Read about Imvros and Tenedos: Violations of the Lausanne Treaty Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 16 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Macedonian Press Agency: News in Greek, 06-03-24

Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Macedonian Press Agency at http://www.mpa.gr and http://www.hri.org/MPA.


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΟΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ
  • [02] ΠΑΣΟΚ-ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ν.ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΚΟΡΥΦΗΣ
  • [03] ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο 21ΧΡΟΝΟΣ ΠΥΓΜΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΙΒΑΔΑΣ
  • [04] ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 67-74
  • [05] ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
  • [06] ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ- ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ
  • [07] ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ- ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
  • [08] ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ- ΛΟΓΟΤΕΧΝΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ
  • [09] ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΚΕΙΜΗΛΙΑ ΤΟΥ ΄21 ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ
  • [10] ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ-Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ -
  • [11] ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ
  • [12] ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ- ΧΡΗΣΤΙΚΟ ΟΔΗΓΟ
  • [13] ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΧΟΡΟΙ ΚΑΙ
  • [14] ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ

  • [01] ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΟΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ

    Βρυξέλλες, 24 Μαρτίου 2006 (15:30 UTC+2)

    Ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής μετά τη συνεδρίαση του εαρινού Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες, υπογράμμισε ότι βασικό θέμα ήταν η στρατηγική της Λισαβόνας, σημειώνοντας ότι στόχος είναι η διατήρηση του κοινωνικού μοντέλου της ποιότητας του περιβάλλοντος, μέσα από τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και την ισχυροποίηση των οικονομιών.

    Δεσμευτήκαμε, είπε ο πρωθυπουργός, για την πραγματοποίηση μεγαλύτερης επένδυσης στη γνώση και την καινοτομία, απελευθέρωση των επιχειρηματικών δυνατοτήτων ιδιαίτερα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και αύξηση των ευκαιριών απασχόλησης, για ευαίσθητες κατηγορίες του πληθυσμού, όπως είναι οι γυναίκες και οι ηλικιωμένοι.

    Ο κ. Κ. Καραμανλής ξεκαθάρισε στέλνοντας σαφές μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι οι μεταρρυθμίσεις θα συνεχιστούν, σημειώνοντας ότι η Ελλάδα σε αυτή την προσπάθεια των μεταρρυθμίσεων ξεκίνησε από σχετικά χαμηλή θέση πρόσφατα.

    "Εχουμε περισσότερο δρόμο να καλύψουμε σε σχέση με άλλους εταίρους μας, γι' αυτό και η προσπάθεια της σημερινής κυβέρνησης, όπως αποτυπώνεται στο Εθνικό Πρόγραμμα Μεταρρυθμίσεων είναι για όλους τους Ελληνες ζήτημα πρώτης προτεραιότητας. Οι μεταρρυθμίσεις που ήδη υλοποιήσαμε και υλοποιούμε είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της κυβερνητικής πολιτικής", τόνισε. Ο πρωθυπουργός απαντώντας σε ερώτηση ότι υπήρχαν υπαναχωρήσεις για τις μεταρρυθμίσεις στις ΔΕΚΟ είπε χαρακτηριστικά:

    "Εδώ δεν χωρά καμία υποχώρηση και υπαναχώρηση.Το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί, γιατί υπηρετεί πάνω από όλα τα συμφέροντα του Ελληνα πολίτη".

    Ο κ. Κ. Καραμανλής σημείωσε ότι η διϋπουργική επιτροπή προχθες στην Αθήνα έστειλε καθαρό μήνυμα για τις μεταρρυθμίσεις και υπογράμμισε ότι σε δύο χρόνια έγιναν πολλά.

    Ο πρωθυπουργός κράτησε σαφείς αποστάσεις από τις πολιτικές επιλογές του Γάλλου ομολόγου του Ντομινικ Ντε Βιλπέν,σημειώνοντας ότι δεν είναι στις δικές του (σ.σ. του κ. Καραμανλή) επιλογές κριτήριο το πολιτικό κόστος και πως αυτό που είναι καλό για τη χώρα θα γίνει.

