Read the OECD Report on Education in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cosmos Nea - Eidhseis (Oct. 23)

From: Cosmos News <cosmos@panix.com>

Cosmos (ELOT 928) Directory

* Προσφορα του μη κερδοσκοπικου οργανισμου Μεσων Ενημερωσης G.A.E.P.I.S.*

* cosmos@panic.com - Tel 718 728-1500, P.O. Box 828 Suffern, NY 10901 *


Οι τιτλοι των κυριοτερων ειδησεων:
  • Αναλυτικη ενημερωση ζητει το υπουργειο Εμποριου απο τις Τραπεζες που χορηγουν στεγαστικα δανεια.
  • Καμια αντιδραση μεχρι στιγμης δεν εχει υπαρξει απο τη Ρηγιλλης για τις δηλωσεις του Γιωργου Σουφλια για κυβερνηση συνεργασιας ΠΑΣΟΚ-Νεας Δημοκρατιας.
  • Πολυ ομαλη χαρακτηριζει ο Προεδρος της Δημοκρατιας, Κωστης Στεφανοπουλος την πολιτικη ζωη στην Ελλαδα.
  • Συλλαλλητηριο εχουν εξαγγειλει για αυριο το απογευμα στην Αθηνα ΓΣΕΕ και συνταξιουχοι για το θεμα των συνταξεων.
  • Ανακοινωνονται πιθανοτατα εντος της ημερας, οι νεες αυξημενες αντικειμενικες τιμες για ακινητα στη Θεσσαλια και τη Μακεδονια.
  • Αρχιζει αυριο στη Νεα Υορκη, νεος γυρος διαπραγματευσεων μεταξυ Αθηνων και Σκοπιων για το θεμα της ονομασιας.
  • Κανονικα διεξαγονται απο σημερα τα μαθηματα στα Ανωτατα Εκπαιδευτικα Ιδρυματα. Κλειστο μονο το Πανεπιστημιο Ιωαννινων.
  • Εκτος κινδυνου νοσηλευονται τρια ατομα απο εκρηξη φιαλης υγραεριου στη Νεα Ιωνια Αττικης.
  • Ληστεια εγινε τα ξημερωματα στη Θεσσαλονικη σε πρατηριο υγρων καυσιμων.
  • Σε εφαρμογη απο σημερα ο νεος κανονισμος καθαριοτητας του Δημου Αθηναιων. Θα επιβαλλονται προτιμα απο 5 χιλιαδες εως πεντε εκατομμυρια δραχμες.
  • Πρωτοκολλο συμφωνιας υπογραφηκε απο την Αλβανια, Βουλγαρια, Τουρκια και Σκοπια για τη συγκοινωνιακη συνδεση της Αδριατικης με τη Μαυρη Θαλασσα.
  • Συνεχιζονται οι μαχες στη Βοσνια παρα την ειρηνευτικη συμφωνια.
  • Με το παιχνιδι Ιωνικου-ΑΕΚ στη Νικαια ολοκληρωνεται το μεσημερι η 7η αγωνιστικη του ποδοσφαιρικου πρωταθληματος.
  • Αναχωρησε το πρωι για τη Δανια ο Παναθηναικος, ο οποιος την Τεταρτη αντιμετωπιζει την Ααλμποργκ.

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Ανακοινωθηκαν το μεσημερι απο το υπουργειο Οικονομικων οι νεες αυξημενες αντικειμενικες τιμες για τα ακινητα που βρισκονται στις μεγαλες πολεις της Θεσσαλιας και της Μακεδονιας. Η μεγαλυτερη αυξηση κατα 122% παρατηρειται στην Καστορια, ενω στη Θεσσαλονικη η αυξηση φθανει το 100% . Η ακριβοτερη περιοχη της Θεσσαλονικης ειναι το κεντρο, οπου οι τιμες φθανουν τις 440.000 δραχμες το τετραγωνικο μετρο. Ακολουθει η περιοχη του Πανοραματος που κυμαινεται απο 260 εως 400.000 δραχμες. Η πιο φθηνη περιοχη στη Θεσσαλονικη ειναι η Σταυρουπολη και το Κορδελιο, οπου οι τιμες κυμαινονται απο 100 εως 180 χιλιαδες δραχμες το τετραγωνικο μετρο.

