Browse through our Interesting Nodes for Internet Searching Tools & Sources Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 98-11-04

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 04/11/1998


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Ψήφος εμπιστοσύνης
  • [3] Διαφθορά ΕΛΑΣ
  • [4] ΠΑΣΟΚ
  • [5] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [6] Βουλή - Ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Η παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, το πόρισμα για διαφθορά στην ΕΛΑΣ και τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Η νύχτα των μεγάλων εκβιασμών. Θρίλερ με απειλές για εκλογές.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Νύχτα εκβιασμών. Ψήφος χωρίς.. εμπιστοσύνη και απειλή εκλογών. Ναι 163 Οχι 136 Απών 1. Υστατη στιγμή αποσύρθηκε η επιστολή.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Μετέωρο "Ναί" με εκβιασμό τηλεφωνήματα και παζάρια. Επεφτε για 4 ώρες, απο κείμενο 11 βουλευτών.

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Η χάρτινη ανταρσία ενίσχυσε τον Σημίτη. Η ψήφος ανοχής έγινε.. εμπιστοσύνης. Απέσυραν την επιστολή οι "ένδεκα".

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Εκτέλεση Σημίτη με... αναστολή.163 "Ναί" αλλά η κυβέρνηση παραπαίει.

    Η ΑΥΓΗ: Απαρχή πολιτικής κρίσης. Θρίλερ διαρκείας χθές στη Βουλή για την τύχη της κυβέρνησης.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Δεν πέρασε η αποστασία. Καταπέλτης ο Σημίτης ξεσκέπασε και τσάκισε τους πεμπτοφαλαγγίτες.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Η Νέα Δημοκρατία για πρωθυπουργό: Βύθισε τη χώρα στη διαφθορά. Ο Γεράκης καθίζει στο σκαμνί την ηγεσία της Κατεχάκη.

    ΕΘΝΟΣ: Εκανε "ΜΑΤ" με 2 κινήσεις. Αφήστε τα "ναί μεν αλλά". Οποιος διαφωνεί να πεί "όχι".

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Τα παιδιά, τα παιδιά τα φιλαράκια τα καλά. Απ'έξω θηρία και μέσα αρνάκια. "Ναί" 163 και "Οχι" 136 βουλευτές.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Νύχτα εκβιασμών και παζαρέματος. Πως δεν έπεσε η κυβέρνηση Σημίτη. Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ψήφισαν υπο την απειλή παραπομπής στα πειθαρχικά όργανα και της πρόωρης προσφυγής στην κάλπη.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Σύρεται σε εκλογές. Ο Σημίτης έπεσε στη δική του παγίδα. Πλαστή αποδείχθηκε η πλειοψηφία στη Βουλή. Βαρύ το πλήγμα για την κυβέρνηση που σώθηκε στο παρά 5'.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Τάπωσε τους αντάρτες και πήρε 163 "ναί σε όλα". Με φόβητρο τις εκλογές ο Σημίτης ανάγκασε τους "11" να πάρουν πίσω τη δήλωσή τους.

    ΕΞΟΥΣΙΑ: Η νύχτα των μεγάλων εκβιασμών. Πώς αποφύγαμε την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

    ΕΣΤΙΑ: Ανά ενδεκάμηνο ψήφος εμπιστοσύνης. Το νέο "επίτευγμα" του κ. Σημίτη.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Πολιτικό θρίλερ τη νύχτα στη Βουλή. Με την απειλή άμεσων εκλογών ο κ. Σημίτης απέσπασε την "εμπιστοσύνη" των 163 βουλευτών του.

    Ο ΛΟΓΟΣ: "Ψηλά τα χέρια" για 16 διεφθαρμένους της ΕΛΑΣ.

    ΤΑ ΝΕΑ: Στο παρά ένα άλλαξε το κλίμα ο Σημίτης. Ανετη ψήφος μετά την απειλή για εκλογές.

