Browse through our Interesting Nodes of Military & Security in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 00-03-28

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 28/03/2000

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Τηλεοπτική αναμέτρηση
  • [3] Ελληνοτουρκικά
  • [4] Εκλογές
  • [5] Χρηματιστήριο
  • [6] Συνέντευξη Τσοχατζόπουλου
  • [7] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [8] Σοφοκλέους

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Η προεκλογική εκστρατεία των κομμάτων,η πορεία του χρηματιστηρίου,η τηλεοπτική αναμέτρηση την Πέμπτη Σημίτη-Καραμανλή και οι ελληνοτουρκικές σχέσεις είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Και τώρα οι δύο τους. Την Πέμπτη η τηλεοπτική αναμέτρηση των αρχηγών.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Δίωξη για 5 κακουργήματα! ενώ πανηγύριζαν οτι η υπόθεση Κορκολή πήγε στο αρχείο...

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: "Πυροβόλησε" τον πιανίστα. 5 κακουργήματα για ναρκωτικά. Ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη στον Στ. Κορκολή.

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Αναποφάσιστη η Σοφοκλέους.

    Το ΧΑΑ περιμένει τις εκλογές - Αποκλείστηκαν οι ενέσεις από τα ταμεία.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Σε κίνδυνο όλα τα ταμεία. Παίζουν 1,7 τρις από τα αποθεματικά τους.

    Η ΑΥΓΗ: Η τηλεοπτική "αγχόνη" αγχώνει τους δύο. Την Πέμπτη η πρώτη αναμέτρηση σε απευθείας σύνδεση.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Μετωπική σύγκρουση της κυβέρνησης με το τραστ των κερδοσκόπων.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Το 30% των απασχολουμένων θα εργάζεται στο σπίτι του! Τα συμπεράσματα έρευνας για το μέλλον της εργασίας.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Σωσίβιο τα ταμεία.Επιμένει η κυβέρνηση να βάλει τα αποθεματικά σε "φούσκες".

    ΕΘΝΟΣ: Εγερτήριο από Ακη. Αποκλειστική συνέντευξη στο ΕΘΝΟΣ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Εάν κερδίσει σβήσανε Μήτσος-Ντόρα. Θα τους κόψει σαν Καλυβιώτικα αγγούρια.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Πανικόβλητο το ΠΑΣΟΚ. Θεαματική αλλαγή πλεύσης στο κυβερνών κόμμα 12 μέρες πριν τις εκλογές.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Κρίσιμη μονομαχία με όρους Σημίτης και πλεονέκτημα Καραμανλή. Με τις μεθόδους του '96 και φιλοκυβερνητικούς δημοσιογράφους στο "ντιμπέιτ".

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Μονομαχία στο Ελ Τι Βι. Με ποιά όπλα θα αναμετρηθούν μεθαύριο Σημίτης - Καραμανλής.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Οι κρυφοί άσοι των "δύο" για το debate. Σημίτης ή Καραμανλής - Τα συν και τα πλην των "μονομάχων".

    ΕΣΤΙΑ: Αυτοδυναμία δίνει η Επαρχία. Γιατί ευνοείται η Νέα Δημοκρατία.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: 200.000 ψηφοφόροι κρίνουν το αποτέλεσμα. Θα αποφασίσουν προ της κάλπης και βάσει των τελευταίων εντυπώσεων.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Νίκη στις 9 για 6 λόγους. Ξεκίνησαν οι καθημερινές συνεντεύξεις τύπου του Κ. Λαλιώτη.

    ΤΑ ΝΕΑ: Τρόμαξαν τη Σοφοκλέους απειλές και επιθέσεις.

    ΝΙΚΗ: Οι φατρίες του ΧΑΑ. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ "τζογάρουν" πολιτικά στη Σοφοκλέους.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Μετά - ΟΝΕ βαρβαρότητα από ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

    ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ: "Θα κάνω αρένα" το debate στην TV". Η υπεροπλία του ΠΑΣΟΚ τρομάζει.