    "Δεν πρέπει να υιοθετήσουμε κατ' ανάγκη σκέψεις που υπάρχουν σε άλλη χώρα. Οι πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η κυβέρνηση για τα εργασιακά είναι ικανοποιητικές και υλοποιούνται. Το κλειδί είναι πώς η Ελλάδα θα γίνει πιο ελκυστική για επενδύσεις, να ξεπεράσει τις γραφειοκρατικές δυσκολίες παρά τα βήματα που έχουν γίνει, να παράγει και να εξάγει περισσότερα χωρίς να διαταραχθεί η κοινωνική γαλήνη και συνοχή. Το πιο φιλόδοξο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων δεν μπορεί να πετύχει αν δεν στηρίζεται από την κοινωνία", είπε.

    Ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι στα Συμπεράσματα του Συμβουλίου δεν περιλαμβάνονται απόψεις για εργασία στους νέους, όπως αυτές που προωθούνται στη Γαλλία και πως εκείνο που σημειώνεται είναι να ενισχυθούν νέοι άνθρωποι που δεν έχουν ολοκληρώσει την εκπαιδεύσή τους με συγκεκριμένες πολιτικές.

    Ο κ. Κ. Καραμανλής απαντώντας σε ερώτηση για άλλο σημείο των Συμπερασμάτων που προβλέπει την προώθηση μέτρων που θα αποθαρρύνουν την πρόωρη αποχώρηση από το εργατικό δυναμικό, τόνισε πως η κυβέρνηση δεν πρόκειται να λάβει άμεσα μέτρα για την κοινωνική ασφάλιση και εκείνο που επιδιώκει είναι να γίνει διάλογος για το ασφαλιστικό, ώστε να αποτυπωθούν και μαθηματικά οι πτυχές του προβλήματος προκειμένου να μην αμφισβητούνται από κανένα.

    Υπογράμμισε, πάντως, πως δεν είναι άμεσα εκρηκτικό το ασφαλιστικό, σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι μια σοβαρή και ευνοούμενη πολιτεία οφείλει να προγραμματίζει. Η πολιτική της κυβέρνησης είναι σωστή, τόνισε, και δίνει αίσθημα ασφάλειας σε όλους τους πολίτες.

    Ο κ. Καραμανλής απαντώντας σε ερώτηση για την απογραφή και τον τρόπο ένταξης της χώρας στην ΟΝΕ, με αφορμή και τα περί "πολιτικής απάτης" που είχε πει ο κ. Αλογοσκούφης, κάλυψε τον υπουργό Οικονομίας, λέγοντας: "Αυτά τα ζητήματα έχουν απαντηθεί και θα συνιστούσα να δείτε και τη γνώμη του Συμβουλίου των υπουργών Οικονομικών το Δεκέμβριο του 2004. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η χώρα είχε οξύτατο δημοσιονομικό πρόβλημα. Δεν το αντιμετώπισε όπως έπρεπε, κρύβοντας χρέη κάτω από το χαλί. Πρέπει να λυθεί μία και καλή το πρόβλημα. Η προσπάθεια που κάνουμε είναι σοβαρή με αξιοσημείωτα αποτελέσματα".

    Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο στόχο του ελλείμματος κάτω από το 3%, ενώ σημείωσε ότι το Εθνικό Πρόγραμμα Μεταρρυθμίσεων που έχει κατατεθεί στην Ευρωπαϊκή Ενωση έχει γίνει δεκτό με σχετική ικανοποίηση και βρίσκεται στην 7η θέση.

    Ανδρέας Παναγόπουλος

    [02] ΠΑΣΟΚ-ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ν.ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΚΟΡΥΦΗΣ

    Αθήνα, 24 Μαρτίου 2006 (19:23 UTC+2)

    Κατώτερα των προσδοκιών, για την Ελλάδα και την Ευρώπη, χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Νίκος Αθανασάκης, τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής των Βρυξελλών για τη στρατηγική της Λισαβόνας.

    Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού ο κ. Αθανασάκης ανέφερε ότι ο κ. Καραμανλής μετέχει στις Συνόδους «με το βάρος της δήθεν απογραφής και της επιτήρησης της χώρας».

    Αναφερόμενος, εξάλλου, στις μεταρρυθμίσεις, στις οποίες αναφέρθηκε ο κ. Καραμανλής, δήλωσε ότι ο Πρωθυπουργός «έχει μια τουλάχιστον περίεργη σχέση με τις έννοιες κοινωνική ευαισθησία και κοινωνική δικαιοσύνη». Και πρόσθεσε ότι οι μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης «απορυθμίζουν και δημιουργούν ανασφάλεια στην κοινωνία, υπονομεύουν τα εργασιακά δικαιώματα, ωφελούν τους λίγους σε βάρος των πολλών».

