Browse through our Interesting Nodes on Environmental Issues in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 16 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Macedonian Press Agency: Brief News in Greek (PM), 97-04-06

Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Macedonian Press Agency at http://www.mpa.gr and http://www.hri.org/MPA.


Web Posted: 17:58 GMT+2

ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 6.4.1997

"Εδώ στη Θεσσαλονίκη, οι σοσιαλιστικές, οι σοσιαλδημοκρατικές και εργατικές δυνάμεις όλης της Ευρώπης, έστειλαν ένα μήνυμα και το μήνυμα αυτό είναι ότι τα Βαλκάνια είναι Ευρώπη και η Ευρώπη είναι Βαλκάνια". Μ' αυτά τα λόγια ο υπουργός Εθνικής Αμυνας και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, Ακης Τσοχατζόπουλος, σχολίασε τα αποτελέσματα της διήμερης Διάσκεψης του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος για τα Βαλκάνια και εξήγησε: "Είναι κοινή η προοπτική. Στο βαθμό που η Ευρωπαϊκή Ενωση θέλει να συμβάλλει στην κατοχύρωση της σταθερότητας, της ασφάλειας και της συνεργασίας, η παρέμβαση της, η συνεργασία της με τις χώρες της Βαλκανικής- η ισότιμη ένταξη στην ευρωπαϊκή προοπτική των χωρών της βαλκανικής- είναι μια ιστορική αναγκαιότητα και η βασική προϋπόθεση είναι στην ενδιάμεση πορεία η διαμόρφωση όρων ουσιαστικής συνεργασίας".

Στις 14 Απριλίου θα αρχίσει η ανάπτυξη της πολυεθνικής δύναμης που θα μεταβεί στην Αλβανία προκειμένου να διασφαλίσει την διανομή της ανθρωπιστικής βοήθειας στο λαό της γειτονικής χώρας. Ωστόσο διαφωνίες εκφράζει η ελληνική κυβέρνηση στα ιταλικά σχέδια για την ανάπτυξη της δύναμης, σε ότι αφορά στα σημεία όπου θα εγκατασταθεί η συμμετοχή της χώρας μας. Η κυβέρνηση πιέζει ώστε η ελληνική δύναμη να αναπτυχθεί στην Αυλώνα και το Αργυρόκαστρο και όχι στην πόλη Λέζα που βρίσκεται 90 χιλιόμετρα βόρεια των Τιράνων, όπως προτείνει η Ρώμη. Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν αύριο στη Ρώμη κατά τις συνεδριάσεις των πολιτικών διευθυντών και των στρατιωτικών εκπροσώπων των χωρών που θα συμμετάσχουν στη δύναμη. Στο μεταξύ ένταση δημιούργησε στις πολιτικές δυνάμεις της Αλβανίας το χθεσινό επεισόδιο κατά το οποίο ένοπλοι εμπόδισαν τον πρωθυπουργό Μπασκίμ Φίνο να φτάσει στη Σκόδρα, ρίχνοντας δύο χειροβομβίδες εναντίον της αυτοκινητοπομπής. Ο ίδιος ο Αλβανός πρωθυπουργός ο οποίος ματαίωσε την επίσκεψή του στην πόλη δήλωσε ότι οι δράστες δεν είναι κοινοί εγκληματίες καθώς διέθεταν τεθωρακισμένα οχήματα ενώ ο αρχηγός της αλβανικής αστυνομίας έκανε λόγο για πολιτικά κίνητρα.

Άλλος ένας νέος βρέθηκε σήμερα νεκρός από ναρκωτικά σε αθλητικό κέντρο στη Θεσσαλονίκη. Είναι το έβδομο θύμα από ναρκωτικά τις τελευταίες ημέρες. Πρόκειται για έναν 23χρονο άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, τον οποίο βρήκε νεκρό τα ξημερώματα περαστικός στο αθλητικό κέντρο "Γαλαξίας", στη συμβολή των οδών Δελφών και 25η Μαρτίου. Ο ιατροδικαστής εκτίμησε ότι ο θάνατος επήλθε από συνδυασμένη λήψη χαπιών με κάποια άλλη ναρκωτική ουσία. Ο υφυπουργός Υγείας Μανώλης Σκουλάκης δήλωσε σήμερα ότι την Τετάρτη το υπουργείο Υγείας θα προβεί σε ανακοινώσεις για μια συνολική πολιτική στο πρόβλημα των ναρκωτικών ενώ την ίδια μέρα θα διεξαχθεί συζήτηση για το θέμα στη Βουλή.