Κατηγορηματικα διεψευσε ο κυβερνητικος εκπροσωπος, Τηλεμαχος Χυτηρης, τις πληροφοριες περι ενδεχομενου διεξαγωγης προωρων εκλογων την Ανοιξη.Χαρακτηρισε ``ονειρα θερινης νυχτος``, οποιοδηποτε σχετικο δημοσιευμα, πληροφορια η εκτιμηση πολιτικων στελεχων, οτι θα γινουν εκλογες την Ανοιξη, με διαφορετικο εκλογικο συστημα. Οι εκλογες, προσθεσε, θα γινουν το Φθινοπωρο του 1997, με το ισχυον εκλογικο συστημα και νικητης θα ειναι το ΠΑΣΟΚ. Σε ερωτηση, για τα αποτελεσματα δημοσκοπησεων, που φερνουν το ΠΑΣΟΚ να υπολειπεται της Νεας Δημοκρατιας, ο κυβερνητικος εκπροσωπος ειπε οτι τα γκαλοπ ειναι σχετικα, επισημαινοντας οτι σημασια εχουν τα αποτελεσματα των πραγματικων εκλογων, που διεξαγονται σε διαφορους χωρους (συνδικατα, δημους κλπ) τα οποια, οπως ειπε, δειχνουν οτι το ΠΑΣΟΚ διατηρει τις δυναμεις του. Ο κ.Χυτηρης, παρενεβη στην εσωκομματικη αντιπαραθεση της Νεας Δημοκρατιας λεγοντας οτι οι δηλωσεις και οι συνεντευξεις ηγετικων της στελεχων, οπως ο κ. Μητσοτακης και ο κ. Σουφλιας, αποδεικνυουν οτι το κομμα αυτο και ο κ. Εβερτ δεν εχουν λυσεις για τα προβληματα του τοπου.

Δεν υπαρχει θεμα συνεδριασης του Συμβουλιου των Πολιτικων Αρχηγων, υπο τον Προεδρο της Δημοκρατιας, για το θεμα των Σκοπιων, δηλωσε ο κυβερνητικος εκπροσωπος, αφου, οπως επεσημανε, οι ελληνικες θεσεις ειναι γνωστες και δεδομενες. Προσθεσε, οτι η αυριανη συναντηση του Σαιρους Βανς με τον Ελληνα αντιπροσωπο στον ΟΗΕ, Χρηστο Ζαχαρακη, δεν εχει καποιο συγκεκριμενο θεμα, αλλα προκειται για μερος των διαβουλευσεων και των βολιδοσκοπησεων που γινονται ενοψει της εναρξης του διαλογου για την ονομασια των Σκοπιων.

Επισκεψη αστραπη 24 ωρων,στη Σοφια ,πραγματοποιει αυριο ο Υπουργος των Εξωτερικων Καρολος Παπουλιας.

Ο κ.Παπουλιας θα συζητησει με το βουλγαρο ομολογο του Πιρινσκι,θεματα ασφαλειας,συνεργασιας μεταξυ των δυο χωρων και γενικοτερα τις διμερεις ελληνοβουλγαρικες σχεσεις. Οπως ανακοινωσε ο κυβερνητικος εκπροσωπος,στην ατζεντα των συνομιλιων,δεν υπαρχει θεμα συζητησης για τον πετρελαιαγωγο Μπουργκας - Αλεξανδρουπολης.

