Browse through our Interesting Nodes on the United States of America Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Greek Government Press Briefing, 07-12-14

Greek Government Press Briefings in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Ministry of Press & Mass Media <http://www.minpress.gr/>

Διεύθυνση Πληροφόρησης

Τμήμα Δημοσιογραφικών Καλύψεων

Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2007

Αριθμός Δελτίου: 110922158

Έκδοση 1

brf1412

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ

Αθήνα, 14 Δεκεμβρίου 2007

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ ΞΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΑΝΤΩΝΑΡΟ

Χαίρετε.

" Το φορολογικό νομοσχέδιο που παρουσίασε χθες ο Υπουργός Οικονομίας κ. Αλογοσκούφης και το οποίο κατατέθηκε αργότερα, αποτελεί την τρίτη φάση της φορολογικής μεταρρύθμισης που υλοποιεί η κυβέρνηση από το 2004, με στόχο τη δημιουργία ενός πιο απλού, πιο δίκαιου, πιο αποτελεσματικού και πιο διαφανούς φορολογικού συστήματος. Μετά τη μείωση της φορολογίας για τα φυσικά πρόσωπα που ολοκληρώνεται το 2009 και τις επιχειρήσεις που ολοκληρώθηκε φέτος, προχωρούμε στην απλοποίηση και τον εκσυγχρονισμό της φορολογίας ακινήτων και αντιμετωπίζουμε το λαθρεμπόριο στα καύσιμα. Στο πλαίσιο αυτό, καταργείται ο φόρος κληρονομιάς στα ακίνητα για τους κληρονόμους πρώτης και δεύτερης κατηγορίας (Α και Β κατηγορίας). Όπως είχαμε δεσμευτεί, θεσπίζεται μόνο ένα τέλος, με συντελεστή 1% στην αντικειμενικά προσδιοριζόμενη αξία του ακινήτου, ενώ διατηρούνται τα αφορολόγητα όρια που ισχύουν, με αποτέλεσμα το τέλος να διαμορφώνεται σε χαμηλά επίπεδα. Το τέλος αυτό μειώνεται περαιτέρω κατά 2.000 ευρώ για τα Άτομα με Αναπηρία άνω του 67%. Η πρώτη κατοικία απαλλάσσεται από το φόρο μεταβίβασης και το τέλος μεταβίβασης ακινήτων, στο βαθμό που καλύπτει βασικές στεγαστικές ανάγκες. Απαλλάσσεται από το φόρο μεταβίβασης η πρώτη κατοικία έως 200 τετραγωνικά μέτρα, τα οποία προσαυξάνονται κατά 25 τετραγωνικά μέτρα για το τρίτο παιδί και καθένα από τα επόμενα παιδιά. Σε αντικατάσταση μιας σειράς φόρων που επιβάρυναν μέχρι τώρα την κατοικία, θεσπίζεται ενιαίο τέλος ακινήτων με χαμηλό συντελεστή (0,1% για τα φυσικά πρόσωπα) από το οποίο εξαιρείται η κύρια κατοικία έως 200 τετραγωνικά μέτρα και η αντικειμενικά προσδιορισμένη αξία έως 300.000 ευρώ. Εξομοιώνεται, επίσης, ο ειδικός φόρος κατανάλωσης πετρελαίου κίνησης με τον ειδικό φόρο κατανάλωσης πετρελαίου θέρμανσης, έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί το λαθρεμπόριο. Και αυτό, χωρίς να υπάρξει καμία απολύτως επιβάρυνση των νοικοκυριών, τα οποία θα εξακολουθούν να προμηθεύονται το πετρέλαιο θέρμανσης με το μειωμένο φόρο που ισχύει. Για τους αγρότες, τέλος, θα καταβάλλεται η διαφορά του φόρου, με πίστωση του λογαριασμού τους, χωρίς καμία απολύτως γραφειοκρατική διαδικασία για τους ίδιους.

