Browse through our Interesting Nodes on the United States of America Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 11-02-14

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ο Μηχανισμός Σταθερότητας στις συνεδριάσεις Eurogroup - Ecofin
  • [02] Σύσκεψη στο υπ. Υγείας για τη νέα γρίπη
  • [03] Χωρίς μετρό - ηλεκτρικό 11.00- 16.00
  • [04] Συμβολική κατάληψη Δημαρχείων
  • [05] Πεάξη απελπισίας εμπόρου
  • [06] Συνέδριο Δημοκρατικής Αριστεράς και δηλώσεις για τρόικα, κυβέρνηση και δήμο Ζακύνθου
  • [07] Ενταση και προπηλακισμοί στα δημοσιογραφικά θεωρεία του AEL FC Arena
  • [08] Αλληλεγγύη στους απεργούς πείνας
  • [09] Στη Λάρισα αύριο κλιμάκιο της ΑΔΕΔΥ
  • [10] Συγκέντρωση διαμαρτυρίας καθηγητών
  • [11] Ενημέρωση ζητά ο Δ. Βουνάτσος για όλες τις εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις του Δήμου
  • [12] Αθλητικές ειδήσεις
  • [13] Επιστολή Μητροπολίτη στον Πρωθυπουργό
  • [14] Ερώτηση στη Βουλή για το ΕΣΠΑ
  • [15] Τα οικονομικά επί τάπητος
  • [16] Σύσκεψη για τη διαχείριση των υδάτινων πόρων στα Χανιά
  • [17] Ανοιχτή συνάντηση για την π. Αμερικανική Βάση Γουρνών
  • [18] Συνεδριάζει το ΔΣ Κέρκυρας
  • [19] Περιπέτεια με αίσιο τέλος για 35χρονο στα Λευκά Όρη
  • [20] Δεν μπορεί να διοργανώσει καρναβάλι η ΚΕΔΗΚ
  • [21] Συνάντηση για το αιολικό πάρκο
  • [22] Συνεδριάζει απόψε το Δ.Σ. Καλαμάτας
  • [23] Στο Δημήτρη Ρέππα για τα φράγματα
  • [24] Συνάντηση της ΕΛΜΕ με τον Θ. Πετράκο
  • [25] Σύσκεψη Π.Γερουλάνου με τους Περιφερειάρχες
  • [26] Διαπιστώσεις για μη ώριμες μελέτες
  • [27] Διακοπές της ΔΕΗ
  • [28] ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • [29] Ο αγροτικός Καλλικράτης
  • [30] Διήμερη επίσκεψη Φώτη Κουβέλη στη Λέσβο
  • [31] Θριάμβευσε ο Ολυμπιακός Βόλου

    [01] Ο Μηχανισμός Σταθερότητας στις συνεδριάσεις Eurogroup - Ecofin

    Δευτερα, 14 02 2011 10:08

    Στις συνεδριάσεις των Εurogroup και Ecofin, σήμερα και αύριο, αντίστοιχα, στρέφεται, πλέον, η προσοχή των αγορών, καθώς αναμένεται να γίνει ο πρώτος και ίσως πιο κρίσιμος γύρος των διαβουλεύσεων, που θα καταλήξουν στη συμφωνία για τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας. Στο περιθώριο των συνεδριάσεων θα συζητηθεί και το ζήτημα της επιμήκυνσης του χρόνου αποπληρωμής των 110 δισ και της ταυτόχρονης αποκλιμάκωσης του επιτοκίου.

    Στο μεταξύ, σύμφωνα με το περιοδικό Spiegel, η Ε.Ε. αποκτά μόνιμο μηχανισμός διάσωσης στα πρότυπα του ΔΝΤ.

    Ο μηχανισμός (EMS), σύμφωνα με το Spiegel, θα διαχειρίζεται 500 δις ευρώ για τις χώρες της Ευρωζώνης που θα χρειάζονται βοήθεια ενώ το αποθεματικό κεφαλαίων του θα ανέρχεται στα 100 δισ.ευρώ

    Τα ποσά θα καταβληθούν από τα κράτη-μέλη ανάλογα με το ποσοστό συμμετοχής τους στην ΕΚΤ.

    Μαραθώνιος επαφών ενόψει των Συνόδων Κορυφής

    Στο μεταξύ, μαραθώνιο επαφών και συναντήσεων με Ευρωπαίους ομολόγους του και αξιωματούχους της Ε.Ε. ξεκινά ο πρωθυπουργός εν όψει των κρίσιμων Συνόδων Κορυφής στις 11 και 25 Μαρτίου.

    Το θέμα της κρίσης χρέους και οι εξελίξεις σχετικά με την οικονομική διακυβέρνηση στην Ε.Ε. θα βρεθούν στο επίκεντρο των επαφών που θα έχει ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος μεταβαίνει σήμερα στη Μαδρίτη, προσκεκλημένος του προέδρου του Λαϊκού Κόμματος και αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι

    Πηγή: ΝΕΤ FM - ΑΠΕ - ΜΠΕ Είδηση: 59644

    [02] Σύσκεψη στο υπ. Υγείας για τη νέα γρίπη

    Δευτερα, 14 02 2011 11:02

    Ευρεία σύσκεψη για τη νέα γρίπη, πραγματοποιείται το μεσημέρι στο υπ. Υγείας, υπό τον Ανδρέα Λοβέρδο. Ο ιός, βρίσκεται σε έξαρση και από την αρχή του χειμώνα, 52 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους ενώ 113 νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Τον εμβολιασμό των ευπαθών ομάδων, συνιστά το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων.

