Browse through our Interesting Nodes of Greek Sports & Clubs Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 02-03-15

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 15/03/2002
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Σύνοδος κορυφής ΕΕ
  • [04] Ασφαλιστικό
  • [05] Ολυμπιάδα 2004
  • [06] Επίσκεψη Χαταμί
  • [07] Διαφθορά στο δημόσιο
  • [08] Εξοπλισμοί
  • [09] Κυπριακό
  • [10] Αναπτυξιακός νόμος
  • [11] Κηδεία Κυπριανού
  • [12] Ελληνοτουρκικά
  • [13] Μακεδονία - Μεγάλα έργα
  • [14] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [15] Ανάπτυξη - Απασχόληση

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 15/03/2002

    Η σύνοδος κορυφής της ΕΕ, το ασφαλιστικό, η κηδεία του Σπύρου Κυπριανού, οι ελληνοτουρκικές σχέσεις και το Κυπριακό είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Επιδοτήσεις και φοροελαφρύνσεις σε επιχειρήσεις. Τι περιλαμβάνει ο νέος αναπτυξιακός νόμος.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Τραπεζο-ϋπάλληλοι: Στάσιμοι οι μισθοί τους. Απειλούν με κινητοποιήσεις.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Κρύβουν φάρμακα πρώτης ανάγκης. Σε κίνδυνο χιλιάδες ασθενείς από τους μαυραγορίτες της Υγείας.

    Η ΑΥΓΗ: Τα ευρωπαϊκά συνδικάτα απαιτούν από τους ''15'': Δουλειά και κοινωνική προστασία.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Σκάνδαλο 560 δις! Αγόρασαν από Κόκκαλη και Λιακουνάκο άρματα κατάλληλα μόνο για παρελάσεις.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Το παζάρι της Βαρκελώνης για την ανάπτυξη της Ευρώπης. Η απελευθέρωση των αγορών εργασίας και ενέργειας τα δυο μεγάλα θέματα.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Νόμιμα τα αυθαίρετα με έκπτωση 40% και 36 δόσεις.

    ΕΘΝΟΣ: Μπλακ άουτ στο TAXIS. Μπλόκαρε η ηλεκτρονική υπηρεσία φορολογικών δηλώσεων.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Την βρήκαν από ... λυκειό-παιδες οι ''δόκτορες'' του Ασφαλιστικού. από την οδό Λυκείου η ρουκέτα της ΝΔ προς τον Δ. Ρέππα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Τρώει τα σωθικά του κράτους η διαφθορά. Πρωταθλητές στη διαφθορά τα υπουργεία Οικονομικών, Υγείας και Εργασίας.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Το σχέδιο για 5 αλλαγές στο Δημόσιο. Υπ. Εσωτερικών: Το χρονο-διάγραμμα εφαρμογής αρχίζει τον Απρίλιο και ολοκληρώνεται το 2003.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Αυτή είναι η Ελλάδα... Επίσημη έκθεση: Πρόοδος και καθυστέρηση.

    ΕΣΤΙΑ: Εμπαιγμός στο ασφαλιστικό. Τι έλεγε πέρυσι ο κ. Πρωθυπουργός.

    Espresso: Πέπη Τσερίκη: ''Κοιμήθηκα σε ξένο σπίτι. Δεν ήξερα για τα ναρκωτικά''. Το 24χρονο μοντέλο διακηρύσσει την αθωότητά της.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Πρώτες ελπίδες αποκλιμά-κωσης στη Μέση Ανατολή.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Ευρωστρατός ο ''πονοκέφαλος'' της Ελλάδας. Το ενδιαφέρον στη Βαρκελώνη.

    ΤΑ ΝΕΑ: Φιάσκο.gr ... με τις φορολογικές δηλώσεις στο Ιντερνετ. ''Βραχυκύκλωμα'' στο TAXIS του υπουργείου Οικονομικών.

    ΝΙΚΗ: Πέφτει το προσωπείο. Σκληρά μέτρα για το ασφαλιστικό ζητά η ΝΔ.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Με νέες δυνάμεις για τις 3 του Απρίλη. Δράση ενάντια στα αντιασφαλιστικά μέτρα.

