Read the Weekly Financial Report on Greek Markets (by SAE Americas) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 99-12-23

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 23/12/1999


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Εκλογές
  • [3] Χρηματιστήριο
  • [4] Ελληνοτουρκικές σχέσεις
  • [5] Καιρικό
  • [6] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [7] Χρηματιστήριο - Τάσεις

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Τα σενάρια πρόωρων εκλογών, η πορεία του Χρηματιστηρίου, η κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα και οι ελληνοτουρκικές σχέσεις είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Το κρυφό παρασκήνιο της μεγάλης ανατροπής. Τι έγινε μεταξύ Καραμανλή-Μητσοτάκη-Ντόρας.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Εκλογές μπορεί και τον Απρίλιο. Μετά την αλλαγή του πολιτικού σκηνικού.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Αποσύρεται ο Μητσοτάκης. Ψηλός: Πειθαρχώ με αποχή.

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Οι "υψηλοί" ενδοιασμοί. Συναντίληψη Ντόρας-Μητσοτάκη σε διαφωνίες γραμμής και προοπτικής.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Εγκλημα στα κελιά του Κορυδαλλού. Εμποροι ναρκωτικών σκόρπισαν το θάνατο.

    Η ΑΥΓΗ: Ξεχασμένα τα θύματα του ρατσιστικού αμόκ. Δύο μήνες μετά το φονικό σαφάρι του Καζάκου στο κέντρο της Αθήνας.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Εγκληματίες όσοι φρενάρουν το Χρηματιστήριο. Να τους πάρει το κεφάλι ο Σημίτης, γιατί διαφορετικά η κατρακύλα θα συνεχίζεται.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Τα σενάρια των εκλογών. Η αλλαγή του πολιτικού σκηνικού και τα σχέδια της Κυβερνήσεως. Τι εισηγούνται στον Πρωθυπουργό οι συνεργάτες του.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Στην κόψη του ξυραφιού. Εκλογές πριν απο την ένταξη στην ΟΝΕ.

    ΕΘΝΟΣ: Εκλογές τώρα εισηγούνται υπουργοί, ενώ ο Σημίτης αναζητεί τον καταλληλότερο χρόνο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Κλητήρας του Καραμανλή ο Δήμαρχος δεν γίνεται. Ο Δ. Αβραμόπουλος δηλώνει αμέτοχος στο κατάντημα της ΝΔ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Σε τραγικό αδιέξοδο ο Σημίτης μετά την κίνηση "ΜΑΤ" _του Κ. Καραμανλή. Στενεύουν τα περιθώρια για τον πρωθυπουργό.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ακίνητα: πώς θα κλείσετε τις εκκρεμότητες με την Εφορία.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Εκλογές με φόντο ΟΝΕ. Ο Σημίτης με λυμένα χέρια, σταθμίζει το χρόνο.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: 2+3 σενάρια για τις πρόωρες εκλογές. Πυρετός προεκλογικών ζυμώσεων στα επιτελεία ΠΑΣΟΚ - ΝΔ.

    ΕΣΤΙΑ: Η "Εστία" τα είχε προβλέψει. Με εξαίρεση το χθεσινό λάθος.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Σκηνικό πρόωρων εκλογών. Δύο καίριοι παράγοντες εξωθούν την κυβέρνηση στην επίσπευση της αναμέτρησης.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Εκλογές Σημίτη με ΟΝΕ. Πλήρης πρωτοβουλία στον πρωθυπουργό, μετά την κίνηση Καραμανλή.

    ΤΑ ΝΕΑ: Η ΟΝΕ κρίνει την ημερομηνία των εκλογών. Απρίλιος ή Ιούνιος οι επικρατέστερες εκδοχές.

    ΝΙΚΗ: Ανοιχτά τώρα όλα τα εκλογικά σενάρια. Στην εθναρχία ο ένοικος της Ηρώδου Αττικού.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Δικομματικό ρεσιτάλ υποκρισίας και αποπροσανατολισμού.

    ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ: Εγινα Λούλης. Δραματικό τριήμερο. Κόντρες Λούλη-Αρη-Λιάπη. Κόβουν "Ψηλό" απο τις λίστες.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Τους σκέπασε το πάπλωμα! Με καθυστέρηση ωρών ενεργοποίησαν τους μηχανισμούς οι αρμόδιοι για τη χιονοθύελλα.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Ο Καραμανλής τόλμησε ο λαός χειροκρότησε. Οι αντίπαλοι αιφνιδιασμένοι αντιδρούν.

    [2] Εκλογές

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ γράφει οτι "με φόντο την ένταξη στην ΟΝΕ σχεδιάζει ο Κ. Σημίτης το χρόνο των εκλογών, που εξαρτάται πλέον αποκλειστικά απο αυτόν, μετά τη στροφή της ΝΔ για υπερψήφιση Στεφανόπουλου. Πιθανότερο σενάριο: εκλογές την άνοιξη, για να μην παραταθεί και η εκλογολογία. Για το χρόνο των εκλογών θα μετρήσουν επίσης η πορεία του Χρηματιστηρίου, αλλά και η απόδοση των μέτρων για αγρότες, συνταξιούχους κ. λ. π. ".

    Ο ΛΟΓΟΣ αναφέρει οτι "ένα εντελώς καινούργιο σκηνικό "στήθηκε" στα πολιτικά πράγματα της χώρας, μετά την αποδοχή την υποψηφιότητας Στεφανόπουλου απο την αξιωματική αντιπολίτευση. Σε αυτό το "αναμορφωμένο τοπίο", η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών είναι το βασικό ζητούμενο, και όπως μπορεί να συμπεράνει κανείς απο τις πρώτες κινήσεις των κυβερνητικών στελεχών αλλά και απο μεμονωμένες δηλώσεις, η πραγματοποίηση πρόωρων εκλογών μέχρι τον Ιούνιο είναι το επικρατέστερο σενάριο".

    Σύμφωνα με τα ΝΕΑ, "σενάρια για πρόωρες εκλογές τον Απρίλιο ή τον Ιούνιο, με την ΟΝΕ να παίζει κυρίαρχο ρόλο σ' αυτά καλείται να επεξεργασθεί μετά τις γιορτές η κυβέρνηση. Τα σενάρια συζητούνται ήδη αλλά η αναστολή της πολιτικής ζωής, λόγω των διακοπών των Χριστουγέννων, μεταθέτει την αξιολόγησή τους για το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου. Ενα άλλο σενάριο, για εκλογές με την εξάντληση της 4ετίας το φθινόπωρο του 2000, έχει τους λιγότερους υποστηρικτές, χωρίς ωστόσο να μπορεί να αποκλειστεί".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υποστηρίζει οτι "η απεμπλοκή της προεδρικής εκλογής απο τις εθνικές εκλογές μπορεί να εξασφαλίσθηκε, αλλά τίποτε δεν αποκλείει το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες. Αντιθέτως, όλα τα στοιχεία και οι πληροφορίες συντείνουν στην εντύπωση οτι οδηγούμεθα τάχιστα προς εθνικές εκλογές και κατά τα φαινόμενα οι αποφάσεις της κυβέρνησης θα ληφθούν αμέσως μετά τις γιορτές στις αρχές του προσεχούς Ιανουαρίου".

    Η ΝΙΚΗ τονίζει οτι "νέο πολιτικό τοπίο διαμορφώνεται στη χώρα, μετά την απόφαση του προέδρου της ΝΔ Κώστα Καραμανλή να υπερψηφίσει και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον νύν πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο, στη σχετική προεδρική εκλογή που θα γίνει στη Βουλή τον προσεχή Φεβρουάριο. Υστερα απο την απόφαση αυτή, απομακρύνεται το ενδεχόμενο διεξαγωγής πρόωρων βουλευτικών εκλογών".

