Browse through our Interesting Nodes for Legal Services in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 23 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 98-09-10

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 10/09/1998


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [02] Δηλώσεις Πάγκαλου
  • [03] Νέα σχολική χρονιά
  • [04] Κυπριακό
  • [05] Οικονομική πολιτική
  • [06] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 10/09/1998
  • [07] Δημόσιες Δαπάνες - Αύξηση

  • [01] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Αθήνα, Ελλάδα, 10/09/1998 (ΑΠΕ)

    Η οικονομική πολιτική, η νέα σχολική χρονιά,οι δηλώσεις Πάγκαλου και το Κυπριακό είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Δεν φτάνει ο Σημίτης. Εκπληκτική διαπίστωση Πάγκαλου. Θέτει υποψηφιότητα για "αντ'αυτού".

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Ελάτα και με τα σκουλαρίκια στην Εκκλησία. Πρόσκληση-επανάσταση του Χριστόδουλου στους νέους.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Πάγκαλος: Εγώ Νο 2. Κόβει τις γέφυρες Σημίτη προς Τσοχατζόπουλο.

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Μια χούφτα κροίσοι κατέχουν όσα κερδίζουν 2,5 δις φτωχοί. Οπως αποκαλύπτει έκθεση του Ο.Η.Ε. για 225 μεγιστάνες.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Βουτιά στα...βαθιά για τους μαθητές του Λυκείου.

    Η ΑΥΓΗ: Κάτω απο τη λάσπη της "Λάρκο". Για δεύτερη φορά χθές αντιμέτωποι GREENPEACE και εργαζόμενοι.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Καρατζάς στη θέση του Γιάννου. Χωρίς αρμοδιότητες ο Παπαντωνίου μέχρι τον ανασχηματισμό.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Το ΠΑΣΟΚ έχασε την Αθήνα. Ο Θ. Πάγκαλος αναγνωρίζει νίκη Αβραμόπουλου. Θέτει και θέμα αντιπροέδρου στην κυβέρνηση.

    ΕΘΝΟΣ: Πιο φθηνό το Ι.Χ. για να μειώσουν τον πληθωρισμό.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Φεγγαράκι μου λαμπρό φέγγε μου να περπατώ. Στο σκοτάδι μαθητές και δάσκαλοι για το νέο σχολικό έτος.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Ξεδοντιάζουν" τον Ακη. Ολόκληρο το σχέδιο για να ακυρωθούν εν τη γενέσει τους οι ηγετικές εμφανίσεις του.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Σχολεία: Μεταρρύθμιση με βιβλία του '78. Πρεμιέρα αύριο με 5 πληγές για 1.500.000 μαθητές.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Τα πρακτικά ενός ιερού "παζαριού". Πού διαφωνούν, πού τα βρίσκουν στο τραπέζι.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Η Εθνική κλείνει 250 υποκαταστήματα. Ολο το 3ετές σχέδιο Καρατζά για την ανάπτυξη της τράπεζας.

    ΕΣΤΙΑ: Με φόρους απαντά ο κ. Παπαντωνίου. Σαφείς οδηγίες για εξεύρεση εσόδων.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ανισος και άδικος κόσμος. Συγκλονιστικά στοιχεία του Ο.Η.Ε. για το χάσμα μεταξύ των πλουσίων και των φτωχών.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Ανεπαρκής ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.

    ΤΑ ΝΕΑ: Παράνομα έπαιρναν 7.500 συντάξεις. Ελέγχονται άλλες 14.000

    ΝΙΚΗ: Πολιορκούν τον Ακη για αντιπρόεδρο. Πρόταση Θ. Πάγκαλου στον "αέρα".

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Μήνυμα καταδίκης της κυβερνητικής πολιτικής στις εκλογές.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Ακάλυπτες επιταγές πλημμύρισαν την αγορά.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Φεστιβάλ καννών. Ξέσπασε διαμάχη Τζουμάκα - οικολόγων - κυνηγών.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Τι κοστίζει το δωμάτιο του φοιτητή. Μεγάλη έρευνα στη Βόρεια Ελλάδα. Προσφορά στους νέους φοιτητές.

