Browse through our Interesting Nodes on Law Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 00-09-08

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 08/09/2000

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [02] Παιδεία
  • [03] Διαπλοκή
  • [04] Κοινωνικός διάλογος
  • [05] Χρηματιστήριο
  • [06] Νέα Δημοκρατία
  • [07] Ταυτότητες
  • [08] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • [01] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Τα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας, η πορεία του Χρηματιστηρίου, η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση, το θέμα της διαφάνειας του δημόσιου βίου, η διαμάχη κράτους - εκκλησίας για τις ταυτότητες και ο κοινωνικός διάλογος είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Συμπλοκή για τη διαπλοκή. Εντός και εκτός Βουλής.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Ραδιενέργεια απειλεί την Αθήνα! Αυτό μας έλειπε τώρα!

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Φοβήθηκαν την...ουρά της ντροπολογίας. Ατακτη υποχώρηση Σημίτη.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Μύλος με τον Γιωργάκη. Μας έμπλεξε με Αμερικανούς και Γιουγκοσλάβους.

    Η ΑΥΓΗ: Δίνει εξετάσεις για το Λύκειο. Σήμερα οι εξαγγελίες Ευθυμίου.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: 125.000 νέες θέσεις εργασίας. Η απάντηση Γιαννίτση στη ΓΣΕΕ.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Ποιοί ξένοι αγοράζουν ποιά χαρτιά, στη Σοφοκλέους. Και νέα άνοδος τιμών χθες για έκτη συνεχή ημέρα κατά 3,17%.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Μάχη της Κρήτης" στη Νέα Δημοκρατία. Επίθεση Γ. Κεφαλογιάννη σε Μητσοτάκη στη Βουλή.

    ΕΘΝΟΣ: Μετέωροι 100.000 νέοι. Παράταση της αγωνίας "για να μη γίνουν λάθη..".

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Βλέπουν τον Γιωργάκη σαν...αμερικανάκι. Χολή στάζουν οι Γιουγκοσλάβοι για τον Ελληνα ΥΠΕΞ και την "αποστολή" του στην χώρα τους.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Ποιοί πήραν τα λεφτά από τον Κόκκαλη. Καταγγελία-σόκ του υπουργού της οικουμενικής κυβέρνησης Ιωάννη Κεφαλογιάννη.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Διπλό χαστούκι για Σημίτη-Γ. Παπανδρέου. Ο Λευκός Οίκος διέψευσε την κατ΄ ιδίαν συνάντηση Κλίντον με τον πρωθυπουργό.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Μαρτυρίες διαπλοκής. Αναδρομικές αλληλοκατηγορίες για τον ακατανόμαστο.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Θαύμα χθες στη Βουλή. "Εξαφάνισαν" την τροπολογία Φλωρίδη.

    ΕΣΤΙΑ: Επικίνδυνη οπισθοδρόμησις. Ωράριο-ανεργία ανταγωνιστικότης.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ιδού τα "άνθη" της διαπλοκής. Εν συμπνοία κυβερνητικοί και αντιπολιτευόμενοι βουλευτές ματαίωσαν χθες την ψήφιση τροπολογίας που έθιγε τον μεγαλοεπιχειρηματία κ. Σωκρ. Κόκκαλη(!)

    Ο ΛΟΓΟΣ: Οχι αιφνιδιασμός από την κυβέρνηση. Ο υπουργός Εργασίας διευκρινίζει.

    ΤΑ ΝΕΑ: Παράταση αγωνίας χιλιάδων μαθητών για τις βάσεις. Ανακοινώνονται στις 15 Σεπτεμβρίου.

    ΝΙΚΗ: "Μήνυμα" στον Μιλόσεβιτς. Σε ρόλο μεσολαβητή η ελληνική διπλωματία.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Αναγκαιότητα η νέα κλιμάκωση των αγώνων.

    ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ: Βγήκαν μαχαίρια! Αρης-Θεόδωρος. Καπέλωμα και υπονόμευση. Αλωνίζει στη ΔΕΘ ο πρώην εκπρόσωπος.

