Browse through our Interesting Nodes on Health & Medicine in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 23 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 98-12-22

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 22/12/1998


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Εκπαιδευτική μεταρρύθμιση
  • [3] Σκοπιανό
  • [4] Τραπεζική αγορά
  • [5] Προϋπολογισμός
  • [6] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Η ψήφιση του προϋπολογισμού για το 1999, η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση, το Σκοπιανό και η τραπεζική αγορά είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναικού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Η χρονιά του τζόγου. Ενα τρισεκατομμύριο σε λαχεία, καζίνο, λόττο, λέσχες, ζάρια. Φτώχεια και ανεργία οδηγούν τους τυχοδιώκτες.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Σκόπια: "Μακεδονία" και επίσημα απο 1ης Ιανουαρίου. Μυστική συμφωνία της κυβέρνησης. Αποκάλυψη-σόκ με επίσημο έγγραφο του υπουργείου Οικονομικών.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Μπροστά με τσαμπουκά. Πριν απο τη γέννηση, η αναγέννηση, απο τα παιδιά. Με τις αντιδράσεις τους αφύπνισαν τις "μεγάλες"εφησυχασμένες συνειδήσεις.

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Ιδιωτική... "Εθνική" γίνεται η Eurobank. Ισχυρός εταίρος η DEUTSCHE BANK με 170 δις για το 10%. Νέοι στόχοι: Βαλκάνια, Εμπορική και ευρώ.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Σκάνδαλο: Διορίζουν συνεργάτες των βουλευτών. Απο το "παράθυρο" με σχέδιο του ΠΑΣΟΚ. Προωθείται τροπολογία στη Βουλή.

    Η ΑΥΓΗ: Ευχολόγια για μετά την ΟΝΕ. Σκληρός μονόδρομος για το 1999. Χωρίς εκπλήξεις ψηφίστηκε χθές στη Βουλή ο προϋπολογισμός.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Σε τροχιά επανάστασης ο Χριστόδουλος. Καταργεί δίσκους, παγκάρια και τα χαράτσια στα μυστήρια.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Μποναμάς φτώχειας για το λαό. Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός απο την κυβερνητική πλειοψηφία. Καραμανλής: δειλός ή αλαζονικός ο πρωθυπουργός. Περιφρόνησε τη Βουλή ο Σημίτης: σε πέντε ημέρες εμφανίστηκε δύο ώρες.

    ΕΘΝΟΣ: Στροφή μπροστά στα μπλόκα. Παιδεία: υποχωρήσεις επεξεργάζεται η κυβέρνηση. Νυχτερινό τέτ-α-τέτ Σημίτη-Αρσένη.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Δεν έχει δρόμο να διαβείς... σχολείο να διαβάσεις. Τραβάει μακρυά η αντιπαράθεση εκπαιδευτικού κόσμου-ΥΠΕΠΘ και σήμερα...

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Κρύφτηκε ο πρωθυπουργός. Αντ'αυτού ο Ακης Τσοχατζόπουλος.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Οι θέσεις που προκήρυξε το ΑΣΕΠ σε υπουργεία και τράπεζες. Σήμερα στο ειδικό ένθετο για όσους αναζητούν απασχόληση.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Πρόβλημα 1ον. Λύση κατόπιν εορτής; Μπλόκα σήμερα κόντρα στο μπετόν Αρσένη.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Η DEUTSCHE BANK στην Ελλάδα. Εξαγόρασε το 10% της Eurobank και πάτησε πόδι στην αγορά. Ο Γερμανικός Κολοσσός προεξοφλεί είσοδο της χώρας στην ΟΝΕ.

    ΕΣΤΙΑ: Αναπότρεπτος η καθαίρεσις! Θεσμοί και γεγονότα εναντίον των αριθμών.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Η Παιδεία στο φροντιστήριο. Κυβερνητική υποχώρηση για να γυρίσουν στα σχολεία οι μαθητές της... παραπαιδείας.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Ραγδαίες αλλαγές στον χάρτη των ελληνικών τραπεζών. Η Ντόϊτσε Μπάνκ εξαγόρασε το 10% της Eurobank.

