Browse through our Interesting Nodes on the Cyprus Issue Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 09-02-20

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Εγκαινιάστηκε το νέο Κέντρο Διαλογής των ΕΛΤΑ στην Πάτρα
  • [02] Η κρίση έριξε χρηματιστηριακούς δείκτες και πετρέλαιο
  • [03] Μιανμάρ: Απελευθέρωση περισσότερων από 6.000 κρατούμενων
  • [04] Προβληματισμοί στην ακαδημαϊκή κοινότητα από την έξαρση βίας
  • [05] Πρόσω ολοταχώς για την Ασία η Χίλαρη Κλίντον
  • [06] Προχωρά ο αγωγός φυσικού αερίου από το Αζερμπαϊτζάν
  • [07] Η κυβέρνηση δεν θα δεχθεί φαινόμενα αισχροκέρδειας

    [01] Εγκαινιάστηκε το νέο Κέντρο Διαλογής των ΕΛΤΑ στην Πάτρα

    Κοινωνία

    Το νέο υπερσύγχρονο Κέντρο Διαλογής των ΕΛΤΑ στην Πάτρα εγκαινίασε ο υφυπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Μιχάλης Μπεκίρης, Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο υποδομής, με το οποίο ολοκληρώνεται η δημιουργία του νέου δικτύου των τεσσάρων αυτοματοποιημένων κέντρων διαλογής των Ελληνικών Ταχυδρομείων σε ολόκληρη τη χώρα, εξασφαλίζοντας παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους πολίτες και τις επιχειρήσεις.

    Το Κέντρο Διαλογής Πάτρας, που βρίσκεται σε απόλυτη συμβατότητα με τα Κέντρα Διαλογής Αττικής και Θεσσαλονίκης, εξασφαλίζει τις απαραίτητες συνέργειες και οικονομίες κλίμακας και έρχεται να καλύψει τις ανάγκες της Δυτικής Πελοποννήσου και τις ανάγκες της Δυτικής Στερεάς Ελλάδος, αφού σε αυτό ενσωματώθηκε και το Κέντρο Διαλογής Αγρινίου.

    Η μεγάλη παραγωγική δυναμικότητά του, με την εφαρμογή τεχνολογίας αιχμής στην αυτόματη επεξεργασία ταχυδρομικών αντικειμένων, παρέχει σημαντικές δυνατότητες στα ΕΛΤΑ, τα οποία θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να παγιώσουν την υψηλή ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες τους, να βελτιώσουν σημαντικά την παραγωγικότητά τους, να ανταποκρίνονται σε μεγάλες διακυμάνσεις της ζήτησης και να προσφέρουν ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας στους εργαζομένους τους. Η συμβολή αυτής της παραγωγικής μονάδας, στην συνεχή βελτίωση της ποιότητας της αλληλογραφίας και την προσθήκη αξίας στις ταχυδρομικές υπηρεσίες, για ιδιώτες και επιχειρηματικούς πελάτες, θα είναι καθοριστική.

    Το ιδιοκτησίας των ΕΛΤΑ κτίριο που στεγάζεται το Κέντρο Διαλογής Πάτρας και που κατασκευάστηκε σε οικόπεδο 12.133 τ.μ., έρχεται να επιλύσει χρόνια προβλήματα: - στενότητας χώρου, - δύσκολης διέλευσης των υπηρεσιακών οχημάτων και - αδυναμίας προσέγγισης μεγάλου τονάζ υπηρεσιακών οχημάτων, που αντιμετώπιζε το παλαιό κέντρο διαλογής στο κέντρο της πόλης.

    Εγκαινιάζοντας το νέο Κέντρο Διαλογής Πάτρας ο Υφυπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Μιχάλης Μπεκίρης, αφού συνεχάρη τη Διοίκηση και τους εργαζόμενους των ΕΛΤΑ «για την ολοκλήρωση του μεγάλου αυτού έργου υποδομής της επιχείρησης, αλλά και για τη συστηματική προσπάθεια που καταβάλλουν στην κατεύθυνση της ανάπτυξης και του εκσυγχρονισμού των ΕΛΤΑ», επεσήμανε ότι το «έργο αυτό θα συμβάλλει στην ανάπτυξη και την ανάδειξη των δυνατοτήτων της Αχαΐας» και προσέθεσε: «Με τη λειτουργία του νέου Κέντρου Διαλογής Πάτρας τα Ελληνικά Ταχυδρομεία αποκτούν ένα σύγχρονο Δίκτυο Κέντρων Διαλογής, που σε συνδυασμό με την αυτοματοποίηση των ταχυδρομικών τους καταστημάτων σε ολόκληρη τη χώρα και την εισαγωγή των νέων τεχνολογιών στην παραγωγική τους διαδικασία, έχουν πλέον τη δυνατότητα να βελτιώνουν συνεχώς την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών και ταυτόχρονα να αναπτύξουν νέα προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας, προς όφελος των πολιτών και των επιχειρήσεων της χώρας μας».