    Traffic news: Εκτός ελέγχου! Σεισμός με τις εικόνες από το Big Brother και Bar.

    Η ΧΩΡΑ: Νοκ άουτ το TAXIS! Χάνεται η έκπτωση για τους φορολογούμενους.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Στον αέρα το μετρό! Αλλάζουν πλήρως τα δεδομένα του έργου.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Πάτησε πόδι η Βάσω για τις καθυστερήσεις στα έργα της Β. Ελλάδας. Αιχμές κατά του Λαλιώτη για την Εγνατία.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Οργασμός έργων ... μιας ημέρας. Οι επισκέψεις της υπουργού ΠΕΧΩΔΕ στα εργοστάσια της μείζονος Θεσσαλονίκης ''ξύπνησαν'' τους εργολάβους.

    [03] Σύνοδος κορυφής ΕΕ

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) αναφέρει ότι ''την ανυποχώρητη στάση της χώρας μας σε ό,τι αφορά την απόρριψη του κειμένου της Αγκυρας για τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Δύναμης Ταχείας Επέμβασης, επανέλαβε χθες ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής κατά τη διάρκεια της Συνόδου των ηγετών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στη Βαρκελώνη''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ υποστηρίζει ότι ''απόψε, στο επίσημο δείπνο, υπό δύσκολες συνθήκες, ο πρωθυπουργός θα εγείρει το θέμα του Ευρωστρατού, προσπαθώντας να αποσείσει την κατ' ουσίαν πραγματικότητα που δημιούρ-γησε το περιβόητο βρετανικό κείμενο της Κωνσταντινούπολης και υποστηρίζοντας ότι οι τριβές που δημιουργήθηκαν δεν έγκεινται σε πρόβλημα Ελλάδας και Τουρκίας, αλλά στο ζήτημα των σχέσεων των κρατών-μελών και των κρατών μη μελών της ΕΕ. Παράλληλα, έχει επιχειρηθεί προσέγγιση της ισπανικής προε-δρίας και τούτο ενώ οι λοιποί εταίροι ζητούν να ξεπεραστούν όπως-όπως τα εμπόδια και να προχωρήσει η υλοποίηση του ευρωστρατού''.

    Η ΑΥΓΗ εκτιμά ότι ''με μακρινό όνειρο μοιάζει ακόμη η πραγματική σύγκλιση με την Ευρω-παϊκή Ενωση, καθώς η Ελλάδα εξακολουθεί να απέχει σημαντικά από τον μέσο ευρωπαϊκό όρο σε όλα σχεδόν τα πεδία: Στην ανταγωνι-στικότητα, στην απασχόληση, στην πρόνοια, στην παιδεία, στις νέες τεχνολογίες, στην προστασία του περιβάλλοντος. Τούτο προκύ-πτει ανάγλυφα από τα επίσημα στοιχεία που θα καταθέσει η ελληνική κυβέρνηση στη Σύνοδο Κορυφής της Βαρκελώνης''.

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ γράφει ότι ''σε ό,τι αφορά τα συζητηθέντα στην κοινωνική διάσκεψη, υπάρχουν τρία ''αγκάθια'', όπως προκύπτει από δηλώσεις του κ. Σημίτη. Το πρώτο αφορά την απελευθέρωση της αγοράς εργασίας, το δεύτερο το ζήτημα της μερικής απασχόλησης, αφού θα πρέπει να καθοριστεί σαφές πλαίσιο και το τρίτο την απελευθέρωση των τομέων της κοινωνικής ωφέλειας ιδίως στο χώρο της ενέργειας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σημίτης θα παρουσιασθεί σήμερα στη Σύνοδο Κορυφής ιδιαίτερα μετριοπαθής για το ασφαλιστικό (περίπου στη γραμμή της Αθήνας) και θα επικεντρώσει την τοποθέτησή του σε 2 άξονες: Στη βιωσιμότητα του συστήματος και στο κοινωνικό πρόσωπο της μεταρρύθμισης του συστήματος''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ισχυρίζεται ότι ''η προσπάθεια των ''15'' να δημιουργήσουν μια οικονομική υπερδύναμη ικανή να διεκδικήσει ισότιμη σχέση με τις ΗΠΑ τροχοπεδείται από το έλλειμμα πολιτικής χειραφέτησης. Είναι το πρώτο συμπέρασμα την παραμονή του Εκτακτου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Σύμφωνα με κυβερνητικούς κύκλους, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Εκτακτου Συμβουλίου Κορυφής ο κ. Κ. Σημίτης θα ταχθεί υπέρ μιας ήπιας μεταρρύθμισης στο ασφαλιστικό σύστημα των χωρών της ΕΕ''.

