Browse through our Interesting Nodes for General Business in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 02-04-23

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 23/04/2002
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Γαλλικές εκλογές - Ελλάδα - Απόηχος
  • [04] Δημοσκόπηση - Ακροδεξιά
  • [05] Παπαδήμος - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
  • [06] Δημοτικές εκλογές - Αθήνα
  • [07] Θανατηφόρος ιός
  • [08] Κυπριακό
  • [09] Παράνομος τζόγος
  • [10] Ταυτότητες
  • [11] Ασφαλιστικό
  • [12] Συνέντευξη Αννας Διαμαντοπούλου
  • [13] Ευρωστρατός
  • [14] Ελλάδα - Τουρκία - Ισραήλ
  • [15] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [16] Ασφαλιστικό

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 23/04/2002

    Ο απόηχος και οι αντιδράσεις στην Ελλάδα από τον πρώτο γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών, ο ευρωστρατός, τα θανατηφόρα κρούσματα γρίπης και το Κυπριακό, είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Οι νέοι μισθοί στο Στρατό και στα Σώματα Ασφαλείας.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Στο δρόμο του Ζοσπέν και ο Σημίτης. Πανικός στην κυβέρνηση από το Βατερλώ των σοσιαλιστών.

    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ: Το ''σύνδρομο της Γαλλίας'' αποσταθεροποιεί τον Κ. Σημίτη. Η ήττα των σοσιαλιστών αλλάζει το πολιτικό σκηνικό στην Ευρώπη.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Φεύγω αν ... Ο Σημίτης στο δρόμο του Ζοσπέν.

    Η ΑΥΓΗ: Θυμός και προβληματισμός από την άνοδο του Λεπέν. Στη Γαλλία διαδηλώσεις κατά της ακροδεξιάς.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Ο Λεπέν ξυπνάει το ΠΑΣΟΚ. Μετά την ψυχρολουσία των Σοσιαλιστών στην Γαλλία και την μεγάλη άνοδο της Δεξιάς.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Σημίτης: Καλά έκανε και παραιτή-θηκε ο Ζοσπέν! ... Η επιστροφή της Δεξιάς και οι αντιδράσεις στα κράτη της Ευρώπης.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: 66 περιοχές μπαίνουν στο σχέδιο πόλης. Αρχίζει να λύνεται ο οικιστικός γρίφος.

    ΕΘΝΟΣ: Επιφυλακή και αγωνία σε όλη τη χώρα για τον φονικό ιό. Τέσσερα κρούσματα μυοπερι-καρδίτιδας και στην Αττική.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Ανασταίνεται η Εθνική Δεξιά σε όλη την Ευρώπη. Ο θρίαμβος Λεπέν δίδει φτερά σε κάθε Πατριώτη.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Στον δρόμο του Ζοσπέν προσ-ανατολίζεται ο Ελληνας πρωθυπουργός. Με δηλώσεις του ο κ. Σημίτης προανήγγειλε την ''ηρωική του έξοδο''.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Το πρόγραμμα για 5.218 προσλήψεις στο Δημόσιο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ελλάς, Γαλλία ανησυχία... ΠΑΣΟΚ: Φοβάται το σύνδρομο Ζοσπέν, ελπίζει σε συσπείρωση. ΝΔ:Τρέμει την ταύτισή της με την ακροδεξιά, εξορκίζει Λεπέν.

    ΕΣΤΙΑ: Ο τελευταίος των σοσιαλιστών. Πως θα προεδρεύση στην Ευρωπαϊκή Ενώση;

    Espresso: Κρύβουν την αλήθεια για την γρίπη φονιά. Εγκληματική αμέλεια. Χτύπησε και την Αθήνα.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Το μήνυμα της Γαλλίας. Το φάντασμα της επιστροφής στα άκρα ανησυχεί ολόκληρη την Ευρώπη.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Κύμα ακρίβειας σαρώνει την αγορά. Εισαγωγές και έλεγχος το αντίδοτο.

    ΤΑ ΝΕΑ: Το σοκ του Λεπέν ξυπνά την Ευρώπη. Ολοι τώρα ζητούν απαντήσεις.

