Visit the Greek American Educational Public Information System (GAEPIS) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 06-11-11

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] "Η μέρα των βετεράνων"
  • [02] Νέες διαμαρτυρίες συμβασιούχων
  • [03] Τέρμα το δωρεάν παρκάρισμα
  • [04] Λύση στο μυστήριο των χαρτονομισμάτων
  • [05] Σκόρπισαν το θάνατο
  • [06] Παραιτήσεις υπουργών στο Λίβανο
  • [07] Άγνωστα έργα του Κλιμτ
  • [08] Λαϊκή Τέχνη: Νέα ευρήματα - Νέες ερμηνείες
  • [09] Μπαμπάς ο "Σπάιντερμαν"

    [01] Πολιτική

    "Η μέρα των βετεράνων"

    11/11/2006 9:48:00 μμ

    Αφιερωμένη σε όλους όσοι υπηρέτησαν στις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ, ήταν η αποψινή εκδήλωση στο Αμερικανικό Κολέγιο που διοργάνωσε η Ελληνική Ένωση Αμερικανών Βετεράνων. Στην εκδήλωση τιμής και μνήμης παραβρέθηκε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, συνοδευόμενος από την σύζυγο του Νατάσσα. Μαζί τους και η μητέρα του πρωθυπουργού Αλίκη Καραμανλή. Η μέρα των βετεράνων, όπως έχει ονομαστεί η 11η Νοεμβρίου, γιορτάζεται κάθε χρόνο από το 1986. Η εκδήλωση άνοιξε με την ανάκρουση των εθνικών ύμνων Ελλάδας και Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ το παρόν έδωσαν σύζυγοι και παιδιά Αμερικανών στρατιωτών που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Μιλώντας στην εκδήλωση ο πρόεδρός των Αμερικανών Βετεράνων, Τζον Μπέιλι, υπογράμμισε πως Ελλάδα και Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται κοντά, σε πολλά επίπεδα. Ο Πρωθυπουργός παρακολούθησε συναυλία και δεν έκανε δηλώσεις.

    [02] Κοινωνία

    Καταλήψεις δημαρχείων στην Κρήτη

    Νέες διαμαρτυρίες συμβασιούχων

    11/11/2006 9:17:00 μμ

    Πηγή: ΝΕΤ

    Λύση αναζητείται και για την καταβολή των δεδουλευμένων σε εκατοντάδες συμβασιούχους, οι αιτήσεις των οποίων για μονιμοποίηση απορρίφθηκαν απο το Ελεγκτικό Συνέδριο. Μετά το χθεσινό ξέσπασμα οργής πρώην συμβασιούχων στο γραφείο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Πέτρου Αλεβιζάτου, στο Αργοστόλι, συνάδελφοί τους στο Ρέθυμνο και στο Αρκάδι της Κρήτης πήραν τη "σκυτάλη".

    Στο Ρέθυμνο, οι συμβασιούχοι του τομέα καθαριότητας κατέλαβαν το γραφείο του δημάρχου και απέκλεισαν την είσοδο με ένα απορριμματοφόρο. Ζήτησαν την άμεση καταβολή δεδουλευμένων καθώς και την μονιμοποίηση, δηλώνοντας πως βρίσκονται σε απόγνωση και πως δεν πρόκειται να φύγουν από εκεί αν δεν βρεθεί λύση. Ο δήμαρχος Ρεθύμνου Δημήτρης Αρχοντάκης τάχθηκε υπέρ των εργαζομένων. "Ελπίζουμε να βρεθεί λύση. Τους χρειαζόμαστε αυτούς τους ανθρώπους", δήλωσε ο κ. Αρχοντάκης.

    Σε κατάληψη του δημαρχιακού μεγάρου προχώρησαν και οι συμβασιούχοι στο Αρκάδι της Κρήτης οι οποίοι έχουν και αυτοί στο πλευρό τους και τον δήμαρχο της περιοχής Μανώλη Μανωλακάκη, που ευχήθηκε και αυτός τη δικαίωση των αιτημάτων τους.

    Σήμερα πάντως, ο αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Γιάννης Τραγάκης μιλώντας στην εκπομπή "Ζοοm στα Πρόσωπα και στα Γεγονότα" προανήγγειλε διευθέτηση στο θέμα της καταβολής των δεδουλευμένων ακόμα και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

    Από την πλευρά του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, προσκεκλημένος στην ίδια εκπομπή, αναφέρθηκε σε σχετική τροπολογία που έχει κατατεθεί από την αξιωματική αντιπολίτευση και η οποία δίνει λύση μέσω του Συμβουλίου της Επικρατείας.