Τη σημαντική δήλωση ότι οι ΗΠΑ θα επέμβουν δυναμικά για να σταματήσουν θερμό επεισόδιο ανάμεσα στην Ελλάδα και στην Τουρκία, αν εκδηλωθεί στο Αιγαίο, κάνει σήμερα ο πρεσβευτής των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα, Τόμας Νάιλς σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Το Βήμα της Κυριακής". Ο Αμερικανός πρεσβευτής εκφράζει παράλληλα συγκρατημένη αισιοδοξία ότι οι τελευταίες τοποθετήσεις Ελλήνων και Τούρκων αξιωματούχων δείχνουν πως απομακρύνεται ο κίνδυνος ενός τέτοιου επεισοδίου και τονίζει ότι υπάρχει προοπτική για επίλυση του Κυπριακού και εξομάλυνση των ελληνοτουρκικών σχέσεων.

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής Απόστολο Κακλαμάνη είχε το πρωί ο Κύπριος ομόλογός του Σπύρος Κυπριανού με αντικείμενο το Κυπριακό και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, στο περιθώριο της διάσκεψης των Προέδρων των Κοινοβουλίων των Μεσογειακών χωρών που άρχισε σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο στην Αθήνα. Ο κ. Κακλαμάνης ερωτηθείς για τις δηλώσεις Νάιλς είπε: "σημαίνει κάτι θετικό για τις εξελίξεις στην περιοχή το να λένε οι ΗΠΑ ότι αν υπάρξει σύγκρουση θα παρέμβουν" και πρόσθεσε ότι αυτή τη στιγμή όμως δεν έχει αλλάξει τίποτα σε ότι αφορά στην επιθετικότητα της Τουρκίας και την ύπαρξη ουσιαστικής απειλής στο Αιγαίο. Αντικείμενο της διήμερης διάσκεψης αποτελεί η ενίσχυση της συνεργασίας των κοινοβουλίων των χωρών της Μεσογείου στο πλαίσιο της διακήρυξης της Βαρκελώνης καθώς και η ενίσχυση του ρόλου των εθνικών κοινοβουλίων στην πορεία προς την ευρωπαϊκή ενοποίηση και την ευρωμεσογειακή συνεργασία. Θα εξεταστεί ακόμα η νομοθέτηση μιας Μόνιμης Διακοινοβουλευτικής Συνεργασίας στη Μεσόγειο. Αύριο οι συμμετέχοντες στη Διάσκεψη θα γίνουν δεκτοί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Στεφανόπουλο.

Με τον δήμαρχο της Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Κοσμόπουλο, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας αλλά και προσωπικούς του φίλους συναντήθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του κόμματος Κώστας Καραμανλής ο οποίος δεσμεύτηκε ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για την επίλυση των προβλημάτων της πόλης. Ο κ. Καραμανλής, ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά μετά την εκλογή του στην προεδρία του κόμματος, το πρωί παρακολούθησε τη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου. Κατά τη συνάντησή του με τον κ. Κοσμόπουλο ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι η συνεργασία είναι δεδομένη καθώς, όπως είπε, γνωρίζει καλά τα προβλήματα της πόλης. Ο κ. Καραμανλής παραβρέθηκε και σε εκδήλωση του Συνδέσμου Εκδοτών Βορείου Ελλάδος για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου. Σε δηλώσεις του τόνισε ότι θα είναι πάντοτε συμπαραστάτης σε κάθε προσπάθεια και πρωτοβουλία του Συνδέσμου Εκδοτών και πρόσθεσε ότι η Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου είναι μια καθιερωμένη πλέον εκδήλωση που πρέπει να συνεχιστεί με επιτυχία από τους Βορειοελλαδίτες εκδότες. Το απόγευμα ο κ. Καραμανλής επέστρεψε στην Αθήνα.

