Browse through our Interesting Nodes on Religion in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cosmos Nea - Eidhseis (Oct. 03)

Cosmos (ELOT 928) Directory - Previous Article - Next Article

From: G.A.E.P.I.S. <http://www.gaepis.org>

* Προσφορα του μη κερδοσκοπικου οργανισμου Μεσων Ενημερωσης G.A.E.P.I.S.*

* cosmos@panix.com - Tel 718 728-1500, P.O. Box 828 Suffern, NY 10901 *


  • Κορυφωνονται οι ζυμωσεις και οι εσωκομματικες διεργασιες στη Νεα Δημοκρατια ενοψει της αυριανης εκλογης του νεου προεδρου.
  • Συνεχεις συναντησεις εχουν απο το πρωι οι κ. Εβερτ και Σουφλιας με στελεχη του κομματος.
  • Ο Γεωργιος Ραλλης ταχθηκε με δηλωση του εμμεσως πλην σαφως υπερ του κ. Σουφλια.
  • Συνεχιζονται και σημερα οι κινητοποιησεις των ψαραδων ς` ολη τη χωρα, ενω σε εξελιξη βρισκεται συσκεψη στο Υπουργειο Οικονομικων.
  • Διαδοχικες συναντησεις εχει ο πρωθυπουργος για το θεμα της Ολυμπιαδας του 2004, την πορεια των μεγαλων εργων και την κατασκευη του Μετρο στην Αθηνα.
  • Στην Αθηνα συναντηθηκαν το μεσημερι οι υπουργοι Εθνικης Αμυνας Ελλαδας και Κυπρου κ. Τσοχατζοπουλος και Ηλιαδης.
  • Με το προεδρειο του ΣΕΒ συναντηθηκε ο Μιλτιαδης Παπαιωαννου, ενω ο Γιαννος Παπαντωνιου συναντηθηκε με το προεδρειο της ΑΔΕΔΥ.
  • Κορυφωνεται η κριση στη Μεση Ανατολη καθως απεβησαν ακαρπες οι συνομιλιες στην Ουασιγκτον μεταξυ Ισραηλινων και Παλαιστινιων.
  • Απεργια πεινας κηρυξαν 70 κρατουμενοι σε δυο φυλακες της Τουρκιας.
  • Ετοιμος για τη δευτερη νικη αποψε ο Ολυμπιακος στο Βελγιο με τη Σαρλερουα στο πλαισιο της ευρωλιγκα.


ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Τα αποτελεσματα της επισκεψης του πρωθυπουργου Κωστα Σημιτη στην Κυπρο και η αυριανη μεταβαση του στο Δουβλινο για τη συναντηση Κορυφης της Ευρωπαικης Ενωσης αποτελεσαν τα βασικα θεματα στη σημερινη ενημερωση του κυβερνητικου εκπροσωπου. Για την επισκεψη Σημιτη στην Κυπρο, ο κ. Ρεππας ειπε οτι συζητηθηκαν με την ηγεσια της Μεγαλονησου ολες οι πτυχες του θεματος καθως και τα σημερινα δεδομενα. Επεσημανε οτι επιβεβαιωθηκε η συγκλιση των δυο κυβερνησεων στους χειρισμους που γινονται στο Κυπριακο σε αυτη τη φαση, συμφωνηθηκε να ενθαρρυνθει η Διεθνης Κοινοτητα να αναλαβει πρωτοβουλιες για το Κυπριακο και επιβεβαιωθηκε οτι πρεπει να δοθει δικαιη και βιωσιμη λυση στο πλαισιο του ΟΗΕ.

Συμφωνηθηκε επισης η ενταξιακη πορεια της Κυπρου στην Ευρωπαικη Ενωση να συνεχιστει με ενταση των προσπαθειων και επιβεβαιωθηκε οτι το δογμα του ενιαιου αμυντικου χωρου Ελλαδας-Κυπρου αποτελει ακρογωνιαιο λιθο της αμυντικης πολιτικης των δυο χωρων που πρεπει να εμπλουτιστει και να αναπτυχθει περαιτερω. Η Κυπριακη Κυβερνηση, ειπε ο κ. Ρεππας, θα παρακολουθει στενα το θεμα των εγκλωβισμενων στα κατεχομενα και των αγνοουμενων και θα προβει σε διαβηματα στους διεθνεις οργανισμους. Τελος, επιβεβαιωθηκε οτι το Κυπριακο αποτελει θεμα υψιστης προτεραιοτητας για την ελληνικη εξωτερικη πολιτικη.