    Η ΧΩΡΑ: Μήνυμα καταστροφής από τους σεισμολόγους. Κινδυνεύουν χιλιάδες κτίρια που κτίστηκαν με τον παλιό αντισεισμικό κανονισμό.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: 254 σχολεία-γιαπιά. από τα 1.600 του νομού Θεσσαλονίκης πολλά δεν πληρούν τις προϋποθέσεις.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Παράδοση της ασφάλειας της χώρα στα αμερικανικά χέρια.

    [02] Παιδεία

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι "παρατείνεται η αγωνία των περίπου 120.000 νέων και των οικογενειών τους, που αναμένουν την ανακοίνωση των βάσεων για την εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙ. Η καθυστέρησής τους οφείλεται, σύμφωνα με το υπουργείο, σε τεχνικές δυσκολίες και αναμένεται να γνωστοποιηθούν μεταξύ 15 και 20 Σεπτεμβρίου. Το γεγονός αυτό προκαλεί σε όλους αγωνία και ειδικά σε όσους υποψηφίους σκοπεύουν, εάν δεν πετύχουν, να σπουδάσουν στο εξωτερικό, αφού ενδέχεται να χάσουν τις προθεσμίες εγγραφών".

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ στο σχόλιό του σημειώνει μεταξύ άλλων ότι "μπορεί οτιδήποτε να ισχυρισθούν δημοσίως και στις όποιες δικαιολογίες να προσφύγουν, επιδιώκοντας να διασώσουν κάποια προσχήματα, αλλά εκείνο το οποίο σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να επιτύχουν, είναι να αμβλύνουν τις δυσμενέστατες εντυπώσεις, που μοιραία προκαλεί η αδυναμία του υπουργείου Παιδείας, να καθυστερήσει ακόμη περισσότερο την ήδη καθυστερημένη έκδοση των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή των υποψηφίων στα ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης".

    Η ΑΥΓΗ αναφέρει ότι "το μέλλον του Λυκείου, ο ευρύτερος μορφωτικός του ρόλος, η αποδέσμευσή του από τον βρόχο των εξετάσεων για τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ κρίνονται σήμερα το μεσημέρι, όταν ο υπουργός Παιδείας Π. Ευθυμίου θα ανακοινώσει τις κυβερνητικές προθέσεις. Οι πληροφορίες ότι οι "διορθωτικές κινήσεις" του υπουργείου δεν θα θίγουν δύο βασικές ρυθμίσεις του συστήματος Αρσένη: τις πανελλαδικές εξετάσεις της Β΄ Λυκείου-που θεωρούνται κυρίως "υπεύθυνες" για την εκδίωξη χιλιάδων μαθητών - και την ταύτιση των προαγωγικών εξετάσεων της Γ΄ Λυκείου με τις εισαγωγικές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ισχυρίζεται ότι "σφοδρή αντίδραση Αρσένη αναμένεται να προκαλέσει σήμερα η ανατροπή της "μεταρρύθμισης" την οποία ανακοίνωσε στις 10 το πρωί ο υπουργός Παιδείας κ. Π. Ευθυμίου. Βέβαιη θεωρείτο, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, η πλήρης μεταστροφή του υπουργείου Παιδείας στο εξεταστικό, που αποτέλεσε βασικό άξονα της κυβερνητικής πολιτικής επί υπουργίας του κ. Αρσένη. Ενώ έχει ήδη προαναγγελθεί η μετάλλαξη συστατικών στοιχείων της "μεταρρύθμισης" όπως είναι τα Προγράμματα Σπουδών Επιλογής και το σύστημα αξιολόγησης των εκπαιδευτικών".

