Read the New Military Service Law (Hellenic MOD Mirror on HR-Net) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cosmos Nea - Eidhseis (Jun. 27)

Cosmos (ELOT 928) Directory - Previous Article - Next Article

From: G.A.E.P.I.S. <http://www.gaepis.org>

* Προσφορα του μη κερδοσκοπικου οργανισμου Μεσων Ενημερωσης G.A.E.P.I.S.*

* cosmos@panix.com - Tel 718 728-1500, P.O. Box 828 Suffern, NY 10901 *


  • Αρχισαν το μεσημερι οι εργασιες του 4-ου Συνεδριου του ΠΑΣΟΚ, σε αιθουσα του Ολυμπιακου Σταδιου της Αθηνας.
  • Μια ημερα μετα την κηδεια του ιδρυτη του κομματος, Ανδρεα Παπανδρεου, το ΠΑΣΟΚ καλειται να εκλεξει τον αντικαταστατη του.
  • Οι εργασιες αρχισαν με ομιλια του Γραμματεα της απερχομενης Κεντρικης Επιτροπης, Κωστα Σκανδαλιδη, ενω θα συνεχιστουν με ομιλια του Πρωθυπουργου, Κωστα Σημιτη.
  • Για σημερα εχει προγραμματιστει ενα ειδικο αφιερωμα στον Ανδρεα Παπανδρεου.
  • Ευκολα και αναμενομενα χαρακτηρισαν οι υποψηφιοι της τεταρτης δεσμης τα θεματα στην Ιστορια, στα οποια διαγωνιστηκαν σημερα.
  • Παρ`ολιγον τραγωδια το πρωι στην Αγια Παρασκευη οταν αστικο λεωφορειο συγκρουστηκε με απορριματοφορο. Δεκαεξι ατομα τραυματιστηκαν ελαφρα.
  • Αυτοκτονησε το πρωι στρατιωτης καταδρομων στο Κεντρο Εκπαιδευσης Ειδικων Δυναμεων στο Μεγαλο Πευκο.
  • Πεντε Αλβανοι που επιχειρησαν να μεταφερουν στην Ελλαδα 14 κιλα χασις, συνεληφθησαν σημερα στην περιοχη Φλωρινας.
  • Νεο γυρο συνομιλιων θα εχουν σημερα ο ισλαμιστης Νετσμεντιν Ερμπακαν και η πρωην Πρωθυπουργος της Τουρκιας, Τανσου Τσιλερ.
  • Νεες επιχειρησεις διεξαγει ο τουρκικος στρατος, εναντιον των Κουρδων ανταρτων στο βορειο Ιρακ.
  • Δυο αγνωστες μεχρι σημερα οργανωσεις, εχουν αναλαβει την ευθυνη για τη βομβιστικη επιθεση στη Σαουδικη Αραβια.
  • Στο ΝΒΑ θα συνεχισουν κατα πασα πιθανοτητα την καριερα τους, ο Ευθυμης Ρεντζιας και Πρεντρακ Στογιανκοβιτς, που επιλεχθησαν απο τους Ντενβερ Ναγκετς και τους Σακραμεντο Κιγνκς αντιστοιχα.


ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Μια ημερα μετα την πανδημη κηδεια του ιδρυτη του ΠΑΣΟΚ, Ανδρεα Παπανδρεου, αρχισαν το μεσημερι οι εργασιες του 4-ου Συνεδριου του Κομματος σε αιθουσα του Ολυμπιακου Σταδιου Αθηνων, που θα ολοκληρωθουν με την εκλογη νεου Προεδρου. Στην εισοδο της αιθουσας, εχει τοποθετηθει μια τεραστιων διαστασεων φωτογραφια του Ανδρεα Παπανδρεου, χαρακτηριζοντας την παρουσια του στα 22 χρονια ζωης του κινηματος. Οι εργασιες του συνεδριου στο οποιο μετεχουν περιπου 5. 200 συνεδροι, αρχισαν με ομιλια του Γραμματεα της απερχομενης Κεντρικης Επιτροπης, Κωστα Σκανδαλιδη.