    ΤΟ ΒΗΜΑ υπογραμμίζει οτι "η εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας απο τη Βουλή δεν θα δώσει αφορμή για προσφυγή στις κάλπες μετά την απόφαση του κ. Κώστα Καραμανλή να υποστηρίξει η ΝΔ την υποψηφιότητα του κ. Κωνσταντίνου Στεφανόπουλου, αλλά κοινή παραμένει η αντίληψη οτι τελικά θα διενεργηθούν πρόωρες βουλευτικές εκλογές. Το ερώτημα είναι πότε θα διεξαχθούν, ενώ όλες οι πληροφορίες οδηγούν στο συμπέρασμα οτι την απόφασή του θα λάβει ο πρωθυπουργός κ. Κ. Σημίτης μετά την εκλογή Πρόεδρου της Δημοκρατίας στις 8 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το Σύνταγμα και ανάλογα με τις συνθήκες που θα επικρατούν και τις εκτιμήσεις για το βραχυπρόθεσμο μέλλον".

    Η ΕΣΤΙΑ ισχυρίζεται οτι "τώρα που με τόση καθυστέρηση και τόσες δολιχοδρομίες επετεύχθη σύγκλισις απόψεων των δύο μεγάλων κομμάτων στο πρόσωπο του κ. Στεφανόπουλου, που εξασφαλίζει μια όντως πρωτοφανή πλειοψηφία για την εκλογή προέδρου Δημορκατίας, είναι ανάγκη να υπάρξη και άλλη σύγκλισις: στον χρόνο διενεργείας των εκλογών".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ προσθέτει οτι "σε τραγικό αδιέξοδο έχει περιέλθει πλέον ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σημίτης έπειτα απο την κίνηση "μάτ" του προέδρου της ΝΔ Κ. Καραμανλή στο θέμα του προέδρου της Δημοκρατίας".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ επισημαίνει οτι "πλειοψηφικό ρεύμα υπέρ της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες δημιουργείται στην κυβέρνηση. Η πλειονότητα των υπουργών και των κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ φοβάται παραλυτικό σόκ στον κρατικό μηχανισμό λόγω της παρατεταμένης προεκλογικής περιόδου και..βέβαιη αβεβαιότητα με παρενέργειες στην οικονομία. Δύο είναι τα ισχυρότερα σενάρια για το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών, ενώ εξετάζονται και άλλα τρία".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) σημειώνει οτι "τεχνητή ευφορία αλλά και υπονοούμενα για πρόωρες εκλογές μετά το Μάρτιο, πιθανότατα τον Απρίλιο, αποτελούν τα βασικά σημεία της αντίδρασης της κυβέρνησης στο νέο πολιτικό τοπίο που δημιούργησε η αιφνιδιαστική παρέμβαση Καραμανλή στο θέμα της εκλογής του προέδρου της Δημοκρατίας".

    [3] Χρηματιστήριο

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ γράφει οτι "αν δεν ληφθούν επαναστατικά μέτρα κι αν δεν... ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΟΥΝ όλοι όσοι με τις δηλώσεις τους τον περασμένο Σεπτέμβρη τα κατάφεραν και ΦΡΕΝΑΡΑΝ τόσο απότομα και τόσο άτσαλα την άνοδο του Χρηματιστήριου με το φόβο, μήπως χάσουν τα λεφτά τους οι "επενδυτές" με αποτέλεσμα εξαιτίας τους να φθάσουμε στη σημερινή ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ, και αν ο ίδιος ο πρωθυπουργός δεν βγεί και να στηρίξει τη Σοφοκλέους, το ελληνικό Χρηματιστήριο θα βαδίζει απο το κακό στο χειρότερο και τα θύματά του συνεχώς θα αυξάνονται, χωρίς μάλιστα να συμβεί και εδώ οτι έγινε και στην Αλβανία με τη γνωστή ΑΠΑΤΗ των πυραμίδων".

