Browse through our General Nodes on Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 25 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 98-07-29

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 29/07/1998


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Εισαγγελική έρευνα για πυρκαγιές-καταπατήσεις
  • [3] Κυπριακό
  • [4] Ελλάδα-ΗΠΑ
  • [5] Διαγωνισμός Κ. Α. Ε.
  • [6] Ελληνική πρωτοβουλία
  • [7] Μ. Ο. Ε.
  • [8] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [9] Αστικές συγκοινωννίες-Πρόγραμμα εξυγίανσης

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Η εισαγγελική έρευνα για πυρκαγιές και καταπατήσεις, η απόφαση του ΣτΕ για εκπαιδευτική μεταρρύθμιση και οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Εισαγγελείς στα καμένα, ενώ συνεχίζεται η πύρινη συμφορά.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Κροίσοι αλλά και φτωχοί στη Βουλή. Δόθηκαν χθές στη δημοσιότητα τα "πόθεν έσχες" των πολιτικών.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Κινητό, ακίνητο και "Πόθεν Εσχες" ευκίνητο. Εχοντες και κατέχοντες οι 300 της Βουλής.

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Ποιοί είναι οι πλουσιότεροι πολιτικοί. Πολυεκατομμυριούχοι Σημίτης-Καραμανλής-Μητσοτάκης.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Πλούσιοι και φτωχοί. Το "Πόθεν έσχες" των βουλευτών.

    Η ΑΥΓΗ: Εμπρηστικές δηλώσεις για... άλλοθι. Ενώ φέτος έχουν καεί 700.000 στρέμματα, έκταση διπλάσια απο πέρυσι.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Χτύπημα στο παρακράτος των καταπατητών.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Οι πλούσιοι και οι φτωχοί της Βουλής. Πόθεν έσχες: Στην πρώτη θέση Σημίτης-Καραμανλής.

    ΕΘΝΟΣ: Κατάσχεση στα δάση που έγιναν οικόπεδα. "Σκούπα" σε υπουργεία, πολεοδομίες, υποθηκοφυλάκεια.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Το θέμα θεωρείται λήξαν και το στόμα του Πάγκαλου κλείσαν.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Πρόβα για νέα συγγνώμη. Με αντίποινα απειλεί η Τουρκία.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Στον αέρα οι αλλαγές στα Λύκεια. Το ΣτΕ έκρινε παράνομες μεταρρυθμίσεις που εφαρμόστηκαν.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Οι έχοντες και οι κατέχοντες. Το "Πόθεν Εσχες" των 300 της Βουλής.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Βόμβα στην εκπαιδευτική μεταρρύθμιση.

    ΕΣΤΙΑ: Γιατί καίγονται τα δάση μας. Τα βαθύτερα αίτια της εφετινής συμφοράς.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ουδαμόθεν έσχον.. Οι δηλώσεις των βουλευτών αφορούν πάλι το "τι" και όχι το "πόθεν".

    Ο ΛΟΓΟΣ: Τι δήλωσαν οι 300 της βουλής. Στην δημοσιότητα τα περιουσιακά στοιχεία των πολιτικών απο τις δηλώσεις "πόθεν έσχες" του '97.

    ΤΑ ΝΕΑ: Σε κόσκινο όλα τα κτίσματα σε δασικές περιοχές. Και αιφνιδιαστικοί έλεγχοι απο 4 εισαγγελείς.

    ΝΙΚΗ: Προς εκτόνωση με ΗΠΑ. Επι της ουσίας η ίδια γραμμή.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Παρένθεση.. οι δηλώσεις εθνικής έξαρσης. Τα "μάζεψε " χτές η κυβέρνηση.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Πνίγεται στη σκόνη η περιοχή της Θεσσαλονίκης.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Χορεύοντας με τον Τζουμάκα.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Κρύβουν σκάνδαλα τα δάση. Η επίθεση Τζουμάκα κατά των δασικών υπαλλήλων.