Την υποψηφιοτητα του για το αξιωμα του Προεδρου στο ΠΑΣΟΚ, ανακοινωσε το μεσημερι ο Πρωθυπουργος, Κωστας Σημιτης κατα την ομιλια του στο συνεδριο του κομματος. Παραλληλα ο κ. Σημιτης επεσημανε οτι εφοσον δεν εκλεγει Προεδρος θα παραιτηθει απο Πρωθυπουργος. Προτεινε δε, οποιος εκλεγει Προεδρος να γινει Πρωθυπουργος. Ο κ. Σημιτης τονισε οτι ο πρωθυπουργος και ο προεδρος του ΠΑΣΟΚ, πρεπει να ταυτιζονται προκειμενου να εξασφαλιστει το ενιαιο της τελικης ευθυνης του συντονισμου και η δραστηριοποιηση των οργανων. Τα πολυκεφαλα σχηματα, ειπε, ειναι συνταγες εκλογικης αποτυχιας. Ο κ. Σημιτης εκανε αναφορα σε καθαρες λυσεις και προσθεσε πως πρεπει να γινει ξεκαθαρο, οτι στο κινημα δεν υπαρχουν διαφοροι πολοι εξουσιων που αλληλοαναιρουνται και οτι δεν μπορει να υπαρχουν διαφορετικες πολιτικες της κυβερνησης και του ΠΑΣΟΚ. Χαρακτηρισε αβασιμα τα περι συγκεντρωτισμου τονιζοντας πως η κυβερνηση εδωσε ενα παραδειγμα οτι οι συλλογικες λειτουργιες ειναι εφικτες. Τονισε οτι αυτες ειναι ανησυχιες για τις οποιες δεν αισθανεται κατανοηση οταν οπως ειπε, προερχονται απο μια πλευρα της οποιας η συμπεριφορα χαρακτηριζοταν απο συγκεντρωτισμο, συστηματικη γελοιοποιηση της συλλογικοτητας και αδιαφανεις διαδικασιες. Στο σημειο αυτο της ομιλιας του κ. Σημιτη, δημιουργηθηκε ενταση μεταξυ συνεδρων, οι οποιοι τον διεκοπταν με συνθηματα. Ο κ. Σημιτης επεσημανε οτι οι οποιες αποφασεις του συνεδριου θα αποτελεσουν δεσμευση για τον ιδιο οπως επισης και για ολα τα μελη του Κινηματος. Ετσι, προσθεσε, αποκαθιστουμε την ενοτητα μεσα στο χωρο με διαλογο και συνθεση.

Πρεπει, τονισε ο κ. Σημιτης να μεινει ζωντανο το οραμα που δημιουργηθηκε πριν απο 22 χρονια και το συνεδριο, ειναι το οροσημο της νεας μεγαλης αλλαγης που θα δωσει νεα προοπτικη. Δεν θα αναμετρηθουμε ειπε, σε ενα αγονο και φατριαστικο αγωνα, αλλα θα αναμετρηθουμε με την ιστορια. Το συνεδριο, επεσημανε, δεν ειναι η αρχη του τελους για το ΠΑΣΟΚ, οπως υποστηριζουν ορισμενοι. Μας αδικει προσθεσε, η εικονα οτι προτασσουμε τα προσωπικα μας συμφεροντα. Εχουμε, ειπε ο κ. Σημιτης, την ιστορικη ευθυνη να ειναι το συνεδριο αυτο η αρχη μιας νεας νικηφορου εποχης στο τιμονι των εξελιξεων. Στους 16 μηνες, προσθεσε, που απομενουν μεχρι τις εκλογες, εχουμε να επιτελεσουμε μεγαλο εργο, για να εξασφαλισουμε στη συνεχεια τη νικη. Ο κ. Σημιτης, αναφερθηκε στην οργανωση και λειτουργια του κομματος. Τονισε οτι το Εκτελεστικο Γραφειο πρεπει να αποτελει ενιαιο κεντρο διαμορφωσης των πολιτικων αντιληψεων και δεν θα πρεπει, οπως ειπε, να υπαρχουν παραλληλα, αλλες αδιαφανεις εξουσιες. Πρεπει, τονισε να ξεπεραστουν συλλογικα εμπεδομενες νοοτροπιες και λογικες. Η Κεντρικη Επιτροπη ειπε, οφειλει να ειναι οργανο αποφασης πολιτικης και οχι χωρος συζητησεων.