    Όσον αφορά το μέλλον, ο Μιχάλης Μπεκίρης υπογράμμισε ότι "στόχος του υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών είναι η διασφάλιση της Καθολικής Ταχυδρομικής Υπηρεσίας με υψηλή ποιότητα και ενιαίο κόστος σε όλη την Επικράτεια". Αυτό όπως εξήγησε θα γίνει "μέσω ενός κατάλληλου κανονιστικού και ρυθμιστικού πλαισίου, που θα επιτυγχάνει, αφ' ενός μεν με την επαρκή χρηματοδότηση του κόστους της καθολικής υπηρεσίας και του ρόλου των ΕΛΤΑ στην περιφερειακή ανάπτυξη της χώρας, αφ' ετέρου δε, με την υγιή ανάπτυξη της ταχυδρομικής αγοράς, προς όφελος των καταναλωτών".

    Στη συμβολή του Κέντρου Διαλογής Πάτρας, στην επίτευξη υψηλής ποιότητας παρεχόμενων υπηρεσιών, αλλά και στα σημαντικά βήματα εκσυγχρονισμού και ανάπτυξης που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στα ΕΛΤΑ, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. ΕΛΤΑ κ. Άγγελος Μπρατάκος και ο Διευθύνων Σύμβουλος και πρόεδρος του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ταχυδρομικής Εκμετάλλευσης κ. Ανδρέας Ταπραντζής.

    Τα εγκαίνια έλαβαν χώρα παρουσία του Γενικού Γραμματέα Επικοινωνιών κ. Ιωάννη Αδαμόπουλου, του προέδρου του Δ.Σ. των ΕΛΤΑ κ. Άγγελου Μπρατάκου, του Διευθύνοντος Συμβούλου των ΕΛΤΑ και προέδρου του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ταχυδρομικής Εκμετάλλευσης κ. Ανδρέα Ταπραντζή, του Νομάρχη Αχαΐας κ. Δημήτρη Κατσικόπουλου, του Δημάρχου Μεσσάτιδος κ. Αθανάσιου Κολλιτσίδα, του Δημάρχου Δύμης κ. Διονύσιου Γκοτσούλια, του προέδρου της ΠΟΣΤ κ. Γεωργίου Βασιλόπουλου, του προέδρου του ΟΛΠΑ κ. Σωτηρίου Μαμάση, βουλευτών, εκπροσώπων της νομαρχιακής και της τοπικής αυτοδιοίκησης, στελεχών και εργαζομένων των ΕΛΤΑ. Τα εγκαίνια τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πάτρας κ. Χρυσόστομος.

    Είδηση: 19219

    [02] Η κρίση έριξε χρηματιστηριακούς δείκτες και πετρέλαιο

    Ειδήσεις

    Ένα ολόκληρο δολάριο απώλεσε το βαρέλι αργού πετρελαίου αμέσου παράδοσης, επειδή υπάρχουν σημεία ότι "βαθαίνει" η οικονομική κρίση διεθνώς, κάτι όμως που προοιωνίζεται σταθερά μειούμενη ζήτηση του προϊόντος, ενώ συνέβαλε και η γενικευμένη καθοδική τάση στα μεγάλα διεθνή χρηματιστήρια.

    Στη Νέα Υόρκη, το βαρέλι "ελαφρού αργού πετρελαίου" για παράδοση μέσα στο Μάρτιο έκανε διαπραγμάτευση σε στενά όρια γύρω από τα 38 δολάρια, ενώ την Πέμπτη είχε καταφέρει να κάνει τα μεγαλύτερα ημερήσια κέρδη [+14%] μετά την 31η Δεκεμβρίου. Αξιοσημείωτη εξέλιξη, επειδή υπάρχουν ενδείξεις ελαφράς μείωσης των αποθεμάτων πετρελαίου για βιομηχανική χρήση.

    Στο Λονδίνο, το βαρέλι του βρετανικού "αργού" Βορείου Θαλάσσης [Brent], παράδοσης στα μέσα Μαρτίου κυμάνθηκε επίσης σε στενά όρια γύρω από τα 40,50 δολάρια, παρά τη συμφωνημένη από τον ΟΠΕΚ μείωση παραγωγής.