Αναφερομενος στις διεθνεις πρωτοβουλιες για το Κυπριακο ο εκπροσωπος ανεφερε το ενδιαφερον της κυβερνησης των ΗΠΑ στο να δοθει αυξημενη ταχυτητα στο θεμα, καθως επισης και το γεγονος οτι οι πρεσβεις της Βρετανιας, της Γαλλιας και της Γερμανιας, εκδηλωσαν το ενδιαφερον τους στο προεδρο Κληριδηγια αναληψη πρωτοβουλιας προωθησης του Κυπριακου.

Για το θεμα της μεταβασης του κ. Σημιτη στο Δουβλινο, ο υπουργος Τυπου σημειωσε οτι τα θεματα που θα συζητηθουν στη Συνοδο Κορυφης θα ειναι η πορεια της Διακυβερνητικης Διασκεψης, οι εξελιξεις στη Ρωσια και στις χωρες του πρωην ανατολικου συνασπισμου ενω θα γινει ενημερωση για τις γενικοτερες δραστηριοτητες της Ιρλανδικης προεδριας. Για το ενδεχομενο συναντησης του κ. Σημιτη με αλλους ηγετες στο περιθωριο της συναντησης Κορυφης ο κ. Ρεππας ειπε οτι ειναι πιθανον , δεν ειναι ομως, προγραμματισμενο.

Κορυφωνονται οι ζυμωσεις και οι εσωκομματικες διεργασιες στη Νεα Δημοκρατια ενοψει της αυριανης εκλογης του νεου προεδρου του κομματος. Οι δυο πλευρες τις τελευταιες ωρες εντεινουν τις επαφες τους με βουλευτες αλλα και εκλεκτορες προκειμενου να εξασφαλιστει η ψηφος των αναποφασιστων. Παντως τοσο ο Μιλτιαδης Εβερτ οσο και ο Στεφανος Μανος, οι οποιοι απο το πρωι εχουν διαδοχικες επαφες με στελεχη του κομματος εκφραζουν αισιοδοξια για το αποτελεσμα. Τα επιτελεια τους εξακολουθουν να κανουν διαφορετικες εκτιμησεις για τον αριθμο των βουλευτων και των εκλεκτορων που επηρεαζουν. Η πλευρα Εβερτ εκτιμα οτι θα συγκεντρωσει 120 ψηφους. Υπολογιζουν οτι θα τον ψηφισουν 73 βουλευτες και ευρωβουλευτες και 47 τουλαχιστον εκλεκτορες. Στην αλλη πλευρα εκτιμαται οτι ο κ. Σουφλιας θα παρει τουλαχιστον 105 ψηφους, δηλαδη 65 απο την κοινοβουλευτικη ομαδα και 40 απο τους εκλεκτορες. Ομως συνολικα αυριο θα ψηφισουν 193 ατομα. Αυτο σημαινει οτι 32 περιπου εκλεκτορες και βουλευτες, που υπολογιζονται και απο τις δυο πλευρες αναμενεται να κρινουν το αποτελεσμα. Στην αυριανη συνεδριαση, που θα αρχισει στις 10. 00 το πρωι στα κεντρικα γραφεια του κομματος στη Ρηγιλλης θα ψηφισουν οι 108 βουλευτες και οι εννεα ευρωβουλευτες, καθως και οι 76 κομματικοι εκλεκτορες.