    πενθυμίζεται ότι με την επίμαχη απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου απορρίφθηκαν οι αιτήσεις εκατοντάδων συμβασιούχων που ζητούσαν την άμεση μετατροπή της σύμβασης τους σε αορίστου χρόνου με το αιτιολογικό πως καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Οργή συμβασιούχων

    [03] Κοινωνία

    Aπό τις 20 Νοεμβρίου

    Τέρμα το δωρεάν παρκάρισμα

    11/11/2006 9:45:00 μμ

    Πηγή: NET

    Με δύο κάρτες, μία "τηλεφωνική" και μία τύπου "ξυστό", θα πληρώνουν από τις 20 Νοεμβρίου όσοι θέλουν να παρκάρουν στο κέντρο της Αθήνας.

    Η ελεγχόμενη στάθμευση επιστρέφει με 5.500 νέες θέσεις, από τις οποίες η μερίδα του λέοντος προορίζεται για τους μόνιμους κατοίκους και περίπου 2.000 για τους επισκέπτες.

    Στόχος του μέτρου η διασφάλιση της στάθμευσης των οχημάτων των κατοίκων στις αντίστοιχες προσδιοριζόμενες θέσεις, η αποθάρρυνση της χρήσης ΙΧ επισκεπτών και κατά συνέπεια η αύξηση της χρήσης των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς. Ζητούμενο επίσης δραστική μείωση της παράνομης στάθμευσης, που προκαλεί τεράστια περιβαλλοντικά και όχι μόνο προβλήματα. Όσο για τα καθαρά έσοδα από την εφαρμογή του συστήματος θα διατεθούν αποκλειστικά για την βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών της πόλης.

    Ήδη χωροθετούνται με οριζόντια και κάθετη σήμανση οι θέσεις κατοίκων, οι θέσεις επισκεπτών καθώς και μία ειδική κατηγορία θέσεων στάθμευσης οχημάτων για επαγγελματικές ανάγκες.

    Το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης θα ισχύει για μεν τις θέσεις των επισκεπτών κατά τις εργάσιμες ημέρες από 09:00 έως 16:00 για δε τις θέσεις κατοίκων και τις ειδικές θέσεις, χωρίς χρονικό περιορισμό για όλες τις ημέρες και ώρες.

    Το ετήσιο τέλος στάθμευσης οχήματος κάτοικου έχει καθοριστεί σε πρώτη φάση στα 10 ευρώ. Θα καταβάλλεται άπαξ του έτους στο Δήμο και στον ενδιαφερόμενο κάτοικο θα χορηγείται ειδική κάρτα ετήσιας ισχύος από την ημέρα έκδοσης της η οποία θα πρέπει να επικολλάται σε εμφανές σημείο του παρμπρίζ του αυτοκίνητου.

    Κάρτα στάθμευσης δικαιούται ο κάτοικος για ένα μόνο συγκεκριμένο αυτοκίνητο της κατοχής του. Για την έκδοση της ειδικής κάρτας απαιτείται επικυρωμένο αντίγραφο της φορολογικής δήλωσης (Ε1) του τελευταίου οικονομικού έτους, αντίγραφο της άδειας κυκλοφορίας του οχήματος, υπεύθυνη δήλωση και αίτηση.

    Οι ζώνες εφαρμογής

    Κατά την πρώτη φάση του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης οι περιοχές εφαρμογής του χωρίζονται στις ακόλουθες επτά ζώνες:

    Ζώνη 1: Περιλαμβάνει την περιοχή της οδού Ρηγίλλης και του ξενοδοχείου Hilton. Ζώνη 2: Περιλαμβάνει το ανατολικό τμήμα της περιοχής Κολωνακίου με φυσικό όριο την πλατειά Δεξαμενής και την πλατειά Φιλικής Εταιρείας. Ζώνη 3: Περιλαμβάνει την υπόλοιπη περιοχή του Κολωνακίου και το νότιο τμήμα της περιοχής του κέντρου. Ζώνη 4: Περιλαμβάνει το βόρειο τμήμα της περιοχής του κέντρου και των Εξαρχείων. Ζώνη 5: Περιλαμβάνει την περιοχή του εμπορικού τρίγωνου, διευρυμένη με τη λωρίδα της περιοχής του κέντρου μέχρι την Λεωφόρο Πανεπιστημίου. Ζώνη 6: Περιλαμβάνει την περιοχή του Ψειρή και την περιοχή του Γέρανιου και Ζώνη 7: Περιλαμβάνει την περιοχή της Πλάκας.