    Αναφέρθηκε επίσης στην τροπολογία που κατέθεσε σήμερα «παραμονή 25ης Μαρτίου» η κυβέρνηση, με την οποία «τροποποιεί μια υποτιθέμενη μεγάλη μεταρρύθμισή της», για να τονίσει ότι «η κυβέρνηση ψηφίζει λάθος νόμους οι οποίοι αποδεικνύονται ανεφάρμοστοι».

    Ο κ. Αθανασάκης ζήτησε από τον Πρωθυπουργό «να εξηγήσει στον ελληνικό λαό πως κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να ανακόψει μια δυναμική οπικονομικής και κοινωνικής προόδου της Ελλάδας».

    Για την απογραφή ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι κατανοεί την «κάλυψη» που παρέχει ο κ. Καραμανλής στον κ. Αλογοσκούφη, διότι ο Πρωθυπουργός «έχει την ευθύνη γι' αυτή την πολιτική».

    [03] ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο 21ΧΡΟΝΟΣ ΠΥΓΜΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΙΒΑΔΑΣ

    Πάτρα, 24 Μαρτίου 2006 (11:10 UTC+2)

    Απεβίωσε σήμερα ο 21χρονος πυγμάχος Δημήτρης Λειβαδάς, ο οποίος νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας με αιμάτωμα στον εγκέφαλο.

    Ο Δημήτρης Λειβαδάς ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε μετά το τέλος πυγμαχικού αγώνα στο Κλειστό Γήπεδο «Τόφαλος» της Πάτρας. Αμέσως του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ο 21χρονος πυγμάχος αγωνιζόταν στο πλαίσιο διασυλλογικού αγώνα τοπικού πρωταθλήματος στην κατηγορία των 75 κιλών και μάλιστα αναδείχθηκε νικητής στα σημεία.

    [04] ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 67-74

    Αθήνα, 23 Μαρτίου 2006 (23:31 UTC+2)

    Ο εκπληκτικός Ολυμπιακός του πρώτου ημιχρόνου μετετράπη σε... τραγικό στο δεύτερο και «έπεσε» με το τελικό 74-67 από την Μπαρτσελόνα στο κλειστό του ΣΕΦ, για την 5η αγωνιστική της φάσης των «16» της Ευρωλίγκα. Ο Μιχάλης Κακιούζης εξελίχθηκε σε «εκτελεστή» του Ολυμπιακού, όταν ένα λεπτό πριν τη λήξη ευστόχησε σε τρίποντο και «καθάρισε» το παιχνίδι. Οι «ερυθρόλευκοι» πλέον καταλαμβάνουν τη δεύτερη θέση του 4ου ομίλου και οδηγούνται στην φάση των «8» με μειονέκτημα έδρας. Οι 15.000 θεατές, πάντως, που βρέθηκαν στο κλειστό, μεταξύ των οποίων ήταν ο Ριβάλντο και ο Ευθύμης Ρεντζιάς, χειροκρότησαν την προσπάθεια του Ολυμπιακού.

    Τα δεκάλεπτα: 28-15, 43-33, 57-49, 67-74

    Ο Ολυμπιακός συνδυάζοντας δυνατή περιφέρεια και φροντ λάιν κατάφερε από τα πρώτα λεπτά να θέσει τα θεμέλια για μία μεγάλη νίκη. Με τον Ζίζιτς να «τρυπάει» την αντίπαλη άμυνα και τον Λιούις να «σπάει» τη ζώνη των Ισπανών από τα 6.25μ., οι «ερυθρόλευκοι» πάτησαν από τα πρώτα λεπτά... γκαζι και έθεσαν την Μπαρτσελόνα σε απόσταση ασφαλείας. Το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό στο +13 (28-15) και τους Καταλανούς να προσπαθούν να «αφυπνίσουν» τους Μπαζίλε και Ναβάρο, τους παίκτες δηλαδή που μαζί με τον Κακιούζη είχαν στερήσει από την ελληνική ομάδα τη νίκη στη Βαρκελώνη.