Το βραδι προκειται να προβει σε δηλωση ο κ. Εβερτ σχετικα με την αυριανη ψηφοφορια. Το πρωι ο πρωην πρωθυπουργος Γεωργιος Ραλλης ταχθηκε με δηλωση του εμμεσως πλην σαφως υπερ του κ. Σουφλια τονιζοντας οτι οι εκλεκτορες και οι βουλευτες πρεπει να εκλεξουν τον υποψηφιο που εγκρινει η πλειοψηφια των 2. 5 εκατομμυριων ψηφοφορων της Νεας Δημοκρατιας. Μονον ετσι προσθεσε, υπαρχει ελπιδα να καλυφθει το χασμα που εχει ανοιξει. Χθες ανακοινωσε και επισημα την υποστηριξη του στον κ. Εβερτ ο αντιπροεδρος του κομματος Γιαννης Βαρβιτσιωτης, ενω ο πρωην υπουργος Μιχαλης Παπακωνσταντινου εξεφρασε την υποστηριξη του στον κ. Σουφλια.

Συνεχιζονται και σημερα οι κινητοποιησεις των ιδιοκτητων των αλιευτικων σκαφων ς ολη τη χωρα, οι οποιοι ζητουν τη μειωση του αφορολογητου στα καυσιμα. Στο λιμανι του Πειραια παραμενουν δεμενα σε προβλητες αλιευτικα σκαφη, τα οποια ομως δεν παρεμποδιζουν την κινηση των αλλων πλοιων. Αποκλεισμενα ειναι απο το πρωι τα λιμανια της Πατρας και του Βολου, ενω δεν υπαρχουν προβληματα στο λιμανι της Θεσσαλονικης, οπου αλιευτικα σκαφη εχουν αποκλεισει μονο την ανατολικη εισοδο του λιμανιου. Στο μεταξυ σε εξελιξη ειναι στο υπουργειο Οικονομικων συσκεψη, υπο την προεδρια του υφυπουργου Γιωργου Δρυ, με τη συμμετοχη εκπροσωπων των ψαραδων και αρμοδιων παραγοντων, οπου εξεταζεται το προβλημα, που εχει ανακυψει.

Οι λεπτομερειες για τη διεκδικηση διεξαγωγης των Ολυμπιακων Αγωνων του 2004 απο την Ελλαδα εξεταστηκαν κατα τη συναντηση που ειχε το μεσημερι ο πρωθυπουργος Κωστας Σημιτης με τον αναπληρωτη υπουργο Εξωτερικων Γιωργο Παπανδρεου, τον υφυπουργο Αθλητισμου Ανδρεα Φουρα και την προεδρο της επιτροπης διεκδικησης Γιαννα Αγγελοπουλου - Δασκαλακη. Αργα το μεσημερι ο κ. Σημιτης θα συναντηθει με τον υπουργο ΠΕΧΩΔΕ Κωστα Λαλιωτη, προκειμενου να ενημερωθει για τα προβληματα που εχουν ανακυψει στην κατασκευη του Μετρο στην Αθηνα καθως και την πορεια των μεγαλων εργων. Το πρωι ο πρωθυπουργος συναντηθηκε με τον Αποστολο Κακλαμανη.

Συνεχιζονται οι επαφες της κυβερνησης με κοινωνικους φορεις ενοψει της καταρτισης του προυπολογισμου του 1997. Το πρωι ο υπουργος Εργασιας Μιλτιαδης Παπαιωαννου συναντηθηκε με το προεδρειο του Συνδεσμου Ελληνικων Βιομηχανιων, ενω το μεσημερι ο υπουργος Εθνικης Οικονομιας και Οικονομικων Γιαννος Παπαντωνιου με το προεδρειο της ΑΔΕΔΥ.

