Browse through our Interesting Nodes for Greek Language Instruction, Studies & Services Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 98-12-17

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 17/12/1998


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Επίθεση στο Ιράκ
  • [3] Φορολογική πολιτική
  • [4] Κυπριακό
  • [5] Εκπαιδευτική μεταρρύθμιση
  • [6] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Η επίθεση των ΗΠΑ-Βρετανίας εναντίον του Ιράκ, η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση, η φορολογική πολιτική και το Κυπριακό είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Πόσο κάνει το οικόπεδό σας. Τρείς σελίδες με πλήρεις πίνακες για να υπολογίσετε. Ποιούς πιάνει η "τσιμπίδα".

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Αρπαξαν ηρωίνη απο γραφεία εισαγγελέα. Με πλαστό έγγραφο βαφτίστηκε ως "άγνωση ουσία". Το σκάνδαλο έγινε αντιληπτό την ώρα της αθώωσης εμπόρου ναρκωτικών.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Οθωμανικό για τους S-300. Ντροπή: πάνε στην Κρήτη-υπέκυψε ο Κληρίδης-λύση made in USA. Επίκυψη ελληνισμού στην Τουρκία. Το... ομολόγησε ο Γ. Κασουλίδης στο Αθηναϊκό Πρακτορείο. Ανήσυχος ο Λυσσαρίδης "βλέπει" σήμερα τον Πρόεδρο.

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Επίθεση σκοπιμότητας του Κλίντον στο Ιράκ. Αναβάλλεται η ψηφοφορία στο Κογκρέσο.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Χρυσά κόλπα για 500 δις στο Δημόσιο. Οργιο διαφθοράς με επιτροπές και δάνεια. Μοίρασαν εκατομμύρια για..έρημους στην Ελλάδα. Εφτιαξαν συμβούλια για θύματα του... κόλπου.

    Η ΑΥΓΗ: Βόμβες στη Βαγδάτη με... ανάρμοστα κίνητρα. Αιφνιδιαστική επίθεση ΗΠΑ και Βρετανίας κατά Ιράκ αργά χθές το βράδυ.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Επίδομα για μασάζ ζητούν οι συντεχνίες της Ολυμπιακής. Να δούμε τι άλλο θα πληρώσουν οι φορολογούμενοι.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Σκοτώνει αθώους για να μείνει πρόεδρος. Επίθεση στο Ιράκ για να αναβάλει την καθαίρεσή του.

    ΕΘΝΟΣ: "Γιατροί"-Τρόμος. Ξηλώνεται το μεγαλύτερο κύκλωμα τοκογλυφίας στη Β. Ελλάδα. Στον ανακριτή ομάδα απο 12 που δρούσαν με ιεραρχία... νοσοκομείου.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Το... φρύδι της Λεβίνσκυ βγάζει τα μάτια του Σαντάμ. Κλίντον και Μπλέρ χτύπησαν πάλι στο Ιράκ. Διεθνής κατακραυγή γαι την "αλεπού της ερήμου".

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Εκλεψαν χειροβομβίδες απο αποθήκες του Στρατού.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Οδηγός για τις νέες φορολογικές δηλώσεις. Ολες οι αλλαγές σύμφωνα με το επίσημο έντυπο του υπουργείου Οικονομικών. Πώς θα δηλώσετε εισοδήματα απο ακίνητα. Ποιές δαπάνες εκπίπτουν απο το εισόδημα. Παραδείγματα για ενοίκια-ιδιοκατοίκηση.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Χτύπησε Σαντάμ, παγώνει Μόνικα. Ο Κλίντον λίγο πριν την κάλπη για παραπομπή. Επιχείρηση "Αλεπού της Ερήμου" με ρουκέτες.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Ολα τα νέα τεκμήρια απο το '99. Συμπεριλαμβάνονται πλέον πισίνες και γονικές παροχές.

    ΕΣΤΙΑ: Η ταινία επιβεβαιώθηκε! Το σκάνδαλο και ο πόλεμος.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Η Βαγδάτη παραδόθηκε στο έλεος των πυραύλων. Αναβάλλεται η παραπομπή Κλίντον λόγω εμπολέμου καταστάσεως...

