Read about The Pontian Genocide Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Macedonian Press Agency: Brief News in Greek (PM), 97-12-16

Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Macedonian Press Agency at http://www.mpa.gr and http://www.hri.org/MPA.


Web Posted: 19:13 GMT+2

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΡΑΔΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 16.12.1997

Η Ελλάδα είναι αντίθετη με την κλιμάκωση της έντασης με την Τουρκία, αλλά εφόσον χρειαστεί θα προβούμε σε όλες εκείνες τις ενέργειες, οι οποίες είναι επιβεβλημένες, προειδοποίησε ο πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεων που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με τους πολιτικούς αρχηγούς. Ο κ. Σημίτης εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Τουρκία δεν θα πραγματοποιήσει τις απειλές της, γιατί οι συνέπειες θα είναι αρνητικές για την ίδια και όσον αφορά στην ευρωπαϊκή προοπτική της γειτονικής χώρας υπογράμμισε: "Εμείς δεν είμαστε αντίθετοι με την ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας και θα τη στηρίξουμε εάν εφαρμοστούν αυτοί οι κανόνες, τους οποίους αποφάσισε το Συμβούλιο Κορυφής της Ε.Ε". Στο εσωτερικό της χώρας χρειάζεται ομοψυχία και σ' αυτό ήσαν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί σύμφωνοι, είπε ο πρωθυπουργός και σημείωσε: "Δεν πρέπει να υπάρχει κομματική ή μικροκομματική εκμετάλλευση των εξωτερικών θεμάτων ή των χειρισμών της εξωτερικής πολιτικής. Καλώ γι αυτό όλες τις πολιτικές δυνάμεις να συσπειρωθούμε σ αυτή την πολιτική η οποία κατοχυρώνει τα εθνικά συμφέροντα και προπαντός προωθεί την ειρήνη στην περιοχή".

Θετική χαρακτήρισε τη στάση που τήρησε η Ευρωπαϊκή Ένωση στη σύνοδο του Λουξεμβούργου ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκτίμησε ως χρήσιμες τέτοιου είδους συναντήσεις, που όμως όπως είπε θα έπρεπε να γίνονται συχνότερα. Η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, έκανε λόγο για διαχωρισμό στη σύνοδο του Λουξεμβούργου των χωρών εντός και εκτός οικονομικής και νομισματικής ενοποίησης, καθώς και για προσπάθειες ΝΑΤΟποίησης του Αιγαίου και κατάργησης των εθνικών ορίων. "Οι θριαμβολογίες δεν είναι η προσφορότερη τακτική", σημείωσε ο Πρόεδρος του Συνασπισμού, Νίκος Κωνσταντόπουλος και πρόσθεσε ότι μπροστά μας ανοίγεται ένα ευρύ πεδίο σκληρών διαπραγματεύσεων, κινδύνων και προβλημάτων. Την αναγκαιότητα επίδειξης σύνεσης, προσοχής και προσεκτικών χειρισμών υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ, Δημήτρης Τσοβόλας, ο οποίος τόνισε ότι δεν πρέπει ούτε να πανηγυρίζει κανείς, ούτε και να είναι απαισιόδοξος. Εξάλλου, σε συνέντευξη Τύπου εφ΄όλης της ύλης, ο Πρόεδρος της Πολιτικής Άνοιξης, Αντώνης Σαμαράς, χαρακτήρισε επικίνδυνη για τη χώρα την πολιτική του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη και αυτονόητη τη στάση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. "Οφείλουμε να δεχτούμε ότι συνέβη και ένα άλλο αντικειμενικό γεγονός στη σύνοδο του Λουξεμβούργου, δηλαδή επισημοποιήθηκε η δεύτερη ταχύτητα, στην οποία μπήκε μόνον η χώρα μας", είπε ο κ. Σαμαράς.