Θεματα που αφορουν την αμυντικη θωρακιση της Κυπρου και ειδικοτερα τα επομενα βηματα του δογματος του Ενιαιου Αμυντικου Χωρου, εξετασαν το μεσημερι στην Αθηνα οι υπουργοι Εθνικης Αμυνας της Ελλαδας και της Κυπρου, κυριοι Τσοχατζοπουλος και Ηλιαδης. Στη συναντηση συζητηθηκαν επισης λεπτομερειες των ασκησεων "Νικηφορος" και "Τοξοτης" της Εθνικης Φρουρας και των ελληνικων δυναμεων, που αρχιζουν αυριο. Σημειωνεται οτι η επισκεψη στην Αθηνα του κ. Ηλιαδη εγινε μια μολις ημερα μετα την ολοκληρωση του ταξιδιου του πρωθυπουργου Κωστα Σημιτη στην Κυπρο. Ο πρωθυπουργος διαμηνυσε οτι ο διαλογος με την Τουρκια για τα κυριαρχικα δικαιωματα της χωρας δεν ειναι εφικτος, ενω στο ανακοινωθεν που εκδοθηκε μετα τη συναντηση των κυριων Σημιτη και Κληριδη, τονιζεται η ετοιμοτητα της ελληνοκυπριακης πλευρας για εναρξη διαπραγματευσεων αφου προηγηθει καταλληλη προετοιμασια για ουσιαστικη προσεγγιση επι των βασικων αρχων.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνεχιζεται η κριση στην ειρηνευτικη διαδικασια στη Μεση Ανατολη καθως οι διημερες συνομιλιες μεταξυ Ισραηλινων και Παλαιστινιων στην Ουασιγκτον, δεν καταφεραν να λυσουν τις διαφορες των δυο πλευρων. Οι διαπραγματευτες παντως συμφωνησαν να επαναλαβουν την προσεχη Κυριακη τις συνομιλιες τους στη Λωριδα της Γαζας, με επικεντρο το ζητημα της αποχωρησης των Ισραηλινων στρατευματων απο τη Χεβρωνα. Την ιδια ωρα ο Ισραηλινος στρατος τεθηκε σε κατασταση επιφυλακης καθως εκφραζονται φοβοι για νεες ταραχες. Εκπροσωπος της Ισλαμιστικης οργανωσης Χαμας μιλησε για νεο κυμα βιας. Η Ισραηλινη κυβερνηση χαρακτηρισε επιτυχημενη τη συνοδο κορυφης και εκπροσωπος της τονισε οτι υιοθετηθηκαν ολες οι Ισραηλινες απαιτησεις. Απο την πλευρα τους παντως οι Παλαιστινιοι, μιλησαν για αποτυχια της συνοδου που προκειται να βυθισει την περιοχη στη δινη της αναστατωσης.

Η Ελληνικη Κυβερνηση θεωρει ως ενα θετικο πρωτο βημα τη συναντηση Νετανιαχου - Αραφατ, στην Ουασιγκτον. Οπως δηλωσε ο εκπροσωπος του υπουργειου Εξωτερικων, Κωνσταντινος Μπικας, η Κυβερνηση θεωρει πως θα πρεπει ν' ακολουθησουν και αλλες ουσιαστικες ενεργειες ετσι , ωστε ``να εισελθει και παλι σε κινηση`` η ειρηνευτικη διαδικασια στη Μεση Ανατολη.

Το ρολο του ισχυρου ανδρα του Κρεμλινου στρατηγου Αλεξαντερ Λεμπεντ εξηρε ο Ρωσος προεδρος Μπορις Γιελτσιν σε ραδιοφωνικο του μηνυμα. Ο Ρωσος προεδρος τονισε οτι ο Λεμπεντ, εφερε εις περας τη διαταγη του να θεσει τερμα στον πολεμο της Τσετσενιας. Παραλληλα ο Γιελτσιν καλεσε την κυβερνηση να λαβει συγκεκριμενα μετρα για να επιλυσει τα οικονομικα προβληματα που απασχολουν τον τελευταιο καιρο το στρατευμα. Στο μεταξυ σημερα στη Μοσχα ο ηγετης των τσετσενων αυτονομιστων Ζελιμχαν Γιανταρμπιγιεφ θα εχει συνομιλιες με τον πρωθυπουργο Βικτορ Τσερνομιρντιν.

