Browse through our Interesting Nodes on Greek Foreign Affairs Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 16 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cosmos Nea - Eidhseis (May. 07)

From: Cosmos News <cosmos@panix.com>

Cosmos (ELOT 928) Directory

* Προσφορα του μη κερδοσκοπικου οργανισμου Μεσων Ενημερωσης G.A.E.P.I.S.*

* cosmos@panic.com - Tel 718 728-1500, P.O. Box 828 Suffern, NY 10901 *


  • Πολυημερη επισημη επισκεψη πραγματοποιει απο σημερα στις Ηνωμενες Πολιτειες ο Προεδρος της Δημοκρατιας.
  • Με 9,2% ετρεχε ο πληθωρισμος τον περασμενο Απριλιο.
  • Με νομο του ΥΠΕΧΩΔΕ, θα προσδιοριστουν οι χωροι υγειονομικης ταφης των απορριμματων, σε περιπτωση που δεν υπαρξει συμφωνια.
  • Τα προβληματα στο προγραμμα εξυγιανσης της Ολυμπιακης Αεροποριας εξεταστηκαν στη συνεδριαση της Κυβερνητικης Επιτροπης.
  • Το θεμα της ανεργιας θα συζητηθει αυριο στη Βουλη σε επιπεδο αρχηγων κομματων.
  • Τριημερη πανελλαδικη απεργια πραγματοποιουν απο σημερα οι οικοδομοι. Απεργουν αυριο,νηπιαγωγοι, δασκαλοι και καθηγητες.
  • Νεα υποθεση βεντετας στον Κισσαμο Χανιων με θυμα 75χρονο ο οποιος ειχε αποφυλακιστει γιατι ειχε σκοτωσει συγχωριανο του.
  • Στην Θεσσαλονικη αναμενεται να γινει σημερα η νεκροψια, νεκροτομη της ατυχης 23χρονης που πεθανε σε ιδιωτικο ιατρειο.
  • Διημερες κινητοποιησεις πραγματοποιουν απο σημερα οι κατοικοι του Περαματος, για την ανεργια που μαστιζει την περιοχη.
  • Αρχισε σημερα στο Διεθνες Ποινικο Δικαστηριο της Χαγης η πρωτη δικη για τα εγκληματα πολεμου στην Πρωην Γιουγκοσλαβια.
  • Συνεχιζονται στη Γερμανια οι αντιπυρηνικες εκδηλωσεις με αφορμη φορτιο με πυρηνικα αποβλητα που καταφθανει απο τη Γαλλια.
  • Το δευτερο αγωνα δινουν αποψε στο Αλεξανδρειο ΠΑΟΚ και Πανιωνιος για την τριτη θεση της Α1 εθνικης κατηγοριας στο μπασκετ.

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Αναχωρησε το πρωι για τις Ηνωμενες Πολιτειες ο Προεδρος της Δημοκρατιας, Κωστης Στεφανοπουλος για επισημη επισκεψη υστερα απο προσκληση του Προεδρου Μπιλ Κλιντον, με τον οποιο θα εχει ιδιαιτερη συνομιλια μεθαυριο Πεμπτη στο Λευκο Οικο. Ο κ.Στεφανοπουλος αναμενεται να εκθεσει στον αμερικανο Προεδρο τις ελληνικες αποψεις για τα εθνικα μας θεματα ενω προβλεπεται ευρεια συσκεψη των αντιπροσωπειων των δυο χωρων. Ο Προεδρος της Δημοκρατιας θα συναντηθει επισης με τον αντιπροεδρο Αλ Γκορ τον υπουργο Εξωτερικων, Ουορεν Κριστοφερ και αλλα κορυφαια στελεχη της αμερικανικης κυβερνησης.Τον κ.Στεφανοπουλο συνοδευουν οι υπουργοι Εξωτερικων, Θεοδωρος Παγκαλος και Παιδειας, Γιωργος Παπανδρεου. Η ελληνικη αποστολη αναμενεται να φθασει το απογευμα στην αεροπορικη βαση Αντριους της Ουασιγκτον, ενω το βραδυ σε δειπνο εργασιας στην ελληνικη πρεσβεια θα γινει αλληλοενημερωση για την καλυτερη οργανωση και συντονισμο των κινησεων και των επαφων. Παραλληλα, ο κ.Στεφανοπουλος, θα επισκεφθει αρκετες αμερικανικες πολεις οπου θα μιλησει σε πανεπιστημια και συνεστιασεις ενω θα δωσει συνεντευξεις στο ΨΝΝ και σε αμερικανικες εφημεριδες.

