Visit the Antenna Mirror on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 10-04-20

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Όπλα και εκρηκτικά στη γιάφκα της Κυψέλης
  • [02] Ταϊλάνδη: Ακόμη και πυρά εναντίον των διαδηλωτών
  • [03] Αποκαθίστανται τα προβλήματα στις αερομεταφορές
  • [04] Άγνωστοι διέρρηξαν την Εφορία Ναυπλίου
  • [05] Κίνα: Εθνικό πένθος για τα θύματα από το σεισμό
  • [06] Έκθεση «δείχνει» την ικανότητα του Ιράν να κατασκευάσει πυραύλους
  • [07] Λιγότερες ακυρώσεις στο Ελ. Βενιζέλος
  • [08] Απεργίες και κινητοποιήσεις
  • [09] Toyota: ανακαλεί 34.000 οχήματα σε όλο τον κόσμο
  • [10] Δε θα γίνει η εφημερία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

    [01] Όπλα και εκρηκτικά στη γιάφκα της Κυψέλης

    Τριτη, 20 04 2010 08:27

    Mια ακόμα γιάφκα, στην οποία - σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις - βρισκόταν το βασικό μέρος του οπλισμού του «Επαναστατικού Αγώνα», βρέθηκε σε γκαρσονιέρα 5ου ορόφου στην Κυψέλη. Ανάμεσα στα ευρήματα, καλάσνικοφ, πιστόλια, σφαίρες, εκτοξευτήρας ρουκετών, αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί και αντιαρματικές ρουκέτες. Για λόγους ασφαλείας, η πολυκατοικία, εκκενώθηκε από τους ενοίκους, μέχρι να απομακρυνθούν όλα τα υλικά. Ο βαρύς οπλισμός και όλα τα ευρήματα μεταφέρονται στα εργαστήρια της Αντιτρομοκρατικής.

    Πιθανές και νέες συλλήψεις

    Στα εργαστήρια της Αντιτρομοκρατικής, μεταφέρεται ο βαρύς οπλισμός και όλα τα ευρήματα, που εντοπίσθηκαν τη Δευτέρα στην κεντρική γιάφκα του «Επαναστατικού Αγώνα», σε γκαρσονιέρα 5ου ορόφου στην Κυψέλη.

    Η αστυνομία πιστεύει ότι ο εντοπισμός της γιάφκας θα οδηγήσει σε νέες συλλήψεις.

    Ανάμεσα στα όπλα που βρέθηκαν είναι και το RPG με το οποίο τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα τον Ιανουάριο του 2007 είχαν χτυπήσει την αμερικανική πρεσβεία, καλασνικοφ, πιστολια, ένα mp5 και μεγάλες ποσότητες εκρηκτικής ύλης.

    Από τη βαλλιστική εξέταση αναμένεται να διαπιστωθεί σε ποιες ένοπλες επιθέσεις του Επαναστατικού Αγώνα έχουν χρησιμοποιηθεί, ενώ θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό των ατόμων που χρησιμοποιούσαν τα όπλα και τη γιάφκα.

    Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις

    Το διαμέρισμα είχε νοικιαστεί το 2004 με πλαστή ταυτότητα στο όνομα Γριβοκωστόπουλος, που ανήκε στον Κωνσταντίνο Γουρνά, κατηγορούμενο για συμμετοχή στην οργάνωση και ήδη προφυλακισμένο.

    Οι αστυνομικοί, κατάφεραν να εντοπίσουν το διαμέρισμα από υποκατάστημα τράπεζας στην περιοχή, όπου ο Κωνσταντίνος Γουρνας κατέθετε το ενοίκιο στον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος.

    Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την ηγεσία της ΕΛΑΣ.

    Πηγή: ΝΕΤ - ΝΕΤ 105,8

    Σχετικές ειδήσεις: Βρέθηκε η γιάφκα με τα όπλα στην Κυψέλη

    Είδηση: 35624

    [02] Ταϊλάνδη: Ακόμη και πυρά εναντίον των διαδηλωτών

    Τριτη, 20 04 2010 10:43

    Δείτε το video

    "Σκληραίνουν" τη στάση τους οι ένοπλες δυνάμεις της Ταϊλάνδης απέναντι στα "κόκκινα πουκάμισα", τους οπαδούς της αντιπολίτευσης που διαδηλώνουν στην πρωτεύουσα Μπανγκόκ απαιτώντας την ανατροπή του πρωθυπουργού της χώρας. Ο στρατός ανέφερε μάλιστα ότι υπό ορισμένες συνθήκες θα χρησιμοποιήσει τα όπλα για να αντιμετωπίσει "αποφασιστικά" τους διαδηλωτές. Από την πλευρά τους, οι οπαδοί της αντιπολίτευσης ανέβαλαν πορεία που είχαν προγραμματίσει για σήμερα σε επιχειρηματική συνοικία της Μπανγκόκ.

