Browse through our Interesting Nodes on Science in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 99-01-12

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 12/01/1999


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Εκπαιδευτική μεταρρύθμιση
  • [3] Αβραμόπουλος
  • [4] Οικονομική πολιτική
  • [5] Κυπριακό
  • [6] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [7] Δραχμή-ευρώ-Ισοτιμία

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση, οι φημολογίες για νέο κόμμα Αβραμόπουλου, το Κυπριακό και η οικονομική πολιτική είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Ραγδαίες εξελίξεις. Πολιτικές φουσκοδεντριές. Καραμανλής: ανοιχτή γραμμή με Ανδριανόπουλο. Αβραμόπουλος: όλοι κρέμονται απο τα χείλη του.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Πράσινο φώς απο την Κοινότητα. Φθηνά ΙΧ. Ιδού οι αποφάσεις που καταργούν τους δασμούς.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Εξωθούν στα άκρα τους μαθητές. Παίζει με τη φωτιά η κυβέρνηση. Επεισόδια έξω απο σχολεία με καθηγητές, γονείς και 15χρονους.

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Οι επόμενες κινήσεις του Δ. Αβραμόπουλου. Μετά τις ευρωεκλογές η "Πρωτοβουλία Πολιτών".

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Πόλεμος μέχρις εσχάτων. Καταλήψεις: στα άκρα σπρώχνει τα πράγματα η κυβέρνηση. Στήριγμα στον Αρσένη πρόσφερε ο Σημίτης. Καραμανλής: διαλύετε και την Παιδεία.

    Η ΑΥΓΗ: Διάλογος και όχι φιρμάνια για να αντιμετωπισθεί η κρίση στα σχολεία. Ο Ν. Κωνσταντόπουλος χθές στη Βουλή. Ο πρόεδρος του ΣΥΝ κάλεσε την κυβέρνηση να εγκαταλείψει την αδιαλλαξία και να αναζητήσει λύσεις μέσα απο έναν ανοιχτό εθνικό διάλογο για την παιδεία.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Μανιφέστο Αβραμόπουλου για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού. Με ενθουσιασμό απο την κοινή γνώμη έγινε δεκτή η απόφαση του δημάρχου να δημιουργήσει δικό του κόμμα.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Η απόφαση της Ρηγίλλης για Αβραμόπουλο. Μυστική σύσκεψη κορυφαίων στελεχών που τον Κ. Καραμανλή. Σφοδρή επίθεση τις επόμενες ημέρες αν συνεχίσει τις κινήσεις και τη διασπορά πληροφοριών για νέο κόμμα στον κεντροδεξιό χώρο.

    ΕΘΝΟΣ: Στα θρανία και Σαββατοκύριακα. Ευρωεκλογές και εξετάσεις δεν επιτρέπουν παράταση της χρονιάς. Μέτρα του υπουργείου για τα σχολεία, όπου συνεχίζονται οι καταλήψεις.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Ούτε απο... καντάδα δεν χαμπαριάζει ο Γεράσιμος. Εν χορδαίς και οργάνοις συνεχίζεται η μεταρρύθμιση. Ενταση στη Βουλή και στα σχολεία.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Εκλογικά μαγειρέματα. Στα σκαριά το "τριφασικό" εκλογικό σύστημα του ΠΑΣΟΚ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Η εγκύκλιος για τους διορισμούς στο Δημόσιο. Ποιοί εξαιρούνται απο την αναλογία 1/5. Πότε και πώς θα εγκριθούν οι νέες θέσεις.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Μαθήματα με γονική παροχή. Καταλήψεις: η Αττική κρατάει, η επαρχία φθίνει. Σχολεία: παρεμβάσεις γονέων μέχρις αυτοδικίας.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Διακομματικό μοιρολόι για την Παιδεία. Κροκοδείλια δάκρυα των αρχηγών στη Βουλή. Κ. Σημίτης: "Τα κόμματα στηρίζουν τις κινητοποιήσειες προς άγραν ψήφων". Κ. Καραμανλής: "Είστε ηθικοί αυτουργοί για το οτι φτάσαμε στα άκρα".