    Η ΧΩΡΑ: Μυστικό ραντεβού με Σουφλιά. Ουδείς διαψεύδει την επαφή με τον Καραμανλή στη Λάρισα.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: 1.600% κέρδισαν τα ταμεία από μετοχές. Αντικρούει ο Μ. Παπαϊωάννου τον Κ. Καραμανλή για τους ασφαλιστικούς φορείς.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Οταν ξέσπασε η βία.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Κοινωνική έκρηξη. Θεσσαλονίκη: πυροβολισμοί, συμμορίες νεαρών και οργή ομογενών.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Αεροδρόμιο για απόσυρση! Που είσαι Λαλιώτη να δεις τα έργα σου στην ομίχλη.

    [2] Τηλεοπτική αναμέτρηση

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υποστηρίζει ότι "με στόχο να κερδίσουν τις εντυπώσεις, και ενδεχομένως, ποσοστό ψήφων που μπορεί να κρίνει το αποτέλεσμα Σημίτης και Καραμανλής θα προσέλθουν μεθαύριο το βράδυ στις 9 στην τηλεοπτική αναμέτρηση. Καθένας θα απαντήσει σε έξι ερωτήσεις των δημοσιογράφων Ελλης Στάη, Μαν. Καψή και Θ. Ρουσόπουλου. Συντονιστής ο Ν. Χατζηνικολάου".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ προσθέτει ότι "στον αστερισμό της τηλεοπτικής αναμέτρησης Σημίτης - Καραμανλή που θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Πέμπτη κινούνται τα επιτελεία των δύο "μονομάχων". Χθες το βράδυ οι εκπρόσωποι των δύο αρχηγών Αρης Σπηλιωτόπουλος και Νίκος Αθανασάκης συζήτησαν για τις τελικές λεπτομέρειες. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ εκτιμούν οτι το αποτέλεσμα του debate, θα είναι καθοριστικό για την έκβαση των εκλογών και γι αυτόν το λόγο με κάθε μυστικότητα προετοιμάζουν εκπλήξεις και παγίδες, έτσι ώστε κάθε πολιτικός αρχηγός να παρουσιαστεί πανέτοιμος έναντι του αντιπάλου του".

    Σύμφωνα με την ΑΥΓΗ, "από τα μπαλκόνια η διακομματική διαμάχη μεταφέρεται αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση. Αργά Χθες το βράδυ έληξαν οι διαπραγματεύσεις για την επιλογή των δημοσιογράφων. Τελικώς συντονιστής θα είναι ο Ν. Χατζηνικολάου και θα συμμετάσχουν οι Μ. Καψής, Θ. Ρουσόπουλος, Ε. Στάη. Λείπει ο εκπρόσωπος της ΕΡΤ.."

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ εκτιμά ότι "η κρίσιμη τηλεοπτική "μονομαχία" των δύο πολιτικών αρχηγών που διεκδικούν την εξουσία θα γίνει την Πέμπτη, στις 9 μμ σε διακαναλική σύνδεση, αλλά με το σύστημα των παράλληλων μονολόγων ("ντιμπέιτ"). Η κυβέρνηση επέβαλε τους όρους του 1996 και την επιλογή των δημοσιογράφων που κινούνται στο φιλοκυβερνητικό χώρο ή ακολουθούν τις οδηγίες των ιδιοκτητών των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ. Η ΝΔ αποδέχθηκε τη διαμόρφωση του συγκεκριμένου πολιτικού συσχετισμού στα ΜΜΕ, κρίνοντας οτι ο Κ. Καραμανλής μπορεί να δώσει τη μάχη με άνισους όρους και να την κερδίσει".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) ισχυρίζεται ότι "και τώρα οι δύο τους! σε τελική ευθεία έχει ήδη μπει η κρίσιμη και ενδεχομένως καθοριστική τηλεοπτική αναμέτρηση της Πέμπτης μεταξύ του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη και του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Καραμανλή και η οποία αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον από τα επιτελεία των δύο μεγάλων κομμάτων, εν όψει της εκλογικής μάχης της 9ης Απριλίου".