    Ανέβαλαν πορεία τα "κόκκινα πουκάμισα"

    "Πρέπει να διατηρήσουμε μια απόσταση μεταξύ των στρατιωτών και των διαδηλωτών. Εάν προσπαθήσουν να σπάσουν τη γραμμή, θα αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε δακρυγόνα και εάν την σπάσουν όντως, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε τα όπλα για να τους αντιμετωπίσουμε αποφασιστικά" ανέφερε ο εκπρόσωπος του στρατού, συνταγματάρχης Σανσέμ Καεουκάμνερντ, μιλώντας σε δημοσιογράφους.

    Την ίδια ώρα, τα "κόκκινα πουκάμισα" ανακοίνωναν πως δεν θα πραγματοποιήσουν πορεία στην επιχειρηματική συνοικία Σιλόμ της Μπανγκόκ για να αποφύγουν την αντιπαράθεση με τους στρατιώτες που φρουρούν την περιοχή.

    "Δεν θα πάμε στη Σιλόμ σήμερα γιατί η κυβέρνηση έχει ήδη στείλει στρατεύματα. Όταν αποχωρήσουν τότε θα διαδηλώσουμε" δήλωσε ο Ναταβούτ Σαϊκούα, ένας από τους επικεφαλής των διαδηλωτών.

    Ο ίδιος πρόσθεσε πως οι διαδηλώσεις με αίτημα την διεξαγωγή εκλογών θα συνεχιστούν και πως τα "κόκκινα πουκάμισα" θα παραμείνουν "επ' αόριστον" στην εμπορική περιοχή που έχουν καταλάβει από τις 3 Απριλίου.

    Πηγές: Reuters, ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Σχετικές ειδήσεις: Ταϊλάνδη: Στρατός εναντίον διαδηλωτών BBC: Thai army 'ready to use live fire against red-shirts' Είδηση: 35634

    [03] Αποκαθίστανται τα προβλήματα στις αερομεταφορές

    Τριτη, 20 04 2010 09:29

    Άρχισαν να πραγματοποιούνται στη Β. Ευρώπη, οι πρώτες πτήσεις μετά το απαγορευτικό των πέντε ημερών, λόγω της ηφαιστειακής τέφρας από την Ισλανδία. Έφθασαν τις τελευταίες ώρες στη Ν. Υόρκη πολλές πτήσεις από Ευρώπη ενώ έχουν προγραμματιστεί και αντίστροφα δρομολόγια. Νωρίτερα, οι αρχές της Βρετανίας έδωσαν το πράσινο φως για να ξεκινήσουν κάποιες πτήσεις από το Λονδίνο για Σκοτία και Βόρεια Ιρλανδία. Ωστόσο, οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας εξέφρασαν φόβους για νέο κύμα ηφαιστειακής τέφρας, με ότι αυτό συνεπάγεται για την εναέρια κυκλοφορία της Βρετανίας.

    Αρση περιορισμών

    Τη Δευτέρα, κατά την τηλεδιάσκεψη των υπουργών Μεταφορών αποφάσισαν τη δημιουργία μίας ζώνης που να απαγορεύεεται αυστηρά η εναέρια κυκλοφορία, μία ζώνη όπου η κυκλοφορία να γίνεται περιορισμένα και μία ζώνη ελεύθερης διέλευσης.

    Ο Ολλανδός υπ. Μεταφορών δήλωσε ότι η χώρα του θα αρχίσει πρώτη την επανάληψη των πτήσεων, υπογράμμισε ωστόσο ότι σε περίπτωση που η κατάσταση επιδεινωθεί θα υπάρξουν και πάλι ακυρώσεις.

    Οι εναέριοι χώροι της Ελβετίας και της Ιταλίας, επαναλειτουργούν από τις οκτώ το πρωί ώρα Ελλάδος και η Γαλλία ανοίγει κάποιους αεροδιαδρόμους προς Παρίσι.

    Με κάποιες εξαιρέσεις, ο εναέριος χώρος της Γερμανίας θα παραμείνει κλειστός μέχρι τις 12.00 GMT.