    [2] Εισαγγελική έρευνα για πυρκαγιές-καταπατήσεις

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) γράφει οτι "κατεπείγουσα έρευνα αρχίζει απο τέσσερις εισαγγελείς για τον εντοπισμό των κυκλωμάτων που καταπατούν και οικοδομούν σε καμένες δασικές εκτάσεις. Η έρευνα, που γίνεται για πρώτη φορά, θα επεκταθεί σε όλα τα επίπεδα, με στόχο να αποκαλυφθούν ακόμη και οι υψηλά ιστάμενοι προστάτες των κυκλωμάτων, τα οποία ασύδοτα καταλύουν κάθε έννοια νομιμότητας".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) προσθέτει οτι "τέσσερις εισαγγελίες και αντεισαγγελείς με υπεραρμοδιότητετς και εξουσίες, που θα τους παρέχουν το δικαίωμα να ερευνούν κατ'οίκον, να ελέγχουν δημόσιες υπηρεσίες και έγγραφα να διασταυρώνον και να κατάσχουν κάθε ενοχοποιητικό στοιχείο, ρίχθηκαν απο χθές στη μάχη για την "κάθαρση" της κοινωνίας απο τους εμπρηστές και καταπατητές του δασικού πλούτου της χώρας που κάθε χρόνο μειώνεται δραματικά".

    Η ΕΣΤΙΑ τονίζει οτι "είναι λάθος να επιρρίπτωνται αι ευθύναι αποκλειστικώς είς τον Υπουργόν Γεωργάις, είς τον υπουργόν Δημοσίας Τάξεως, ή είς τον εκάστοτε αρμόδιον υπουργόν. Το ζήτημα είναι ευρύτερον και άπτεται της δομής της Δημοσίας Διοικήσεως της χώρας μας, η οποία τείνει να εξαρθρωθή πλήρως".

    [3] Κυπριακό

    Το ΕΘΝΟΣ γράφει οτι "η Ρωσία ενθαρρύνει την Κύπρο να μην υποκύψει στις πιέσεις και να προχωρήσει σε παραλαβή κι εγκατάσταση των πυραύλων S-300. Απευθύνει συγχρόνως αυστηρή προειδοποίηση προς τις δυτικές χώρες να σταματήσουν τις πιέσεις. Ειδικότερα, ο πρεσβευτής της χώρας στην Κύπρο, Γκεόργκι Μουράτοφ μιλώντας σε σκληρή γλώσσα, ζήτησε χθές όπως σταματήσουν οι απαράδεχτες και ακατανήτες, όπως τις χαρακτήρισε, πιέσεις τόσο προς τη Μόσχα, όσο και προς τη Λευκωσία, για ακύρωση ή αναβολή της έλευσης των πυραύλων S-300 τονίζοντας οτι "σε αυτές τις πιέσεΙς καμία χώρα που έχει κύρος και αυτοσεβασμό δεν θα υποκύψει".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει οτι "εμπιστευτικό έγγραφο της πρεσβείας μας στη λευκωσία που έφτασε μόλις την περασμένη Πέμπτη στο υπουργείο Εξωτερικών πληροφορεί την αρμόδια διεύθυνση ελληνοτουρκικών υποθέσεων γιατη δίωρη συνάντηση της νέας βοηθού ειδικού αντιπροσώπου του ΟΗΕ (κ. Χέρκους) με τον.. υπουργό Εξωτερικών και Αμυνας του ψευδοκράτους κ. Ετκίν με τον οποίο "συζήτησε όλες τις πτυχές του Κυπριακού προβλήματος". Η συνάντηση αυτή χαρακτηρίζεται "πρωτοφανής" ακόμη και απο τον Ελληνα διπλωμάτη που υπογράφει το σχετικό έγγραφο καθώς μέχρι σήμερα οι προκάτοχοι της συγκεκριμένεης αξιωματούχου "ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί και είχαν συναντήσεις μόνο με τον Ντενκτάς ως εκπρόσωποι της τουρκοκυπριακής κοινότητας".

    [4] Ελλάδα-ΗΠΑ

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ αναφέρει οτι "οι υψηλές θερμοκρασίες που τις τελευταίες ημέρες επεκράτησαν στις σχέσεις ΗΠΑ-Ελλλάδος, λόγω των "θερμών " δηλώσεων εκ μέρους των κκ Πάγκαλου-Τσοχατζόπουλου και Ρούμπιν-Μακέρυ, αρχίζουν να πέφτουν. Τουλάχιστον απο την πλευρά της ελληνικής κυβερνήσεως, η οποία προτίμησε να ακολουθήσει την "συμβουλή" του Ελληνοαμερικανικού Λόμπυ, να μην κλείσουν οι πόρτες του Λευκού Οίκου, ενώ και εκ των πραγμάτων δεν ήταν δυαντόν να προχωρήσει η Αθήνα σε ρήξη των ελληνοαμερικανικών σχέσεων".