" Συνεχίζοντας, θέλω να σας ενημερώσω ότι χθες, Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η πληρωμή της ενιαίας ενίσχυσης προς τους αγρότες για το έτος 2007, με την καταβολή στους τραπεζικούς λογαριασμούς 820.000 δικαιούχων, συνολικού ποσού, περίπου, 1 δισ. 750 εκατομμύρια ευρώ. Είναι η πρώτη φορά που καταβάλλεται εφάπαξ τόσο μεγάλο ποσό επιδοτήσεων στη χώρα. Δεδομένου ότι αφορά συνολικά μια πληρωμή μέσα σε μια ημέρα του 97,5% των δικαιούχων της ενιαίας ενίσχυσης. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχω από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, τα προηγούμενα χρόνια, οι πληρωμές κοινοτικών ενισχύσεων μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου κάθε χρόνου, ήταν οι εξής: Για το 2003, 739,8 εκατομμύρια ευρώ, για το 2004, 954 εκατομμύρια ευρώ, για το 2005, 990,6 εκατομμύρια ευρώ και τέλος, για το 2006, την περσινή χρονιά 1,164 δισεκατομμύρια ευρώ. Συνεπώς, η πληρωμή της ενιαίας ενίσχυσης του 2007 είναι περίπου 140% μεγαλύτερη από εκείνη του 2003. Το μικρό ποσοστό των δικαιούχων που μένει σήμερα εκτός πληρωμής είναι διότι είτε το ΑΦΜ τους βρέθηκε να μην αντιστοιχεί στο ονοματεπώνυμό τους, είτε διότι ο αριθμός τραπεζικού λογαριασμού τους δεν ταιριάζει με τον αριθμό της αίτησής τους, οπότε είναι προφανές ότι ο ΟΠΕΚΕΠΕ και η τράπεζα δεν γνωρίζουν ποιον δικαιούχο πρέπει να πληρώσουν. Καλούνται, συνεπώς, οι Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών, στις οποίες θα αποσταλεί άμεσα το αρχείο πληρωμών, να διορθώσουν το ΑΦΜ ή τους αριθμούς τραπεζικών λογαριασμών των παραπάνω δικαιούχων, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η πληρωμή και αυτών στο συντομότερο χρονικό διάστημα, σε επόμενη πληρωμή. Για να πραγματοποιηθεί αυτή η πληρωμή, η μεγαλύτερη που έγινε ποτέ, καταβλήθηκε σημαντική προσπάθεια από τις υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, έτσι ώστε οι αγρότες, χωρίς ταλαιπωρία, να εισπράξουν το μεγαλύτερο ποσό των κοινοτικών επιδοτήσεων που πληρώθηκε ποτέ, πριν από τις ημέρες των εορτών. Η κυβέρνηση αποδεικνύει με την πολιτική της ότι είναι συνεπής στις δεσμεύσεις που αναλαμβάνει, αλλά και στις υποχρεώσεις που έχει απέναντι στους Έλληνες πολίτες.

Παρακαλώ τις ερωτήσεις σας.

Ν. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Κύριε Εκπρόσωπε, υπάρχουν αλαζόνες και καλαμοκαβαλάρηδες Υπουργοί;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Γιατί το λέτε αυτό;

Ν. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Γιατί, όπως το σύνολο των Μέσων Ενημέρωσης μεταδίδει από χθες ήδη, αλλά και σήμερα το σύνολο των εφημερίδων, βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, σε σύσκεψη που είχαν με τον κ. Τραγάκη, αναφέρθηκαν με τους χαρακτηρισμούς που προανέφερα, έτσι, σε μερίδα Υπουργών.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μικρά θέματα τέτοιας φύσεως, σαν κι αυτά που αναφέρατε ότι υπάρχουν στα Μέσα Ενημέρωσης, υπάρχουν πάντα. Δεν είναι κάτι καινούργιο. Και δεν είναι κάτι καινούργιο για κανένα ζωντανό οργανισμό, όπως είναι η κυβέρνηση. Εννοώ μικροπροβλήματα, ενδεχομένως, στην επικοινωνία. Από την άλλη μεριά, μολονότι δεν θέλω να υπεισέλθω στη λειτουργία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας --και ξέρετε ότι δεν το κάνω ποτέ αυτό από τη θέση μου, με την ιδιότητα του Κυβερνητικού Εκπροσώπου-- θέλω να πω ότι οι συναντήσεις αυτές που γίνονται στα πλαίσια της λειτουργίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, βοηθούν με τις επισημάνσεις που διατυπώνονται, ακριβώς, στο να ξεπεραστούν, να επιλυθούν όσα τυχόν μικροπροβλήματα εμφανίζονται και αναφύονται, έτσι ώστε όλοι μας, να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι. Αυτός είναι και ο στόχος της συνεχούς συνεργασίας, η οποία υπάρχει και πρέπει να υπάρχει.