    ΕΣΤΙΑ: Αγώνας δρόμου Μάνου-Αβραμόπουλου. Δεν αποκλείεται και η σύμπραξις.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Χαμηλότερα επιτόκια και για παλαιά στεγαστικά. Με αναχρηματοδότηση των δανείων.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Ανένδοτοι στην ίδια τάξη, οι καταληψίες. Διορθωτικές κινήσεις, με ανοιχτά όμως τα σχολεία, προανήγγειλε ο Κ. Σημίτης.

    ΤΑ ΝΕΑ: Καπέλωμα καταγγέλλει ο Σημίτης. Επίθεση σε ΝΔ- ΚΚΕ για τις καταλήψεις.

    ΝΙΚΗ: Ανυποχώρητος ο Σημίτης. Κατήγγειλε ΝΔ και ΚΚΕ για τα έκτροπα στην Παιδεία. Στηρίζει Αρσένη και εκπαιδευτική μεταρρύθμιση. Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να ανεχθεί τους βανδαλισμούς στα σχολεία.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Κυβερνητικό παραλήρημα κατά των αγώνων του λαού και της νεολαίας. Μόνη διέξοδος σήμερα η κατάργηση του αντιεκπαιδευτικού νόμου.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Ραδιενεργά απόβλητα απειλούν τη Βόρεια Ελλάδα. Βουλή: μάχη εντυπώσεων για τις καταλήψεις στα σχολεία.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 20% ανασφάλιστοι, σύμφωνα με στοιχεία του ΙΚΑ.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Χαριστική βολή στη μεταρρύθμιση. Αποκαλυπτική συζήτηση για την Παιδεία στη Βουλή.

    [2] Εκπαιδευτική μεταρρύθμιση

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ υποστηρίζει οτι "άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τις καταλήψεις, καθώς ο αριθμός των σχολείων που δεν λειτουργούν είναι σαφώς μικρότερος απο εκείνον προ των Χριστουγέννω. Οι νομαρχίες καταγράφουν 250 κατειλημμένα σχολεία, όταν στις 17 Δεκεμβρίου ανέρχονταν στα 1.681. Την ίδιΑ ώρα στη βουλή κυβέρνηση και αντιπολίτευση συγκρούστηκαν για το καλό..των μαθητών".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ γράφει οτι "εξακολουθεί η ένταση στον χώρο της Παιδείας και όλα δείχνουν οτι η ίδια κατάσταση θα συνεχισθεί, τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή οπότε ο εκπαιδευτικός κόσμος θα προβεί σε νέα επίδειξη δυνάμεως με το προγραμματισμένο συλλαλητήριό του. Μέχρι τότε όλα τα σημεία καταδεικνύουν οτι οι καταλήψεις θα συνεχισθούν με αύξουσα, μάλιστα τάση στο Λεκανοπέδιο".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ αναφέρει οτι "αποφασισμένοι και ενωμένοι όσο ποτέ οι μαθητές εντείνουν τον πολύμορφο αγώνα τους ενάντια στην αντιεκπαιδευτική μεταρρύθμιση, αποδεικνύοντας οτι οι προσπάθειες ποινικοποίησης και η επιχείρηση τρομοκράτησής τους έπεσαν στο κενό. Την ίδια τύχη άλλωστε είχε στη συνείδηση του ελληνικού λαού η λασπολογία της κυβέρνησης, που δεν δίστασε να συκοφαντεί 16χρονα παιδιά με δηλώσεις για χρήση ναρκωτικών και για βανδαλισμούς στα σχολεία, προκειμένου να εφαρμόσει την αντιεκπαιδευτική πολιτική της επιστρατεύοντας για το σκοπό αυτό και το μηχανισμό του ΠΑΣΟΚ".

