Browse through our Interesting Nodes of Newsletters & Journals on Hellenic Issues Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 26 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cosmos FM: News in Greek, 97-12-04

Cosmos News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: G.A.E.P.I.S. <http://www.gaepis.org>

* Προσφορά του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Μέσων Ενημέρωσης G.A.E.P.I.S.*

* cosmos@panix.com - Tel 718 728-1500, P.O. Box 828 Suffern, NY 10901 *


Στα κυβερνητικά και κομματικά όργανα παραμπέμπονται οι διαφωνίες που έχουν ξεσπάσει σε κυβέρνηση και ΠΑΣΟΚ, σχετικά με τη συμφωνία για τη νέα δομή του ΝΑΤΟ και το θέμα της επιχειρησιακής ευθύνης των στρατηγείων Λάρισας και Σμύρνης. Το θέμα θα συζητηθεί στην αυριανή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, όπου θα κάνει ενημέρωση ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Αμύνης, ενώ τη Δευτέρα θα συνεδριάσει το Εκτελεστικό Γραφείο του ΠΑΣΟΚ και, όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, δεν αποκλείεται να συγκληθεί και η κοινοβουλευτική ομάδα του κινήματος. Ο πρωθυπουργός από τη Θεσσαλονίκη, κάλυψε πλήρως τον Ακη Τσοχατζόπουλο, λέγοντας ότι ενήργησε σύμφωνα με τις αποφάσεις και τις κατευθύνσεις του ΚΥΣΕΑ. Παράλληλα άφησε σαφείς αιχμές κατά των διαφωνούντων λέγοντας πως όσοι επικρίνουν την κυβέρνηση για τους χειρισμούς της επιδιώκουν μια πολιτική εθνικιστικού απομονωτισμού, γεγονός που θα δώσει όλα τα όπλα στην Τουρκία. Στην αντεπίθεση πέρασε και ο Ακης Τσοχατζόπουλος, για τα όσα διατύπωσε ο Γεράσιμος Αρσένης, ο οποίος εκτίμησε ότι η Ελλάδα μπαίνει σε ναρκοπέδιο. Ο υπουργός Αμύνης τόνισε ότι η υπεράσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων παραμένει στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίες θα συνεχίσουν το έργο τους χωρίς καμιά παρέμβαση και περιορισμό από οπουδήποτε. Σε ερώτηση αν θα πρέπει να απομακρυνθεί από την κυβέρνηση ο υπουργός Παιδείας, ο κ. Τσοχατζόπουλος παρέπεμψε τους δημοσιογράφους στον πρωθυπουργό, σημειώνοντας παράλληλα ότι η ελευθερία έκφρασης κάθε στελέχους είναι επιβεβλημένη, στο βαθμό όμως που στηρίζει την άποψή του με συγκεκριμένα επιχειρήματα. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο πρωθυπουργός να καλέσει τον κ. Αρσένη να δώσει εξηγήσεις.

Από την πλευρά της αντιπολίτευσης τώρα, ο πρόεδρος της ΝΔ εκτίμησε ότι η συμφωνία για το καθεστώς του Αιγαίου δημιουργεί πολλά ερωτηματικά, τόνισε όμως ότι η νέα δομή του ΝΑΤΟ είναι ένα θέμα που δεν μπορεί να το περνάμε στα εύκολα ή με αφορισμούς. Κριτική στην κυβέρνηση, για την εικόνα που εμφανίζει, εξαιτίας των δημοσίων διαφωνιών κορυφαίων υπουργών, άσκησε ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, ενώ ο Δημήτρης Τσοβόλας έκανε λόγο για δουλοπρεπή και εξαρτημένη πολιτική της κυβέρνησης. Από την πλευρά του, ο Αντώνης Σαμαράς εκτίμησε ότι με τη νέα δομή του ΝΑΤΟ, η Τουρκία γίνεται συγκυρίαρχος στο Αιγαίο με νατοϊκό μανδύα. Την ενημέρωση της βουλής για το περιεχόμενο της συμφωνίας, ζήτησε το ΚΚΕ, ενώ ο υπουργός Εξωτερικών, Θεόδωρος Πάγκαλος, πρότεινε η συζήτηση αυτή να γίνει την προσεχή Τρίτη, μαζί με την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την οικονομία.