    Προσοχή μέχρι τον Απρίλιο

    Την ίδια στιγμή, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ, ο υπουργός Υγείας αναφέρει ότι μέχρι τον Απρίλιο χρειάζεται προσοχή τόσο από τους γιατρούς όσο και από τους πολίτες.

    «Με τα πρώτα α΅φιλεγό΅ενα συ΅πτώ΅ατα, χρειάζεται α΅έσως η λήψη αντιϊκών φαρ΅άκων. Αυτές είναι οι οδηγίες του Κέντρου Λοι΅ώξεων» σημειώνει

    Προσθέτει ακόμα ότι σε ετοιμότητα για την υποδοχή ασθενών βρίσκεται όλες οι ΜΕΘ στα στρατιωτικά νοσοκομεία αλλά και στις ιδιωτικές κλινικές.

    Πηγή: ΝΕΤ FM Είδηση: 59667

    [03] Χωρίς μετρό - ηλεκτρικό 11.00- 16.00

    Δευτερα, 14 02 2011 08:52

    Νέα ταλαιπωρία σήμερα για το επιβατικό κοινό της Αττικής. Οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς κορυφώνουν τις κινητοποιήσεις τους ενόψει της ψήφισης την Τρίτη του νομοσχεδίου. Στάση εργασίας από τις 11 το πρωί ως τις τέσσερις το απόγευμα, θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι σε Ηλεκτρικό και Μετρό.

    Συγκέντρωση στην Ομόνοια

    Στις 10.30 οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς προγραμματίζουν συγκέντρωση στην Ομόνοια και μηχανοκίνητη πορεία προς το υπ. Μεταφορών.

    Το απόγευμα στην ολομέλεια της Βουλής ξεκινάει η συζήτηση του νομοσχεδίου για τις αστικές συγκοινωνίες.

    Την Τρίτη, ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου, έχει προκηρυχθεί 24ωρη απεργία σε όλα τα Μέσα μεταφοράς.

    Στο μεταξύ, ακριβότερα κατά 40%, θα είναι από σήμερα, τα εισιτήρια του προαστιακού.

    Πηγή: ΝΕΤ FM - ΑΠΕ - ΜΠΕ Είδηση: 59605

    [04] Συμβολική κατάληψη Δημαρχείων

    Δευτερα, 14 02 2011 11:23

    Η ΠΟΕ-ΟΤΑ στο πλαίσιο του νέου κύκλου αγωνιστικών και απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση όρισε την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου ως ημέρα συμβολικής κατάληψης όλων των Δημαρχείων της χώρας. Η ημέρα συμβολικής κατάληψης των Δημαρχείων θα διαρκέσει τρεις ώρες από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.

    Σύνταξη:Δήμητρα Λαχουρή

    Είδηση: 59686

    [05] Πεάξη απελπισίας εμπόρου

    Δευτερα, 14 02 2011 11:23

    Ένας από τους παλαιότερους εμπόρους του Βόλου, στην οδό Ερμού, αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του μέσα στο ίδιο του το κατάστημα, όταν έφτασε στο σημείο να μην έχει να πληρώσει το ενοίκιό του, να βγάλει τις υποχρεώσεις του, κι ένιωσε τα χρέη που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια να τον πνίγουν

    . Ευτυχώς, επενέβησαν οι άνθρωποι που βρίσκονταν κοντά του και μέλη της οικογένειάς του, και απέτρεψαν τα χειρότερα. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Βόλου Αλεξ. Μαγαλιός, πρόκειται για έμπορο που είχε χρόνια προβλήματα υγείας, δεν μπορούσε να ανταποκριθεί ούτε στο ενοίκιό του και πρόσφατα τού έκαναν έξωση. Με τη μεσολάβηση, όμως, του Εμπορικού Συλλόγου και του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, οι ιδιοκτήτες δέχθηκαν να του δώσουν παράταση. Ήδη, προχθές δόθηκε ένα ενοίκιο, και ο έμπορος προσπαθεί πλέον και με μία δεύτερη δουλειά να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του. Είδηση: 59684

    [06] Συνέδριο Δημοκρατικής Αριστεράς και δηλώσεις για τρόικα, κυβέρνηση και δήμο Ζακύνθου

    Δευτερα, 14 02 2011 10:46

    Για το συνέδριο του, που θα πραγματοποιηθεί από 31 Μαρτίου έως τις 3 Απριλίου, προετοιμάζεται το κόμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς, όπως δήλωσε σήμερα στην ΕΡΑ, ο εκπρόσωπος του κόμματος στη Ζάκυνθο, Ανδρέας Κλαυδιανός, ο οποίος, τόνισε θα εκλεγούν τα προβλεπόμενα όργανα και ο πρόεδρος, ενώ, εντωμεταξύ διαμορφώνονται το καταστατικό και οι προγραμματικές θέσεις.