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ, "το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο της προσεχούς Παρασκευής και οι αντίστοιχες κινητοποιήσεις σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος θα κρίνουν πλέον τις εξελίξεις στο Εκπαιδευτικό πρόβλημα κακθώς εχάθη η χθεσινή ευκαιρία να επιτευχθή μια ευρυτέρα πολιτική συμφωνία, κατά την σχετική συζήτηση στη Βουλή, στη διάρκεια της οποίας επεκράτησε έντασις και υπήρξαν αντεγκλήσεις μεταξύ των πολιτικών αρχηγών".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ προσθέτει οτι "την ίδια ώρα που οι καταλήψεις αρχίζουν και πάλι να αυξάνουν, το υπουργείο Παιδείας βλέποντας πως ούτε οι εισαγγελικές παρεμβάσεις έφεραν αποτέλεσμα, προσανατολίζεται σε νέες πρατικές. Δεν αποκλείει ακόμα και το ενδεχόμενο να μείνουν στην ίδια τάξη οι μαθητές των οποίων τα σχολεία τελούν υπο κατάληψη".

    Το ΕΘΝΟΣ σημειώνει οτι "δύο μήνες συμπληρώνοτναι απο την έναρξη των μαθητικών κινητοποιήσεων. Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να πάρει μέτρα για την κατά το δυνατό κάλυψη των διδακτικών κενών στα λύκεια, όπου έχει δημιουργηθεί πρόβλημα. απο τις πρώτες επιλογές της είναι η προσθήκη μαθημάτων τα Σαββατοκύριακα ή και τις αργίες".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) στο σχόλιό του επισημαίνει μεταξύ άλλων οτι "αντί να βρεθεί λύση στο κρίσιμο θέμα της παιδείας, η μαθητική εξέγερση οδηγείται τώρα και σε νέες ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Μαθητές και γονείς έχουν διχαστεί και άλλοι επιμένουν στη συνέχιση των καταλήψεων και άλλοι στο άνοιγμα των σχολείων. Η αντιπαράθεση έχει περάσει σε φάση μεγάλης οξύτητας και απειλούνται χειροδικίες και σοβαρά επεισόδια".

    [3] Αβραμόπουλος

    Η ΑΥΓΗ γράφει οτι "με την υποστήριξη επιχειρηματικών και εκδοτικων παραγόντων ο δήμαρχος Αθηναίων Δ. Αβραμόπουλος δημοσιοποιεί τις προθέσεις του για δημιουργία νέου κόμματος επιχειρώντας να σφυγμομετρήσει τις αντιδράσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Επιδιώκει επίσης να διερευνήσει την απήχηση που μπορεί να έχει το εγχείρημά του. Η προχθεσινή συνέντευξή του στο "Βήμα" άνοιξε νέο κύκλο συζητήσεων και τροφοδότησε διάφορα σενάρια εν όψει και των ευρωεκλογών".

    Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ εκτιμά οτι "στη "ζύμωση" που προέκυψε απο την προχθεσινή του συνέντευξη θα αρκεστεί, τουλάχιστον ως τις ευρωεκλογές του προσεχούς Ιονίου, ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Αβραμόπουλος, που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά οτι δεν βιάζεται κι οτι πιστεύει πως "δεν μετράει τόσο η χρονική συγκυρία όσο οι πράξεις και η βαρύτητά τους".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ αναφέρει οτι "σε ανοιχτή γραμμή με τοπικά στελέχη που κινούνται στο χώρο της αυτοδιοίκησης και των δύο βαθμίδων βρίσκεται ο Δημ. Αβραμόπουλος για την προλείανση του εδάφους, επί του οποίου θα "χτίσει" το κόμμα του, ενδεχομένως πριν απο τις ευρωεκλογές. Ττα μηνύματα είναι άκρως ενθαρρυντικά για τη θετική υποδοχή της ιδρυτικής διακήρυξης του νέου κόμματος".

    Σύμφωνα με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, "με ψυχραιμία προς τα "έξω" αντιμετώπισαν οι ηγεσίες των δύο μεγάλων κομμάτων το ενδεχόμενο δημιουργίας νέου πολιτικού φορέα απο τον δήμαρχο Αθηναίων κ. Δημ. Αβραμόπουλο, παρά το γεγονός οτι επώνυμα στελέχη τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της ΝΔ έσπευσαν να επικρίνουν μια τέτοια ενέργεια".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ προσθέτει οτι "έντονος προβληματισμός επικρατεί στα κομματικά επιτελεία απο την εντεινόμενη φημολογία ίδρυσης νέου κόμματος απο τον κ. Δ. Αβραμόπουλο. Ο δήμαρχος Αθηνάιων παρα την έκταση που πήρε το θέμα εξακολουθεί να τηρεί απόλυτη σιγή, χωρίς μέχρι στιγμής να είναι ξεκάθαρο αν η στάση του οφείλεται στο ότι αιφνιδιάστηκα απο την τροπή που πήραν τα πράγαμτα ή αν "παίζει ο ίδιος" το χαρτί του αιφνιδιασμού".

