Read about The Pontian Genocide Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 23 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cosmos Nea - Eidhseis (May. 14)

Cosmos (ELOT 928) Directory

From: G.A.E.P.I.S. <http://www.gaepis.org>

* Προσφορα του μη κερδοσκοπικου οργανισμου Μεσων Ενημερωσης G.A.E.P.I.S.*

* cosmos@panic.com - Tel 718 728-1500, P.O. Box 828 Suffern, NY 10901 *


  • Την πληρη και ταχεια διαλευκανση της υποθεσης των ψηφιακων παροχων του ΟΤΕ, ζητησε η κυβερνηση.
  • Ο αρμοδιος εισαγγελεας Εφετων προτεινε να ασκηθει ποινικη διωξη κατα παντος υπευθυνου για τρια κακουργηματα και τρια πλημμελημματα.
  • Τις αποψεις του Ανδρεα Παπανδρεου θα μεταφερει ο Κωστας Σκανδαλιδης στην απογευματινη συνεδριαση του Εκτελεστικου Γραφειου.
  • Η πορεια των δημοσιων εργων στην περιφερεια, εξεταζεται στη συνεδριαση της κυβερνητικης επιτροπης.
  • Η πορεια της οικονομιας συζητηθηκε κατα τη συναντηση που ειχαν το πρωι ο Πρωθυπουργος με τον υπουργο Εθνικης Οικονομιας.
  • Κανονικα πραγματοποιειται στις Βρυξελλες το Συμβουλιο Συνδεσης της Ευρωπαικης Ενωσης με την Κυπρο.
  • Ανακοινωσεις εκανε το μεσημερι ο Κωστας Γειτονας για τη συμμορια δολοφονων και τη διαφυγη του Βαγγελη Ρωχαμη.
  • Στο Αυτοφωρο Τριμελες Πλημμελειοδικειο Αθηνων οδηγουνται οι τρεις αξιωματικοι που κατηγορουνται οτι δωροδοκηθηκαν για ευνοικες μεταθεσεις συναδελφων.
  • Στο Σακραμεντο των Ηνωμενων Πολιτειων βρισκεται απο το πρωι ο Προεδρος της Δημοκρατιας.
  • Τουλαχιστον 165 ατομα εχασαν τη ζωη τους απο τυφωνα που επληξε το Μπαγκλαντες.
  • Νεες συγκρουσεις ξεσπασαν το πρωι στην πρωτευουσα της Λιβεριας.
  • Μαινονται οι συγκρουσεις στην Τσετσενια.
  • Χωρις τον Ντομινικ Γουιλκινς αναμενεται να αγωνιστει αυριο ο Παναθηναικος κατα του Ολυμπιακου για το πρωταθλημα μπασκετ.


ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Την πληρη και ταχεια διαλευκανση της υποθεσης των ψηφιακων παροχων του ΟΤΕ, απο τις εταιριες ΣΙΕΜΕΝΣ και ΙΝΤΡΑΚΟΜ, ζητησε η Κυβερνηση με κατεπειγον εγγραφο του υπουργου Δικαιοσυνης, Ευαγγελου Βενιζελου, στον Εισαγγελεα του Αρειου Παγου. Ο Εισαγγελεας Εφετων Λαμπρος Καραμπελας, που διενηργησε προκαταρκτικη εξεταση προτεινε την ασκηση ποινικης διωξης κατα παντος υπευθυνου, για τρια κακουργηματα και τρια πλημμεληματα, ενω ζητησε τη συγκληση της Ολομελειας του Συμβουλιου Εφετων για να ανατεθει η κυρια ανακριση σε Εφετη η Εφετες Ειδικους Ανακριτες. Ο εισαγγελεας του Αρειου Παγου, Αθανασιος Σιουλας, ειναι απολυτα συμφωνος με την εισηγηση του κ. Καραμπελα και προσθεσε οτι η διερευνηση της υποθεσης πρεπει να ανατεθει σε δυο εφετες ανακριτες. Σημερα εξαλλου, αναμενεται να απαντησει ο Προεδρος του Αρειου Παγου, Βασιλης Κοκκινος, στο ερωτημα που του θετει σε επιστολη του ο Προεδρος της Νεας Δημοκρατιας, Μιλτιαδης Εβερτ, αν η λειτουργια εξεταστικης των πραγματων επιτροπης της Βουλης, παραλληλα με την ερευνα των δικαστικων αρχων, για την υποθεση των ψηφιακων παροχων, θα προκαλεσει δυσχερειες. Τα κομματα της αντιπολιτευσης ζητουν την πληρη διερευνηση του θεματος και τον καταλογισμο τυχον ευθυνων, σε ολους ανεξαιρετως τους υπευθυνους χωρις πολιτικες παρεμβολες και συμψηφισμους σκοπιμοτητων. Τελος σημερα συνεδριαζει και το Διοικητικο Συμβουλιο του ΟΤΕ.