    Επίσης, ο κ. Κλαυδιανός, χαρακτήρισε απαράδεκτη τη συμπεριφορά των εκπροσώπων της τρόικας, αλλά, όπως είπε, της έχει δώσει δικαιώματα και η κυβέρνηση, υποστηρίζοντας ότι είναι επικοινωνιακό παιχνίδι η αντίδραση της, που ίσως οδηγήσει σε εκλογές, ενώ, επισήμανε ότι η Δημοκρατική Αριστερά, αναγνωρίζει ότι υπάρχει πρόβλημα χρέους, ωστόσο, διαφωνεί ριζικά με την κυβερνητική πολιτική, δεδομένου ότι το μνημόνιο δεν είναι μονόδρομος. Ειδικότερα, ο κ. Κλαυδιανός, υποστήριξε ότι απαιτείται αναμόρφωση της φορολογικής πολιτικής και να πληρώσουν αυτοί που πρέπει και τόσα χρόνια δεν πληρώνουν καθώς και να υπάρξει αναπτυξιακή πολιτική. Παράλληλα, ανέφερε ότι για το σοβαρό οικονομικό πρόβλημα του δήμου Ζακύνθου, η Δημοκρατική Αριστερά, έκανε παρέμβαση στο υπουργείο Εσωτερικών, για να δώσει λύση.

    Μιμίκα Παρθύμου

    Είδηση: 59652

    [07] Ενταση και προπηλακισμοί στα δημοσιογραφικά θεωρεία του AEL FC Arena

    Δευτερα, 14 02 2011 11:24

    Ενταση και προπηλακισμοί στα δημοσιογραφικά θεωρεία του AEL FC Αrena, σημάδεψαν το χθεσινό αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΛ και το Ολυμπιακό Βόλου.

    Μετά και την ήττα με 2-1 η ΑΕΛ μπορεί πλέον να ελπίζει μόνο σε ένα θαύμα για την παραμονή της στην κατηγορία. Ειδικότερα, μετά την λήξη του αγώνα, φίλαθλοι της ΑΕΛ επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο, ενώ μετά την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, τα επεισόδια δεν πήραν μεγαλύτερη έκταση Είδηση: 59682

    [08] Αλληλεγγύη στους απεργούς πείνας

    Δευτερα, 14 02 2011 11:23

    Συγκέντρωση και πορεία συμπαράστασης για τους 237 μετανάστες, που συνεχίζουν την απεργία πείνας στην Αθήνα ζητώντας τη νομιμοποίησή τους, πραγματοποίησαν προχθές στα Χανιά φοιτητές, τοπικοί φορείς και εκπρόσωποι συλλογικών φορέων.

    Στη συγκέντρωση, που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς και στην πορεία που ακολούθησε στο κέντρο της πόλης, συμμετείχαν, ο Σύλλογος Φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρήτης, ο Σύλλογος Μεταπτυχιακών Φοιτητών του Πολυτεχνείου, το Κοινωνικό Στέκι - Στέκι Μεταναστών, η Αριστερή Παρέμβαση στους Δρόμους της Πόλης, το Δίκτυο Κοινοτήτων Χανίων, η Κίνηση Ενωμένη Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή, η Πανελλήνια Ενωση Αδιόριστων Εκπαιδευτικών - παράρτημα Χανίων και η Terra Verde.

    Σοφία Θεοδωράκη Είδηση: 59683

    [09] Στη Λάρισα αύριο κλιμάκιο της ΑΔΕΔΥ

    Δευτερα, 14 02 2011 11:23

    Κλιμάκιο στελεχών της ΑΔΕΔΥ με επικεφαλής τον οργανωτικό γραμματέας κ. Οδυσσέα Ντριβαλά θα βρίσκεται αύριο στη Λάρισα. Στις 11 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στα γραφεία του Νομαρχιακού Τμήματος με τη συμμετοχή των διοικητικών συμβουλίων των Πρωτοβαθμιων Σωματείων του νομού, ενώ στις 11.30 θα δώσουν συνέντευξη τύπου.

    Στη συνέχεια τα στελέχη της διοίκησης της ΑΔΕΔΥ θα επισκεφθούν εργασιακούς χώρους με σκοπό την ενημέρωσης των εργαζομένων εν όψει της 24ωρης γενικής απεργίας την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2011. Είδηση: 59681

    [10] Συγκέντρωση διαμαρτυρίας καθηγητών

    Δευτερα, 14 02 2011 11:21

    Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσει αύριο, στη 1 το μεσημέρι, έξω από τα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων το τοπικό παράρτημα της Ενωσης Πληροφορικών Ελλάδος, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καθηγητών Πληροφορικής Δυτικής Κρήτης.

    Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι τους τελευταίους τέσσερις μήνες η σχολική κοινότητα και οι καθηγητές Πληροφορικής, , βρίσκονται σε μια άνευ προηγουμένου αναστάτωση, που έχει προκληθεί από τους σχεδιασμούς του Υπουργείου Παιδείας για το «Νέο Σχολείο», στους οποίους τα μαθήματα Πληροφορικής απουσιάζουν από το πρόγραμμα του Λυκείου.

    Σοφία Θεοδωράκη

    Είδηση: 59679

    [11] Ενημέρωση ζητά ο Δ. Βουνάτσος για όλες τις εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις του Δήμου

    Δευτερα, 14 02 2011 11:20

    Επιστολή προς όλους τους Αντιδημάρχους Λέσβου, θεματικούς και γεωγραφικούς, έστειλε ο Δήμαρχος Λέσβου Δημήτρης Φωκίων Βουνάτσος προκειμένου να αποστείλουν όλα τα στοιχεία για τις τυχόν εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις του ενιαίου Δήμου Λέσβου.