    ΤΑ ΝΕΑ υποστηρίζουν οτι "το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι παίζουν απο χθές ο Κώστας Καραμανλής και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. Ενα παιχνίδι που απαιτεί γερά νεύρα, όσο ο δήμαρχος Αθηναίων αρνείται να αποκαλύψει εάν τελικά θα ιδρύσει κόμμα και μάλιστα πριν απο τις ευρωεκλογές. Και είναι ένα παιχνίδι που θα συνεχισθεί για αρκετές ημέρες με μπλόφες, σιβυλλικές δηλώσεις δήθεν αδιαφορία και πολλή αμηχανία. Ο δήμαρχος Αθηναίων μετά τον πρώτο αιφνιδιασμό που κατάφερε στη Ρηγίλλης δηλώνοντας στο "Βήμα" οτι τα κόμματα έχουν κλείσει τον βιοϊστορικό τους κύκλο, ακολουθεί την τακτική της σιωπής".

    [4] Οικονομική πολιτική

    Ο ΛΟΓΟΣ γράφει οτι "όπισθεν ολοταχώς έκανε το υπουργείο Οικονομικών και αναίρεσε βασικές διατάξεις του τελευταίου φορολογικού νόμου που το ίδιο είχε θεσπίσει τον περασμένο Φεβρουάριο. Στο παρά πέντε κυριολεκτικά, κι ενώ στέλντοναι στους φορολογούμενους το βιβλίο με τις οδηγίες και τα έντυπα για τις φορολογικές δηλώσεις που θα υποβληθούν φέτος, η ηγεσία του υπουργέιου κατέθεσε τροπολογία στη Βουλή και αναιρεί την υποχρεωτική αναγραφή στη δήλωση των τόκων των καταθέσεων και των εντόκων γραμματίων και ομολόγων καθώς και των μερισμάτων απο μετοχές και αμοιβαία κεφάλαια".

    Η ΝΙΚΗ αναφέρει οτι "οι φορολογύμενοι δεν είναι τελικά υποχρεωμένοι να δηλώσουν τα εισοδήματα απο τόκους καταθέσεν, ομολόγων repos ή τα ειδικά επιδόματα και τα μερίσματα των μετοχών καθώς το υπουργείο Οικονομικών αποφάσισε αποφάσισε να καταργήσει τη σχετική διάταξη. Με τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών που κατατέθηκε χθές στη Βουλή, η αναγραφή των εισοδημάτων που φορολογούνται αυτοτελώς ή απαλλάσσονται απο τη φορολογία στη δήλωση που θα υποβληθεί τον Μάρτιο στην Εφορία, δεν είναι υποχρεωτική, αλλά προεραιτική".

    [5] Κυπριακό

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) γράφει οτι "στη Μεγαλόνησο συνεχίζονται οι αντιδράσεις και οι αλληλοκατηγορίες σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων για την απόφαση ματαίωσης της εγκατάστασης των S-300. Τηρώντας την υπόσχεσή της, για διεξαγωγή των επαφών της σε πλήρη μυστικότητα, η αναπληρωτής ειδική αντιπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ Αν Χέρκους επανάρχισε χθές τη διαδικασία του "πήγαιν'-έλα" με συνάντηση του πρωί με τον πρόεδρο Κληρίδη".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ αναφέρει οτι "έντονες προσπάθειες προκειμένου να εξαργυρώσει πολιτικά την υποχώρηση στο θέμα των πυραύλων S-300 καταβάλλει τώρα η Λευκωσία. Παρά το γεγονός οτι οι Αμερικανοί δείχνουν να δραστηριοποιούνται η κυπριακή κυβέρνηση κάνει τώρα στροφή προς την ΕΕ προσδοκώντας την ανάληψη πρωτοβουλίων για την απεμπλοκή του Κυπριακού. "

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ υποστηρίζει οτι "σε επικίνδυνες ατραπούς οδηγούνται οι εξελίξεις στο Κυπριακό, καθώς η ελληνική και η κυπριακή κυβέρνηση έχουν ήδη γίνει κοινωνοί κάποιων "ιδεών" που επεργάζονται Αμεριακνοί και Βρετανοί, αναφορικά με το καθεστώς το οποίο θα διέπει την αναγνώριση μιας ξεχωριστής "οντότητας" στην κατεχόμενη Κύπρο".

