Visit the Web Pages Hosted by HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 12-09-28

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Με μια ματιά

    [01] Με μια ματιά

    -Aπεργούν για δεύτερη ημέρα οι εργαζόμενοι στις ΔΟΥ, καθώς και οι τελωνειακοί.

    -Σχεδόν 200 δέματα, που περιείχαν 186 κιλά χασίς, εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές στην περιοχή της Σαγιάδας, στην Ηγουμενίτσα, μέσα σε αυτοκίνητο, για το οποίο οι αρχές είχαν σχετικές πληροφορίες. Μετά από καταδίωξη, ο οδηγός εγκατέλειψε το όχημα σε αγροτική περιοχή και τράπηκε σε φυγή.

    -Έκρηξη σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, σε πυλωτή πολυκατοικίας, όπου διαμένει ανακριτής που χειρίζεται μια πολύ σοβαρή υπόθεση, σημειώθηκε τα ξημερώματα στον Χολαργό.

    -Στις 11.30 από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Άνοιξη, η κηδεία του σπουδαίου θεατρικού σκηνοθέτη, μεταφραστή και συγγραφέα, Αλέξη Σολωμού.

    -Στη σύλληψη τριών ατόμων για λαθρεμπόριο μεγάλης ποσότητας αλκοολούχων ποτών προχώρησαν χθες το πρωί, στη Νέα Μάκρη, άνδρες της οικονομικής αστυνομίας και της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος. Πρόκειται για τρεις Βούλγαρους, ηλικίας 43, 48 και 51 ετών, οι οποίοι επέβαιναν σε δύο ύποπτα οχήματα, τα οποία σταμάτησαν για έλεγχο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ. Μέσα στα οχήματα των δραστών, οι αστυνομικοί εντόπισαν 792 φιάλες αλκοολούχων ποτών, οι οποίες ήταν κρυμμένες μέσα σε εμπορεύματα και κάτω από σακιά με κάρβουνα. Τα κατασχεθέντα ποτά θα παραδοθούν στην αρμόδια τελωνειακή Αρχή για τον ακριβή προσδιορισμό και καταλογισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων. Σε βάρος των τριών συλληφθέντων, που οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αθηνών, σχηματίστηκε δικογραφία.

    -Σε τέσσερις συλλήψεις για «πειραγμένα ταξίμετρα» προχώρησαν χθες άνδρες της τροχαίας Αττικής. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν δύο οδηγοί ταξί, ένας Έλληνας και ένας Αιγύπτιος, αλλά και οι δύο Έλληνες ιδιοκτήτες των οχημάτων, στην Αθήνα, γιατί είχαν επέμβει στο ταξίμετρο με αποτέλεσμα να χρεώνονται περισσότερο οι πελάτες. Σε βάρος των τεσσάρων συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

    -Συνελήφθησαν βραδινές ώρες χθες στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών από άνδρες της Υπ/νσης Ασφαλείας Πατρών / Τμ. Αλλοδαπών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, δύο αλλοδαποί, διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

    -Συνελήφθησαν βραδινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών από άνδρες της Υπ/νσης Ασφαλείας Πατρών / Τμ. Αλλοδαπών πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 29 και 30 ετών, διότι παρείχαν άμεση συνέργεια συνοδεύοντας και συνταξιδεύοντας με έναν αλλοδαπό, για τον οποίο ο 30χρονος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

    -Συνελήφθησαν μεταμεσονύκτιες ώρες σήμερα στο λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής, σε διάφορα περιστατικά και πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοία με προορισμό το εξωτερικό, έξι αλλοδαποί, διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, (τρία από τα έγγραφα ήταν κλεμμένα), με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

    -Με μέριμνα του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής παρελήφθη βραδινές ώρες χθες με ελικόπτερο Super Puma της Π.Α. από το Ι/Φ «SORLANDET» σημαίας Νορβηγίας, το οποίο έπλεε 33 ν.μ. νότια της Μήλου με προορισμό τη Μάλτα, 18χρονη αλλοδαπή επιβάτης του, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. Το ελικόπτερο προσγειώθηκε στον αερολιμένα Χανίων και η 18χρονη διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ συνοδευόμενο από όχημα του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χανίων, όπου παραμένει για εξετάσεις.

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ FM, ΑΜΠΕ

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Βανέσσα Δημοπούλου

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012 10:45

    Είδηση: 22473


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Friday, 28 September 2012 - 8:49:34 UTC