Στο 5,1% διαμορφώθηκε το Νοέμβριο ο πληθωρισμός από 4,7% που έκλεισε τον Οκτώβριο. Σύμφωνα με το γενικό γραμματέα της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας, το Δεκέμβριο ο πληθωρισμός θα κλείσει κατά πάσα πιθανότητα σε επίπεδα χαμηλότερα του 5%. Την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί στη βουλή προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων για την οικονομία, αλλά και για το πρόγραμμα σύγκλισης. Η συζήτηση αυτή γίνεται σε μια στιγμή που το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης προχωρά σε αναπροσαρμογή των μεγεθών του προγράμματος σύγκλισης, κυρίως σε ό, τι αφορά τον πληθωρισμό, την αύξηση του ΑΕΠ και τη μείωση του δημοσίου ελλείμματος. Την ίδια ώρα όμως επανέρχεται η ηρεμία στην αγορά, μετά την πρόσφατη αναταραχή από τη χρηματιστηριακή κρίση στην Ασία. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τη ΧΙΟΣ ΜΠΑΝΚ, και η Εθνική Τράπεζα αναμένεται να ανακοινώσει τις αμέσως προσεχείς ημέρες μείωση των επιτοκίων καταθέσεων και χορηγήσεων. Ηρεμία όμως επήλθε και στο Χρηματιστήριο, στο οποίο στις τελευταίες εννέα συνεδριάσεις, ο γενικός δείκτης τιμών έχει σημειώσει σημαντική άνοδο που φθάνει το 11%.

Σε ποινή κάθειρξης 24 ετών και 10 μηνών, κατά συγχώνευση της αθροιστικής ποινής που ήταν 40 χρόνια για όλα τα αδικήματα, καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον 55χρονο Γεράσιμο Μπίλη Σαμαρά, τον οποίο κήρυξε ένοχο για τις κατηγορίες που του αποδίδονταν. Συγκεκριμένα τον κήρυξε ένοχο για δύο βιασμούς, πέντε αποπλανήσεις και μια αρπαγή, ανηλίκων κοριτσιών, για παράνομη οπλοφορία και για έμπρακτη έργω εξύβριση χωρίς ελαφρυντικά. Το δικαστήριο τον απάλλαξε για έναν ακόμη βιασμό, επειδή η παθούσα δεν εμφανίστηκε ούτε στο δικαστήριο, ούτε στην προανακριτική διαδικασία. Μετά την απόφαση του δικαστηρίου ο Σαμαράς οδηγήθηκε στις φυλακές.

Μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης του απανταχού ελληνισμού, απηύθυνε η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας, στη διάρκεια της πρώτης τακτικής συνέλευσης του συμβουλίου αποδήμου ελληνισμού, που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωστής Στεφανόπουλος, κηρύσσοντας την έναρξη των εργασιών, μετέφερε τα αισθήματα τιμής και υπερηφάνειας της μητέρας πατρίδας για την την ομογένεια, τονίζοντας παράλληλα ότι η προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό είναι η πολυτιμότερη υπηρεσία που προσφέρουν. Ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης χαρακτήρισε τους Ελληνες του εξωτερικού "φωνή της Ελλάδας" σε όλη τη γη και τους κάλεσε να συσπειρώσουν τις δυνάμεις τους ώστε "να γίνει η φωνή τους πιο δυνατή" συμβάλλοντας έτσι και στην ισχυροποίηση, διεθνώς, της χώρας. Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκαν και οι τοποθετήσεις του προέδρου της Κύπρου, Γλαύκου Κληρίδη και των πολιτικών αρχηγών, ενώ μήνυμα και εγκάρδιο χαιρετισμό του Οικουμενικού Πατριάρχη μετέφερε και ανέγνωσε ο μητροπολίτης Αυστρίας, Μιχαήλ.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εικόνα πλήρους παράλυσης δίνει από χθες το Ισραήλ, πρώτη μέρα της εθνικής απεργίας που κήρυξαν τα εργατικά συνδικάτα, με αποτέλεσμα να παραμείνουν κλειστές για δεύτερη ημέρα όλες σχεδόν οι δημόσιες υπηρεσίες, οι τράπεζες το Χρηματιστήριο, τα λιμάνια, ενώ δεν κυκλοφόρησε κανένα μέσο μαζικής μεταφοράς. Η απεργία συνεχίζεται παρά την απόφαση που εξέδωσε χθες το εργατοδικείο, στο οποίο κατέφυγε η κυβέρνηση, σύμφωνα με την οποία έπρεπε όλοι οι εργαζόμενοι να επιστρέψουν στις δουλειές τους. Η απεργία κηρύχθηκε με αφορμή τα υποτιμητικά σχόλια που εξέφρασε εναντίον των εργαζομένων ο υπουργός Οικονομικών, ο οποίος συνέκρινε τους απεργούς με τους κομάντος αυτοκτονίας της οργάνωσης ΧΑΜΑΣ. Ο πρωθυπουργός Μπένζαμιν Νετανιάχου σε μία προσπάθεια να επιλυθεί το συντομότερο δυνατόν η απεργία, κάλεσε σε συνομιλίες τον υπουργό Οικονομικών και τον ηγέτη των συνδικαλιστών.

