Browse through our Interesting Nodes of Military & Security in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 98-09-22

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 22/09/1998


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Σκάνδαλο Κλίντον
  • [3] ΠΑΣΟΚ
  • [4] Ελληνοτουρκικές σχέσεις - Κυπριακό
  • [5] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [6] Διεθνή Χρηματιστήρια -Πτώση σε όλα εκτός της Νέας Υόρκης

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Το σκάνδαλο Κλίντον και οι επιπτώσεις του στις χρηματαγορές, η σημερινή συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στην Καλλιθέα, το Κυπριακό και η πορεία της ελληνικής οικονομίας είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Κλίντον: Σέξ, ψέματα και βίντεο.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Κλίντον: Πώς έπαιζα με τη Μόνικα... ενώ βουλιάζουν Οικονομίες κρατών, η Υφήλιος παρακολουθεί το "ρόζ" βίντεο.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Ξεφτίλα made in USA και παγκόσμιο μπανιστήρι. Ο πορνο-Στάρ ερέθισε την ανθρωπότητα.

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Πολιτική εκτέλεση Κλίντον σε παγκόσμια μετάδοση. Αμήχανος, εκνευρισμένος και με κενά μνήμης ο Πλανητάρχης.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Πληρώσαμε ακριβά τη Μόνικα.620 δις χάθηκαν χθές στη Σοφοκλέους.

    Η ΑΥΓΗ: Υπερθέαμα υποκρισίας σε πλανητική μετάδοση. Η υπόθεση Λεβίνσκι "καλύπτει" τις ευθύνες για τα μεγάλα προβλήματα του κόσμου.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Να πάμε όλοι στον Σημίτη. Μη λείψει κανείς απο τη μεγάλη συγκέντρωση απόψε στην Καλλιθέα.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Τραγική φιγούρα σε παγκόσμιο δίκτυο. Ταραγμένος και με αμνησία εμφανίστηκε ο Κλίντον.

    ΕΘΝΟΣ: Μάθημα σέξ απο τον πλανητάρχη. Ο διασυρμός Κλίντον ανέβασε τις θεαματικότητες αλλά και τη "Γουόλ Στρίτ".

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Απεργιακή λοίμωξη και υγείαν έχετε, αλλοιώς.. Χωρίς νοσοκομεία, ενώ κλείνουν και τα ιδιωτικά ιατρεία.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Εχασαν τον έλεγχο. Εκλιπαρούν τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ για να πάει στη συγκέντρωση της Καλλιθέας.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Γκάλοπ-σοκ για Σημίτη-κυβέρνηση. Οι δύο στους τρείς θεωρούν αναξιόπιστο τον νικητή των εκλογών του 1996.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Εξευτελισμός Προέδρου Γερουσίας Δικαιοσύνης χρηματιστηρίων.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Μαύρη Δευτέρα για τον Μπίλ Κλίντον. Η απολογία πανικού του Πλανητάρχη καρέ-καρέ.

    ΕΣΤΙΑ: Μέχρι τέλους ο διασυρμός Κλίντον. Τι αποκαλύπτουν αι βιντεοταινίαι.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Γενικεύεται η ανησυχία για την ένταση και τη διάρκεια της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Τυφώνας στις χρηματαγορές λόγω.. Μόνικας. Αβέβαιη πλέον η παραμονή Κλίντον στο Λ. Οίκο.

    ΤΑ ΝΕΑ: Εξευτελισμός των θεσμών με επτά κασέτες. Αμήχανος κι ανθρώπινος ο Κλίντον.

    ΝΙΚΗ: Τι θα πεί ο Σημίτης. Βαρόμετρο για το ΠΑΣΟΚ η σημερινή συγκέντρωση.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Συλλαλητήριο στήριξης της πολιτικής του ΚΚΕ.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Αρχίζουν εξώσεις με συνοπτικές διαδικασίες. Τι προβλέπει ο νέος νόμος για τις μισθώσεις.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Μπάχαλο Μπίλ. Ηλεκτρονικό λυντσάρισμα.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Καταιγισμός προσλήψεων. Προκηρύχθηκαν δεκάδες θέσεις για Μακεδονία και Θράκη.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Συγκέντρωση αγωνίας και απελπισίας για τα δύο χρόνια απο τις εκλογές του '96.

