Read the Latest International Press Articles on Greece and Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Wednesday, 24 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 01-11-23

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 23/11/2001
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Αγροτικές κινητοποιήσεις
  • [04] Ολυμπιάδα
  • [05] Συγχώνευση Εθνικής
  • [06] Προϋπολογισμός
  • [07] Κυπριακό
  • [08] Λαλιώτης-Μητσοτάκης
  • [09] Συλλήψεις για κατασκοπία
  • [10] Σημίτης-Μπλέρ
  • [11] Κτηματολόγιο
  • [12] Ασφαλιστικό
  • [13] ΑΕΙ
  • [14] Μετανάστες
  • [15] Αστυνομία-Θύμα Αλβανός
  • [16] Εκλογολογία
  • [17] Ελληνοποιήσεις
  • [18] Τρομοκρατία
  • [19] Τουρκικές παραβιάσεις
  • [20] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [21] Ιδιωτικοποιήσεις

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 23/11/2001

    Η πορεία των ολυμπιακών έργων, η υπόθεση του τροφοδότη λογαριασμού λιβεριανής εταιρίας, ο πόλεμος στο Αφγανιστάν, ο προϋπολογισμός, καθώς και τα θέματα των ελληνοποιήσεων και της μεταναστευτικής πολιτικής, είναι τα κυριότερα που απασχολούν την ειδησεογραφία του σημερινού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Συνυπηρέτηση για τους συζύγους. Οριστικό τέλος στα διπλά νοικοκυριά αφού οι σύζυγοι θα υπηρετούν στην ίδια πόλη.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Δημόσιο: Συντάξεις πολλών ταχυτήτων. Δυσμενές το συνταξιοδοτικό καθεστώς των δημοσίων υπαλλήλων, λέει η ΑΔΕΔΥ.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Στα ΑΕΙ χωρίς εξετάσεις. Ανοίγουν οι πόρτες για όλους άνω των 25 ετών.

    Η ΑΥΓΗ: Ο Ελληνας αγρότης ο πιο φτωχός της Ευρώπης. Μετά από δυο κοινοτικά πλαίσια στήριξης.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Γιαούρτωσαν τα "σκουπίδια" της τηλεόρασης. Επιτέλους! Οι φοιτητές εγκατέλειψαν την απάθεια και πέρασαν στη δράση!

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Στεγαστικά δάνεια: περισσότερα και ακόμη φθηνότερα. Φουντώνει ο ανταγωνισμός των τραπεζών.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Πως γίνεται συντάξιμη η θητεία στο στρατό. Οροι και προϋποθέσεις αναφορικά με ολα τα ταμεία του Δημόσιου τομέα, ΙΚΑ, ΟΓΑ, ΟΑΕΕ και ΤΣΑΥ.

    ΕΘΝΟΣ: Επικουρική ασφάλιση με έξτρα παροχές.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Παίζουν τον... παπά για τις επιδοτήσεις. Κ. Θάνος:Η ζημία των αγροτών μπορεί να πληρωθεί από την κυβέρνηση.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Ολίσθημα. Κατάσκοποι από χόμπι. Ενώ η Πολεμική Αεροπορία φωτογραφίζει κατασκοπία.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Αλλαγές στους μισθούς με τις νέες κρατήσεις.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Παγκόσμιος φόρος κατά πείνας. ATTAC: Μια ιδέα που βρίσκει απήχηση και στην Ελλάδα.

    ΕΣΤΙΑ: Η σύμβασις Χριστοδουλάκη. Τι θα έλεγε ο κ. Λαλιώτης.

    Espresso: Πως γλίτωσε η Μαίρη τα γιαούρτια. Επεισόδια στη Νομική για τα παιδιά του Big Brother.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Συνομολογούν ενοχή για το Κτηματολόγιο. Καρατομήθηκε το ΔΣ, έκθετη η πολιτική Λαλιώτη.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Αυξήσεις στα ασφάλιστρα ετοιμάζουν οι εταιρίες.

    ΤΑ ΝΕΑ: Η απόρρητη έκθεση για την τρομοκρατία.

    ΝΙΚΗ: Ζημιώνεται η Εθνική. Επιβεβαίωση και από έκθεση της MERYLL LYNCH.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Δολοφονική εκπυρσοκρότηση του κυβερνητικού αυταρχισμού. Θάνατος νεαρού Αλβανού.