    [03] Διαπλοκή

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ στο σχόλιό της επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι "παρούσα και χθες η διαπλοκή στη συζήτηση της Βουλής, όχι μόνο με καθυστερημένες δηλώσεις στο Κοινοβούλιο για το πώς επί οικουμενικής κυβέρνησης Ζολώτα ανετέθη στον ακατονόμαστο μεγαλοεπιχειρηματία κ. Σωκράτη Κόκκαλη η παροχή ψηφιακού υλικού στον ΟΤΕ αλλά και με την επισήμανση ότι η διαπλοκή υπάρχει και την ξέρουν όλοι. Οσοι λοιπόν κι αν προσπαθεί η κυβέρνηση να πείσει ότι δεν υπάρχει διαπλοκή, το θέμα συνεχώς επανέρχεται και από την αντιπολίτευσης και από κυβερνητικούς βουλευτές, που επισημαίνουν, την ανάγκη ενίσχυσης του νομοθετικού πλαισίου, ακόμη και με συνταγματική διάταξη, ώστε να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά το πρόβλημα".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ σημειώνει ότι "μια τροπολογία του υφυπουργού αθλητισμού κ. Γ. Φλωρίδη για την επιβολή διοικητικών κυρώσεων σε παραπεμπόμενους επί κακουργήματι ποδοσφαιρικούς παράγοντες τάραξε, χθες το ελληνικό κοινοβούλιο και ήλθε να προσθέσει ύλη στην όλη συζήτηση περί πολιτικοοικονομικής διαπλοκής. Η κατάθεση της τροπολογίας σε άσχετο νομοσχέδιο είχε εξασφαλισθεί έπειτα από συνεννοήσεις του προέδρου της Βουλής κ. Απ. Κακλαμάνη με τους υπευθύνους των κομμάτων".

    Σύμφωνα με την ΑΘΗΝΑΪΚΗ, "το θέμα της διαπλοκής κυριάρχησε για τρίτη συνεχόμενη ημέρα στην αίθουσα Γερουσίας όπου συνεδρίαζε η Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος και δεν έλειψαν τα εκατέρωθεν πυρά, τόσο της κυβέρνησης όσο και της αντιπολίτευσης , σχετικά με το θέμα των διαπλοκομένων".

    Η ΕΣΤΙΑ τονίζει ότι "αλληλοκατηγορίες για ανοχή στη διαπλοκή - ισοδυναμούσες με γενική ομολογία - αντηλλάγησαν χθες στην Επιτροπή Αναθεωρήσεως του Συντάγματος, όπου ανεδείχθη η τελείως αρνητική παραδοχή - διαπίστωσις ότι "Νόμοι για την αντιμετώπιση της διαπλοκής υπάρχουν, αλλά περιμένουν την εφαρμογή τους".     

    [04] Κοινωνικός διάλογος

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ σημειώνει ότι "ούτε ένα βήμα πίσω δεν κάνει η κυβέρνηση όσο αφορά τα μέτρα για τις εργασιακές σχέσεις. Ανυποχώρητος παρουσιάστηκε χθες ο υπουργός Εργασίας κ. Τάσος Γιαννίτσης στις αποφάσεις του, στην προσπάθειά του να πείσει τους εργαζόμενους και τους Εργοδότες ότι τα αντεργατικά του μέτρα θα συμβάλλουν σημαντικά στην αύξηση της απασχόλησης".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ προσθέτει ότι "χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας, θα δημιουργηθούν από το νέο εργασιακό μοντέλο, που θα αρχίσει να εφαρμόζεται στις αρχές Οκτωβρίου. Στόχος του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Τάσου Γιαννίτση, είναι να ολοκληρωθεί ο διάλογος με τους κοινωνικούς φορείς μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση τον Οκτώβριο και να αρχίσουν να εφαρμόζονται τα μέτρα που θα αυξήσουν την απασχόληση και θα μειώσουν την ανεργία".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ υποστηρίζει ότι "την επιτάχυνση των διαδικασιών του διαλόγου, γι τις εργασιακές σχέσεις και την απασχόληση - που ξεκινάει πάλι από σήμερα - αποφάσισε η κυβέρνηση, προκειμένου να ελαχιστοποιήσει διαφαινόμενο πολικό κόστος- συνέπεια των ρυθμίσεων που προωθεί. Παράλληλα, σε μια προσπάθεια να περιορίσει τα εσωκομματικά μέτωπα που άνοιξε η χθεσινή διακήρυξη περίπου 660 συνδικαλιστών εκ των οποίων 11 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος με την οποία καταγγέλλουν την κυβέρνηση για την οικονομική και κοινωνική πολιτική που ακολουθεί, διοργανώνει τις επόμενες ημέρες Ειδική Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) ισχυρίζεται ότι "στον αέρα κινδυνεύει να τιναχθεί ο κοινωνικός διάλογος, ο οποίος ξεκινάει εκ νέου σήμερα στο υπουργείο Εργασίας. Ο αρμόδιος υπουργός, σε χθεσινή άτυπη συνάντηση με τους δημοσιογράφους, δήλωσε ότι το χρονοδιάγραμμα του διαλόγου θα μπεί σε πιο στενά "καλούπια", ώστε να ολοκληρωθεί πιο σύντομα αυτή η διαδικασία".