Με 9,2% ετρεχε ο πληθωρισμος τον περασμενο Απριλιο ανακοινωσε το μεσημερι η Στατιστικη υπηρεσια. Σημειωνεται οτι τον προηγουμενη Μαρτιο ο πληθωρισμος ετρεχε με 9,1% . Η ανοδος του πληθωρισμου αποδιδεται στην αυξηση των τιμων προιοντων που παρατηρηθηκαν τον Απριλιο στα ειδη διατροφης καθως και στις τιμες των καυσιμων.

Με νομο που θα καταθεσει το ΥΠΕΧΩΔΕ στη Βουλη θα προσδιοριστουν οι χωροι υγειονομικης ταφης των απορριμματων σε περιπτωση που δεν λαβει αποφασεις μεσα στο καθορισμενο χρονοδιαγραμμα το νομαρχιακο συμβουλιο Ανατολικης Αττικης η το Περιφερειακο Συμβουλιο, δηλωσε το μεσημερι, ο αρμοδιος υπουργος Κωστας Λαλιωτης μετα τη συναντηση που ειχε με το δημαρχο Ανω Λιοσιων Νικο Παπαδημα. Ξεκαθαρισε οτι το υπουργειο εμμενει στην υλοποιηση του προγραμματος για τη διαχειριση των απορριμματων που ειχε αποφασιστει το 1993 απο την ΤΕΔΚΝΑ. Ο υπουργος υπογραμμισε οτι ειναι αποφασισμενος να καταθεσει το νομοσχεδιο στη Βουλη αν η Τοπικη και Νομαρχιακη Αυτοδιοικηση δεν λαβει αποφασεις επιδεικνυοντας ολιγωρια, ανευθυνοτητα η αδυναμια. Απο την πλευρα του ο δημαρχος Ανω Λιοσιων δηλωσε ικανοποιημενος απο τη δεσμευση του υπουργου για την υλοποιηση του αρχικου σχεδιασμου διαχειρισης των απορριμματων και εκτιμαται. οτι η χωματερη θ'ανοιξει απο το βραδυ και δεν θα παραταθει το κλεισιμο της.

Συνεδριασε το πρωι υπο την προεδρια του Πρωθυπουργου, Κωστα Σημιτη η κυβερνητικη επιτροπη και ασχοληθηκε με θεματα αρμοδιοτητας του υπουργειου Μεταφορων και ειδικοτερα, με τα προβληματα στο προγραμμα εξυγιανσης της Ολυμπιακης Αεροποριας.

Σε χαμηλους τονους διεξηχθη χθες το βραδυ, η προ ημερησιας διαταξεως συζητηση στη Βουλη για τα εθνικα μας θεματα. Εξαιρεση ηταν ενα μικρο επεισοδιο μεταξυ του υπουργου Εξωτερικων, Θεοδωρο Παγκαλου και του αντιπροεδρου της Νεας Δημοκρατιας, Γιαννη Βαρβιτσιωτη. Ο αρχηγος της αξιωματικης αντιπολιτευσης, Μιλτιαδης Εβερτ, κατεθεσε στα πρακτικα μνημονιο που εστειλε η Τουρκια στην Ευρωπαικη Ενωση και κατηγορησε την κυβερνηση οτι αποδεχεται το διαλογο για μια σειρα θεματων στο Αιγαιο. Απο την πλευρα του, ο κ.Παγκαλος κατεθεσε ελληνικο νον παπερ συμφωνα με το οποιο η Τουρκια αποδεχθηκε την μη χρηση βιας και απειλων και η συνομιλια του στο Βουκουρεστι με τον Τουρκο ομολογο του, ειχε διερευνητικο χαρακτηρα. Αυριο το απογευμα θα διεξαχθει στη Βουλη προ ημερησιας διαταξεως συζητηση σε επιπεδο αρχηγων κομματων για την ανεργια.