Τις προτάσεις τους για τον κοινωνικό διάλογο θα διαμορφώσουν αύριο εκπρόσωποι των συναρμόδιων υπουργείων ενόψει της κοινής συνεδρίασης υπουργών και κομματικών στελεχών την Πέμπτη. Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Μιλτιάδης Παπαϊωάννου σε συνέντευξή του σήμερα σε αθηναϊκή εφημερίδα τονίζει ότι στόχος της κυβέρνησης είναι η ενοποίηση των ομοειδών ταμείων και υπογραμμίζει ότι είναι ώρα για μεγάλες αποφάσεις. Σημειώνει ακόμη ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε ριζικές διαρθρωτικές αλλαγές χωρίς να μειωθεί απαραίτητα το κόστος εργασίας.

Σειρά επισκέψεων στην Τσεχία, τη Σλοβακία, την Αρμενία, τη Γεωργία και το Αζερμπαϊτζάν άρχισε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Θεόδωρος Πάγκαλος ο οποίος αναμένεται να υπογράψει σημαντικές συμφωνίες συνεργασίας με τις ηγεσίες των χωρών αυτών. Πρώτος σταθμός της εξαήμερης περιοδείας του κ. Πάγκαλου είναι η Πράγα, όπου ο κ. Πάγκαλος θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Τσεχίας, τον ομόλογό του και τον Πρόεδρο της Βουλής. Αύριο ο κ. Πάγκαλος θα μεταβεί στην Μπρατισλάβα όπου θα έχει επαφές με τον Πρόεδρο της Σλοβακίας, τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εξωτερικών. Την Τρίτη θα βρίσκεται στο Ερεβάν της Αρμενίας όπου θα έχει συνομιλίες με την πολιτική ηγεσία της χώρας και τον Πατριάρχη Αρμενίων. Το απόγευμα της 9ης Απριλίου ο Έλληνας υπουργός θα αναχωρήσει για την Τιφλίδα της Γεωργίας όπου αναμένεται να υπογράψει με την πολιτική ηγεσία της χώρας επτά συμφωνίες συνολικά. Τελευταίος σταθμός της περιοδείας του θα είναι το Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Για το Νόρντγουικ της Ολλανδίας αναχωρεί σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος θα συμμετάσχει σε σύνοδο για τη Διακυβερνητική Διάσκεψη με αντικείμενο θέματα κοινής εξωτερικής πολιτικής και άμυνας. Μεταξύ άλλων θα τεθούν ζητήματα που αφορούν στις σχέσεις της Κοινότητας με τη Δυτικοευρωπαϊκή Ένωση.

Στην Ολλανδία μεταβαίνει σήμερα ο υπουργός Πολιτισμού Ευάγγελος Βενιζέλος προκειμένου να συμμετάσχει στο άτυπο Συμβούλιο υπουργών Πολιτισμού και Οπτικοακουστικών Μέσων της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αρχίζει αύριο στο Μάαστριχτ και θα διαρκέσει δύο ημέρες. Μεταξύ των ζητημάτων που θα τεθούν περιλαμβάνονται η πολιτιστική τακτική των Ευρωπαϊκών χωρών, η συνεργασία τους στον τομέα αυτό, η ενιαία τιμή βιβλίου στην Ευρώπη. Αναμένεται ακόμη να παρουσιαστεί πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης μετά το έτος 2000.

Τρία κυρίαρχα ζητήματα απασχόλησαν την 4η συνδιάσκεψη της οργάνωσης Θεσσαλονίκης του Συνασπισμού της Αριστεράς που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης. Είναι το θέμα της ακόμα μεγαλύτερης αποσαφήνισης της πολιτικής του ΣΥΝ στις νέες συνθήκες, το ζήτημα της Κεντροαριστεράς και του διαλόγου γύρω από αυτή, καθώς και η στάση του κόμματος ενόψει των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών. Περιγράφοντας το κλίμα της συνδιάσκεψης ο απερχόμενος γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης, Ρούλης Εδιάρογλου, δήλωσε στο "Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων" ότι το 30-40% των ομιλητών αναφέρονται στο θέμα της Κεντροαριστεράς και πρόσθεσε ότι υπογραμμίζεται η ανάγκη διαλόγου με όλες τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις και σε όλα τα επίπεδα. Οι εργασίες της συνδιάσκεψης ολοκληρώνονται το βράδυ με την εκλογή των μελών της νέας Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΝ στη Θεσσαλονίκη.