    [05] Χρηματιστήριο

    Η ΧΩΡΑ υποστηρίζει ότι "νέα εκρηκτική άνοδο σημείωσε η χρηματιστηριακή αγορά της Αθήνας, με το Γενικό Δείκτη Τιμών να "σπάει" το ψυχολογικό όριο των 4.000 μονάδων και μάλιστα με υψηλότατο όγκο συναλλαγών, παρά τις δύο ενδοσυνεδριακές διορθώσεις".  

    Σύμφωνα με το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, "οργή και αηδία προκαλούν τα βρόμικα παιχνίδια που στήνονται στο Χρηματιστήριο της Αθήνας και τα οποία μεταφράζονται σε ζημιές και χιλιάδες μικροαποταμιευτές και ταυτόχρονα σε κέρδη δισεκατομμυρίων για μια χούφτα θεσμικούς κερδοσκόπους. Αυτοί οι τελευταίοι φαίνεται πως ήδη έχουν αρχίσει έναν καινούργιο κύκλο κερδοσκοπίας, αφού προηγούμενα εξασφάλισαν να βάλουν στο χέρι δεκάδες μετοχές σε τιμές 60 και 70% χαμηλότερες από εκείνες που ίσχυαν στην αρχή του χρόνου".

    Ο ΛΟΓΟΣ προσθέτει ότι "άλμα της τάξης του 3,17% πραγματοποίησε χθες ο γενικός δείκτης τιμών στη Σοφοκλέους, καθώς η συνεχιζόμενη κούρσα ανόδου στο ΧΑΑ τον οδήγησε πάνω από τις 4.000 μονάδες, στις 4.060,20. Εντυπωσιακός ήταν και ο όγκος των συναλλαγών, που έφτασε στα 184,4 δις Δρ συνεπεία και της έντονης κινητικότητας στη μετοχή της Alpha Πίστεως".

    ΤΟ ΒΗΜΑ ισχυρίζεται ότι "κέρδη 18,4% κατέγραψε η Σοφοκλέους στη διάρκεια των τελευταίων έξι συνεδριάσεων με οδηγό τους ξένους επενδυτές, οι οποίοι έκαναν και χθες έντονης την παρουσία τους στην αγορά. Το Χρηματιστήριο σημείωσε χθες άνοδο κατά 3,17% και ύστερα από 31 συνεδριάσεις ξεπέρασε το φράγμα των 4.000 μονάδων κλείνοντας στις 4.060 μονάδες, ενώ η αξία των συναλλαγών αυξήθηκε στα 184,5 δις Δρ".

    [06] Νέα Δημοκρατία

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ υποστηρίζει ότι "η εσωκομματική ένταση που υποβόσκει στη ΝΔ φούντωσε χθες καθώς στην αντιπαράθεση επιστρατεύτηκαν και τα "διαπλεκόμενα". Ο Γ. Κεφαλογιάννης άφησε σκληρές αιχμές από το βήμα της Βουλής κατά του Κ. Μητσοτάκη αλλά και των άλλων πολιτικών αρχηγών που την περίοδο του '90 στήριζαν την οικουμενική κυβέρνηση του Ξ. Ζολώτα, για θέματα προμηθειών του ΟΤΕ. Στη χρόνια αντιπαράθεση των δύο "κρητικών" της ΝΔ, που εισήλθε σε νέα φάση, παρενέβη και ο Α. Σαμαράς, που τα σενάρια επιστροφής του στη ΝΔ τροφοδότησαν εσωκομματική ένταση, επιτιθέμενες ευθέως κατά του επίτιμου προέδρου του κόμματος, ο οποίος ναι μεν δεν απάντησε στον Γ. Κεφαλογιάννη, αλλά φρόντισε να "καρφώσει" τον πρόεδρο της ΠΟΛΑΝ".