Απεργια πεινας επ' αοριστον κηρυξαν τουλαχιστον 70 κρατουμενοι σε δυο φυλακες υψιστης ασφαλειας στην επαρχια Ερζερουμ της Τουρκιας, διαμαρτυρομενοι για τις συνθηκες κρατησης τους. Αλλοι 80 κρατουμενοι εχουν προβει σε εκδηλωσεις διαμαρτυριας σε φυλακη της επαρχιας Τσανακαλε, ενω ενας ακομα κρατουμενος σε φυλακη της επαρχιας Μπατμαν αυτοπυρποληθηκε και βρισκεται σε κρισιμη κατασταση. Οι κρατουμενοι ζητουν απο την κυβερνηση να υλοποιησει τις υποσχεσεις που ειχε δωσει τον Ιουλιο, μετα το θανατο απο απεργια πεινας 12 πολιτικων κρατουμενων σε διαφορες φυλακες της χωρας.

Στο μεταξυ εφετειο στην Αγκυρα ακυρωσε σημερα αρκετες καταδικαστικες αποφασεις που επιβληθηκαν απο δικαστηρια εναντιον τουρκων φανατικων μουσουλμανων για το μακελειο στη Σεβαστεια, τον Ιουλιο του 1994 οπου 37 ατομα ειχαν καει ζωντανα. Το εφετειο ακυρωσε τις καταδικαστικες αποφασεις ορισμενων ισλαμιστων, εκτιμωντας οτι η υποθεση τους επρεπε να ειχε εξεταστει με βαση το αρθρο 146 τουρκικου ποινικου κωδικα, που χαρακτηριζει τις πραξεις τους ως ισλαμικη εξεγερση.

Οι προεδροι της Σερβιας Σλομπονταν Μιλοσεβιτς και της Βοσνιας Αλια Ιζετμπεκοβιτς συναντηθηκαν σημερα στο Παρισι σε μια προσπαθεια περαιτερω βελτιωσης των σχεσεων των δυο χωρων και ενισχυσης της ειρηνευτικης διαδικασιας που απορρεει απο τις συμφωνιες του Ντειτον. Οι δυο ηγετες προκειται να εχουν χωριστες συναντησεις με τον Γαλλο προεδρο Ζακ Σιρακ.

Η βρετανη η οποια αποφασισε να κυοφορησει οκτυμαδα παρα την αντιθετη γνωμη των γιατρων, απεβαλε χθες και τα υπολοιπα τεσσερα εμβρυα. Η 31ετων Αλγουντ αποφασισε να κυοφορησει τα οκταδυμα παρα την ενημερωση των γιατρων οτι κατι τετοιο ειναι στατιστικα απιθανο και πως εαν τελικα ολοκληρωνονταν η κυηση, τα μωρα θα ειχαν σοβαρες ανωμαλιες. Η Αλγουντ εμεινε εγκυος μετα απο θεραπεια με πολυ ισχυρα φαρμακα και ορμονες. Σημειωνεται οτι ειχε φροντισει να πουλησει σε γνωστη βρετανικη εφημεριδα εναντι ενος εκατομμυριου στερλινων τα δικαιωματα για τη δημοσιευση ολων των σχετικων φωτογραφιων απο τη γεννηση και την αναπτυξη των οκταδυμων.

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δυσκολη μαχη δινει αποψε ο Ολυμπιακος στο Βελγιο κοντρα στη Σαρλερουα για την 3η ημερα της Ευρωλιγκας. Οι "ερυθρολευκοι", που εχουν εις βαρος τους την εντος εδρας ηττα που γνωρισαν στην πρεμιερα της διοργανωσης απο την Αλμπα Βερολινου, δεν πρεπει να χασουν απο τη Βελγικη ομαδα, για να παρουν και παλι το προβαδισμα στα προγνωστικα για την καταληψη μιας εκ των τριων πρωτων θεσεων του ομιλου τους, που εξασφαλιζει ευνοικοτερους αντιπαλους στη δευτερη φαση της διοργανωσης. Ο αγωνας θα αρχισει στις 9. 00 το βραδυ και θα μεταδοθει απ' ευθειας τηλεοπτικα απο τον ΑΝΤΕΝΝΑ.