    Σύνταξη:Δήμητρα Λαχουρή

    Είδηση: 59680

    [12] Αθλητικές ειδήσεις

    Δευτερα, 14 02 2011 11:15

    Για το πρωτάθλημα πόλο της Α1 των ανδρών και την 12η αγωνιστική η Χίος έχασε στην Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ με 12-10 και βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 19 βαθμούς.

    Για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League 2 και στον Βόρειο όμιλο η Αθλητική Ένωση Λεκανοπεδίου Καλλονής ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος με 37 βαθμούς ένα περισσότερο από την δεύτερη Αναγέννηση Επανομής.

    Για την 17η αγωνιστική του περιφερειακού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Δ΄ εθνικής κατηγορίας και τον 8ο όμιλο ο Αιολικός ήρθε ισόπαλος 0-0 εκτός έδρας με το Περιστέρι και βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 24 βαθμούς.

    Για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ! εθνικής κατηγορίας και την 15η αγωνιστική η Electronet Γέρα έχασε εκτός έδρας από τον Σπόρτιγκ με 85 - 57 και ο Ίκαρος Ικαρίας έχασε στο γήπεδό του από την Ένωση Ιλίου με 60 - 76. Μετά από 15 αγώνες η Electronet Γέρα βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 22 βαθμούς και ο Ίκαρος Ικαρίας στην 14η θέση με 15 βαθμούς.

    Σύνταξη:Δήμητρα Λαχουρή

    Είδηση: 59676

    [13] Επιστολή Μητροπολίτη στον Πρωθυπουργό

    Δευτερα, 14 02 2011 11:13

    Με επιστολή προς τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, ζητά την παρέμβασή του για να σταματήσει η παραχάραξη της ιστορίας, με αφορμή το σχετικό τηλεοπτικό ντοκυμαντέρ.

    Στην επιστολή μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Πατρών αναφέρει τα εξής : «μέσα σε μια τέτοια εποχή, το να χτυπάμε τις ρίζες του Έθνους μας, να αλλοιώνουμε την ιστορία μας, να παραποιούμε τα γεγονότα μέσα από τα οποία προήλθε η Ελευθερία μας, θεωρούμε ότι είναι η χαριστική βολή στον ήδη ταλαιπωρημένο και εν πολλοίς απογοητευμένο Λαό μας.

    Η προσπάθεια από κάποιους, να σπιλώσουν πρόσωπα, τα οποία έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην πορεία των Εθνικών μας πραγμάτων και έδωσαν το αίμα τους για την Πίστη μας και την Πατρίδα μας, προδίδει μάλλον εξυπηρέτηση ειδικών σκοπιμοτήτων. Φτάνει πια η ασύστολη προσβολή των ιερών και των οσίων και η παραχάραξη της ιστορίας μας».

    Ανδρέας Αδαμόπουλος Είδηση: 59673

    [14] Ερώτηση στη Βουλή για το ΕΣΠΑ

    Δευτερα, 14 02 2011 11:40

    Ερώτηση, σχετικά με την επιτάχυνση του Περιφερειακού σκέλους του ΕΣΠΑ, τις επιπτώσεις εφαρμογής σε αυτό, του νόμου «Καλλικράτη» και τις διαδικασίες αναθεώρησης του, κατέθεσε, την Παρασκευή, ο Βουλευτής Ν. Χίου και Υπεύθυνος Τομέα Περιφερειακής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Μουσουρούλης.

    Ο Βουλευτής στο κείμενο της Ερώτησής του, εκφράζει την ανησυχία του για τα προβλήματα που έχουν προκύψει, λόγω των διοικητικών αλλαγών που επέφερε το σχέδιο «Καλλικράτης» και της αναντιστοιχίας των ΠΕΠ, που είναι ήδη εγκεκριμένα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με τις νέες Αποκεντρωμένες Διοικήσεις.

    Σύνταξη:Δήμητρα Λαχουρή Είδηση: 59706

    [15] Τα οικονομικά επί τάπητος

    Δευτερα, 14 02 2011 11:43

    Για ενημέρωση πάνω στα οικονομικά στοιχεία της Β΄ Φάσης έχει καλέσει τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων σήμερα ο πρόεδρος της Επιτροπής Απογραφής του Δήμου Βόλου Ν. Μαυρόπουλος. Την ίδια στιγμή ο Δήμαρχος Βόλου έχει καλέσει στο γραφείο του τους Προέδρους του ΕΑΚ, του Αθλητικού Οργανισμού, των ΚΑΠΗ και του Κέντρου Παιδιού, προκειμένου να τον ενημερώσουν για τον τρόπο με τον οποίο γίνονταν οι δοσοληψίες στα ταμεία των οργανισμών, τους οποίους επόπτευαν Παράλληλα, η επικεφαλής της αντιπολίτευσης Ζέτα Μακρή δίνει σήμερα το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου με θέμα τα οικονομικά του δήμου Βόλου.

    Είδηση: 59707

    [16] Σύσκεψη για τη διαχείριση των υδάτινων πόρων στα Χανιά

    Δευτερα, 14 02 2011 11:44

    Σύσκεψη με θέμα τη «διαχείριση των υδάτινων πόρων στον Νομό Χανίων» πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο Μέγαρο της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων. Στη σύσκεψη, εκτός από τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων, έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν: ο περιφερειάρχης Κρήτης , ο γενικός γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης , δήμαρχοι και υπηρεσιακοί παράγοντες.