    ΤΑ ΝΕΑ: Προτάσεις συμβιβασμού στο παρά 5'. Κίνηση Αρσένη με τους μαθητές στους δρόμους.

    ΝΙΚΗ: Προϋπολογισμός για την ΟΝΕ. Ψηφίστηκε χθές στη Βουλή. Αφετηρία για την τελική ευθεία της ένταξης. Σκληρή απάντηση Ακη Τσοχατζόπουλου στον Κώστα Καραμανλή για τους S-300.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία και σιγουριά. Ογδόντα χρόνια ΚΚΕ.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: 20 μπλόκα μαθητών στη βόρεια Ελλάδα. Ποιοί δρόμοι θα κλείσουν σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Μάγος με δώρα ο Πάγκαλος σήμερα στα Σκόπια.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Σε μεγάλη έξαρση τα φαινόμενα βίας. Πυροβολισμοί στην Ευκαρπία, πατροκτονίες, βιασμοί, κλοπές.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Μπλόκα στο νόμο Αρσένη απο μαθητές. Σήμερα αποκλείουν τις εθνικές οδούς απο την Πελοπόννησο ώς τον Εβρο.

    [2] Εκπαιδευτική μεταρρύθμιση

    Σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ, "ύστατη προσπάθεια αναμένεται να καταβάλει σήμερα, τρείς μέρες πριν τα Χριστούγεννα, ο υπουργός Παιδείας κ. Γερ. Αρσένης, για να αρθεί το αδιέξοδο στον χώρο της Παιδείας, παρουσιάζοντας τέσσερις συμβιβαστικές προτάσεις: αύξηση της επιτρεπόμενης διαφοράς μεταξύ προφορικού και γραπτού βαθμού στις πέντε μονάδες, μείωση του ποσοστού συμμετοχής της Β'Λυκείου στο Απολυτήριο, ευκολότερη διέξοδος των αποφοίτων των Τεχνικών Λυκείων στα ΤΕΙ και διάλογο με την ΟΛΜΕ για την επιμόρφωση των καθηγητών".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ γράφει οτι "κάτι δείχνεινα μεταβάλλεται στην αδιαλλαξία της κυβέρνησης και κυρίως του υπουργού Παιδείας αναφορικά με το "ανυποχώρητο " που διεκήρυσσαν, ως και χθές το μεσημέρι ακόμη, αναφορικά με την ουσία και τις επιμέρους διατάξεις της λεγόμενης "εκπαιδευτικής μεταρρυθμίσεως". Πράγματι κατά τη διάρκεια της αυριανής Κοινής συνεδριάσεως της Κυβερνητικής Επιτροπής και της Πολιτικής Γραμματείας του ΠΑΣΟΚ αναμέενται να υπάρξουν εξελίξεις πουθα διευκολύνουν στην εκτόνωση της εντάσεως, τουλάχιστον σε μια προοπτική που θέλει να προλάβει τα χειρότερα μετά το δεκαπενθήμερο της αναγκαστικής, λόγω εορτών "σχολής " των κινητοποιήσεων".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υποστηρίζει οτι "σε μείζον πρόβλημα για την κυβέρνηση και την κοινωνία ολόκληρη αναδεικνύεται η αναταραχή στο χώρο της μέσης εκπαίδευσης, η οποία τείνει ν'απαξιώσει στην κυριολεξία το δημόσιο σχολείο. Περισσότερα αοπ τα μισά λύκει της χώρας τελούν υπο κατάληψη, υφίστανται καθημερινά φθορες και βανδαλισμούς, ενώ οι μαθητές που το πρωί διαμαρτύρονται εμποδίζουν τη λειτουργία των σχολείων και κλείνουν τους δρόμους, το απόγευμα σπεύδουν αδιαμαρτύρητα στα φροντιστήρια να διδαχθούν, έναντι διδάκτρων, όσα θεωρούν απαράδεκτα για τη δωρεάν δημόσια εκπαίδευση".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ αναφέρει οτι "μπλόκα" αγώνα στήνουν και πάλι, σήμερα το πρωί, οι μαθητές απ'άκρη σ'άκρη στη χώρα, με αποκλεισμούς εθνικών οδών απο την Πελοπόννησο έως τον Εβρο και σε κεντρικούς δρόμους πόλεμως, ενώ στις 15 Γενάρη βγαίνουν και πάλι στους δρόμους σε όλη τη χώρα, με μαχητικές διαδηλώσεις και πορείες, διεκδικώντας την κατάργηση της αντιεκπαιδευτικής μεταρρύθμισης και απορρίπτοντας τα όποια "μπαλώματα".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ισχυρίζεται οτι "ανυποχώρητος ο υπουργός, ανυποχώρητοι και οι μαθητές. Σήμερα οργώνουν μια σειρά απο μπλόκα σε κομβικά οδικά σημεία σε όλη τη χώρα. Μετά λόγω εορτών, θα κάνουν... διάλειμμα. Γαι αν επανέλθουν δριμύτεροι, όπως λένε, μετά τα Χριστούγεννα, με κορυφαία προγραμαμτισμένη εκδήλωση το νέο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο σις 15 Ιανουαρίου. Η κυβέρνηση και χθές δια του κ. Ρέππα, στήριξε ακόμα μια φορά τον υπουργό Παιδείας".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ επισημαίνει οτι "στο παραμύθι γίνεται αλλιώς, αλλά στην πραγματικότητα "ο Κακός Λύκος" βοηθάει την "Κοκκινοσκουφίτσα" να διασχίσει το σκοτεινό δάσος των μαθητικών κινητοποιήσεων. Καταλυτικής σημασίας παρθενική συνάντηση είχε σύσσωμη η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας με την Ομοσπονδία Φροντιστών χθές μια ημέρα πριν ο υπουργός Παιδείας παίξει τα "ρέστα του".