    Ο ΛΟΓΟΣ: Μπαράζ ελέγχων στην αγορά. Δεκάδες διασταυρώσεις στοιχείων πραγματοποιεί καθημερινά το ΣΔΟΕ λόγω εορτών.

    ΤΑ ΝΕΑ: Επίθεση των ΗΠΑ εναντίον της Βαγδάτης. Δραματικές εξελίξεις στον Κόλπο.

    ΝΙΚΗ: Δώρο για τους αγρότες 160 δις απο την ΕΕ. Επιτυχία του Γιώργου Ανωμερίτη στις Βρυξέλλες. Οι "15"... ξεφούσκωσαν τα λάστιχα των τρακτέρ.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Κόλαση για τους πολλούς παράδεισους για τους λίγους. Οικονομική και Νομισματική Ενοποίηση.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Αλλαγές στο Δήμο απο Παπαγεωργόπουλο-Λαζαρίδη. Ποιοί μοιράζονται τις αντιδημαρχίες-πως οργανώνεται η Αντιπολίτευση- ετοιμάζουν και 500 προσλήψεις.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Βαγδάτη: Καταιγίδα Νο 2

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Αθηναίοι: οι μόνοι αισιόδοξοι του '99. Ερευνα της ICAP δείχνει ανήσυχη την υπόλοιπη Ελλάδα. Οι 200 πρωταθλητές των κερδών. Οι 200 ουραγοί των ζημιών.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Δραματική επιδείνωση στα οικονομικά μας αποδεικνύει έρευνα που έγινε σε νοικοκυριά 47 πόλεων.

    [2] Επίθεση στο Ιράκ

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ γράφει οτι "λίγες ώρες πριν απο την ψηφοφορία στη Βουλή για την παραπομπή του για το σκάνδαλο Μόνικαγκεϊτ, ο Κλίντον σε στενή συνεργασία με το Βρετανό πρωθυπουργό Τόνι Μπλέρ εξαπέλυσε σφοδρότατο βομβαρδισμό κατά του Ιράκ, που μετέδιδαν απ'ευθείας όλα τα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα. Για να δικαιολογήσει την επιθετική ενέργειά του, που έγινε χωρίς έγκριση του Συμβουλίου Ασφαλείας, βασίστηκε σε έκθεση του επικεφαλής των παρατηρητών του ΟΗΕ, που έρχεται σε αντίθεση με έκθεση της Παγκόσμιας Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ αναφέρει οτι "δέκα λεπτά πριν αρχίσει το τρέχον 24ωρο ανέλαβαν και πάλι δράση οι αμερικανικοί πύραυλοι στη Βαγδάτη, συνεπικουρούμενοι, βεβαίως απο τους βρετανικούς. Την ίδαι στιγμή άρχιζε και το νέο τηλεοπτικό "σήριαλ" του CNN και των λοιπών τηλεοπτικών δικτύων στις ΗΠΑ, προκειμένου να διασώσουν την χαμένη τιμή του Μπίλ Κλίντον αφ'ενός στην κοινή γμώνη της χώρας του, αφετέρου στη διεθνή κοινότητα. Εις μάτην όμως! Ουδείς επείσθη ως ρπος την αφορμή και τα αίτια της νέας γκαγκστερικης επιθέσεως κατά του Ιράκ".

    Η ΑΥΓΗ υποστηρίζει οτι "τη "διπλωματία" των όπλων ενάντια στο Ιράκ αποφάσισε να χρησιμοποιήσει αιφνιδιαστικά χθές ο Μπίλ Κλίντον συνεπικουρούμενος απο τον Τόνι Μπλέρ χωρίς προηγούμενη έγκριση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ αλλα λίγες μόλις ώρες πριν απο την ψηφοφορία για την επικείμενη παραπομπή του Αμερικανού προέδρου προς καθαίρεση-μια ψηφοφορία που πάντως αναβλήθηκε για λίγες ημέρες ύστερα απο αυτές τις εξελίξεις".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ προσθέτει οτι "με αιφνιδιαστική επιδρομή κατά του Ιράκ ο Κλίντο επιχειρεί να φρενάρει τη διαδικασία για την καθαίρεσή του. Μέσα σε μισή ημέρα ενημερώθηκε απο τον άνθρωπό του, τον αρχιεπιθεωρητή Μπάτλερ, εξασφάλισε τη σύμπραξη του Τόνι Μπλέρ και χτύπησε με πυραύλους τη Βαγδάτη λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Δεν δίστασε να σκοτώσει αθώους για να ξεπλύνει το λεκέ της Λεβίνσκι και να μείνει πρόεδρος. Αλλά αυτή τη φορά οι ρεπουμπλικανοί δεν τον στηρίζουν".