    Σοφία Θεοδωράκη

    Είδηση: 59708

    [17] Ανοιχτή συνάντηση για την π. Αμερικανική Βάση Γουρνών

    Δευτερα, 14 02 2011 11:39

    Η διασφάλιση του δημόσιου χαρακτήρα της πρώην Αμερικανικής Βάσης στις Γούρνες θα κυριαρχήσει και στη νέα ανοιχτή συνάντηση που οργανώνουν τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα με τους εμπλεκόμενους φορείςβ¦.

    Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη, στις 7 το απόγευμα, στην Καθολική Εκκλησία που βρίσκεται μέσα στην πρώην Αμερικάνικη Βάση. Τα θέματα που θα συζητηθούν, αφορούν στις τελευταίες εξελίξεις όσο αφορά την «αξιοποίηση» της πρώην Αμερικάνικης Βάσης Γουρνών. Θα συζητηθούν επίσης, τα δημοσιεύματα σχετικά με το κλείσιμο του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛ.ΚΕ.ΘΕ.), οι Συμπτύξεις και καταργήσεις εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, καθώς και η Οργάνωση πολιτιστικής εκδήλωσης με αφορμή τα Κούλουμα και την Καθαρή Δευτέρα στο χώρο της πρώην Βάσης.

    Σύνταξη:Νέλλη Κατσαμά

    Είδηση: 59702

    [18] Συνεδριάζει το ΔΣ Κέρκυρας

    Δευτερα, 14 02 2011 11:35

    Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κέρκυρας την Τρίτη στις 18.30, με κύρια θέματα την εκλογή «Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης», την αντιμετώπιση των οικονομικών και ασφαλιστικών επιπτώσεων των απολυμένων ξενοδοχοϋπαλλήλων

    , την έκδοση ψηφίσματος για τη διεκδίκηση μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. στα Επτάνησα και τις ρυθμίσεις για την οικοδομική αρτιότητα σε περιοχές NATURA 2000. Επίσης σε αυτή τη συνεδρίαση θα οριστούν τα ΔΣ του ΔΗΠΕΘΕ, της Δημοτικής Επιχείρησης Ιχθυοκαλλιέργειας Λιμνοθάλασσας Υλαϊκου Λιμένα, τη συγκρότηση Πολεοδομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Κυκλοφορίας, της Επιτροπής Ονοματοθεσίας και Τουριστικής ανάπτυξης. Επίσης θα συζητηθεί η έγκριση πρόσληψης σαράντα (40) οδοκαθαριστών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (διάρκειας οκτώ (08) μηνών) για την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Κέρκυρας. Είδηση: 59704

    [19] Περιπέτεια με αίσιο τέλος για 35χρονο στα Λευκά Όρη

    Δευτερα, 14 02 2011 11:35

    Αίσιο τέλος είχε χθες το βράδυ η περιπέτεια για τον 35χρονο Ρεθυμνιώτη που τραυματίστηκε στο πόδι κατά την διάρκεια πεζοπορίας στον ορεινό όγκο των Λευκών Ορέων. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής ξεκίνησαν, αργά το βράδυ, την κάθοδο τους από τη θέση "Γκίγκιλος" προς το οροπέδιο του Ομαλού με τον τραυματία ορειβάτη, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του, αν και τραυματισμένος ελαφρά στο πόδι.

    Η περιπέτεια για τον 35χρονο άρχισε στις 16:20 το απόγευμα όταν μαζί με δύο ακόμα άτομα από το Ρέθυμνο, έκανε περιήγηση στην περιοχή των Λευκών Ορέων, σε υψόμετρο 1620 μέτρων. Κάποια στιγμή γλίστρησε και έπεσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι. Οι φίλοι του ειδοποίησαν την Πυροσβεστική και αμέσως στήθηκε επιχείρηση για την διάσωσή του. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής, χρειάστηκαν αναρριχώμενοι περισσότερες από δύο ώρες για να φθάσουν κοντά στους ορειβάτες. Αργά το βράδυ, τους προσέγγισαν, έβαλαν τον τραυματία σε φορείο και τον μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

    Σοφία Θεοδωράκη Είδηση: 59699

    [20] Δεν μπορεί να διοργανώσει καρναβάλι η ΚΕΔΗΚ

    Δευτερα, 14 02 2011 11:35

    Από την κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου Κέρκυρας ανακοινώθηκε ότι δεν θα μπορέσει να διοργανώσει καρναβάλι φέτος διότι δεν συγκεντρώθηκε το απαιτούμενο χρηματικό πόσον. Διαθέτει όμως δύο άρματα και τις 15 στολές που έχει ήδη παραγγείλει σε όποιον εργαστεί για να γίνουν κάποιες από τις καρναβαλικές εκδηλώσεις.

    Είδηση: 59703

    [21] Συνάντηση για το αιολικό πάρκο

    Δευτερα, 14 02 2011 11:35

    Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας Χρήστο Σκούρτη είχαν στελέχη της εταιρείας που προτίθεται να δημιουργήσει αιολικό πάρκο στην κορυφογραμμή του όρους Παντοκράτωρ. Ο κ. Σκούρτης ανέφερε ότι η συνάντηση είχε ενημερωτικό χαρακτήρα ενώ το θέμα θα συζητηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Ο ίδιος πάντως δήλωσε ότι η συζήτηση θα γίνει εκ του περισσού αφού ο απερχόμενος Γ.Γ. της ΠΙΝ Κ. Γεωργαλίδης έχει ήδη υπογράψει την Περιβαλλοντική Μελέτη του έργου.