Το υπουργειο Εμποριου αποστελει σημερα εγγραφο σε ολες τις τραπεζες με το οποιο ζητει να γινεται πληρης και αναλυτικη ενημερωση σε οσους λαμβανουν στεγαστικο δανειο σχετικα με τους ορους και το υψος των δοσεων αποπληρωμης. Παραλληλα, το αργοτερο εως αυριο ο Διοικητης της Τραπεζας της Ελλαδος, θα αποστειλει εγκυκλιο προς τις εμπορικες τραπεζες, τις οποιες θα καλει να ενημερωνουν τους υποψηφιους δανειοληπτες για τους ορους και την αναλυτικη επιβαρυνση του δανειου. Ο Διοικητης της Εθνικης Τραπεζας, Γεωργιος Μιρκος, σε σημερινη συνεντευξη του στα ΝΕΑ, επισημαινει οτι ο ξεφρενος ανταγωνισμος των τραπεζων στο θεμα των επιτοκιων των στεγαστικων δανειων ειναι ενα επικινδυνο οικονομικο παιγνιδι, που μπορει να εξελιχθει σε βαρος του τραπεζικου συστηματος και των πολιτων.

Καμια επισημη αντιδραση δεν εχει υπαρξει μεχρι στιγμης απο τη Ρηγιλλης σχετικα με τα οσα δηλωσε ο Γιωργος Σουφλιας, οτι ενδεχεται να μην υπαρξει αυτοδυναμη κυβερνηση οταν γινουν εκλογες και ς`αυτη την περιπτωση θα επρεπε να συγκροτηθει κυβερνηση συνασπισμου ΠΑΣΟΚ-Νεας Δημοκρατιας. Ο προεδρος της Νεας Δημοκρατιας, Μιλτιαδης Εβερτ, αναφερομενος εμμεσως πλην σαφως στις δηλωσεις Σουφλια, τονισε οτι το κομμα του θα ερθει συντομα στην εξουσια με ισχυρη και αυτοδυναμη κυβερνηση.

Ετοιμος για συνεργασια υπο ορους,μετα τις εκλογες δηλωνει οτι ειναι ο Προεδρος της Πολιτικης Ανοιξης, Αντωνης Σαμαρας, σε συνεντευξη του που δημοσιευεται σημερα στα ΝΕΑ. Εκφραζει τη βεβαιοτητα οτι δεν προκειται να προκυψει απο τις εκλογες, οποτε κι αν γινουν, αυτοδυναμη κυβερνηση. Ασκει οξεια κριτικη τοσο κατα της κυβερνησης οσο κατα της αξιωματικης αντιπολιτευσης τις οποιες κατηγορει οτι εχουν προσδεθει στο αρμα των Αμερικανων και κανει λογο για ταπεινωτικες για τη χωρα συμφωνιες. Αναφερομενος στις οικονομικες εξελιξεις χαρακτηριζει επικινδυνη ανασφαλεια για τη δραχμη, την αποτομη πτωση των τραπεζικων επιτοκιων. Τασσεται δε, υπερ της γενναιας αυξησης των χαμηλων συνταξεων.

Η πολιτικη ζωη στην Ελλαδα ειναι πολυ ομαλη δηλωσε ο Προεδρος της Δημοκρατιας, Κωστης Στεφανοπουλος σε ομιλια του σε ομογενειακο συνεδριο στη Νεα Υορκη. Τονισε οτι εδω και πολλα χρονια περναμε την καλυτερη περιοδο της Δημοκρατιας,που γνωρισε ποτε ο τοπος μας. Επεσημανε οτι δεν υπαρχει ο οξυς φανατισμος και η εντονη πολιτικη διχογνωμια η οποια υπηρχε στο παρελθον.Ο κ.Στεφανοπουλος, ειπε επισης οτι θα εξακολουθησει να εχει τη γνωμη του η οποια ομως δεν θα θιγει κανενα και δεν θα σχετιζεται με κομματικες προτιμησεις.

