Read the North Atlantic Treaty (4 April 1949) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cosmos FM: News in Greek, 98-03-31

Cosmos News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: G.A.E.P.I.S. <http://www.gaepis.org>

* Προσφορά του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Μέσων Ενημέρωσης G.A.E.P.I.S.*

* cosmos@panix.com - Tel 718 728-1500, P.O. Box 828 Suffern, NY 10901 *


ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Άκαρπη αποδείχθηκε η σημερινή συνάντηση μεταξύ του υπουργού Μεταφορών, Τάσου Μαντέλη, και του πρόεδρου της ΓΣΕΕ, Χρήστο Πολυζωγόπουλο με τον εκπρόσωπο των εργαζομένων της Ολυμπιακής Αεροπορίας Μιχάλη Πέρρο. Έτσι οι σχέσεις μεταξύ κυβέρνησης και εργαζομένων στην Ολυμπιακή, μετά τη την κατάθεση χθες βράδυ του νομοσχεδίου του υπουργείου Μεταφορών για την εξυγίανση του εθνικού αερομεταφορέα εξακολουθεί να είναι σε τεντωμένο σχοινί. Το νομοσχέδιο του υπουργείου αλλάζει άρδην το καθεστώς των εργασιακών σχέσεων. Η κυβέρνηση δηλώνει αποφασισμένη να περάσει την πολιτική της. Όπως δήλωσε και ο υπουργός Μεταφορών Τάσος Μαντέλης, σε ιδιωτικό ραδοφωνικο σταθμό, οποιαδήποτε άλλη πρόταση, εκτός από αυτή που περιέχεται στο νομοσχέδιο, ισοδυναμεί με το κλείσιμο της εταιρίας. Ο στόχος της κυβέρνησης, είπε ο υπουργός, είναι να σωθεί η Ολυμπιακή και να διατηρηθούν όλες οι θέσεις εργασίας. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Ρέππας, δήλωσε το μεσημέρι ότι δεν τίθεται θέμα πώλησης της Ολυμπιακής, και ότι η κυβέρνηση στηρίζει σταθερά το δημόσιο χαρακτήρα της εταιρίας, καθώς και την απρόσκοπτη λειτουργία της με το αξιολογότερο προσωπικό της.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Χρήστος Πολυζωγόπουλος, χαρακτήρισε πρόχειρη τη σύνταξη του νομοσχεδίου, ζητώντας παράλληλα, το πάγωμα του ψηφίσματος του νομοσχεδίου, να συνεχισθεί ο διάλογος και να δοθεί μία διορία 10 ημερών, προκειμένου να βρεθεί μία κοινά αποδεκτή, και από τις δύο πλευρές λύση. Χθες, βράδυ οι εργαζόμενοι στην Ολυμπιακή εισέβαλαν στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας στη λεωφόρο Συγγρού, δημιουργώντας εκρηκτική κατάσταση, ενώ σήμερα το πρωί συγκεντρώθηκαν στο αεροδρόμιο του Ελληνικού και ενημερώθηκαν από τους συνδικαλιστές για τις νέες εξελίξεις. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας, η ΓΣΕΕ εξήγγειλε σήμερα τρίωρη στάση εργασίας με αποτέλεσμα να υπάρξουν αλλαγές σε πολλές πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού της Ολυμπιακής, ενώ τρίωρες στάσεις εργασίας, θα πραγματοποιήσουν την ερχόμενη Πέμπτη οι εργαζόμενοι σε όλες τις ΔΕΚΟ. Έντονες ήταν και οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης.

Τα σχέδια της κυβέρνησης να προχωρήσει σε εκ βάθρων αλλαγές στον εργασιακό χώρο, αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας, Γιάννου Παπαντωνίου, από τη Θεσσαλονίκη όπου συμμετέχει στις εργασίες ενός οικονομικού φόρουμ, ο οποίος τόνισε ότι μετά την Ολυμπιακή, σειρά έχουν και άλλες προβληματικές ΔΕΚΟ, όπως οι αστικές συγκοινωνίες, ο ΟΣΕ και τα ΕΛΤΑ. Παράλληλα, προειδοποίησε οτι μετά το 2001, οι ζημιογόνες επιχειρήσεις θα κλείνουν ή θα συρρικνώνονται και οι πρώτοι που θα υφίστανται τις συνέπεις θα είναι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι. Κληθείς να σχολιάσει την χθεσινή δήλωση του υπουργού Αμυνας, Ακη Τσοχατζόπουλου, ο οποίος άφησε αιχμές κατά της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης, ο κ. Παπαντωνίου επιφυλάχθηκε να απαντήσει τονίζοντας οτι δεν ξέρει είπε ακριβώς ο συνάδελφός του υπουργός. Οσον αφορά την ανησυχία για τις συνεχιζόμενες ανατιμήσεις, λόγω της υποτίμησης της δραχμής και της πρόσφατης θεομηνίας, ο κ. Παπαντωνίου τις χαρακτήρισε περιορισμένες και αναπόφευκτες σε ορισμένα εισαγόμενα είδη.