    Προηγήθηκε μία "πύκνωση" αρνητικών συνειρμών οικονομικών πληροφοριών, τόσο εντός, όσο κι εκτός ΗΠΑ, η οποία "έριξε" τους βασικούς δείκτες όλων των μεγάλων δυτικοευρωπαϊκών χρηματιστηρίων. Όμως, κι εκτός δυτικής Ευρώπης, στην Ιαπωνία, ο επενδυτικός δείκτης Topix έκλεισε σε "χαμηλό" περίπου 25ετίας.

    "Επωφελούμενος" των πολλαπλών αβεβαιοτήτων, ο χρυσός -λειτουργώντας ως "αξία-καταφύγιο"- αναρριχήθηκε στην "περιοχή" των 1.000 δολαρίων η ουγκιά, στις διεθνείς αγορές, ενώ το ευρώ συνέχισε να "χάνει έδαφος" έναντι του δολαρίου ΗΠΑ.

    Είδηση: 19220

    [03] Μιανμάρ: Απελευθέρωση περισσότερων από 6.000 κρατούμενων

    Ειδήσεις

    Στην απελευθέρωση περισσότερων από 6.000 κρατούμενων, που έδειξαν "καλή διαγωγή και πειθαρχία" ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει από το Σάββατο η στρατιωτική κυβέρνηση της Μιανμάρ, χωρίς να διευκρινίσει αν ανάμεσα τους θα βρίσκονται και "πολιτικοί κρατούμενοι".

    Η ανακοίνωση ήλθε μετά από την πενθήμερη επίσκεψη στην χώρα του παρατηρητή για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα των Ηνωμένων Εθνών, Τόμας Οζέα Κιντάνα, ο οποίος συνάντησε αρκετούς πολιτικούς κρατούμενους στην φυλακή Ινσέιν --βρίσκεται στην πόλη Γιανγκόν.

    "Δεν πιστεύω ότι θα απελευθερωθούν αρκετοί πολιτικοί κρατούμενοι. Στην προηγούμενη αμνηστία που δόθηκε, στο τέλος του 2008, απελευθερώθηκαν συνολικά 9.000 κρατούμενοι, εκ των οποίων όμως μόνο οι δώδεκα ήταν πολιτικοί κρατούμενοι" δήλωσε ο Γιου Νίαν Γουίν, ο εκπρόσωπος του κύριου κόμματος της αντιπολίτευσης "Εθνικός Σύνδεσμος για την Δημοκρατία (NLD)".

    Είδηση: 19218

    [04] Προβληματισμοί στην ακαδημαϊκή κοινότητα από την έξαρση βίας

    Κοινωνία

    Έντονο προβληματισμό, στην ακαδημαϊκή κοινότητα, αλλά και γενικότερα στην κοινωνία, προκαλούν, τα πρόσφατα κρούσματα βίας, σε πανεπιστημιακά ιδρύματα, αλλά και ο ξυλοδαρμός του καθηγητή, Γιάννη Πανούση.

    Τα γεγονότα, φέρνουν και πάλι στο προσκήνιο το θέμα του ασύλου, όταν κουκουλοφόροι και ομάδες, ξένες προς τα πανεπιστήμια, χρησιμοποιούν τα ιδρύματα, για ακραίες και παράνομες ενέργειες.

    Η καθηγήτρια Μαρία Τζάνη είχε τραυματιστεί σε επίθεση κουκουλοφόρων τον περασμένο Νοέμβριο μέσα στο αμφιθέατρο του Παιδαγωγικού τμήματος της Αθήνας. Μετά και την πρόσφατη επίθεση ενάντια στον καθηγητή Γιάννη Πανούση η Πανεπιστημιακή κοινότητα είναι φανερά προβληματισμένη για τα επαναλαμβανόμενα φαινόμενα βίας.

    Ο Γ. Πανούσης με άρθρο του στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» μετά τον τραυματισμό του δηλώνει υπερήφανος για το δημόσιο πανεπιστήμιο και καταλήγει: «Δεν είμαι όμως περήφανος για όσους πιστεύουν ότι με την άκριτη, άμετρη τυφλή βία έναντι παντός- χωρίς στοιχειώδη γνώση της ζωής, των αγώνων και των ιδεών καθενός- θα κάνουν τον κόσμο και τον εαυτό τους καλύτερο. Είμαι περήφανος για όσους παίρνουν καθαρή θέση στις δύσκολες στιγμές και όχι για όσους κρύβονται πίσω από φοβίες, ενοχές και αοριστίες.