    [2] Σκάνδαλο Κλίντον

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ γράφει οτι "εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο παρακολούθησαν χθές την πολύωρη απολογία του Μπίλ Κλίντον και τον πανικό του μπροστά στο σώμα των ενόρκων για την υπόθεση Λεβίνσκι. Την ίδια ώρα οι διεθνείς χρηματαγορές κατέρρεαν η μία μετά την άλλη. Ολοι οι αναλυτές καταλήγουν τώρα στο συμπέρασμα οτι η δημοσιοποίηση του βίντεο της απολογίας έτρωσε ακόμα περισσότερο το κύρος του Αμερικανού Προέδρου".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ αναφέρει οτι "ανοικτά είναι όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του Αμερικανού προέδρου, μετα'τον υπερατλαντικό διασυρμό του, τον οποό παρακολούθησε χθές όλη η υφήλιος, όταν τα τηλεοπτικά δίκτυα αναμετέδιδαν την 4ωρη απολογία στο ειδικό ανακριτικό σώμα στις 17 του περασμένου Αυγούστου. Τόσο η 4ωρη απολογία όσο και η όλη στάση του Μπίλ Κλίντον το προηγούμενο διάστημα, οι συγγνώμες κα έχουν πλήξει το κύρος του ανεπανόρθωτα και έχουν οδηγήσει στον κλονισμό της θέσης του προέδρου απο το ίδιο το σύστημα που τον ανέδειξε".

    Σύμφωνα με τη ΒΡΑΔΥΝΗ, "ένας καταπτοημένος Κλίντον - σκιά του πλανητάρχη- που κόμπιαζε, έχανε τα λόγια του, αναψοκοκκίνιζε και ενίοτε αγανακτούσε, εμφανίστηκε χθές σε παγκόσμιο δίκτυο στη μαγνητοσκοπημένη κατάθεσή του για τη Μόνικα Λεβίνσκι. Οι ρεπουμπλικανοί έπρωξαν στα άκρα τον κατευξευτελισμό του Αμεριακνού προέδρου. Με τη δημοσιοποίηση της κατάθεσής του έδειξαν στους Αμερικανούς την αθέατη πλευρά του με στόχο την πλήρη καταρράκωσή του για να τους "αδειάσει" τον Λευκό Οίκο".

    Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ υποστηρίζει οτι "το πιο ανιαρό μονό πλάνο, με τεχνικά προβλήματα και κακό ήχο που κράτησε 4 ώρες και 3 λεπτά, ίσως να κατέρριψε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης σ'ολόκληρο τον κόσμο - και πάντως ξεπέρασε κατα'πολύ τη μετάδοση της ομιλίας του Αμερικανού προέδρου στον ΟΗΕ, κατά την οποία ανέπτυξε τα σχέδιά του για την τρομοκρατία και την παγκόσμια οικονομική κρίση. Το διχασμένο για "σέξ, ψέματα και βιντεοταινίες" κοινό προτίμησε τη βιντεοκασέτα με την κατάθεση του πλανητάρχη στο διευρυμένο Σώμα των Ενόρκων πάρ' ότι εκείνοι που διαφωνούσαν με τη δημοσιοποίησή της ήταν περισσότεροι απο εκείνους που συμφωνούσαν. Ο στόχος όσων αποφάσισαν το δημόσιο ξεγύμνωμα του προέδρου υπηρετήθηκε αποτελεσματικά".

    Κατά την ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ, "η τηλεοπτική αναθέρμανση του σκανδάλου Μπίλ Κλίντον - Λεβίνσκι προκάλεσε σεισμό στις ασιατικές και ευρωπαϊκές χρηματαγορές, όπου χάθηκαν δισεκατομμύρια δολάρια. Στη Σοφοκλέους, οι Ελληνες επενδυτές εχασαν 620 δις δραχμές, αφού ο γενικός δείκτης κατρακύλησε κατά 4,22%. Στη Γουόλ Στρίτ πάντως, ο δείκτης Ντόου Τζόουνς ανέκαμψε οριακά μετά το αρχικό σόκ και έκλεισε με άνοδο της τάξης 0,5% αφού η βιντεοσκοπημένη κατάθεση του πλανητάρχη δεν έκρυβε άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις".