Ο Πρωθυπουργος, αναφερθηκε στα εθνικα μας θεματα και ειδικοτερα στις τουρκικες προκλησεις καθως και στην κριση στα Ιμια. Μιλησε για ανομους στοχους της Τουρκιας. Η Ελλαδα, ειπε, μενει σταθερα προσηλωμενη στην επιδιωξη της ειρηνης στην περιοχη. Τονισε οτι λαος και ενοπλες δυναμεις, θα διασφαλισουν τη χωρα απο καθε επιβολη. Επισης, μιλησε για την προκληση της ισοτιμης θεσης της χωρας μας στις διαδικασιες της Ευρωπαικης Ενωσης. Ο Πρωθυπουργος στην αρχη της ομιλιας του ειπε οτι στο συνεδριο ειναι παρων και το νιωθουμε, η μορφη του Ανδρεα Παπανδρεου. Ειχαμε την τυχη, προσθεσε να περπατησουμε και να συστρατευθουμε και ειμαστε ευγνωμονες για το προνομιο αυτο.

Ο Γραμματεας του ΠΑΣΟΚ, Κωστας Σκανδαλιδης σε συνεντευξη του στο "ΕΘΝΟΣ" προτεινει συλλογικο ηγετικο σχημα. Τονιζει οτι εκτος απο τον Προεδρο το Συνεδριο θα μπορουσε να προβλεψει θεσεις αντιπροεδρου με συγκεκριμενα και αυστηρα οριοθετημενα ειδικα καθηκοντα. Χαρακτηριζει λυτρωτικη εξελιξη μια συμφωνια Σημιτη- Τσοχατζοπουλου, εστω και την τελευταια, οπως σημειωνει, στιγμη. Καθοριστικη για την πορεια των εξελιξεων της μελλοντικης πορειας του ΠΑΣΟΚ, αναμενεται να ειναι η σταση των κυριων Αρσενη και Λαλιωτη. Το πρωι, συνεδριασε το Εκτελεστικο Γραφειο του Κινηματος, σε μια τελευταια προσπαθεια να βρεθει συμβιβαστικη λυση οσον αφορα τη νεα δομη στην ηγεσια του ΠΑΣΟΚ. Επισης συζητηθηκαν οι τελευταιες λεπτομερειες του συνεδριου και διαδικαστικα θεματα και η σειρα με την οποια θα διεξαχθουν οι ψηφοφοριες.

Για σημερα εχει προγραμματιστει ενα ειδικο αφιερωμα στον Ανδρεα Παπανδρεου, ενω εξω απο το σταδιο κυματιζουν μεσιστιες δυο σημαιες, μια ελληνικη και μια του ΠΑΣΟΚ.

Κανονικα και χωρις προβληματα συνεχιστηκαν και σημερα οι γενικες εξετασεις. Οι υποψηφιοι της τεταρτης δεσμης διαγωνιστηκαν στην Ιστορια ενω χαρακτηρισαν τα θεματα ευκολα και αναμενομενα. Αυριο οι υποψηφιοι της πρωτης και δευτερης δεσμης θα διαγωνιστουν στη Φυσικη και της τριτης στα Λατινικα.

Δεκαεξι ατομα τραυματιστηκαν ελαφρα οταν αστικο λεωφορειο το οποιο εκτελουσε το δρομολογιο Λουτσας-Αθηνας συγκρουστηκε νωρις το πρωι με απορριματοφορο στην Αγια Παρασκευη, στο υψος της ΕΡΤ στην Αθηνα. Οι τραυματιες μεταφερθηκαν στο Λαικο Νοσοκομειο και στο ΚΑΤ οπου τους παρασχεθηκαν οι πρωτες βοηθειες.

