικό συλλαλητήριο στην Αθήνα οργάνωσε η Ελληνιική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ), το ΠΑΜΕ, η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδος και άλλες οργανώσεις. Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στον πεζόδρομο της Ακρόπολης με αφορμή τη μαύρη επέτειο από τη ρίψη της βόμβας στο Ναγκασάκι αλλά και για τις πολεμικές επιχειρήσεις του Ισραήλ στο Λίβανο. Στις 7:30 οι διαδηλωτές ξεκίνησαν πορεία προς τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης ζητώντας να καταργηθούν τα πυρηνικά όπλα και να σταματήσει αμέσως "το ιμπεριαλιστικό έγκλημα του Ισραήλ κατά των Παλαιστινίων και του Λιβάνου". Οι διαδηλωτές αφού φώναξαν συνθήματα, διαλύθηκαν ειρηνικά λίγο πριν τις 10 το βράδυ.

    Την ίδια ώρα, στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκαν δύο πορείες διαμαρτυρίας για τον άμεσο τερματισμό του πολέμου στη Μέση Ανατολή, καθώς επίσης και για τα θύματα του πυρηνικού ολοκαυτώματος στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι. Η πρώτη πορεία διοργανώθηκε από το ΠΑΜΕ και την ΕΔΥΕΘ, σε συνεργασία με την Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία Θεσσαλονίκης, ενώ η δεύτερη από τη Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο, την Νεολαία του ΣΥΝ και Οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς. Οι διαδηλωτές, μεταξύ των οποίων βρίσκονταν και μέλη της Παλαιστινιακής Παροικίας, κόλλησαν, ως ένδειξη διαμαρτυρίας, στις εισόδους των κτιρίων που στεγάζονται τα προξενεία της Γαλλίας και των ΗΠΑ, αλλά και της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης φωτογραφίες που απεικόνιζαν θύματα του πολέμου.

    [06] Μ. Ανατολή

    Σχέδιο για επιχειρήσεις μέχρι τον Λιτάνι

    Συνεδριάζουν για επέκταση

    9/8/2006 8:30:00 πμ (Τελευταία ενημέρωση: 9/8/2006 11:15:29 πμ)

    Συντάκτης: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Πηγή: Reuters-Associated-ΑΠΕ

    Ενώ στη Νέα Υόρκη συνεχίζονται οι διπλωματικές διαβουλεύσεις επί του αμερικανό-γαλλικού σχεδίου, στο Τελ Αβίβ, συνεδριάζει σήμερα το συμβούλιο ασφαλείας της χώρας, για να εξετάσει την επέκταση των χερσαίων επιχειρήσεων, μέχρι το ποταμό Λιτάνι, σε ακτίνα 20 χιλιόμετρων εντός του εδάφους του Λιβάνου. Η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων καθώς και ο υπουργός Άμυνας, Αμίρ Πέρετζ, έχουν ταχθεί υπέρ του σχεδίου αυτού, ενώ υποστηρίζουν ότι οι επιχειρήσεις θα πρέπει να επεκταθούν και πέρα του ποταμού. Ωστόσο ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Εχούντ Ολμέρτ, εκφράζει επιφυλάξεις ζητώντας να εξετάσει το νέο σχέδιο, πριν λάβει την όποια απόφαση. Με την διπλωματία να έχει βρεθεί σε αδιέξοδο μετά την άρνηση του Λιβάνου να αποδεχτεί το υπό διαπραγμάτευση πλέον σχέδιο ψηφίσματος, ο Ισραηλινός στρατός θέλει να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα μέχρι την έκδοση μιας απόφασης του ΟΗΕ για κατάπαυση του πυρός, ώστε να προκαλέσει τη μεγαλύτερη δυνατόν ζημιά στις υποδομές της Χεζμπολάχ. Την ίδια ώρα οι μάχες στο Νότιο Λίβανο συνεχίζονται με ιδιαίτερη σφοδρότητα με 10.000 ισραηλινούς στρατιώτες να επιχειρούν εντός του εδάφους του Λιβάνου. Ταυτόχρονα συνεχίζονται οι από αέρος και θαλάσσης βομβαρδισμοί.

    Βομβαρδισμοί και μάχες

    Το βράδυ της Τρίτης, χτυπήθηκε για πρώτη φορά από την έναρξη των επιχειρήσεων το μεγαλύτερο στρατόπεδο Παλαιστίνιων προσφύγων, Άϊν ελ Χίλουεχ κοντά στην Σιδώνα του νοτίου Λιβάνου.

    Σύμφωνα με Λιβανικές και Παλαιστινιακές αρχές, ένα άτομο σκοτώθηκε και τρεις τραυματίστηκαν.