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, "προσπάθεια αναβίωσης του διαλόγου για το Κυπριακό καταβάλλουν απο κοινού τα Ηνωμένα Εθνη και οι Ηνωμένες Πολιτείες. Η νέα αυτή πρωτοβουλία άρχισε χθές με δύο συναντήσεις που είχε στη Λευκωσία ο πρόεδρος Κληρίδης με την εκπρόσωπο του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο Αν Χέρκους και με τον Αμερικανό πρεσβευτή Κένεθ Μπρίλ".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ στο σχόλιό του επισημαίνει μεταξύ άλλων οτι "έπειτα απο 47 ημέρες έντονων πολιτικών ζυμώσεων όλα δείχνουν οτι στη γειτονική Τουρκία θα καταστεί τελικά δυνατός ο σχηματισμός κυβέρνησης. Για την Ελλάδα και την Κύπρο η άνοδος του κεντροαριστερού..εθνικιστή και εμπνευστή του "Αττίλα" Μπουλέντ Ετζεβίτ, στην εξουσία, έστω και για λίγους μήνες δεν περιέχει μόνο ισχυρό ιστορικό συμβολισμό. Εκτός απο τον πρωταγωνιστικό ρόλο που αναλαμβάνει αυτός που σφράγισε το όνομα του με το δράμα του '74 σε θέσεις "κλειδιά" παραμένουν προσωπικότητες οι οποίες με αφορμή και πάλι την Κύπρο οδήγησαν τη "σύγχρονη Ελλάδα του κ. Σημίτη στο διπλωματικό Βατερλώ των S-300".

    (Γ. Π.)

    [6] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού οικονομικού τύπου είναι τα εξής: η ενίσχυση της δραχμής έναντι του ευρώ, τα κίνητρα για εξαγορές εταιριών, η συνέντευξη Παπαρήγα στην ``Εξπρες", η διορθωτική πτώση τιμών στο Χρηματιστήριο Αθηνών και η αύξηση της φορολογίας στα αγροτικά προϊόντα.

    ΓΕΝΙΚΗ Δημοπρασιών: ``Στην τελική ευθεία η μάχη για το "Πακέτο Σαντέρ" - Κακοί οιωνοί για την Ελλάδα από τη γερμανική στάση. ''

    ΕΞΠΡΕΣ: ``Κίνητρα για εξαγορές με τροπολογία που κατατέθηκε χθες στη Βουλή. ''

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: ``Ποιοι ανησυχούν από την πτήση του γεν - Κερδισμένοι και χαμένοι από την ξαφνική άνοδο. ''

    ΚΕΡΔΟΣ: ``Η ενίσχυση της δραχμής εξαφάνισε την υποτίμηση - Θετικά σχόλια από ξένο οίκο για ομόλογα και Χρηματιστήριο. ''

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ``Σκωτσέζικο ντος με φόρους από Παπαντωνίου - 18% από 15% ο ΦΠΑ στις αγροτικές πρώτες ύλες - Αναπτυξιακές διευκολύνσεις. ''

    [7] Δραχμή-ευρώ-Ισοτιμία

    ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ αναφέρει ότι: ``Σε επίπεδο που προσεγγίζει το προ της υποτίμησης, διαμορφώθηκε χθες η ισοτιμία της δραχμής έναντι του ευρώ, αφού το εθνικό νόμισμα ισχυροποιείται συνεχώς λόγω των αυξημένων εισροών κεφαλαίων που τοποθετούνται σε δραχμικές επενδύσεις. ''

    (Γ. Π.)


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03 run on Tuesday, 12 January 1999 - 12:10:23 UTC