Στο θεμα που δημιουργηθηκε απο την παροχη των ψηφιακων παροχων του ΟΤΕ αναφερεται με ανακοινωση του ο Προεδρος του διοικητικου συμβουλιου της ΙΝΤΡΑΚΟΜ Σωκρατης Κοκκαλης. Ο κ. Κοκκαλης, αναφερεται σε επιθεση εναντιον του απο ξενα συμφεροντα, με στοχο να καταστρεψουν την ελπιδοφορα, οπως σημειωνει, ελληνικη βιομηχανια υψηλης τεχνολογιας. Πισω απο τα συμφεροντα αυτα κρυβονται, οπως σημειωνει, γνωστοι και μη εξαιρετεοι ελληνες πολιτικοι, εκδοτες και δημοσιογραφοι που κοπτονται με υποκρισια για τη διαφανεια, επαναλαμβανοντας τα περι διαπλεκομενων συμφεροντων. Ο κ. Κοκκαλης προσθετει οτι παραδειγμα αυτου του συμπλεγματος ειναι ο δηθεν αδιαφορος κ. Αλαφουζος, ο μονος Ελληνας, οπως σημειωνει, που εχει δηλωσει δημοσια παραθετοντας και στοιχεια οτι εχει δωροδοκησει τον κ. Μητσοτακη. Σημερα οι δυο αυτοι επιφανεις κυριοι, τονιζει, συμμαχησαν και εξαπελυσαν εναν αθλιο πολεμο εναντιον της ΙΝΤΡΑΚΟΜ και του ιδιου προσωπικα. Συκοφαντουν, σημειωνει χωρις κανενα στοιχειο και εκτοξευουν κατηγοριες χωρις να εχουν το ηθικο αναστημα. Η ΙΝΤΡΑΚΟΜ, προσθετει ο κ. Κοκκαλης, και ο ιδιος προσωπικα εχουν δηλωσει με τον πιο κατηγορηματικο τροπο οτι καμια σχεση δεν εχουν με υποπτους λογαριασμους της "ΣΤΑΖΙ" και αλλα αποκυηματα νοσηρης φαντασιας. Δεν μας αγγιζουν, τονιζει οι εκβιαστικες αθλιοτητες των κυριων αυτων, ενω η εικοσαχρονη πορεια της ΙΝΤΡΑΚΟΜ ειναι διαυγεστατη και νομιμοτατη.

Τις αποψεις του Προεδρου του ΠΑΣΟΚ, Ανδρεα Παπανδρεου, θα μεταφερει ο Γραμματεας του κομματος Κωστας Σκανδαλιδης, στην απογευματινη συνεδριαση του Εκτελεστικου Γραφειου. Ο κ. Σκανδαλιδης συναντηθηκε χθες βραδυ στην Εκαλη με τον κ. Παπανδρεου, ο οποιος οπως ειπε ηταν πολυ καλυτερα απο καθε αλλη φορα. Συζητησαν για 45 λεπτα και οπως ειπε ο Γραμματεας του ΠΑΣΟΚ κατεστησε σαφες οτι πανω απο ολα τον απασχολει η ενοτητα της παραταξης και δεν τον ενδιαφερουν τα προσωπα και τα καταστατικα. Ο Προεδρος του ΠΑΣΟΚ ειπε ο κ. Σκανδαλιδης στεκεται στο υψος των περιστασεων και εκανε σαφες οτι θελει να ειναι προεδρος του ΠΑΣΟΚ. Ο Γραμματεας του ΠΑΣΟΚ αυριο θα συναντηθει με τον Πρωθυπουργο, Κωστα Σημιτη. Αυριο, εξαλλου, συνεδριαζει και η Κοινοβουλευτικη Ομαδα του ΠΑΣΟΚ με θεμα την εκλογη προεδρειου και κοινοβουλευτικων εκπροσωπων.