    Η ηφαιστειακή τέφρα δεν αναμένεται να επηρεάσει την περιοχή των Βαλκανίων και την Ελλάδα) μέχρι τις 3 το πρωί (0300) της Τετάρτης με εξαίρεση περιοχές της Αλβανίας, Σερβίας και Ρουμανίας .

    Η ηφαιστειακή δραστηριότητα στην Ισλανδία συνεχίζεται, με εκρήξεις ηφαιστειακού υλικού μέχρι το ύψος των 4000 m , ενώ έχει εμφανιστεί λάβα στον κρατήρα του ηφαιστείου.

    Αναλυτικά η λειτουργία της εναέριας κυκλοφορίας στην Ευρώπη

    ΑNOIXTA

    Δανία: Ανοιχτός ο εναέριος χώρος για πτήσεις πάνω από 10.800 μέτρα Βουλγαρία : Ανοιχτά όλα τα αεροδρόμια Αυστρία : Ανοιχτά όλα τα αεροδρόμια Ρουμανία: Όλα τα αεροδρόμια ανοιχτά. Ιταλία: Ανοιχτός ο εναέριος χώρος Γαλλία: Σχέδια για σταδιακή αποκατάσταση της εναέριας κυκλοφορίας από τις 6.00 το πρωι (GMT) Ρωσία: Όλα τα αεροδρόμια ανοιχτά. Σερβία : Όλα τα αεροδρόμια ανοιχτά Σλοβακία: Ανοιχτός ο εναέριος χώρος στα ανατολικά της χώρας για πτήσεις πάνω από τα 7500 μέτρα. Κλειστό το αεροδρόμιο της Μπρατισλάβα

    Ισπανία: Τα 17 αεροδρόμια ανοιχτά Σουηδία: Επιτρέπονται οι πτήσεις στα βόρεια από το Γκέτεμποργκ μέχρι τη Στοκχόλμη Ελβετία: Ανοιχτός ο εναέριος χώρος από τις 6.00 το πρωί της Τρίτης (GMT) Τουρκία: Όλα τα αεροδρόμια ανοιχτά Ουκρανία: Ανοιχτό το αεροδρόμιο του Κιέβου

    ΚΛΕΙΣΤΑ / ΜΕΡΙΚΩΣ ΚΛΕΙΣΤΑ

    Πολωνία: Κλειστός και πάλι ο εναέριος χώρος της Γερμανία: Κλειστός ο εναέριος χώρος, υπάρχουν ωστόσο κάποιες εξαιρέσεις.

    Εστονία: Κλειστός ο εναέριος χώρος μέχρι τις 12.00 GMT Φινλανδία: Κλειστός ο εναέριος χώρος μέχρι τις 15.00 GMT

    Πηγή: Reuters - BBC

    Σχετικές ειδήσεις:Σταδιακή άρση της απαγόρευσης πτήσεων Λιγότερες ακυρώσεις στο "Ελ. Βενιζέλος" Live: new ash cloud spreads to UK Είδηση: 35626

    [04] Άγνωστοι διέρρηξαν την Εφορία Ναυπλίου

    Τριτη, 20 04 2010 10:31

    Άγνωστοι ''χτύπησαν'' τη ΔΟΥ Ναυπλίου. Αφού πρώτα παραβίασαν την πόρτα, μπήκαν στο κτίριο, απενεργοποίησαν το σύστημα συναγερμού, ξεκλείδωσαν εσωτερικές μεταλλικές πόρτες και πέρασαν στα γραφεία της Τράπεζας της Ελλάδος που στεγάζονται εντός ΔΟΥ. Εκεί με τη χρήση ηλεκτρικών τρυπανιών, διέρρηξαν δύο χρηματοκιβώτια, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσαν χρηματικό ποσό που φτάνει περίπου τα 77.000 ευρώ.

    Στη συνέχεια παραβίασαν την πόρτα του Γραφείου Παρακαταθηκών και Δανείων και με τον ίδιο τρόπο μπήκαν μέσα και διέρρηξαν δύο χρηματοκιβώτια, από τα οποία αφαίρεσαν άγνωστο αριθμό παραβόλων του Δημοσίου, χρυσαφικά και τιμαλφή.

    Ακόμα, διέρρηξαν και χρηματοκιβώτιο που βρίσκεται στο γραφείο του υποδιευθυντή της ΔΟΥ, χωρίς όμως να αφαιρέσουν τίποτα.