    Η ΝΙΚΗ σημειώνει οτι "η εκτόνωση της έντασης στις ελληνοαμερικανικές σχέσεις, χωρίς ωστόσο να υπάρξει υπανχώρηση επί της ουσίας των δηλώσεων που έγιναν απο κυβερνητικά στελέχη και η απόφαση οτι το δόγμα εξοπλισμοί- διπλωματικά ανταλλάγματα περαμένει, βρέθηκαν στο επίκεντρο σύσκεψης που έγινε υπο την προεδρία του πρωθυπουγου και τη συμμετοχή των υπουργών Εξωτερικών και Αμυνας".

    ΤΑ ΝΕΑ γράφουν οτι "κύριο συμπέρασμα της σύσκεψης ήταν του ςεπόμενους μήνες, τόσο εν όψει της εγκατάστασης των S-300 στην Κύπρο όσο και λόγ των επικείμενων τουρκικών εκλογών, η Αγκυρα αναμένεται να κλιμακώσει τις προκλήσεις στο Αιγαίο και στην Κύπρο. Στη σύσκεψη τονίσθηκε για μια ακόμα φορά οτι η ελληνική πλευρά θα στηρίξει οποιαδήποτε επιλογή της Λευκωσίας στο θέμα των πυραύλων, ενώ συζητήθηκαν με ενδιαφέρον και κάποια αισιόδοξη διάθεση οι προτάσεις Μίλερ για τις οποίες η κυβέρνηση Κληρίδη εξέφρασε κατ'αρχήν την ικανοποιησή της".

    Σύμφωνα με την ΑΚΡΟΠΟΛΗ, "οι εξελίξεις σχετίζονται μετ ην πρόταση του κ. Μίλερ να αναβληθεί η ανάπτυξη των S-300 στην Κύπρο και να συμφωνηθεί απαγόρευση των πτήσεων μαχητικών αεροσκαφών υπο την επίβλεψη του ΝΑΤΟ. Ως εναλλακτική λύση προτείνεται η εγκατάσταση άλλων πυραύλων με ραντάρ μικρότερου βεληνεκούς, ώστε να μην τίθεται θέμα ασφάλειας των ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων και του Ισραήλ".

    Κατά την ΑΥΡΙΑΝΗ στη σύσκεψη "ο πρωθυπουργός επιβαίωσε ουσιαστικά τη στήριξη του στο Θεόδωρο Πάγκαλο, ζήτησε, όμως παράλληλα απο τον υπουργό Εξωτερικών να μη δοθεί συνέχεια σε αυτή τη διένεξη, η οποία κατά τη γνώμη του μπορούσε να είχε αποφευχθεί τουλάχιστον ως προς το "προσωπικό " της σκέλος απέναντι στον πρόεδρο Κλίντον".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ γράφει οτι "θορυβημένος ο πρωθυπουργός απο την αμερικανική αδιαλλαξία με τις δηλώσεις του Πάγκαλου ζήτησε χθές απο τους κορυφαίους υπουργούς του να σταματήσουν τις φραστικές επιθέσεις εναντίον των ΗΠΑ, προκειμένου να ξαναγυρίσουν οι σχέσεις των δύο χωρών σε "ήρεμα νερά".

    "Δημοσιογραφικές πληροφορίες", που επικαλείται η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ, "αναφέρουν οτι πρωτοβουλίες για την εκτόνωση της έντασης μεταξύ Αθήνας και Ουάσιγκτον έχουν αναλάβει ο αμερικανός πρεσβευτής Νίκολας Μπέρνς και ο ελληνοαμερικανός γερουσιαστής Πόλ Σαρμπάνις. Πιθανότατα αύριο θα πραγματοποιηθεί συνάντηση Μπέρνς-Πάγκαλου για να δοθεί και επισήμως τέλος στο επεισόδιο".

    "Οποιος ψάχνει για συμβιβασμούς, θα χάσει τους στόχους του. Εμείς θέλουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Απο κει και πέρα υπάρχουν δυσκολίες, θα τις αντιμετωπίσουμε" την κατηγορηματική αυτή δήλωση έκανε, σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Ακης Τσοχατζόπουλος όταν κλήθηκε να σχολιάσει δημοσιεύματα που φέρουν τον πρωθυπουργό να τάσσεται υπερ ενός "αξιοπρεπούς συμβιβασμού" στο θέμα της εγκατάστασης των ρωσικών πυραύλων στη Μεγαλόνησο.