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η σημερινή συνάντηση που είχαν στο Κρεμλίνο ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Ακη Τσοχατζόπουλος, με τον ισχυρό άνδρα της Ρωσίας, Μπόρις Γιέλτσιν, κατά την οποία συζητήθηκαν οι αμυντικές σχέσεις των δύο χωρών. Μετά το πέρας των συνομιλιών, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις αντιδράσεις των Ηνωμένων Πολιτειών σχετικά με την προμήθεια πυραύλων S-300 από την Κύπρο, ο κ. Τσοχατζόπουλος τόνισε οτι είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε χώρας να εξασφαλίσει την άμυνά της με ό, τι τη συμφέρει. Μεταξύ άλλων, ο κ. Τσοχατζόπουλος δήλωσε οτι στη συνάντηση με τον Γιέλτσιν, επιβεβαιώθηκε η προσέγγιση των εκτιμήσεων Αθήνας και Μόσχας στην επιδίωξη της σταθερότητας της συνεργασίας και της ασφάλειας, καθώς και η καλή σχέση των δύο χωρών. Από την πλευρά του, ο ρώσος πρόεδρος διαβεβαίωσε οτι η Μόσχα θα προχωρήσει απρόσκοπτα στην παράδοση των πυραύλων S-300 στην Κύπρο.

Την ίδια ώρα στις Βρυξέλλες, στην τελική τους πορεία βρίσκονται οι εργασίες των διαπραγματεύσεων διεύρυνσης της Ευρωπαϊκής Ενωσης, όπου μεταξύ των χωρών που θα ενταχθούν σε αυτήν συμπεριλαμβάνεται και η Κύπρος. Το πρωί έγινε συνάντηση των υπουργών εξωτερικών των χωρών-μελών της Ενωσης με εκπροσώπους της κυπριακής κυβέρνησης. Την χαρά τους για τη συμμετοχή της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ενωση, εξέφρασαν τόσο ο προεδρεύων του Συμβουλίου και υπουργός εξωτερικών της Βρετανίας, Ρόμπιν Κουκ, όσο και ο έλληνας ομόλογός του, Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος ωστόσο αρνήθηκε να παράσχει πληροφορίες για το τι συζητήθηκε χθες κατά την συνάντησή του με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ, Χαβιέ Σολάνα. Η Τουρκία όμως επιμένει να παίζει τον ρόλο του κακού καθώς σήμερα προέβη σε νέα εμπρηστική ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία, η Αγκυρα θα προχωρήσει πάραυτα στην ενσωμάτωση της κατεχόμενης Κύπρου, εάν παραταθεί ανεξέλεγκτα η διένεξη με την Ευρωπαϊκή Ενωση. Απαντώντας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, δήλωσε οτι η Τουρκία προσφέρει κακές υπηρεσίες, κάνοντας κακό και στην ίδια την διεθνή της πορεία.

Εντονη ήταν η αντίδραση του κυβερνητικού εκπρόσωπου στις δηλώσεις που έκανε χθες στη Θεσσαλονίκη ο αμερικανός πρέσβης, Νίκολας Μπερνς, περί εργασιακών σχεσεων και φιλελευθεροποίησης της ελληνικής οικονομικής πολιτικής. Ο κ. Ρέππας τον κάλεσε να κρατήσει τις απόψεις που έχει για τον εαυτό του, τονίζοντας ότι το νομικό καθεστώς που διέπει αυτές τις σχέσεις είναι προς το συμφέρον της ελληνικής κοινωνίας και του δημοσίου. Αναφερόμενος στο απόσπασμα των δηλώσεων Μπερνς περί τρομοκρατίας, ο κ. Ρέππας υπενθύμισε ότι το θέμα της τρομοκρατίας είναι πλέον παγκόσμιο φαινόμενο και για την αντιμετώπισή του απαιτείται η συνεργασία όλων.

ΑΛΛΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα αρχίσει να καταβάλλεται το οικονομικό βοήθημα των 200 χιλιάδων δραχμών σε όσους επλήγησαν από την πρόσφατη θεομηνία. Σήμερα ξεκίνησε και η καταγραφή των ζημιών που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες στους κατοίκους των Ανω Λιοσίων. Στο μεταξύ, προκαταρκτική εξέταση διέταξε η εισαγγελία Πρωτοδικών, ενώ η Ν.Δ. κατέθεσε επερώτηση στη Βουλή για το θέμα.

Μόνο τα έκτακτα περιστατικά εξετάσθηκαν σήμερα στα νοσοκομεία όλης της χώρας, εξαιτίας της 24ωρης απεργίας που πραγματοποίησαν οι νοσοκομειακοί γιατροί, με αίτημα την ικανοποίηση οικονομικών και θεσμικών αιτημάτων. Οι συνάδελφοί τους στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησαν 5ωρη στάση εργασίας έως τις 3 μετά το μεσημέρι, ενώ στις δύο μεγάλες πόλεις πραγματοποιήθηκαν συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας. Από αύριο, τίθεται σε εφαρμογή το μέτρο της λίστας φαρμάκων. Ηδη, αντίτυπα του καταλόγου συνταγογραφούμενων φαρμάκων, στάλθηκαν από το υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας, σε όλους τους ιατρικούς και φαρμακευτικούς συλλόγους της χώρας. Σημειώνεται ότι από αύριο οι ασφαλιστικοί φορείς δεν θα εξοφλούν την αξία των φαρμάκων που δεν συμπεριλαμβάνονται στη λίστα.

Η καταπολέμηση και η διάδοση των ναρκωτικών, ήταν το αντικείμενο σύσκεψης υπό τον πρωθυπουργό, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου. Σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς ο κ. Σημίτης αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις μετά την σύσκεψη, εξετάστηκαν οι πολιτικές και τα προγράμματα απεξάρτισης που εφαρμόζονται, καθώς και ο καλύτερος συντονισμός των συναρμοδίων υπουργείων. Ο κ. Σημίτης ζήτησε να δοθεί έμφαση στο τρίπτυχο "Ενημέρωση-Εκπαίδευση- Πρόληψη", καθώς και στην αποτελεσματικότερη συνεργασία των αρμοδίων φορέων.

Ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού, ληστεία, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, άσκησε ο εισαγγελέας εις βάρος του 25χρονου ληστή των ασανσέρ, Χρήστου Γκίλη, ο οποίος τους τελευταίους έξι μήνες είχε πραγματοποιήσει 48 επιθέσεις εναντίον γυναικών σε περιοχές στο κέντρο της Αθήνας. Την Πέμπτη θα απολογηθεί στον ανακριτή.

Νέα ληστεία σε βάρος ταξιτζή, με δράστιδα αυτή τη φορά 38χρονη που εργάζεται ως συνοδός εδάφους στην Ολυμπιακή. Πρόκειται για η Μαρία Ευαγγελινίδη, η οποία ακινητοποίησε με την απειλή ψεύτικου πιστολιού τον 53χρονο ταξιτζή Βασίλη Βαλμά, που τη μετέφερε στο Χαϊδάρι, και με αναισθητικό σπρέι προσπάθησε να τον υπνώσει. Ο ταξιτζής αντέδρασε και βγήκε έξω από το αυτοκίνητο και τότε η δράστις εξαφανίστηκε με αυτό. Μετά από καταδίωξη η Ευαγγελινίδη συνελήφθη και όπως έγινε γνωστό από το περιβάλλον της αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, καθώς και σοβαρά προβλήματα οστεοπόρωσης γι'αυτό μετά την κατάθεση της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Την υποψήφια δήμαρχο Αθηναίων, Μαρία Δαμανάκη, δέχθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης. Οπως δήλωσε αμέσως η κ. Δαμανάκη, ανέπτυξε στον πρωθυπουργό διάφορα θέματα αυτοδιοίκησης, τονίζοντας ότι είναι ανάγκη να ανοίξει μια σοβαρή θεσμική συζήτηση, για το ρόλο και τις αρμοδιότητες της αυτοδιοίκησης.