    Κατά την αποχώρησή τους, εγκατέλειψαν δύο πλαστικές τσάντες με παράβολα και άδειασαν στο εσωτερικό των γραφείων το περιεχόμενο δύο πυροσβεστήρων ξηράς κόνεως, προφανώς για να εξαφανίσουν τα ίχνη.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Είδηση: 35632

    [05] Κίνα: Εθνικό πένθος για τα θύματα από το σεισμό

    Τριτη, 20 04 2010 10:23

    Ημέρα εθνικού πένθους στη μνήμη των 2000 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους από το φονικό σεισμό που έπληξε τη χώρα πριν από μία εβδομάδα κήρυξε την Τετάρτη η κινεζική Κυβέρνηση. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Συμβουλίου Κρατικών Υποθέσεων, οι σημαίες στα δημόσια κτήρια και στις πρεσβείες της Κίνας στο εξωτερικό θα κυματίζουν μεσίστιες αύριο. Από το σεισμό, μεγέθους 6,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που σημειώθηκε στο Τσινγκχάι έχασαν τη ζωή τους 2.039 άνθρωποι ενώ 195 αγνοούνται ακόμη. Επίσης, τραυματίστηκαν 12.315 άνθρωποι, εκ των οποίων οι 1.134 σοβαρά.

    Ο σεισμός αυτός είναι ο χειρότερος για την Κίνα μετά από εκείνον στο Σετσουάν, τον Μάιο του 2008, που στοίχισε τη ζωή σε 87.000 ανθρώπους.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Είδηση: 35631

    [06] Έκθεση «δείχνει» την ικανότητα του Ιράν να κατασκευάσει πυραύλους

    Τριτη, 20 04 2010 10:08

    Πυραύλους ικανούς να πλήξουν τις ΗΠΑ ενδέχεται να είναι σε θέση να κατασκευάσει μέχρι το 2015 το Ιράν, σύμφωνα με μια μη απόρρητη έκθεση του αμερικανικού Υπουργείου Άμυνας που δόθηκε στη δημοσιότητα την Δευτέρα. "Με ικανή ξένη βοήθεια, το Ιράν θα μπορούσε ίσως να αναπτύξει και να δοκιμάσει ένα διηπειρωτικό βαλλιστικό πύραυλο (ICBM) ικανό να φτάσει στις ΗΠΑ έως το 2015", αναφέρεται στην έκθεση, μία απόρρητη εκδοχή της οποίας κατατέθηκε στο Κογκρέσο.

    "Το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν και η προθυμία του να αφήσει ανοιχτή τη δυνατότητα να αναπτύξει πυρηνικά όπλα αποτελεί κεντρικό τμήμα της πυρηνικής στρατηγικής του", σημειώνεται στο κείμενο.

    Το Μάιο του 2009, στην τελευταία εκτίμησή τους για την πυραυλική τεχνολογία του Ιράν, οι ΗΠΑ θεωρούσαν ότι η Τεχεράνη θα ήταν απίθανο να αποκτήσει πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς πριν από την πενταετία 2015-20.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Είδηση: 35630

    [07] Λιγότερες ακυρώσεις στο Ελ. Βενιζέλος

    Τριτη, 20 04 2010 10:03

    Βελτιωμένη είναι η κατάσταση στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, καθώς για σήμερα έχουν προγραμματιστεί 74 ακυρώσεις πτήσεων, 100 λιγότερες από τη Δευτέρα, προς προορισμούς της βόρειας και κεντρικής Ευρώπης. Πτήσεις γίνονται προς Ρώμη, Μαδρίτη, Βαρκελώνη, Τίρανα Βουκουρέστι και Πράγα, ενώ, η Lufthansa πέταξε το πρωί για Μόναχο και Φρανκφούρτη. Όσον αφορά στο αεροδρόμιο "Μακεδονία", 36 αναχωρήσεις και αφίξεις ακυρώθηκαν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας. Στο μεταξύ, οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας αποφάσισαν την αναστολή των δύο 24ωρων απεργιακών κινητοποιήσεών τους, την Πέμπτη και την Παρασκευή.

    Ακυρώσεις και στο "Μακεδονία"

    Τα προβλήματα από τις ακυρώσεις πτήσεων συνεχίζονται σήμερα στο αεροδρόμιο "Μακεδονία", καθώς από τα μεσάνυχτα έχουν ακυρωθεί 36 αφίξεις και αναχωρήσεις αεροσκαφών, με δεδομένη τη δύσκολη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον ευρωπαϊκό εναέριο χώρο.

