Read the Treaty of Lausanne (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 02-03-05

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 05/03/2002
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Εξωτερική πολιτική
  • [04] Βαρθολομαίος - Μπους
  • [05] Καραμανλής - Κωνσταντόπουλος
  • [06] Αγροτικές κινητοποιήσεις
  • [07] ΠΓΔΜ
  • [08] Ιαπωνία - Αποτελέσματα επίσκεψης Σημίτη
  • [09] Ασφαλιστικό
  • [10] Κυπριακό
  • [11] Σενάρια εκλογών
  • [12] Ελληνοτουρκικά
  • [13] Ευρωστρατός
  • [14] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [15] Ασφαλιστικό

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 05/03/2002

    Τα αποτελέσματα της επίσκεψης του πρωθυπουργού στην Ιαπωνία, η έναρξη του διαλόγου για το ασφαλιστικό, τα εθνικά θέματα και ο δεύτερος γύρος των εκλογών στους Δικηγορικούς Συλλόγους είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Εργασία για 31.500 ανέργους. Εξαγγελίες του υπουργού Εργασίας Δημήτρη Ρέππα.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Αλλάζουν όλα για 2.000.000 ασφαλισμένους. Για όσους άρχισαν εργασία από το 1983 και μετά.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Νίκησε η ψυχή της παράταξης. Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά ο Δ. Παξινός πρόεδρος στο ΔΣΑ.

    Η ΑΥΓΗ: Χωρίς δεσμεύσεις για τη χρηματοδότηση. Σήμερα το περίγραμμα Ρέππα για το Ασφαλιστικό.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Ποιοί δικαστές κάλυπταν τις κλεψιές του Κόκκαλη.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Οι τέσσερις κατηγορίες ασφαλισμένων που δεν θίγονται από τις αλλαγές. Διαδοχικές συναντήσεις σήμερα του υπουργού Εργασίας με ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ-εργοδότες.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Πρόγραμμα μαμούθ για 30.000 ανέργους. Επιχορηγήσεις νέων επιχειρήσεων και επιδοτήσεις για προσλήψεις.

    ΕΘΝΟΣ: Ωρα για 6.300 προσλήψεις. Αποκλειστικό: Επείγον σήμα Χρυσοχοϊδη -Φούρλα για Πυροσβεστική.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Σκαλίζει με το... MAYO-ξυλο τους λογαριασμούς του ΠΑΣΟΚ. Στην αντεπίθεση πέρασε ο Ψηλός-ασθενής η απάντηση της Χαριλάου Τρικούπη.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Κραυγαλέα ομολογία ήττας. Οι εκλογομάγειροι του ΠΑΣΟΚ παραδέχονται την επερχόμενη συντριβή.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Νέο πακέτο για 4.018 προσλήψεις στο Δημόσιο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ποιοί κερδίζουν-Ποιοί χάνουν. Το νέο ασφαλιστικό σε διάλογο.

    ΕΣΤΙΑ: Απάτη η αναλογική. Το σημερινό σύστημα είναι δικαιότερο.

    Espresso: Ο καθηγητής μας ήθελε χωρίς σουτιέν. Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τις φοιτήτριες. Αρνείται τις κατηγορίες ο πανεπιστη-μιακός.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Αναζητούν διέξοδο στο Ασφαλιστικό. Μέσω ήπιας "συμβολικής" μεταρρύθμισης που στρογγυλεύει τις προτάσεις Γιαννίτση.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Πράσινο φως στον διάλογο. "Ο κύβος ερρίφθη" για το ασφαλιστικό από τον Δημήτρη Ρέππα.

    ΤΑ ΝΕΑ: Ενα όριο ηλικίας και ενιαίος τρόπος υπολογισμού συντάξεων. Σε όλα τα ασφαλιστικά ταμεία.

    ΝΙΚΗ: Οχι στο χαρακίρι. Μετά τον Ακη, σήμα κινδύνου και από τη Βάσω. Αποδυναμώνεται το σενάριο της "δεξιάς παρένθεσης".

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Ανατρέπουν με διάλογο-απάτη την Κοινωνική Ασφάλιση. Μαζική διαμαρτυρία του ΠΑΜΕ σήμερα στις 9πμ στην πλατεία Κλαυθμώνος.