    ΝΙΚΗ: Επιστροφή στην πολιτική. Να τελειώ-νουμε με τους αριθμούς και τη λογιστική.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Ποιά η απάντηση των λαϊκών δυνάμεων; Ομιλία της γγ της ΚΕ του ΚΚΕ.

    Traffic news: Γιώργος Αγγελόπουλος: Δραπέτης στην αγκαλιά της Τζαβέλλα! ''Δεν γυρίζω στη φυλακή, κινδυνεύει η ζωή μου''.

    Η ΧΩΡΑ: Βουλιάζουν παντού οι σοσιαλιστές. Καραμανλής: Χρεωκόπησαν όλες οι αριστερές κυβερνήσεις. Πνέει τώρα πολιτικός δυτικός άνεμος.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Μήνυμα Σημίτη για το ενδεχόμενο ήττας. ''Καλά έκανε και παραιτήθηκε ο Ζοσπέν'', δήλωσε με νόημα ο πρωθυπουργός.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: 3.521 νέες ευκαιρίες. Αιτήσεις για προσλήψεις αναπληρωτών καθηγητών στη Θεσσαλονίκη.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Διεθνές μέτωπο κατά Λεπέν. Ερχονται ραγδαίες εξελίξεις και στην Ελλάδα.

    [03] Γαλλικές εκλογές - Ελλάδα - Απόηχος

    Η ΝΙΚΗ υποστηρίζει ότι ''μήνυμα για ''εγκα-τάλειψη της λογιστικής διαχείρισης και επιστρο-φή στην πολιτική'' αποτελεί τόσο για το ΠΑΣΟΚ όσο και για ολόκληρη την ευρωπαϊκή σοσιαλ-δημοκρατία, η οδυνηρή ήττα που υπέστη ο Λιονέλ Ζοσπέν στις γαλλικές προεδρικές εκλογές, προς όφελος του ακροδεξιού Λεπέν και της άκρας Αριστεράς που εισέπραξαν ψήφο διαμαρτυρίας ενάντια στην κοινή πολιτική που εφαρμόζουν οι κατεστημένες πολιτικές δυνάμεις''.

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ εκτιμά ότι ''η επέλαση των ακροδεξιών στη Γαλλία και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες ξύπνησε ακόμα και το ΠΑΣΟΚ τα στελέχη του οποίου βρίσκονται σε βαθύ λήθαργο''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ προσθέτει ότι ''δικαιολο-γημένο πανικό στο ΠΑΣΟΚ, την Αριστερά αλλά κυρίως στη ΝΔ σκόρπισε από χθες ο απροσδόκητος θρίαμβος του Γάλλου Εθνικιστή ηγέτη Ζαν-Μαρί Λεπέν στις Γαλλικές προεδρικές εκλογές''.

    Σύμφωνα με την Espresso, ''να πάρουν θέση κατά της Ακροδεξιάς κάλεσε τα κόμματα και κυρίως τη ΝΔ ο Χρήστος Πρωτόπαπας με αφορμή τα αποτελέσματα των εκλογών στη Γαλλία. Συνδέοντας δε και την πρόσφατη δημο-σκόπηση όπου αναφέρεται ότι ένα πολύ μεγάλο μέρος των Ελλήνων πολιτών και ιδιαίτερα των ψηφοφόρων της ΝΔ πιστεύει ότι η χούντα έκανε καλό στην Ελλάδα, κάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση να καταδικάσει την Ακροδεξιά και τα φαινόμενα ρατσισμού και ξενοφοβίας και κατ΄ επέκταση τις φασίζουσες αντιλήψεις''.

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ γράφει ότι ''στο δρόμο που χάραξε ο Λιονέλ Ζοσπέν κινείται πλέον και ο πρωθυπουργός της χώρας κ. Σημίτης. Μετά την ήττα η αποχώρηση από την πολιτική ζωή. Αυτό άφησε να εννοηθεί ο ίδιος, αφού μίλησε με τα θερμότερα λόγια για την παραίτηση του Γάλλου πρωθυπουργού''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ στο σχόλιό του τονίζει ότι ''ο πρώτος γύρος των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία δείχνει τα όρια της πολιτικής του μεσαίου χώρου. Σιράκ και Ζοσπέν ταπεινώ-θηκαν από το γαλλικό λαό επειδή κατέληξαν να λένε περίπου τα ίδια χωρίς να κάνουν τίποτα ουσιαστικό. Επικοινωνιακά ήσαν τέλεια προϊόν-τα του μεσαίου χώρου, μόνο που από ένα σημείο και πέρα άρχισαν να κινούνται σε ιδεο-λογικό πολιτικό κενό. Το αποτέλεσμα ήταν οι περισσότεροι ψηφοφόροι να στραφούν στην Ακρα Δεξιά, τους τροτσκιστές, τους οικολόγους, τους κυνηγούς, τους θεωρούμενους εθνικιστές''.