    σύνταξη: Λυκούργος Σκιαδόπουλος

    Είδηση: 59700

    [22] Συνεδριάζει απόψε το Δ.Σ. Καλαμάτας

    Δευτερα, 14 02 2011 11:53

    Συνεδριάζει απόψε στις 8 το βράδυ το Δ.Σ. Καλαμάτας, προκειμένου να συνεχίσει τη συζήτηση που διεκόπη την περασμένη Πέμπτη λόγω του ότι η συζήτηση του θέματος της συγχώνευσης των σχολικών μονάδων είχε μεγάλη διάρκεια. Στην ημερήσια διάταξη της σημερινής συζήτησης συμπεριλαμβάνεται η αναπροσαρμογή των δημοτικών τελών χρήσης κοινόχρηστων χώρων, κοιμητηρίων και διέλευσης δικτύων ηλεκτρονικών υπηρεσιών για το 2011.

    Συντάκτης είδησης: Βαγγέλης Ποτέας

    Είδηση: 59722

    [23] Στο Δημήτρη Ρέππα για τα φράγματα

    Δευτερα, 14 02 2011 11:51

    Συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών, Δημήτρη Ρέππα, με στόχο να διεκδικήσουν την άμεση δημοπράτηση του έργου των φραγμάτων, αποφάσισαν οι συμμετέχοντες στη σύσκεψη που έγινε στην έδρα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, με πρωτοβουλία του περιφερειάρχη, Σπ. Σπύρου.

    Το μέτωπο διεκδίκησης στηρίζουν οι βουλευτές, ο δήμαρχος Κέρκυρας, οι τοπικοί φορείς και οι επικεφαλής των παρατάξεων στο Περιφερειακό Συμβούλιο, καθώς στις 29 Ιανουαρίου το Περιφερειακό Συμβούλιο είχε αποφασίσει να προωθήσει το αίτημα ακόμη και στον ίδιο τον πρωθυπουργό. Στη σύσκεψη συμμετείχαν: Οι βουλευτές Κέρκυρας, Νίκος Δένδιας και Μπάμπης Χαραλάμπους, ενώ η Α. Γκρερέκου, μέσω επιστολής της ενημέρωσε τον περιφερειάρχη για τις επικείμενες ενέργειές της για το θέμα. Επίσης, συμμετείχαν ο αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας, Χρήστος Σκούρτης, ο Δήμαρχος Κέρκυρας, Γιάννης Τρεπεκλής, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Υδρευσης, Αλέκος Αυλωνίτης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παξών, Γιώργος Δήμας, ο πρόεδρος του Τμήματος Κέρκυρας του Τεχνικού Επιμελητηρίου, Νίκος Σπίγγος, ο πρόεδρος του Εμπορο- Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου, Γιώργος Χονδρογιάννης, καθώς και ο γενικός διευθυντής αναπτυξιακού προγράμματος, περιβάλλοντος και υποδομών, Νικήτας Καραλής και Αναστασία Κακαράντζα από τη Διαχειριστική Αρχή.

    σύνταξη: Γιάννης Ανδριώτης Είδηση: 59719

    [24] Συνάντηση της ΕΛΜΕ με τον Θ. Πετράκο

    Δευτερα, 14 02 2011 11:50

    Το προεδρείο της Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας συναντήθηκε με τον επικεφαλής του συνδυασμού «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου» Θανάση Πετράκο την Παρασκευή και του εξέφρασε την έντονη αντίθεσή του στις επικείμενες συγχωνεύσεις - καταργήσεις των σχολικών μονάδων και τόνισε ότι το ζήτημα της δημόσιας εκπαίδευσης δεν μπορεί και δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται αποκλειστικά με οικονομικά κριτήρια. αλλά με κριτήρια παιδαγωγικά και εκπαιδευτικά.

    Ο Θανάσης Πετράκος συμφώνησε με τις θέσεις της Α΄ ΕΛΜΕ και τόνισε ότι «η Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου στέκεται αλληλέγγυα στα αιτήματα του εκπαιδευτικού κόσμου και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια ανατροπής των σχεδιασμών της Κυβέρνησης, του ΔΝΤ και της Ε.Ε, καθώς και τη διεκδίκηση μιας εκπαίδευσης δημόσιας και δωρεάν, ποιοτικά αναβαθμισμένης, σύγχρονης, για όλα τα παιδιά, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις». Τέλος, ο Θανάσης Πετράκος δεσμεύτηκε ότι θα θέσει το θέμα στην προσεχή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου να εκδοθεί ψήφισμα - απόφαση με την οποία «το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου να καλεί την κυβέρνηση να σεβαστεί τις αποφάσεις των ΕΛΜΕ, των Συλλόγων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Πελοποννήσου και των τοπικών Δήμων να μην προχωρήσει σε καμία συγχώνευση - κατάργηση σχολείων με την οποία θα διαφωνούν οι εκπρόσωποι των καθηγητών, των δασκάλων και νηπιαγωγών τα Δημοτικά Συμβούλια και οι τοπικές κοινωνίες».

    Συντάκτης είδησης: Βαγγέλης Ποτέας Είδηση: 59717

    [25] Σύσκεψη Π.Γερουλάνου με τους Περιφερειάρχες

    Δευτερα, 14 02 2011 11:50

    Με στόχο την ανάδειξη του ρόλου των Περιφερειών στην προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, με τους 13 νέους περιφερειάρχες.