    Traffic news: Μυστήριο με τη Γιώτα του bar. Πέρασε στους 14, λένε, γιατί έδειξε τον πικάντικο εαυτό της.

    Η ΧΩΡΑ: Κρύβουν τα "μαύρα" λεφτά του ΠΑΣΟΚ. Μητσοτάκης: Ανοίξτε τους λογαρια-σμούς σας.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Κατήργησαν την Γ' Σεπτεμβρίου! Αρχαιολόγοι μπλοκάρουν τις διαδικασίες ανέγερσης του Δημαρχείου.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Διάλογος εξπρές... Για τις αλλαγές στο ασφαλιστικό.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Κλεμμένα ΙΧ στην αγορά. Πλημμύρισε η Θεσσαλονίκη.

    [03] Εξωτερική πολιτική

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) αναφέρει ότι "σύσκεψη για την αντιμετώπιση της κρίσης στα εθνικά μας θέματα πραγματοποιήθηκε χθες στο υπουργείο Εξωτερικών. Ο προβληματισμός είναι έντονος στο κυβερνητικό στρατόπεδο από την κακή πορεία του ελληνοτουρκικού διαλόγου, τη στασιμότητα που παρουσιάζει ο διάλογος για την επίλυση του Κυπριακού και την απομόνωση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας σε ό,τι αφορά τις θέσεις της στο θέμα του Ευρω-στρατού, και στην προσπάθειά της να βγει από το αδιέξοδο η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να πραγματοποιήσει στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα μια σειρά από συσκέψεις στα υπουργεία Εξωτερικών και Αμυνας με σκοπό τον καλύτερο συντονισμό στα εθνικά μας θέματα και την αποτελεσματικότερη αντίδραση στις εξωτερικές προκλήσεις".

    [04] Βαρθολομαίος - Μπους

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υποστηρίζει ότι "η επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης αποτέλεσε το κύριο θέμα στην συνάντηση που είχε χθες το βράδυ ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολο-μαίος με τον Τζορτζ Μπους, στο Λευκό Οίκο. Οι δυο ηγέτες εξέτασαν και το ρόλο της Ορθοδοξίας στην καταστολή της τρομοκρατίας και στη μεγαλύτερη αλληλοκατανόηση των θρησκειών, ενώ ιδιαίτερης σημασίας είναι η επίσημη πρόσκληση του Πατριάρχη προς τον Αμερικανό πρόεδρο να επισκεφθεί το Φανάρι".

    [05] Καραμανλής - Κωνσταντόπουλος

    Η ΧΩΡΑ εκτιμά ότι "το θέμα της υποψηφιότητας του προέδρου του ΣΥΝ Νίκου Κωνσταντό-πουλου για το αξίωμα του προέδρου της Δημοκρατίας τον Απρίλιο του 2005 συζητά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής με έμπιστους συνεργάτες του. Λέγεται μάλιστα ότι ο Κώστας Καραμανλής σε συνάντηση που είχε με τον Νίκο Κωνσταντόπουλο του έθεσε το ζήτημα και συζήτησαν το ενδεχόμενο η ΝΔ να τον υποστηρίξει εφόσον ο ίδιος επιθυμεί να είναι υποψήφιος".

    [06] Αγροτικές κινητοποιήσεις

    Η Traffic news γράφει ότι "με πούλμαν και τρακτέρ κατεβαίνουν σήμερα στην Αθήνα αγρότες που πρόσκεινται στη ΝΔ. Η απόφαση για κάθοδο στην πρωτεύουσα ελήφθη σε σύσκεψη των αγροτών στα Φάρσαλα. Οι αγρότες διεκδικούν τη λήψη μέτρων για το βαμβάκι, τα σιτηρά, το καλαμπόκι κ.ά, καθώς και την καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες από την κακοκαιρία παραγωγούς".