    ΤΑ ΝΕΑ στο σχόλιό τους με τίτλο ''Αφρονες'', επισημαίνουν ότι ''το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Ελλάδα προσπαθεί να προσποριστεί κομματικά οφέλη και μοιάζει να επιχαίρει για αυτή την εξέλιξη. Βεβαίως όπως γίνεται συνήθως, στη ΝΔ υπήρξαν δύο γραμμές. Με πλέον επικίνδυνη αυτή που εκπορεύτηκε από την ηγεσία και τους τομείς Πολιτικού Σχεδιασμού και Ενημέρωσης του κόμματος ... οι οποίοι το μόνο συμπέρασμα που φαίνεται να έβγαλαν από τη νεοφασιστική έκρηξη είναι ότι ... ηττήθηκαν οι σοσιαλιστές!

    Η ΧΩΡΑ ισχυρίζεται ότι ''ένα νέο επικοινωνιακό τέχνασμα που θα έχει άξονα το αποτέλεσμα των γαλλικών προεδρικών εκλογών και στόχο να εμφανίσει το κυβερνών κόμμα ως τροχοπέδη σε ... ενδεχόμενη άνοδο της ακροδεξιάς στη χώρα μας εφηύρε και έθεσε ήδη σε εφαρμογή το Μέγαρο Μαξίμου''.

    Κατά το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, ''τη βεβαιότητα ότι είναι η ''αυριανή κυβέρνηση'' επιχειρεί να ενισχύσει η ηγεσία της ΝΔ εκμεταλλευόμενη τόσο τα αποτελέσματα των εκλογών στη Γαλλία όσο και τα τελευταία ευνοϊκά για την ίδια γκάλοπ, χωρίς ωστόσο να μπορεί να διαφοροποιηθεί από την εφαρμοζόμενη πολιτική. Προεξοφλώντας μάλι-στα μια ''σαρωτική νίκη'' στις δημοτικές εκλογές ο Κ. Καραμανλής καλλιεργεί το έδαφος να θέσει ζήτημα πρόωρων εκλογών''.

    Η ΕΣΤΙΑ αναφέρει ότι ''σε εθνικό ''φιάσκο'' κινδυνεύει να εξελιχθεί η ελληνική προεδρία στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Ολα δείχνουν ότι κατά το πρώτο εξάμηνο του 2003, στις ισχυρές ευρωπαϊκές χώρες θα κυριαρχούν φιλελεύθερες κυβερνήσεις: Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία (μετά τις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου) και πιθανώ-τατα Γερμανία (μετά τις εκλογές του Σεπτεμ-βρίου). Μοναδική εξαίρεσις θα είναι η Βρεταννία του Εργατικού Μπλαίρ, ο οποίος όμως δια-πνέεται από φιλελεύθερες αντιλήψεις''.

    [04] Δημοσκόπηση - Ακροδεξιά

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι ''το 19,6% των Ελλήνων απαντά θετικά στην ερώτηση ''Θέλετε να υπάρξει ένα ελληνικό κόμμα σαν του Λεπέν στις επόμενες εκλογές;''. Σε τηλεφωνική έρευνα που διενήργησε χθες η εταιρία Κάπα Research στην περιοχή του Λεκανοπεδίου Αττικής διαπιστώθηκε ότι η άνοδος της γαλλικής Ακρο-δεξιάς έγινε δεκτή με αισθήματα ικανοποίησης από το 12,8% των ερωτηθέντων και το ποσοστό αυτό μεταξύ όσων δήλωσαν ότι στις εκλογές του 2002 ψήφισαν τη ΝΔ ανέρχεται σε 27,6%''.