Συνεδριαζει αυριο η Κοινοβουλευτικη Ομαδα του ΠΑΣΟΚ και θα ασχοληθει με το νεο κανονισμο λειτουργιας της. Μεθαυριο Πεμπτη αναμενεται να συνεδριασει το Εκτελεστικο Γραφειο του κομματος, στο οποιο θα συνεχιστει η συζητηση για τις προτεινομενες καταστατικες αλλαγες ενοψει του συνεδριου. Την Παρασκευη εξαλλου θα συγκληθει το συντονιστικο συμβουλιο και στη συνεχεια θα συνεδριασουν οι τρεις ομαδες εργασιας οπου εχουν ενταχθει τα μελη της Κεντρικης Επιτροπης ενοψει της συνοδου της στις 17 και 18 του μηνος.

Με τον πρωην Πρωθυπουργο, Κωνσταντινο Μητσοτακη, συναντηθηκε το πρωι στην Αθηνα ο Προεδρος της Κυπρου, Γλαυκος Κληριδης και συζητησαν τις εξελιξεις στο Κυπριακο αλλα και την προοπτικη επιλυσης του προβληματος. Ο κ.Μητσοτακης, αφησε ανοιχτο το ενδεχομενο να βρεθει συντομα λυση ενω τονισε οτι η σταση που θα τηρησουν οι Ηνωμενες Πολιτειες ειναι αποφασιστικη. Το βραδυ ο κ.Κληριδης, θα αναγορευθει σε επιτιμο διδακτορα του τμηματος της Νομικης σχολης, οικονομικων και πολιτικων επιστημων του Πανεπιστημιου Αθηνων.

Τριημερη πανελλαδικη απεργια εχει εξαγγειλει η Πανελληνια Ομοσπονδια Οικοδομων με αιτημα την επιλυση των προβληματων που εχει ο κλαδος και την αντιμετωπιση της ανεργιας. Το πρωι οι οικοδομοι πραγματοποιησαν συγκεντρωση στην Αθηνα στην πλατεια Κανιγγος και στη συνεχεια πορεια προς το υπουργειο Εργασιας.

Εικοσιτετραωρη απεργια εχουν εξαγγειλει για αυριο οι νηπιαγωγοι, οι δασκαλοι και οι καθηγητες δημοσιων και ιδιωτικων σχολειων, ζητωντας την επιλυση οικονομικων και θεσμικων αιτηματων. Αυριο το μεσημερι, θα πραγματοποιηθει πανεκπαιδευτικο συλλαλητηριο εξω απο το υπουργειο Παιδειας.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τη δικη του σελιδα στην παγκοσμια ιστορια γραφει απο σημερα το Διεθνες Ποινικο Δικαστηριο της Χαγης , με την εναρξη της πρωτης δικης για τα εγκληματα πολεμου στην πρωην Γιουγκοσλαβια. Η εναρξη της ακροαματικης διαδικασιας κηρυχθηκε στις 11 το πρωι με αντικειμενο τη δικη του 40-χρονου Σερβου της Βοσνιας, Ντουσαν Ταντιτς, που κατηγορειται για τη δολοφονια δεκατριων Μουσουλμανων, τον βασανισμο αλλων δεκαοχτω, τον βιασμο μιας γυναικας, καθως και για αλλες ωμοτητες που διαπραχθηκαν σε στρατοπεδο κρατουμενων στη βορειοδυτικη Βοσνια. Το Δικαστηριο απεφυγε να προσδιορισει την χρονικη διαρκεια διεξαγωγης της δικης, κυκλοι προσκειμενοι σε αυτο ομως εκτιμουν οτι θα διαρκεσει τουλαχιστον τεσσερεις μηνες.