Αρχίζει αύριο στην ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση επί του προϋπολογισμού του 1998, που θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής με ονομαστική ψηφοφορία. Το απόγευμα ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας, Γιάννος Παπαντωνίου συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό. Σε δηλώσεις του, ο υπουργός επισήμανε ότι η σημερινή συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο της τακτικής του συνεργασίας με τον πρωθυπουργό. Σημείωσε ακόμη ότι τον ενημέρωσε για την εξέλιξη της οικονομίας, την εφαρμογή της οικονομικής πολιτικής και την αποκλιμάκωση των συνεπειών από την πρόσφατη νομισματική κρίση. "Η πρόβλεψη για τον πληθωρισμό του Δεκεμβρίου στο 4,8% επιβεβαιώνει τη θετική πορεία της οικονομίας, όπως έχει διαγραφεί τους τελευταίους μήνες", είπε ο κ. Παπαντωνίου.

Ακυρώθηκε η πτήση του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλου, από το Κιέβο προς Οδησσό και Μαριούπολη, λόγω βλάβης του αεροπλάνου της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Τα αίτια της βλάβης, όπως ανακοινώθηκε στους δημοσιογράφους που συνοδεύουν τον Πρόεδρο, οφείλονται στην καταστροφή της αντλίας λαδιού του δεύτερου κινητήρα, πιθανότατα λόγω του ψύχους (-25ο C) που επικρατεί στο Κιέβο. Ο Πρόεδρος θα διανυκτερεύσει στο Κιέβο και εφόσον επισκευαστεί το αεροπλάνο θα μεταβεί στην Οδησσό και την Μαριούπολη αύριο. Το ρόλο της Ελλάδας στην διασφάλιση της ειρήνης, της σταθερότητας και της συνεργασίας υπογράμμισε ο κ. μιλώντας από το βήμα της Ουκρανικής Βουλής. "Η προσήλωση της Ελλάδας στη διεθνή νομιμότητα και τις αρχές του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών την καθιστά ιδιαίτερα ευαίσθητη απέναντι στη συνεχιζόμενη κατοχή του 40% του εδάφους της Δημοκρατίας της Κύπρου", είπε ο κ. Στεφανόπουλος. Πρόσθεσε ακόμη ότι η ευαισθησία αυτή της Ελλάδας στρέφεται και απέναντι στην επίμονη άρνηση της Τουρκίας να σεβαστεί τις διεθνείς συνθήκες που διέπουν το καθεστώς του Αιγαίου, μέχρι το σημείο να αμφισβητεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας προκαλώντας ένταση στην περιοχή και μη αφήνοντας έτσι περιθώρια για την ανάπτυξη ενός πλέγματος αρμονικών σχέσεων.

Το θέμα της σύναψης, εκ μέρους των διοικήσεων κρατικών οργανισμών, προγραμματικών συμφωνιών ύψους 1,3 τρισεκατομμυρίων δραχμών συζητήθηκε σήμερα στη Βουλή. Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κατηγόρησαν την κυβέρνηση για αδιαφάνεια και συναλλαγή στις αναθέσεις των προγραμματικών συμφωνιών, ενώ ο Πρόεδρος του κόμματος Κώστας Καραμανλής κατηγόρησε την κυβέρνηση για υπεκφυγή και στημένες συνεντεύξεις. Η στάση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του υπουργού Μεταφορών Τάσου Μαντέλη, ο οποίος τόνισε ότι η ανάθεση συμφωνιών είναι ανοιχτή και διαφανής και κατηγόρησε τη ΝΔ για υπονόμευση του θεσμού των προγραμματικών συμφωνιών.

Δεν υπάρχει θέμα εισαγωγής μολυσμένου αίματος στην Ελλάδα, διαβεβαίωσε το υπουργείο Υγείας μετά την αποκάλυψη ότι βρετανική εταιρεία παραγώγων αίματος, στην οποία είχε δώσει αίμα άτομο που πέθανε από την ασθένεια Κρόιτσφελντ Γιάκομπς, εξήγαγε τα προϊόντα της σε 52 χώρες. Η είδηση αυτή προκάλεσε ανησυχία στην ευρωπαϊκή κοινή γνώμη. Σύμφωνα με την εφημερίδα "Τάιμς" του Λονδίνου, ύποπτο προϊόν μπορεί να χορηγήθηκε σε 3.000 ασθενείς σε 100 βρετανικά νοσοκομεία. Έλεγχοι έχουν ξεκινήσει ήδη σε 13 χώρες που αναφέρονται στην προκαταρκτική λίστα στην οποία δεν περιλαμβάνεται η Ελλάδα.