    [05] Παπαδήμος - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

    Η ΑΥΓΗ ισχυρίζεται ότι ''ως εγγυητής της κλασικής νομισματικής ορθοδοξίας, έτσι όπως αυτή προβλέπεται και περιγράφεται στο Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης, εμφα-νίστηκε χθες στο Ευρωκοινοβούλιο ο πρώην διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας και σήμερα αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ευρω-παϊκής Τράπεζας Λουκάς Παπαδήμος''.

    [06] Δημοτικές εκλογές - Αθήνα

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ σημειώνει ότι ''αύριο στις 12 το μεσημέρι θα συναντηθεί στο μέγαρο του δημαρχείου, ο δήμαρχος Αθηναίων Δημήτρης Αβραμόπουλος με την υποψήφια δήμαρχο της πρωτεύουσας και πιθανότατη διάδοχό του Ντόρα Μπακογιάννη. Σύμφωνα με πληροφορίες όμως ο κ. Αβραμόπουλος αναμένεται να εκφράσει την πρόθεσή του να στηρίξει την υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη και να παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια σε ό,τι αφορά την ενημέρωση γύρω από τα προβλήματα της Αθήνας και όχι μόνο''.

    [07] Θανατηφόρος ιός

    Ο ΛΟΓΟΣ γράφει ότι ''έντονη ανησυχία για το θέμα του ιού που προκαλεί μυοκαρδίτιδα προκαλούν οι δηλώσεις του καθηγητή επιδη-μιολογίας του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ Δημήτρη Τριχόπουλο, σύμφωνα με τις οποίες ο αριθμός των κρουσμάτων που έχουν κατα-γραφεί μέχρι σήμερα επιτρέπουν να μιλήσουμε για επιδημία. Ο καθηγητής επιδημιολογίας συνέστησε να ακολουθούμε πολύ προσεκτικά τους κανόνες υγιεινής, ενώ αν σε μια ίωση τα συμπτώματα διαρκούν για πολλές ημέρες θα πρέπει να ενημερώσουμε το γιατρό μας''.

    [08] Κυπριακό

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ εκτιμά ότι ''η ελληνική κυβέρνηση και η ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών δεν έκρυψαν την έντονη δυσφορία τους και χθες για τις περίεργες δηλώσεις του Χ. Σολάνα ότι αν δεν επιτευχθεί λύση του Κυπριακού θα ενταχθεί στην ΕΕ μόνο ο Ελληνο-κυπριακός τομέας. Πάντως η Αθήνα αποφεύγει να ερμηνεύσει την κίνηση Σολάνα η οποία εκδηλώθηκε μετά τις συνομιλίες για τον Ευρω-στρατό ως ακόμα ένα μέσο πίεσης προς την Ελληνική κυβέρνηση''.

    [09] Παράνομος τζόγος

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) υποστηρίζει ότι ''γράμμα κενό περιεχομένου παραμένουν οι κυβερνητικές εξαγγελίες για την πάταξη του παράνομου ηλεκτρονικού τζόγου, επισημαίνουν με ερώτησή τους στη Βουλή 16 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον Αδάμ Ρεγκούζα''.

    [10] Ταυτότητες

    Η Traffic news αναφέρει ότι ''ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος μιλώντας χθες σε εκδήλωση για τα εγκαίνια έκθεσης θεολογικού βιβλίου στη Στοά Του Βιβλίου, έφερε πάλι στο προσκήνιο το θέμα των ταυτοτήτων''.

    [11] Ασφαλιστικό

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υποστηρίζει ότι ''ρήτρα για να διασφαλιστεί η οικονομική βιωσιμότητα του νέου ασφαλιστικού συστήματος ζητεί τώρα η ΠΑΣΚΕ/ΓΣΕΕ να περιληφθεί στην κυβερνητική πρόταση για τη χρηματοδότησή του με ποσοστά επί του ΑΕΠ. Και ακόμη η παράταξη τάσσεται υπέρ της συνέχισης του διαλόγου με την κυβέρνηση, υποστηρίζοντας ότι μόνο μια ισχυρή κοινωνική συμφωνία μπορεί να διασφαλίσει τη πλεονασματική λειτουργία του ΙΚΑ''.