Μέσα σε υποτονικό κλίμα διεξάγονται αύριο για άλλη μια φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια, οι φοιτητικές εκλογές, για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο φοιτητικό και σπουδαστικό κίνημα. Το μεσημέρι ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κώστας Καραμανλής, μίλησε στη Νομική Σχολή, σε συγκέντρωση της ΔΑΠ. Στο μεταξύ, σήμερα έληξε η προθεσμία για την υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων των υποψηφίων για στις γενικές εξετάσεις.

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ευχήθηκε στο ντέρμπι κορυφής του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό να γίνει ένα καλό παιχνίδι και νικητής να αναδειχθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, τονίζοντας παράλληλα πως αν κερδίσει ο Ολυμπιακός τότε θα είναι σίγουρος πρωταθλητής. Στο μεταξύ, ο Μποροβήλος κληρώθηκε να διευθύνει το ντέρμπι των αιωνίων, που θα γίνει το Σάββατο στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Στην Ιταλία πέταξε σήμερα η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, όπου θα αντιμετωπίσει αύριο στο Μιλάνο τη Στεφανέλ, την οποία είχε κερδίσει πριν μία εβδομάδα στην Αθήνα με διαφορά 19 πόντων. Οι παίχτες του Παναθηναϊκού με τη σιγουριά των 19 πόντων, έδειχναν σίγουροι για την προκρισή τους στον τελικό του Ευρωκυπέλου, ενώ ο Παταβούκας δήλωσε ότι μπορούν και να κερδίσουν μέσα στο Μιλάνο την ομάδα του Σιγάλα.

Η επίσημη τιμή πώλησης του αμερικανικού δολαρίου ορίστηκε στις 324,59 δραχμές.

ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

Σημαντική διορθωτική υποχώρηση σημείωσαν οι τιμές των μετοχών στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου, μετά τη μεγάλη άνοδο που πέτυχαν οι τιμές των μετοχών στο διάστημα που ακολούθησε μετά την αναπροσαρμογή της ισοτιμίας της δραχμής. Ο γενικός δείκτης τιμών έκλεισε στις 2005,82 μονάδες με πτώση 3,75%. Η αξία των συναλλαγών έφθασε τα 89,5 δισ. δρχ. , εκ των οποίων τα 15 περίπου δισ. αφορούν τη διακίνηση πακέτου 12 εκατ. μετοχών της εταιρίας ``Ιονική Ξενοδοχειακή``. Με απώλειες έκλεισαν όλοι οι επιμέρους δείκτες. Συγκεκριμένα: Τράπεζες πτώση 2,16%, Ασφάλειες πτώση 2,14%, Επενδύσεις πτώση 3,34%, Λήζινγκ πτώση 4,38%, Βιομηχανίες πτώση 6,22%, Κατασκευές πτώση 6,68%, Διάφορες πτώση 1,93%, Συμμετοχών πτώση 2,77%. Ο δείκτης Παράλληλης Αγοράς υποχώρησε σε ποσοστό 1,74%.

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Λίγες νεφώσεις προβλέπονται αύριο σ'όλη τη χώρα, ενώ ασθενείς βροχές μικρής διάρκειας αναμένονται στις Κυκλάδες, τη βόρεια Κρήτη καιτ α Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς, στα ανατολικά βόρειοι μέτριοι και πρόσκαιρα στο νότιο Αιγαίο ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια μηδέν με 19 βαθμούς, στα δυτικά 3 με 20 και στην υπόλοιπη χώρα 4 με 18 βαθμούς Κελσίου. Λίγες νεφώσεις ασθενείς μέχρι μέτριους βοριάδες και θερμοκρασία 6 με 16 και 4 με 16 βαθμούς αντίστοιχα, θα έχουν αύριο Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανω-κάτω έχει γίνει η πολιτική σκηνή στη Ρωσία, μετά την απόφαση του προέδρου Γιέλτσιν να αποπέμψει τον Τσερνομίρντιν από την πρωθυπουργία και να ορίσει στη θέση του τον 35χρονο Κιριγένκο. Η βουλή, που ελέγχεται από τους κομμουνιστές, αποφάσισε σήμερα να έρθει σε ολομέτωπη σύγκρουση με τον Γιέλτσιν, αποφασίζοντας να προχωρήσει αύριο σε ψηφοφορία για την έγκριση έκκλησης προς τον πρόεδρο να αποσύρει την υποψηφιότητα του Κιριγένκο, ως νέου πρωθυπουργού της χώρας. Ο πρόεδρος της βουλής δήλωσε ότι πρέπει να πραγματοποιηθεί συνάντηση του προέδρου με τους πολιτικούς αρχηγούς την προσεχή Πέμπτη. Από την πλευρά του, ο Μπόρις Γιέλτσιν έχει προειδοποιήσει τους βουλευτές, ότι θα διαλύσει τη βουλή στην περίπτωση που δεν εγκριθεί ο Κιριγένκο. Ωστόσο, ο Γιέλτσιν σήμερα επανέφερε ξαφνικά στις θέσεις τους τους υπουργούς Εξωτερικών Πριμακόφ και Οικονομικών Ζαρντόνοφ, που είχε αποπέμψει μαζί με όλη την κυβέρνηση του Τσερνομίρντιν.