Τα προγραμματα για την περιφερεια θα απασχολησουν τα συλλογικα κυβερνητικα οργανα. Απο το μεσημερι η Κυβερνητικη Επιτροπη ασχολειται με την πορεια των δημοσιων εργων στην περιφερεια, ενω την Πεμπτη το Υπουργικο Συμβουλιο θα εξετασει το αναπτυξιακο προγραμμα του υπουργειου Αιγαιου. Την Κυβερνητικη Επιτροπη απασχολει και ο νομος περι ευθυνης υπουργων, που εχει προκαλεσει ενδοκομματικες αντιδρασεις. Ο υπουργος Δικαιοσυνης, Ευαγγελος Βενιζελος αναμενεται να παρουσιασει μια αναμορφωμενη προταση για το επιμαχο αρθρο, περι της πλειοψηφιας, που απαιτειται για την παραπομπη των υπο κατηγορια υπουργων.

Ο Πρωθυπουργος Κωστας Σημιτης συναντηθηκε το πρωι με τον υπουργο Εθνικης Οικονομιας, Γιαννο Παπαντωνιου και εξετασαν την πορεια της οικονομιας, ενοψει μαλιστα και της αυριανης συσκεψης με το οικονομικο επιτελειο της κυβερνησης. Ο κ. Παπαντωνιου δηλωσε οτι συζητηθηκαν ολα τα οικονομικα θεματα. Επανελαβε οτι η ανοδος του πληθωρισμου αποτελει συγκυριακο φαινομενο και συντομα θα επανελθει σε πτωτικη τροχια. Τονισε οτι κατα την αυριανη συναντηση θα συζητηθει μονο το πορισμα για τις περικοπες δαπανων στο δημοσιο τομεα. Απο το υψος των δαπανων που θα περικοπουν θα εξαρτηθει και η αποφαση που θα λαβει την επομενη εβδομαδα η κυβερνηση για την ενισχυση των χαμηλοσυνταξιουχων.

Κανονικα πραγματοποιειται απο το μεσημερι στις Βρυξελλες το Συμβουλιο Συνδεσης της Ευρωπαικης Ενωσης με την Κυπρο. Η προσπαθεια να μεταβληθει σε οργανο εκβιασμου της Ελλαδας για να δεχθει την κοινοτικη χρηματοδοτηση της Τουρκιας, απετυχε χαρη στις εντονες ελληνικες αντιδρασεις. Η Ελλαδα διατηρησε το βετο για το χρηματοδοτικο κανονισμο του προγραμματος Ευρωμεσογειακης Συνεργασιας, ΜΕΔΑ απο το οποιο θα επωφεληθει και η Τουρκια, ενω το θεμα παραπεμφθηκε στο Ευρωκοινοβουλιο.

Στο Αυτοφωρο Τριμελες Πλημμελειοδικειο Αθηνων οδηγηθηκαν το μεσημερι η επιλοχιας πεζικου, Αρχοντουλα Μπελιτση, η οποια υπηρετει στο ταμειο Εθνικης Αμυνης, ο συζυγος της Αποστολος Σκορδιτης, αποτακτος αξιωματικος και ο Ταγματαρχης, Χρηστος Δεββες, που υπηρετει στο Πολεμικο Μουσειο οι οποιοι φερονται οτι δωροδοκηθηκαν για να επηρεασουν ευνοικα μεταθεσεις αξιωματικων.