Συνεχιστηκαν οι μαχητικες αντιπυρηνικες εκδηλωσεις διαμαρτυριας στο Γκορλεμπεν,της Γερμανιας οπου αναμενεται να καταφτασει φορτιο,με πυρηνικα αποβλητα απο τη Γαλλια. Συμφωνα με τη γερμανικη αστυνομια το πυρηνικο υλικο σημερα το πρωι βρισκοταν ακομα σε γαλλικο εδαφος.Ωστοσο, εκπροσωπος της ``ΓΡΕΕΝΠΕΑΨΕ``, τονισε οτι τα αποβλητα βρισκονται στη Γερμανια εδω και πολλες ημερες χωρις να εχει ενημερωθει η κοινη γνωμη.Το φορτιο ειναι, το πρωτο απο τα 110 περιπου που προκειται να σταλουν απο τη Γαλλια στη Γερμανια τα επομενα οκτω χρονια. Η υπουργος περιβαλλοντος της Γερμανιας δηλωσε οτι η χωρα της ειναι δεσμευμενη απεναντι στη Γαλλια για την παραλαβη του φορτιου και αποκαλυψε οτι στη Γερμανια εχουν πραγματοποιηθει περιπου 1.600 αναλογες επιχειρησεις τα 20 τελευταια χρονια.

Περισσοτερα απο 3.000 εκταρια δασικης εκτασης στο Νεο Μεξικο εχουν καταστραφει απο την τεραστιων διαστασεων πυρκαια που εκδηλωθηκε στην περιοχη του Χοντο, ανακοινωσε η τοπικη πυροσβεστικη υπηρεσια. Η πυρκαια, αιτια της οποιας υπηρξε φωτια που εκδηλωθηκε το πρωι της Κυριακης σε κρατικη αποθηκη, ελαβε συντομα μεγαλες διαστασεις. Μεχρι τωρα εχουν καταστραφει δεκαδες κατοικιες και εχουν απομακρυνθει χιλιαδες κατοικοι απο την περιοχη.

Ο Γ.Γ. του ΟΗΕ Μπουτρος Γκαλι δεσμευθηκε χθες βραδυ οτι ο Οργανισμος θα δωσει στη δημοσιοτητα την εκθεση του για την ισραηλινη επιδρομη σε βαση του στην πολη Κανα του νοτιου Λιβανου που προκαλεσε τον θανατο 102 αμαχων.Σημειωνεται οτι συμφωνα με τα συμπερασματα της προκαταρκτικης εκθεσης οι Ισραηλινοι εβαλαν σκοπιμα κατα του στρατοπεδου του ΟΗΕ στην Κανα.

Εκατονταδες εκατομμυρια Ινδοι αρχισαν να προσερχονται απο τις πρωινες ωρες σημερα στις καλπες για την τελικη φαση των βουλευτικων εκλογων στη χωρα. Η σημερινη αναμετρηση ειναι εξαιρετικα κρισιμη για το κυβερνων Κομμα του Κογκρεσου, που κινδυνευει να χασει την εξουσια απο το εθνικιστικο Κομμα Μπαρατιγια Τζανατα. Στο μεταξυ ενας υπουργος της τοπικης κυβερνησης του Ασαμ και οκτω αστυνομικοι της συνοδειας του σκοτωθηκαν χθες σε ενεδρα αριστερων ανταρτων που μαχονται για την ανεξαρτησια του κρατιδιου, οπως γραφει ο τοπικος τυπος.

Ο πρωην διοικητης της ισπανικης Πολιτοφυλακης Λουις Ρολδαν, παραδεχθηκε ενωπιον της Δικαιοσυνης οτι διαδραματισε ενεργο ρολο στην υποθεση της απαγωγης και δολοφονιας, δυο Βασκων φερομενων ως μελων της αυτονομιστικης οργανωσης ΕΤΑ, ανακοινωσαν οι συνηγοροι του. Ο Ρολδαν προεβη στις αποκαλυψεις αυτες ενωπιον του δικαστη του Ανωτατου Ποινικου Δικαστηριου της Ισπανιας,που ερευνα την υποθεση.