Χθες, για την ιδια διοργανωση, ο Παναθηναικος εχασε στο κλειστο γηπεδο των Ολυμπιακων Εγκαταστασεων απο την πρωταθλητρια Γαλλιας Βιλερμπαν με 72-66. Ηταν η δευτερη ηττα των "πρασινων" στους τρεις πρωτους αγωνες τους για την διοργανωση. Ο Πανιωνιος, σημειωσε τη δευτερη νικη του στη διοργανωση, αφου επεβληθη στο κλειστο γηπεδο της Γλυφαδας της Γαλλικης Λιμοζ με 92-77.

Εξαλλου, εντυπωσιακη ηταν χθες η παρουσια των Ελληνικων ομαδων στην πρεμιερα της φασης των ομιλων στο Κυπελλο Κορατς.Ο Σπορτιγκ κερδισε στη Σουηδια με 92-67 την Πλανια, ο Αρης στην Πραγα την τοπικη "Γιου-Ες-Κει" με 90-88, το Περιστερι στην εδρα του με 82-63 τη γερμανικη Γκισεν, ενω στο Αλεξανδρειο της Θεσσαλονικης, ο ΠΑΟΚ συνετριψε την Τουρκικη Γαλατα Σαραι με 93-61.

Στο ποδοσφαιρο, τρεις αγωνες διεξαγονται σημερα για τον τριτο γυρο του Κυπελλου Ελλαδος. Χωρις αμφιβολια το σημαντικοτερο παιχνιδι θα γινει στις 8. 00 το βραδυ στη Νεα Φιλαδελφεια, οπου η ΑΕΚ υποδεχεται την Ξανθη, ενω στις 3. 00 ο Ηρακλης αγωνιζεται στον Πυργο με την ομωνυμη ομαδα και στις 4. 00 ο ΟΦΗ στις Σερρες με τον Πανσερραικο. Στους αγωνες που εγιναν χθες, ο Ολυμπιακος νικησε 4-1 την Καλαματα, ο Παναθηναικος τον Αθηναικο με 3-0, ο ΠΑΟΚ τον Πανιωνιο με 4-0, Ναυπακτιακος Αστερας και Λυκοι ηρθαν ισοπαλοι με 1-1, ο Απολλων Αθηνων νικησε τον Εδεσσαικο με 3-1, η Ναουσα εχασε απο τον Ιωνικο με 2-1, ο Πανηλειακος νικησε τον Παναιγιαλειο με 4-0, η Καστορια τον Εθνικο Αστερα με 1-0, η Βεροια την Καβαλα με 4-0, ο Αρης τον Πανελευσινιακο με 2-1, ο Ιαλυσος Ροδου το Λεβαδειακο με 1-0, ενω ο Ολυμπιακος Βολου εχασε απο την Παναχαικη με 2-0. Ο αγωνας για τη δευτερη φαση της διοργανωσης, αναμεσα στον Εθνικο και τον Παναιτωλικο, θα γινει την Τεταρτη 9 Οκτωβριου.

ΚΑΙΡΟΣ

Αιθριος ειναι σημερα ο καιρος σε ολη τη χωρα εκτος απο τα δυτικα οπου υπαρχουν νεφωσεις και σημειωνονται τοπικες βροχες κυριως στα βορειοδυτικα. Οι ανεμοι πνεουν ασθενεις εως μετριοι. Η θερμοκρασια φθανει στα βορεια τους 24 βαθμους, στα υπολοιπα ηπειρωτικα και το Ιονιο τους 27 και στα νησια του Αιγαιου τους 25 βαθμους Κελσιου. Αυριο στη βορειανατολικη Ελλαδα, τα νησια του Αιγαιου, τα Δωδεκανησα και την Κρητη, θα υπαρχουν λιγες νεφωσεις. Στην υπολοιπη χωρα θα σημειωθουν βροχες, κυριως στα δυτικα, οπου θα εκδηλωθουν και σποραδικες καταιγιδες. Οι ανεμοι θα πνεουν μετριοι εως ισχυροι, ενω η θερμοκρασια δεν θα σημειωσει αξιολογη μεταβολη.
Cosmos (ELOT 928) Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
kosmos2html cv1.00 run on Thursday, 3 October 1996 - 18:31:51