    Traffic news: Γιαούρτωσαν τους σταρ του "Big Brother".

    Η ΧΩΡΑ: 190.000 θα πληρώσει κάθε οικογένεια. Τα βάρη πάλι σε μισθωτούς, συνταξιούχους, αγρότες.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Ο ΟΤΕ "έκοψε" συνδέσεις οι οποίες είχαν πληρωθεί! Ερευνάται το ενδεχόμενο κατάχρησης σε βάρος του Οργανισμού.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Τζάμπα... στεγαστικά. Νέος πόλεμος τραπεζικών επιτοκίων.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Ελεύθεροι πολίτες σε ανελεύθερη πολιτεία. Σήμερα πραγματοποιείται το ιδρυτικό συνέδριο του ΚΕΠ στη Θεσσαλονίκη με συμμετοχή 3.000 συνέδρων.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    [03] Αγροτικές κινητοποιήσεις

    Ο ΛΟΓΟΣ υποστηρίζει ότι "σε πανελλαδική συγκέντρωση στις 20 Νοεμβρίου στον Παλαμά της Καρδίτσας καλούν οι αγροτικοί σύλλογοι του νομού τους αγρότες όλης της χώρας, προκειμένου να συντονίσουν τις περαιτέρω κινήσεις τους χωρίς να αποκλείουν το ενδεχόμενο να στήσουν και μπλόκα σε βασικά οδικά δίκτυα".

    [04] Ολυμπιάδα

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ αναφέρει οτι "την εκτίμησή τους για τα χρονοδιαγράμματα των έργων για τους Ο.Α. του 2004 στην Αθήνα, εξέφρασαν, χθες, υψηλόβαθμα στελέχη της ΔΟΕ. Τόσον ο Ζιλμπέρ Φελί, όσον και ο ....παραδοσιακά αρνητικός Ισραηλινός Αλεξ Γκίλαντι, ήταν θετικοί και παραδέχθηκαν οτι έχει γίνει σημαντική πρόοδος κατά τους τελευταίους τρεις μήνες".

    Το ΒΗΜΑ προσθέτει ότι "τέσσερα οδικά έργα στο "κόκκινο", αρκετά στο "κίτρινο" με αστερίσκο για περαιτέρω διευκρινίσεις, ανησυχία για πιθανή καθυστέρηση των δοκιμαστικών αγώνων (test events) στις εγκαταστάσεις του Φαλήρου και του Ελληνικού: αυτός είναι εν όψει ο απολογισμός των χθεσινών συζητήσεων με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή".

    [05] Συγχώνευση Εθνικής

    Η ΝΙΚΗ εκτιμά ότι "ανάλυση της Meryll Lynch, την οποία επικαλέστηκε ο Μιλτιάδης Εβερτ σε ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή, επιβεβαιώνει πως η Εθνική Τράπεζα και οι μέτοχοί της (Δημόσιο, ασφαλιστικά ταμεία, εκκλησία και χιλιάδες μικροί ιδιώτες) είναι οι μεγάλοι χαμένοι από την σχέση ανταλλαγής μετοχών ανάμεσα στις δυο τράπεζες".

    [06] Προϋπολογισμός

    Η ΧΩΡΑ γράφει οτι "η κυβέρνηση παίρνει πίσω τις μίζερες φοροελαφρύνσεις με πρόσθετη φορολογική επιβάρυνση. Σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία, κάθε οικογένεια θα πληρώσει 190.000 δραχμές επιπλέον φόρο. Αυτό προκύπτει από το νέο Προϋπολογισμό που ρίχνει και πάλι τα βάρη σε μισθωτούς, συνταξιούχους και αγρότες".

    [07] Κυπριακό

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) ισχυρίζεται οτι "κεκλεισμένων των θυρών συνεδριάζει σήμερα η τουρκική Βουλή για το θέμα των εξελίξεων στο Κυπριακό και εν όψει της πρώτης τετ α τετ συνάντησης των δυο ηγετών του νησιού. Στη συνεδρίαση αναμένεται να μιλήσει ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Ισμαήλ Τζεμ, ο οποίος σχολιάζοντας τη συνάντηση Κληρίδη-Ντενκτάς τη χαρακτήρισε θετική εξέλιξη για την επίλυση του ζητήματος. Ο Τούρκος ΥΠΕΞ αναφέρθηκε και στο ζήτημα της Ευρωπαϊκής Αμυνας τονίζοντας ότι υπάρχει σχετική πρόοδος, η οποία όμως δεν είναι αρκετή".

