Read about The European Centre for Classical Studies Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Greek Government Press Briefing, 05-06-06

Greek Government Press Briefings in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Ministry of Press & Mass Media <http://www.minpress.gr/>

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

Αθήνα, 6 Ιουνίου 2005

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

ΞΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ

ΘΕΟΔΩΡΟ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ

Χαίρετε.

Αύριο, στις 11.00, θα συνεδριάσει η Κυβερνητική Επιτροπή στο Μέγαρο Μαξίμου, με θέματα του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης.

ΣΠΥΡΑΚΗ: Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής», αν και ήταν γνωστό, η επιστολή που απεύθυνε ο πρώην Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ. Ειρηναίος προς τον Πρωθυπουργό. Σε αυτή την επιστολή αποδίδονται ευθύνες στον υφυπουργό Εξωτερικών κ. Σκανδαλάκη και στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο, για την κατάσταση που επικρατεί στα Ιεροσόλυμα. Θα ήθελα ένα σχόλιο, σε ό,τι αφορά μόνο στις ευθύνες προς το πολιτικό πρόσωπο που εμπλέκεται.

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Ο κ. Σκανδαλάκης ουδέποτε ασχολήθηκε με πρόσωπα. Μέλημά του ήταν πάντα η διατήρηση και η διαφύλαξη του ελληνορθόδοξου χαρακτήρα του Πατριαρχείου και φυσικά η ενότητα του ποιμνίου του.

ΣΠΥΡΑΚΗ: Υπάρχει μια ταξιδιωτική οδηγία από την πλευρά της Αυστραλίας, σε ό,τι αφορά τους Αυστραλούς τουρίστες που επισκέπτονται την Ελλάδα. Είναι σε γνώση σας αυτή η οδηγία;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Εάν δεν κινδύνευε να θεωρηθεί ότι είναι πολύ παλιά που σας παραπέμπω στο πέρσι, γιατί και πρόπερσι και αντιπρόπερσι που είχαν ερωτηθεί αντιστοίχως οι κυβερνητικοί εκπρόσωποι των προηγούμενων κυβερνήσεων, την ίδια απάντηση είχαν δώσει, ορισμένες χώρες, όπως γνωρίζουμε, το είχα πει και πέρσι εδώ, για λόγους εσωτερικής νομικής τάξεως, εκδίδουν κάποιες οδηγίες έτσι ώστε να μπορούν να είναι απέναντι στους πολίτες τους εντάξει ή να μην είναι υπόχρεοι -να το πω πιο σωστά- αργότερα, εάν κάτι τους συμβεί σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου. Υπό αυτή την έννοια, βλέπουμε χώρες που εκδίδουν ταξιδιωτικές οδηγίες για 180 ή για 200 χώρες του κόσμου, όσες δηλαδή υπάρχουν και στον ΟΗΕ.

ΑΡΜΕΝΗΣ: Διαβάσαμε χθες σε δημοσίευμα στον Τύπο ότι υπάρχει σκέψη στην κυβέρνηση να πωληθεί το ΜΕΤΡΟ των Αθηνών. Ισχύει αυτό το δημοσίευμα;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Έχουν εκδοθεί σχετικές ανακοινώσεις από τους κ.κ. Σουφλιά και Λιάπη. Έχουν κάνει δηλώσεις.

ΚΑΚΑΛΗΣ: Με ποιο σκεπτικό και με ποιο δικαίωμα η κυβέρνηση αναλαμβάνει τα ασφαλιστικά βάρη των ιδιωτικών Τραπεζών με το καινούργιο επικουρικό ταμείο, σε μια περίοδο μάλιστα που οι Τράπεζες, χρόνια τώρα, έχουν ιλιγγιώδη υπερκέρδη.

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Όταν έρθει η ώρα θα το συζητήσουμε. Όχι ακόμα.

ΚΑΚΑΛΗΣ: Θα μπορούσατε τουλάχιστον να συζητήσουμε τώρα το άλλο θέμα, δηλαδή, πως@

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Επειδή είναι ακόμη ανοικτό σε συζητήσεις το θέμα, όπως γνωρίζετε, γίνονται κουβέντες και από τη μια και την άλλη πλευρά. Όταν, λοιπόν, ολοκληρωθούν αυτές οι συζητήσεις με πολύ χαρά να απαντήσω σε όλες τις ερωτήσεις σας.