Δυσοίωνα είναι τα μηνύματα που έρχονται από την Παγκόσμια Διάσκεψη για το Περιβάλλον, οι εργασίες της οποίας πραγματοποιούνται στο Κιότο της Ιαπωνίας. Από την πρώτη ημέρα των εργασιών, οι Ηνωμένες Πολιτείες, παρότι είναι η χώρα που εκπέμπει την μεγαλύτερη ποσότητα αερίων παγκοσμίως, αρνήθηκαν να επωμισθούν μόνες τους την ευθύνη, ζητώντας τον καταμερισμό από κοινού με τις αναπτυσσόμενες χώρες. Σήμερα, η Ευρωπαϊκή Ενωση κατηγόρησε την Ιαπωνία οτι δεν κάνει τίποτα ώστε να συναινέσουν όλες οι χώρες για την υπογραφή του Πρωτοκόλλου για την μείωση των εκπομπών αερίων. Το μόνο θετικό είναι οτι οι ασφαλιστικές εταιρίες, οι οποίες κινδυνέουν με πτώχευση εξαιτίας των υπέρογκων αποζημιώσεων που υποχρεώνονται να πληρώνουν, συσπειρώθηκαν αυτή τη φορά με τους οικολόγους.

Για πρώτη ίσως φορά, η Τουρκία παραδέχθηκε οτι έχει κάνει καταχρήσεις στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η απόσμενη αυτή Μέα Κούλπα εκφράσθηκε από τον αρμόδιο υπουργό για τα ανθρώπινα δικαιώματα, κατά την διάρκεια ομιλίας του στο κοινοβούλιο, όπου παραδέχθηκε οτι κατά καιρούς έχουν γίνει πολλά λάθη στον τομέα αυτό και παράλληλα, έδωσε εντολή για καλύτερη μεταχείριση των κρατουμένων στη χώρα. Η δήλωση αυτή έρχεται λίγο μετά την επίσημη εγκύκλιο που απέστειλε προς όλα τα υπουργεία ο πρωθυπουργός Μεσούτ Γιλμάζ, όπου ζητείται αυστηρότερη εφαρμογή μέτρων για την πρόληψη των βασανιστηρίων και της κακομεταχείρισης των κρατουμένων.

Δύσκολη προμηνύεται η αυριανή ημέρα για την ρωσική κυβέρνηση του Βίκτορα Τσερνομίρντιν, καθώς οι κομμουνιστές που πλειοψηφούν στη Κάτω Βουλή, αποφάσισαν σήμερα να καταψηφίσουν τον προϋπολογισμό του 1998, η συζήτηση του οποίου θα διεξαχθεί αύριο. Οι κομμουνιστές εδώ και μέρες απειλούν οτι θα καταψηφίσουν τον προϋπολογισμό και μάλιστα ο πρόεδρος, Μπόρις Γιέλτσιν, σε μία κίνηση καλής θέλησης, απέπεμψε από τα καθήκοντα του τον υπουργό Οικονομικών Ανατόλι Τσουμπάις, ο οποίος αποτελεί για τους κομμουνιστές την αιχμή του δόρατος.