    [08] Λαλιώτης-Μητσοτάκης

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ σημειώνει οτι "ο κ. Λαλιώτης έδωσε στοιχεία και για δεύτερη κατάθεση ύψους 600.000 δολλαρίων στον τροφοδότη λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας και αποκάλυψε οτι υπήρξαν καταθέσεις και από την ελληνοαμερικανική οργάνωση "American Friends of Greece".

    [09] Συλλήψεις για κατασκοπία

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ επισημαίνει ότι "μείζον πολιτικό και διπλωματικό θέμα δημιουργείται από την απαράδεκτη ενέργεια των Βρετανών να αναμειχθούν ευθέως σε εσωτερική υπόθεση της Ελλάδας και στην Ελληνική Δικαιοσύνη, αλλά και από την στάση του υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Παπανδρέου που υπό τις έντονες πιέσεις των Βρετανών, προχώρησε σε μια πρωτοφανή γα τα διπλωματικά χρονικά απόφαση, να επισκεφθεί σήμερα στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού μια Βρετανίδα υπήκοο η οποία μαζί με άλλους 13 (12 Βρετανούς και 2 Ολλανδούς) συνελήφθησαν πριν από τρεις περίπου βδομάδες στην Καλαμάτα και έχουν παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη και με την κατηγορία της κατασκοπίας".

    Η Traffic news προσθέτει ότι "οι 12 Βρετανοί και οι δυο Ολλανδοί έφτασαν στην Ελλάδα στις αρχές του μήνα. Ως πολίτες της Ευρωπαϊκής Ενωσης μπήκαν στη χώρα άνετα... Νοίκιασαν από την Αθήνα δυο αυτοκίνητα και άρχισαν να... επισκέπτονται στρατιωτικά αεροδρόμια. Οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες είχαν κάποιες πληροφορίες και άρχισαν να παρακολουθούν από τις 3 Νοεμβρίου τους αλλοδαπούς, οι οποίοι, αφού νοίκιασαν δυο οκταθέσια αυτοκίνητα, άρχισαν τις... βόλτες".

    [10] Σημίτης-Μπλέρ

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ επισημαίνει ότι "ένα αίτημα καμία εξήγηση είχε ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας Τόνι Μπλέρ ο οποίος τηλεφώνησε προχθές το απόγευμα στον Κώστα Σημίτη. Ζήτησε από τον Ελληνα ομόλογό του να ενδιαφερθεί για τους 12 Αγγλους υπηκόους, οι οποίοι (με άλλους δύο Ολλανδούς) έχουν συλληφθεί και κρατούνται στην Ελλάδα με την κατηγορία της κατασκοπείας. Επίσης, εξήγησε στον κ. Σημίτη γιατί οργάνωσε πρόσφατα στο Λονδίνο δείπνο με προσκεκλημένους μόνο τους αρχηγούς των μεγάλων χωρών της ΕΕ. Η ενέργειά του αυτή είχε προκαλέσει την αντίδραση των άλλων ηγετών, μεταξύ των οποίων και του κ. Σημίτη".

    [11] Κτηματολόγιο

    "Δραστικές παρεμβάσεις στα επικουρικά ταμεία, προκειμένου να υπάρξουν πρόσθετες παροχές για τους ασφαλισμένους εισηγούνται οι πρόεδροι της ΓΣΕΕ Χρήστος Πολυζωγόπουλος και της ΑΔΕΔΥ Σπύρος Παπασπύρος. Τα δύο κορυφαία συνδικαλιστικά στελέχη, σε συνέντευξή τους στο ΕΘΝΟΣ , προτείνουν τον άμεσο περιορισμό των επικουρικών ταμείων σε 15 ή 20 και την καθιέρωση νέων υπηρεσιών. Ειδικότερα, εισηγούνται ένα "ευέλικτο" στην ουσία σχήμα, όπου ο ασφαλισμένος θα μπορεί να έχει έξτρα παροχές, πληρώνοντας επιπλέον εισφορές. Οσον αφορά στα όρια ηλικίας, οι πρόεδροι των τριτοβάθμιων οργανώσεων δηλώνουν πως "δεν υιοθετήσαμε ποτέ τη συνταξιοδότηση στα 45" και προτείνουν "οι όποιες υπερβολές να αντιμετωπιστούν με ένα σύστημα κινήτρων και αντικινήτρων για την παραμονή στην εργασία".