ΚΑΚΑΛΗΣ: Δηλαδή, για τους τραπεζοϋπαλλήλους πριν από το 1992, που ο Πρωθυπουργός είχε πει ότι δεν θα αιφνιδιάσει κανέναν με τις αλλαγές και τις τομές που θα επιχειρήσει η κυβέρνηση, αλλά με τους τραπεζοϋπαλλήλους, πριν από το 1992 που είναι ίσως και η πλειοψηφία, τους αυξάνει τα όρια ηλικίας και μειώνει τις συντάξεις τους.

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Στους τραπεζοϋπαλλήλους πριν του 1992, εάν ισχύει αυτή η ρύθμιση, δηλαδή στους πριν του 1993 για να είμαστε ακριβείς στους χρόνους που μιλάμε, έχουν δημιουργηθεί ώριμα ασφαλιστικά δικαιώματα. Από το 1993 έως σήμερα δεν είναι ούτε 12 χρόνια καλά-καλά δουλειάς. Κατά συνέπεια, εάν γίνει κάποιου είδους παρέμβαση στη λογική αυτών των συζητήσεων που γίνονται μεταξύ των αρμόδιων Υπουργείων και των εκπροσώπων των Τραπεζών, είτε είναι συνδικαλιστικών φορέων, είτε είναι διοικήσεων. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι αιφνιδιασμός. Άλλωστε, σας θυμίζω ότι οι συζητήσεις κρατάνε εδώ και πολύ καιρό.

ΣΙΔΕΡΗΣ: Επειδή «εξ όνυχος στο Λέοντα»: ένα μικρό θέμα που κατήγγειλε ο κ. Παπανδρέου για την ATE Leasing ότι δύο γαλάζιοι ιδιώτες, οι οποίοι είχαν υπεξαιρέσει χρήματα της εταιρείας και καταδικάστηκαν πρωτόδικα, διορίστηκαν στο Δ.Σ. της εταιρείας. Μπορείτε να το μάθετε;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Μπορείτε να ρωτήσετε και την Τράπεζα να σας δώσει μια εξειδικευμένη απάντηση. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερώσω τον Διοικητή της Τραπέζης ότι μου έγινε ερώτηση για να δοθεί σχετική απάντηση.

ΓΚΟΥΤΖΑΝΗΣ: Επειδή έχουμε ακούσει πολλά τις τελευταίες εβδομάδες για τομές, διαρθρωτικές αλλαγές, μεταρρυθμίσεις, όλα αυτά αφορούν την περίπτωση του ΟΤΕ και το Ασφαλιστικό των Τραπεζών ή θα γίνουν κυβερνητικές παρεμβάσεις και σε άλλους τομείς και σε άλλα θέματα και σε ποια;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Εάν διαβάσετε οποιαδήποτε οικονομική ομιλία του Πρωθυπουργού -ακόμη και την μόλις πριν από μια εβδομάδα στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ- θα διαπιστώσετε ότι γίνεται αναφορά σε σειρά διαρθρωτικών αλλαγών, κάτι που είχαμε πει και κατά την προεκλογική περίοδο. Δεν είναι κάτι καινούργιο.

ΓΚΟΥΤΖΑΝΗΣ: Ο Πρωθυπουργός, όμως, δεν εξειδικεύει. Γι` αυτό ξαναρωτώ.

ΤΣΙΟΔΡΑΣ: Σχετικά με αυτό θα ήθελα να ρωτήσω αν η συμφωνία στον ΟΤΕ θα χρησιμοποιηθεί ως μοντέλο και σε άλλες ΔΕΚΟ.

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΟΤΕ είναι μια αυτόνομη περίπτωση. Δεν υπάρχει κάποιου είδους τέτοια σκέψη. Το έχω ξαναπεί και άλλη φορά, σε αυτή την αίθουσα, με αφορμή σχετικής ερώτησης.

ΧΙΩΤΗΣ: Κύριε Εκπρόσωπε, υπάρχει κάποιος λόγος που είστε τόσο αμυντικός, σήμερα στις απαντήσεις σας;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Θέλω να είμαι καλός μαζί σας.

ΧΙΩΤΗΣ: Είναι μια προσωπική στρατηγική σας την οποία εκπέμπεται και για τα στελέχη σας;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Στην αρχή της εβδομάδας ναι.

