Browse through our Interesting Nodes on Economics Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 99-02-19

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 19/02/1999


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Ανασχηματισμός
  • [3] Οτσαλάν
  • [4] Ελληνική οικονομία
  • [5] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [6] Υπόθεση Οτσαλάν - Παραιτήσεις υπουργών

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης, η υπόθεση Οτσαλάν και η ελληνική οικονομία είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναικού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Απλώς προεδρεύει (φωτογραφία Σημίτη)

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Οργιο πρακτόρων. Στη Σόφια η συμφωνία για την παράδοση Οτσαλάν. Κυβέρνηση και ξένες μυστικές υπηρεσίες σε πλήρη συνεργασία.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Η κυβέρνησή της αποκαλύπτει με ανακοίνωσή της: Ο Σημίτης ήξερε που πάει ο Οτσαλάν. Βόμβα απο Κένυα.

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Σημίτης: τα γνώριζε όλα και κινούσε τα νήματα. Ερευνάται ο ρόλος του "συντονιστή" Κοσμίδη.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Καμένο χαρτί ο Σημίτης. Δίκοπο μαχαίρι ο άτολμος ανασχηματισμός. Τίποτε δεν σώζει την κυβέρνηση.

    Η ΑΥΓΗ: Θυσίασε τους τρείς για να σωθεί. Παπαδόπουλος, Πάγκαλος, Πετσάλνικος καταλόγισαν ευθύνες στον πρωθυπουργό για την τραγωδία Οτσαλάν. Ανοιχτή η κρίση εν όψει συνεδρίου και ευρωεκλογών.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Βουλευτής της ΝΔ πλήρωσε για τον Οτσαλάν. Ενήμερη η Ρηγίλλης για την επιχείρηση.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Ο εφιάλτης παραμένει στο Μαξίμου. Να παραιτηθεί ο πρόεδρος της Δημοκρατίας για να γλυτώσει ο τόπος απο τον αρχιδοσίλογο. Οι τρείς εκδιωχθέντες υπουργοί δείχνουν ως υπεύθυνο τον Σημίτη.

    ΕΘΝΟΣ: Αγωνία για το ΠΑΣΟΚ. Αντιμέτωπο με την πιο επικίνδυνη κρίση στην ιστορία του.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Τρείς στο απόσπασμα και η δίκη συνεχίζεται. Η πρώτη... απόφαση, χθές απο το "Δικαστήριο-Οτσαλάν".

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Δεν έβρισκε υπουργούς. Ζητείται πρωθυπουργός. Παρωδία ο ανασχηματισμός. Χτύπαγε πόρτες, αλλά του γύριζαν την πλάτη.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Δεν έβρισκε υπουργούς. Απο τον Πάγκαλο στον Γιωργάκη για να διασκεδαστούν οι εντυπώσεις. Σύρθηκε σε ανασχηματισμό ο Σημίτης. Ποιά στελέχη του γύρισαν την πλάτη.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Θυσίασε τρείς για "εξιλέωση". Εφυγαν με αιχμές κατά Σημίτη και αλλήλων. Σημίτης: στροφή 180 μοιρών για να καταλαγιάσει τη λαϊκή οργή.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Ο βασιλιάς είναι... γυμνός. Τραυματισμένο το κύρος του πρωθυπουργού παρά τον ανασχηματισμό. Και οι τρείς έδειξαν... Σημίτη.

    ΕΣΤΙΑ: Ανεύθυνος ο πρωθυπουργός; Ο αποκεφαλισμός των τριών υπουργών.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ανασχηματισμός SOS, ενώ το ΠΑΣΟΚ αποδίδει προσωπική ευθύνη στον κ. Σημίτη για το φιάσκο Οτσαλάν. Αγωνιώδης προσπάθεια του πρωθυπουργού να ξεπεράσει τη δεινή κρίση.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Νέο σκηνικό σε κυβέρνηση και κόμμα. Κλιμακώνει την αντιπαράθεσή της με Κ. Σημίτη η εσωκομματική αντιπολίτευση.

    ΤΑ ΝΕΑ: Καρφώνουν φεύγοντας ο ένας τον άλλον. Σε ποιούς σκόνταψε ο μεγάλος ανασχηματισμός. Ο Πρωθυπουργός απλώς "ενημερωνόταν".