    Ο ΛΟΓΟΣ επισημαίνει οτι "στο "παιχνίδι" των επιθέσεων κατά του υπουργού Εξωτερικών Θ. Πάγκαλου μπήκαν χθές μετά τους αμερικανούς και οι Τούρκοι. Συγκεκριμένα, με αντίποινα απείλησε χθές η Αγκυρα, χαρακτηρίζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Πάγκαλου, σχετικά με το Γενικό Προξενείο της Τουρκίας στην Κομοτηνή, "προσπάθειες να εμποδιστεί η δραστηριότητα του προξενείου".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ τονίζει οτι "σε νέους κινδύνους εκθέτουν την ειρήνη και τη σταθερότητα της περιοχής η πρόθεση των ΗΠΑ, να κλείσουν-έτσι ή αλλιώς- τα "ανοιχτά" ζητήματα και η υποταγή της κυβέρνησης στους ΝΑΤΟικούς σχεδιασμόυς και επιδιώξεις".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ σε άρθρο αναφέρει οτι "η αιφνίδια ένταση στις ελληνοαμερικανικές σχέσεις γύρω απο το Κυπριακό ήλθε μια στιγμή που "ομολογουμένως εκπλήσσει" όπως συνεκτιμάται εγκύρως, γιατι οι δύο κυβερνήσεις έχουν συμφωνήσει σε ανώτατο επίπεδο να διευρύνουν τη συνεργασία τους στα Βαλκάνια, με την ανάληψη ηγετικού ρόλου εκ μέρους της Ελλάδας για την εκτόνωση της σημερινής κρίσης στο Κοσσυφοπέδιο με τις αμερικανικές ευλογίες. Σε μια προσπάθεαι να διακρίνει κανείς και να επιχειρήσει ερμηνεία των εξελίξεων, είναι σκόπιμη η παράθεση "εντυπωσεων" απο την πρόσφαη "πολυ'ουσιαστική " επίσκεψη που πραγματοποίησε στην αμερικανική πρωτεύουσα ο Ακης Τσοχατζόπυολςο υπουργός Αμυνας και να τις τοποθετήσει στο ευρύτερο πλαίσιο του αμερικανο-γερμανικού ανταγωνισμού στη νότια Ευρώπη, όπου η Γερμανία είναι "βαθιά ριζωμένη" και οι ΗΠΑ άνευ χαραγμένης πολιτικής ουσιαστικά επιχειρούν "να αποκτήσουν ερείσματα" σε κατ'ουσίαν έδαφος γερμανικής επιρροής".

    [5] Διαγωνισμός Κ. Α. Ε.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ γράφει οτι "εκτεθειμένη διεθνώς βρίσκεται η χώρα μας λόγω της κήρυξης του διαγωνισμού για τα Κ. Α. Ε. άγονου. Οικονομικοί παράγοντες στο εξωτερικό χαρακτηρίζουν πρόχειρη και χωρίς στρατηγική τη διαδικασία, ενώ η Saresco μιλά με προσβλητικά λόγια και ζητά την παρέμβαση Ζοσπέν".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ τονίζει οτι "το Χρηματιστήριο Αθηνών "άντεξε" την ακύρωση του διαγωνισμού για την πώληση των Καταστημάτων Αφορολογήτων Ειδών (Κ. Α. Ε.) και δεν υποχώρησε. Κατά κύριο λόγο οι τράπεζες αλλ'ακαι πολλές άλλες μετοχές κινήθηκαν ανοδικά, επιβεβαιώνοντας τις θετικές εκτιμήσεις που κυριαρχούν στην ελληνική χρηματαγορά για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας".