Μέσα σε κλίμα απάθειας καλούνται οι Σέρβοι να ψηφίσουν για την ανάδειξη του νέου προέδρου τους. Η χαμηλών τόνων προεκλογική εκστρατεία, το μποϋκοτάζ της αντιπολίτευσης, καθώς και η αδιαφορία των ψηφοφόρων, μπορεί να κρατήσουν τους ψηφοφόρους μακριά από τις κάλπες, ενώ απαιτείται συμμετοχή πάνω από το 50% για την εγκυρότητα της ψηφοφορίας. Οι τρεις βασικοί υποψήφιοι είναι ο υπουργός Εξωτερικών και εκπρόσωπος του Σοσιαλιστικού Κόμματος, Μίλαν Μιλουτίνοβιτς, ο ηγέτης του ακροδεξιού Ριζοσπαστικού Κόμματος Βόισλαβ Σέσελι και ο ηγέτης του Σερβικού Κινήματος Ανανέωσης, Βουκ Ντράσκοβιτς.

Μετά τη Βρετανία και η Ελβετία, ανακοίνωσε σήμερα ότι σκοπεύει να απαγορεύσει τις πωλήσεις βοδινού κρέατος με κόκκαλο, φοβούμενη τυχόν κινδύνους για μετάδοση της ασθένειας των τρελών αγελάδων. Η Ελβετία, η οποία είναι μετά τη Βρετανία η χώρα με το μεγαλύτερο αριθμό κρουσμάτων αυτής της ασθένεις, ανέφερε φέτος 35 νέα κρούσματα.

Για όγδοη μέρα, η πύρινη λαίλαπα που κατακαίει την Αυστραλία, συνεχίζει το καταστροφικό έργο της. Αυτή τη στιγμή 168 μέτωπα εξακολουθούν να μαίνονται, προκαλώντας το θάνατο 2 ατόμων, την καταστροφή 30 κατοικιών και το κάψιμο περίπου 3 εκατ. στρεμμάτων δασικής έκτασης. Οι κάτοικοι της νέας νότιας Ουαλίας έχουν αρχίσει να μεταφέρονται βορειότερα, καθώς πολλές πυρκαγιές είναι πλέον ανεξέλεγκτες, ενώ οι πυροσβέστες δίνουν μάχη με τις φλόγες σε θερμοκρασίες που θυμίζουν καμίνι.

ΑΛΛΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διάβημα διαμαρτυρίας προς το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, επιδίδει απόψε ο Ελληνας πρέσβης στην Αγκυρα, σχετικά με την αιματηρή βομβιστική επίθεση εναντίον του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Την επίθεση καταδίκασε απερίφραστα και το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, στην αστυνομία της Κωνσταντινούπολης έχουν γίνει δεκάδες προσαγωγές υπόπτων, στο πλαίσιο των ερευνών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Με απόφαση του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκου αποσύρονται από την κυκλοφορία, ως ακατάλληλα προς χρήση, τα προφυλακτικά της αμερικανικής εταιρίας ΑΝΣΕΛ, τα οποία, σύμφωνα με τον ΕΟΦ, από ποιοτικούς ελέγχους που έγιναν αποδείχθηκε ότι δεν πληρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές. Συγκεκριμένα, αποσύρεται το προφυλακτικό πράιμ, που κυκλοφορεί σε πέντε διαφορετικούς τύπους. Ο ΕΟΦ συνιστά σε όσους έχουν προμηθευτεί τα συγκεκριμένα προφυλακτικά να μην τα χρησιμοποιήσουν.

Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, συνεδριάζει αύριο το υπουργικό συμβούλιο με βασικό αντικείμενο τη σύνθεση του νέου φορέα που θα αναλάβει τη διοργάνωση της Ολυμπιάδας του 2004. Οπως έχει ήδη προαναγγείλει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, στη συνεδρίαση αυτή δεν θα συζητηθούν ονόματα, κάτι που θα γίνει μετά τις επαφές που θα έχει η κυβέρνηση με τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Στο υπουργικό συμβούλιο ενδέχεται επίσης να συζητηθεί και το θέμα των θλιβερών επεισοδίων που δημιουργήθηκαν πρόσφατα κατά τη διεξαγωγή ποδοσφαιρικών αγώνων.

Νέες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση της ισχυρής έκρηξης που σημειώθηκε στον Κολωνό, από την οποία βρήκε τραγικό θάνατο ο απόστρατος συνταγματάρχης του Στρατού Νίκος Νικολόπουλος, 68 ετών. Ο Αττικάρχης, υποστράτηγος Γεωργακόπουλος, μετά την αυτοψία που έκανε με αξιωματικούς της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, υποστήριξε ότι της έκρηξης προηγήθηκε φωτιά στην κουζίνα, η οποία ωστόσο, ήταν μικρής έκτασης. Μετά απ' αυτό το δεδομένο η αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας και εξετάζει την περίπτωση του ατυχήματος ή οποιασδήποτε άλλης περίπτωσης. Η αστυνομία νωρίτερα είχε αποδώσει την έκρηξη σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών με δράστες "νονούς της νύχτας".

