Browse through our Collection of Greek Indexers for: FTP Servers, Libraries & WWW Sites Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 10-12-14

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Βουλή: Υπερψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο
  • [02] Υπουργικό συμβούλιο: Κατάθεση σημαντικών νομοσχεδίων
  • [03] Πολιτική επίθεση στην Α. Μέρκελ

    [01] Βουλή: Υπερψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο

    Τριτη, 14 12 2010 22:07

    Υπερψηφίστηκε κατά πλειοψηφία, επί της αρχής, μετά από ονομαστική ψηφοφορία το βράδυ της Τρίτης στη Βουλή, το νομοσχέδιο «Επείγοντα μέτρα εφαρμογής του προγράμματος στήριξης της ελληνικής οικονομίας». Υπερ ψήφισαν 156 βουλευτές και κατά 130.

    Με επιστολή του οπρος το προεδρείο της Βουλής, ο πρωθυπουργός, έκανε γνωστό ότι έθεσε εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, το βουλευτή Πρέβεζας Ευάγγελο Παπαχρήστο, διότι καταψήφισε το νομοσχέδιο.

    Μετά την υπερψήφιση του νομοσχεδίου, ακολούθησε η συζήτηση, επί των άρθρων του νομοσχεδίου, με νέο κύκλο εισηγητών. Στην ομιλία του στο δεύτερο κύκλο, ο κ. Παπακωνσταντίνου, ανέφερε ότι ο κόσμος δεν βλέπει τόσο πολύ αν κάποιος βουλευτής διαφοροποιήθηκε, αλλά αν όλα αυτά που γίνονται, στο τέλος θα βγάλουν τη χώρα όρθια, ζωντανή και ακέραιη.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα, ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ανακοίνωσε ότι αποσύρει μετά από έντονες αντιδράσεις βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος, το άρθρο που προέβλεπε τη διαγραφή χρεών συνολικού ύψους 24 δις ευρώ, ως ανεπίδεκτα είσπραξης και θα επανακαταθέσει σχετική ρύθμιση σε επόμενο νομοσχέδιο που θα προβλέπει ότι το Ελεγκτικό Συνέδριο θα έχει την τελική ευθύνη για τη διαγραφή, αφού πρώτα γίνει αξιολόγηση των χρεών από τις υπηρεσίες του υπουργείου και δημοσιοποιηθούν τα ονόματα των οφειλετών στο διαδίκτυο. Παράλληλα, θα δημοσιοποιηθεί η λίστα όλων των ληξιπρόθεσμων οφειλών. Στην ομιλία του ο κ. Παπακωνσταντίνου, τόνισε μεταξύ άλλων ότι: «Η κυβέρνηση αντλεί τη νομιμοποιητική βάση της από την ψήφο των τελευταίων εκλογών και την ψήφο εμπιστοσύνης των βουλευτών της και κρίνεται για αυτά τα οποία νομοθετεί, με βάση τι παρέλαβε και τι παραδίδει στις επόμενες εκλογές. Oι αλλαγές που επέρχονται θα έπρεπε να είχαν γίνει πολύ νωρίτερα, αλλά ουδείς τολμούσε να πάρει το πολιτικό κόστος. Αλλά δε απολογηθεί η κυβέρνηση αυτή για το ότι πέτυχε τη μεγαλύτερη δημοσιονομική προσαρμογή και γιατί άνοιξε πολλά μέτωπα για να κάνει αλλαγές. Ούτε επίσης θα απολογηθεί για τις αλλαγές στην αγορά εργασίας, όταν όλα αυτά που φέρνουμε ισχύουν σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η κοινωνία ξέρει καλά τι γίνεται και δεν θέλει εργατοπατέρες αλλά κανόνες και διαδικασίες».

    Ο κ. Παπακωνσταντίνου ανέφερε ότι προωθούνται στοχευμένες πολιτικές, όπως και η σοβαρή πολιτική προσλήψεων στο δημόσιο με επίκληση του κανόνα «μια πρόσληψη για πέντε αποχωρήσεις, ακριβώς γιατί δεν θέλουμε να πάμε σε απολύσεις στον δημόσιο τομέα».