    Ωστόσο το κανάλι της Χεζμπολάχ, Αλ Μανάρ, έκανε λόγο για δυο νεκρούς και οχτώ τραυματίες.

    Η ισραηλινή αεροπορία έπληξε επίσης την πόλη Ματσγκάρα στην κοιλάδα Μπεκάα, χτυπώντας κτίριο όπου διέμενε τοπικό στέλεχος της Χεζμπολάχ, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο ίδιος η σύζυγός του και τα πέντε παιδιών τους,

    Μαζικοί βομβαρδισμοί αναφέρθηκαν και στην Άκκαρ, στο βόρειο Λίβανο.

    Ταυτόχρονα με τους βομβαρδισμούς, συνεχίζονται οι σκληρές μάχες στο Νότιο Λίβανο, με τις χερσαίες δυνάμεις του Ισραήλ να εμπλέκονται σε συνεχείς συγκρούσεις με τους αντάρτες της Χεζμπολάχ.

    Για λόγους ασφάλειας των πολιτών οι ισραηλινές αρχές επανέλαβαν σήμερα την επιχείρηση εκκένωσης της μικρής πόλης Κιριάτ Σμονά, που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με τον Λίβανο και αποτελεί καθημερινά στόχο των ρουκετών της Χεζμπολάχ.

    Από τους 24.000 κατοίκους της πόλης "κάπου 15.000 έχουν ήδη απομακρυνθεί και φιλοξενούνται σε ξενοδοχεία, σε κιμπούτζ και σε φιλικές οικογένειες στο κεντρικό Ισραήλ.

    Είναι η πρώτη φορά από τον πρώτο αραβο-ισραηλινό πόλεμο του 1948 που με απόφαση των ισραηλινών αρχών εκκενώνεται μιά ολόκληρη κοινότητα .

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Προς τροποποίηση το σχέδιο

    Η ώρα της διπλωματίας

    Νέα δεδομένα στη διπλωματία

    Σκληρές μάχες στο Ν. Λίβανο

    [07] Μ. Ανατολή

    Του ΟΗΕ για το Λίβανο

    Προς τροποποίηση το σχέδιο;

    9/8/2006 10:53:00 πμ (Τελευταία ενημέρωση: 9/8/2006 11:44:16 πμ)

    Συντάκτης: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Πηγή: Reuters-Associated-Γαλλικό Πρακτορείο-ΑΠΕ

    Σε πυρετώδη ρυθμό συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις στη Νέα Υόρκη, ώστε να ξεπεραστούν οι αντιρρήσεις του αραβικού κόσμου, για το σχέδιο ψηφίσματος που προωθούν ΗΠΑ και Γαλλία. Μετά από μαραθώνιο συζητήσεων ο Γάλλος πρέσβης στα Ηνωμένα Έθνη, Ζαν-Μαρκ ντε λα Σαμπλιέρ, ανακοίνωσε ότι το σχέδιο ψηφίσματος για το Λίβανο θα τροποποιηθεί ώστε να ληφθούν υπόψη οι αντιρρήσεις του Λιβάνου και του Αραβικού Συνδέσμου. Παράλληλα εξέφρασε την ελπίδα το τροποποιημένο ψήφισμα να υιοθετηθεί από το Συμβούλιο Ασφαλείας μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Ωστόσο ΗΠΑ και Ισραήλ εκφράζουν την αντίθεσή τους σε κάθε αλλαγή, υποστηρίζοντας την αρχική μορφή του σχεδίου.

    Όροι και αντιρρήσεις

    Νωρίτερα, η αντιπροσωπεία του Αραβικού Συνδέσμου, ζήτησε στο ψήφισμα που θα υιοθετηθεί, να συμπεριληφθεί όρος για άμεση κατάπαυση του πυρός και αποχώρηση των ισραηλινών στρατευμάτων αμέσως μετά τον τερματισμό των εχθροπραξιών.

    Την απαίτηση αυτή απορρίπτει κατηγορηματικά το Ισραήλ, που έχει καταστήσει σαφές ότι θα αποσύρει τις δυνάμεις του μόνο όταν αναπτυχθεί στον νότιο Λίβανο μία ξένη ειρηνευτική στρατιωτική δύναμη, η οποία από κοινού με τον λιβανικό στρατό θα αναλάβει τον έλεγχο της περιοχής ώστε να σταματήσουν οι πυραυλικές επιθέσεις της Χεζμπολάχ στο βόρειο Ισραήλ.

    Μάλιστα ο Ισραηλινός πρεσβευτής στον ΟΗΕ Ντάν Γκίλερμαν τόνισε ότι το κρίσιμο τεστ που αντιμετωπίζει το Συμβούλιο Ασφαλείας δεν είναι η υιοθέτηση απλώς μιας απόφασης ,αλλά ο τερματισμός "της απειλής της Χεζμπολάχ και των υποστηρικτών της έναντι του Λιβάνου και του Ισραήλ".