Τις θέσεις και τα αιτήματά τους παρουσίασαν το μεσημέρι η ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στο πλαίσιο της απεργίας που έχουν εξαγγείλει για την Πέμπτη, αντιδρώντας στην εισοδηματική πολιτική της κυβέρνησης. Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Χρήστος Πολυζωγόπουλος δήλωσε ότι η ομοσπονδία είναι αντίθετη στην εισοδηματική πολιτική της κυβέρνησης και την τιμαριθμοποίηση της φορολογικής κλίμακας που έγινε. Για μη προστασία των εισοδημάτων των εργαζομένων έκανε λόγο ο Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, Γιάννης Κουτσούκος κρίνοντας ανεπαρκείς τις αυξήσεις του 2,5% στους μισθούς. Στο χορό των απεργιακών κινητοποιήσεων μπαίνει και η Ομοσπονδία Συλλόγων Πολιτικής Αεροπορίας που εξήγγειλε δύο τετράωρες στάσεις εργασίας για τις 18 Δεκεμβρίου από τις 6 μέχρι τις 10 το πρωί και από τις 4 έως τις 8 το βράδυ.

Με τον υφυπουργό Οικονομικών Νίκο Χριστοδουλάκη συναντήθηκαν το μεσημέρι εκπρόσωποι της ΚΕΔΚΕ με θέμα την απεργία των εργαζομένων στους δήμους και τις κοινότητες ολόκληρης της χώρας. Κατά τη συνάντηση επιτεύχθηκε συμφωνία για την απόδοση στην τοπική αυτοδιοίκηση των χρημάτων για τη μισθοδοσία του προσωπικού. Το προεδρείο της ΚΕΔΚΕ γνωστοποίησε ότι η τοπική αυτοδιοίκηση θα πάρει δυόμισι δισεκατομμύρια ως υπόλοιπο από τους πόρους που είχαν παρακρατηθεί και 7,5 δισεκατομμύρια προκαταβολή για τα χρήματα του 1998. Αποφασίστηκε ακόμη η σύσταση μεικτής επιτροπής που θα ελέγχει το ποσό των χρημάτων που έχει παρακρατηθεί από τους θεσμοθετημένους φόρους της τοπικής αυτοδιοίκησης από το 1989 μέχρι σήμερα.

Πορεία προς το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης με αναπηρικά καροτσάκια έκαναν σήμερα τα άτομα με ειδικές ανάγκες στη Θεσσαλονίκη, ζητώντας ποιοτική αναβάθμιση και βελτίωση των συνθηκών μόρφωσης, δουλειάς και διαβίωσης, ενώ ανάλογη πορεία θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αθήνα από το Γενικό Λογιστήριο του κράτους προς τη Βουλή. Δεκάδες άτομα με ειδικές ανάγκες συγκεντρώθηκαν σήμερα το πρωί στην πλατεία Αριστοτέλους για να διαδηλώσουν ότι ξεκινούν έναν ανένδοτο κοινωνικό αγώνα που έχει στο επίκεντρό του τη θέσπιση ενός σύγχρονου κράτους πρόνοιας στην Ελλάδα. "Δεν διεκδικούμε απλά αύξηση των κοινωνικών δαπανών. Διεκδικούμε συγκεκριμένα την αύξηση των κονδυλίων για τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Αυτός ο αγώνας συνδέεται άρρηκτα με την προστασία της κοινωνικής μας θέσης με τη συμμετοχή μας στο νέο κοινωνικοοικονομικό γίγνεσθαι" αναφέρεται στο ψήφισμα που επέδωσαν στον υπουργό Μακεδονίας-Θράκης.