    [07] ΠΓΔΜ

    Η Espresso ισχυρίζεται ότι "πυκνώνουν οι φόβοι για επερχόμενη νέα κρίση στα Σκόπια. Μετά και το νέο κύκλο αίματος από τις εθνικές αντιπαραθέσεις στη γειτονική ΠΓΔΜ, η Αθήνα δεν κρύβει τις ανησυχίες της. Η Αθήνα εκτιμά πως η κατάσταση επιβάλλει την εντατικοποίηση του προγράμματος ανασυγκρότησης της Βαλκανικής σαν μοναδικό μέτρο ενθάρρυνσης των δυνάμεων που ενδιαφέρονται για τη σταθερότητα. Στο πλαίσιο αυτό εντείνεται η προσπάθεια και για το σύνολο του προγράμματος ανασυγκρότησης και πυκνώνουν οι επισκέψεις Ελλήνων παραγόντων στις πρωτεύουσες της νοτιοανατολικής Ευρώπης".

    [08] Ιαπωνία - Αποτελέσματα επίσκεψης Σημίτη

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ σημειώνει ότι "κοινό σχέδιο δράσης για την προώθηση της διμερούς πολιτικής, οικονομικής και πολιτιστικής συνεργασίας υπέγραψαν χθες στο Τόκιο οι πρωθυπουργοί της Ιαπωνίας και της Ελλάδας κκ Κοϊζούμι και Σημίτης".

    Το ΒΗΜΑ προσθέτει ότι "μπορεί το μέγεθος της ελληνικής αγοράς να μην κεντρίζει το ενδιαφέρον των ιαπωνικών επιχειρήσεων, αλλά η σταθερότητα της Ελλάδας θεωρείται κρίσιμο μέγεθος για την εγκατάσταση επιχειρήσεων με στόχο τα Βαλκάνια και τις άλλες χώρες της νοτιοανατολικής Ευρώπης. Ανεπισήμως έγινε γνωστό ότι μια μεγάλη ιαπωνική εταιρία (η Fujitsu) εξετάζει το ενδεχόμενο να πραγματο-ποιήσει μια μεγάλη επένδυση (περίπου 1,173 δις. ευρώ) στην Ελλάδα με στόχο τις αγορές της νοτιοανατολικής Ευρώπης. Αν και δεν είναι μια εύκολη υπόθεση, το ενδεχόμενο υλοποίησης ενός τόσο σημαντικού επενδυτικού σχεδίου αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για την Ελλάδα".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ επισημαίνει ότι "τα γνωστά, γεμάτα ευγένεια και συνοδευόμενα από ελαφριά υπόκλιση χαμόγελα των Ιαπώνων κατά την επίσκεψη του Ελληνα πρωθυπουργού κ. Κ. Σημίτη στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, τούτες τις ημέρες καταδεικνύουν και μια ειλικρινή προσδοκία των Ιαπώνων για περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων με την Αθήνα για λόγους οι οποίοι έχουν άμεση σχέση κυρίως με ζητήματα οικονομίας. Μια προσδοκία η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο των προσπαθειών τους για συνεργασία με την ΕΕ εν όψει μάλιστα και της ελληνικής προεδρίας κατά το πρώτο εξάμηνο του 2003, καθώς και για την ανάπτυξη επενδυτικών δραστηριοτήτων στον - όχι και τόσο γνώριμο για εκείνους - χώρο των Βαλκανίων".

    [09] Ασφαλιστικό

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι "κοινό όριο ηλικίας συνταξιδότησης το 65ο για άνδρες και γυναίκες, καθώς και ενιαίο τρόπο υπολογισμού των συντάξεων σε όλα τα ασφαλιστικά ταμεία περιλαμβάνει το πακέτο του υπουργού Εργασίας-Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Δημ. Ρέππα. Η πρόταση δεν θα αφορά όσους συνταξιοδοτηθούν ή θεμελιώσουν δικαίωμα για σύνταξη μέχρι την 1.1.2008. Η πρώτη συνάντηση Ρέππα με τους κοινωνικούς φορείς για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση γίνεται σήμερα, με προοπτική ο διάλογος να ολοκληρωθεί μέχρι το καλοκαίρι".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ γράφει ότι "έναρξη της νέας αντιασφαλιστικής επίθεσης συνιστά ο σημερινός διάλογος της απάτης, με τη συμμετοχή της κυβέρνησης, των εργοδοτικών οργανώσεων και των πλειοψηφιών της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ προσθέτει ότι "διάλογο -εξπρές, ο οποίος θα ολοκληρωθεί μέσα στην άνοιξη φέρεται να προωθεί το υπουργείο Εργασίας. Ωστόσο σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, οι προτάσεις που θα παρουσιάσει η κυβέρνηση δεν θα απέχουν επί της ουσίας από το πνεύμα των μέτρων Γιαννίτση".