Στο μεταξυ, φορτηγο αυτοκινητο ανατραπηκε και επεσε στη σιδηροδρομικη γραμμη Αθηνων-Πατρων κοντα στο Αιγιο, χωρις ευτυχως να παθει τιποτα ο οδηγος του, Χαραλαμπος Παλαιοθοδωρος, 24 ετων απο τη Ζακυνθο. Η συγκοινωνια των τρενων διακοπηκε για μια περιπου ωρα.

Αυτοκτονησε το πρωι ο στρατιωτης Καταδρομων Αντωνιος Σαραντοπουλος του Νικολαου, 19 ετων απο το Κερατσινι που υπηρετουσε στο Κεντρο Εκπαιδευσης Ειδικων Δυναμεων στο Μεγαλο Πευκο. Ο στρατιωτης εκτελουσε υπηρεσια σκοπου οταν γυρω στις 4 τα ξημερωματα εδωσε τελος στη ζωη του. Για το θεμα διενεργειται ενορκη διοικητικη εξεταση.

Νεο πληγμα στα ελληνοαλβανικα κυκλωματα διακινησης ναρκωτικων καταφεραν οι αστυνομικες αρχες με τη συλληψη σημερα στην περιοχη Φλωρινας πεντε Αλβανων που επιχειρησαν να μεταφερουν στην Ελλαδα δεκατεσσερα κιλα χασις. Οι νεαροι Αλβανοι μετεφεραν το χασις απο το χωριο Μπιλιστα οπου συμφωνα με τις πληροφοριες των αστυνομικων αρχων καλλιεργειται συστηματικα ινδικη καναβις και το προοριζαν για την Αθηνα. Η συλληψη τους εγινε κοντα στο χωριο Τριγωνο απο αντρες των μεταβατικων αποσπασματων της αστυνομιας, υστερα απο πληροφοριες για το θεμα που ειχαν περιελθει στις αρχες.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νεο γυρο συνομιλιων με τον ισλαμιστη ηγετη Νετσμεντιν Ερμπακαν ειναι πιθανον να εχει η πρωην Πρωθυπουργος της Τουρκιας, Τανσου Τσιλερ στο πλαισιο των προσπαθειων που καταβαλονται για το σχηματισμο κυβερνησης στη χωρα. Οπως δηλωσε ο εκπροσωπος του κομματος του Ορθου Δρομου, η συναντηση αναμενεται να γινει σημερα. Στελεχη του κομματος, υποστηριζουν οτι οι δυο πλευρες ειναι αρκετα κοντα στην επιτευξη μιας συμφωνιας με βαση την εκ περιτροπης αναληψη της πρωθυπουργιας απο τον Ερμπακαν και την Τσιλερ.

Χιλιαδες τουρκοι στρατιωτες, με την υποστηριξη ελικοπτερων τυπου "Κομπρα", εισεβαλαν σημερα στο βορειο Ιρακ καταδιωκοντας ανταρτες του Εργατικου Κομματος του Κουρδισταν, μετεδωσε το πρακτορειο Ανατολη. Στην επιχειρηση μετεχουν δωδεκα ταγματα κομμαντος και μεγαλος αριθμος μελων των ειδικων δυναμεων της τουρκικης αστυνομιας.

Δυο αγνωστες μεχρι σημερα οργανωσεις εχουν αναλαβει την ευθυνη για την βομβιστικη επιθεση στην αμερικανικη αεροπορικη βαση του Νταχραν στη Σαουδικη Αραβια, κατα την οποια εχασαν τη ζωη τους 19 αμερικανοι στρατιωτες και τραυματιστηκαν περισσοτερα απο 400 ατομα. Αγνωστος που δηλωσε οτι εκπροσωπει την οργανωση "Χεζμπολλαχ του Κολπου" τηλεφωνησε σε διεθνες ειδησεογραφικο πρακτορειο στο Ντουμπαι και ανελαβε την ευθυνη για την επιθεση. Προειδοποιησε μαλιστα οτι θα υπαρξουν και αλλες επιθεσεις. Νωριτερα ειχε διεκδικησει την ευθυνη και μια αλλη οργανωση- "η Λεγεωνα του μαρτυρος Αμπντουλαχ αλ Χουζαιφι". Στο μεταξυ, οι ειδικοι του ΦΒΙ αρχισαν ηδη να εξεταζουν τα συντριμμια κυριως του παγιδευμενου βυτιοφορου σε μια προσπαθεια να ανακαλυψουν την ταυτοτητα των δραστων. Το οχημα ειχε παγιδευτει με εναμισυ τοννου εκρηκτικων.