    Η ΕΣΤΙΑ σημειώνει οτι "το Κογκρέσσο, οι δικαστικές Αρχές και τα τηλεοπτικά μέσα των ΗΠΑ συνέβαλαν χθές σε έναν ανευ προηγουμένου διασυρμό του Μπίλ Κλίντον. Παράλληλα όμως κατέφεραν καίριο πλήγμα και στον θεσμό της Προεδρίας των Ηνωμένων Πολιτειών καθώς και στο κύρος της πρώτης Υπερδυνάμεως του Πλανήτη".

    [3] ΠΑΣΟΚ

    Η ΝΙΚΗ γράφει οτι "όλο το ΠΑΣΟΚ θέλουν και λένε οτι θα είναι σήμερα εκεί. Πού;Στην πλατεία Δαβάκη στην Καλλιθέα, όπου θα μιλήσει ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης. Γι αυτήν την -όπως αναμένουν- μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση, δούλεψαν μέρες και μέρες στη Χαριλάου Τρικούπη. Προσπάθησαν να ανοίξουν όλες τις "κλειστές" Οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ, έστειλαν τα στελέχη να μοιράζουν φυλλάδια, ανέσυραν τακτικές του παρελθόντος και ζήτησαν απο τους ειδικούς νέους τύπους επικοινωνίας".

    Το ΕΘΝΟΣ στο σχόλιό του αναφέρει μεταξύ άλλων οτι "είναι καθοριστική για την παραπέρα πορεία της κυβέρνησης, αλλά και του ίδιου του ΠΑΣΟΚ η στιγμή που επέλεξε ο πρωθυπουργός για το δημόσιο απολογισμό της διετούς διακυβέρνησης της χώρας απο τον ίδιο και την κυβέρνησή του. Και εκείνο στο οπίο σαφώς προσβλέπει, είναι ένα νέο ξεκίνημα για την ολοκλήρωση των στόχων της σύγκλισης και της συμμετοχής στην ΟΝΕ αλλά για να ευοδωθεί η προσδοκία του και να υπάρξει η ανταπόκριση την οποία αναμένει δεν θα πρέπει ν'αρκεσθεί στον απολογισμό και μόν οτων ήδη πεπραγμένων, αλλά και να δεσμευτεί πως είναι αποφασισμένος ν'αποδειχθεί η κυβερνητική προσπάθεια της δεύτερης διετίας αποτελεσματικότερη απο εκείνη της πρώτης".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ σημειώνει οτι "τα βλέμματα όλων των πολιτών αυτής της χώρας θα 'ναι σήμερα στραμμένα στην πλατεία Δαβάκη της Καλλιθέας, όπου ο πρωθυπουργός θα επικοινωνήσει απευθείας με το λαό με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων απο την πρώτη εκλογική του επιτυχία ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ".