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, "τη στιγμή που το πολιτικό σκηνικό βρίσκεται σε τέλμα, η κυβέρνηση αποφάσισε εσπευσμένα να ξεκινήσει το διάλογο για το ασφαλιστικό ... αποπρο-σανατολίζοντας έτσι τους πολίτες από το κλίμα των τελευταίων ημερών και τις αποκαλύψεις για φρουτάκια και εκτροπές".

    Η ΑΥΓΗ εκτιμά ότι "τις προτάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προς τη Σύνοδο Κορυφής της Βαρκελώνης, όπου θα "πέσουν" στο τραπέζι τα ζητήματα της κοινωνικής πολιτικής με έμφαση στη μεταρρύθμιση των ασφαλιστικών συστημάτων, θα συζητήσει σήμερα το Συμβούλιο Υπουργών Οικονομικών ECOFIN των 15 της ΕΕ. Κατά πάσα πιθανότητα, η Κομισιόν θα επαναλάβει τη βασική της αρχή περί μη επιβάρυνσης των εθνικών προϋπολογισμών με υπέρμετρα κονδύλια για συντάξεις, γεγονός που ισοδυναμεί με προτροπή για δραστικό περιορισμό της κρατικής χρηματοδότησης και μερική ιδιωτικοποίηση των ασφαλιστικών συστημάτων".

    [10] Κυπριακό

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ υποστηρίζει ότι "δυσοίωνη εξέλιξη προσλαμβάνει η υπόθεση του Κυπριακού καθώς οι Τούρκοι προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα έντασης σε μια στιγμή κατά την οποίαν βρίσκονται σε εξέλιξη οι συνομιλίες Κληρίδη-Ντενκτάς έστω και αν οι αδιάλλακτες θέσεις του Τουρκοκύπριου ηγέτη δεν αφήνουν περιθώρια για μια ουσιαστική πρόοδο".

    [11] Σενάρια εκλογών

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ υποστηρίζει ότι "την πρωτοβουλία των κινήσεων επιδιώκει να αναλάβει η κυβέρνηση, ανοίγοντας το ασφαλιστικό νωρίτερα του προγραμματισμένου, αλλά και συντηρώντας το θέμα των συνεργασιών με την Αριστερά και του εκλογικού νόμου. Εντός του Μαρτίου, άλλωστε η κυβέρνηση - όπως είχε γράψει το ΕΘΝΟΣ- θα καταθέσει την πρότασή της για τη φορολογική μεταρρύθμιση που θα αρχίσει να εφαρμόζεται από την 1.1.2003 αλά και το νέο αναπτυξιακό νόμο, ελπίζοντας ότι θα ξεπεράσει το νοσηρό πολιτικό κλίμα που επικρατεί σήμερα στην πολιτική ζωή".

    Η ΝΙΚΗ αναφέρει ότι "περιθωριοποιούνται από κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ και καταγγέλλονται ως επικίνδυνοι οι ιδιοτελείς σχεδιασμοί που εκπορεύονται από το Μέγαρο Μαξίμου για μια "νεοδημοκρατική παρένθεση" με ήττα του κυβερνώντος κόμματος στις ερχόμενες εκλογές και επάνοδο στην εξουσία με αφορμή την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας το 2005 και "όχημα" το νέο εκλογικό νόμο".

    Σύμφωνα με το ΛΟΓΟ, "τα σχέδια του ΠΑΣΟΚ για αλλαγή του εκλογικού νόμου, καθώς και το λεγόμενο "σενάριο της δεξιάς παρένθεσης" απασχολούν έντονα τις τελευταίες ημέρες τα στελέχη της ΝΔ".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) επισημαί-νει ότι "να ανακατέψει την τράπουλα στη συζή-τηση για τον εκλογικό νόμο και να αναγκάσει το ΠΑΣΟΚ να παγιδευθεί το ίδιο στη θεωρία του "δεξιού" διαλείμματος, επιδιώκει πλέον η ΝΔ επιμένοντας παράλληλα και στην αναγόρευση κάθε απόπειρας αλλαγής του σε casus belli από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης".