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ: Κύριε Υπουργέ, από ότι βλέπουμε, με αφορμή όλη αυτή την ιστορία των διαρθρωτικών αλλαγών, οι εργαζόμενοι στις Τράπεζες και στις άλλες ΔΕΚΟ προαναγγέλλουν κινητοποιήσεις. Σήμερα, τουλάχιστον, έκαναν «περαντζάδα» στα τηλεοπτικά παράθυρα πάρα πολλοί εκπρόσωποι, κυρίως των Τραπεζοϋπαλλήλων. Αυτό δείχνει ότι πάμε σε μια σύγκρουση. Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη αυτή τη σύγκρουση να τη φτάσει μέχρι το τέλος ή γενικά θα δούμε κάποιας άλλης μορφής συμφωνίες ενδεχομένως κάτω από το τραπέζι;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Όταν λέτε «συμφωνίες κάτω από το τραπέζι» τι εννοείτε;

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ: Εννοώ με τους εκπροσώπους των εργαζομένων ανά τομέα. Δηλαδή, κάθε ΔΕΚΟ ξεχωριστά@

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Από αυτή την κυβέρνηση δεν θα βλέπετε «συμφωνίες κάτω από το τραπέζι».

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ: Συγκρούσεις, όμως;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Το θέμα των συγκρούσεων, νομίζω, ήταν αντικείμενο συζητήσεως που κάναμε την Παρασκευή. Εχω ήδη απαντήσει για το ποια είναι η άποψη της κυβέρνησης. Πρέπει κανένας να βλέπει τα προβλήματα. Πρέπει κανείς να μπορεί μέσα από τα προβλήματα να βρίσκει τις λύσεις. Πρέπει να μπορεί να βρίσκει τις λύσεις μέσα από συζητήσεις, συνεννοήσεις και συναινέσεις. Σε κάθε περίπτωση, όμως, είναι αναγκαίο να βρεθούν λύσεις. Και αυτές οι λύσεις δεν γίνονται γιατί μια κυβέρνηση θέλει αίφνης να κάνει κάτι, γίνονται διότι μια κυβέρνηση οφείλει να κάνει κάτι από τη στιγμή που έχουν συσσωρευτεί προβλήματα πολλών ετών, τα οποία μετακυλίονται στις επόμενες γενιές. Όταν για παράδειγμα υπάρχουν συντάξεις που είναι σε ποσοστό 115, 116 και 120% του μισθού που παίρνει ένας εργαζόμενος, κανείς δεν θέλει να μειώσει τους μισθούς, κανείς δεν θέλει να μειώσει τις συντάξεις εφόσον έχουν ώριμα δικαιώματα, σε καμία περίπτωση. Γίνονται συζητήσεις πολύ προσεκτικές. Είναι σε γνώση των εκπροσώπων της ΟΤΟΕ όλες αυτές οι σκέψεις. Δεν πρόκειται να γίνουν πράγματα που να αφορούν το βάθος του παρελθόντος για να θιγούν ασφαλιστικά δικαιώματα, όπως τα χαρακτήρισα προηγουμένως. Υπάρχει μια σειρά ανισορροπιών και ανισοτήτων. Αν θυμάμαι καλά, σας είπα την προηγούμενη Δευτέρα, για μια σειρά τέτοιων ανισοτήτων που δημιουργούνται. Οφείλει κανείς πέραν του να παρατηρεί να λαμβάνει και αποφάσεις, έτσι ώστε το Ασφαλιστικό σύστημα να είναι ένα σύστημα βιώσιμο και για τις επόμενες γενιές. Δεν μπορεί να κοιτάμε μόνο το σήμερα.

ΣΙΔΕΡΗΣ: Στείλατε ευχαριστήριο τηλεγράφημα στον κ. Χρυσοχοϊδη για τη στήριξη που σας παρέχει για τη μονιμότητα στον ευρύτερο δημόσιο τομέα;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Όχι.

ΤΣΙΟΔΡΑΣ: Σε σχέση με την ουσία της πρότασης του κ. Χρυσοχοϊδη, αν δηλαδή η κυβέρνηση σκοπεύει να φέρει μια ρύθμιση με την οποία θα καταργείται η μονιμότητα για τους νεοπροσλαμβανόμενους στις ΔΕΚΟ;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Μου υποβάλατε την ίδια ερώτηση μέσω πλέον Χρυσοχοϊδη. Εχω απαντήσει.

ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ: Ηθελα να ρωτήσω αν, εν όψει αυτών των αλλαγών που σχεδιάζει η κυβέρνηση, έχετε αποφασίσει τους τρόπους με τους οποίους θα περάσετε το μήνυμα αυτό των αλλαγών προς την κοινή γνώμη και ποιοι είναι οι τρόποι αυτοί; Και επιπλέον, αν θεωρείτε κι εσείς, όπως και άλλοι συνάδελφοί σας στην κυβέρνηση και στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ότι είναι άλλο η επικοινωνία και άλλο η εκπροσώπηση;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Οσον αφορά στο δεύτερο σκέλος της ερώτησής σας, έχω απαντήσει. Οσον αφορά στο πρώτο απαντώ με έναν πολύ απλό τρόπο, ο οποίος πιστεύω ότι είναι και ευθύς απέναντι σε όλους τους πολίτες με το να πει κανείς την αλήθεια.

ΚΑΚΑΛΗΣ: Πώς σχολιάζετε την άποψη του κ. Παπανδρέου ότι δεν υπάρχουν σοβαρές μεταρρυθμίσεις από την κυβέρνηση και επίσης, στο πλαίσιο αυτό, ότι η άρση μονιμότητας έχει αλλάξει επί των ημερών του ΠΑΣΟΚ με τις ιδιωτικοποιήσεις που έκανε τότε.

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Αντιλαμβάνομαι ότι εντρυφώντας στα εσωκομματικά του ζητήματα -τα οποία είναι και πολλά από ό,τι διαβάζω- ο κ. Παπανδρέου δεν έχει προλάβει να διαπιστώσει τις πραγματικά μεγάλες τομές που έχουν γίνει. Κάποια στελέχη του κόμματός του το έχουν διαπιστώσει ήδη, όπως είπατε προηγουμένως και το αναφέρουν.

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ: Ο κ. Σουφλιάς ζήτησε ο ανασχηματισμός όταν θα γίνει να υπάρχει ευχέρεια στους νέους να ενημερωθούν. Δηλαδή, να περιμένουμε μόλις κλείσει η Βουλή να έχουμε ανασχηματισμό;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Πρώτιστο μέλημα της κυβέρνησης είναι οι διαρθρωτικές αλλαγές. Ο ανασχηματισμός είναι δευτερεύον.

ΠΟΥΛΙΔΟΥ: Η κ. Μπακογιάννη ζήτησε κυβερνητική παρέμβαση για να λυθεί το θέμα των σκουπιδιών. Τι απαντάτε εσείς;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Νομίζω ότι υπάρχουν ήδη συνεννοήσεις μεταξύ των συναρμοδίων υπουργών και της Δημάρχου Αθηναίων.

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ: Συναφής θα είναι η ερώτησή μου. Κατ` αρχάς, βλέπω ότι αυτή η εξέλιξη θα κριθεί σε πρώτο επίπεδο δικαστικό μάλλον. Ήδη, με τον κ. Παπαγγελόπουλο και τους εκπροσώπους όλων των φορέων για τα θέματα@

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν είναι «δικαστικό», στο επίπεδο του κ. Παπαγγελόπουλο. Ο εισαγγελέας είχε καλέσει, από ό,τι γνωρίζω, στις 11 το πρωί, τους δημάρχους για να τους επιστήσει την προσοχή -από αυτά που πληροφορήθηκα- για τα προβλήματα που τυχόν θα δημιουργηθούν στη δημόσια υγεία.