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ, "ούτε ο σκηνοθέτης της αμερικανικής ταινίας "Ο Πρόεδρος, ένα ρόζ σκάνδαλο και ένας πόλεμος", θα μπορούσε να φαντασθή οτι το σενάριό του, θα επεβαιώνετο μέχρι κεραίας. Και οτι ο πρόεδρος των ΗΠΑ λίγες μόλις ώρες προ της κρισίμου ψηφοφορίας της Βουλής των Αντιπροσώπων για παραπομπή του προς καθαίρεση εξ αιτίας του σκανδάλου Λεβίνσκυ, θα έδινε εντολή για βομβαρδισμό του Ιράκ".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ισχυρίζεται οτι "την περίφημη "Καταιγίδα της ερήμου" διαδέχθηκε χθές η "Αλεπού της ερήμου". Ηταν λίγα λεπτά πριν απο τη 0.100 (ώρα Βαγδάτης) όταν οι Αμερικανοί και οι Βρετανοί αποφάσισαν να πλήξουν τη Βαγδάτη με πρώτο στόχο, όπως εικάζεται, πετρελαιοπηγές του Ιράκ. Μέσα σε λίγα λεπτά, η ιρακινή πρωτεύουσα κυριολεκτικά φωτίστηκε απο τα αντιαεροπορικά πυρά. Η επίθεση αποφασίστηκε μία μόλις ημέρα πριν απο την έναρξη των διαδικασιών καθαίρεσης του Αμερικανού προέδρου, γεγονός που εκτιμάται και ως κίνηση αντιπερισπασμού απο την πλευρά του προέδρου Κλίντον".

    Το ΕΘΝΟΣ επισημαίνει οτι "πριν περάσει ένα 24ωρο απο το ταξίδι του στη Μέση Ανατολή, ο "ειρηνοποιός" Κλίντον μεταβλήθηκε εν μία νυκτί σε "αλεπού της ερήμου" και εξαπέλυσε τα μεσάνυχτα μπαράζ βομβαρδισμών κατά του Ιράκ. Ηταν ο μοναδικός τρόπος ώστε να αναβληθει'η προγραμματισμένη για σήμερα ψηφοφορία, σχτικά με την παραππομπή του στο ειδικό δικαστήριο της Γερουσίας για το σκάνδαλο Λεβίνσκι. το χθεσινοβραδυνό χτύπημα ήταν αστραπιαίο, μαζικό και χωρίς προειδοποίηση, ενώ αυτή τη φορά Αμερικανοί και Βρετανοί έσυραν προ τετελεσμένου το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ".

    [3] Φορολογική πολιτική

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ γράφει οτι "εφιαλτικά στοιχεία για τους "κερδισμένους" και "χαμένους" της... "εθνικής υπόθεσης" της ΟΝΕ έρχονται στο φώς της δημοσιότητας, μέσα απο δύο διαφορετικές έρευνες της εταιρίας ICAP, που αποτελούν και τις δύο απόψεις της εφαρμοζόμενης πολιτικής. Η μια αφορά τα επίσημα καθαρά κέρδη των εκπροσώπων του μεγάλου κεφαλαίου το 1997 και η δεύτερη την οικονομική κατάσταση των ελληνικών νοικοκυριών".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ αναφέρει οτι "σκοτεινός διαγράφεται ο ορίζοντας για τη συντριπτική πλειοψηφία των ελληνικών νοικοκυριών κατά τη διάρκεια του 1999, καθώς ο φόβος για απώλεια πηγών εισοδήματος επιδείνωση της φορολογικής τους θέσεις και αύξηση της ανεργίας εκτοπίζει τις αισιόδοξες εκτιμήσεις για τη νέα χρονιά".