    Ο αρμόδιος υπουργός, Παύλος Γερουλάνος, αφού στάθηκε στο σημαντικό ρόλο που θα κληθούν να παίξουν οι περιφερειάρχες στη διάχυση του κυβερνητικού έργου στον κλάδο του τουρισμού, ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει γύρο επισκέψεων σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας. Στόχος, όπως είπε, είναι η ενδελεχής ανάδειξη και παρουσίαση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει κάθε Περιφέρεια ξεχωριστά. Είδηση: 59721

    [26] Διαπιστώσεις για μη ώριμες μελέτες

    Δευτερα, 14 02 2011 11:50

    Η έλλειψη ολοκληρωμένων και ώριμων μελετών, που δεν μας επιτρέπει να απορροφήσουμε τα σχετικά κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διαπιστώθηκε από την αντιπεριφερειάρχη Θεανώ Βρέντζου Σκορδαλάκη, ως «ένα από τα βασικότερα προβλήματα σήμερα για την ανάπτυξη της Κρήτης"β¦.

    Η διαπίστωση έγινε ύστερα από διαδοχικές συναντήσεις στις Βρυξέλλες που είχε Κρητική αντιπροσωπεία με ανώτατα στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης που διαχειρίζονται αναπτυξιακά κονδύλια, αλλά και με τους Έλληνες Ευρωβουλευτές. Σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη, "Κυρίαρχος στόχος είναι η αξιοποίηση του μηχανισμού που παρέχεται από την Ευρωπαϊκή Ενωση για την απορρόφηση αυτών των κοινοτικών κονδυλίων μέσα από ολοκληρωμένες μελέτες».

    Σύνταξη:Νέλλη Κατσαμά Είδηση: 59718

    [27] Διακοπές της ΔΕΗ

    Δευτερα, 14 02 2011 11:49

    Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος έχει προγραμματίσει η ΔΕΗ για σήμερα σε αρκετά Δημοτικά διαμερίσματα του νέου δήμου Δυτικής Μάνης. Συγκεκριμένα η διακοπή γίνεται στα Δ.Δ, Νέου Λεύκτρου, Στούπας, Μηλέας, Σαϊδόνας, Καστανιάς, Καρυοβουνίου, Πλάτσας, Νομιτσίου, Θαλαμών, Λαγκάδας, Αγ. Νίκωνα, Χωτάσας, Αγ. Νικολάου και Τραχήλας από τις 9 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι.

    Συντάκτης είδησης: Βαγγέλης Ποτέας

    Είδηση: 59715

    [28] ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Δευτερα, 14 02 2011 11:48

    2ος Ο ΤΣΑΤΟΥΜΑΣ ΣΤΗ ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ

    Ο Μεσσήνιος άλτης Λούης Τσάτουμας. κατέλαβε την 2η θέση στο μήκος με επίδοση 7.96 μέτρα, στο διεθνές μήτινγκ κλειστού στίβου που διεξήχθη το Σάββατο στη Καρλσρούη της Γερμανίας.

    Δ' ΕΘΝΙΚΗ

    Ισόπαλο 1 - 1 έληξε το μεσσηνιακό ντέρμπυ μεταξύ της Κυπαρισσίας και της Καλαμάτας, η οποία προηγείται του βαθμολογικού πίνακα στον 6ο όμιλο της Δ' Εθνικής μετά και την 20η αγωνιστική με 49 βαθμούς, έναντι 44 βαθμών του Αστέρα Αμαλιάδος που νίκησε το Μεσσηνιακό στην έδρα του και την ακολουθεί. Ειδικότερα τα χθεσινά αποτελέσματα είναι τα εξής:

    Κυπαρισσία - Καλαμάτα 1-1

    Μεσσηνιακός - Αστέρας Αμαλιάδας 1-3

    Πάμισος - Ζαβλάνι 2-0

    Ολυμπιακός Κεφαλλονιάς - Εράνη 2-0

    Αστέρας Μαχαιράδου - Τριταιικός 2-1

    Ατρόμητος Λάππα - Εθνικός Σαγέικων 2-0

    Διαγόρας Βραχνέικων - Αχιλλέας Καμαρών 3-0

    Αχαϊκή - Α.Ε. Σπάρτης 3-0 (α.α.)

    Ρεπό ο Α.Ο. Κροκεών

    ΠΡΩΤΗ ΤΟΠΙΚΗ

    Για το πρωτάθλημα της Α' τοπικής, το Σαββατοκύριακο σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

    Ολυμπιακός Καλαμάτας-Αθλητική Ένωση Αβίας 1-1

    Απόλλωνας-Εθνικός Μελιγαλά 2-1

    Αθλητικός Όμιλος Ασπροχώματος -Ομόνοια 0-4

    Τέλλος Άγρας-Αθλητικός Όμιλος ΦΑΡΑΙ 1-3

    Αθλητικός Όμιλος Μεθώνης-Τσικλητήρας Πύλου 2-0

    Αθλητικός Όμιλος Σπερχογείας -Μιλτιάδης 3-0

    Ηρακλής-Αθλητικός Όμιλος Πατίστα 0-2

    Αίας - Χώρα 3-0 (χωρίς αγώνα)