    [04] Ασφαλιστικό

    Η ΝΙΚΗ σημειώνει ότι ''ο αναπόφευκτος παρα-μερισμός του ''προσωπείου'' της ΝΔ αποκάλυψε την αντιλαϊκή πολιτική προσέγγιση του κόμμα-τος για την αναμόρφωση του συστήματος κοι-νωνικής ασφάλισης. Τον περασμένο Ιούνιο, το επιτελείο του Κ. Καραμανλή κατακεραύνωνε τον Τ. Γιαννίτση για εξαγγελία σκληρών μέτρων. Χθες, κάλεσε εμμέσως την κυβέρνηση να τα επαναφέρει στο τραπέζι του διαλόγου''.

    Το ΒΗΜΑ προσθέτει ότι ''η Ρηγίλλης ενώ πέρυσι κατήγγειλε τα μέτρα Γιαννίτση ως ''κυνικά και ανάλγητα'', τώρα απορρίπτει τις προτάσεις Ρέππα διότι δεν τις θεωρεί ιδιαίτερα σκληρές και, όπως λέει, μεταθέτουν το πρόβλη-μα των Ταμείων στο μέλλον''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ επισημαίνει ότι ''αναταραχή και εκνευρισμός επικρατεί στο εσωτερικό των συνδικάτων εξαιτίας της παρατεταμένης σιωπής της κυβέρνησης για το ακανθώδες θέμα της ενίσχυσης της συμμετοχής του κράτους στη χρηματοδότηση του ασφαλιστικού συστήματος''.

    Η ΕΣΤΙΑ τονίζει ότι ''ο μεγαλύτερος ίσως εμπαιγμός της δεύτερης τετραετίας Σημίτη είναι το Ασφαλιστικό. Εμπαιγμός, τον οποίο θα πληρώσουν πολύ ακριβά οι μεταγενέστερες γενεές''.

    Σύμφωνα με τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ''χιλιάδες εργα-τοϋπάλληλων σε δεκάδες συγκεντρώσεις και πορείες σε όλη τη χώρα διατράνωσαν χτες το απόγευμα την απόφασή τους και τη θέλησή τους να σταματήσουν τον κατήφορο της κυβέρνησης και των συμβιβασμένων συνδικα-λιστικών ηγεσιών, έτσι ώστε τα αντιασφαλιστικά μέτρα - με όποιο προπαγανδιστικό περιτύλιγμα κι αν εμφανίζονται - να μην περάσουν για μια ακόμα φορά''.

    [05] Ολυμπιάδα 2004

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) γράφει ότι "με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοι-μασίες του υπουργείου Δημόσιας Τάξεως για την ασφαλή διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην Αθήνα. Σε πολιτικό επίπεδο υπογράφονται συμβάσεις με τα συναρμόδια υπουργεία, ενώ από εδώ και σο εξής κάθε μήνα θα γίνονται συσκέψεις για να εντοπίζονται οι εκκρεμότητες που σχετίζονται με την Ασφάλεια της Ολυμπιάδας της Αθήνας".