    Η ΑΥΓΗ επισημαίνει οτι, "με φυγή προς τα μπρός και συγκεκριμένα με δικομματική πόλωση εν όψει των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών επιδιώκει η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να αντιμετωπίσει τα προβλήαμτα κομματικής συνοχής που επανήλθαν στο προσκλήνιο με την ένταση στη συνεδρίασι της ΚΕ του κόμματος το Σάββατο. Σήμερα στις 7.30 μμ ο κ. Σημίτης θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην Πλατεία Δαβάκη της Καλλιθέας που διοργανώνεται κατά τα πρότυπα του "παλαιού ΠΑΣΟΚ", με μεταφερόμενους οπαδούς".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ τονίζει οτι "στη θυελλώδη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, τα ηγετικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ εμφανίσθηκαν διχασμένα το περασμένο Σάββατο. Σήμερα, όμως στην ανοιχτή συγκέντρωση που πραγματοποιεί το κυβερνών κόμμα στην πλατεία Δαβάκη της Καλλιθέας για να γιορτάσει τα δύο χρόνια απο την τελευταία εκλογικήνίκη του όλοι τους του κ. Α. Τσοχατζόπουλου συμπεριλαμβανομένου, υπόσχονται να είναι εκεί. Ομως, η αγωνία της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ για τη σημερινή συγκέντρωση με ομιλητή τον πρωθυπουργό κ. Κ. Σημίτη δεν είναι ενότητα, αλλά η παρουσία του κόσμου, καθώς εκτιμάται οτι η συμμετοχή του δεν αποκλείεται να είναι πενιχρή".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ προσθέτει οτι "πολλοί στο ΠΑΣΟΚ ανησυχούν για το μέγεθος της σημερινής συγκέντρωσης στην πλατεία Δαβάκη, όπου ο πρωθυπουργός δεν θα υπογράψει "συμβόλαιο με το λαό" αλλα'θα κάνει έναν απολογισμό του έργου της κυβερνήσεώς του και θα επιχειρήσει να επικοινωνήσει με τους συγκεντρωμένους".

    Κατά τον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ, "μόν την "Κάρμινα Μπουράνα" θα αντικαταστήσουν με τις μελωδίες των Παπαθανασίου και Σπανουδάκη. Κατά τα άλλα η σημερινή ανοιχτή συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στην πλατεία Δαβάκη στην Καλλιθέα, με ομιλητή τον κ. Σημίτη θα έχει όλα τα στοιχεία της δοκιμασμένης παλαιοκομματικής συνταγής με εκσυγχρονιστικά τρικ".

    Σύμφωνα με δημοσκόπηση της MARTEL που δημοσιεύει ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ, "οι 3 στους 4 Ελληνες είναι "λίγο ή καθόλου ευχαριστημένοι" με την κυβέρνηση Σημίτη. Περίπου 2 στους 3 Ελληνες θεωρούν τον πρωθυπουργό αναξιόπιστο, ενώ οι περισσότεροι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ (56,1%) θεωρούν πως η κυβέρνηση απομακρύνεται απο τα "πιστεύω" τους".

    [4] Ελληνοτουρκικές σχέσεις - Κυπριακό

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ γράφει "ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, πλήρη άρνηση για οποιαδήποτε συζήτηση στο Κυπριακό και "αδιαφορία" για το μέλλον των ευρωτουκρικών σχέσεων είναι τα "μηνύματα" του Τούρκου πρωθυπουργού Γιλμάζ προς την Αθήνα, ύστερα απο την προχθεσινή συνάντησή του με τον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ Κ. Μητσοτάκη στην Κωνσταντινούπολη".

    ΤΑ ΝΕΑ υποστηρίζουν οτι "δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται-αυτή τη στιγμή- για τις ελληνοτουρκικές διαφορές η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μ. Ολμπράιτ, η οποία έως αργά χτές το βράδυ δεν είχε κλείσει ραντεβού για να συναντηθεί με τον Ελληνα ομόλογό της Θόδωρο Πάγκαλο. Την ίδια στιγμή, τρείς τουλάχιστον χώρες της ΕΕ καταβάλουν προσπάθειες να καθυστερήσουν την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Κύπρου".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) αναφέρει οτι "μορατόριουμ και ματαίωση της εγκατάστασης των πυραύλων S-300 ρίχνουν στο τραπέζι οι Αμερικανοί στη Νέα Υόρκη. Αργά το βράδυ αναμενόταν η πρώτη συνάντηση του Γλαύκου Κληρίδη με τον Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ που μπαίει αποφασισμένος στο διπλωματικό παιχνίδι. Εντός της εβδομάδας αναμένονται και οι πρώτες συζητήσεις με τον Τούρκο πρωθυπορυγό Μεσούτ Γιλμά".