Ο ισραηλινος πρωθυπουργος Βενιαμιν Νετανιαχου καλεσε σημερα τη διεθνη κοινοτητα ν'αντιδρασει κατα της Συριας, επειτα απο τη χθεσινη επιθεση που εξαπελυσε παλαιστινιακη οργανωση, η οποια εδρευει στη Δαμασκο, και προκαλεσε το θανατο τριων ισραηλινων στρατιωτων. Η Συρια οφειλει να γνωριζει οτι θα πρεπει να πληρωσει ενα πολιτικο τιμημα αν συνεχισει μια τετοια πολιτικη", κατεληξε ο ισραηλινος πρωθυπουργος.

Στο διαχωρισμο τους απο την υπολοιπη Βοσνια εξακολουθουν να προσανατολιζονται οι Σερβοι της Βοσνιας και η μετεγκατασταση των Σερβων του Σεραγεβο στην περιοχη του Μπερτσκο συνηγορει στην προθεση τους αυτη, αναφερει εκθεση του ΟΗΕ που δημοσιευθηκε στη Νεα Υορκη. Στην εκθεση του Γ.Γ. του Οργανισμου Μπουτρος Γκαλι, τονιζεται οτι οι προσπαθειες των εκπαιδευτων της αστυνομικης δυναμης του ΟΗΕ "δεν προκειται να εχουν πολλες πιθανοτητες επιτυχιας" εαν οι τοπικες αστυνομικες αρχες "εξακολουθησουν τις διακρισεις, την τρομοκρατια, τις βιαιοπραγιες και τις απειλες κατα των πολιτων που δεν ανηκουν στην δικη τους εθνοτητα". Υπευθυνοι για την κατασταση αυτη καθιστανται οι Σερβοι και οι Κροατες της Βοσνιας.

Διεξαγεται σημερα στη Λυων της Γαλλιας, η ετησια συναντηση των Επτα πιο αναπτυγμενων χωρων του κοσμου. Στη διαρκεια της συνοδου αναμενεται να εκφραστει υποστηριξη προς τον Προεδρο της Ρωσιας Μπορις Γιελτσιν στη μαχη του για την ανανεωση της θητειας του στις επαναληπτικες προεδρικες εκλογες με αντιπαλο τον κομμουνιστη Γεναντι Ζουγκανωφ. Στη Μοσχα, ο Προεδρος Γελτσιν δηλωσε ετοιμος για διαλογο και εξεφρασε την αντιθεση του στη διαιρεση της Ρωσιας σε "κοκκινους" και "λευκους".

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Γερμανια και η Τσεχια προκριθηκαν στον τελικο του Ευρωπαικου πρωταθληματος 1996, που θα διεξαχθει την Κυριακη στο σταδιο Γουεμπλει του Λονδινου, αφου επικρατησαν χθες στους ημιτελικους της διοργανωσης, που κριθηκαν και οι δυο στα πεναλτυ. Αργα χθες το βραδυ στο Γουεμπλει η Γερμανια νικησε 6-5 στα πεναλτυ την Αγγλια, αφου ο κανονικος αγωνας και η παραταση εληξαν 1-1. Νωριτερα, στο "Ολντ Τραφορντ" του Μαντσεστερ η Τσεχια επικρατησε 6-5 στα πεναλτι της Γαλλιας, ενω ο κανονικος αγωνας και η παραταση εληξαν χωρις τερματα.

Ο Πολωνος διεθνης ποδοσφαιριστης της Λεγκια Βαρσοβιας, Λεσεκ Πις, ειναι ο δευτερος ξενος που αποκτα ο ΠΑΟΚ ς αυτη τη μεταγραφικη περιοδο. Ο 31 ετων Πις, ηρθε χθες το βραδυ στη Θεσσαλονικη, συζητησε και συμφωνησε σε ολα με τους παραγοντες του ΠΑΟΚ και σημερα θα υπογραψει το συμβολαιο του, ενω ο Σουηδος προπονητης του ΠΑΟΚ, Γκουντερ Μπενγκτσον, επιστρεφει αυριο στη Θεσσαλονικη και θα καταστρωσει τα σχεδια του για την προετοιμασια της ομαδας.