    Τέλος αναφερόμενος στις ΔΕΚΟ ο κ. Παπακωνσταντίνου δήλωσε ότι: «δεν ήταν δυνατόν να κρύψουμε και πάλι το κεφάλι στην άμμο, όταν έχουμε να αντιμετωπίσουμε μέσες αποδοχές που προσβάλουν τους υπόλοιπους εργαζόμενους. Είναι μία κίνηση δικαίου που προσπαθεί να μειώσει κατά 1,5 δισ. το έλλειμμα των επιχειρήσεων αυτών, όταν έχουμε πέντε ζημιογόνες ΔΕΚΟ στις οποίες οι μισθοί υπερβαίνουν τα έσοδα. Θέλουμε, να κάνουμε μία δημοσιονομική προσαρμογή κάνοντας ταυτόχρονα μεγάλες τομές που έχει ανάγκη ο τόπος. Δεν είπαμε ότι είναι εύκολο, ούτε σε ένα χρόνο, αλλά είπαμε ότι θέλουμε συμμάχους όλους τους 'Ελληνες και μην αμφιβάλλετε για τη βούληση να προχωρήσουμε σε αυτή την κατεύθυνση».

    «Η νομιμοποιητική μας βάση, είναι μία και μόνη: Να μην χρεοκοπήσει η χώρα, να μπορέσουμε να δανειστούμε 110 δισ από το ΔΝΤ και τους ευρωπαίους φορολογούμενους τα επόμενα τρία χρόνια, για να μπορέσουμε να πληρώσουμε συντάξεις, μισθούς και να παρέχουμε δημόσιες υπηρεσίες» τόνισε στην ομιλία της η υπουργός Εργασίας Λούκα Κατσέλη.

    Συνεχίζοντας είπε ότι: «Οι ρυθμίσεις δεν επιλύουν το πρόβλημα ανταγωνιστικότητας, ούτε αρκούν για να μην χάσουν οι εργαζόμενοι τις δουλειές τους. Το πρόβλημα ανταγωνιστικότητας δεν είναι το μισθολογικό, είναι η τεράστια γραφειοκρατία, η αστάθεια του φορολογικού συστήματος, και οι ελλείψεις των επιχειρήσεων σε καινοτομία, δικτύωση, κοινωνική αποτελεσματικότητα».

    Σκληρή κριτική έκανε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, λέγοντας: «Τώρα αρχίζει ουσιαστικά ο πόλεμος - και οι εργαζόμενοι θα συνειδητοποιούν όλο και πιο πολύ, πως δεν έχει κανένα νόημα ο αγώνας που έχει στη σημαία του, το πόσα θα χάσουν οι εργαζόμενοι. Αντικειμενική λύση των προβλημάτων της εργατικής τάξης, δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς επίλυση του προβλήματος της εξουσίας».

    Όπως τόνισε η κ. Παπαρήγα: «Είναι αδύνατον, σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης να υπάρχει διέξοδος απ' την κρίση και αντιμετώπιση του χρέους με ίσες δυνατότητες και ευκαιρίες για κάθε χώρα. Αύριο μπορεί να δεσμευτούν και καταθέσεις. Ο δρόμος είναι ανοικτός, η Ελλάδα θα πτωχεύσει, θα χρεοκοπήσει - και βεβαίως, ένα μέρος των επιχειρήσεων θα βγουν πιο δυνατές, με το λαό συντρίμμια. Η διαπάλη που είναι οξύτατη, είναι στο επίπεδο του ποιος θα υποστεί την μικρότερη καταστροφή κεφαλαίου ποδοπατώντας τους εργαζόμενους».

    Συνεχίζοντας η κ. Παπαρήγα δήλωσε ότι: «το Μνημόνιο υπεγράφη για έναν συγκεκριμένο λόγο: Να είναι ο μπαμπούλας για να γίνουν οι καπιταλιστικές αναδιαρθρώσεις - όπως πολύ σωστά είπε ο κος Παπανδρέου, ότι «η κρίση είναι ευκαιρία να πάρουμε μέτρα που δεν παίρναμε επί 25 χρόνια». Ρεαλισμός, με τον σημερινό συσχετισμό δύναμης, σημαίνει ισοπέδωση της μεγάλης πλειοψηφίας των εργαζομένων. Αν θέλει κανείς να είναι ρεαλιστής, θα πρέπει να μιλήσει για αποδέσμευση απ' την Ε.Ε., που συνδέεται με τον άλλο δρόμο ανάπτυξης, να γίνει ο λαός ιδιοκτήτης και να διαχειρίζεται την υπόθεση της ανάπτυξης. Διαφορετικά, δεν υπάρχει μέλλον».

    Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης ζήτησε από την κυβέρνηση να αλλάξει πολιτική και, αν δεν μπορεί, να σηκωθεί να φύγει γιατί οδηγεί τη χώρα σε παρακμή. Επίσης ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε μεταξύ άλλων: «Ποιός αγοράζει σήμερα διαμέρισμα 200 χιλιάδων για πρώτη φορά; Ο μισθοσυντήρητος, ο φουκαράς. Αν θέλετε να μπουν στην αγορά τα ανενεργά χρήματα, θα δώσετε την δυνατότητα σε όποιον θέλει, να επενδύσει στην οικοδομή για δύο χρόνια. Αυτομάτως, από χρήματα που δεν έχετε καμία συμμετοχή, θα πάρετε το 23%. Υπάρχουν 300 χιλιάδες απούλητα διαμερίσματα. Αν πουληθούν, εσείς παίρνετε εικοστριάρια. Δεν το κάνατε. Αν βρείτε το θάρρος να πείτε πως «μαζεύω όλα μου τα δάνεια και τα δίνω σε ένα ομόλογο του '20», αυτό είναι η λύση για να ρίξετε τη φορολογία. Σας είπαμε, να κάνετε μια επιμήκυνση των διοδίων και να πείτε στις εταιρείες με αυτό το συμβόλαιο να πάνε στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, να πάρουν χρήματα και να κάνουν 15 δισεκατομμύρια δημόσια έργα. Σας τα έχω έτοιμα - να ενωθεί η Ελευσίνα με την Θήβα, ώστε η διακίνηση των προϊόντων να μην περνά μέσα απ' την πρωτεύουσα. Να ενώσουμε το Καρπενήσι με την Άρτα. Ο πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας, στην κρίση μείωσε τον ΦΠΑ. Λέγαμε πως όσο αυξάνεται ο ΦΠΑ, μειώνει ο τζίρος. Ευνόητο είναι».

    Στην ομιλία του ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, χαρακτήρισε το πολυνομοσχέδιο, ως «Νομοσχέδιο εργασιακής, εθνικής και κοινωνικής ταπείνωσης», λέγοντας ότι «Οι ασκοί του Αιόλου έχουν ανοίξει. Όποιος πιστεύει πως μπορεί να βγάζει την ουρά του απ' έξω κάνει λάθος».

    Αναφερόμενος στον κ. Παπακωνσταντίνου και την κ. Κατσέλη, δήλωσε ότι «συγκροτούν μια κυβέρνηση παραδομένων που εκτελεί αβίαστα και απροκάλυπτα ό,τι τους ζητηθεί από τους τεχνοκράτες της Τρόικας, μια κυβέρνηση «μεταφραστών του Μνημονίου. Ξηλώνετε βήμα-βήμα τις κοινωνικές κατακτήσεις και λέτε συνειδητά ψέματα στον ελληνικό λαό: Ψέματα για δήθεν υψηλόμισθους υπαλλήλους, ψέματα για τις ΔΕΚΟ, ψέματα ότι η κοινωνία στηρίζει αυτά τα μέτρα».

    Συνεχίζοντας, τόνισε πως: «Είναι ψέμα το δίλημμα «νομοσχέδιο ή απολύσεις», όταν στο ίδιο το νομοσχέδιό σας διευκολύνετε τις απολύσεις, αφού οι αποζημιώσεις εξαφανίζονται. Ο ισχυρισμός της υπουργού Εργασίας, πως θα απαιτείται για την μείωση των μισθών, η σύμφωνη γνώμη του συνδικάτου είναι για γέλια: Υπό την απειλή της απόλυσης, οι εργοδότες έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν ό,τι θέλουν. Οι εκδότες και οι καναλάρχες είναι οι μόνοι φυσικοί σύμμαχοι που σας έχουν απομείνει. Ο μόνος νόμος άλλωστε που βρήκατε να αναστείλετε, είναι το 20% που πρέπει να πληρώνουν οι καναλάρχες κάθε χρόνο».