    ΝΙΚΗ: Στα νύχια του Γεράκη. Πόρισμα-βόμβα για τη διαφθορά στην Αστυνομία. Βαριές κατηγορίες για την πρώην ηγεσία της ΕΛΑΣ.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Ο λαός καταψηφίζει κυβέρνηση και ΟΝΕ. Αποτυχημένη η προσπάθεια εκβιασμού του ελληνικού λαού στη Βουλή.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Θρίλερ στη βουλή με μανιφέστο και απειλές. Πώς αποφεύχθηκε η πολιτική κρίση.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:163 υπέρ.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Αργεί η φύλαξη των συνόρων. Ανακλήθηκε ο διαγωνισμός για τις προσλήψεις συνοριακών φυλάκων.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Σε ελεύθερη πτώση ο Σημίτης. Ολοι και όλα είναι εναντίον Σημίτη.

    [2] Ψήφος εμπιστοσύνης

    ΤΑ ΝΕΑ υποστηρίζουν οτι "στο παρά ένα και χάρη σε μια σκληρή επιστολή 11 βουλευτών της εσωκομματικής αντιπολίτευσης, που αποδείχθηκε μπούμερανγκ, ανέτρεψε ο κ. Σημίτης το ιδαίτερα δυσμενές κλίμα για το ΠΑΣΟΚ και πήρε άνετα ψήφο εμπιστοσύνης. Στο ενδιάμεσο, ο πρωθυπουργός απείλησε με πρόωρες εκλογές, οπότε οι "11" απέσυραν την επιστολή τους, με καθοριστική παρέμβαση Κακλαμάνη".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει οτι "σε εκλογές σύρεται ο κ. Σημίτης μετά τη χθεσινή ψήφο χωρίς εμπιστοσύνη που απέσπασε απο τη Βουλή, μέσα απο ένα παρασκήνιο πιέσεων και εκιβιασμών προς τους βουλευτές της εσωκομματικής αντιπολίτευσης του ΠΑΣΟΚ".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ αναφέρει οτι "ολοκληρώθηκε τελικά, αργά χτές το βράδυ, η συζήτηση στη Βουλή, που είχε ζητήσει ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, για να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης απο τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ σε μια προσπάθεια να εκβιάσει και με αυτό τον τρόπο τον ελληνικό λαό, επιβάλλοντας τις αντιλαϊκές επιλογές και την καταστροφική πορεία προς την ΟΝΕ".

    Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ σημειώνει οτι "η πρωτοβουλία του πρωθυπουργού να ζητήσει την αναβάθμιση της κυβέρνησης στους βουλευτές της συμπολίτευσης αποδείχθηκε λιγότερο τυπική απο όσο προβλεπόταν. Ο κ. Σημίτης αναμετρήθηκε με τα κορυφαία στελέχη της εσωκομματικής αντιπολίτευησης του ΠΑΣΟΚ και με έναν νέο εκβιασμό-ωμότερο του πρώτου- μετέτρεψε την ψήφο ανοχής σε ψήφο εμπιστοσύνης".

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, "την πλέον απροσδόκητη νίκη χάρισε στον κ. Κώστα Σημίτη η ονομαζομένη "εσωκομματική αντιπολίτευση" του ΠΑΣΟΚ: ομάδα 11 απο τα πλέον δεδηλωμένα κοινοβουλευτικά της στελέχη... έπαιξε και έχασε. Μετακίνησε ελαφρά αλλά δεν τόλμησε να τραβήξη το χαλί απο τα πόδια του πρωθυπουργού με αποτέλεσμα ο μέν κ. Σημίτης μετά το τράνταγμα να... στηλωθή ακόμη πιο γερά, ενώ οι "αντάρτες" έσπευσαν έντρομοι να σταθεροποιήσουν την βάση της πολιτικής του "εκσυγχρονισμού".