    ΝΙΚΗ: Βέτο Ακη για απόδοση ευθυνών. Τελικά ο Κ. Σημίτης προχώρησε σε ανασχηματισμό. Αναβάθμιση Βάσως Παπανδρέου, Ε. Βενιζέλου και Γ. Παπανδρέου.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Η ώρα του λαού. Να παραιτηθεί ο πρωθυπουργός και να γίνουν εκλογές. Παλλαϊκή κατακραυγή ενάντια στην κυβέρνηση.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Εμείς δε φταίμε, δηλώνουν οι 3 υπουργοί. Ολο το παρασκήνιο του ανασχηματισμού. Παραίτηση Σημίτη ζητά η αντιπολίτευση.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Αλληλεγγύη (προς τους διωκόμενους Κούρδους και τον ηγέτη τους Οτσαλάν απο ελληνικό λαό)

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Αβέβαιη η εκτόνωση με τον ανασχηματισμό. Δραματικές αποκαλύψεις και φοβερές κατηγορίες απο επίσημα χείλη.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Ο μοναδικός υπεύθυνος δεν παραιτήθηκε.

    [2] Ανασχηματισμός

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ υποστηρίζει οτι "το "σύνδρομο Οτσαλάν" θα διακατέχει για μακρά περίοδο την ελληνική πολιτική σκηνή. Ο πρωθυπουργός σε μια κίνηση πολιτικής επιβίωσης απέπεμψε τρία βασικά στελέχη της κυβέρνησης, επιχειρώντας την εκτόνωση της κατάστασης. Και οι τρείς αποπεμφθέντες υπουργοί εντούτοις απέδωσαν πολιτικές ευθύνες και στον ίδιο τον Κ. Σημίτη. Την ίδια ώρα ο πρωθυπουργός με έναν ανασχηματισμό "περιορισμένου βεληνεκούς" αναβάθμιζε τη Β. Παπανδρέου, τον Γ. Παπανδρέου και τον Ευ. Βενιζέλο, χωρίς ωστόσο να προσδίδει στην ενέργειά του μια δυναμική "νέου ξεκινήματος".

    Η ΕΣΤΙΑ γράφει οτι "δεν ετόλμησε ο πρωθυπουργός να αποδεχθή τις συστάσεις που του έκαναν σημαίνοντες παράγοντες του κυβερνώντος κόμματος και να προχωήση σε ευρύ ανασχηματισμό, μετά τις παραιτήσεις των κκ Πάγκαλου, Παπαδόπουλου και Πετσάλνικου, τις οποίες εζήτησε ο ίδιος εξ αιτίας των χειρισμών της υποθέσεως Οτσαλάν. Υπενθυμίζεται οτι μόλις την περασμένη Τρίτη ο κ. Σημίτης είχε εκφράσει την απόλυτη ικανοποίησή του για τους χειρισμούς αυτούς".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ αναφέρει οτι "ποιός το περίμενε ποτέ, πως ούτε τα Ιμια, ούτε οι S-300, ούτε οι πολλές ποικίλες και ισχυρές δονήσεις απο το "κοινωνικό μέτωπο" δεν θα κλόνιζαν την κυβέρνηση, και θα φθάναμε στο φαινόμενο το Κουρδικό και η τραγική περιπέτεια του ηγέτη του ΡΚΚ Αμπντουλάχ Οτσαλάν, να χορεύει την κυβέρνηση; Πιστεύουμε ουσείς. Και όμως συνέβη. Και να λέγαμε οτι οι κλυδωνισμοί του κυβερνητικού σκάφους τελείωσαν εδώ; Μάλλον πρόκειται περί υπερ-αισιόδοξου απόψεως".

    Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ισχυρίζεται οτι "περισσότερες αρνήσεις παρά καταφάσεις συνάντησε ο πρωθυπουργός στις πολύωρες προσπάθειές του να προβεί σε ευρύ ανασχηματισμό της κυβέρνησης και να αναστρέψει το αρνητικό για το πρόσωπό του κλίμα. Με ελάχιστα στελέχη πρόθυμα να συνεργαστούν, το νέο σχήμα θυμίζει κυβέρνηση με ημερομηνία λήξεως, το οποίο ούτως ή άλλως θα ανασχηματισθεί ριζικότερα μετά τις ευρωεκλογές".