    [02] Δηλώσεις Πάγκαλου

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ γράφει οτι "πρόταση-βόμβα έκανε χθές εν πτήσει, επιστρέφοντας απο την Τεχεράνη, ο υπουργός Εξωτερικών, παρεμβαίνοντας εν όψει Συνεδρίου στα εσωκομματικά.Τόνισε οτι είναι υπέρ του ορισμού αντιπροέδρου στην κυβέρνηση, ο οποίος θα αναπληροί τον Κ. Σημίτη, γεγονός που ερμηνεύεται απο κυβερνητικούς κύκλους ως..υποβολή υποψηφιότητας του ιδίου για τη θέση αυτή".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ αναφέρει οτι "στο γυρισμό απο την Τεχεράνη ο υπουργός Εξωτερικών εξομολογήθηκε στους δημοσιογράφους οτι το ΠΑΣΟΚ έχασε την Αθήνα. Αναγνώριζε έτσι έμμεσα τη βέβαιη νίκη του Δημ. Αβραμόπουλου στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, αν και επεχείρησε να διακιολογήσει την ήττα της Δαμανάκη με τα ποοστά των δύο μεγάλων κομμάτων στην Α'Αθήνας. Ο Θ. Πάγκαλος έθεσε επίσης θέμα ύπαρξης αντιπροέδρου στην κυβέρνηση, ο οποίος θα μπορεί να "ελαφρύνει" το έργο του πρωθυπουργού".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ προσθέτει οτι "το ενδεχόμενο έστω και περιορισμένων αλλαγών στο κυβερνητικό σχήμα προκάλεσε η χθεσινή αιφνιδιαστική δήλωση του υπουργού Εξωτερικών κ. Θ. Πάγκαλου, ο οποίος εν πτήσει απο την Τεχεράνη προς την Αθήνα, είπε στους δημοσιογράφους οτι θα εισηγηθεί στον κ. Κ. Σημίτη να δημιουργηθεί θέση αντιπροέδρου της κυβέρνησης, ο οποίος θα έχει ουσιαστικές αρμοδιότητες και θα αντικαθιστά τον πρωθυπουργό".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ σημειώνει οτι "σε "Νο2" της κυβέρνησης (και κατ'επέκταση του κόμματος ) θέλει να αναδειχτεί ο Θ. Πάγκαλος, προτείνοντας ανασχηματισμό και θεσμοθέτηση θέσης αντιπροέδρου.Ο Θ. Πάγκαλος "κόβει τις γέφυρες" Σημίτη προς Α. Τσοχατζόπουλο και ζητά ο "διάδοχός του " να προέλθει απο το "εκσυγχρονιστικό μπλόκ".Ορισμένοι μιλούν για προσπάθεια "ηρωικής εξόδου" του Θ. Πάγκαλου απο την κυβέρνηση".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) εκτιμά οτι "αιφνιδίασε για μια ακόμη φορά ο "ασυγκράτητος" Θεόδωρος Πάγκαλος. Αυτή τη φορά έκανε πολιτική παρέμβαση, τασσόμενος ανοικτά υπέρ της τοποθέτησης αντιπροέδρου στην κυβέρνηση, αφού ο πρωθυπουργός "δεν προλαβαίνει" να κάνει τα πάντα. Οσο για το ποιός θα μπορούσε να είναι ο αντιπρόεδρος, "υπάρχουν πολλοί",είπε.Μεταξύ τους προφανώς και ο ίδιος".

    Σύμφωνα με τη ΝΙΚΗ, "η προεκλογική περίοδος άρχισε κι επισήμως στο ΠΑΣΟΚ, όχι μόνο για τις δημοτικές εκλογές,αλλά και για το Συνέδριο του κόμματος. Μετά τις διαρροές απο το Μαξίμου για "αναβάθμιση" του Ακη Τσοχατζόπουλου στην αντιπροεδρία του ΠΑΣΟΚ, ο ΥΠ.ΕΞ. Θ. Πάγκαλος διεύρυνε χθές την "επίθεση φιλίας" προτείνοντας τον κ. Τσοχατζόπουλο και για την αντιπροεδρία της κυβέρνησης".