    Η ΕΣΤΙΑ προσθέτει οτι "δύο χρόνια και 40 ημέρες μετά τις εκλογές η Βουλή ανενέωσε την εμπιστοσύνης της προς την Κυβέρνηση Σημίτη. Μετά απο ένα περιπετειώδες παρασκήνιο, η Κυβέρνησις έλαβε τελικώς 163 "ναί" έναντι 136 "όχι". Αφού προηγήθηκε επιστολή 11 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που κατετέθη στο προεδρείο της Βουλής αλλά τελικώς απεσύρθη, ο πρωθυπουργός εδήλωσε συμβιβαστικών οτι ζητεί ένα "ξεκάθαρα ναί" και οτι είναι "υπερήφανος που ηγείται ενός κόμματος που "αντλεί δύναμη " απο τις πολλές γνώμες".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ τονίζει οτι "στο παραπέντε της κήρυξης πρόωρων εκλογών βρέθηκε χθές η χώρα όταν 11 βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος επιχείρησαν να κατοχυρώσουν ψήφο μετ'επιφυλάξεων προς την κυβέρνσηη του κ. Σημίτη. Στο κοινοβούλιο παίχθηκε χθές το βράδυ ένα απίθανο εκλογικό πολιτικό θρίλερ, απο το ποίο εξήλθε μεν νικητής το πρωθυπουγός κ. Κ. Σημίτης, αλλά κατεγράφη πλήρως το έντονο πολιτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση, η οποία απο εδώ και πέρα θα πορευθεί μετ'εμποδίων".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ επισημαίνει οτι "κυβέρνηση κοινοβουλευτικής μειοψηφίας απο χθές αυτή του κ. Σημίτη. Μετά απο ένα απίστευτο θρίλερ - με εκβιασμούς, συμβιβασμούς και παζάρια- που κορυφώθηκε με την επιστολή - τελεσίγραφο 11 βουλευτών, ο πρωθυπουργός πήρε "ψήφο εμπιστοσύνςη". Πρόκειται στην πραγματικότητα για εκτέλεση του κ. Σημίτη που για να παραμείνει πρωθυπουργός επανέγραψε τους τρείς διαγραφέντες".

    Κατά τον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ (Μήτσης), "οι 11 εκβίαζαν με ψήφο ανοχής, ο Σημίτης εκβίαζε με πρόωρες εκλογές εκείνος τελικα απέσπασε τις ψήφους που ήθελε, το κόμμα του όμως βρίσκεται σε ισορροπία τρόμου. Ηταν η νύχτα των μεγάλων εκβιασμών, στη διάρκεια της οποίας μέχρι και οι τρείς διαγραμμένοι του ΠΑΣΟΚ κατέφεραν να ανταλλάξουν τη θετική τους ψήφο με την επάνοδό τους στην Κοινοβουλευτική Ομάδα".

    [3] Διαφθορά ΕΛΑΣ

    Η ΝΙΚΗ γράφει οτι "πόρισμα-"βόμβα" και βαριές κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος απήγγειλε ο εισαγγελέας Γιώργος Γεράκης για ανώτατους και ανώτερους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας ανάμεσα στους οποίους ο πρώην αρχηγός Αθανάσιος Βασιλόπουλος, ο Γιώργος Φλωρεντής, σύμβουλος του πρώην υπουργού Δημόσιας Τάξης και ο ο πρώην διοικητής Ασφαλείας Ιωάννη Παπαδάκης. Ο κ. Γεράκης συνεχίζει τις έρευνες, ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται νέος κύκλος διώξεων, ενώ παράλληλα, θα συνεχιστεί και η προκαταρκτική έρευνα για αστυνομικούς που εμπλέκονται σε υποθέσεις με διακίνηση ναρκωτικών".

    Η ΑΥΓΗ αναφέρει οτι "ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος "προέκυψαν" χθές το μεσημέρι μέσα απο τις σελίδες του πορίσματος Γεράκη για τη διαφθορά στην ΕΛΑΣ οι οποίες φαίνεται οτι βαρύνουν μόνο τις επιλογές του πρώην υπουργού Δημόσιας Τάξης Γ. Ρωμαίου και όχι - πλέον - της κυβέρνησης Σημίτη".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ σημειώνει οτι "έσπασε επιτέλους, το απόστημα της σήψης και της διαφθοράς στην ΕΛΑΣ. Χθές το μεσημέρι ο προίστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας κ. Γιώργος Κολιοκώστας ανακοίνωσε τις πρώτες ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν - με βάση την πολύμηνη έρευνα του εισαγγελέα κ. Γιώργου Γεράκη-εναντίον επίορκων αστυνομικών αλλά και στενών συνεργατών του πρώην υπουργού Δημόσιας Τάξης Γ. Ρωμαίου".