Στο ΝΒΑ θα συνεχισουν κατα πασα πιθανοτητα την καριερα τους οι δυο μπασκετμπολιστες του ΠΑΟΚ που μετειχαν στα φετινα ντραφτ αφου επιλεχθηκαν σε αρκετα υψηλες θεσεις και απο ομαδες που φαινονται διατεθειμενες να ικανοποιησουν τις οικονομικες απαιτησεις τους. Ο 20-χρονος διεθνης σεντερ Ευθυμης Ρεντζιας επιλεχθηκε απο τους Ντενβερ Ναγκετς, που ειχαν την 23-η σειρα επιλογης, ενω ο 18-χρονος φοργουορντ Πρεντραγκ Στογιακοβιτς, που εχει παρει την Ελληνικη υπηκοοτητα, επιλεχθηκε απο τους Σακραμεντο Κινγκς στην 14-η θεση του πινακα επιλογης.

Αλλοι τρεις Ευρωπαιοι μπασκετμπολιστες συμπεριληφθηκαν στην πρωτη 25-αδα των ντραφτ. Ο Ουκρανος σεντερ Βιταλι Ποταπενκο, που επιλεχθηκε στην 12-η θεση απο τους Καβαλιερς του Κλιβελαντ, ο Λιθουανος σεντερ Ζιντρουνας Ιλγκαουσκας, που επιλεχθηκε στο Νο 20 και παλι απο το Κλιβελαντ και ο Εσθονος φοργουορντ Μαρτιν Μουουρσεπ, που επελεγη στο Νο 25 απο τους Γιουτα Τζαζ. Το δικαιωμα να επιλεξουν πρωτοι στα φετινα ντραφτ ειχαν οι ``Σιξερς`` της Φιλαδελφεια, που διαλεξαν τον 21 ετων ποιντ-γκαρντ του πανεπιστημιου του Τζορτζταουν Αλεν Ιβερσον, το υψος του δεν ξεπερνα τα 1. 83 μετρα.

Τα δυο νεα μεταγραφικα αποκτηματα της, τον Ιταλο Μαριο Μπονι και τον Ολλανδο Μαικ Ναχαρ, παρουσιασε στους δημοσιογραφους η διοικηση της ομαδας μπασκετ του Αρη. Παραλληλα, ο προεδρος της ομαδας τονισε πως η ενισχυση του Αρη θα συνεχιστει με την αποκτηση δυο ακομη παικτων, ο ενας απο τους οποιους θα ειναι, κατα πασα πιθανοτητα, ο Γιωργος Μασλαρινος του ΒΑΟ.

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Νεφωσεις με σποραδικες βροχες η καταιγιδες αναμενονται κυριως απο το απογευμα στη δυτικη και βορεια χωρα. Στην υπολοιπη Ελλαδα ο καιρος ειναι σχεδον αιθριος. Οι ανεμοι πνεουν μετριοι εως ισχυροι. Η θερμοκρασια φθανει στα δυτικα και βορεια τους 30 βαθμους, στα υπολοιπα ηπειρωτικα τους 36 και στα νησια του Αιγαιου τους 35 βαθμους Κελσιου. Για αυριο στην κεντρικη και βορεια χωρα προβλεπονται λιγες νεφωσεις που τις μεσημεριανες και απογευματινες ωρες θα πυκνωσουν και θα σημειωθουν λιγες προσκαιρες βροχες η καταιγιδες στα βορεια. Στην υπολοιπη χωρα προβλεπεται σχεδον αιθριος καιρος. Οι ανεμοι θα πνεουν μετριοι εως ισχυροι και τοπικα στα πελαγη πολυ
Cosmos (ELOT 928) Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
kosmos2html v1.00 run on Thursday, 27 June 1996 - 19:41:56