    Η ΕΣΤΙΑ σημειώνει ότι "τα περί απλής αναλογικής συνιστούν πολιτική απάτη πρώτου μεγέθους. Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει καμία βούληση να καθιερώση την "απλή και άδολη" αναλογική, ώστε κάθε κόμμα να λαμβάνη τις έδρες που αναλογούν στο ποσοστό των ψήφων του. Αντίθετα, θέλει να επιβάλη ένα εκλογικό σύστημα που θα περιορίζη τις έδρες του πρώτου κόμματος (ΝΔ) προς όφελος του δεύτερου (ΠΑΣΟΚ). Οπως έκανε και το 1989".

    [12] Ελληνοτουρκικά

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ισχυρίζεται ότι "μέχρι τις ακτές της Εύβοιας έφτασαν χθες τα τουρκικά μαχητικά παραβαίνοντας πριν το FIR Αθηνών και παραβιάζοντας τον εθνικό εναέριο χώρο. Τα τουρκικά μαχητικά ήταν οπλισμένα και ενεπλάκησαν αρκετές φορές, με τα ελληνικά αεροσκάφη που έσπευσαν να τα αναχαιτίσουν. Σε μια περίπτωση μάλιστα ένα σμήνος τουρκικών F-16 πέρασε 7 ναυτικά μίλια βορείως της Σκύρου και έφτασε κοντά στις ακτές της Εύβοιας αγνοώντας την παρουσία ελληνικών μαχητικών".

    [13] Ευρωστρατός

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ αναφέρει ότι "μέσα σε αρνητικό κλίμα για τις ελληνικές θέσεις αρχίζει να κινείται η διαπραγμάτευση, επί ισπανικής προεδρίας, για τα θέματα του ευρωστρατού και τη συμμετοχή της Τουρκίας σε ευρωπαϊκές επιχειρήσεις. Η διαφαινόμενη διέξοδος της συμμετοχής της Τουρκίας "ανά περίπτωση" δεν ικανοποιεί την Αθήνα, που επιθυμεί μια μόνιμη και καθαρή λύση στο θέμα. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης δεν έχει αποκλείσει την πιθανότητα να μην υπάρξει τελική λύση επί ισπανικής προεδρίας με αποτέλεσμα να παραμείνει ανοιχτό το θέμα των σχέσεων ΕΕ- ΝΑΤΟ μέχρι και το τέλος της ελληνικής προεδρίας το 2003".

    [14] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Μονόδρομος η λύση... Αρχίζει σήμερα ο διάλογος για το ασφαλιστικό".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Ράλι στα διεθνή χρηματιστήρια, με άνοδο του ευρώ".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Ανάσα στη Σοφοκλέους μετά τους ισολογισμούς. Αισιοδοξία και από το ράλι των ξένων αγορών".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Ανοίγει σήμερα το ασφαλι-στικό με επείγουσες προσκλήσεις για διάλογο. Διαδοχικές συναντήσεις με τους κοινωνικούς εταίρους".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Σοφοκλέους... Ανάβασις. Η εισροή φρέσκου χρήματος προκαλεί εκρηκτική ανάκαμψη".

    [15] Ασφαλιστικό

    Η ΕΞΠΡΕΣ γράφει ότι "Με στόχο την "υπέρβαση του τρέχοντος πολιτικού κλίματος", όπως δήλωσε ο υπουργός Εργασίας Δ. Ρέππας, η κυβέρνηση επέσπευσε κατά δυο εβδομάδες την έναρξη διαλόγου για το ασφαλιστικό, εκτιμώντας ότι ο διάλογος θα κινηθεί ομαλά και θα ξεπεραστούν με ήρεμο τρόπο οι όποιες αντιδράσεις".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Tuesday, 5 March 2002 - 17:19:14 UTC