    Ο ΛΟΓΟΣ υποστηρίζει οτι "δεκαέξι άτομα, ανάμεσά τους και δύο σύμβουλοι του πρώην υπουργού Δημόσιας Τάξης Γ. Ρωμαίου, διώκονται γαι σωρεία αδικημάτων σχετικά με παράνομες άδειες παραμονής αλλοδαπών και προστασία νυχτερινών κέντρων. Στο επίκεντρο της εισαγγελικής έρευνας βρίσκονται υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛΑΣ, αστυνομικοί και ιδιώτες, καθώς ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Κ. Κολιοκώστας ανακοίνωσε χθές τις πρώτες διώξεις για τη γνωστή υπόθεση διαφθοράς στους κόλπους της Αστυνομίας".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ προσθέτει οτι "πλημμέλημα.. η διαφθορά στην Ελληνική Αστυνομία και στα στελέχη του υπουργείου Δημοσίας Τάξεως. Τουλάσχιστον αυτή είναι η εκτίμηση που εξάγεται απο τα μέχρι τώρα στοιεχία που έφερε στο φώ το πόρισμα της προκαταρκτικής έρευνας του εισαγγελέα Πρωτοδικών κ. Γ. Γεράκη. Την ώρα που η αξιοπιστία της ΕΛΑΣ βρίσκεται στο ναδίρ και ο πρωθυπουργός αναγκάστηκε να αντικαταστήσει τον υπουργό Δημοσίας Τάξεως, ο θησαυρός αποδείχθηκε άνθρακας".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ επισημαίνει οτι "είναι μόνο η αρχή. Οι ανακοινώσεις του προίστάμενου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Γιώργου Κολιοκώστα, για τις ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν για τη διαφθορά στην ΕΛΑΣ μετά την πολύμνη έρευνα του "αρπακτικού των επίορκων" Εισαγγελέα Γιώργου Γεράκη, αποτέλεσαν στην ουσία το πρόκριμα του τι πρόκειται να ακολουθήσει".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ τονίζει οτι "ηθικοί αυτουργοί της διαφθοράς στο δημόσιο βίο της χώρας είανι ο κ. Σημίτης και η κυβέρνησή του. Αυτό επισήμανε σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος τύπου της Νδ Αρης Σπηλιωτόπουλος, με την οποία συμφώνησαν και άλλα κόμματα της αντιπολιτευσης, ενώ ο εισαγγγλέας κ. Γεράκης στέλνει ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ και τον ιδιαίτερο του πρώην υπουργού στο εδώλιο για τις παράνομες άδειες παραμονής αλλοδαπών".

    Σύμφωνα με την ΕΞΟΥΣΙΑ, "τυφώνας "Γεράκι" γκρεμίζει το τείχος της διαφθοράς στην Ελληνική ΑΣτυνομία. Χθές το απόγευαμ ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Γιώργος Κολιοκώστας και ο ερευνών εισαγγελέας Γιώργος Γεράκης έκαναν την πρώτη... επέμβαση αφαίρεσης του "σάπιου σώματος" απο την ΕΛΑΣ".