    Μόνιμοι κάτοικοι στο κέντρο της Αθήνας πάντως συλλέγουν υπογραφές διαμαρτυρίας και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να προσφύγουν στον Συνήγορο του Πολίτη, θεωρώντας πως τα μέτρα δυσχεραίνουν αντί να διευκολύνουν τη ζωή τους. Υποστηρίζουν ότι οι μπλε θέσεις που προορίζονται για αυτούς δεν επαρκούν και ότι κάποιες ζώνες, όπως στην οδό Σκουφά στο Κολωνάκι, προορίζονται μόνο για επισκέπτες.

    [04] Κόσμος

    Υπολείμματα ναρκωτικού "βλέπουν" οι αρχές

    Λύση στο μυστήριο των χαρτονομισμάτων

    11/11/2006 8:12:00 μμ

    Συντάκτης: Τίνα Βαλαούρα

    Πηγή: Reuters

    Το κλειδί στο αίνιγμα των αυτοκαταστρεφόμενων χαρτονομισμάτων εικάζουν πως κρατούν στα χέρια τους οι γερμανικές αρχές.

    Το περιοδικό Der Spiegel, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές, δημοσιεύει πως η μυστηριώδης ουσία που "καταβρόχθισε" σε χρόνο ρεκόρ από την ανάληψη από τα ΑΤΜ, 1.500 τραπεζογραμμάτια αξίας από 5 μέχρι 100 ευρώ, μάλλον συνδέεται με το ναρκωτικό speed. Οι χρήστες της ουσίας συνήθως χρησιμοποιούν χαρτονομίσματα τυλιγμένα σε ρολό για την εισπνοή της κρυσταλλικής λευκής σκόνης μέσω της μύτης. Οι χημικοί που μελέτησαν τα κατεστραμμένα ευρώ πιθανολογούν ότι υπολείμματα, όπως θειικά άλατα, σε συνδυασμό με τον ιδρώτα μπορεί να δημιούργησαν το διαβρωτικό αποτέλεσμα.

    Πάντως άλλα κρούσματα μέχρις στιγμής δεν έχουν καταγραφεί e στη χώρα είτε αλλού, ενώ σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Κλοντ Τρισέ το αντίκτυπο από τα ήδη κατεστραμμένα δεν θεωρείται ανησυχητικό καθώς αντιστοιχεί σε απειροελάχιστο τμήμα της συνολικής κυκλοφορίας ρευστού που φτάνει 5 δις ευρώ στη Γερμανία.

    [05] Ιράκ

    Δεύτερη αιματηρή επίθεση στη Βαγδάτη

    Σκόρπισαν το θάνατο

    11/11/2006 10:43:00 μμ

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-Γαλλικό Πρακτορείο

    Στο αίμα βυθίστηκε η Βαγδάτη. Έπειτα από την επίθεση με δυο παγιδευμένα αυτοκίνητα σε πολυσύχναστη αγορά στο κέντρο της πόλης, όπου οχτώ Ιρακινοί πολίτες βρήκαν τραγικό θάνατο και δεκάδες τραυματίστηκαν, σημειώθηκε και δεύτερο χτύπημα. Αυτή τη φορά ένοπλοι σουνίτες εισέβαλλαν σε τρία μίνιμπας που μετέφεραν σιίτες σκότωσαν εννέα από αυτούς και απήγαγαν 13.

    Η επίθεση πραγματοποιήθηκε στη Λατιφίγια, μια περιοχή που αποκαλείται το "Τρίγωνο του Θανάτου" εξ αιτίας του μεγάλου αριθμού επιθέσεων που πραγματοποιούν οι σουνίτες εναντίον των αμερικανικών στρατευμάτων και των ιρακινών κυβερνητικών στρατευμάτων.

    Η αστυνομία της Λατιφίγια ανακοίνωσε ότι τα λεωφορεία είχαν ξεκινήσει από την Ντιουνίγια, 180 χιλιόμετρα νότια της Βαγδάτης. Οι μαζικές απαγωγές πολιτών στους επικίνδυνους ιρακινούς δρόμους έχουν γίνει το χαρακτηριστικό μιας εκστρατείας βίας που πολλοί φοβούνται ότι θα εξελιχθεί σε εμφύλιο πόλεμο στο Ιράκ.