Ψυχραιμία εν αναμονή των εξελίξεων συνέστησε ο αναπληρωτής ειδικός αντιπρόσωπος του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Γκουστάβ Φεϊσέλ, αμέσως μετά την ωριαία συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γλαύκο Κληρίδη, με αντικείμενο την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, μετά την απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Ο ίδιος απέφυγε να σχολιάσει τις δηλώσεις του κατοχικού ηγέτη, Ραούφ Ντενκτάς, για τα αποτελέσματα της συνόδου του Λουξεμβούργου, και διευκρίνισε ότι βρισκόμαστε σε περίοδο ανάπαυλας πριν από τις προεδρικές εκλογές στο ελεύθερο τμήμα του νησιού. "Δε θα συμβεί τίποτα μέχρι τις προεδρικές εκλογές, και δεν εξυπηρετούμε κανένα χρήσιμο σκοπό με το να αναλύουμε κάθε τι που δηλώνει κάποιος", τόνισε χαρακτηριστικά για να προσθέσει: "Το καλύτερο που έχουμε να πράξουμε είναι να είμαστε ψύχραιμοι και θα δούμε τι θα γίνει".

Οι τρόποι αξιοποίησης των αναπτυξιακών προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Ένωση Κοινοτήτων Κύπρου, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε στη Μεγαλόνησο ο Κύπριος υπουργός Γεωργίας, Ανδρέας Μαντοβάνης, με αντιπροσωπεία φορέων της Θράκης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της αναπτυξιακής εταιρίας Θράκης, Αναστάσιο Χαρισίου και τον διευθυντή της, Δημήτριο Βουρβουκέλλη, που βρίσκονται στο νησί ως προσκεκλημένοι της Ένωσης Κοινοτήτων Κύπρου, ο κ. Μαντοβάνης προέβη σε ενημέρωση για το αναπτυξιακό πρόγραμμα του υπουργείου του. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στη διαμόρφωση πολιτικής ανάπτυξης των υδάτινων πόρων, στην αναδιάρθρωση του ευρύτερου γεωργικού τομέα και στις προσπάθειες που καταβάλλονται για την εναρμόνιση με τα Κοινοτικά δεδομένα.

Πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από το κρύο στη Ρωσία, όπου η θερμοκρασία πλησιάζει τους 30 βαθμούς Κελσίου υπό το μηδέν. Σύμφωνα με το πρακτορείο Ιντερφάξ το πρωί τριάντα άνθρωποι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία με υποθερμία και κρυοπαγήματα. Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει και το Μεξικό όπου σε τρεις μέρες έχασαν τη ζωή τους 32 άνθρωποι. Οι ασυνήθιστα χαμηλές θερμοκρασίες προκάλεσαν πλήθος προβλημάτων στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Η αποκατάσταση του νόμου και της τάξης, το ζήτημα του Κοσσυφοπεδίου και η αναπτυξιακή πορεία της Αλβανίας ήταν τα θέματα που κυριάρχησαν στις συνομιλίες που είχε με τον Βρετανό υπουργό Εξωτερικών, Ρόμπιν Κουκ, ο Αλβανός πρωθυπουργός, Φατός Νάνο, ο οποίος επικεφαλής κυβερνητικής αντιπροσωπείας, πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στο Λονδίνο. Ο κ. Νάνο έκανε έκκληση για επιπλέον αναπτυξιακή βοήθεια και επενδύσεις στη χώρα του, ενώ παράλληλα υποσχέθηκε ότι η κυβέρνησή του θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για τη διασφάλιση της ασφάλειας και σταθερότητας στην ευαίσθητη περιοχή των Βαλκανίων. Ο κ. Κουκ από την πλευρά του διαβεβαίωσε τον κ. Νάνο ότι στις προθέσεις της χώρας του που αναλαμβάνει την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης από 1ης Ιανουαρίου 1998, είναι η ενεργοποίηση των εμπορικών συμφωνιών που ήδη υπάρχουν ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την Αλβανία.

Σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του Ρώσου προέδρου Μπορίς Γιέλτσιν, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το Κρεμλίνο, ο οποίος βρίσκεται σε κλινική της Μόσχας, οι γιατροί όμως του συνέστησαν να κινείται μόνο σε εσωτερικούς χώρους, καθώς το θερμόμετρο δείχνει θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν. Το ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει ότι ο πρόεδρος έχει αναρρώσει από τη γρίπη, καθώς και ότι η θερμοκρασία και η αρτηριακή του πίεση είναι σε φυσιολογικά επίπεδα.