    [4] ΠΑΣΟΚ

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) γράφει οτι "την τακτική της "λευκής απεργίας" επέλεξαν χθές στη Βουλή πρωτοκλασάτα στελέχη της λεγόμενης εσωκομματικής αντιπολίτευσης του ΠΑΣΟΚ, για να απατνήσουν στο θεσμικό εκβιασμό που επιχείρησε είς βάρος τους ο κ. Σημίτης. Με μια συντονισμένη "επίθεση σιωπής" οι επικεφαλής του "ανειεκσυγχρονιστικού μπλόκ" έστειλαν ένα ηχηρά... βουβό μήνυμα στον ένοικο του Μαξίμου, οτι δεν θα του κάνουν τη χάρη να "κάψουν τώρα τα όπλα τους", αλλα'οτι θα τα χρησιμοποιήσουν στην επικείμενη Σύνοδο της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και φυσικλά στο Συνέδριο του Μαρτίου".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υποστηρίζει οτι "ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Ακης Τσοχατζόπουλος κράτησε διακριτικές αποστάσεις απο ορισμένες πλευρές της κυβερνητικής πολιτικής λέγοντας πως "ασφαλώς θα θέλαμε να έχουμε πετύχει όρους εξέλιξης και σε κοινωνική διάσταση και αυτό αποτελεί αντικείμενο διαλόγου στο ΠΑΣΟΚ. Αρχηγική εμφάνιστη και απο τη Βάσω Παπανδρέου. Η υπουργός Ανάπτυξης σε αντίθεση με τον Ακη Τσοχατζόπουλος, δήλωσε οτι στο ΠΑΣΟΚ "είμαστε πρόθυμοι να συζητήσουμε με τις δυνάμεις εκείνες που βλέπουν την ανάγκη περαιτέρω ανισοκατανομής των εισοδημάτων. Αλλά δεν είμαστε πρόθυμοι να στερήσουμε τη χώρα απο μια ισχυρή και αποτελεσματική διακυβέρνηση. Το φαινόμενο της ιταλοποίησης της πολιτικής ζωής πρέπει να κρατηθεί μακριά απο τη χώρα".

    Το ΕΘΝΟΣ αναφέρει οτι "αρχηγική χαρακτήρισε την εμφάνιση του υπουργού Εθνικής Αμυνας ο Κ. Μητσοτάκης, που τον διαδέχτηκε στο βήμα της βουλής και η άποψή του απ'ο, τι ακουγόταν στα πηγαδάκια ταυτίστηκε με αρκετούς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Τσοχατζόπουλος παρότι κράτησε αποστάσεις απο ορισμένες πλευράς της πολιτικής της κβυέρνσηςη εμφανίστηκε ιδαίτερα προσεκτικός στη Βουλή. Ο υπογός Αμυνας σε μια εφ'όλης της ύλης ομιλία του αναφέρθηκε πολλές φορές στο μήνυμα που πήρε η κυβέρνσηη απο τις εκλγοές, για δυσμενές για το ΠΑΣΟΚ εκλογικό αποτέλεσμα και γαι την ανάγκη προγραμματικών συγκλίσεων του ΠΑΣΟΚ με τις προοδευτικές δυνάμεις".

    (Γ. Π.)

    [5] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Η παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, οι εκτιμήσεις για μείωση του δημόσιου χρέους, η επικείμενη μείωση των τραπεζικών επιτοκίων και η διορθωτική πτώση τιμών στην Σοφοκλέους είναι τα βασικά θέματα του σημερινού οικονομικού τύπου.

    ΓΕΝΙΚΗ Δημοπρασιών: "Θετική η δημοσιονομική εικόνα της οικονομίας - Ο κ. Χριστοδουλάκης διαψεύδει την ύπαρξη "κρυφού" χρέους".

    ΕΞΠΡΕΣ: "Φρένο προ της κάλπης! - Θριλέρ στη Βουλή με την εσωκομματική αντιπολίτευση".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "163 ψήφισαν "ναι"... μετά το θρίλερ του μεσονυκτίου - Η αποφασιστικότητα του Κ. Σημίτη έκαμψε την "αντίσταση" των 11".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Ασκηση επιβολής κομματικής πειθαρχίας - 163 "οχι" στις προώρες εκλογές".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Τέσσερις μονάδες μειώθηκε το δημόσιο χρέος το 1998 - Ενα χρόνο νωρίτερα θα σπάσει το φράγμα του 100% του ΑΕΠ".

    [6] Βουλή - Ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ αναφέρει ότι: "Πολυκύμαντη και ενταγμένη, πολιτικώς, στο πεδίο ενός θρίλερ η διαδικασία παροχής ψήφου εμπιστοσύνης, όπως αρμόζει σε μεταμεσονύκτια διαδικασία. Προηγήθηκε, "μανιφέστο" δέκα "ανταρτών" βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που με την συνδρομή του κ. Κεδίκογλου, δηλώνουν "ναι" αλλα με αιχμηρότατες αιτιάσεις για τις επιλογές και τα έργα της κυβέρνησης".

    (Ι. Π.)


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03 run on Wednesday, 4 November 1998 - 16:49:20 UTC