    [3] Ελληνοτουρκικά

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ υποστηρίζει ότι "παρά το σοβαρό τραύμα που προκάλεσε στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και την πολιτική της "μη ρήξης" η (όχι μόνο βάσει ενδείξεων) υπαρκτή "μαύρη λίστα" Ελλήνων πολιτών "personae non gratae" για την Αγκυρα παρ' ότι το σοβαρότατο θέμα έχει εγερθεί από το Σάββατο και η Αθήνα έχει αντιδράσει (και) με δηλώσεις στο ανώτατο δυνατό επίπεδο εκπροσώπησης της εξωτερικής της πολιτικής, εντύπωση προκαλεί ότι ο κατά τα λοιπά "φίλος" Ισμ. Τζέμ στο τριήμερο που παρήλθε απέφυγε να βγει ακόμη και στο τηλέφωνο παρά τις αλλεπάλληλες απόπειρες του ομολόγου του Γ. Παπανδρέου να συνομιλήσουν".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ισχυρίζεται ότι "ερωτηματικά για τις διαθέσεις της Αγκυρας προκαλούν οι σπασμωδικές αντιδράσεις του τουρκικού υπουργείου εξωτερικών μετά τη δημοσιοποίηση της "μαύρης λίστας" για 56 προσωπικότητες, μέσα στις οποίες περιλαμβάνει ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος και άλλοι οκτώ Ελληνες πολιτικοί".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ εκτιμά ότι "με μισόλογα και διαβεβαιώσεις οτι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Χριστόδουλος, δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τα ανεπιθύμητα πρόσωπα στην Τουρκία, η ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών προσπαθεί να σώσει τα προσχήματα για την περίφημη ελληνοτουρκική προσέγγιση και να υποβαθμίσει την πρόκληση στην οποία προχώρησε η Αγκυρα ανήμερα της εθνικής επετείου".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ σημειώνει ότι "το ...ξεθώριασμα της "μαύρης λίστας" του τουρκικού υπουργείου Εσωτερικών, βάσει της οποίας απαγορεύεται η είσοδος στην Τουρκία σε εννέα Ελληνες μεταξύ των οποίων και ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, επιχειρεί η ελληνική κυβέρνηση, αποσκοπώντας, προφανώς, στην υποβάθμιση της όλης υποθέσεως, η οποία προκαλεί σοβαρά προβλήματα στη διαδικασία προσεγγίσεως Αθηνών -Αγκυρας".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) προσθέτει ότι "αδιευκρίνιστο παραμένει ακόμα για το υπουργείο Εξωτερικών το αν επιβεβαιώνεται από την τουρκική κυβέρνηση το δημοσίευμα της εφημερίδας "Σαμπάχ" για την ύπαρξη λίστας με ανεπιθύμητα πρόσωπα. Η εφημερίδα, επέμεινε Χθες στο θέμα, αλλά προχώρησε σε μια διευκρίνιση:ότι ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος δεν βρίσκεται στη λίστα αυτή, καθώς το όνομά του "κόπηκε" πέρυσι".

    [4] Εκλογές

    ΤΟ ΒΗΜΑ γράφει ότι "το "κοστολόγιο των παροχών" αναδεικνύεται στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης των δύο μεγάλων κομμάτων λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές. Σήμερα, ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας κ. Ι. Παπαντωνίου και ο υφυπουργός Οικονομικών Ν. Χριστοδουλάκης θα παρουσιάσουν τα στοιχεία από τα οποία προκύπτει οτι το κόστος των κοινωνικών παροχών και των φορολογικών ελαφρύνσεων που υπόσχεται η ΝΔ υπερβαίνει τις αντοχές της οικονομίας. Πάντως, οι παράγοντες της ΝΔ αρνούνται προκαταβολικά τις κατηγορίες και δηλώνουν οτι τα μέτρα θα χρηματοδοηθούν από τα πλεονάσματα που θα δημιουργήσουν η επιτάχυνση των ρυθμών ανάπτυξης της οικονομίας και η μείωση των δαπανών για τόκους".