    Τα κρούσματα βίας σε πανεπιστημιακούς χώρους, που για πολλούς φέρουν την ασπίδα του ασύλου, ώθησαν γνωστούς ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών της χώρας να διαμαρτυρηθούν με κοινή ανακοίνωση.»

    Είδηση: 19217

    [05] Πρόσω ολοταχώς για την Ασία η Χίλαρη Κλίντον

    Αμερική-ΗΠΑ

    Η Χίλαρι Κλίντον ολοκληρώνει την πολυήμερη περιοδεία της στην Ανατολική Ασία, με επίσημη επίσκεψη στην Κίνα, τον πυρήνα του ταξιδιού της στις χώρες "κλειδιά" του Ειρηνικού, όπως επισημαίνουν διεθνείς αναλυτές.

    Στο Πεκίνο, η επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο και τον πρωθυπουργό του ασιατικού γίγαντα, που φαίνεται ότι θα έχει μεγαλύτερο βάρος στην εξωτερική πολιτική της διακυβέρνησης Ομπάμα. Η Κίνα έχει στην κατοχή της αμερικανικά ομόλογα ύψους 700 δισ. δολαρίων, που είναι περίπου το 1/3 των συναλλαγματικών αποθεμάτων της. Το ενδεχόμενο να τα ρευστοποιήσει εξ αιτίας της κρίσης αποτελεί έναν εφιάλτη για την οικονομία των Ηνωμένων Πολιτειών.

    Πρόσω ολοταχώς για την Ασία θα μπορούσε να είναι το σύνθημα της Χίλαρι Κλίντον, καθώς είναι η πρώτη φορά από τη δεκαετία του '60 που επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας αρχίζει το ταξίδι του από την Ασία και όχι από την Ευρώπη. Για τους αναλυτές, το γεγονός αυτό, σηματοδοτεί μία ενδιαφέρουσα στροφή στην αμερικανική εξωτερική πολιτική.

    Όμως, αλλαγή παρατηρήθηκε και στους τόνους. Η Χίλαρι Κλίντον η οποία, επί προεδρίας του συζύγου της άσκησε δριμύτατη κριτική στο Πεκίνο για την πολιτική του στο θέμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, θυσίασε αυτή τη φορά ζητήματα -όπως αυτό της λογοκρισίας και των ανθρωπίνων ελευθεριών- στο βωμό της οικονομικής κρίσης, των κλιματικών αλλαγών και της Βόρειας Κορέας.

    Ωστόσο, η αμερικανίδα υπουργός εξωτερικών προεξόφλησε το γεγονός ότι θα υπάρξουν και διαφωνίες στο ζήτημα του Θιβέτ και της πώλησης όπλων στην Ταιβάν.

    Στο πρώτο της ταξίδι στην Κίνα, ως επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, η Χ. Κλίντον θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Κίνας Χου Τζιν Τάο, τον πρωθυπουργό Ουέν Τζια Μπάο και τον ομόλογό της Γιανγκ Γιε Τσί.

    Είδηση: 19216

    [06] Προχωρά ο αγωγός φυσικού αερίου από το Αζερμπαϊτζάν

    Πολιτική

    Ρυθμίζονται οι επί μέρους λεπτομέρειες για την κατασκευή του αγωγού που, μέσω Τουρκίας, θα φέρνει φυσικό αέριο από το Αζερμπαϊτζάν, στην Ιταλία, άρα και την δυτική Ευρώπη, με στόχο την μείωση της εξάρτησής μας από το ρωσικό φυσικό αέριο στο 45% από 70% που είναι σήμερα.

    Ελλάδα και Ιταλία συντονίζουν το βηματισμό τους. Κοινός στόχος, να υπογράφει, με τη συμμέτοχη και της Τουρκιάς, 4μερης διακρατική συμφωνία με τους Αζέρους για τους όγκους φυσικού αερίου που θα γεμίσουν τον Αγωγό Τουρκίας-Ελλάδας-Ιταλίας. Χατζηδάκης και Σκαγιόλα συναντήθηκαν για τον σκοπό αυτόν στις Βρυξέλλες.

    Ο ελληνοϊταλικός αγωγός αναμένεται να λειτουργήσει από το 2013. Βασει της διακρατικής συμφωνίας του 2005, θα έχει την δυνατότητα να μεταφέρει στη δύση 11,7 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα αερίου, ετησίως.

    Το επί ελληνικού εδάφους τμήμα του, είναι μήκους 600 χιλιομέτρων. Στην Θεσπρωτική ακτή, ο αγωγός γίνεται υποθαλάσσιος, διασχίζοντας το Ιόνιο και μετά από 200 χιλιόμετρα εξέρχεται κοντά στο Οτράντο.