Οι ρωσικες υπηρεσιες ασφαλειας συνελαβαν ρωσο επιστημονα με την κατηγορια της παρασκευης και παρανομης εξαγωγης πυρηνικου υλικου, που θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει για στρατιωτικους σκοπους,οπως μετεδωσε το πρακτορειο Ιταρ Τας,ο επιστημονας χρησιμοποιωντας δικη του τεχνολογια ειχε παρασκευασει πυρηνικο υλικο βαρους τουλαχιστον ενος κιλου.

ΑΛΛΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νεα υποθεση κρητικης βεντετας στα Χανια με θυμα εναν 75 χρονο ο οποιος αποφυλακιστηκε προσφατα επειδη ειχε σκοτωσει πριν απο 9 χρονια εναν συγχωριανο του.Οπως ανακοινωσε η αστυνομια ο Κωνσταντινος Κουκουλας, ενω καθοταν στη βεραντο του σπιτιου του στον Κισσαμο, δεχθηκε πυροβολισμους με αποτελεσμα να τραυματιστει σοβαρα. Το θυμα ενω μεταφεροταν στο νοσοκομειο Χανιων εξεπνευσε ενω προηγουμενως, κατονομασε τους δραστες, τους αδερφους Νεκταριο και Τζανη Μπονατακη, 24 και 21 χρονων αντιστοιχα. Οι δραστες συνεληφθησαν και ανακρινονται.Το θυμα το 1987 ειχε σκοτωσει τον πατερα τους για κτηματικες διαφορες.

Κοινη ελληνοβουλγαρικη ασκηση επι χαρτου με την ονομασια Στρυμωνας `96 θα διεξαχθει στην περιοχη της κοιλαδας του ποταμου Στρυμωνα. Αφορα την αντιμετωπιση υποτιθεμενων πλημμυρων και διεξαγεται στο πλαισιο διμερους συνεργασιας με θεσπιση αμοιβαια αποδεκτων διαδικασιων. Οπως ανακοινωθηκε απο το ΓΕΕΘΑ το γενικο σεναριο της ασκησης περιλαμβανει ενεργειες και διαδικασιες των ελληνικων και βουλγαρικων ενοπλων δυναμεων της παραμεθοριου περιοχης, που επληγη απο πλημμυρα.

Στη Θεσσαλονικη αναμενεται να γινει σημερα η νεκροψια- νεκροτομη της Δεσποινας Τοπουζλη, 23 ετων, η οποια πεθανε χθες το βραδυ κατα τη διαρκεια πλαστικης επεμβασης για λιποαναροφηση στο ιδιωτικο ιατρειο του χειρουργου Χαρη Γερεμπακανη. Η ατυχη κοπελλα, εχασε τις αισθησεις της κατα τη διαρκεια της προναρκωσης και εξεπνευσε ενω μεταφεροταν στο νοσοκομειο.

Την Παρασκευη 21 Ιουνιου θα αρχισουν οι φετινες Γενικες Εξετασεις συμφωνα με το προγραμμα που ανακοινωσε σημερα το υπουργειο Παιδειας. Οι εξετασεις των μαθηματων γενικης αξιολογησης και για τις τεσσερις δεσμες θα ολοκληρωθουν το Σαββατο 29 Ιουνιου ενω για τα ειδικα μαθηματα, ξενες γλωσσες, σχεδιο, μουσικη θα αρχισουν την 1η και θα ολοκληρωθουν την Παρασκευη 5 Ιουλιου.

Συμφωνα με το προγραμμα οι υποψηφιοι της Πρωτης Δεσμης θα εξεταστουν την Παρασκευη 21 Ιουνιου στην Εκθεση, τη Δευτερα 24, στη Φυσικη, την Τεταρτη 26, στα Μαθηματικα και την Παρασκευη 28, στη Χημεια.

- Της Δευτερης Δεσμης θα αρχισουν την Παρασκευη 21 Ιουνιου με Εκθεση και θα συνεχισουν τη Δευτερα 24, με Φυσικη, Τεταρτη 26, με Βιολογια και Παρασκευη 28, με Χημεια.