Στο Σακραμεντο των Ηνωμενων Πολιτειων βρισκεται απο τις πρωινες ωρες ο Προεδρος της Δημοκρατιας, Κωστης Στεφανοπουλος, ο οποιος παρακαθησε σε δεξιωση του επιχειρηματια Αγγελου Τσακοπουλου. Επισης ο κ. Στεφανοπουλος θα τιμηθει απο το δημαρχο με το χρυσο κλειδι της πολης. Στη συνεχεια θα επισκεφθει το Σικαγο, τελευταιο σταθμο της περιοδειας του. Ο Προεδρος της Δημοκρατιας, σε ομιλια του στο Συμβουλιο Διεθνων Υποθεσεων καλεσε τη διεθνη κοινοτητα και ειδικα τις Ηνωμενες Πολιτειες να βαλουν τελος στην αδιαλλαξια και στην επεκτατικοτητα της Τουρκιας καθως η κατασταση αυτη εγκυμονει οπως τονισε μεγαλους κινδυνους για την ασφαλεια και τη σταθεροτητα ολοκληρης της Ευρωπης. Ο κ. Στεφανοπουλος επεσημανε οτι στην Ελλαδα δεν υπαρχει πια διχασμος και τα κομματα συζητουν μεταξυ τους. Τονισε τελος οτι ζητησε απο τον Προεδρο Κλιντον να πιεσει τους Σκοπιανους να δεχθουν την αλλαγη της ονομασιας τους.

Ανακοινωσεις εκανε το μεσημερι ο υπουργος Δημοσιας Ταξης, Κωστα Γειτονα, σχετικα με την διαφυγη του βαρυποινιτη δραπετη Βαγγελη Ρωχαμη απο μπλοκο της αστυνομιας. Οπως ειπε ο κ. Γειτονας, γινεται ερευνα απο τον Αρχηγο της Αστυνομιας προκειμενου να διαπιστωθει αν υπαρχουν ευθυνες και παραλειψεις για τη διαφυγη. Επισης ο υπουργος αναφερθηκε και στην υποθεση της συμμοριας των επαγγελματιων δολοφονων. Ειπε οτι η προανακριση θα αργησει να ολοκληρωθει και τονισε οτι δεν μπορει να δημοσιοποιησει το παραμικρο στοιχειο, διοτι αυτο θα εβλαπτε τις ερευνες.

Τον Προεδρο της Πολιτικης Ανοιξης, Αντωνη Σαμαρα, ενημερωσε το πρωι ο υπουργος ΠΕΧΩΔΕ, Κωστας Λαλιωτης, για τις προτασεις του υπουργειου σχετικα με τους χωρους υγιεινομικης ταφης απορριμματων στην ανατολικη Αττικη. Οπως δηλωσε χθες ο κ. Λαλιωτης, που συναντηθηκε και με τον αρχηγο της Αξιωματικης Αντιπολιτευσης, Μιλτιαδη Εβερτ, οι προτασεις του υπουργειου θα ανακοινωθουν στις 25 του μηνος. Ο κ. Λαλιωτης θα συναντηθει, επισης, με την Γενικη Γραμματεα του ΚΚΕ, Αλεκα Παπαρηγα και τον Προεδρο του Συνασπισμου, Νικο Κωνσταντοπουλο.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τουλαχιστον 165 ατομα εχασαν τη ζωη τους και πολλες χιλιαδες τραυματιστηκαν απο τυφωνα που επληξε το βορειο Μπαγκλαντες, ανακοινωσαν σημερα επισημες πηγες. Ο τυφωνας κατεστρεψε σπιτια, ξεριζωσε στυλους ηλεκτρικου ρευματος και αναποδογυρισε αυτοκινητα στην περιοχη.

Νεες συγκρουσεις ξεσπασαν το πρωι στην πρωτευουσα Μονροβια της Λιβεριας. Οι συγκρουσεις σημειωνονται σε συνοικια της πολης οπου βρισκονται πρεσβειες ξενων χωρων. Στο μεταξυ επετραπη εκ νεου σημερα στο φορτηγο πλοιο "Μπαλκ Τσαλλεντζ" που μεταφερει 4. 000 λιβεριανους προσφυγες, να ελλιμενισθει στο λιμανι Τακοραντι της Γκανας, προκειμενου να παρασχεθουν οι πρωτες βοηθειες στους αρρωστους και πεινασμενους προσφυγες.

