Browse through our Interesting Nodes on the Informatics & Computing Business in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Macedonian Press Agency: News in Greek, 99-07-12

Macedonian Press Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Macedonian Press Agency at http://www.mpa.gr and http://www.hri.org/MPA.


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ
Θεσσαλονίκη 12 Ιουλίου 1999

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [Α] ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • [Β] ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

  • ΤΙΤΛΟΙ

    [Α] ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

  • [01] ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ - ΚΟΕΝ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • [02] ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - Γ. ΦΙΣΕΡ
  • [03] ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΗΜΙΤΗ - ΦΙΣΕΡ
  • [04] ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΡΕΠΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ
  • [05] ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΨΗ
  • [06] ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
  • [07] ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ - ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ
  • [Β] ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

  • [08] ΟΗΕ:ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ
  • [09] ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150.000 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ
  • [11] ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΡΩΣΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΣΤΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ
  • [12] ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ
  • [13] ΤΟΥΡΚΙΑ:ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΞΕΝΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ

  • ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

    [Α] ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    [01] ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ - ΚΟΕΝ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    Διήμερη επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας πραγματοποιεί από αύριο ο υπουργός Αμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών, Ουίλιαμ Κοέν. Ο αμερικανός υπουργός αναμένεται αύριο στη Θεσσαλονίκη όπου θα συναντηθεί με τον έλληνα ομόλογο του, Ακη Τσοχατζόπουλο και τον υπουργό Μακεδονίας - Θράκης, Γιάννη Μαγκριώτη. Στη συνέχεια θα μεταβεί στην Αθήνα όπου θα έχει επαφές με τον πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη και τον υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Παπανδρέου.

    Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητήσει ο κ.Κοέν με την ελληνική κυβέρνηση περιλαμβάνονται η προώθηση της διμερούς συνεργασίας σε θέματα άμυνας, τα ελληνοτουρκικά, η εξέταση του ρόλου της Ελλάδας στην ανοικοδόμηση των Βαλκανίων, η αντιμετώπιση της τρομοκρατίας, καθώς και η προώθηση και η ολοκλήρωση της πώλησης συγκεκριμένων αμερικανικών οπλικών συστημάτων στην Ελλάδα.

    [02] ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - Γ. ΦΙΣΕΡ

    Tην ξεκάθαρη θέση ότι η Θεσσαλονίκη πρέπει να είναι έδρα του Οργανισμού για την ανασυγκρότηση των Βαλκανίων, διατύπωσε ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Γιόσκα Φίσερ, κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα στην Αθήνα με τον υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Παπανδρέου. Και όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Φίσερ, η απόφαση που πήραν οι ηγέτες των «15» στο Ρίο της Βραζιλίας, για τον ορισμό της Θεσσαλονίκης ως έδρας του Οργανισμού Ανασυγκρότησης, πρέπει να γίνει σεβαστή.

    Ο κ. Φίσερ εξήρε τον ρόλο του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη και του κ. Παπανδρέου για την αποτελεσματική συμβολή τους, όπως είπε, για μια θετική κατάληξη της κρίσης στο Κοσσυφοπέδιο και τον εποικοδομητικό ρόλο της Ελλάδας στο Σύμφωνο Σταθερότητας στην περιοχή.

    Σε ότι αφορά στην Κύπρο, οι κ.κ. Παπανδρέου και Φίσερ συζήτησαν την ενταξιακή πορεία της Μεγαλονήσου, η οποία προχωρεί ομαλά. Σε δηλώσεις του ο Ελληνας υπουργός Εξωτερικών υπογράμμισε ότι «στη συνάντησή μας περιοριστήκαμε στα ευρωπαϊκά θέματα, τα ζητήματα της Ευρωπαϊκής Ενωσης γύρω από τη διεύρυνση και βεβαίως συζητήσαμε την προοπτική για δύο σημαντικές θεσμικές αλλαγές, μια για τη Διακυβερνητική, τα υπολειπόμενα από το Αμστερνταμ και βεβαίως το θέμα της ευρωπαϊκής ταυτότητας Αμυνας και Ασφάλειας».