- Οι υποψηφιοι της Τριτης δεσμης θα εξεταστουν στην Εκθεση την Παρασκευη 21 Ιουνιου. Τη Δευτερα 24, στα Αρχαια, στην Τεταρτη 26, Ιστορια και την Παρασκευη 28, στα Λατινικα.

- Οι υποψηφιοι της Τεταρτης Δεσμης θα αρχισουν με Εκθεση το Σαββατο 22 Ιουνιου, την Τριτη 25, θα συνεχισουν με Μαθηματικα, την Πεμπτη 27 Ιουνιου με Ιστορια και το Σαββατο 29, με Πολιτικη Οικονομια.

Κλειστα παραμενουν σημερα στο Περαμα τα σχολεια, τα καταστηματα και οι δημοσιες υπηρεσιες, σε ενδειξη διαμαρτυριας για την ανεργια που μαστιζει την περιοχη. Το πρωι, κατοικοι της περιοχης πραγματοποιησαν πορεια προς το υπουργειο Εμπορικης Ναυτιλιας στον Πειραια. Οι κινητοποιησεις θα επαναληφθουν και αυριο.

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η δευτερη αναμετρηση μεταξυ του ΠΑΟΚ και του Πανιωνιου, για την τριτη θεση του πρωταθληματος της Α1 Εθνικης κατηγοριας στο μπασκετ διεξαγεται αποψε στο Αλεξανδρειο Μελαθρο της Θεσσαλονικης.Ο Πανιωνιος,επικρατησε στον πρωτο αγωνα και προηγειται με ενα-μηδεν στις νικες. Ο αγωνας θα αρχισει στις 7 και τεταρτο και θα μεταδοθει απ' ευθειας τηλεοπτικα απο το ΜΕΓΚΑ.

Απο την αλλη πλευρα,ενταση δημιουργηθηκε απο τη μαχη των ανακοινωσεων που ξεσπασε χθες, αναμεσα στον Ολυμπιακο και τον Παναθηναικο,ενοψει μαλιστα και των επομενων αναμετρησεων των δυο ομαδων για τον τελικο των πλει-οφ.Η νικη των ``ερυθρολευκων`` στο πρωτο παιχνιδι προκαλεσε την εντονη αντιδραση του Παναθηναικου με ανακοινωσεις των ``πρασινων`` κατα της διαιτησιας, αλλα και την εξισου εντονη ανταπαντηση του Ολυμπιακου, ο οποιος κατηγορησε τον αντιπαλο του οτι προσπαθει να επηρεασει τους διαιτητες των επομενων αναμετρησεων.

Ασημενιο μεταλλιο κατεκτησε η πρωταθλητρια μας της αρσης βαρων στα 59 κιλα Μαρια Χριστοφοριδου στο Παγκοσμιο Πρωταθλημα γυναικων που διεξαγεται στην Βαρσοβια. Η Χριστοφοριδου πηρε το ασημενιο μεταλλιο στο συνολο με 197,5 κιλα, αφου σηκωσε 90 στο αρασε και 107,5 στο ζετε.

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Τοπικες νεφωσεις επικρατουν σημερα σε ολη τη χωρα, ενω απο το απογευμα στα ηπειρωτικα αναμενονται σποραδικες βροχες. Οι ανεμοι πνεουν ασθενεις μεχρι μετριοι και τοπικα στα νοτια ισχυροι με βαθμιαια εξασθενηση. Η θερμοκρασια φθανει στα βορεια τους 27 βαθμους, στο Ιονιο και τα υπολοιπα ηπειρωτικα τους 30, και στο Αιγαιο τους 31 βαθμους Κελσιου. Για αυριο, στο βορειο Ιονιο, την Ηπειρο και τη Μακεδονια προβλεπονται τοπικες νεφωσεις με πιθανοτητα σποραδικων βροχων μικρης διαρκειας κυριως τις απογευματινες ωρες. Στην υπολοιπη χωρα προβλεπονται λιγες νεφωσεις. Οι ανεμοι θα πνεουν ασθενεις εως
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute
news2html v2.20 run on Tuesday, 7 May 1996 - 19:47:56