    O πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης χαρακτήρισε το νομοσχέδιο «Βαρύτατο χτύπημα στην καρδιά του κοινωνικού κράτους», λέγοντας ότι οι ρυθμίσεις που προωθούνται αποσαρθρώνουν όλα τα εργασιακά δικαιώματα. «Λειτουργείτε πέραν του Μνημονίου και δεν αντιλαμβάνεστε ότι η καθήλωση της αμοιβής εργασίας και η αποσάθρωση των εργασιακών δικαιωμάτων θα οδηγήσει σε μια κοινωνία τεμαχισμένη. Σε μια κοινωνία, η οποία θα βιώνει μια δύσκολη κατάσταση και δεν θα μπορεί να εγερθεί για να αντιμετωπίσει υπαρκτά προβλήματα, τα οποία το δικομματικό πολιτικό σύστημα, συντροφιά με το πελατειακό κράτος χρόνια ολόκληρα έχει δημιουργήσει και έχει διαμορφώσει την οικονομία με τις μεγαλύτερες κοινωνικές ανισότητες σε όλη την Ευρώπη. Συλλήβδην, με οριζόντια περικοπή αποδοχών, αναφέρεστε και στις 54 ΔΕΚΟ, ενώ θα έπρεπε για την κάθε ΔΕΚΟ να είχατε συγκεκριμένο επιχειρησιακό σχέδιο και συγκεκριμένο πρόγραμμα. Βεβαίως στο πλαίσιο της κάθε ΔΕΚΟ να δούμε και ακρότητες που υπάρχουν. Αλλά συλλήβδην, με μια οριζόντια παρέμβαση και με περικοπές των αποδοχών, χωρίς την αναγκαία εξειδίκευση, έρχεστε για να υποσχεθείτε ότι στο μέλλον θα φέρετε τα επιχειρησιακά σχέδια», συμπλήρωσε ο κ. Κουβέλης.

    Πηγές: ΝΕΤ, ΝΕΤ 105,8, ΑΠΕ

    Είδηση: 52383

    [02] Υπουργικό συμβούλιο: Κατάθεση σημαντικών νομοσχεδίων

    Τριτη, 14 12 2010 21:57

    Καθοριστικό ήταν το υπουργικό συμβούλιο της Τρίτης, αφού εγκρίθηκε η προώθησε πέντε νομοσχεδίων, με πιο σημαντικά τα νομοσχέδια για τις αλλαγές στις αστικές συγκοινωνίες και τις διαρθρωτικές αλλαγές στο σύστημα υγείας. «Εμείς δεν ζητάμε συνενοχή, γιατί αυτό απαιτεί ενοχή. Αυτό που αισθανόμαστε εμείς είναι ότι κάνουμε το πατριωτικό μας καθήκον για τη χώρα», τόνισε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, σχολιάζοντας τη δήλωσε περί συνενοχής, που έκανε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

    Συνεχίζοντας ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι: «Το νομοσχέδιο είναι βήμα για την αλλαγή της χώρας προς το καλύτερο. Δεν κάναμε ούτε βήμα πίσω μπροστά στις ευθύνες μας, δεν υπολογίσαμε και δεν υπολογίζουμε το πολιτικό κόστος. Η κοινωνική ευαισθησία δεν είναι μονοπώλιο. Ο λαός έχει δείξει πρωτοφανή ωριμότητα στην προσπάθειά μας για αξιοπιστία και δημοσιονομική εξυγίανση».

    Επίσης ο κ. Παπανδρέου, αναφερόμενος σε κριτικές για το χαρακτήρα του κατεπείγοντος σε νομοσχέδια που περιλαμβάνουν σοβαρές αλλαγές, δήλωσε ότι η κυβέρνηση χρησιμοποιεί με φειδώ τη συγκεκριμένη μορφή και μόνο όταν αυτό επιβάλλεται από τις περιστάσεις. Υπενθύμισε ότι από το Νοέμβριο του 2009, κατατέθηκαν στη Βουλή 80 νομοσχέδια, εκ των οποίων τα επτά είχαν τη μορφή του κατεπείγοντος.

    Τέλος αναφερόμενος στην επικείμενη σύνοδο κορυφής της ΕΕ και τη σημασία της, ο κ. Παπανδρέου είπε ότι τρεις είναι οι βασικοί στόχοι της κυβέρνησης, σταθεροποίηση, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, της δημοσιονομικής τάξης και ευρωομόλογο, σοβαρή εποπτεία και ρύθμιση του χρηματοπιστωτικού συστήματος και ανάπτυξη.