    ΤΟ ΚΑΡΦΙ αναφέρει οτι "ο γενικός δείκτης αρχίζει να ηρεμεί, αλλά οι μετοχές πάσχουν. Η προσπάθεια στήριξης αρχίζει να αποδίδει, αλλά μόνο στις συγκεκριμένες μετοχές που στηρίζονται. Οι υπόλοιπες συνεχίζουν να πέφτουν ελεύθερα. Τα αλεξίπτωτα απλώς επιβραδύνουν την κάθοδο. Το μόνο ενθαρρυντικό είναι οτι ανακόπτεται ο ρυθμός καθόδου".

    Σύμφωνα με την ΑΚΡΟΠΟΛΗ, "με μικρή άνοδο του γενικού δείκτη και στασιμότητα της αγοράς υποδέχθηκε η Σοφοκλέους τις τελευταίες σημαντικές ειδήσεις που σε άλλες εποχές θα την είχαν εκτινάξει. Η μικρή αύξηση οφείλεται σε συνδυασμένες παρεμβάσεις κρατικών χαρτοφυλακίων που επιδιώκουν να αναθερμάνουν το μονίμως παγωμένο κλίμα".

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ σημειώνει οτι "αγορά δύο ταχυτήτων τείνει να δημιουργηθεί στη Σοφοκλέους. Απο τη μια τα βαριά χαρτιά δείχνουν να κεντρίζουν το ενδιαφέρον των ισχυρών της αγοράς και με την απαραίτητη στήριξη κερδίζουν έδαφος και ενισχύουν το γενικό δείκτη. Οπως εκτιμούν παράγοντες του χρηματιστηρίου για να εδραιωθεί σταθερή και βιώσιμη άνοδος θα πρέπει να τοποθετηθούν ξένοι θεσμικοί".

    Κατά το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, "συνεχίστηκε και χτές το "παιχνίδι" με τα έντονα σκαμπανεβάσματα των τιμών στο Χρηματιστήριο της Αθήνας. Η εικόνα του δείκτη, που αρχικά παρουσιάζει αισθητά κέρδη, στη συνέχεια ζημιές και στο τέλος κλείνει με μικρή άνοδο, ήταν και πάλι χαρακτηριστική για τις συναλλαγές της χτεσινής μέρας".

    [4] Ελληνοτουρκικές σχέσεις

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ υποστηρίζει οτι "προβληματισμό προκαλεί σε στελέχη του υπουργείου Εξωτερικών η εμμονή των Μπουλέντ Ετσεβίτ και Ισμαήλ Τζέμ, οι οποίοι δηλώνουν στα τουρκικά ΜΜΕ οτι "δεν υπάρχει μόνο μια διαφορά στο Αιγαίο" και πως όλα θα έχουν λυθεί μέχρι το 2004 χωρίς παρέμβαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης. Για το λόγο αυτό η ελληνική διπλωματία προετοιμάζεται για κάθε ενδεχόμενο... Τη γνωστή τακτική του κατεστημένου εφαρμόζει το τελευταίο διάστημα η τουρκική κυβέρνηση, προκειμένου να επιτύχει διεύρυνση του ελληνοτουρκικού διαλόγου για θέματα "χαμηλής πολιτικής" σε ζητήματα ουσίας".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει οτι "τα οπλισμένα τουρκικά μαχητικά, το καθιερωμένο "μακρύ ραβδί" της κυβέρνησης της Αγκυρας για την επίτευξη των μακροπρόθεσμων στρατηγικών της στόχων εισέβαλαν και μετά τη Σύνοδο του Ελσίνκι στο Αιγαίο για να υπενθυμίσουν στον πρωθυπουργό πως το θέμα της υφαλοκρηπίδας δεν είναι η μόνη "διαφορά" που έχουμε με την Τουρκία. Χάρη σε μια σκανδαλώδη ολιγωρία, η οποία οδήγησε την Ελλάδα στη μόνη διέξοδο που της απέμενε για να διαφυλάξει, τουλάχιστον τυπικά, τον έλεγχο του εναερίου χώρου της, η Αθήνα βρίσκεται μετά τις θριαμβολογίες του Ελσίνκι στην ίδια θέση που βρισκόταν και πριν".