    [12] Ασφαλιστικό

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ αναφέρει ότι "παρουσία του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ και τέως υπουργού ΠΕΧΩΔΕ κ. Κ. Λαλιώτη,η νέα υπουργός κ. Β. Παπανδρέου αποδεχθηκε χθες σχεδόν λυτρωτικά, χωρίς δεύτερη κουβέντα, τις παραιτήσεις των επτά μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της αμαρτωλής εταιρίας "Κτηματολόγιο ΑΕ" τα οποία ήδη αντιμετωπίζουν δραστικές διώξεις. Γενική ήταν η εντύπωση ότι η κ. Παπανδρέου αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο γενικής ανατροπής της πολιτικής Λαλιώτη στο ΥΠΕΧΩΔΕ όπως μαρτυρούν οι αναφορές της για επανεξέταση των πρόσφατων ρυθμίσεων για τη δόμηση και τις χρήσεις γης στα Μεσόγεια και για τις καθυστερήσεις των Ολυμπιακών έργων".

    [13] ΑΕΙ

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ υποστηρίζει ότι "οι πόρτες των ΑΕΙ και των ΤΕΙ ανοίγουν για όλους όσοι το επιθυμούν, έχουν απολυτήριο λυκείου και είναι μεγαλύτεροι των 25 ετών. Χωρίς εισαγωγικές εξετάσεις αλλά με κατατακτήριες μετά τη λήξη του πρώτου εξαμήνου σπουδών, γίνεται η οριστική εγγραφή των υποψηφίων. Το πτυχίο αποκτάται σε χρονικό διάστημα που κυμαίνεται μεταξύ τεσσάρων και δέκα ετών, ανάλογα με τον αριθμό των μαθημάτων τα οποία παρακολουθεί ανά εξάμηνο κάθε φοιτητής".

    [14] Μετανάστες

    Η ΑΥΓΗ γράφει ότι "στη λογική αυστηριοποίησης της πολιτικής και στεγανοποίησης της χώρας έναντι του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης κινείται η κυβέρνηση. Το θέμα απασχόλησε τη χθεσινή συνάντηση του πρωθυπουργό με τον υπουργό Εσωτερικών Κ. Σκανδαλίδη στο πλαίσιο και της προετοιμασίας της συνεδρίασης της διυπουργικής επιτροπής την ερχόμενη Τετάρτη".

    [15] Αστυνομία-Θύμα Αλβανός

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ εκτιμά ότι "πριν καλά - καλά στεγνώσει το αίμα του 21χρονου Μαρίνου Χριστόπουλου που έπεσε νεκρός στις 24 Οκτώβρη από τις σφαίρες αστυνομικού στο Ζεφύρι- ο οποίος,μάλιστα, αφέθηκε ελεύθερος- ένα ακόμη θύμα της αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας ήρθε να προστεθεί στην "ένδοξη" ιστορία της Ελληνικής Αστυνομίας. Αυτή τη φορά θύμα ήταν ο 20χρονος Αλβανός Σελνίκ Γκεντάν".

    [16] Εκλογολογία

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ σημειώνει ότι "η κυβέρνηση συντηρεί τη σεναριολογία γύρω από το θέμα της αλλαγής του εκλογικού νόμου. Ο υπουργός Εσωτερικών Κ. Σκανδαλίδης συζήτησε το θέμα αυτό αλλά και κάποια άλλα του υπουργείου του με τον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, σε μια συνεργασία που διήρκεσε πέραν της μιάμισης ώρας".