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν οτι "λίγη ώρα μετά τις σχετικές δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών Θεόδωρου Πάγκαλου κατά την επιστροφή του απο την Τεχεράνη στην Αθήνα,αρμόδια πηγή δήλωσε οτι "όπως κατ'επανάληψη έχει δηλωθεί, δεν υφίσταται θέμα ανασχηματισμού και βεβαίως πολύ περισσότερο δεν υφίσταται θέμα αλλαγής της κυβερνητικής δομής". Η ίδια πηγή ανέφερε ακόμη οτι "η κυβέρνηση λειτουργεί αποτελεσματικά με το υπάρχον σχήμα της και δεν υπάρχει κανείς λόγος να αλλάξει αυτό το σχήμα με την προσθήκη αντιπροέδρου ή αντιπροέδρων".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) τονίζει οτι "ο υπουργός Εξωτερικών Θ. Πάγκαλος κατέπληξε τους πάντες, όταν εν πτήσει απο Τεχεράνη γιατην Αθήνα τάχθηκε υπέρ της αναγκαιότητας θέσης αντιπροέδρου στην κυβέρνηση για να ελαφρύνει ,όπως είπε,το έργο του πρωθυπουργού.Το θέμα προέκυψε ξαφνικά και εξέπληξε τους δημοσιογράφους που τον συνόδευαν, καθώς κατά πάγια τακτική του ο υπουργός Εξωτερικών,όταν είναι εκτός Ελλάδος, δεν επιτρέπει,πολύ περισσότερο δεν απαντά σε ερωτήματα για εσωτερικά κυβερνητικά θέματα".

    [03] Νέα σχολική χρονιά

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ γράφει οτι "έκρηξη εγγραφών στα φροντιστήρια, απουσίες εκπαιδευτικών, ελλείψεις αιθουσών και καθυστέρηση παράδοσης βιβλίων συμπληρώνουν το πάζλ της σχολικής χρονιάς που αρχιζει ..τυπικά αύριο".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει οτι "με περισσότερα προβλήματα απο κάθε άλλη χρονιά μπαίνουν αύριο στις αίθουσες 1.500.000 μαθητές. Το επισήμανε και η ΟΛΜΕ σε χθεσινή συνέντευξη τύπου,ενώ οι μόνοι που δείχνουν ικανοποιημένοι είναι οι ιδιοκτήτες φροντιστηρίων που βλέπουν τις εγγραφές μαθητών να διπλασιάζονται.Τα κονδύλια για τη συντήρηση των σχολείων είναι ανύπαρκτα,οι νεοδιοριζόμενοι καθηγητές θα πάνε στις αίθουσες τον Οκτώβριο, βιβλία δεν υπάρχουν και τα Τεχνικά Εκπαιδευτήρια τυπικά δεν έχουν ιδρυθεί".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ σημειώνει οτι "ζοφερότερη, απο κάθε άλλο Σεπτέμβριο,είναι η κατάσταση στα ελληνικά σχολεία κατά την έναρξη της εφετεινής σχολικής χρονιάς. Η συνήθης εικόνα που όλοι οι μαθητές έχουν εμπεδώσει οτι ,δηλαδή, θα πρέπει να φθάσουν...Χριστούγεννα προκειμένου να καλυφθούν κενά σε διδακτικά εγχειρίδια, αναλυτικά προγράμαμτα ,δασκάλους και καθηγητές, ενώ τα ελλείμματα σε υλικοτεχνική υποδομή θα ...βαστήξουν έως τον ιούνιο, είανι παρούσα, αλλά ειδικά εφέτος η κατάσταση είναι χαοτική και εξ άλλων λόγων".

    Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ εκτιμά οτι "επτάψυχη αποδεικνύεται η "παραπαιδεία" παρά τις φιλόδοξες μεταρρυθμίσεις του κ. Αρσένη.Πριν ακόμη εφαρμοστούν τα σχέδιά του, τα φροντιστήρια πανηγυρίζουν για την αύξηση στις εγγραφές που αγγίζει το 100% για τη Β'Λυκείου, και το 17% για την Α' σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΟΛΜΕ".