    Η Ιταλία θα προμηθεύεται οκτώ δισεκατομμύρια κυβικά μετρά αερίου κατ' έτος και δύο η Ελλάδα.

    Η εν λόγω επένδυση φτάνει τα 2 δισεκατομμύρια ευρώ και έχει εγκριθεί κοινοτική επιδότηση 200 εκατομμυρίων. Αποτελεί το δυτικό σκέλος του οριζοντίου άξονα Τουρκίας-Ελλάδας-Ιταλίας, που συνδέει τα πλούσια κοιτάσματα φυσικού αερίου, στην Κασπία και την Κεντρική Ασία, με τις ενεργοβόρες αγορές της Δύσης και ο όποιος στην πλήρη του λειτουργία, το 2013, θα καλύπτει το 45% των ελληνικών αναγκών σε αέριο. Η εξάρτηση από το ρωσικό αέριο, από 70% το 2008, αναμένεται να μειωθεί στο 45%, ενώ το 15% θα καλύπτεται από υγροποιημένο αέριο.

    Η διαφοροποίηση των ενεργειακών πηγών αποτελεί παγκόσμια προτεραιότητα, μετά την πρόσφατη κρίση Ουκρανίας-Ρωσίας που πάγωσε την Ευρώπη. Το θέμα απασχόλησε την συνάντηση του Έλληνα υπουργού ανάπτυξης με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Πίμπαλγκς στις Βρυξέλλες. Επίσης, συζητήθηκε στη συνάντηση του με τον αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα.

    Ελλάδα και Ηνωμένες Πολιτείες προσχωρούν σε στενότερη συνεργασία στον τομέα των ανανεωσίμων πηγών ενεργείας. Χατζηδάκης και Σπέκχαρτ εξέτασαν τη δυνατότητα προσέλκυσης αμερικανικών επενδύσεων στην "πράσινη" ενεργεία και ο Έλληνας υπουργός αποδέχθηκε πρόσκληση να επισκεφτεί τις ΗΠΑ και το ειδικό κέντρο ανανεωσίμων πηγών στο Κολοράντο.

    Είδηση: 19214

    [07] Η κυβέρνηση δεν θα δεχθεί φαινόμενα αισχροκέρδειας

    ''Η κυβέρνηση σε καμιά περίπτωση δεν είναι διατεθειμένη να δεχθεί φαινόμενα αισχροκέρδειας'', τόνισε -κατά την διάρκεια του χαιρετισμού της 11ης διεθνούς έκθεσης αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής- ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Κ. Χατζηδάκης χαιρετισμού.

    "Το 2009, λόγω της διεθνούς οικονομικής κρίσης πρέπει να είναι μία χρονιά εθνικής και κοινωνικής αλληλεγγύης", τόνισε ο ΥΠ.ΑΝ. και ζήτησε ''όλες οι κοινωνικές ομάδες να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση για να ξεπεράσουμε με τα λιγότερα προβλήματα τη μεγάλη αυτή κρίση. Προφανώς, το ίδιο ισχύει και για τον δικό σας κλάδο'', είπε, ενώ σχολίασε ότι στην χώρα μας υπάρχουν 13.000 αρτοποιοί και 7.000 ζαχαροπλάστες.

    Όπως είπε ο υπουργός: ''Ο κλάδος σας απασχολεί πάνω από 60.000 εργαζομένους. Είναι, με άλλα λόγια, ένας παραγωγικότατος κλάδος, τον οποίο η κυβέρνηση στήριξε στο παρελθόν και θα συνεχίσει να στηρίζει και στο μέλλον''.

    Ο υπουργός ολοκλήρωσε τις αναφορές του στις προσπάθειες της κυβέρνησης να υποστηρίξει τη μικρομεσαία επιχείρηση σε αυτό το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί, αναφέροντας ότι επιταχύνονται οι δράσεις του Ειδικού Επιχειρησιακού Προγράμματος του υπουργείου Ανάπτυξης και ανέφερε ως παράδειγμα, το πρόγραμμα "Επιχειρώ", που αφορά σε μία σειρά επιμέρους δράσεων για την ενίσχυση της γυναικείας και της νεανικής επιχειρηματικότητας, καθώς και δράσεις φιλικές για το περιβάλλον.

    ''Μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2009, όλα αυτά τα προγράμματα θα είναι έτοιμα να ξεκινήσουν'' ανέφερε ο κ. Χατζηδάκης.

    Είδηση: 19213


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Friday, 20 February 2009 - 22:52:07 UTC