Αριστεροί κρατούμενοι, μέλη του Επαναστατικού Λαϊκού Απελευθερωτικού Κόμματος, συνέλαβαν και κρατούν ομήρους σε δύο τουρκικές φυλακές, στην Αγκυρα και την Πέργαμο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την πρόθεση των αρχών να μεταφέρουν ορισμένα από τα μέλη τους σε άλλο σωφρονιστικό ίδρυμα. Στις φυλακές Περγάμου μέλη της ακροαριστερής οργάνωσης Ανταρτών πόλης έχουν συλλάβει 12 ομήρους, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις άσχημες συνθήκες διαβίωσης που επικρατούν στα σωφρονηστικά ιδρύματα. Στην Αγκυρα, αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως άνδρες των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας με την υποστήριξη τεθωρακισμένων οχημάτων έχουν περικυκλώσει την περιοχή.

Ενταση επικρατεί στην πρωτεύουσα του Κοσσυφοπεδίου Πρίστινα, καθώς εκατοντάδες Σέρβοι φοιτητές κατέλαβαν το κτίριο του Πανεπιστημίου, διαμαρτυρόμενοι για την επαναλειτουργία του Ινστιτούτο Αλβανολογίας στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής συμφωνίας του 1996 ανάμεσα στο Μιλόσεβιτς και τον ηγέτη των Αλβανών Ρουγκόβα. Ο Σέρβος πρύτανης, που έχει ταχθεί κατά αυτής της εκπαιδευτικής συμφωνίας, τόνισε ότι στη Σερβία δεν μπορεί να υπάρχει άλλο πανεπιστήμιο από το σερβικό.

Καραμπόλα θανάτου σημειώθηκε στην Ανδαλουσία, κοντά στο Κάδιξ, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν έξι άτομα, μεταξύ των οποίων δύο μαθήτριες και ένα παιδί, ενώ τραυματίσθηκαν 35. Σχεδόν όλοι οι τραυματίες είναι μαθητές και τρεις απ'αυτούς σε κρίσιμη κατάσταση. Στην καραμπόλα συγκρούστηκαν ένα λεωφορείο, που μετέφερε 55 μαθητές και μεγάλος αριθμός αυτοκινήτων.

Το Κομμουνιστικό Κόμμα προηγείται στις βουλευτικές εκλογές που διεξήχθησαν την Κυριακή στην Ουκρανία για την κάλυψη των μισών εδρών της Βουλής, συγκεντρώνοντας το 25,8% των ψήφων. Χαρακτηριστικό είναι ότι το εθνικιστικό κόμμα Ρουκ, που καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση, έλαβε μόλις το 8, 7% των ψήφων.

Ενα άτομο σκοτώθηκε και οκτώ τραυματίστηκαν από έκρηξη βόμβας που σημειώθηκε σήμερα σε επιβατική αμαξοστοιχιά στη βόρεια Ινδία. Μέχρι στιγμής ουδείς έχει αναλάβει την ευθύνη για την έκρηξη, που σημειώθηκε σχεδόν μέσα στο σταθμό Πανιπάτ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάσταση αυτών που έχουν τραυματιστεί είναι κρίσιμη.


Cosmos News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
kosmos2html v1.02 run on Wednesday, 1 April 1998 - 3:01:19 UTC