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ, "το ΠΑΣΟΚ επιμένει να αποσιωπά το σενάριο της "μη αυτοδυναμίας" σε περίπτωση οριακής νίκης του στις 9 Απριλίου. Κάτι πήγε να πή προ ημερών ο κ. Α. Τσοχατζόπουλος, αλλά έκλεισε το θέμα λέγοντας οτι το σενάριο αύριο "καλύτερα να μην το σκεπτόμαστε". Τα λοιπά κυβερνητικά στελέχη καλλιεργούν την εντύπωση οτι ακόμη και σε περίπτωση νίκης με ελάχιστη διαφορά, η αυτοδυναμία είναι δεδομένη".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ στο σχόλιό του επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι "ποιός είναι ο λόγος - ή οι λόγοι- που θα' πρέπει να ψηφίσει κάποιος- ιδιαίτερα από τα λαϊκά στρώματα - τη ΝΔ σε αυτές τις εκλογές; η απάντηση που δίνει η ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχει σχέση με προγράμματα και πολιτική αλλά με την ανάγκη εναλλαγής διαχειριστών στο πολιτικό σύστημα. Το ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζουν, βρίσκεται 20 χρόνια σχεδόν στην εξουσία, έχει γίνει κατεστημένο με αλαζονική νοοτροπία και αυτό είναι - το μοναδικό στην πραγματικότητα- επιχείρημα με το οποίο ζητά την ψήφο του ελληνικού λαού".

    ΤΟ ΚΑΡΦΙ σημειώνει ότι "επιτελεία στα πρόθυρα νευρικής κρίσης στη Χαριλάου Τρικούπη και τη Ρηγίλλης αφού "ο δεύτερος χάνεται" όπως λένε χαρακτηριστικά για να δείξουν την ένταση των στιγμών και δεν είναι απίθανο το ενδεχόμενο να πάμε σε μια νίκη που θα κριθεί από κινήσεις ή και λάθη της τελευταίας στιγμής".

    Ο ΛΟΓΟΣ ισχυρίζεται ότι "αισιοδοξία επικρατεί στο κυβερνών κόμμα εν όψει της εκλογικής αναμέτρησης της 9ης Απριλίου, ταυτόχρονα όμως "ξορκίζουν" τον εφησυμαχμο, την επανάπαυση, την έπαρση και την αλαζονεία. από Χθες μάλιστα η επικοινωνιακή τακτική του κυβερνώντος κόμματος πέρασε σε νέα φάση, με την έναρξη των καθημερινών συνεντεύξεων τύπου του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ Κώστα Λαλιώτη οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι την εκλογική αναμέτρηση".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ αναφέρει ότι "δεκαπέντε ημέρες πριν από τις εκλογές και το πολιτικό τοπίο παραμένει θολό, γεγονός που δεν αποκλείει εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής. Οι δημοσκοπήσεις φέρουν τα δύο μεγάλα κόμματα εξουσίας σχεδόν να ισοβαθμούν και να παλεύουν για την προσέλκυση των αναποφάσιστων. Κρίσιμο μέγεθος φαίνεται να αποτελούν περίπου 150.000-200.000 ψηφοφόροι, σε σύνολο περίπου 9 εκ. εγγεγραμμένων, οι οποίοι αποφασίζουν την τελευταία στιγμή και πιθανώς να επηρεασθούν από το κλίμα των τελευταίων ημερών".

    [5] Χρηματιστήριο

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ γράφει ότι "η απόγνωση κατέλαβε τις εκατοντάδες χιλιάδες των επενδυτών, που βιώνουν την οικονομική καταστροφή στη Σοφοκλέους. Η συνεχής πτώση των τιμών των μετοχών και οι αντιδράσεις των περίπου 400.000 "εγκλωβισμένων" προκαλούν τριγμούς στους κόλπους της κυβέρνησης, που διαπιστώνει οτι η όποια απόπειρα παρέμβασης δεν σώζει".