Συλλαλλητηριο εχει εξαγγειλει για αυριο στην Αθηνα η ΓΣΕΕ και η Συντονιστικη Επιτροπη Αγωνα Συνταξιουχων για το θεμα των συνταξεων. Καλουνται να παρουν μερος οι συνταξιουχοι ολων των ταμειων αλλα και οι εργαζομενοι. Τα αιτηματα που διεκδικουνται ειναι η χορηγηση αυξησεων στις συνταξεις αντιστοιχες με αυτες των εθνικων συλλογικων συμβασεων και η επανασυνδεση του υψους των κατωτατων αυξησεων στα εικοσι ημερομισθια του ανειδικευτου εργατη. Το πρωι ο υπουργος Εργασιας και Κοινωνικων Ασφαλισεων, Στεφανος Τζουμακας, μιλωντας σε ραδιοσταθμο της Αθηνας, τονισε οτι υπαρχουν περιθωρια ενισχυσης των αδυναμων ομαδων και προσθεσε οτι θα φερει το θεμα στην κυβερνητικη επιτροπη και στην κοινοβουλευτικη ομαδα του ΠΑΣΟΚ.

Ανακοινωνονται πιθανοτατα εντος της ημερας, οι νεες αυξημενες αντικειμενικες τιμες για τα ακινητα που βρισκονται στις μεγαλες πολεις της Θεσσαλιας και της Μακεδονιας. Οι νεες τιμες που θα ανακοινωθουν απο τον υφυπουργο Οικονομικων, Δημητρη Γεωργακοπουλο, θα ειναι αυξημενες και κατα 100%, ενω στη Θεσσαλονικη θα αυξηθουν κατα 70% περιπου κατα μεσο ορο.

Αρχιζει αυριο στη Νεα Υορκη ο δευτερος γυρος των διαπραγματευσεων μεταξυ Αθηνων και Σκοπιων για το θεμα της ονομασιας. Ο μονιμος αντιπροσωπος της χωρας μας στον ΟΗΕ, πρεσβης Χρηστος Ζαχαρακης, θα συναντηθει με το μεσολαβητη του ΟΗΕ, Σαιρους Βανς. Στη συνεχεια ο κ.Βανς αναμενεται να συναντηθει ειτε με τον υπουργο Εξωτερικων των Σκοπιων, Στεβο Τσερβενκοφσκι ειτε με τον μονιμο αντιπροσωπο του γειτονικου κρατους Ντεβο Μαλεφσκι για τη βολιδοσκοπηση των θεσεων των δυο πλευρων. Ο Προεδρος της Δημοκρατιας, Κωστης Στεφανοπουλος απο τη Νεα Υορκη δηλωσε οτι το προβλημα των Σκοπιων δεν το δημιουργησε η χωρα μας αλλα οι ιδιοι οι Σκοπιανοι. Τονισε δε, οτι η λεξη Μακεδονια δεν ειναι εννοια γεωγραφικη ωστε να μπορει να μοιραστει μεταξυ της Ελλαδας και των Σκοπιων. Προσθεσε οτι η εννοια της Μακεδονιας ειναι ιστορικη και τα ιστορικα αυτα στοιχεια του ονοματος ανηκουν αποκλειστικα στην Ελλαδα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΧΩΡΟ

Ο Γενικος Γραμματεας του ΟΗΕ, Μπουτρος Γκαλι, στο μηνυμα του με την ευκαιρια του εορτασμου της ημερας του Διεθνους Οργανισμου, τονιζει οτι το θεμα της ειρηνης θελει αμεση προσοχη ενω η αναπτυξη, οπως ειπε, ειναι απαραιτητη για μια βιωσιμη επιτυχια. Τονισε οτι πρεπει να αναληφθει δραση στους τομεις της οικονομιας,του περιβαλλοντος, της κοινωνικης δικαιοσυνης και του εκδημοκρατισμου.

Την υπογραφη πρωτοκολλου συμφωνιας για τη συγκοινωνιακη συνδεση της Αδριατικης με τη Μαυρη Θαλασσα, ανακοινωσαν σε κοινη συνεντευξη στην εδρα του ΟΗΕ, οι Προεδροι της Αλβανιας, της Βουλγαριας, της Τουρκιας και των Σκοπιων. Ο Προεδρος της Τουρκιας, Σουλειμαν Ντεμιρελ μιλησε για τη δημιουργια μιας Ενωσης των Βαλκανικων χωρων,στο προτυπο της Ευρωπαικης Ενωσης, ενω απαντωντας σε σχετικη ερωτηση τονισε οτι η Ελλαδα και η Ρουμανια ειναι ευπροσδεκτες να συμμετασχουν στο εργο, αν τους ενδιαφερει.