ΓΑΡΓΑΛΑΚΟΣ: Κύριε Εκπρόσωπε, μιλήσατε για ένα φορολογικό σύστημα πιο δίκαιο και πιο διαφανές. Για να γίνει, όμως, ένα τέτοιο φορολογικό σύστημα δεν θα έπρεπε να προωθούνται και ημέτεροι σε θέσεις κλειδιά, όπως έγινε με τον προϊστάμενος της Δ΄ ΔΟΥ Αθηνών, ο οποίος μάλιστα συνελήφθη για λάδωμα και ο οποίος προϊστάμενος είχε αναρριχηθεί με αποφάσεις που υπογράφονται από τον κ. Αλογοσκούφη. Μάλιστα πρόσφατα είχε τοποθετηθεί και στο δεύτερο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών που ελέγχει τα πειθαρχικά παραπτώματα των συναδέλφων του. Είχατε βάλει, δηλαδή, τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Εκείνο το οποίο είναι ενδιαφέρον είναι ότι ένας νόμος, ο οποίος ψηφίστηκε μόλις πρόσφατα από τη Βουλή των Ελλήνων, φέρνει αποτελέσματα. Και όσοι ελάχιστοι, τυχόν επίορκοι, παραβαίνουν το νόμο κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, υφίστανται τις συνέπειες. Τώρα, όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα στο οποίο αναφερθήκατε, μάλλον η πληροφόρηση την οποία έχετε, φοβούμαι να πω δεν είναι απολύτως ακριβής. Το συγκεκριμένο άτομο το οποίο, ασφαλώς φέρεται να παρέβη το νόμο --και εφόσον έχει παραβεί το νόμο και αποδειχθεί αυτό κατά τη διαδικασία, θα υποστεί τις συνέπειες-- ήταν αναπληρωματικό μέλος του εν λόγω Συμβουλίου. Τα δε Συμβούλια αυτά, διορίζονται κατόπιν προτάσεως των υπηρεσιακών παραγόντων. Η υπογραφή του Υπουργού, εν προκειμένω, έχει τυπικό χαρακτήρα. Αλλά σημασία, όπως σας είπα και εισαγωγικά, έχει ότι ένας νόμος, ο οποίος πολύ πρόσφατα ψηφίστηκε από τη Βουλή, ακριβώς για να αντιμετωπίσει ακόμη πιο αποτελεσματικά τέτοια φαινόμενα όπου υπάρχουν, φέρνει πολύ γρήγορα αποτελέσματα.

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ: Αν κατάλαβα καλά, μας είπατε δηλαδή ότι ο αρμόδιος Υπουργός αγνοούσε το εν λόγω πρόσωπο. Δηλαδή, το ποιόν του, την ποιότητα του χαρακτήρα του, το αν είναι έντιμος ή όχι.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Απάντησα με απόλυτη σαφήνεια.

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ: Και έχουν μόνο άποψη οι υπηρεσιακοί παράγοντες για ένα τέτοιο ζήτημα.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Σας απάντησα. Σημασία έχει ότι ο νόμος, τον οποίο εισήγαγε η κυβέρνηση στη Βουλή, φέρνει αποτελέσματα και τιμωρούνται, υφίστανται τις προβλεπόμενες συνέπειες όσοι δεν ασκούν τα καθήκοντά τους, όπως πρέπει να τα ασκήσουν. Αυτό είναι που μετράει.

ΠΕΡΔΙΚΑΡΗΣ: Κύριε Εκπρόσωπε, θεωρείτε ότι ο Υπουργός Απασχόλησης στοχοποιείται, όπως αναφέρεται σήμερα σε μερίδα του Τύπου;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Ισχύουν όλα όσα έχουμε πει από την αρχή της εβδομάδας. Δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα. Η θέση μας είναι σαφής.