    [6] Ελληνική πρωτοβουλία

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ γράφει οτι "με την υψίστης σημασίας απόφαση του προέδρου της Γιουγκοσλαβικής Ομοσπονδίας και με τις συντονισμένες κινήσεις της ελληνικής κυβέρνησης, στο πλαίσιο της ΕΕ δόθηκε χθές νέα προοπτική στις προσπάθειες της διεθνούς κοινότητας να αμβλύνει την κρίση που πλήττει το Κοσσυφοπέδιο. Χθές το μεσημέρι ο ΓΓ του υπουργείου εξωτερικών Παύλος αποστολίδης, μόλις επέστρεψε απο το Βελιγράδι, μετέφερε στον υπουργό Εξωτερικών Θ. Πάγκαλο την απόφαση του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς να αποδεχθεί την πρόταση περί αυξήσεως των παρατηρητών της ΕΕ στο Κοσσυφοπέδιο, την οποία διατύπωσε στην επιστολή του ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης. Ο κ. Μιλόσεβιτς έθεσε όμως και μια σημαντική προϋπόθεση: να διαπιστευθούν όλοι οι παρατηρητές στις πρεσβείες των χωρών τους στο Βελιγράδι".

    [7] Μ. Ο. Ε.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ γράφει οτι "ο γγ του ΝΑΤΟ, με στόχο να προωθήσει την εφαρμογή των Μέτρων Οικοδομήσης Εμπιστοσύνης (Μ. Ο. Ε.) μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, πιέζει Αθήνα και Αγκυρα να δεχθούν την επέκταση του Συστήματος Αεροπορικής Διοίκησης και Ελέγχου (ACCS) και στις εθνικές πτήσεις των μαχητικών αεροσκαφών, πέραν τωνπτήσεων που γίνονται στο πλαίσιο ΝΑΤΟίκών επιχειρήσεων. Ο κ. Σολάνα επιχειρεί να ενταχθεί στο ACCS και η αεροπορική δραστηριότητα των δύο χωρών στο FIR που ελέγχου".

    Η ΑΥΓΗ τονίζει πως "εκτιμάται οτι δεν διασφαλίζει τα ελληνικά συμφέροντα στον εναέριο χώρο του Αιγαίου και σύμφωνα με πληροφορίες, η Αθήνα θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο καθυστέρησης μέχρι το 2003 οπότε θα ισχύσει υποχρεωτικά σε ολόκληρο το ΝΑΤΟ".

    (Γ. Π.)

    [8] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Το πρόγραμμα εξυγίανσης των αστικών συγκοινωνιών, η απόρριψη των προσφορών για την εξαγορά των ΚΑΕ, η επέκταση των κινήτρων του αναπτυξιακού νόμου, οι δηλώσεις "πόθεν έσχες" των βουλευτών και τα κέρδη εξαμήνου της Εθνικής Τράπεζας είναι τα βασικά θέματα του οικονομικού Τύπου.

    ΓΕΝΙΚΗ Δημοπρασιών: ``700 δισ. για το χαώδες έλλειμμα του ΟΑΣΑ -Επενδυτικό πρόγραμμα 130 δισ. δρχ. ''

    ΕΞΠΡΕΣ: ``Ιδιωτικοποιήσεις-Αποκρατικοποιήσεις: Ασφυκτικό χρονοδιάγραμμα. ''

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: ``Αντεξε στο τεστ-Η Σοφοκλέους έδειξε ωριμότητα. ''

    ΚΕΡΔΟΣ: ``Ακριβοπληρωμένο πρόγραμμα εξυγίανσης των συγκοινωνιών μετα τη διαγραφή και ανανέωση λεωφορείων με 130 δισ. δρχ. ''

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ``Επεκτείνονται τα κίνητρα του αναπτυξιακού νόμου. ''

    [9] Αστικές συγκοινωννίες-Πρόγραμμα εξυγίανσης

    ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ αναφέρει ότι: "Με ένα επενδυτικό πρόγραμμα -"μαμούθ", ύψους 130 δισ. δρχ, η κυβέρνηση αποφάσισε την πλήρη ανανέωση του στόλου των αστικών συγκοινωνιών, με παράλληλη διαγραφή όλων των χρεών του ΟΑΣΑ. Πρόκειται για την μαζικότερη ανανέωση του στόλου, η οποία περιλαμβάνει 750 λεωφορεία, 192 τρόλεϊ, 120 συρμούς και επιπλέον 100 λεωφορεία, τα οποία θα χρησιμοποιούν φυσικό αέριο, για να μειωθεί η ρύπανση στην περιοχή του λεκανοπεδίου''.

    (Γ. Π.)


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03 run on Wednesday, 29 July 1998 - 8:28:33 UTC