    [12] Συνέντευξη Αννας Διαμαντοπούλου

    ''Την προειδοποίηση πως αν ολοκληρωθεί η δεξιά στροφή στην Ευρώπη θα κινδυνεύσει το κοινωνικό μοντέλο που αποφασίστηκε στη Λισαβόνα'' απευθύνει με συνέντευξή της στο ΕΘΝΟΣ, για τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία η Ελληνίδα Επίτροπος Αννα Διαμαντοπούλου. ''Εάν το πολιτικό σκηνικό αλλάξει, τότε η ελληνική προεδρία θα έχει πολύ διαφορετικές προκλήσεις ακόμα και να διατηρήσει την ατζέντα της Λισαβόνας'', τονίζει η κυρία Διαμαντοπούλου, ενώ υπο-γραμμίζει πως ''τα δύο κόμματα στη Γαλλία δεν είχαν σαφείς διαφορές. Οσον αφορά τις διαχωριστικές γραμμές, η κυρία Διαμαντο-πούλου παίρνει μια θέση που θα συζητηθεί: ''Δεν πιστεύω ότι η αγωνία μας θα είναι να δείξουμε τις διαχωριστικές γραμμές. Το μεγάλο στοίχημα είναι πως οι πολιτικές που θα προτείνουμε, οι λύσεις που κάνουμε ορατές στους πολίτες θα είναι πειστικές''.

    [13] Ευρωστρατός

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) γράφει ότι "έντονες πιέσεις ασκήθηκαν για άλλη μια φορά από την αμερικανική πλευρά προς τη χώρα μας προκειμένου να γίνουν αποδεκτές οι θέσεις της Αγκυρας για τον ευρωστρατό. Οι πιέσεις αυτές ασκήθηκαν δια της υφυπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ κ. Ελίζαμπεθ Τζόουνς, η οποία συναν-τήθηκε χθες με τον Ελληνα υπουργό Εθνικής Αμυνας κ. Γιάννο Παπαντωνίου".

    [14] Ελλάδα - Τουρκία - Ισραήλ

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ αναφέρει ότι "εν αμφιβόλω παραμένει η πολυσυζητημένη πρωτοβουλία Ελλάδος και Τουρκίας για την επίσκεψη των κ. Παπανδρέου και Τζεμ στη Μέση Ανατολή. Η επίσκεψη ή μη των δύο υπουργών στη Μέση Ανατολή μάλλον θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα της Ευρωμεσογειακής Συνεργα-σίας - άρχισε από χθες στη Βαλένθια - καθώς σε αυτήν οι κκ Παπανδρέου και Τζεμ αναμένεται να έχουν συνομιλίες τόσο με τον υπουργό Εξωτερικών του Ισραηλ Σιμόν Πέρες όσο και με εκπροσώπους της παλαιστινιακής πλευράς".

    [15] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: ''Απόκλιση στον πληθωρισμό. Σύμφωνα με την εαρινή έκθεση της ΕΕ για την ελληνική οικονομία".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: ''Σύνταξη και με λίγα χρόνια ασφάλισης. Ευνοϊκή ρύθμιση για όσους δεν συμπληρώνουν το κατώτατο όριο των 4.500 ενσήμων".

    ΚΕΡΔΟΣ: ''Χαστούκι" στις αγορές από Λεπέν και Ericsson. Μεγάλες απώλειες στα χρηματι-στήρια και το ευρώ".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ''Διελκυστίνδα ανάπτυξης και πληθωρισμού βλέπει η ΕΕ. Οι διαπιστώσεις της Κομισιόν για την Ελλάδα".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: ''Αισιόδοξες προβλέψεις για την ελληνική οικονομία. Υψηλότερα ΟΟΣΑ, ΔΝΤ και Ευρωπαϊκή Επιτροπή".

    [16] Ασφαλιστικό

    Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ γράφει ότι "Την απονομή σύντα-ξης, ακόμη και σε όσους δεν συμπληρώνουν 15 έτη ασφάλισης (ή 4.500 ένσημα) με αποτέλεσμα να χάνουν τώρα τις εισφορές που κατέβαλαν, σχεδιάζει το υπουργείο Εργασίας και Κοινω-νικών Ασφαλίσεων. Το μέτρο περιλαμβάνεται στις προτάσεις του υπουργού προς τη ΓΣΕΕ".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Tuesday, 23 April 2002 - 17:17:42 UTC