    Ο επικεφαλής της γερμανικής διπλωματίας, σε ότι αφορά τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, χαιρέτισε την πρωτοβουλία για τη συνάντηση μεταξύ του κ. Παπανδρέου και του Τούρκου ομολόγου του Ισμαήλ Τζεμ, λέγοντας ότι εμπεριέχει ελπίδες για το μέλλον, καθώς είναι προς όφελος και της Ευρωπαϊκής Ενωσης και της Τουρκίας να έρθουν πιο κοντά.

    [03] ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΗΜΙΤΗ - ΦΙΣΕΡ

    Με τον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη συναντήθηκε το μεσημέρι ο γερμανός υπουργός Εξωτερικών Γιόσκα Φίσερ. Στο επίκεντρο των συνομιλιών των κ.κ. Σημίτη και Φίσερ βρέθηκαν τα ζητήματα της ανασυγκρότησης των Βαλκανίων αλλά και των σχέσεων της Ευρωπαϊκής Ενωσης με την Τουρκία. Σημειώνεται ότι η Θεσσαλονίκη είχε οριστεί ως η έδρα του οργανισμού ανασυγκρότησης των Βαλκανίων όμως ευρωπαϊκοί κύκλοι προωθούν την υποψηφιότητα της Πρίστινα.

    Ο κ. Φίσερ υπογράμμισε ότι η Ευρωπαϊκή Ενωση θεωρεί πως η Ελλάδα, δεδομένου ότι ανήκει στην Ευρωπαϊκή οικογένεια, μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ανασυγκρότηση των Βαλκανίων. Στη συνέχεια ο κ. Φίσερ συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Βουλής Απόστολο Κακλαμάνη ενώ αργότερα είχε συνεργασία με τον υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Παπανδρέου. Σε ό,τι αφορά στην κατάσταση στην Κύπρο ο κ. Φίσερ τόνισε ότι πρέπει να συνεχιστεί αταλάντευτα η πορεία ένταξής της στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

    [04] ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΡΕΠΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ

    Στον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στην amasucjq|tgsg tym Βαλκανίων αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Ρέππας, ο οποίος τόνισε ότι η ελληνική κυβέρνηση θα επιμείνει μέχρι το τέλος, ώστε να εφαρμοστεί η απόφαση της συνόδου κορυφής του Ρίο, να γίνει η Θεσσαλονίκη έδρα του οργανισμού ανασυγκρότησης.

    Ο κ. Ρέππας τόνισε, ότι η Ελλάδα επιθυμεί μια πολιτική, που δεν θα περιορίζεται μόνο στο Κοσσυφοπέδιο και υπογράμμισε, ότι η θέση της κυβέρνησης είναι σαφής, κρυστάλλινη και αποφασιστική.

    [05] ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΨΗ

    Ο υπουργός Δικαιοσύνης Ευάγγελος Γιαννόπουλος παρήγγειλε στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να διεξάγει κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση, μετά τις καταγγελίες περί διαφθοράς, που διατύπωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Καψής, στην ομιλία του στη σύνοδο της κεντρικής επιτροπής του κινήματος.

    Αναφερόμενος στο θέμα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Ρέππας τόνισε ότι ο πρωθυπουργός επιθυμεί και επιλέγει να ασχοληθεί με το θέμα η Δικαιοσύνη. Ο ίδιος ο κ. Σημίτης ζήτησε τη διεξαγωγή προκαταρκτικής εξέτασης και τόνισε ότι κανείς στο ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να γίνει φορέας συγκάλυψης.

    [06] ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

    Τις βασικές διατάξεις του πολυνομοσχεδίου, που μεταξύ άλλων προβλέπει την ίδρυση ενιαίου φορέα ελέγχου τροφίμων, παρουσίασε το μεσημέρι κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο υπουργός Ανάπτυξης Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο υπουργός επισήμανε ότι το νομοσχέδιο θα κατατεθεί εντός της εβδομάδας στη Βουλή και θα συζητηθεί στα θερινά τμήματα της Βουλής.