Ολοκληρώθηκε σήμερα η διήμερη επίσκεψη του Ρώσου πρωθυπουργού Βίκτορ Τσερνομίρντιν στην Τουρκία. Το γενικότερο κλίμα της συνάντησης περιγράφεται ως θετικό, ενώ σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο Τσερνομίρντιν εξέφρασε στον Τούρκο πρόεδρο την αισιοδοξία της ρωσικής κυβέρνησης για την ανάπτυξη των σχέσεων με την Τουρκία στο πλαίσιο "των αρχών καλής γειτονίας".

Στο Νόριτς της Αγγλίας βρίσκεται η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου των ελπίδων, με στόχο την πρόκριση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί από 22 έως 31 Μαϊου 1998. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει αύριο στις 9.45 το βράδυ την αντίστοιχη ομάδα της Αγγλίας, στον καθοριστικό επαναληπτικό αγώνα μπαράζ, που θα κρίνει ποια από τις δύο χώρες θα βρεθεί στα τελικά της διοργάνωσης.Υποψήφιες χώρες για τη διοργάνωση της τελικής φάσης του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος είναι οι Ελλάδα, Ρουμανία, Ολλανδία και Σουηδία.

Τον αντίπαλο της, στα προημιτελικά του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης, θα γνωρίζει αύριο η ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΚ. H κλήρωση θα γίνει το μεσημέρι στη Γενεύη και η "Ενωση" καλείται να αντιμετωπίσει μια εκ των Στουτγκάρδη, Τσέλσι, Μπέτις, Ρόντα, Βιτσέντζα, Σλάβια Πράγας και Λοκομοτίβ Μόσχας. Στο μεταξύ, την Παρασκευή αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ ο Γιώργος Δώνης

Τα τελευταία τους παιχνίδια στην πρώτη φάση του Ευρωκυπέλλου, δίνουν σήμερα Παναθηναϊκός και Απόλλων Πατρών. Και οι δύο ελληνικές ομάδες μπάσκετ έχουν προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, με αποτέλεσμα οι σημερινοί αγώνες να είναι βαθμολογικά αδιάφοροι. Ο Παναθηναϊκός είναι σίγουρα πρώτος στη διοργάνωση και θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 9 το βράδυ στο ΟΑΚΑ την "αδύναμη" Σεν Πόλτεν από την Αυστρία. Ο Απόλλων Πατρών θα αντιμετωπίσει στις 9 το βράδυ στην Ολλανδία την Ντεν Μπος, όπου ακόμη και με νίκη η ομάδα του Κώστα Διαμαντόπουλου θα είναι στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αύριο θα πραγματοποιηθούν οι επαναληπτικοί αγώνες των "32" του Κυπέλλου Κόρατς όπου Άρης, Περιστέρι και Παπάγου δίνουν κρίσιμες μάχες με στόχο την πρόκριση, καθώς και οι τελευταίοι αγώνες των ομίλων της Ευρωλίγκα.

Οι θυελλώδεις άνεμοι και η πτώση της θερμοκρασίας θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του αυριανού καιρού, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Ειδικότερα αύριο στη βορειοδυτική Ελλάδα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα θα εκδηλωθούν νεφώσεις και τοπικές βροχές καθώς και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά και στα πεδινά της κεντρικής και βόρειας χώρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια ηπειρωτικά από -4 μέχρι 5 βαθμούς, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 μέχρι 12 και στα νησιά του Αιγαίου από 5 μέχρι 13 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν μέτριοι ενώ η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 2 μέχρι 5 βαθμούς Κελσίου.


Complete archives of the Macedonian Press Agency bulletins are available on the MPA Home Page at http://www.mpa.gr/ and on the U.S. mirror at http://www.hri.org/MPA/


Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
mpegrb2html v1.03b run on Tuesday, 16 December 1997 - 17:40:17 UTC