    [06] Μ. Ανατολή

    Λόγω απόρριψης αιτήματος της Χεζμπολάχ

    Παραιτήσεις υπουργών στο Λίβανο

    11/11/2006 9:34:00 μμ

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Πέντε σιίτες υπουργοί παραιτήθηκαν απόψε από την κυβέρνηση συνασπισμού του Λιβάνου. Οι υπουργοί είναι μέλη των συνεργαζόμενων οργανώσεων Χεζμπολάχ και Αμάλ. Όπως αναφέρεται στην κοινή ανακοίνωση των δύο οργανώσεων οι πέντε, οι μόνοι σιίτες υπουργοί στην 24μελή κυβέρνηση του πρωθυπουργού Φουάντ Σινιόρα, που χαίρει την αποδοχή της Δύσης, είναι οι υπουργοί Εξωτερικών Υποθέσεων, Γεωργίας, Υγείας, Ενέργειας και Εργασίας. Η παραίτηση τους είναι η συνέπεια της απόρριψης του αιτήματος της Χεζμπολάχ που είχε ζητήσει να έχει μεγαλύτερο λόγο στην κυβέρνηση. Η εξέλιξη αυτή δυσχεραίνει το έργο του πρωθυπουργού του Λιβάνου. Ο Φουάντ Σινιόρα δήλωσε πως δεν αποδέχεται τις παραιτήσεις, παρά το γεγονός ότι εκείνοι επιμένουν στην αρχική τους απόφαση.

    [07] Πολιτισμός

    Σε μέγαρο της Βιέννης

    Άγνωστα έργα του Κλιμτ

    11/11/2006 8:39:00 μμ

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Τέσσερα πρώιμα έργα του Αυστριακού ζωγράφου Γκούσταβ Κλιμτ ανακαλύφθηκαν εκ νέου σε ένα μέγαρο στη Βιέννη, μετέδωσε απόψε η αυστριακή τηλεόραση.

    Ο ιστορικός τέχνης Άλφρεντ Βάιντεγκερ δήλωσε πως οι ζωγραφιές σε κανναβάτσο που βρέθηκαν στην οροφή ενός δωματίου του μεγάρου συνιστούν πιθανότατα και τα πρώτα έργα που ανατέθηκαν στον Κλιμτ.

    Το μέγαρο, που βρίσκεται στη λεωφόρο Ρινγκστράσε της Βιένης, ανήκει στο αυστριακό κράτος και μέχρι πρόσφατα στέγαζε τμήμα της Σχολής Καθολικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου της Βιέννης.

    Οι ανυπόγραφες ζωγραφιές, τις οποίες ο Κλιμτ συμπλήρωσε μαζί με τον αδελφό του Έρνστ και το συνάδελφό του ζωγράφο Φραντς Ματς, αναφέρονται σε έναν κατάλογο του 1957 αλλά είχαν ξεχαστεί έκτοτε, δήλωσε εκπρόσωπος του γραφείου διοίκησης ομοσπονδιακής περιουσίας.

    Οι ζωγραφιές, που έχουν υποστεί φθορές από τη σκόνη και την ακαθαρσία, θα μετακινηθούν και θα αποκατασταθούν.

    Με μία τρέχουσα αξία που υπολογίζεται γύρω στα 100.000 ευρώ (128.000 δολάρια) το καθένα, αυτά τα πρώιμα έργα δεν μπορούν να συγκριθούν από άποψη τιμής με μεταγενέστερα έργα του Κλιμτ. Σε πρόσφατες δημοπρασίες, δύο προσωπογραφίες του Κλιμτ απέφεραν 135 και 87,9 εκατομμύρια δολάρια αντίστοιχα.

    [08] Πολιτισμός

    Συνέδριο στο Μουσείο Μπενάκη

    Λαϊκή Τέχνη: Νέα ευρήματα - Νέες ερμηνείες

    11/11/2006 6:24:00 μμ

    Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τετραήμερο συνέδριο προς τιμήν της Πόπης Ζώρα με τίτλο "Λαϊκή Τέχνη: Νέα ευρήματα - Νέες ερμηνείες", υπό την αιγίδα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια. Το συνέδριο διοργανώθηκε από το Μουσείο Μπενάκη σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Νεότερης Πολιτιστικής Κληρονομιάς του υπουργείου Πολιτισμού και λαογραφικά μουσεία με σκοπό να τιμήσει την προσφορά της κ. Πόπης Ζώρα στη μελέτη, την έρευνα και την ανάδειξη του νεοελληνικού παραδοσιακού πολιτισμού.