ΠΕΡΔΙΚΑΡΗΣ: Το γεγονός ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες που ανέφεραν και συνάδελφοι προηγουμένως στη χθεσινή σύσκεψη με τον κ. Τραγάκη, υπήρξαν αντιδράσεις και από βουλευτές που ανήκουν στην κυβερνητική παράταξη. Προβληματίζει την κυβέρνηση;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Έχω τοποθετηθεί. Δεν έχω να προσθέσω κάτι.

ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ: Κύριε Εκπρόσωπε, υπάρχει σκέψη να αλλάξει η επικοινωνιακή τακτική της κυβέρνησης, προκειμένου να μην επωμιστεί και όλο το βάρος μιας τόσο σημαντικής μεταρρύθμισης, όπως είναι το Ασφαλιστικό, ο κ. Μαγγίνας;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Τι εννοείτε;

ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ: Να μοιραστούν το βάρος και άλλοι Υπουργοί.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Είναι σαφές ποιοι Υπουργοί έχουν την αρμοδιότητα και, αν θέλετε, τη συναρμοδιότητα για το συγκεκριμένο θέμα. Η αναπροσαρμογή του ασφαλιστικού συστήματος είναι μια κεντρική κυβερνητική επιλογή. Είναι μια επιλογή η οποία γίνεται σε ανταπόκριση μιας διαπίστωσης που έχει κάνει η ελληνική κοινωνία στη μεγάλη της πλειοψηφία: Ότι το ασφαλιστικό σύστημα, όπως σας είπα και χθες, δεν μπορεί να συνεχίσει να υφίσταται με τη μορφή που έχει σήμερα. Πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες τομές, αλλαγές, αναπροσαρμογές, προς όφελος όλων των Ελλήνων πολιτών.

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ: Να επιμείνω στην ίδια ερώτηση. Με δεδομένο, τέλος πάντων, το γεγονός ότι ο κ. Μαγγίνας βρίσκεται στο στόχαστρο, όπως έχετε πει εσείς από το βήμα αυτό, υπάρχει το ενδεχόμενο να πάει πιο πίσω, να τραβηχτεί πιο πίσω ο κ. Μαγγίνας και το θέμα των ανακοινώσεων να το αναλάβει κάποιος άλλος Υπουργός;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Επαναλαμβάνω για μια ακόμη φορά: Ο κ. Μαγγίνας είναι ο αρμόδιος Υπουργός για το συγκεκριμένο θέμα. Όπως γνωρίζετε, συναρμοδιότητα για ορισμένες --δεν ξέρω αν είναι η σωστή διατύπωση-- πλευρές, τομείς του ασφαλιστικού θέματος έχει και ο κ. Αλογοσκούφης. Αλλά το θέμα το χειρίζεται πρωτίστως ο κ. Μαγγίνας. Ο κ. Μαγγίνας, όπως γνωρίζετε, έχει παρουσιάσει τις θέσεις της κυβέρνησης στους τρεις κύκλους που συζητήθηκαν στα πλαίσια του διαλόγου στη Βουλή.

Ν. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Κύριε Εκπρόσωπε, χθες, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Πέτρος Τατούλης, επέκρινε την κυβέρνηση για το Ασφαλιστικό, λέγοντας ότι εξαρχής δεν δόθηκε καθαρή ατζέντα των πολιτικών προτάσεων, με αποτέλεσμα να έχουν φοβίες οι πολίτες. Θυμίζω ότι χθες στο briefing εσείς λέγατε το ακριβώς αντίθετο, ότι είναι ξεκάθαρες, δηλαδή, οι θέσεις της κυβέρνησης. Και επιπλέον, επέκρινε και τον αρμόδιο Υπουργό κ. Μαγγίνα, λέγοντας ότι η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να λέει ότι είναι τίμια, θα πρέπει συνεχώς και διαρκώς να φαίνεται να είναι. Το σχόλιό σας.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Ισχύουν όλα όσα έχω, πει τις τελευταίες ημέρες σε αυτήν εδώ την αίθουσα, τόσο για το Ασφαλιστικό και βεβαίως για τον Υπουργό κ. Μαγγίνα.