Οι γυναίκες των Βαλκανίων ένωσαν τη φωνή τους για να διακηρύξουν την ανάγκη για ειρήνη στην περιοχή που έχει πληγεί από πολέμους και συγκρούσεις τα τελευταία χρόνια. Η συμβολή των γυναικών στην ειρηνική επίλυση των διενέξεων και η συμμετοχή τους στο κίνημα για την ειρήνη στην ανάπτυξη φιλίας και αμοιβαίας κατανόησης των λαών των Βαλκανίων, ήταν το θέμα που ανέπτυξαν στη διάρκεια του 5ου διεθνούς συνεδρίου με θέμα "Ο ρόλος των γυναικών της υπαίθρου στην εξέλιξη των βαλκανικών χωρών".

''Θεμελιώδη μεταρρύθμιση'', η οποία στηρίζεται στη σύγχρονη αντίληψη για τη ζωή και τον άνθρωπο, χαρακτήρισε η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών-Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης Ευδοκία Σερρέλη, το Πρόγραμμα ''Ιωάννης Καποδίστριας'', που προβλέπει τις αναγκαστικές συνενώσεις μη βιώσιμων κοινοτήτων και τη μετατροπή τους σε Δήμους, μιλώντας το πρωί, σε ενημερωτική ημερίδα που διοργάνωσε στη Θεσσαλονίκη, η Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων του Νομού για το συγκεκριμένο Πρόγραμμα. Ήδη, όπως σημείωσε η κ.Σερρέλη, έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια από το Υπουργείο Εσωτερικών για την ενημέρωση όλων των νομών της χώρας σχετικά με το Πρόγραμμα ''Ιωάννης Καποδίστριας'', για το οποίο είπε ότι, είναι το τελικό προϊόν μιας μακράς διεργασίας που εντάσσεται στο συνολικό σχεδιασμό ανασυγκρότησης του Ελληνικού Κράτους.

Πτωτική αναμένεται να είναι η πορεία των επιτοκίων των Τραπεζών μετά την πτώση του πληθωρισμού στο 6% τον μήνα Μάρτιο. Η Εθνική Τράπεζα ανακοίνωσε ήδη τη μείωση των επιτοκίων από αύριο παρά τις συστάσεις του υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση. Έτσι το επιτόκιο καταθέσεων ταμιευτηρίου της Εθνικής μειώθηκε κατά μισή ποσοστιαία μονάδα στο 9% ενώ η καθαρή απόδοση φτάνει μόλις το 7,65%.

Σημαντική παρουσία στο Europartenariat Ηellas '97 θα έχουν επιχειρήσεις από τα Βαλκάνια και τις Παρευξείνιες χώρες. Από τις 1778 επιχειρήσεις που θα παραβρεθούν με περισσότερους από 2.500 εκπροσώπους τους στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας του Πειραιά, τουλάχιστον οι 450 προέρχονται από τις εν λόγω περιοχές. Συνολικά, ο αριθμός των επιχειρήσεων από τις περιοχές των Βαλκανίων και της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης και από τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης φτάνει τις 600, ενώ δε συμμετάσχουν η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γιουγκοσλαβίας, η Βοσνία και η Κροατία.

Εικοσιτετράωρη απεργία θα πραγματοποιήσουν αύριο οι εργαζόμενοι στους κρατικούς παιδικούς σταθμούς με αίτημα να μην μεταφερθούν στην αρμοδιότητα της τοπικής αυτοδιοίκησης και να διασφαλιστεί η μονιμότητά τους.