    Η ΑΥΓΗ επισημαίνει οτι "μόλις δύο ημέρες μετά την κατηγορηματική διαβεβαίωσή του οτι η κυβέρνηση ενήργησε ορθώς στην αντιμετώπιση της περιπέτειας Οτσαλάν, ο πρωθυπογός αναγκάστηκε να θυσιάσει κορυφαίους υπουργούς του, σε μια προσπάθεια αναδίπλωσης, ώστε να προλάβει τον περαιτέρω κλονισμό της κυβέρνησης και τη δική του μεγαλύτεηρ φθορά. Η κίνηση αυτή όμως επιβεβαιώνει την ύπαρξη κλίματος παρατεταμένης πολιτικής αβεβαιότητας, που ρποβλέπεται να επιδεινωθεί εν όψει του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ και των ευρωεκλογών".

    Ο ΛΟΓΟΣ προσθέτει οτι "ο πρωθυπουργός προχωρώντας στη σύνθεση του νέου υπουργικού συμβουλίου είχε να διαλέξει ανάμεσα σε ένα σαρωτικό ανασχηματισμό που θα εξυπηρετούσε και βραχυπρόθεσμα κομματικά σχέδια, ενόψει συνεδρίουτ ου ΠΑΣΟΚ ή μια απλή αντικατάσταση των τριών που παύθηκαν. Διάλεξε τον δεύτερο δρόμο. Ισως και το κλίμα που επικρατει αυτή την περίοδο στο κυβερνών κόμμα δεν βοηθά για τέτοια ανοίγματα προς την εσωκομματική αντιπολίτευση".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υπογραμμίζει οτι "αναθεωρώντας την έως προχθές θέση του, ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης ζήτησε την παραίτηση των τριών υπουργών οι οποίοι θεωρήθηκε οτι έχουν την αντικειμενική πολιτική ευθύνη κάνοντας έτσι την πρώτη κίνηση, με στόχο να "εξιλεωθεί" η κυβέρνηση μετά την τραγική κατάληξη της υπόθεσης Οτσαλάν. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν προχώρησε σε ευρύτερο ανασχηματισμό, επειδή δύο υπουργοί (Τσοχατζόπουλος και Λαλιώτης) δε δέχτηκαν να μετακινηθούν".

    Σύμφωνα με τον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ (Μήτσης), "απίστευτο. Αυτός ο άνθρωπος απλώς προεδρεύει. Με τη φράση αυτή σχολίασε ηγετικό στέλεχος της κυβέρνησης τον ανασχηματισμό του Κ. Σημίτη. Ο Κ. Σημίτης λειτούργησε ως Πόντιος Πιλάτος για να κρατηθεί στην εξουσία και πιστεύοντας οτι ο ελληνικός λαός ξεχνά εύκολα, χρησιμοποίησε τα τερτίπια του Α. Παπανδρέου αποπέμποντας τους υπουργούς Εξωτερικών, Εσωτερικών και Δημόσιας Τάξης και προχωρώντας σε ανασχηματισμό της κυβέρνησής του".

    Κατά το ΕΘΝΟΣ, "σε οριακό σημείο έχουν φέρει την κυβέρνηση τα κραυγαλέα λάθη που χαρακτήρισαν τους χειρισμούς στελεχών της στην υπόθεση Οτσαλάν. Ο ανασχηματισμός, που ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης αποφάσισε και πραγματοποίησε, δεν έκλεισε την πληγή. Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται αντιμέτωπο με μια απο τις μεγαλύτερες κρίσεις που έχει περάσει η δημοκρατική παράταξη στο σύνολό της".