    Β' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

    Για το πρωτάθλημα της Β' τοπικής, στους δύο ομίλους, σημειώθηκαν το Σαββατοκύριακο τα εξής αποτελέσματα:

    1ος ΌΜΙΛΟΣ

    Αστέρας Αρφαρών-Ατρόμητος Πλατύ 0-0

    ΠΑΟ Καλαμάτας-Αθλητικός Σύλλος Μάνεσι 4-1

    Δωριέας-Αστέρας Βαλύρας 1-2

    Νίκη Πλάτης-Αστέρας Μικρομάνης 3-2

    Πάμισος Άριος-Αθλητικός Όμιλος Διαβολιτσίου 2-2

    ΠΑΟ Καλό Νερού-Ηρακλής Κυπαρισσίας 0-1

    Πανθουριακός-Παπαφλέσσας Άμφειας 1-1

    2ος ΌΜΙΛΟΣ

    Κεραυνός Καλαμάτας-ΑΕΚ Καλαμάτας 0-2

    Δόξα Καλαμάτας-Αθλητική Ένωση Λογγάς 7-0

    Αθλητικός Όμιλος Στενωσιάς-Αθλητικός Όμιλος Χατζή 0-0

    ΠΑΟΚ Καλαμάτας-Χανδριναϊκός 2-1

    Ενωμένα Σωματεία Καλαμάτας-Αθλητικός Όμιλος Βέργας 3-1

    Πανιώνιος-Ακρίτας Κορώνης 3-1

    ΠΑΟ Καλλιθέας-Πεταλίδι 1-2

    ΒΟΛΕΪ-Β' ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ

    Για το πρωτάθλημα της Δεύτερης εθνικής βόλεϊ Ανδρών η Καλαμάτα γνώρισε την ήττα το βράδυ του Σαββάτου στο κλειστό της Παλλήνης από την ομώνυμη ομάδα με 3-0..

    ΜΠΑΣΚΕΤ Γ' ΕΘΝΙΚΗ

    Τέλος για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Τρίτης εθνικής κατηγορίας η Καλαμάτα '80 ηττήθηκε χθες στην Πάτρα από τον τοπικό Έσπερο με σκορ 72-59.

    Συντάκτης είδησης: Βαγγέλης Ποτέας Είδηση: 59713

    [29] Ο αγροτικός Καλλικράτης

    Δευτερα, 14 02 2011 11:46

    Στο Ηράκλειο πιθανολογείται ότι θα βρεθεί στα τέλη του μήνα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Σκανδαλίδης. Αντικείμενο της επίσκεψης, θα είναι η αναδιάρθρωση των συνεταιρισμών και των οργανώσεων, αλλά και τα προβλήματα των αγροτών της Κρήτηςβ¦.

    Ο κ. Σκανδαλίδης, σύμφωνα με πληροφορίες, θα πάρει μέρος σε σύσκεψη στο Ηράκλειο με τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, στη διάρκεια της οποίας θα κληθούν να καταθέσουν τις απόψεις και τις προτάσεις τους για τον αγροτικό Καλλικράτη.Στόχος του υπουργείου είναι να έχει τεθεί προς υλοποίηση το νέο σχέδιο για τους αγρότες ως το τέλος του τρέχοντος έτους.

    Σύνταξη:Νέλλη Κατσαμά Είδηση: 59710

    [30] Διήμερη επίσκεψη Φώτη Κουβέλη στη Λέσβο

    Δευτερα, 14 02 2011 11:46

    Διήμερη περιοδεία στη Λέσβο πραγματοποιεί στις 24 και 25 του μήνα ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης. Κατά την επίσκεψη του στο νησί θα επισκεφθεί τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου και τον Δήμαρχο Λέσβου ενώ την Παρασκευής 25 του μήνα στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιήσει ομιλία στην αίθουσα του κινηματογράφου «Αρίων».

    Σύνταξη:Δήμητρα Λαχουρή

    Είδηση: 59714

    [31] Θριάμβευσε ο Ολυμπιακός Βόλου

    Δευτερα, 14 02 2011 11:46

    Με πανηγυρισμούς χιλιάδων φιλάθλων υποδέχθηκε ο Βόλος τους ερυθρόλευκους μετά το θρίαμβό τους χθες το απόγευμα στο θεσσαλικό ντέρμπυ επί της Λάρισας στο ΑΕΛ FC ARENA με σκορ 2-1 για τη σούπερ λιγκ. Τα τέρματα των φιλοξενούμενων που προηγήθηκαν με 2-0, πέτυχε ο Μπρέσκα και των γηπεδούχων ο Μετίν με πέναλτι. Και τα τρία γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ το παιχνίδι αμαυρώθηκε από επεισόδια στα δημοσιογραφικά θεωρεία σε βάρος Βολιωτών.

    Οι ερυθρόλευκοι σκαρφάλωσαν στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Σε δηλώσεις τους μίλησαν «προσγειωμένα» για την ανάγκη εξασφάλισης κάποιων ακόμη βαθμών, προκειμένου να σιγουρέψουν την παραμονή στην κατηγορία, ωστόσο, «στο πίσω μέρος του μυαλού τους» βλέπουν και την έξοδο στην Ευρώπη, αλλά και το κύπελλο, καθώς, ως γνωστόν, έχουν προκριθεί στους τέσσερις, και στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσουν τον Ατρόμητο. Είδηση: 59712


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Monday, 14 February 2011 - 10:12:09 UTC