    Ο ΛΟΓΟΣ υποστηρίζει οτι "η προτροπή της κυβέρνησης αλλά και των Ευρωπαίων: "σφίξτε και άλλο το ζωνάρι" μπορεί να έφερε την ελληνική οικονομία πιο κοντά στον πολυπόθητο στόχο της ΟΝΕ, οδήγησε όμως σε δυσπραγία ένα στα τρία ελληνικά νοικοκυριά".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) ισχυρίζεται οτι "με πολύπλοκους υπολογισμούς θα αναζητείται η αξία των εκτός σχεδίου αγροτεμαχίων και οικοπέδων, καθώς για πρώτη φορά περιλαμβάνονται στις δηλώσεις και κατσάβραχα! Στο ένθετο του "Ευρώ" παραθέτουμε σε τρείς σελίδες λεπτομερείς πίνακες που θα σας βοηθήσουν να υπολογίζετε την αξία των αγροτεμαχίων, καθώς στόχος της κυβέρνησης είναι να πέσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι στην παγίδα του Φόρου Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ σημειώνει οτι "δέκα αλλαγές σε σχέση με πέρυσι περιέχει το έντυπο της νέας φορολογικής δήλωσης, που αθ συμπληρώσουμε το επόμενο έτος, όπως προκύπτει απο τον Οδηγό Συμπλήρωσης που εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών. Πριν οι φορολογούμενοι συνέλθουν απο τα φετινά εκκαθαριστικά το υπουργείο Οικονομικών με το "βιβλιαράκι οδηγιών" που θα αρχίσει να αποστέλλεται με τα έντυπα των δηλώσεων προετοιμάζει τους πολίτες για τη νέα φορολογική αφαίμαξη που θα προέλθει απο τη μη τιμαριθμοποίηση της κλίμακας και τη διατήρηση των αφορολόγητων ποσών".

    Σύμφωνα με την ΕΞΟΥΣΙΑ, "σημαντικές αλλαγές περιλαμβάνει φέτος το έντυπο για τη συμπλήρωση της φορολογικής δήλωσης εισοδημάτων φυσικών προσώπων. Μεταξύ αυτών των αλλαγών αναφέρονται η αλλαγή κωδικών για τη συμπλήρωση επικουρικών και κυρίων συντάξεων, η υποχρεωτική αναγραφή ειδοσημάτων απο τόκους, repos, μερίσματα κ. α. "

    [4] Κυπριακό

    Η ΝΙΚΗ γράφει οτι "ασάφεια και έντονη φημολογία συνεχίζει να επικρατεί στα όσα αφορούν τους πυραύλους S-300 δύο 24ωρα μετά την σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα ορισθείσα ημερομηνία έναρξης της φόρτωσης τους απο το ρωσικό εργοστάσιο. Αν και ορισμένες πληροφορίες αναφέρουν οτι η εν λόγω ημερομηνία έχει ήδη μετατεθεί κατά ένα μήνα, εν αναμονή μάλιστα δήλωσης του προέδρου κληρίδη για νέα αναβολή, Αθήνα και Λευκωσία εμμένουν οτι ισχύει το συμβόλαιο ως έχει".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ αναφέρει οτι "στην κινητικότητα που αναπτύσσεται απο την Ουάσιγκτον με επίκεντρο τη μη εγκατάσταση των S-300 λόγω ίδιων συμφερόντων όπως κάποιοι κύκλοι διατείνονται, αποδίδεται η σταθερά αυξανόμενη προκλητικότητα της Τουρκίας σε σχέση με την εγκατάσταση ή φύλαξη του ρωσικού πυραυλικού συστήματος είτε στην Κύπρο, είτε στην Κρήτη".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ υποστηρίζει οτι "η "διαρροή πληροφοριών" απο τον Κύπριο υπουργό Εξωτερικών Γ. Κασουλίδη οτι η Λευκωσία συμφώνησε τελικά με τις ΗΠΑ οι S-300 να μεταφερθούν στην κρήτη(όπως είχαν προτείνει στη σύσκεψη Αθηνών οι Σημίτης-Πάγκαλος και όπως αναλυτικά είχε αποκαλύψει η "Α"), δημιουργεί τους πρώτους σοβαρούς τριγμούς και ήδη προκαλείται το "πρώτο ρήγμα" στη συνοχής της κυπριακής κυβέρνησης".