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ: Θα επιμείνουμε όμως για τον κ. Μαγγίνα. Χθες, σας τέθηκε μια ερώτηση: Αν έχετε υπόψη σας καταγγελίες ή σενάρια για πολεοδομικές παραβάσεις ενός Υπουργού.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Και πώς απάντησα;

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ: Αρνητικά. Εξακολουθείτε να απαντάτε αρνητικά;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Βεβαίως.

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ: Αν υπάρξει μια τέτοια τεκμηριωμένη καταγγελία, θα απαντάτε εξίσου αρνητικά;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Τι με ρωτήσατε κ. Παλαιολόγε;

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ: Εάν γνωρίζει η κυβέρνηση ότι υπάρχουν καταγγελίες για πολεοδομικές παραβάσεις.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Και σας απαντάω, όχι.

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ: Ωραία. Και συνεχίζω την ερώτηση: Εάν τελικά αποδειχθούν ότι υπάρχουν καταγγελίες, οι καταγγελίες αυτές ότι ευσταθούν και ότι υπάρχουν πολεοδομικές παραβάσεις που αφορούν συγκεκριμένο Υπουργό;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Περιμένετε να κάνω διάλογο μαζί σας ή με οποιονδήποτε άλλο από τους συναδέλφους σας, τους οποίους εκτιμώ, σε υποθετικά ερωτήματα;

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ: Και αν αυτό διαψευστεί εντός 24 ωρών;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Πάλι μου κάνετε υποθετικές ερωτήσεις. Θα κάνουμε υποθετική συζήτηση; Ασφαλώς και όχι.

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ: Ωραία. Θα επιμείνω. Ο κ. Μαγγίνας εξακολουθεί να απολαμβάνει της αμέριστης εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Βεβαίως.

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ: Ακόμα και αν αποδειχθεί ότι υπάρχουν πολεοδομικές παραβάσεις και καταγγελίες σε βάρος του;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Δεν πρόκειται να κάνω αυτή τη συζήτηση μαζί σας. Ο κ. Μαγγίνας ως Υπουργός...

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ: Πολύ φοβούμαι ότι θα την κάνει η κυβέρνηση αυτή τη συζήτηση.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: ... ως Υπουργός της κυβέρνησης απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού.

ΠΕΡΔΙΚΑΡΗΣ: Στο θέμα της Ολυμπιακής, πριν από λίγο στη Βουλή στη συζήτηση μιας επίκαιρης ερώτηση, ακούστηκαν διάφοροι, βαρείς είναι αλήθεια, χαρακτηρισμοί για τον αρμόδιο Κοινοτικό Επίτροπο, τον κ. Μπαρό.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Από ποιον;

ΠΕΡΔΙΚΑΡΗΣ: Από τον κ. Καρατζαφέρη και από τον κ. Κακλαμάνη, ο οποίος, αν δεν κάνω λάθος, είχε υποβάλει την επίκαιρη ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό. Ο αρμόδιος Υπουργός απάντησε ότι δεν είναι ένα όργανο το οποίο διόρισε η κυβέρνηση και ότι πρέπει να σεβαστούμε τις αποφάσεις του. Έχει κάποιο σχόλιο η κυβέρνηση πάνω σε αυτό;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Όχι.

Ν.ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Στο ίδιο θέμα κ. Εκπρόσωπε: Έχει η κυβέρνηση στοιχεία για συνδικαλιστές της Ολυμπιακής, οι οποίοι παίρνουν διόλου ευκαταφρόνητους μισθούς, αλλά δεν προσφέρουν έργο στην εταιρεία;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Η κυβέρνηση δεν ασχολείται με τέτοια λεπτομερειακά θέματα. Δεν είναι αντικείμενο της ενημέρωσης του Κυβερνητικού Εκπροσώπου να παίρνει θέση σε τέτοια λεπτομερειακά θέματα. Δεν έχω υπόψη μου τέτοια στοιχεία.

Σας ευχαριστώ.

Καλό Σαββατοκύριακο.


Greek Government Press Briefings in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
kyber2html v1.05c run on Friday, 14 December 2007 - 13:29:24 UTC