    Η ΝΙΚΗ αναφέρει ότι "όμηροι ενός ακήρυχτου πολέμου μεταξύ πράσινων και γαλάζιων χρηματιστηριακοπολιτικών φατριών είναι οι εκατοντάδες χιλιάδες μικροεπενδυτές, που αποτελούν τα αληθινά θύματα της κρίσης στην οδό Σοφοκλέους".

    Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ προσθέτει ότι "στους αναποφάσιστους συγκαταλέγεται σταθερά και το Χρηματιστήριο με τη διαφορά οτι οι επενδυτές θα αποφασίσουν για τη στάση τους....μετά τις εκλογές. Παρά το κλίμα αισιοδοξίας που προσπάθησαν να καλλιεργήσουν τα κυβερνητικά "παπαγαλάκια" η πτώση του γενικού δείκτη συνεχίστηκε και ο τζίρος έφτασε στο χαμηλότερο σημείο του εδώ και ένα χρόνο".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ σημειώνει ότι "μετωπικό χαρακτήρα λαμβάνει η σύγκρουση κυβέρνησης με τους κερδοσκόπους που λυμαίνονται το τελευταίο διάστημα τη χρηματιστηριακή αγορά και έχουν οδηγήσει σε απόγνωση εκατοντάδες χιλιάδες μικρομετόχους".

    Η ΧΩΡΑ υποστηρίζει ότι "νέα ήττα υπέστη το "πρόγραμμα στήριξης" του Χρηματιστηρίου, που ευαγγελίζεται η κυβέρνηση, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση, καταδεικνύοντας την ανεπάρκεια του όποιου σχεδιασμού και την άγνοια των κανόνων της Αγοράς από τους ιθύνοντες".

    ΤΑ ΝΕΑ ισχυρίζονται ότι "νέο αρνητικό ρεκόρ συναλλαγών σημειώθηκε Χθες στη Σοφοκλέους. Η αξία τους έφτασε στα χαμηλότερα επίπεδα του τελευταίου δωδεκαμήνου. Η επενδυτική απραξία αποδίδεται στο γεγονός οτι οι επενδυτές τρόμαξαν με τις απειλές από τη ΝΔ για τις τοποθετήσεις των ασφαλιστικών ταμείων, που έφεραν πάλι το Χρηματιστήριο στο επίκεντρο των προεκλογικών αντιπαραθέσεων".

    [6] Συνέντευξη Τσοχατζόπουλου

    "Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να πει όχι μόνο τι έκανε και ποιές επιτυχίες είχε η Ελλάδα, αλλά κυρίως να δείξει τι θα πετύχουμε τους επόμενους μήνες για τον απλό άνθρωπο", τονίζει σε συνέντευξή του στο ΕΘΝΟΣ ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Ακης Τσοχατζόπουλος. "Ο κ. Τσοχατζόπουλος αναφέρει επίσης οτι υπήρξε αρχικά μια υπερβολική τεχνητή ευφορία στο ΠΑΣΟΚ και σιγουριά οτι έχει ένα επαρκές προβάδισμα. Αργησε να συνειδητοποιήσει, προσθέτει, οτι οι εκλογές εξαρτώνται κάθε φορά από το κλίμα που διαμορφώνεται".

    [7] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Προεκλογική αποχή... Εκτός από αγοραστές, ξέμεινε και από πωλητές το Χρηματιστήριο".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Υποπτα παιχνίδια με τα Ταμεία. Σύγκρουση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Οχι άλλη στήριξη! -0,20% ο γενικός, 288 μετοχές με σημαντικές ζημιές".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Επενδυτική αποχή από το θολό τοπίο".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Στέγνωσε" η αγορά. Μόνον 99 δις. ο καθαρός τζίρος".

    [8] Σοφοκλέους

    Το Κέρδος γράφει ότι "Σε απελπιστικά επίπεδα ο τζίρος. Απογοήτευση και στους τελευταίους ψύχραιμους. Πάνω από 35 μετοχές στο limit down. Παραπλανήθηκαν και οι εφημερίδες για τη χθεσινή συνεδρίαση".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 29 March 2000 - 6:53:35 UTC