    [5] Καιρικό

    Η ΑΥΓΗ γράφει οτι "στα λευκά ντύθηκε χθές η Βόρεια Ελλάδα, όμως οι χιονοπτώσεις προκάλεσαν και τα συνήθη προβλήματα. Σε πολλές περιπτώσεις το ύψος του χιονιού ξεπέρασε τα 30 εκατοστά, ενώ σε όλο σχεδόν το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο απαιτείται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων. Κυκλοφοριακό χάος επικράτησε στην πόλη της Θεσσαλονίκης καθ' όλη τη διάρκεια της ημέαρς, ενώ το αεροδρόμιο "Μακεδονία" έμεινε κλειστό μέχρι αργά το μεσημέρι".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ προσθέτει οτι "σε λευκό κλοιό βρίσκεται απο χθές το μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας πλήττει περισσότερο τη Βόρεια και την Κεντρική Ελλάδα, ενώ τα χιόνια κατέβηκαν ως τη Φθιώτιδα".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ εκτιμά οτι "Λευκά Χριστούγεννα θα έχουμε στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας καθώς το κύμα κακοκαιρίας συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Κύρια χαρακτηριστικά του καιρού οι έντονες χιονοπτώσεις ακόμη και στα πεδινά, θυελλώδεις άνεμοι στο Αιγαίο και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ σημειώνει οτι "με τον πρώτο χιονιά παρέλυσε η κρατική μηχανή στη Μακεδονία και φάνηκε η γύμνια της πολιτείας σε οτι αφορά την αντιμετώπιση των έκτακτων περιπτώσεων. Οι μόνες φιλότιμες προσπάθειες έγιναν απο την τοπική αυτοδιοίκηση".

    Σύμφωνα με τον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ (Μήτσης) "με "χιόνια στο καμπαναριό" θα βρούν τα Χριστούγεννα πολλές περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας, σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ. Το ιδανικό για πολλούς αλλά και όχι πολύ συχνό στη χώρα μας... λευκό σκηνικό της μεγάλης εορτής της Χριστιανοσύνης μπορεί να προκαλέσει ενθουσιασμό στα παιδιά και στους φίλους των χειμερινών σπόρ, ταυτόχρονα όμως αναμένεται να δημιουργήσει και αρκετά προβλήματα στις συγκοινωνίες εν όψει της εορταστικής εξόδου".

    (Γ. Π.)

    [6] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι εκτιμήσεις για την πορεία του Χρηματιστηρίου Αθηνών, οι νέοι όροι εισαγωγής εταιριών στο Χρηματιστήριο και η άνοδος τιμών στις διεθνείς κεφαλαιαγορές είναι τα βασικά θέματα του σημερινού οικονομικού Τύπου.

    ΕΞΠΡΕΣ: "Φρένο" η ΟΝΕ για την παροχολογία ανεξαρτήτως του χρόνου των εκλογών".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Καθαρές λύσεις! - Οχι κομματικά παιχνίδια".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Κατήφορος τέλος! - Σοφοκλέους: Θεσμική παρέμβαση, ο Π. Λάμπρου "συντονίζει" την όλη κίνηση".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Ερευνάται που πήγαν οι αυξήσεις κεφαλαίου ενώ στο ΧΑΑ ο δείκτης ανέβηκε στα... χαρτιά".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Παρέμβαση στον δείκτη, λεηλασία στην περιφέρεια - Ενδείξεις εκτόνωσης των πιέσεων".

    [7] Χρηματιστήριο - Τάσεις

    Η ΕΞΠΡΕΣ αναφέρει ότι: "Τάσεις ανάκαμψης, που εντοπίζονται κυρίως στις μετοχές εταιριών υψηλής και "επίλεκτης" μεσαίας κεφαλαιοποίησης, εμφάνισε χθες η χρηματιστηριακή αγορά, ενώ η εικόνα παρέμεινε σαφώς ζοφερή στη λεγόμενη "περιφέρεια".

    (Ι. Π.)


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 23 December 1999 - 8:58:19 UTC