    Ειδικότερα το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης προβλέπει την επιβολή αυστηρών κυρώσεων στους οδηγούς ανασφάλιστων αυτοκινήτων, την αύξηση της αποζημίωσης για την επαγγελματική στέγη και τη ρύθμιση της χρονικής διάρκειας των εκπτώσεων.

    [07] ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ - ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ

    Ολοκληρώθηκαν οι κρίσιμες συνομιλίες του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Σπυρίδωνα με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στο Φανάρι.

    Σε ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής Αμερικής αναφέρεται ότι στις συνομιλίες αποφασίστηκε ο Αρχιεπίσκοπος Σπυρίδωνας να επισκεφθεί και πάλι το Πατριαρχείο τον Αύγουστο, ώστε να συνεχιστεί ο διάλογος σχετικά με τις υποθέσεις της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αμερικής. Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής αύριο θα επιστρέψει στη Νέα Υόρκη.

    [Β] ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    [08] ΟΗΕ:ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ

    Εμπειρογνώμονες του ΟΗΕ δήλωσαν ότι είναι αδύνατη η ανάπτυξη της νοτιοανατολικής Ευρώπης χωρίς την αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας της οικονομίας της Γιουγκοσλαβίας.

    Σε έκθεση που παρουσιάστηκε στη Γενεύη σήμερα, εμπειρογνώμονες της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Επιτροπής στον ΟΗΕ τόνισαν ότι η Γιουγκοσλαβία «θα πρέπει να συμπεριληφθεί στα σχέδια αποκατάστασης της οικονομίας της χώρας» και πρόσθεσαν ότι αποτελεί «σημαντική αγορά για τις γειτονικές χώρες και σημαντική χώρα διέλευσης» καθώς βρίσκεται σε στρατηγικό σημείο μεγάλων οδών προς τη δυτική Ευρώπη. Εάν η καταστροφή δεν ξεπεραστεί, δεν καθαριστεί ο Δούναβης, δεν αποκατασταθούν οι γέφυρες, οι σιδηροδρομικές και οδικές αρτηρίες, οποιαδήποτε προσπάθεια επαναφοράς της οικονομίας των γειτονικών χωρών δεν θα αποφέρει αποτελέσματα, αναφέρεται στην έκθεση. Παράλληλα, υποστηρίζεται ότι η Γιουγκοσλαβία χρειάζεται εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια για να αποκαταστήσει την υποδομή της. Οι εμπειρογνώμονες προειδοπίησαν ότι η καταστροφή στη Γιουγκοσλαβία μπορεί να εμποδίσει την οικονομική αποκατάσταση στην περιοχή και να απειλήσει την ασφάλεια της Ευρώπης. Ε.Ρ.

    [09] ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150.000 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ

    Οπαδοί της αντιπολίτευσης στη Γιουγκοσλαβία συγκέντρωσαν περισσότερες από 150.000 υπογραφές ζητώντας την παραίτηση του προέδρου Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς, αλλά οι αστυνομικές αρχές απαγόρευσαν τη συνέχιση των δραστηριοτήτων τους, σύμφωνα με δηλώσεις των οργανωτών. Η πρωτοβουλία, την οποία υποστηρίζει η «Συμμαχία για Αλλαγή» των κομμάτων αντιπολίτευσης, ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα σε 20 πόλεις της Σερβίας και μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 150.000 υπογραφές, όπως είπε ο Βλάνταν Μπάτιτς, ένας από τους ηγέτες της Συμμαχίας. Ωστόσο, η αστυνομία του Βελιγραδίου προειδοποίησε τους ακτιβιστές σε 22 στάντ ότι η ενέργειές τους απαγορεύτηκαν, ενώ συνέλαβαν έναν από αυτούς, τον οποίο όμως άφησαν ελεύθερο μετά από λίγο.

    Ο κ.Μπάτιτς δήλωσε ότι η απαγόρευση δεν σημαίνει το τέλος της πρωτοβουλίας, προσθέτοντας ότι η Συμμαχία αναμένει ο αριθμός των υπογραφών να «ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια» μέχρι το τέλος αυτού του μήνα. «Αργότερα θα παρουσιάσουμε όλες τις υπογραφές στο ομοσπονδιακό κοινοβούλιο, ως πρωτοβουλία των πολιτών για την απομάκρυνση του Μιλόσεβιτς» είπε διευκρινίζοντας ότι «δεν μπορεί να περιμένει κανείς πολλά στη βουλή, καθώς υπερισχύουν οι σύμμαχοι του Μιλόσεβιτς». Ε.Ρ.