    Στο χώρο της Υγείας

    To νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας, προβλέπει τη μετονομασία του ΟΠΥ (Οργανισμός Παροχής Υγείας σε Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας και θα έχει υπό την εποπτεία του τα νοσοκομεία του ΕΣΥ, αλλά και νοσηλευτικές μονάδες του ΙΚΑ, οι οποίες δεν αποκλείεται να ενταχθούν, ως παραρτήματα, σε μεγάλα νοσοκομεία του ΕΣΥ. Το ανθρώπινο δυναμικό των νοσοκομείων του ΙΚΑ, θα ενταχτεί στο ΕΣΥ με την ίδια εργασιακή σχέση. Η αποσυμφόρηση των δημοσίων νοσοκομείων, είναι ο στόχος της κίνησης αυτής. Εποπτεύουσα αρχή θα είναι τα Υπουργεία Υγείας και Εργασίας και θα ενταχθούν σε αυτόν, εκτός από τις μονάδες του ΙΚΑ, κλάδοι υγείας του Ιδρύματος, τα κέντρα υγείας, οι αγροτικοί ιατροί, ο ΟΓΑ, ο ΟΑΕΕ, ο ΠΑΔ και ο Οίκος Ναύτου. Σε ετήσια βάση, ο νέος οργανισμός θα επιχορηγείται από τον κρατικό προϋπολογισμό με το 1,2% του ΑΕΠ, ενώ αυξάνεται και η εισφορά των συνταξιούχων του δημοσίου από 2,55% σε 4% έως το έτος 2013.

    Ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, απαντώντας στα όσα είπε στο Υπουργικό Συμβούλιο ο Πρωθυπουργός, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Καλό είναι ο κ. Πρωθυπουργός να μην προκαλεί την κοινή γνώμη, ισχυριζόμενος ότι η κυβέρνησή του δεν είναι υπεύθυνη για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η χώρα. Του θυμίζουμε ότι πρόσφατη Έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αποκάλυψε ότι τα spreads του Ελληνικού δανεισμού τινάχθηκαν στα ύψη, εξαιτίας των δηλώσεων του Υπουργού Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου, που έγιναν τον Οκτώβριο του 2009 στο Λουξεμβούργο, για το ύψος του ελλείμματος. Η Έκθεση αυτή ήλθε, άλλωστε, να επιβεβαιώσει κάτι που όλος ο Ελληνικός λαός, πλέον, έχει καταλάβει: Ότι η χώρα μας μπήκε στην τριμερή επιτήρηση και οι πολίτες υφίστανται τα δεινά αυτής της πολιτικής, επειδή πληρώνουμε τις επιλογές, τα λάθη και τις παραλείψεις της κυβέρνησης του κ. Παπανδρέου».

    Την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου, συνεδριάζει υπό τον Υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, η Διυπουργική Επιτροπή Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων.

    Πηγές: ΝΕΤ, ΝΕΤ 105,8, ΑΠΕ

    Είδηση: 52381

    [03] Πολιτική επίθεση στην Α. Μέρκελ

    Τριτη, 14 12 2010 22:03

    Κατά μέτωπο επίθεση στη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, πραγματοποίησε ο πρόεδρος του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, σε άρθρο του που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Handelsblatt, λόγω των επιλογών της στο θέμα της αντιμετώπιση της κρίσης στην Ευρωζώνη και την ευρωπαϊκή πολιτική της. Με τη χαρακτηριστική φράση «Η Άγκελα Μέρκελ βλάπτει όχι μόνο την Ευρωζώνη αλλά και τη Γερμανία», ο πρόεδρος του SPD, χαρακτήρισε σαν άθροισμα εθνικών εγωισμών, τις ακολουθούμενες πολιτικές μέσα στην ΕΕ και την Ευρωζώνη.

    Όπως τόνισε ο κ. Γκάμπριελ: «Το χαμηλό δημόσιο χρέος δεν είναι ασφαλές δείγμα για την ποιότητα μιας οικονομίας. Το ουσιαστικό πρόβλημα του ευρώ είναι η απουσία μίας αποτελεσματικής κοινής οικονομικής και δημοσιονομικής πολιτικής».

    Ειδικά για την κ. Μέρκελ, δήλωσε ότι: «δεν έχει αντιληφθεί την ιστορική αποστολή της για μία νέα ώθηση στην ευρωπαϊκή ιδέα, φοβάται πολύ το κόμμα της και την κοινή γνώμη. Αλλά δεν θα έπρεπε να υποχωρήσει, αν είχε συνειδητοποιήσει την ευθύνη της για το μέλλον της Ευρώπης και της Γερμανίας».

    Τέλος ο ηγέτης του SPD θεωρεί σαν σημαντική κίνηση εμπιστοσύνης στην Ευρώπη, το ευρωομόλογο, «όχι για όλα χρέη, αλλά για εκείνα, τα οποία κινούνται στο πλαίσιο των κριτηρίων σταθερότητας».

    Πηγή: ΑΠΕ

    Είδηση: 52382


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Tuesday, 14 December 2010 - 21:53:59 UTC