    Με τον Κακιούζη να αποτελεί τον πρώτο σκόρερ των φιλοξενούμενων η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το πεντάλεπτο «μπλακ-άουτ» του Ολυμπιακού στη δεύτερη περίοδο. Ενα τρίποντο του Βασιλόπουλου στο 12' έδωσε στη διαφορά τη μέγιστη τιμή της (33-15), αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για την ομάδα του Καζλάουσκας. Μέχρι -περίπου- το 17ο λεπτό ο Ολυμπιακός «στέρεψε» σε επίθεση και η Μπαρτσελόνα σημείωσε σερί 11-0 ρίχνοντας τη διαφορά σε μονοψήφιο αριθμό (33-26). Ωστόσο, το καλάθι-ανάσα δια χειρός Ζίζιτς βοήθησε τον Ολυμπιακό να συνέλθει από την απραξία των προηγούμενων λεπτών και έχοντας σημαντικές βοήθειες από τον Μπάρλο κατάφερε να πάρει το δρόμο για τα αποδυτήρια στο +10 (43-33).

    Με άμυνα για σεμινάριο και τα ποσοστά ευστοχίας να αγγίζουν το 50% ο Ολυμπιακός έτρεξε στην επίθεση και δεν άφησε -προσωρινά- περιθώρεια αντίδρασης στην Μπαρτσελόνα. Η ισπανική ομάδα, πάντως, είχε βρει τις λύσεις στη φύλαξη του Σχορτσιανίτη, ενώ είχε περιορίσει τον Εντνι μόνο στην οργάνωση του Ολυμπιακού. Ενα νέο «βραχυκύκλωμα» και τα διαδοχικά λάθη του Ολυμπιακού (6 στο τρίτο δεκάλεπτο), που προηγήθηκε ακόμα και με 19 πόντους (54-35), έβαλε την Μπαρτσελόνα και πάλι στο παιχνίδι. Σε αυτό το ξέσπασμα των Ισπανών κινητήριος μοχλός της επίθεσης δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος από τον Μπαζίλε, που πήρε βοήθειες και από τον Ουίλιαμς. Οι δύο ομάδες μπήκαν στην τελευταία περίοδο με τον Ολυμπιακό στο +8 (57-49).

    Οι... ορέξεις του Μπαζίλε από τα 6.25 συνεχίστηκαν και με την έναρξη της τέταρτης περιόδου, όταν ο Ιταλός διεθνής με δύο διαδοχικά τρίποντα «έγραψε» το 61-57 και μείωσε στους τέσσερις. Η υπέρβαση της Μπαρτσελόνα ολοκληρώθηκε στο 35ο λεπτό όταν ο Μαρκονάτο έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στους Ισπανούς (63-64), που κυριάρχησαν στη διεκδίκηση των επιθετικών ριμπάουντ. Ο Ολυμπιακός πέρασε και πάλι μπροστά, αλλά η κατάρρευση του ήταν πια γεγονός. Οταν μάλιστα ο Κακιούζης ευστόχησε σε τρίποντο στο 39' (65-68) τα όνειρα του Ολυμπιακού για επίτευξη του στόχου εξανεμίστηκαν. Η Μπαρτσελόνα διατήρησε το προβάδισμα και έφτασε στη νίκη με 74-67, καταλαμβάνοντας έτσι την πρώτη θέση του τέταρτου ομίλου, που της δίνει και το πλεονέκτημα της έδρας.

    *** Πριν την έναρξη του αγώνα ο πλέι μέικερ του Ολυμπιακού, Τάιους Εντνι, παρέλαβε από τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Βασίλη Οικονομίδη, το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη (MVP) της Ευρωλίγκα για το μήνα Φεβρουάριο.

    Οι συνθέσεις:

    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΓΙΟΝΑΣ ΚΑΖΛΑΟΥΣΚΑΣ): Εντνι 10, Βασιλόπουλος 8 (2), Σεϊμπούτις 2, Μπάρλος 7 (1), Παπαμακάριος 11 (3), Λιούις 16 (2), Χατζής, Ζίζιτς 12, Σχορτσιανίτης 1, Χαρίσης.

    ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (ΝΤΟΥΣΚΟ ΙΒΑΝΟΒΙΤΣ): Τρίας 2, Κακιούζης 13 (2), Κότα 2, Γκριμάου 8 (2), Μπαζίλε 19 (3), Ναβάρο 1, Φούτσκα 4, Ουίλιαμς 14 (2), Μαρκονάτο 6, Ντε Λα Φουέντε 5 (1),

    [05] ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

    Θεσσαλονίκη, 24 Μαρτίου 2006 (15:40 UTC+2)

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-

    ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

    Την ερχόμενη Δευτέρα 27 Μαρτίου, στις 10:00, στην Παιδική Βιβλιοθήκη του Βαφοπουλείου Πνευματικού Κέντρου, η θεατρολόγος -συγγραφέας Στέλλα Μιχαηλίδου, θα συνομιλήσει με παιδιά δημοτικού για το θέατρο, τη λογοτεχνία και το παιδικό βιβλίο.

    Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

    [06] ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ- ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ

    Θεσσαλονίκη, 24 Μαρτίου 2006 (15:39 UTC+2)

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-

    ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ

    Την ερχόμενη Δευτέρα 27 Μαρτίου, στις 18:30, συνεχίζεται ο κύκλος μαθημάτων κουκλοθέατρου «Κύκλος είναι και κυλάει, άχρηστο είναι αλλά μιλάει», στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο.

    Πρόκειται για ένα εργαστήρι κουκλοθέατρου που θα ολοκληρωθεί σε 14 μαθήματα για παιδιά Γ', Δ' και Ε' τάξεων δημοτικού με υπεύθυνες την Εύη Χατζημητάκου και την Φωτεινή Καριωτάκη.

    [07] ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ- ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

    Θεσσαλονίκη, 24 Μαρτίου 2006 (15:38 UTC+2)

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-

    ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

    Την ερχόμενη Δευτέρα 27 Μαρτίου, στις 21:00, στην αίθουσα Θεάτρου του Βαφοπουλείου Πνευματικού Κέντρου, θα πραγματοποιηθεί συναυλία μουσικής δωματίου. Συμμετέχουν:

    Αβραάμ Δονουκαράς - τσέλο

    Νίκος Κυριόσογλου - πιάνο

    Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

    [08] ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ- ΛΟΓΟΤΕΧΝΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

    Θεσσαλονίκη, 24 Μαρτίου 2006 (15:32 UTC+2)

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    (24-3-06)

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-

    ΛΟΓΟΤΕΧΝΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

    Η Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου, την ημέρα που γεννήθηκε ο μεγάλος Δανός παραμυθάς Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.

    Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, οι Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δήμου Θεσσαλονίκης διοργανώνουν και αυτή τη χρονιά σειρά λογοτεχνικών εκδηλώσεων δείχνοντας έτσι την αγάπη και το ενδιαφέρον για τα βιβλία και το διάβασμα.

    Σε όλες τις Παιδικές Βιβλιοθήκες από την ερχόμενη Τετάρτη 29 Μαρτίου έως την Κυριακή 7 Απριλίου θα λειτουργούν εκθέσεις παιδικού βιβλίου, ενώ παράλληλα θα γίνονται προβολές ή και ανάγνωση παραμυθιών του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.

    Την Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα μοιράσει 500 βιβλία σε μικρούς αναγνώστες, μέσα από τις δραστηριότητες των Δημοτικών Βιβλιοθηκών και από τις εκπομπές του Δημοτικού Ραδιοφώνου FM 100.

    Το Τμήμα Παιδικών Βιβλιοθηκών του Δήμου Θεσσαλονίκης συμμετέχει, επίσης, και στις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας και συγκεκριμένα στο «Τρένο του Βιβλίου-Πολιτισμού».

    Σε ένα από τα βαγόνια του τρένου θα λειτουργεί έκθεση παιδικής ζωγραφικής με θέμα το βιβλίο και έργα των παιδιών που συμμετέχουν στα εργαστήρια ζωγραφικής των Παιδικών Βιβλιοθηκών.

    Το τρένο θα βρίσκεται σταθμευμένο στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης (προβλήτα Α΄) από την Τετάρτη 29 Μαρτίου έως την Κυριακή 7 Απριλίου από τις 9:30 -13:00.

    [09] ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΚΕΙΜΗΛΙΑ ΤΟΥ ΄21 ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΣΤΙΣ 20:00, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ, ΕΚΘΕΣΗ ΚΕΙΜΗΛΙΩΝ ΤΟΥ 1821

    Θεσσαλονίκη, 24 Μαρτίου 2006 (15:26 UTC+2)

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    (24-3-06)

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-

    ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΚΕΙΜΗΛΙΑ ΤΟΥ ΄21

    ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΣΤΙΣ 20:00, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ,

    ΕΚΘΕΣΗ ΚΕΙΜΗΛΙΩΝ ΤΟΥ 1821

    Η Δημοτική Πινακοθήκη Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το συλλέκτη κ. Βασίλειο Νικόλτσιο, το Εθνικό-Ιστορικό Μουσείο και τη Μονή της Αγίας Λαύρας Καλαβρύτων, διοργανώνει έκθεση Ιστορικών Κειμηλίων από 27 Μαρτίου έως 30 Απριλίου 2006.