    [11] ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΡΩΣΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΣΤΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ

    Ένα ρωσικό στρατιωτικό αεροσκάφος Ιl-76 αναχώρησε από την Μόσχα με προορισμό την Πρίστινα του Κοσσυφοπεδίου, μεταφέροντας στρατιώτες για την ειρηνευτική δύναμη στην περιοχή, ανακοίνωσε η υπηρεσία τύπου της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας. Σήμερα θα αναχωρήσει και δεύτερο αεροπλάνο μεταφέροντας προμήθειες και στρατιωτικό υλικό για τους Ρώσους στρατιώτες στην Πρίστινα. Η Ρωσία έχει ανακοινώσει ότι σκοπεύει να στείλει συνολικά 3.600 στρατιώτες στο Κοσσυφοπέδιο, οι οποίοι τοποθετούνται υπό τον διοικητή της διεθνούς ειρηνευτικής δύναμης, Βρετανό στρατηγό, Μάικ Τζάκσον. Ο.Κ.

    [12] ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

    Eκπρόσωποι από 84 χώρες και διεθνείς οργανισμούς πρόκειται να συμμετάσχουν στη διάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο για την ανοικοδόμηση των Βαλκανίων όπως ανακοίνωσαν κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στις Βρυξέλλες αξιωματούχοι της Παγκόσμιας Τράπεζας.

    Οι κ. Κρίστιαν Πόουρτμαν και Ρόρι Ο' Σάλιβαν έκαναν γνωστό ότι εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Ενωσης και της Παγκόσμιας Τράπεζας πρόκειται να συναντηθούν αύριο στις Βρυξέλλες για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες αυτής της διάσκεψης στην οποία θα συμμετάσχουν και υπουργοί Οικονομικών. Οι κ. Πόουρτμαν και Σάλιβαν χαρακτήρισαν αρκετά δύσκολη την ανοικοδόμηση της περιοχής εάν ληφθεί υπόψη ότι δεν υπάρχουν στη Σερβία ουσιαστικοί θεσμοί και δομές όπως σύστημα υγείας και κοινωνικής πρόνοιας ενώ ιδαίτερη έμφαση έδωσαν στην ανάγκη οικονομικής ενίσχυσης των Βαλκανίων από διεθνείς οργανισμούς. Παράλληλα πρόσθεσαν ότι σε αυτή την προσπάθεια θα συμμετέχει και η Ρωσία. Λ.Μ

    [13] ΤΟΥΡΚΙΑ:ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΞΕΝΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ

    Η σύζυγος και ο γιός διπλωμάτη από το Μπαγκλαντές στην Τουρκία έχασαν τη ζωή τους ενώ ο διπλωμάτης είναι βαριά τραυματισμένος από επίθεση που δέχτηκαν από τον οικιακό βοηθό τους, όπως μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή. Ο υπηρέτης Χαφίζ Ι Ραχμάν αφού πρώτα μαχαίρωσε το 14χρονο γιό του στρατιωτικού ακολούθου του Μπαγκλαντές Σαρίφ Ι Ισλάμ, μετά επιτέθηκε στη σύζυγο του διπλωμάτη η οποία ήταν εκείνη τη στιγμή σε άλλο δωμάτιο ενώ μετά μαχαίρωσε στο λαιμό το τα χέρια και το πρόσωπο το διπλωμάτη και έφυγε με ένα ταξί. Ο διπλωμάτης από το Μπαγκλαντές κατάφερε να ειδοποιήσει την αστυνομία η οποία τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Οι τουρκικές αστυνομικές αρχές πραγματοποιούν εκτεταμένες έρευνες για να εντοπίσουν το δράστη.
    Macedonian Press Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    mpegr2html v1.01a run on Monday, 12 July 1999 - 21:36:12 UTC