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, "χωρίς τους εκπαιδευτικούς στις θέσεις τους και χωρίς τα καινούργια βιβλία του Λυκείου ξεκινάει αύριο η νέα σχολική χρονία, ενώ η εφαρμογή του Ενιαίου Λυκείου αναμένεται να γίνει μετά πολλών εμποδίων.Κι αυτό γιατί φέτος το υπουργείο Παιδείας καθυστέρησε να κάνει τους διορισμούς (7.500) απο την επετηρίδα, ενώ δεν έχουν γίνει ακόμη οι 2.000 διορισμοί εκπαιδευτικών απο το διαγωνισμό του ΑΣΕΠ".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ επισημαίνει οτι "διαμετρικά αντίθετες-όπως άλλωστε συμβαίνει κάθε χρόνο- είναι οι εκτιμήσεις του υπουργείου Παιδείας και των εκπαιδευτικών ομοσπονδιών για τη νέα σχολική χρονιά που αρχίζει τυπικά αύριο.Οι σχέσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε οριακό σημείο , καθώς οι συνδικαλιστές κατηγορούν τον υπουργό οτι προωθεί την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση χωρίς διάλογο.Εκτιμούν δε οτι δεν έχει γίνει η κατάλληλη προετοιμασία για τη μεταρρύθμιση και γι αυτό ζητούν αναστολή της εφαρμογής της τουλάχιστον για ένα χρόνο".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ με τίτλο "Αγιασμός εν μέσω προστριβών " τονίζει οτι "κάτω απο πολύ καλούς οιωνούς αρχίζει αύριο το νέο διδακτικό έτος, διαβεβαίωσε ο υπουργός Παιδείας Γεράσιμος Αρσένης,αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη".

    Κατά την ΑΥΓΗ,"ούτε ένα,ούτε δύο,ούτε τρία. Τετρακόσια πενήντα δις δρχ που προορίζονται για την παιδεία μένουν στα αζήτητα, την ώρα που η νέα σχολική χρονιά αρχίζει με τα γνωστά απο το παρελθόν αλλά και νέα προβλήματα.Οπως αποκάλυψε ο αρμόδιος επίτροπος για την παιδεία κ. Φλίν απαντώντας σε ερώτηση του ευρωβουλευτή του Συνασπισμού Α. Αλαβάνου, το ποσοστό απορρόφησης του προγράμματος για την παιδεία που χρηματοδοτείται απο την Ε.Ε. είναι μόλις 29% με αποτέλεσμα να παραμένουν αχρησιμοποίητα 1.350 εκ ECU.Χρήματα που αν το υπουργείο Παιδείας είχε αξιοποιήσει ενδεχομένως η νέα σχολική χρονιά να μην ξεκίναγε με τόσα προβλήματα, κυρίως στο επίπεδο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και των σχολικών κτιρίων".

    [04] Κυπριακό

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ γράφει οτι "κορυφώνεται στο παρασκήνιο η υπο αμεριακνικό έλεγχο διαβούλευση μεταξύ Αθήνας, Αγκυρας και Λευκωσίας για την προώθηση μιας "διευθέτησης " στο Κυπριακό.Ο νέος κύκλος των διαβουλεύσεων ξακινά σήμερα με την άφιξη στην Αθήνα του εντεταλμένου του Λευκού Οίκου για το Κυπριακό,Τ. Μίλερ,ο οποός θα γίνει δεκτός απο τον υπουργό Εξωτερικών Θ. Πάγκαλο και αναμένεται να ολοκληρωθεί περί το τέος του μήνα, με τις επαφές που θα πραγματοπιοηθούν στη Ν. Υόρκη στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ".

    [05] Οικονομική πολιτική

    Η ΕΣΤΙΑ γράφει οτι "με σημαντικήν αύξησιν των φόρων απαντά ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών είς τας φήμας που τον θέλουν υπο απομάκρυνσιν.Κατ'ασφαλείς πληροφορίας,ο κ. Παπαντωνίου έχει δώσει σαφείς οδηγίας προς τον υφυπουργόν Οικονομικών κ. Γ. Δρύ να εξαντλήση τας φοροδοτικάς πηγάς, είς τρόπον ώστε ο υπο κατάρτισιν Προϋπολογισμός του 1999 να προβλέπη αύξησιν των φορολογικών εσόδων ανάλογον της εφετινής".