    Στόχος ήταν, μέσα από τη συμμετοχή διακεκριμένων μελετητών της ελληνικής λαϊκής τέχνης να αναδειχθούν και να συζητηθούν νέα ευρήματα και νέοι προβληματισμοί να έρθουν στην επιφάνεια νέες ερμηνείες γνωστών αντικειμένων και παράλληλα να παρουσιαστεί νέο υλικό για το οποίο δεν έχει ενημερωθεί η επιστημονική κοινότητα. Θεματικός άξονας του συνεδρίου ήταν αυστηρά το αντικείμενο, ως αφετηρία για την τόνωση του ενδιαφέροντος γύρω από την αξιοποίηση όλων των μορφών λαϊκής τέχνης (κεντητική, υφαντική, ένδυμα, λιθογλυπτική, ξυλογλυπτική, κεραμική, αργυροχρυσοχοΐα, μεταλλοτεχνία, κόσμημα, αρχιτεκτονική και διακοσμητικές τέχνες).

    Η συμμετοχή διευθυντών μουσείων, πανεπιστημιακών καθηγητών και ερευνητών στον τομέα της λαογραφίας και της λαϊκής τέχνης, ιστορικών, αρχαιολόγων, αρχιτεκτόνων, εθνολόγων, θεατρολόγων, κοινωνικών ανθρωπολόγων και ιστορικών της τέχνης από όλη την Ελλάδα έδωσε την ευκαιρία για επικοινωνία και συζήτηση σχετικά με τις πιο πρόσφατες αναζητήσεις πάνω σε μία σημαντική και παραμελημένη πτυχή του νεοελληνικού πολιτισμού. Το συνέδριο και η προγραμματισμένη έκδοση των πρακτικών θα αποτελέσουν ένα σημείο αναφοράς για την επανεκτίμηση της νεοελληνικής παραδοσιακής τέχνης.

    Κατά την διάρκεια του συνεδρίου παρουσιάστηκε μία έκθεση με κεντήματα που επαναπάτρισε η τιμώμενη κ. Πόπη Ζώρα όταν ήταν Διευθύντρια του Μουσείου Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης, προσφορά του Πελοποννησιακού Λαογραφικού Ιδρύματος. Η έκθεση, με τίτλο "Θησαυροί κεντητικής στο Μουσείο Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης. Το χρονικό μιας επιστροφής", εγκαινιάστηκε την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου. Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με την προβολή του βιογραφικού ντοκιμαντέρ "Πόπη Ζώρα. Για μένα ήταν η ζωή μου", παραγωγή του Μουσείου Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης και του Σωματείου "Οι Φίλοι του Μουσείου Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης".

    Τα κεντήματα που επέστρεψαν στην Ελλάδα έπειτα από προσπάθειες της κατά την περίοδο 1964-1966 μέχρι τότε βρίσκονταν στην κατοχή του Γάλλου παλαιοπώλη Joseph Soustiel - είναι 30 στον αριθμό και θεωρούνται εξαιρετικής σημασίας κεντήματα. Τα αντικείμενα αυτά προέρχονται από την Ήπειρο, τα Επτάνησα, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και τη Σκύρο, και χρονολογούνται στον 17ο και 18ο αιώνα, Στην έκθεση παρουσιάζονται επιλεκτικά δεκατρία δείγματα της συλλογής αυτής. Το σύνολο των κεντημάτων έχει παρουσιαστεί σταδιακά στις μόνιμες εκθέσεις του Μουσείου Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης, ενώ πολλά από αυτά έχουν συμμετάσχει σε περιοδικές εκθέσεις εντός και εκτός Ελλάδας.

    [09] Ζωής ...σΤάσεις

    Μπαμπάς ο "Σπάιντερμαν"

    11/11/2006 9:45:00 μμ

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Νέος ρόλος για το γνωστό Αμερικανό ηθοποιό Τόμπι Μαγκουάιρ, που έγινε διάσημος ως "Σπάιντερμαν". Στο εξής αναλαμβάνει το ρόλο του πατέρα καθώς η σύντροφος του Τζένιφερ Μάγιερ γέννησε ένα κοριτσάκι, γράφει γνωστό αμερικανικό περιοδικό.

    Το μωρό γεννήθηκε την Πέμπτη στο ιατρικό κέντρο του Λος Άντζελες "Κέδροι του Σινά", αναφέρεται στη διαδικτυακή σελίδα του περιοδικού, χωρίς άλλες λεπτομέρειες.

    Ο 31χρονος Μαγκουάιρ είναι μαζί με την 29χρονη Τζένιφερ από το 2003. Η Τζένιφερ Μάγιερ είναι σχεδιάστρια κοσμημάτων και κόρη του προέδρου των Universal Studios Ρον Μάγιερ.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Saturday, 11 November 2006 - 21:50:34 UTC