    [17] Ελληνοποιήσεις

    Η ΕΣΤΙΑ αναφέρει ότι "ματαίως διαμαρτύρεται ο επίτροπος της ΕΕ Α. Βιτορίνο, για την άρνηση της ελληνικής κυβερνήσεως να παράσχει στοιχεία επί του αριθμού ελληνοποιήσεων κατά το 1999. Η κυβέρνηση δεν θα δώσει ποτέ τα στοιχεία εκείνων που την διατήρησαν στην εξουσία. Γιατί, όταν κάποιοι ευσυνείδητοι αστυνομικοί τα έθεσαν υπ΄ όψιν της ηγεσίας της ΝΔ προς των εκλογών, αυτή περιέργως δεν τα αξιοποίησε! Σήμερα δε ο κ. Σημίτης τα αρνείται διακατεχόμενος από τη "νέα εθνική αυτοπεποίθηση".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ προσθέτει ότι "τα επίσημα στοιχεία που κατέθεσε στη Βουλή ο υπουργός Εσωτερικών Κ. Σκανδαλίδης ύστερα από αίτηση του τομεάρχη της ΝΔ Γ. Λαμπρόπουλου δείχνουν οτι οι ελληνοποιήσεις αποτελούν εκλογικό όπλο του ΠΑΣΟΚ. Η ΝΔ έχασε τις εκλογές του 2000 με μικρότερη διαφορά σε ψήφους (περίπου 72.000) από το σύνολο των ελληνοποιήσεων που έγιναν από το 1994 μέχρι σήμερα (87.798)".

    [18] Τρομοκρατία

    ΤΑ ΝΕΑ δημοσιεύουν πολυσέλιδη έκταση των ελληνικών διωκτικών αρχών στην οποία εξετάζεται "αναδρομικά όσα συνέβησαν τα τελευταία 25 χρόνια και παρουσιάζεται μια πανοραμική εικόνα της ελληνικής τρομοκρατίας". Επίσης δίνονται "απαντήσεις σε ερωτήματα " όπως "που βρέθηκαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου Simca με το οποίο διέφυγαν οι δολοφόνοι του Ρίτσαρντ Γουέλς; Ποιά ήταν η σχέση του Κάρλος με την ελληνική τρομοκρατία; Τι πληροφορίες προσφέρουν τα αρχεία της "Στάζι" για την 17Ν και τον ΕΛΑ και ποιά η σχέση μεταξύ των δύο οργανώσεων. Πώς διασυνδέονται μεταξύ τους μικρότερες και μεγαλύτερες οργανώσεις στο "πάζλ" της ελληνικής τρομοκρατίας; Ποιός ήταν ακριβώς ο ρόλος του Χρ. Κασίμη και του Χρ. Τσουτσουβή; Πόσο κοντά πλησίασαν οι διωκτικές αρχές τους τρομοκράτες και γιατί εδώ και 25 χρόνια δεν υπάρχουν καταδίκες;".

    Η Espresso προσθέτει ότι "για πρώτη φορά ονόματα τα οποία φέρονται να σχετίζονται με τη 17Νοέμβρη έρχονται στο φως της δημο-σιότητας. Τα ονόματα αυτά σκοπεύουν να αναφέρουν οι ρεπόρτερ του τηλεοπτικού δικτύου NBC που βρίσκονται από χθες το βράδυ στην Αθήνα με αποστολή να ερευνήσουν το θέμα της τρομοκρατίας στη χώρα μας".

    [19] Τουρκικές παραβιάσεις

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) ισχυρίζεται ότι "σε επτά παραβιάσεις και οκτώ παραβάσεις στον εναέριο χώρο του Βόρειου Αιγαίου προχώρησαν χθες σχηματισμοί τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών τύπου "F-16" τα οποία αναχαιτίστηκαν από αντίστοιχα ελληνικά μαχητικά".

    [20] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Η ιλαροτραγωδία της Ο.Α...Στενεύουν δραματικά τα περιθώρια λειτουργίας του εθνικού μας αερομεταφορέα".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Για μια ΕΠΕ, 23.500 ευρώ στην Ελλάδα, μόνο 1 στην Ιρλανδία!

    ΚΕΡΔΟΣ: "Σοφοκλέους:Ναι στην άνοδο προσοχή όμως στις "φήμες".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Προσδοκίες 750 δις από τις ιδιωτικοποιήσεις του 2002".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Τολμηρή κίνηση με ΔΕΗ. Διατίθεται μεγαλύτερο πακέτο, επισπεύδεται η εισαγωγή".

    [21] Ιδιωτικοποιήσεις

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ υποστηρίζει ότι "μέχρι και τους πρώτους μήνες του 2002 η κυβέρνηση έχει θέσει επτά άμεσους στόχους στον τομέα των μετοχοποιήσεων και των ιδιωτικοποιήσεων".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 23 November 2001 - 16:56:16 UTC