Συνεχιζονται με αμειωτη ενταση οι ερευνες των σωστικων συνεργειων στους βαλτους της Φλοριδας για τον εντοπισμο του μεγαλυτερου τμηματος της ατρακτου του αμερικανικου αεροσκαφους που συνετριβη στην περιοχη το απογευμα του περασμενου Σαββατου. Οπως ανακοινωσαν οι αρχες βρεθηκε το ενα απο τα δυο ``μαυρα κουτια`` του αεροσκαφους, το οποιο εχει καταγραψει τα στοιχεια της πτησης. Ηδη εχει σταλει στην Ουασιγκτον για λεπτομερη εξεταση. Συμφωνα παντως με αμερικανους αξιωματουχους, θα χρειαστει αρκετος χρονος για να ανασυρθουν απο τα ελη ολα τα τμηματα του αεροσκαφους.

Ρωσοι στρατιωτες σκοτωσαν τουλαχιστον 35 τσετσενους ανταρτες στη διαρκεια επιχειρησης στο νοτιο τμημα της Τσετσενιας, μετεδωσε το πρακτορειο Ιντερφαξ. Συμφωνα με ανακοινωση της ρωσικης στρατιωτικης διοικησης κατα τις συγκρουσεις δεν υπηρξαν απωλειες μεταξυ των ρωσικων δυναμεων.

Ο αμερικανος υπουργος Αμυνας Ουιλλιαμ Περι προειδοποιησε σημερα για τον κινδυνο που συνιστουν τα "κακοποια εθνη" και οι τρομοκρατικες οργανωσεις, τονιζοντας οτι η προσπαθεια τους να αποκτησουν πυρηνικα οπλα "αποτελει το πιο σημαντικο θεμα ασφαλειας" στην μετα-ψυχροπολεμικη εξωτερικη πολιτικη. Μιλωντας στο Πανεπιστημιο του Χαρβαρντ ο Περι υποστηριξε οτι η καταρρευση της Σοβιετικης Ενωσης αφησε το πυρηνικο οπλοστασιο χωρων οπως το Καζακσταν, η Ουκρανια και η Λευκορωσια, ερμαιο στα χερια των τρομοκρατων, που εκμεταλλευονται την ασχημη οικονομικη κατασταση των χωρων αυτων.

Προειδοποιητικη 24 ωρη απεργια αρχισαν απο σημερα το πρωι οι εργαζομενοι στα μεταφορικα μεσα και τις διοικητικες υπηρεσιες στο Μοναχο, λιγες ωρες μετα την αποτυχια των χθεσινοβραδυνων διαπραγματευσεων να ρυθμιστει το μισθολογιο των δημοσιων υπαλληλων. Τα συνδικατα ζητουν αυξησεις 4,5% ενω η εργοδοσια επιμενει σε παγωμα των μισθων.

ΑΛΛΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ενα μικρο οπλοστασιο και μισο κιλο ηρωινης ανακαλυψε η αστυνομια στη Θεσσαλονικη, στο σπιτι του Βασιλη Ραχουνη. Ειδικοτερα βρεθηκε οπλοπολυβολο, δυο πιστολια, 336 φυσιγγια και 19 προωθητηρες ολμων. Ανακοινωσεις θα γινουν εντος της ημερας απο την αστυνομικη διευθυνση της Θεσσαλονικης.

Συγκεντρωση εξω απο τη Βουλη πραγματοποιησαν το πρωι οι αποστρατοι αξιωματικοι διαμαρτυρομενοι για τις χαμηλες αυξησεις, που προβλεπονται στο νομοσχεδιο περι νεου μισθολογιου.

Εκδικαζεται σημερα η συλλογικη αγωγη του Ινστιτουτου Καταναλωτων κατα του ΟΤΕ. Εικοσι χιλιαδες περιπου συνδρομητες ζητουν την επιστροφη περιπου 12%, σε ολους τους λογαριασμους τηλεφωνων.