    [3] Οτσαλάν

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει οτι "με τα μάτια διπλοδεμένα, τις χειροπέδες πάντα στα χέρια, τους κομάντος να τον σέρνουν απο το ένα μέσο μεταφοράς στο άλλο, ο Αμπντουλάχ Οτσαλάν έφθασε όπως ισχυρίζονται οι Τούρκοι, στο νησί-φυλακή Ιμραλί, ενώ οι κάμερες του γενικού επιτελείου τουρκικού στρατού κατέγραφαν καρέ καρέ τον εξευτελισμό του. Στο δεύτερο προπαγανδιστικό βίντεο, που μετέδωσε χθές η τουρκική τηλεόραση φάνηκε ολοκάθαρα οτι ο ψυχολογικός πόλεμος συνεχίστηκε ανελέητα".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ αναφέρει οτι "ευθεία ανάμειξη στην επιχείρηση για την έλευση του Αμπντουλάχ Οτσαλάν στην Ελλάδα που οργάνωσε ο Αντώνης Ναξάκης είχε σύμφωνα με πληροφορίες, και ο βουλευτής της ΝΔ Π. Καμμένος ο οποίος φέρεται ως χρηματοδότης του αεροσκάφους που ενοικιάστηκε στην Αθήνα και στη συνέχεια πέταξε για τη Ρωσία απ'όπου παρέλαβε τον Κούρδο ηγέτη".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ υποστηρίζει οτι "ο Ελληνας πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης γνώριζε τον προορισμό του Α. Οτσαλάν φεύγοντας απο την Κένια. Αυτό προκύπτει απο την "ανακοίνωση Τύπου" της κυβέρνησης της Κένιας, που "εξιστορεί" τη δική της εμπλοκή στην προδοσία του Κούρδου ηγέτη. Η ανακοίνωση αυτή που αποσιωπήθηκε όλως περιέργως εκθέτει την ελληνική κυβέρνηση η οποία θα πρέπει να απαντήσει (μέσα στις τόσες αντιφάσεις και τα "σκοτεινά σημεία" που εμφανίζει) σε αυτή την βαρύτατη μομφή της κενιατικής κυβέρνησης".

    ΤΑ ΝΕΑ στο σχόλιό τους επισημαίνουν μεταξύ άλλων οτι "τώρα που στις ζοφερές πτυχές της τραγωδίας αρχίζει να πέφτει φώς..Θα ήταν και πλάνη και λάθος μεγάλο να νομίσει κανείς-του πρωθυπουργού ασφαλώς συμπεριλαμβανομένου- πως όσα απίστευτα συνέβησαν στον χειρισμό της υπόθεσης Οτζαλάν... Οδεύουν προς την "κάθαρση" με τον εξαναγκασμό σε παραίτηση των τριών υπουργών που ενεπλάκησαν στην υπόθεση αυτή".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) ισχυρίζεται οτι "το "εξπρές του μεσονυκτίου" ζωντανεύει στην Τουρκία, με θύμα τον Κούρδο ηγέτη Αμπντουλάχ Οτσαλάν και απτή απόδειξη τις βιντεοσκοπημένες εικόνες που μετέδωσε η κρατική τηλεόραση στην Τουρκία, που αντικατοπτρίζουν την αθλιότητα του παρακράτους. Την ίδια ώρα η Τουρκία χαρακτήρισε το μπαράζ των υπουργικών παραιτήσεων και τον κυβερνητικό ανασχηματισμό ως "καλά νέα για την Ελλάδα".

    Κατά τη ΒΡΑΔΥΝΗ, "η πιο μελανή σελίδα στην ιστορία του έθνους μας γράφτηκε τις τελευταίες ημέρες με όλα όσα διαδραματίστηκαν και αποκαλύφθηκαν εκ των υστέρων, γυρω απο την επίμαχη υπόθεση της μυστικής κράτησης και των ανεξακρίβωτων συνθηκών σύλληψης του ηγέτη του ΡΚΚ Αμπντουλάχ Οτσαλάν. Και ενώ η κυβέρνηση Σημίτη επιδίδεται στο παιχνίδι του ανασχηματισμού για να θολώσει για μια ακόμη φορά τα νερά των ενυπτώσεων, οι απλοί πολίτες κυκλοφορούν στους δρόμους ανάστατοι και φοβούμενοι τα χειρότερα".

    [4] Ελληνική οικονομία

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ γράφει οτι "την....επαγρύνπηση της κυβέρνησης στη συνεπή εφαρμογή της συγκεκριμένης αντιλαϊκής οικονομικής πολιτικής γι την ένταξη της χώρας στην ΟΝΕ αξίωσε χτές το Ιδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών παρουσιάζοντας την τελευταία του έκθεση με θέμα "Η ελληνική οικονομία".

