Browse through our Interesting Nodes on Russia Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 12-10-05

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Α. Κακλαμάνης: Θα το σκεφτώ πολύ αν θα ψηφίσω τα μέτρα
  • [02] Με μια ματιά

    [01] Α. Κακλαμάνης: Θα το σκεφτώ πολύ αν θα ψηφίσω τα μέτρα

    Αναφορικά με την επίμαχη λίστα Λαγκάρντ ανέφερε ότι «είναι προφανές ότι όσοι ασχολήθηκαν με αυτήν στο μυαλό τους ήταν πως θα ξετινάξουν τον Βενιζέλο»

    Σημείωσε μάλιστα, ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κακώς πήγε στο Mega να παραχωρήσει συνέντευξη και ότι όφειλε να πάει στο δημόσιο μέσο.

    «Θεωρώ τιμή μου που έρχομαι έστω και μια φορά το εξάμηνο εδώ» συμπλήρωσε.

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ert.gr

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: A. Πασχαλινού

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2012 08:58

    Είδηση: 23083

    [02] Με μια ματιά

    -Σε εξέλιξη είναι από νωρίς το πρωί εκτεταμένη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ για την απομάκρυνση παράνομων μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας.

    -Στον εισαγγελέα οι 12 εργαζόμενοι των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, για τα πρωτοφανή επεισόδια στο Πεντάγωνο. Συγκέντρωση συναδέλφων τους στα δικαστήρια.

    -Κηδεύεται στον Βόλο ο πρώην υφυπουργός Εσωτερικών, Λεωνίδας Τζαννής, που βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του. Το όνομά του εμφανιζόταν στη λίστα του ΣΔΟΕ με τα πολιτικά πρόσωπα που εμπλέκονται σε υποθέσεις παράνομου πλουτισμού.

    -Νεκρή 48χρονη που παρασύρθηκε από ΙΧ στη λεωφόρο Δουκίσσης Πλακεντίας.

    -Πέντε νέα παραρτήματα του ιατρείου κοινωνικής αποστολής που έχει δημιουργήσει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και η μη κυβερνητική οργάνωση Αποστολή, της Αρχιεπισκοπής, θα δημιουργηθούν σε Διδυμότειχο, Έδεσσα, Κέρκυρα, Περιστέρι και Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

    -Kλειστός για μια εβδομάδα θα παραμείνει ο κλάδος της σήραγγας Αρτεμισίου στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Τρίπολης στην κατεύθυνση προς Αθήνα, προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού εντός της σήραγγας. Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου και ώρα 09.00 έως και την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου και ώρα 11.00, θα είναι κλειστός ο κλάδος της σήραγγας Αρτεμισίου προς Αθήνα και η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σε μία λωρίδα κυκλοφορίας έκαστη, από τον δεύτερο κλάδο της σήραγγας στην κατεύθυνση προς Τρίπολη.

    -Δεκαοκτώ μαθητές Δημοτικού νεκροί στην Κίνα από κατολίσθηση που έγινε την ώρα του μαθήματος.

    -Ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα σε περίπτερο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Όπως ανακοινώθηκε, τέσσερις κουκουλοφόροι, με την απειλή πιστολιού, άρπαξαν από τον 44χρονο υπάλληλο του περιπτέρου 200 ευρώ και 30 πακέτα τσιγάρα και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Οι δράστες αναζητούνται.

    -Για συνολικά 38 διαρρήξεις σε αποθήκες και υπόγειους αποθηκευτικούς χώρους οικοδομών, στην περιοχή της Καλαμαριάς, κατηγορείται 38χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης αφαιρούσε από τους «στόχους» του ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές, είδη οικιακής χρήσης και ρουχισμό.

    -Αναστάτωση προκλήθηκε τα ξημερώματα σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Άγνωστος τηλεφώνησε λίγο μετά τη 1.10 τα ξημερώματα στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης, προειδοποιώντας ότι σε πέντε λεπτά θα εκραγεί βόμβα σε δημοφιλές κέντρο διασκέδασης στη Λεωφόρο Νίκης. Αμέσως εκκενώθηκε το κατάστημα και απομακρύνθηκαν οι θαμώνες σε απόσταση ασφαλείας. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, οι οποίοι αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους τής επιχείρησης, διαπίστωσαν ότι το τηλεφώνημα ήταν φάρσα.

    -Το Β' Λιμενικό Τμήμα Χερσονήσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, από τον Κυβερνήτη του Ε/Γ-Τ/Ρ «ΜΠΛΑΚ ΡΟΟΥΖ» Ν.ΚΑΛ. 244 ότι κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσής του στο λιμάνι της Χερσονήσου κόπηκε η ντίζα της αριστερής κύριας μηχανής. Το πλοίο κατέπλευσε με ίδια μέσα και αποβίβασε με ασφάλεια τους 35 επιβάτες. Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύθηκε ο απόπλους του «ΜΠΛΑΚ ΡΟΟΥΖ» μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη και να προσκομισθεί βεβαιωτικό διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα το πλοίο Νηογνώμονα.

    -Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής 31χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, ενώ μετέφερε δύο παράνομους αλλοδαπούς οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν, αφού κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

    -Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας/ Τμήμα Αλλοδαπών, ένας αλλοδαπός, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ FM, ΑΜΠΕ

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Βανέσσα Δημοπούλου

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2012 09:59

    Είδηση: 23092


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Friday, 5 October 2012 - 8:49:47 UTC