    Η έκθεση περιλαμβάνει 40 λιθογραφίες του Βαυαρού ζωγράφου Πέτερ Φον Ες, που με τη γραφίδα του χάραξε στη μνήμη μας τις μορφές των ηρώων του 1821.

    Συγχρόνως θα παρουσιαστούν στην έκθεση τα όπλα των παλικαριών (καριοφίλια, πιστόλες, σπάθες, γιαταγάνια, παλάσκες, βόλια κ.α.) και μετάλλια που απένειμε ο Όθων στους αγωνιστές του 1821 αλλά και η πρωτότυπη προκήρυξη της Επανάστασης στο Ιάσιο (21/2/1821) με την υπογραφή και τη σφραγίδα του Δημήτριου Υψηλάντη και του Κολοκοτρώνη. Επίσης, έξι μεγάλων διατάσεων ελαιογραφίες του ζωγράφου Μπορισώφ με θέμα την Επανάσταση καθώς και έντυπα και βιβλία των Δασκάλων του Γένους (Αδ. Κοραή, Ευγ. Βούλγαρη, Βάμβα κ.α).

    Στο πλαίσιο της ανωτέρω έκθεσης και με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου θα φιλοξενηθεί στο χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Θεσσαλονίκης το αντίγραφο του λαβάρου της Μονής Αγίας Λαύρας, το οποίο θα συνοδέψει στη Θεσσαλονίκη ο Ηγούμενος της Μονής.

    Σε συνεργασία με το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο, θα φιλοξενηθούν οι σημαίες - μουσειακά αντίγραφα- του Ρήγα Φεραίου ,του Υψηλάντη, της Φιλικής Εταιρίας η Ναυτική Σημαία, η ελαιογραφία - μουσειακό αντίγραφο του Ντελακρουά Μεσολόγγι και το πρωτότυπο έργο του Λιπαρίνι « Ο Παλαιών Πατρών Γερμανός υψώνει το λάβαρο».

    [10] ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ-Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣΘΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

    Θεσσαλονίκη, 24 Μαρτίου 2006 (15:51 UTC+2)

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ

    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΓΡΑΦΕΙΟ 216 -222, ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ, 54123, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

    ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: www.mathra.gr

    ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ: cond@mathra.gr

    ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.: 2310/379.415 - 393- 416 - 214.

    ΦΑΞ: 2310/379.420- 263.332

    Θεσσαλονίκη, 24 Μαρτίου 2006

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ

    κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ

    ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ

    ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

    Ο υπουργός Μακεδονίας - Θράκης κ. Γιώργος Καλαντζής θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν στην Καβάλα, για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου του 1821.

    Το επίσημο πρόγραμμα της επίσκεψης του υπουργού προβλέπει:

    ΩΡΑ 10:00 π.μ.

    Eπίσημη Δοξολογία, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου, χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, κ.κ. Προκοπίου. Τον πανηγυρικό της ημέρα θα εκφωνήσει ο κ. Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, αντινομάρχης Καβάλας.

    ΩΡΑ 11:00 π.μ.

    Eπιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης.

    ΩΡΑ 11:30 π.μ.

    Παρέλαση μαθητών σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Οργανώσεων, Συλλόγων, Προσκόπων και Οδηγών, Τμημάτων Στρατού, Αστυνομίας, Λιμενικού και Πυροσβεστικού Σώματος.

    ΩΡΑ 13:30

    Παράθεση επίσημου γεύματος από το νομάρχη Καβάλας κ. Θεόδωρο Καλλιοντζή.

    [11] ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

    Θεσσαλονίκη, 24 Μαρτίου 2006 (15:35 UTC+2)

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-

    ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

    Το Συμβούλιο του Ε΄ Δημοτικού Διαμερίσματος στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων για το έτος 2006, διοργανώνει έκθεση κατασκευών με τίτλο: «Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων» της Διονυσίας Μιχάλη.

    Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την ερχόμενη Δευτέρα 27 Μαρτίου, στις 20:30, στον εκθεσιακό χώρο του Ε΄ Δημοτικού Διαμερίσματος (Π. Συνδίκα 24).

    Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 7 Απριλίου.

    [12] ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ- ΧΡΗΣΤΙΚΟ ΟΔΗΓΟ

    Θεσσαλονίκη, 24 Μαρτίου 2006 (15:28 UTC+2)

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    (24-3-06)

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-

    ΧΡΗΣΤΙΚΟ ΟΔΗΓΟ

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

    ΘΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    Συνεδρίασε στο Δημαρχείο το Συμβούλιο Πρόληψης Εγκληματικότητας, υπό την προεδρία του Δημοτικού Συμβούλου Θ Αθανάσαρου και τη συμμετοχή των καθηγητών Σ. Αλεξιάδη, Γ. Πιπερόπουλου, Μ. Τσούγκα, Μ. Βιλδιρίδη - Χατζητόλιου, Χ. Δρόγγου, και του εκπροσώπου της ΕΛ.ΑΣ. Ι. Τσολάκη, καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων.

    Αφού έγινε η ανασκόπηση των πεπραγμένων του 2005 και αξιολογήθηκαν τα ευρήματα που προέκυψαν από τις επιτόπου επισκέψεις των μελών του Συμβουλίου στο Α΄ , Β΄ και Γ΄ Δημοτικά Διαμερίσματα, αποφασίσθηκε η επίσκεψη και η συνεργασία με τα υπόλοιπα συμβούλια των Δημοτικών Διαμερισμάτων Δ΄ και Ε΄.

    Το Συμβούλιο θα εκδώσει σύντομα ένα χρηστικό οδηγό για τους δημότες και τους επισκέπτες της Θεσσαλονίκης εν όψει των εορτών του Πάσχα, με στόχο την προστασία των περιουσιών αλλά και την ασφάλεια των παιδιών.

    Ο οδηγός που θα κυκλοφορήσει με την καθιερωμένη μορφή της αναστάσιμης ευχετήριας κάρτας θα διανεμηθεί μέσω του Τύπου και των υπηρεσιών του Δήμου Θεσσαλονίκης.

    [13] ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΧΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΤΟ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ!

    Θεσσαλονίκη, 24 Μαρτίου 2006 (15:23 UTC+2)

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    (24-3-06)

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-

    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΧΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΤΟ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ!

    Μετά το τέλος της παρέλασης της 25ης Μαρτίου, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στο πλακόστρωτο της παραλίας θα στηθεί για πρώτη φορά μια γιορτή της παράδοσης με την συμμετοχή των πολλών χορευτικών και μουσικών συγκροτημάτων. Για κάθε γεωγραφική περιοχή της Ελλάδας θα υπάρχει και η ανάλογη θεματική ενότητα.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα από το οδοιπορικό αυτό θα δοθεί η ευκαιρία σε ιστορικούς συλλόγους της πόλης μας, να επιδείξουν τη μεγάλη προσφορά που έχουν στον τομέα της ελληνικής παράδοσης.

    Θα πάρουν μέρος: Το Λύκειο των Ελληνίδων Θεσσαλονίκης, η Εύξεινος Λέσχη, η Παγκρήτια Αδελφότητα Μακεδονίας, το Εργαστήρι Παραδοσιακού Χορού Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ν. Θεσσαλονίκης, ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων «Η Ένωσις», ο Σύλλογος Πελοποννησίων «Ο Κολοκοτρώνης» η Ηπειρωτική Εστία και το Συγκρότημα Παραδοσιακής Μουσικής του Δήμου Θεσσαλονίκης.

    [14] ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

    Θεσσαλονίκη, 24 Μαρτίου 2006 (15:22 UTC+2)

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    (24-3-06)

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

    Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα απονεμηθούν τιμητικές διακρίσεις σε απόστρατους αξιωματικούς της Θεσσαλονίκης που συμμετείχαν σε πολεμικές επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο (Κυριακή) 26 Μαρτίου, στις 11:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Εθνικής Αμύνης 27, 2ος όροφος). Τα μετάλλια τιμής θα επιδώσουν ο Δήμαρχος Β. Παπαγεωργόπουλος και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σωτ. Καπετανόπουλος.


    Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    mpab2html v1.01d run on Friday, 24 March 2006 - 19:14:25 UTC