    [06] Επίσκεψη Χαταμί

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υποστηρίζει ότι "με μια ομιλία-ύμνο στη διαχρονική και παγκόσμια ακτινοβολία του ελληνικού πολιτισμού και την απαραίτητη επίσκεψη στον Ιερό Βράχο της Ακροπόλεως πέρασε τη δεύτερη μέρα της επισκέψεώς του στην Αθήνα ο πρόεδρος του Ιράν κ. Μοχάμεντ Χαταμί, ο οποίος, κυριευμένος από το μεγαλείο του Παρθενώνα, ζήτησε να φωτογραφηθεί μόνος μπροστά του. Σήμερα αναχωρεί, έχοντας αποκομίσει τις καλύτερες εντυπώσεις από την ελληνική φιλοξενία αλλά και το μέγιστο πολιτικό όφελος".

    Η ΧΩΡΑ αναφέρει ότι "σημαντικές συμφωνίες συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ιράν, με κυριότερη αυτήν στον τομέα της ενέργειας, υπεγράφησαν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο και τον Ιρανό ομόλογό του Μοχαμάντ Χαταμί, ο οποίος πραγματοποιεί τριήμερη επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα.

    [07] Διαφθορά στο δημόσιο

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ τονίζει ότι "'βαριές καμπάνες' σε περισσότερους από 100 επίορκους υπαλλήλους της δημόσιας διοίκησης 'έπεσαν' από το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο του υπουργείου Εσωτερικών. Για πρώτη φορά 48 μέλη διαφόρων υπηρεσιακών συμβουλίων υπουργείων και οργανισμών, τα οποία είναι ανώτατα στελέχη της δημόσιας διοίκησης παρα-πέμφθηκαν στο Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Οργανο διότι επέδειξαν σοβαρή καθυστέρηση στην εκδίκαση των υποθέσεων των επίορκων υπαλλήλων, ενώ σε άλλες περιπτώσεις δεν άσκησαν ως όφειλαν τα καθήκοντά τους αφού έκλεισαν τα μάτια τους στις παρανομίες των υπαλλήλων".

    [08] Εξοπλισμοί

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υπογραμμίζει ότι "αγόρασαν από Κόκκαλη και Λιακουνάκο άρματα κατάλληλα μόνο για παρελάσεις τα οποία αν χρειαστεί δεν μπορούν να περάσουν τον Εβρο γιατί δεν αντέχουν οι γέφυρες. Η αλήθεια πάντως είναι ότι με την προμήθεια αυτή η κυβέρνηση έδωσε εμμέσως πλην σαφώς, φιλί ζωής στον Λιακου-νάκο του οποίου ο όμιλος έχει μεγάλα οικονομικά προβλήματα αλλά και στη δοκιμαζό-μενη Intracom. Από την απόφαση αυτή δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά".

    [09] Κυπριακό

    Ο ΛΟΓΟΣ επισημαίνει ότι "επιφυλακτικός είναι ο υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης ως προς τις πιθανότητες να επιτευχθεί λύση στο Κυπριακό πριν από το τέλος αυτού του χρόνου. Και αυτό, όπως εξήγησε, επειδή τα διαμειβόμενα δεν επιτρέπουν αυτή τη στιγμή οποιαδήποτε αισιοδοξία.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ προσθέτει ότι "την κλασική τουρκική θέση για αναγνώριση του ψευ-δοκράτους του Ντενκτάς και δημιουργία συν-ομοσπονδίας στην Κύπρο, πριν γίνει οποια-δήποτε συζήτηση για επί μέρους θέματα, θέτει ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Ισμαήλ Τζεμ, σε άρθρο του στην 'Ιντερνάσιοναλ Χέραλντ Τρίμπιουν'".

    [10] Αναπτυξιακός νόμος

    H Traffic News αναφέρει ότι "για την αναμόρφωση του αναπτυξιακού νόμου θα συναντηθούν την ερχόμενη εβδομάδα τα αρμόδια κυβερνητικά στελέχη και οι εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων, ώστε να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το φθινόπωρο και τα τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου του 2003".