Υπερ της αναπτυξης κατα μηκος των συνορων τους μιας πολυεθνικης δυναμης που θα εφαρμοσει ενδεχομενη ειρηνευτικη συμφωνια τασσονται οι Σερβοι της Βοσνιας, υπο την προυποθεση ομως οτι η δυναμη αυτη θα αποτελειται απο στρατιωτες φιλικων χωρων. Συνεχιζονται και σημερα στο Βελγιο οι συνομιλιες μεταξυ εκπροσωπων του ΝΑΤΟ και της Ρωσιας για τους ορους μιας πιθανης συμμετοχης της Μοσχας στην ειρηνευτικη δυναμη στη Βοσνια. Σημειωνεται οτι η Μοσχα επιδιωκει την εκ περιτροπης διοικηση της δυναμης απο στρατιωτικους του ΝΑΤΟ και της Ρωσιας κατι που δεν αποδεχονται οι δυτικες κυβερνησεις. Στο μεταξυ, σε νεες καταγγελιες προεβησαν οι Σερβοβοσνιοι για επιθετικη δραστηριοτητα των Μουσουλμανων και των Κροατων, παρα την ειρηνευτικη συμφωνια. Σημειωνεται τελος οτι ο Προεδρος της Κροατιας, Φρανιο Τουντζμαν μιλωντας απο το βημα του ΟΗΕ, επαναδιατυπωσε την απειλη του για ανακαταληψη της ανατολικης Σλαβονιας.

Τα παιδια που τρωνε ζαχαρη εχουν πιο υγιεινο τροπο διατροφης και συνηθως ειναι πιο αδυνατα απο εκεινα που στερουνται τα γλυκα επειδη οι γονεις τους πιστευουν οτι τους κανουν κακο, υποστηριζουν Βρετανοι διαιτολογοι. Συμφωνα με τους επιστημονες τα παιδια που τρωνε ζαχαρη εχουν πιο πλουσιο διαιτολογιο καταναλωνοντας ετσι λιγοτερες λιπαρες ουσιες σε αντιθεση με τα παιδια που στερουνται τη ζαχαρη.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κανονικα διεξαγονται απο σημερα υστερα απο μια εβδομαδα κινητοποιησεων τα μαθηματα στα Ανωτατα Εκπαιδευτικα Ιδρυματα, μετα τις διαβεβαιωσεις του Πρωθυπουργου, οτι θα επιλυθουν τα οικονομικα προβληματα των Πανεπιστημιων. Κλειστο μονο παραμενει σημερα και αυριο το Πανεπιστημιο Ιωαννινων, λογω των οικονομικων προβληματων που αντιμετωπιζει.

Συγκεντρωση σε κεντρικο θεατρο της Αθηνας πραγματοποιουν το απογευμα οι επαγγελματοβιοτεχνες, διαμαρτυρομενοι για τα αντικειμενικα κριτηρια φορολογησης.

Εκτος κινδυνου νοσηλευονται στο ΚΑΤ τρια ατομα με εγκαυματα και αλλα τραυματα μετα την εκρηξη και τη φωτια που εκδηλωθηκε τα μεσανυχτα απο διαρροη φιαλης υγραεριου σε διοροφο κτιριο στη Νεα Ιωνια Αττικης. Ειδικοτερα, με σοβαρα εγκαυματα νοσηλευεται ο Νικος Χατζηπανος 58 χρονων, ενω με τραυματα εχουν μεταφερθει οι Αναστασιος Φακης, 55 ετων και ο πατερας του Νικος 78 ετων, οι οποιοι λογω του πανικου απο την φωτια πηδηξαν απο τον πρωτο οροφο στο δρομο για να σωθουν.

Τεσσερις νεαροι ληστεψαν τα ξημερωματα στη Θεσσαλονικη στο υψος της λαχαναγορας, πρατηριο υγρων καυσιμων. Ειδικοτερα, οι αγνωστοι δραστες με την απειλη κοντοκανων καραμπινων αφαιρεσαν απο τον υπευθυνο του πρατηριου, 75 χιλιαδες δραχμες και εξαφανιστηκαν.