    Το ΚΑΡΦΙ προσθέτει ότι "νομοτελειακόν. Απλώς περιμέναμε το πότε θα συμβεί". Με τον σαρκαστικό αυτό τρόπο τομεάρχης της ΝΔ σχολίασε τα όσα συμβαίνουν στο μέτωπο Αρης Σπηλιωτόπουλος- Θοδωρής Ρουσσόπουλος καθώς τα μαχαίρια βγήκαν και ο νυν εκπρόσωπος αντιλαμβάνεται ότι η παρουσία του στη Ρηγίλλης θα είναι μια περιπέτεια με απρόβλεπτο το μέλλον. Και τούτο, γιατί ο κ. Σπηλιωτόπουλος επανακάμπτει δριμύτερος, με περισσότερες εξουσίες και άνεση να κινηθεί στο παρασκήνιο"

    [07] Ταυτότητες

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) υποστηρίζει ότι "κάποιοι εκ των έσω υπονομεύουν τον Αρχιεπίσκοπο...Αλλιώς δεν μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι σε μια κρίσιμη καμπή των σχέσεων Εκκλησίας-Πολιτείας, και μετά από συνεχείς προκλήσεις από πλευράς κυβερνήσεως στο θέμα των ταυτοτήτων και του μαθήματος των Θρησκευτικών, κάποιοι ιεράρχες διαδίδουν ότι δεν θα συμμετάσχουν στη διαδικασία συλλογής υπογραφών, ή ακόμα ότι επίκειται συμβιβαστική λύση από την εκκλησιαστική πλευρά".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ αναφέρει ότι "ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω" Φαίνεται όμως κάποιοι ιεράρχες έχουν κάτι διαφορετικό στο μυαλό τους. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μια μικρή μειοψηφία από τους 80 ιεράρχες προσανατολίζεται, ενώ ο "πόλεμος " με την κυβέρνηση μαίνεται για το θέμα των ταυτοτήτων αλλά και του μαθήματος των Θρησκευτικών, να στείλει υπόμνημα στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Χριστόδουλο με το οποίο θα ζητεί να μη συμμετάσχουν οι μητροπόλεις τους στη συλλογή υπογραφών".

    Η ΝΙΚΗ εκτιμά ότι "μια φράση που περιλαμβάνεται στην, κατά τα λοιπά, "σκληρή " εγκύκλιο που θα διαβαστεί στις 14 Σεπτεμβρίου σε όλες τις Εκκλησίας, για να ξεκινήσει δη διαδικασία της συλλογής υπογραφών για το θέμα των ταυτοτήτων, αποκαλύπτει πως η Διαρκής Ιερά Σύνοδος έχει αποφασίσει να κατεβάσει πλέον τους τόνους, καθώς δεν μπορεί να προδικάσει πόσο επιτυχημένη θα είναι η κίνησή της από της μια και από την άλλη διαπιστώνοντας πως η κυβέρνηση παραμένει αμετακίνητη στη θέση της πως το θέμα των ταυτοτήτων έχει λήξει, άρα η προσπάθεια είναι αδιέξοδη".

    Σύμφωνα με την ΕΞΟΥΣΙΑ, "η ανταποδοτική επίσκεψη που οφείλει η Εκκλησία στον υπουργό Παιδείας έχει διχάσει τους Ιεράρχες, με αποτέλεσμα να ακούγονται "δύο φωνές" στους κόλπους της, καθώς χθες υπήρξε διάσταση απόψεων μεταξύ του εκπροσώπου Τύπου του Αρχιεπισκόπου και του εκπροσώπου Τύπου της Ιεράς Συνόδου".  

    [08] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι τίτλοι των σημερινών οικονομικών εφημερίδων έχουν ως εξής: 

    ΕΞΠΡΕΣ: "Συναγερμός σε Ευρώπη και ευρώ-καύσιμα".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Εισροές 2 τρις βλέπει η UBS. Εκθεση για τη Σοφοκλέους".

    ΚΕΡΔΟΣ: "600 μονάδες σε έξι ημέρες! Σοφοκλέους: Πέραν κάθε προσδοκίας η συνεχόμενη άνοδος".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Πρεμιέρα διαλόγου με ειλημμένη απόφαση".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Υπόγειες διεργασίες στον τραπεζικό χώρο. Κυοφορούνται νέα μεγάλα DEALS".


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 8 September 2000 - 14:39:37 UTC