    Το ΕΘΝΟΣ προσθέτει οτι "σε αποφασιστικό σημείο βρίσκεται η αντιπαράθεση, που μαίνεται ανάμεσα στο επιτελίο του υπουργείου Παιδείας και τις Συντονιστικές Επιτροπές των μαθητών, που επιμένουν αν συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τοςυ και μετά τις διακοπές της Πρωτοχρονιάς. Η κυβέρνηση επεξεργάζεται υποχωρήσεις που θα ανταποκρίνονται στην αγωνία των παιδιών για το βαθμολογικό καθεστώς του νέου συστήαμτος, αλλά θα διατηρούν την ουσία του".

    [3] Σκοπιανό

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ γράφει οτι "πριν κάν πατήσει το πόδι του στα Σκόπια ο πρώτος Ελληνας αξιωματούχος που τα επισκέπτεται, πύκνωσαν τα σύννεφα στην Αθήνα, με πρωταγωνιστές τον Στέλιο Παπαθεμελή ακι τον Αντώνη Σαμαρά, οι οποίοι έσπευσαν να προδικάσουν το αποτέλεσμα του όλου εγχειρήματος προεξοφλώντας οτι ο Θεόδωρος Πάγκαλος μεταβαίνει εκεί προκειμένου να επιβεβαιώσει και τυπικά την υπαναχώρηση της κυβέρνησης στο θέμα του ονόματος"