    Η ΝΙΚΗ αναφέρει οτι "την αισιοδιξία του για την προοπτική ένταξης της χώρας μας στην ΟΝΕ στι αρχές του 2001 εκφράζει το ιδρυμα ΟΙκνομικών και Βιομηχανικών Ερευνών στην τετραμηνιαία έκθεσή του για την ελληνική οικονομία, επισημαίνοντας ωστόσο την ανάγκη επαγρύπνησης και παράλληλης προώθησης των απαιτούμενων διαρθρωτικών αλλαγών που θα εξασφαλίσουν την επιτυχία της οικονικής πολιτικής".

    Σύμφωνα με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, "η εντύπωση κυβερνητικής αστάθειας στη χώρα μας προκαλεί διαταραχή στις αγορές και θέτει σε κίνδυνο την πρόοδο που έχει συντελεσθεί όλο το προηγούμενο διάστημα στον οικονομικό τομέα. Η ανησυχία ήταν διάχυτη στους οικονομικούς κύκλους για τις συνέπειες που θα είχε μια πολιτική εμπλοκή στην προσπάθεια ένταξης της χώρας στην ΟΝΕ".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ υποστηρίζει οτι "αυξημένες θεωρεί το Ιδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών τις πιθανότητες ένταξης της Ελλάδας στην ΟΝΕ επισημαίνοντας όμως τα δειλά βήματα της κυβέρνησης, ιδίως σε οτι αφορά την ικανοποίηση του κριτηρίου του πληθωρισμού. Τώρα βέβαια τα δεδομένα αλλάζουν άρδην, καθώς οι εξελίξεις στην υπόθεση Οτσαλάν κάθε άλλο παρά την απαραίτητη για ομαλές οικονομικές εξελίξεις σταθερότητα εγγυώνται".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ εκτιμά οτι "υπο την σκιά των πολιτικών εξελίξεων βρίσκεται πλέον η ελληνική οικονομία, καθώς η χθεσινή κυβερνητική αναδίπλωση με αλλαγές κάποιων προσώπων σε κορυφαίες θέσεις δεν απάντησε στο κυρίαρχο ερώτημα αν θα ακολουθηθεί το ίδιο μείγμα εισοδηματικής και νομισματικής πολιτικής και αν αποφευχθεί τελικά το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών και οτι αυτό συνεπάγεται"

    (Γ. Π.)

    [5] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι παραιτήσεις υπουργών και ο ανασχηματισμός, η πτώση τιμών κατά 2,04% στο Χρηματιστήριο Αθηνών και η έκθεση του ΙΟΒΕ για την ελληνική οικονομία είναι τα βασικά θέματα του σημερινού οικονομικού τύπου.

    ΕΞΠΡΕΣ: "Bαλβίδα" (προσωρινής;) εκτόνωσης - Εύθραστες ισορροπίες στις πολιτικο-οικονομικές εξελίξεις έχει προκαλέσει η υπόθεση Οτσαλάν".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Προσδοκίες και φόβοι - Η επόμενη μέρα του ανασχηματισμού".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Προσπάθεια ανατροπής του αρνητικού κλίματος - Με απολύσεις υπουργών καλύπτονται οι ευθύνες στο θέμα Οτσαλάν".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Ανασα από τον ανασχηματισμό - Τι προσδοκά ο πρωθυπουργός με τις αλλαγές".

    [6] Υπόθεση Οτσαλάν - Παραιτήσεις υπουργών

    Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ αναφέρει ότι: "Σε μίνι ανασχηματισμό μετά την αναγκαία αποπομπή τριών υπουργών που χειρίστηκαν την υπόθεση Οτσαλάν, προχώρησε χθες ο πρωθυπουργός κ. Κ. Σημίτης. Ο ανασχηματισμός αυτός έγινε υπό την πίεση των πραγμάτων καθώς: Επρεπε να αποδοθούν ευθύνες. Κορυφαία στελέχη αρνήθηκαν να μετακινηθούν σε άλλα υπουργεία. "Προεδρικοί αρνήθηκαν να αναλάβουν ευθύνες".

    (Ι. Π.)


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03 run on Friday, 19 February 1999 - 13:05:53 UTC