Τεθηκε απο σημερα σε εφαρμογη ο νεος κανονισμος καθαριοτητας του Δημου Αθηναιων, ο οποιος προβλεπει την επιβολη προστιμων σε διαφορες παραβασεις, απο πεντε χιλιαδες εως 5 εκατομμυρια δραχμες. Ειδικα συνεργεια του Δημου, πραγματοποιουν ελεγχους προκειμενου να εντοπιζουν τυχον παραβατες. Σημειωνεται οτι οποιος αφηνει σακουλες με απορριματα εξω απο τους καδους θα καταβαλει προστιμο πεντε χιλιαδων δραχμων, ενω αυτος που τα αφηνει πριν τις 9 το βραδυ θα καταβαλει προστιμο δεκα χιλιαδες δραχμες.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με το παιχνιδι Ιωνικου-ΑΕΚ στη Νικαια, ολοκληρωνεται το μεσημερι η 7η αγωνιστικη για το πρωταθλημα ποδοσφαιρου της πρωτης εθνικης κατηγοριας. Ο αγωνας θα μεταδοθει στις 3 απο το συνδρομητικο καναλι ΦΙΛΜΝΕΤ.

Αναχωρησε το πρωι για τη Δανια η αποστολη της ομαδας ποδοσφαιρου του Παναθηναικου, ο οποιος την Τεταρτη θα αντιμετωπισει την Ααλμποργκ για το τσαμπιονς λιγκ του ευρωπαικου πρωταθληματος.

Νικες πετυχαν δυο απο τους τρεις αντιπαλους του Παναθηναικου στο Τσαμπιονς Λιγκ του Κυπελλου πρωταθλητριων Ευρωπης. Η Πορτο επικρατησε με 5-0 της Καμπομαγιορενσε για το πρωταθλημα Πορτογαλιας, ενω η Ααλμποργκ, για το πρωταθλημα της Δανιας,επικρατησε με 3-0 της Ικαστ.Τελος, η Ναντ,για το Γαλλικο πρωταθλημα, αναδειχθηκε ισοπαλη χωρις τερματα με τη Λυων. Νικη ομως πετυχε και η αντιπαλος της ΑΕΚ στο Κυπελλο Κυπελλουχων Ευρωπης, η Γκλαντμπαχ, η οποια για το Γερμανικο πρωταθλημα επιβληθηκε με 1-0 της Βερντερ Βρεμης.

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Νεφωσεις επικρατουν σημερα σε ολη τη χωρα, με βροχες στα ανατολικα και νοτια, οπου το βραδυ αναμενονται λιγα χιονια στα ορεινα ηπειρωτικα.Οι ανεμοι πνεουν απο βορειες διευθυνσεις στα δυτικα μετριοι μεχρι ισχυροι, στα ανατολικα ισχυροι μεχρι πολυ ισχυροι και στο Αιγαιο τοπικα θυελλωδεις, εως πολυ θυελλωδεις εντασης μεχρι και 9 μποφορ. Η θερμοκρασια σημειωνει πτωση και φθανει στα βορεια ηπειρωτικα τους 13 βαθμους, στο Ιονιο και τα υπολοιπα ηπειρωτικα τους 18 και στα νησια του Αιγαιου τους 19 βαθμους Κελσιου.

Για αυριο, στην ανατολικη και κεντρικη Ελλαδα θα υπαρχουν νεφωσεις με τοπικες βροχες και στις ορεινες περιοχες λιγα χιονια. Στην υπολοιπη Ελλαδα, ο καιρος θα ειναι σχεδον αιθριος. Οι ανεμοι θα πνεουν απο βορειες διευθυνσεις στα δυτικα μετριοι μεχρι ισχυροι, στα ανατολικα ισχυροι εως πολυ ισχυροι και στο Αιγαιο θυελλωδεις.

Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute
news2html v2.13 run on Monday, 23 October 1995 - 17:13:44