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ αναφέρει οτι "η κυβέρνηση του κ. Σημίτη εκχωρεί το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς. Ομολογεί οτι κατά τη σημερινή επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών στο γειτονικό κράτος δεν θα ζητήσει να παραιτηθούν απο τις απαράδεκτες αξιώσεις τους και παράλληλα γίνεται γνωστό οτι ήδη ελληνικές κρατικές υπηρεσίες έχουν δωρίσει το όνομα στη γειτονική χώρα παρακάμπτοντας τη σχετική διαδικασία που είναι σε εξέλιξη στο πλαίσιο του ΟΗΕ".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) υποστηρίζει οτι "σε τραγελαφικά επίπεδα κινείται η πολιτική της ελληνικής κυβέρνησης απέναντι στο κρατίδιο των Σκοπίων και πάντως είναι σαφές οτι απλώς παρακολουθεί τους Σκοπιανούς να επιλέγουν το χρόνο και τον τρόπο με τον οποίο επιβάλλουν τις επιθυμίες τους. Δραμτική παρέμβαση επεχείρησε χθές το βράδυ η Παμμακεδονική ΗΠΑ- Καναδά, η οποία συγκέντρωσε τους Μακεδόνες βουλευτές μας και αφού τους ενημέρωση οτι κατά τις δικές της πληροφορίες στο παρασκήνιο έχει "δοθεί" το όνομα "Μακεδονία" στα Σκόπια τους κάλεσε να αντιδράσουν γιατί θα πληρώσουν τη λαϊκή δυσφορία στη βόρειο Ελλάδα".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ προσθέτει οτι "κώδωνα κινδύνου έκρουσαν αρκετά πολιτικά στελέχη τόσο του ΠΑΣΟΚ, όσο και της αντιπολίτευσης, για την αιφνίδια διάθεση των Αθηνών να διαπραγματευτεί το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. Εγγραφο-φωτιά του υπουργέιου Οικονομικών μάλιστα δείχνει οτι η κυβέρνηση έχει υποκύψει στις πιέσεις των Γερμανών Βρετανών και Ολλανδών και θα αναγνωρίσει τα Σκόπια ως "Μακεδονία" με την αποδοχή του τελωνειακού κωδικού ΜΚ".

    [4] Τραπεζική αγορά

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ γράφει οτι "δυναμική είσοδο στην Ελλάδα της γερμανικής τράπεζας Deutche Bank και ταυτόχρονα ενδυνάμωση της Eurobank για την υλοποίηση των μελλοντικών σχεδίων της αποτελεί η εξαγορά απο την πρώτη ενός ποσοστού 10% του μετοχικού κεφαλαίου του ομίλου της EFG Eurobank".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ αναφέρει οτι "η στρατηγική συμμαχία της γερμανικής τράπεζας με την Eurobank θα επιτρέψει τη συνεργασία των δύο μερών σε όλα τα τραπεζικά μέτωπα, αποτ ην αγορά της λιανικής έως και τις βιομηχανικές και ναυτιλιακές χορηγήσειες. Στόχος είανι η προσφορά νέων επενδυτικών προίόντων που θα ανταποκρίνονται στις νέες συνθήκες χαμηλών επιτοκίων, αλλά και η εισαγωγή στην Ελλάδα της απαραίτητης τεχνογνωσίας στον τραπεζικό τομέα. Η Deutsche Bank με την είσοδό της στην ελληνική αγορά τη δεδομένη χρονική στιγμή προεξοφλεί επί της ουσίας την είσοδο της χώρας στην ΟΝΕ".

    Σύμφωνα με την ΑΚΡΟΠΟΛΗ, "σε κολοσσό μεγέθους αντίστοιχου προς τις κρατικές τράπεζες μετατρέπεται η Eurobank του Σπύρου Λάτση, μετά τη στρατηγική συμμαχία με τη γερμανική Deutsche Bank που ανατρέπει τις ισορροπίες στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα. Η γεραμνική τράπεζα απο τις μεγαλύτερες στον κόσμο, εξαγοράζοντας το 10% του μετοχικού κεφαλαίου του Ομίλου της Eurobank αφ'ενός διεισδύει στην εγχώρια αγορα'και αφ'ετέρου κινείται προς την κατεύθυνση της αναδιάρθρωσης του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος".

    Ο ΛΟΓΟΣ προσθέτει οτι "για μια ακόμη φορά ο Ομιλος Λάτση αιφνιδίασε την ελληνική τραπεζική αγορά ανακοινώνοντας χθές στρατηγική συνεργασία με τη μεγαλύτερη τράπεζα στον κόσμο τη γερμανική Deutsche Bank. Συγκεριμέαν η Deutche Bank εισέρχεται στην ελληνική αγορά μέσω στρατηγικής συνεργασίας με τον όμιλο της EFG Eurobank".