    Το ΕΘΝΟΣ αναφέρει οτι "η απόφαση της κυβέρνησης για μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης μέχρι και 20% θα επιφέρει ουσιαστική μείωση στις τιμές των Ι.Χ. αυτοκινήτων.Ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας Γιάννος Παπαντωνίου και ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Δρύς κατέληξαν οτι οι μειώσεις θα είανι κλιμακωτές.Και αυτό για να ευνοηθούν περισσότερο οι αγοραστές αυτοκινήτων μικρού και μεσαίου κυβισμού.Παράλληλα με την προσπάθεια μείωσης του πληθωρισμού, η κυβέρνηση επιδιώκει να προσδώσει κοινωνικό χαρακτήρα στις παρεμβάσεις που επιχειρεί στο φορολογικό σύστημα".

    Ο ΛΟΓΟΣ προσθέτει οτι "το ποσό των 400 δις δρχ θα διαθέσει η κυβέρνηση μέσα απο προγράμματα κατάρτισης και επανακατάρτισις 200.000 εργαζομένων και ανέργων στα επόμενα δύο χρόνια για την καταπολέμηση της ανεργίας.Θέλοντας να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στο "κοινωνικό πρόσωπο" της κυβέρνησης ,ο πρωθυπουργός κάλεσε χθές τους αρμόδιους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας Γιάννο Παπαντωνίου ,Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, σε μια προσπάθεια συντονισμού των προσπαθειών για την επίσπευση των προγραμμάτων, εξαιτίας της γραφειοκρατικής κωλυσιεργίας που παρατηρείται και που έχει ως αποτέλεσμα τη χαμηλή απορροφητικότητα των πόρων".

    (Γ.Π.)

    [06] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 10/09/1998

    Αθήνα,Ελλάδα,10/09/1998 (ΑΠΕ)

    Η αύξηση των πρωτογενών δαπανών του προϋπολογισμού, η συγχώνευση της Εθνικής Τράπεζας με την Κτηματική, η άνοδος κατά 1,55% των τιμών στο Χρηματιστήριο Αθηνών και τα μέτρα για την καταπολέμηση της ανεργίας είναι τα βασικά θέματα του σημερινού οικονομικού τύπου.

    ΓΕΝΙΚΗ Δημοπρασιών: "Σημαντική η υπέρβαση των δαπανών στο 7μηνο - Παρουσίασαν αύξηση 10,4% έναντι στόχου 4,9%".

    ΕΞΠΡΕΣ: "Μείωση των εισφορών - Αναζητείται τρόπος για να ελαφρυνθούν τα ασφαλιστικά βάρη των εργοδοτών".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Σήμα κινδύνου - Ανεξέλεγκτες οι δημόσιες δαπάνες".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Κατά 63,9% αυξήθηκαν τα κέρδη της Εθνικής στο 7μηνο - Εκλεισε και τυπικά η συγχώνευση Κτηματικής - Εθνικής".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Σενάρια με μείωση φόρων και ασφαλιστικών εισφορών - Ενω χάνεται 1 δισ ecu από την ενίσχυση της απασχόλησης".

    [07] Δημόσιες Δαπάνες - Αύξηση

    Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ αναφέρει ότι "Σήμα κινδύνου για την εκτέλεση του προϋπολογισμού "εκπέμπει" η υπέρβαση που παρουσιάζεται στις δαπάνες κατά το διάστημα Ιανουαρίου - Ιουλίου 1998. Η κατάσταση γίνεται ακόμη δυσκολότερη, μεσούσης της διεθνούς οικονομικής αναταραχής, που υπαγορεύει στην Ελλάδα τη διατήρηση υψηλών επιτοκίων. Οι πρωτογενείς δαπάνες του τακτικού προϋπολογισμού κινούνται με ρυθμό 10,4%, έναντι στόχου 4,9%".

    (Ι.Π.)


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03 run on Thursday, 10 September 1998 - 14:51:18 UTC