    Το πτητικό πρόγραμμα της ημέρας για το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης θα καθοριστεί από τις γενικότερες εξελίξεις στον ευρύτερο εναέριο χώρο της Ευρώπης, ενώ οι αεροπορικές εταιρίες προχωρούν σε ακυρώσεις προγραμματισμένων πτήσεων.

    Εν τω μεταξύ, το υπουργείο Παιδείας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με πρεσβείες και προξενεία για να διευκολύνει την επιστροφή μαθητών που πραγματοποιούν εκδρομές σε ευρωπαϊκές χώρες.

    Πηγές: ΝΕΤ 105.8, ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Σχετική είδηση: Αποκαθίστανται τα προβλήματα στις αερομεταφορές Οι συνέπειες από το νέφος της τέφρας στην Ελλάδα

    Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών "Ελ. Βενιζέλος" Είδηση: 35629

    [08] Απεργίες και κινητοποιήσεις

    Τριτη, 20 04 2010 09:31

    Κλειστά είναι σήμερα τα περίπτερα, καθώς η Ομοσπονδία Περιπτερούχων-Καπνοπωλών Ελλάδος έχει κηρύξει 24ωρη πανελλαδική απεργία, αντιδρώντας για τις αυξήσεις στα τσιγάρα και τα υπόλοιπα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης. Οι δικαστικοί υπάλληλοι θα πραγματοποιήσουν 48ωρη πανελλαδική απεργία αύριο και μεθαύριο. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία έχει εξαγγείλει για μεθαύριο Πέμπτη η ΑΔΕΔΥ, διαμαρτυρόμενη για τα κυβερνητικά μέτρα, ενώ, το ΠΑΜΕ έχει εξαγγείλει 48ωρη για αύριο και μεθαύριο. Σε αναστολή της 48ωρης απεργίας τους για την ερχόμενη Πέμπτη και Παρασκευή προχωρούν στο μεταξύ οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, ώστε να μην προκαλέσουν μεγαλύτερη αναστάτωση στο πρόγραμμα πτήσεων. Σε απεργιακές κινητοποιήσεις προσανατολίζονται το ερχόμενο διάστημα η Διδασκαλική Ομοσπονδία, η ΟΛΜΕ αλλά και οι πανεπιστημιακοί.

    Πηγές: ΝΕΤ 105.8, ΑΠΕ-ΜΠΕ Είδηση: 35627

    [09] Toyota: ανακαλεί 34.000 οχήματα σε όλο τον κόσμο

    Τριτη, 20 04 2010 09:31

    Συνολικά 34.000 οχήματα 4x4 σε όλο τον κόσμο ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη ότι ανακαλεί η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία Toyota προκειμένου να διορθωθεί ένα πρόβλημα στην οδική συμπεριφορά τους καθώς το πίσω μέρος τους μπορεί να ξεφύγει από το δρόμο εάν κινούνται με υψηλή ταχύτητα πάνω σε στροφές. Η ανάκληση αφορά 9.400 Lexus GX 460 που έχουν πουληθεί στις ΗΠΑ, άλλα 1.000 στη Ρωσία και ισάριθμα στο Ομάν. Συνολικά 13.000 οχήματα αυτού του πολυτελούς μοντέλου θα ανακληθούν σε όλο τον κόσμο.

    Επίσης, θα ανακληθούν 21.000 Land Cruiser Prado, εκ των οποίων 4.400 στο Ομάν, 4.000 στη Ρωσία και 1.500 στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Να σημειωθεί ότι η εταιρεία δεν διευκρίνισε αν τα 7.500 Land Cruiser Prado και Lexus που ανακλήθηκαν την Δευτέρα στην Ευρώπη περιλαμβάνονται στα 34.000 οχήματα που ανακαλούνται συνολικά στον κόσμο.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Είδηση: 35628

    [10] Δε θα γίνει η εφημερία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

    Τριτη, 20 04 2010 09:25

    Μπαίνει τελικά λουκέτο σήμερα Τρίτη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας με τους διευθυντές των κλινικών και εργαστηρίων αλλά και τους γιατρούς του νοσοκομείου να ξεκαθαρίζουν πως η σημερινή εφημερία δεν θα πραγματοποιηθεί, καθώς με τις περικοπές στον προϋπολογισμό εφημεριών τίθεται θέμα ασφαλούς λειτουργίας του Νοσοκομείου.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Είδηση: 35625


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Tuesday, 20 April 2010 - 8:55:42 UTC