Τεράστια πρόοδο στην αντιμετώπιση όλων των μορφών καρκίνου έχουν επιτύχει οι σύγχρονες χημειοθεραπευτικές ουσίες, διευκολύνοντας παράλληλα το έργο των χειρουργών, οι οποίοι έχουν πλέον περισσότερες δυνατότητες να αφαιρέσουν επιτυχώς τον όγκο. Είναι χαρακτηριστικό ότι το ποσοστό επιτυχίας της τοπικής κατευθυνόμενης χημειοθεραπείας "αγγίζει" σήμερα το 70%, ποσοστό αδιανόητο μέχρι πριν απο λίγα χρόνια. Με τη μέθοδο αυτή, παρατείνεται περίπου τρία χρόνια η επιβίωση των ασθενών, ενώ σε αντίθετη περίπτωση ο χρόνος επιβίωσης δεν θα ξεπερνούσε τους 4-5 μήνες. Αυτά τόνισε ο Ολλανδός καθηγητής δρ. Βαν ντερ Φέντεν, μιλώντας στο πέμπτο συνέδριο της Διεθνούς Ιατρικής Ενώσεως Χειρουργών-Γαστρεντερολόγων, που διεξάγεται στην Αθήνα και οι εργασίες του θα ολοκληρωθούν το Σάββατο.

Την τελευταία του βόλτα στην παραλία του λιμανιού του Πυθαγορείου της Σάμου έκανε τα χαράματα ο 32χρονος επιχειρηματίας Δάμωνας Τριανταφυλλίδης με το ΙΧ αυτοκινητό του, το οποίο έπεσε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στη θάλασσα. Μετά από εκτεταμένες έρευνες από δύο δύτες, αλλά και άνδρες του λιμενικού, από το πρωί ως το απόγευμα, τελικά εντοπίστηκε το αυτοκίνητο καθώς και ο άτυχος άνδρας.

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

Με μικρή άνοδο 0,44% έκλεισε ο γενικός δείκτης τιμών στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου και διαμορφώθηκε στις 1550,32 μονάδες. Στη διάρκεια των συναλλαγών ο γενικός δείκτης τιμών σημείωνε άνοδο μέχρι και 1, 50%, για να επικρατήσουν στη συνέχεια ρευστοποιήσεις μέρους των κερδών που πέτυχαν οι τιμές των μετοχών στη διάρκεια των 8 τελευταίων ημερών, με αποτέλεσμα στο τέλος της συνεδρίασης ο δείκτης να έχει χάσει ένα σημαντικό μέρος απο τα αρχικά του κέρδη. Κατά τις τελευταίες 8 συνεδριάσεις, η άνοδος του δείκτη φθάνει το 10,60%. Η αξία των συναλλαγών κυμάνθηκε στα 24,1 δισ. δραχμές. Οι επιμέρους δείκτες έκλεισαν ως εξής: Τράπεζες άνοδος 0,90%, Ασφάλειες άνοδος 1,05%, Λήζινγκ πτώση 1,07%, Επενδύσεις πτώση 0,29%, Κατασκευές πτώση 0,02%, Βιομηχανίες πτώση 0,11%, Διάφορες πτώση 1,17%, Συμμετοχών άνοδος 0,67%. Ο δείκτης της Παράλληλης Αγοράς υποχώρησε σε ποσοστό 0,44%.

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Συννεφιά με βροχές, το απόγευμα από τα δυτικά, προβλέπει για αύριο η Μετεωρολογική, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες μόνο νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο Ιόνιο το βράδυ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια 4 με 14 βαθμούς, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά 9 με 18 και στο Αιγαίο 12 με 19 βαθμούς Κελσίου. Συννεφιά με πιθανότητα βροχής το βράδυ, μέτριους ανέμους και θερμοκρασία 9 με 18 θα έχει αύριο η Αθήνα. Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και το θερμόμετρο στην πόλη θα δείξει από 6 μέχρι 14 βαθμούς Κελσίου.
Cosmos News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
kosmos2html v1.02 run on Thursday, 4 December 1997 - 23:07:31 UTC