    [11] Κηδεία Κυπριανού

    Η Espresso γράφει ότι "το ύστατο χαίρε απηύθυναν χθες στον Σπύρο Κυπριανού, Κύπρος και Ελλάδα. Την ευχή 'να ανατείλει σύντομα η μέρα που η Κύπρος θα είναι πάλι ενιαία και λεύτερη...' έκανε ο Κύπριος πρόεδρος Γλαύκος Κληρίδης, ο οποίος βαθύτατα συγκινημένος και ατενίζοντας εκφώνησε επικήδειο λόγο στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Ευαγγελίστριας Παλλουριώτισσας. Συγκινημένο ήταν και το πλήθος των εκατοντάδων πολιτών, οι οποίοι έσπευσαν να αποχαιρετήσουν τον άνθρωπο που αφιέρωσε τη ζωή του στους αγώνες της Κύπρου".

    [12] Ελληνοτουρκικά

    Σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ "μέσω ... θαλάσσης επι-χειρεί η Αγκυρα να ελέγξει τον μισό εναέριο χώρο (FIR Αθήνας) του Αιγαίου, σταθερή στην πάγια διεκδίκησή της να αποκτήσει τον έλεγχο στο ανατολικό Αιγαίο. Η Τουρκία χρησιμοποιεί κατά το δοκούν και κατά περίπτωση τους κανονισμούς των διεθνών ναυτιλιακών οργανισμών και του ΝΑΤΟ για την έρευνα και διάσωση ναυαγών, υποστηρίζοντας ότι έχει αρμοδιότητα για τα ναυάγια από το μέσον του Αιγαίου και μέχρι τις ακτές της".

    [13] Μακεδονία - Μεγάλα έργα

    Το ΕΘΝΟΣ γράφει ότι "γενικό συναγερμό για τα μεγάλα έργα της Θεσσαλονίκης σήμανε η Βάσω Παπανδρέου, η οποία ζήτησε την επιτάχυνση όλων των διαδικασιών, ώστε να δοθούν τα έργα προς χρήση στους πολίτες το γρηγορότερο δυνατό. Η κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε στα σπουδαιότερα έργα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, για τα οποία δεσμεύτηκε κι έδωσε συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα υλοποίησης. Για το σύνολο της Εγνατίας Οδού, η κ. Παπανδρέου δεσμεύτηκε πως 'στο τέλος του 2005 θα μπαίνουμε στην Ηγουμενίτσα και θα βγαίνουμε στην Αλεξανδρούπολή' με εξαίρεση τα τμήματα Γρεβενά-Παναγιά και πέρασμα του Νέστου, λόγω του περιβαλλοντικού προβλήματος".

    [14] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: ''Αναπτυξιακός νόμος: Εμφαση σε επιχειρήσεις νέας τεχνολογίας''.

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: ''Αλλάζουν τα κίνητρα για επενδύσεις. Ολόκληρος ο νόμος-πλαίσιο που προτείνει για βάση διαλόγου το υπουργείο Οικονομίας''.

    ΚΕΡΔΟΣ: ''Οι προτάσεις Χριστοδουλάκη για τις ιδιωτικές επενδύσεις. Σύνδεση κινήτρων με απασχόληση και κερδοφορία''.

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ''Κοντά σε συμφωνία για 5% αύξηση ΓΣΕΕ και εργοδότες. Καθοριστική συνάντηση σήμερα με πρόταση 2ετούς σύμβασης''.

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: ''Κίνητρα για επενδύσεις που δημιουργούν απασχόληση. Αλλάζει ο αναπτυξιακός νόμος''.

    [15] Ανάπτυξη - Απασχόληση

    Το ΚΕΡΔΟΣ γράφει ότι "Σύνδεση των κινήτρων με την αύξηση της απασχόλησης και την κερδοφορία των επιχειρήσεων, διαχωρισμός τους ανάλογα με το εάν πρόκειται για παλαιές ή νέες επιχειρήσεις, δημιουργία τέταρτης αναπτυξιακής ζώνης και ενίσχυση των παραμεθορίων περιοχών. περιλαμβάνει η πρόταση του υπουργείου Οικονομίας για την αναμόρφωση του αναπτυξιακού νόμου". 
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 15 March 2002 - 16:54:52 UTC