    Σύμφωνα με το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, "ο πρόεδρος Κληρίδης συζήτησε χθές στη Νέα Υόρκη με τον Αμεριακνό προεδρικό απεσταλμένο Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ ιδέες για επανάληψη των συνομιλιώντις οποίες έχει επεξεργαστεί το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και στο επίκεντρο των οποίων βρίσκονται τα θέματα ασφάλειας. Οι Αμερικανοί θεωρούν οτι θα εξασφαλίσουν το πράσινο φώς για καταρχήν συμφωνία μορατόριουμ πτήσεων απο τον Τούρκο πρωθυπουργό Μεσούτ Γιλμάζ, με τον οποίο θα έχουν συνομιλίες αυτή την βδομάδα".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ εκτιμά οτι "ρόλο επίσημου μεσολαβητή των ελληνοτουρκικών σχέσεων φαίνεται οτι θα διαδραματίσει ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ και πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Η συνάντηση του κ. Μ. Γιλμάζ και του Κ. Μητσοτάκη το βράδυ της Κυριακής στην Κωνσταντινούπολη, διάρκειας περίπου δύο ωρών και η οποία χαρακτήρισε χρήσιμη και απο τις δύο πλευρές είναι βέβαιο οτι οδηγεί σε εξελίξεις το επόμενο διάστημα τις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Αν και οι δύο πλευρές τηρούν σιγή ιχθύος, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο κ. Μητσοτάκης πρότεινε και συζήτησε με τον κ. Γιλμάζ ένα πακέτο προτάσεων που αφορούσαν ολόκληρο το φάσμα των ελληνοτουρκικών σχέσεων καθώς και το Κυπριακό".

    Ο ΛΟΓΟΣ προσθέτει οτι "πιθανές εξελίξεις στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και το Κυπριακό δρομολογεί η προχθεσινή μακράς διαρκείας συνάντηση του επίτιμου προέδρου της ΝΔ Κ. Μητσοτάκη με τον τούρκο πρωθυπουργό Μ. Γιλμάζ στην Κωνσταντινούπολη".

    (Γ. Π.)

    [5] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι εξελίξεις στα μεγάλα Διεθνή Χρηματιστήρια, η αύξηση των καταναλωτικών δανείων στο πρώτο εξάμηνο, η επικείμενη έκδοση των προμετόχων του Ελληνικού Δημοσίου και οι εκτιμήσεις για πληθωρισμό 5% τον Σεπτέμβριο είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού οικονομικού τύπου.

    ΓΕΝΙΚΗ Δημοπρασιών: ``Νέοι ισχυροί τριγμοί στις διεθνείς αγορές - Στη δίνη της νέας κρίσης και η Σοφοκλέους. ''

    ΕΞΠΡΕΣ: ``Δανειακά για κατανάλωση ! - Μόνο στην καταναλωτική πίστη είναι σταθερά ανοδικός ο ρυθμός ανάπτυξης. ''

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: ``Ολοι πλην Dow Jones - Ανέβηκε η Νέα Υόρκη, έπεσαν όλα τα άλλα χρηματιστήρια. ''

    ΚΕΡΔΟΣ: ``Αίσθημα ανασφάλειας στους μικροεπενδυτές - Αύξηση τοποθετήσεων σε μετοχικά αμοιβαία κεφάλαια. ''

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ``Ψυχραιμία στη Γουόλ Στριτ μετά τη βουτιά της Ευρώπης. ''

    [6] Διεθνή Χρηματιστήρια -Πτώση σε όλα εκτός της Νέας Υόρκης

    Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ αναφέρει ότι: "Η Νέα Υόρκη άντεξε εύκολα το σοκ από τη δημοσιοποίηση της κατάθεσης του κ. Κλίντον αλλά και την υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ιαπωνίας. Με μια εντυπωσιακή μεταστροφή και αφού όλα τα χρηματιστηρία του κόσμου είχαν κλείσει με σημαντική πτώση ο Dow Jones κάλυψε τις απώλειες που είχαν φθάσει το 2,20% και έκλεισε με κέρδη 0,48%. ''

    (Ι. Π.)


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03 run on Tuesday, 22 September 1998 - 9:08:48 UTC