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ: Ακριβώς. Επειδή, όμως, το ζήτημα επείγει λόγω των προβλημάτων που μπορεί να δημιουργηθούν στη δημόσια υγεία και βεβαίως με αφορμή τη δήλωση του υπουργού κ. Αβραμόπουλου, ο οποίος είπε ότι θα πρέπει τελικά όλοι να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων, η κυβέρνηση θα περιμένει να καταλήξουν πρώτα οι συνεννοήσεις μεταξύ των συναρμόδιων φορέων ή επειδή το θέμα επείγει προτίθεται, τέλος πάντων, να παρέμβει στην περίπτωση αυτή;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Θα σας πω μερικά λόγια για το τι έχει γίνει, παρότι ο κ. Σουφλιάς τα έχει πει αναλυτικά στους αρμοδιότερους των πολιτικών συντακτών, τους συντάκτες του ΥΠΕΧΩΔΕ. Ωστόσο, για να γνωρίζετε και εσείς, μιλάμε από τη μία για το έργο του βιολογικού καθαρισμού που παρελήφθη το Μάιο του 2004. Ξεκίνησε το 1998 με προϋπολογισμό 128 εκατ. ευρώ. Ήταν για βιολογικό καθαρισμό και Κέντρο Ξήρανσης των λυμάτων, τη λυματολάσπη, για την ακρίβεια. Ο βιολογικός καθαρισμός ολοκληρώθηκε στις αρχές του 2004 και κόστισε 205 εκατ. ευρώ. Ενώ για όλο το έργο είχαν προβλεφθεί 128 εκατ. ευρώ, μόνο ο βιολογικός κόστισε 205 εκατ. ευρώ και ολοκληρώθηκε το 2004, με υπέρβαση δηλαδή κατά 50%, χωρίς να γίνει το προβλεπόμενο Κέντρο Ξήρανσης. Το ποσό για το Κέντρο ήταν 30 εκατ. ευρώ, αλλά και αυτό χάθηκε στο δρόμο. Επιπλέον, από το Μάρτιο του 2003 είχε διακοπεί η μεταφορά της λάσπης στο ΧΥΤΑ των Άνω Λιοσίων, με αποτέλεσμα μέχρι το Μάρτιο του 2004 να έχουν συσσωρευτεί πάνω από το νησί της Ψυτάλλειας 100.000 τόνοι λάσπης. Τι έχει γίνει από το Μάρτη του 2004 έως σήμερα; Για την κατασκευή του Κέντρου Ξήρανσης, δρομολογήθηκε η κατασκευή του, προκηρύχθηκε διεθνής διαγωνισμός, υποβλήθηκαν προσφορές, έγινε προεπιλογή τεσσάρων κοινοπραξιών, εκδικάστηκαν ενστάσεις, ολοκληρώνεται η αξιολόγηση των τεχνικών και οικονομικών προσφορών. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, προχωρά βεβαίως το έργο. Θέλω απλώς να πω ότι αντίστοιχα προβλήματα είχαν παρουσιαστεί στο παρελθόν στη Θεσσαλονίκη. Δημιουργήθηκε εκεί ένα αντίστοιχο Κέντρο Ξήρανσης και εδώ και τρία χρόνια λειτουργεί με πολύ καλά αποτελέσματα και χωρίς πρόβλημα για κανένα από τους κατοίκους. Κατά τα λοιπά, λεπτομέρειες έχει δώσει ο κ. Σουφλιάς, μην επαναλάβω τα ίδια.

ΧΙΩΤΗΣ: Τις τελευταίες 15 ημέρες, ο Πρωθυπουργός ανακοινώνει συναντήσεις μόνο με μέλη της κυβέρνησης ή της κοινοβουλευτικής ομάδας. Εκ των υστέρων, μήπως υπάρχουν κάποιες συναντήσεις του Πρωθυπουργού που επιθυμείτε να ανακοινώσετε;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Τι εννοείτε «εκ των υστέρων»; Να έχουν γίνει κάποιες συναντήσεις και να μην τις έχουμε ανακοινώσει;

ΧΙΩΤΗΣ: Όχι, τις προηγούμενες ημέρες. Γιατί στα δημοσιεύματα διαβάζω για διάφορες συναντήσεις του Πρωθυπουργού, οι οποίες γίνονται, δεν θα έλεγα με τον όρο «μυστικά», αλλά εν πάση περιπτώσει δεν έχουν ανακοινωθεί.

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Μυστικά, στο Μαξίμου μάλιστα, δεν μπορεί να γίνουν. Μυστικά, όταν ένας εκ των συμμετεχόντων σε όποιες συναντήσεις είναι ο Πρωθυπουργός, επίσης δεν μπορεί να γίνει. Κατά συνέπεια, εδώ και 15-16 μήνες που είμαστε κυβέρνηση ανακοινώνονται όποιες ανακοινώνονταν πάντα. Δεν έχει αλλάξει κάτι.

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ: Μήπως γίνονται στη Ραφήνα;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Συναντήσεις του Πρωθυπουργού στη Ραφήνα;

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ: Ναι. Ιδιωτικές.

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Το σπίτι του Πρωθυπουργού είναι στη Ραφήνα. Εκεί μένει. Ιδιωτικές συναντήσεις σίγουρα κάνει.

Σας ευχαριστώ.


Greek Government Press Briefings in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
kyber2html v1.05c run on Monday, 6 June 2005 - 13:05:11 UTC