    "Το θέμα στην τρέχουσα κρίση δεν είναι εδαφικό, αλλά η αντιμετώπιση της τρομοκρατίας" τόνισε ο ισραηλινός πρεσβευτής.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Η ώρα της διπλωματίας

    Νέα δεδομένα στη διπλωματία

    [08] Μπάσκετ

    "Πράσινος" και επίσημα ο Ντελκ

    9/8/2006 11:42:00 πμ

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Παίκτης του Παναθηναϊκού και "με τη βούλα" είναι ο Τόνι Ντελκ, αφού η "πράσινη" ΚΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα, ολοκληρώνοντας και τις τελευταίες λεπτομέρειες και ο έμπειρος 32χρονος άσος του ΝΒΑ και των Ντιτρόιτ Πίστονς έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο συνεργασίας που του προσέφεραν οι νταμπλούχοι Ελλάδας. Στην λακωνική ανακοίνωση, στην οποία δεν αναφέρεται η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει τα εξής: "Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή συμφωνίας με τον αθλητή του NBA, Τόνι Ντελκ".

    [09] Ποδόσφαιρο (Διεθνές)

    Προβάδισμα "σεντονιού" για Άρσεναλ, Μπενφίκα

    9/8/2006 11:05:00 πμ (Τελευταία ενημέρωση: 9/8/2006 11:22:20 πμ)

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Με δύο παιχνίδια την Τρίτη, ξεκίνησε ο Γ γύρος των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου η Ντιναμό Ζάγκρεμπ υποδέχτηκε την Άρσεναλ και η Αούστρια Βιέννηυς της Μπενφίκα. Αμφότεροι οι φιλοξενούμενοι πήραν το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση στους "χρυσοφόρους" ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Συγκεκριμένα οι "κανονιέρηδες" βρίσκονται σχεδόν και με τα δύο πόδια στους ομίλους καθώς επικράτησαν στην Κροατία άνετα με 3-0 και η ρεβάνς στην Αγγλία φαντάζει απλά τυπική διαδικασία. Από την άλλη το έργο της ομάδας του Φερνάντο Σάντος και των Κώστα Κατσουράνη και Γιώργου Καραγκούνη δεν είναι εξίσου πολύ εύκολο, αλλά σίγουρα βρίσκονται σε θέση ισχύος, μετά το εκτός έδρας 1-1 με την Αούστρια στην Αυστρία. Την Τετάρτη γίνονται οι υπόλοιποι αγώνες της προκριματικής φάσης με το ενδιαφέρον για την Ελλάδα βέβαια να επικεντρώνεται στο μεγάλα παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στην Χαρτς του Τάκη Φύσσα στην Σκωτία.

    Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στους πρώτους αγώνες του Γ΄ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ:

    Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία)-Άρσεναλ (Αγγλία) 0-3

    Σκόρερ: 63΄, 79΄ Φάμπρεγας, 64΄ Φαν Πέρσι

    Αούστρια Βιέννης (Αυστρία)-Μπενφίκα (Πορτογαλία) 1-1

    Σκόρερ: 36΄ Μπλανσάρ - 16 Νούνο Γκόμεζ

    Σλόβαν Λίμπερετς (Τσεχία)-Σπαρτάκ Μόσχας (Ρωσία) 9/8

    Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία)-Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία) 9/8

    Σάλτσμπουργκ (Αυστρία)-Βαλένθια (Ισπανία) 9/8

    Λέφσκι Σόφιας (Βουλγαρία)-Κιέβο (Ιταλία) 9/8

    Χαρτς (Σκωτία)-ΑΕΚ (ΕΛΛΑΔΑ) 9/8

    ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)-Ρουζόμπεροκ (Σλοβακία) 9/8

    Μίλαν (Ιταλία)-Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) 9/8

    Γαλατασαράι (Τουρκία)-Μλάντα Μπόλεσλαβ (Τσεχία) 9/8

    Σταντάρ Λιέγης (Βέλγιο)-Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία) 9/8

    Κοπεγχάγη (Δανία)-Αγιαξ (Ολλανδία) 9/8

    Αμβούργο (Γερμανία)-Οσασούνα (Ισπανία) 9/8

    Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία)-Φενερμπαχτσέ (Τουρκία) 9/8

    Λίβερπουλ (Αγγλία)-Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ) 9/8

    Λιλ (Γαλλία)-Ραμποτνίτσκι (ΠΓΔΜ) 9/8

    ** Οι αγώνες ρεβάνς θα γίνουν στις 22 και 23 Αυγούστου


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Wednesday, 9 August 2006 - 8:50:42 UTC