    [5] Προϋπολογισμός

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) γράφει οτι "παροχές και καλύτερες μέρες υποσχέθηκε απο το βήαμ της Βουλής ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης, αφήνοντας ταυτόχρονα τους υπουργούς του (κυρίως τον Α. Τσοχατζόπουλο) να πρωταγωνιστούν στη συζήτηση του προϋπολογισμού και αφήνοντα αναπάντητες επί της ουσίας τις καυτές επισημάνσεις του Κ. Καραμανλή για την Παιδεία και την εθνική αμυνα".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ αναφέρει οτι "καταψηφίστηκε ο προϋπολογισμός της μιζέριας απο τη ΝΔ και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης. Η κυβέρνηση Σημίτη τον "πέρασε" με τις ψήφους των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ - μποναμά φτώχειας για το λαό. Ο πρωθυπουργός, που περιφρόνησε τη Βουλή επί πέντε μέρες, εμφανίστηκε στο τελευταίο δίωρο, για να εγγυηθεί την... ευημερία των δεικτών και να ψηφίσει. Ο Κ. Καραμανλής τον εγκάλεσε για αλαζονεία και δειλία αλλά ο Κ. Σημίτης δεν απάντησε. Το ίδιο έπραξε για την κρίση στην Παιδεία και για το θέμα των S-300".

    Σύμφωνα με την ΑΥΓΗ, "τόνοι προεκλογικής δικομματικής αντιπαράθεσης χαρακτήρισαν τη χθεσινή εμφάνιση της κυβέρνσηης και της ΝΔ στη Βουλή, σε αντίθεση με το υποτονικό κλίμα της συζήτησης επί του προϋπολογισμού κατά τις προηγούμενες μέρες. Με δεδομένη την ταυτότητα πολιτικών θέσεων μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων, ο πρωθυπουργός και οι κορυφαίοι υπουργοί θυμήθηκαν τις "καλές μέρες" του "παλαιού" ΠΑΣΟΚ και κατέφυγαν στο μέλλον της μετα-ΟΝΕ εοπχής, προκειμένου να στοιχειοθετήσουν την ισχύ της "αντιδεξιάς" παράδοσης του κυβερνώντος κόμματος και να μην δεσμευθούν για την ικανοποίηση επειγόντων κοινωνικών αιτημάτων".

    Η ΝΙΚΗ υποστηρίζει οτι "με ανανεωμένη την εμπιστοσύνη του ελληνικού Κοινοβουλίου, η κυβέρνηση ξεκινά απο σήμερα την τελική προσπάθεια για την ένταξη της χώρας στην ΟΝΕ. Ο "ιστορικός"-όπως χαρακτηρίζεται απο πολλούς- προϋπολογισμός του 1999 υπερψηφίστηκε απο την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ".

    Η ΕΣΤΙΑ ισχυρίζεται οτι "σε αντίθεση με οτι συνέβη πέρυσι, χωρίς εκπλήξεις και διαρροές, ψηφίστηκε ο κρατικός Προϋπολογισμός του 1999, ανεξαρτήτως των δεδομένων εσωκομματικών διαφοροποιήσεων στο ΠΑΣΟΚ για την κυβερνητική πολιτική. Ο κ. Σημίτης στην ομιλία του λίγο πριν αρχίσει η ψηφοφορία έκανε σαφέστατο εκλογικό άνοιγμα, τονίζοντας οτι "όσο βελτιώνεται η πορεία της οικονομίας, θα αποδίδεται στον ελληνικό λαό το τίμημα των κόπν του, θα έχει τα οφέλη που προκύπτουν απο δική του παροχή".

    (Γ. Π.)

    [6] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    ΓΕΝΙΚΗ Δημοπρασιών: "Επιτάχυνση των ιδιωτικοποιήσεων στο πρώτο τρίμηνο του '99".

    ΕΞΠΡΕΣ: "Αρχή με 10% και βλέπουμε. Στρατηγική συμμαχία DEUTSCHE BANK- EUROBANK".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: " Salomon Smith Barney-Morgan Stanley: Πάρτε θέσεις σε ομόλογα-μετοχές".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Η Deutsche Bank έβαλε "πόδι" στην Ελλάδα. Στρατηγική συμφωνία με εξαγορά του 10% της Eurobank".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Σημίτης: δεν καταφεύγουμε σε επικίνδυνες και εύκολες λύσεις. Με 161 ψήφους του ΠΑΣΟΚ "πέρασε" ο προϋπολογισμός".

    (Ι. Π.)


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03 run on Tuesday, 22 December 1998 - 11:23:08 UTC