Την Τρίτη κηδεύεται ο ηγέτης του ακροδεξιού Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης της Τουρκίας Αλπασλάν Τουρκές, που πέθανε τα μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής. Η Μεγάλη Τουρκική Εθνοσυνέλευση θα οργανώσει ειδική τελετή πριν την κηδεία. Η σορός του εκλιπόντος θα ταφεί σε περιοχή κοντά στο κρατικό νεκροταφείο της Αγκυρας. Στο μεταξύ το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν Χαϊντάρ Αλίεφ ανέβαλε το ταξίδι που θα πραγματοποιούσε από αύριο στην Αγκυρα λόγω του θανάτου του Τουρκές. Ο Αζέρος πρόεδρος έστειλε συλλυπητήριο τηλεγράφημα στον Τούρκο ομόλογό του Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ καθώς και στον γιό του Τουρκές Τουγρούλ.

Την εκτίμηση ότι στις εκλογές της 19ης Απριλίου στη Βουλγαρία κανένα κόμμα δεν θα μπορέσει να εξασφαλίσει την απόλυτη πλειοψηφία στη Βουλή, διατύπωσε η κ. Νόρα Ανανίεβα, μέλος του Ανώτατου Συμβουλίου του Βουλγαρικού Σοσιαλιστικού Κόμματος σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων στο περιθώριο του 5ου Συνεδρίου του Συνδέσμου Διαβαλκανικής Συνεργασίας Γυναικών που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στη Θεσσαλονίκη. Η κ. Ν. Ανανίεβα ανέφερε πως το προεκλογικό πρόγραμμα του ΒΣΚ, προβλέπει ειδικά μέτρα στον αγροτικό τομέα, όπου η κατάσταση είναι τραγική σε σύγκριση με τις υπόλοιπες ανατολικές χώρες, μέτρα σταθεροποίησης του εθνικού νομίσματος καθώς και έκτακτα μέτρα κοινωνικής προστασίας.

Τις χώρες της Κεντρικής Ασίας πρόκειται να επισκεφθεί ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Νετζμετίν Ερμπακάν, τον προσεχή Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα ''Ζαμάν''. Το πρόγραμμα των επισκέψεων του Τούρκου πρωθυπουργού στις χώρες της περιοχής αυτής προανήγγειλε σε δηλώσεις του ο υπουργός Επικρατείας της χώρας, Αμπντουλλάχ Γκιουλ, τονίζοντας ότι ''η τουρκική κυβέρνηση από τώρα και στο εξής δε θα ενδιαφερθεί "σαν τουρίστας" για την Κεντρική Ασία, αλλά μέλη της θα επισκεφθούν μια προς μια τις χώρες της περιοχής''.

Αντιμέτωποι με την πείνα και τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης είναι στο Ζαίρ οι χιλιάδες πρόσφυγες από τη Ρουάντα. Στο μεταξύ συνεχίζονται στη νότιο Αφρική οι συνομιλίες μεταξύ εκπροσώπων της κυβέρνησης και των ανταρτών για τον τερματισμό των συγκρούσεων στο Ζαϊρ. Έκκληση προς τις δύο πλευρές να διευκολύνουν το έργο των ανθρωπιστικών οργανώσεων απηύθυνε το βράδυ το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Οι ισχυροί βοριάδες και οι χαμηλές θερμοκρασίες θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του αυριανού καιρού, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Ειδικότερα αύριο στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις. Στη Μακεδονία, τη Θράκη και το βόρειο Αιγαίο θα σημειωθούν νεφώσεις με παροδικές χιονοπτώσεις κυρίως στα ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα θα εκδηλωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές, χιόνια στα ορεινά και σποραδικές καταιγίδες στο Αιγαίο. Τα φαινόμενα αυτά βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα ανατολικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -1 έως 8 βαθμούς, στα δυτικά από 2 έως 16 και στην υπόλοιπη χώρα από 3 μέχρι 14 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη αύριο θα σημειωθούν παροδικές νεφώσεις ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί και η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 3 μέχρι 7 βαθμούς Κελσίου.


Complete archives of the Macedonian Press Agency bulletins are available on the MPA Home Page at http://www.mpa.gr/ and on the U.S. mirror at http://www.hri.org/MPA/


Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
mpegrb2html v1.03b run on Sunday, 6 April 1997 - 15:37:49 UTC