Ενας στους τρεις θανατους απο καρκινο που σημειωνεται στη χωρα μας θα μπορουσε να προληφθει. Οπως τονισε σε αντικαρκινικο συνεδριο ο καθηγητης επιδημιολογιας στα Πανεπιστημια Αθηνων και Χαρβαντ Δημητρης Τριχοπουλος, ο καρκινος ειδικα για τους ηλικιωμενους ειναι μια περιβαλλοντικη νοσος. Οι παραγοντες οι οποιες διευκολυνουν τον καρκινο ειναι το καπνισμα, το υπερβολικο αλατι και το κοκκινο κρεας.

Αυξημενα μετρα επιτηρησης λαμβανονται στη Λαρισα ενοψει του αυριανου εορτασμου του Πολιουχου της Αγιου Αχιλλειου. Αιτια ειναι το εκκλησιαστικο προβλημα και η διαμαχη για το ποιος ειναι Μητροπολιτης Λαρισης, που εδω και εξι χρονια εχει διχασει ενα μεγαλο μερος της πολης. Ενοψει λοιπον της γιορτης αλλα και του Εσπερινου που θα ψαλλει σημερα ισχυρες αστυνομικες δυναμεις εχουν εγκατασταθει απο προχθες το βραδυ στη Μητροπολη.

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε δυο πολυ σημαντικα παιγνιδια, σε μπασκετ και ποδοσφαιρο, που θα γινουν αυριο επικεντρωνεται το ενδιαφερον των φιλαθλων. Στο Ολυμπιακο Σταδιο της Αθηνας, θα κριθει ο δευτερος σημαντικοτερος τιτλος στο ποδοσφαιρο της χωρας μας, το Κυπελλο Ελλαδος, με τη διεξαγωγη του τελικου της διοργανωσης, μεταξυ της ΑΕΚ και του Απολλωνα Αθηνων. Ο νικητης θα κατακτησει το σημαντικο τροπαιο και παραλληλα θα εξασφαλισει τη συμμετοχη του στο Κυπελλο Κυπελλουχων Ευρωπης της επομενης περιοδου.

Ενας τιτλος, ομως, μπορει να κριθει αυριο και στο πρωταθλημα Ελλαδας στο μπασκετ, καθως Ολυμπιακος και Παναθηναικος θα εχουν την τεταρτη αναμετρηση τους στο κλειστο γηπεδο των Ολυμπιακων Εγκαταστασεων. Οι "ερυθρολευκοι" θελουν μια ακομη νικη για να παρουν τον τιτλο, ενω οι "πρασινοι" που θα αγωνισθουν χωρις τον Ντομινικ Ουιλκινς στοχευουν στη νικη που θα τους φερει ισοπαλους με τον Ολυμπιακο με 2-2. Ακομη ομως και αν νικητης της αυριανης συναντησης ειναι ο Παναθηναικος, η πεμπτη και τελευταια αναμετρηση θα γινει στην εδρα του Ολυμπιακου, στο Σταδιο Ειρηνης και Φιλιας.

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Αστατο καιρο με τοπικες νεφωσεις, βροχες η και καταιγιδες κυριως στο Ιονιο, τα ηπειρωτικα και το βορειο Αιγαιο, αλλα και διαστηματα με ηλιοφανεια εχει σημερα η χωρα. Οι ανεμοι πνεουν μετριοι ως ισχυροι. Η θερμοκρασια φθανει στα βορεια τους 23 βαθμους, στα υπολοιπα ηπειρωτικα τους 27 και στα νησια τους 26 βαθμους Κελσιου. Νεφωσεις με πιθανη βροχη η και καταιγιδα το απογευμα, προβλεπονται σημερα για την Αττικη και τη Θεσσαλονικη. Οι ανεμοι πνεουν μετριοι ενω η θερμοκρασια στην Αθηνα φθανει τους 26 βαθμους
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
kosmos2html v1.00 run on Saturday, 18 May 1996 - 2:14:57