    [5] Εκπαιδευτική μεταρρύθμιση

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ γράφει οτι "το τελευταίο της χαρτί για να λυθεί η πολιορκία των σχολείων, ει δυνατόν πριν απο τις Γιορτές, ετοιμάζεται να "παίξει " η κυβέρνηση και προσωπικώς ο υπουργός Παιδείας κ. Γερ. Αρσένης, ο οποίος σε μια εκ βαθέων εξομολογητική ομιλία του χθές στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο δήλωσε αποφασισμένος ακόμη και να "θυσιαστεί" (πολιτικώς) προκειμένου να εφαρμόσει την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση".

    Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ υποστηρίζει οτι "ενώπιον του αδιεξόδου το οποίο αναγνώρισε ο υπουργός Παιδείας, έκανε χθές λόγο για "συναίνεση" στους πέντε βασικούς άξονες της μεταρρύθμισης και επέδειξε ευελιξία ως προς τη συζήτσηη των λεπτομερειών. Μιλώντας σε εκδήλωση που διοργάνωσε χθές το βράδυ το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, ο κ. Γ. Αρσένης επισήμανε τον κίνδυνο η Ελλάδα να γίνει ουραγός "σε μια Ευρώπη όπου τα παιδιά θα είναι πιο καταρτισμένα".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) ισχυρίζεται οτι "ξεφεύγει απο κάθε έλεγχο η αναταραχή στην Παιδεία, καθώς προετοιμάζονται πιο δυναμικές κινητοποιήσεις με αποφάσεις τις οποίες θα πάρουν τα συντονιστικά όργανα των μαθητών την προσεχή Κυριακή. Την ίδια ώρα όλα τα στοιχεία δείχνουν οτι η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση κλονίζει στο εσωτερικό της την κυβέρνηση, καθώς οι πληροφορίες απο πολλές πλευρές αναφέρουν οτι "τρώγεται" ο Αρσένης".

    ΤΑ ΝΕΑ στο σχόλιό τους επισημαίνουν μεταξύ άλλων οτι "μπορεί και να ακούγεται μονότονο..όμως καμία μα καμία ευκαιρία διαλόγου δεν πρέεπι να μείνει ανεκμετάλλευτη... προκειμένου να βρεθεί διέξοδος στις καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί γύρω απο την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση. Και τώρα, μια μόλις εβδομάδα πριν απο τις διακοπές των Χριστουγέννων, επείγει... όλες οι ενδιαφερόμενες πλευρές αλλά πρωτίστως ο υπουργός Παιδείας να επιδιώξουν... την απροκατάληπτη προσέγγιση με κοινό στόχο την άρση του αδιεξόδου".

    (Γ. Π.)

    [6] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    ΓΕΝΙΚΗ Δημοπρασιών: "Στα 10 τρις δρχ ο δανεισμός το 1999 θα προέλθει απο τα πολυετή ομόλογα".

    ΕΞΠΡΕΣ: "Αναδίπλωση για ΟΤΕ. Αλλαγή πολτικής για την απελευθέρωση της φωνητικής τηλεφωνίας".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Ντροπή! βρώμικος πόλεμος στο Ιράκ".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Αισιοδοξούν για πωλήσεις και κέρδη οι επιχειρήσεις. Οι οικονομικές προβλέψεις για τη νέα χρονιά".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "ΟΝΕ: Τι ελπίζει η βιομηχανία. Τι φοβούνται τα νοικοκυριά".

    (Ι. Π.)


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03 run on Thursday, 17 December 1998 - 8:46:27 UTC