Browse through our Interesting Nodes on the European Union (EU) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 02-05-17

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 17/05/2002
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Εκλογικοί κατάλογοι
  • [04] ΝΔ - ΣΥΝ
  • [05] Κυπριακό
  • [06] Διαφθορά - Δημόσιο
  • [07] Εξωτερικά θέματα - Κυβέρνηση - Σενάρια
  • [08] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [09] Αποταμιεύσεις

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 17/05/2002

    Οι εξελίξεις στα εθνικά θέματα κυρίως στο Κυπριακό και στο θέμα του ευρωστρατού, οι δηλώσεις του πρωθυπουργού μετά τη χθεσινή Κυβερνητική Επιτροπή, οι δημοτικές εκλογές και η διαφθορά στο δημόσιο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Εργασία για 25.000 ανέργους. Πρόγραμμα-μαμούθ κατά της ανεργίας από το Γ' ΚΠΣ.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Νέοι μισθοί και νέο ωράριο. Για 45.000 τραπεζοϋπαλλήλους.

    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ: Ο Κ. Σημίτης εκβιάζει συσπεί-ρωση ανεβάζοντας το θερμόμετρο στα εθνικά. Ενδοκυβερνητικές συγκρούσεις για τους χειρισμούς στην υπόθεση ''ευρωστρατός''.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Εκλογές με εθνική κρίση. Το ύπουλο σχέδιο Σημίτη.

    Η ΑΥΓΗ: Φυγή προς τα εθνικά θέματα. Στροφή στον σχεδιασμό της κυβερνητικής πολιτικής.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Κραυγή αγωνίας από τη βάση του ΠΑΣΟΚ. Προειδοποιούν την ηγεσία ότι αν χαθούν οι εκλογές θα διαλυθεί το κόμμα.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Εκθεση-βόμβα: διαφθορά και χάος στη Δημόσια Διοίκηση. Αποκαλυπτικά στοιχεία στην αναφορά των ελεγκτών για το έτος 2001.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Θα χαριστούν τα πρόστιμα για τα αυθαίρετα; Γιατί καθυστερεί να καταθέσει το δασονόμο η κυβέρνηση.

    ΕΘΝΟΣ: Σε τροχιά ανόδου τα επιτόκια των δανείων. Ακριβαίνουν στεγαστικά-κάρτες-κατα-ναλωτικά-επιχειρηματικά.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Μακρυά τα ταμεία από το Χρηματιστήριο. Κ. Θάνος: ''Φτιαχτή'' η άνοδος στο ΧΑΑ - δεν θα διαρκέσει.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Τραγικά αδιέξοδα σε Αιγαίο, Κύπρο, Ευρωστρατό. Ο Σημίτης σε ρόλο Πόντιου Πιλάτου αδειάζει την πολιτική Γιωργάκη.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Αδειάζουν Σημίτη για Παπανδρέου. ΗΠΑ: Δήλωση με νόημα από το Λευκό Οίκο για την αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ξαφνικά ... νέφη στα εθνικά. Ο Σημίτης καλεί σε συστράτευση εν όψει εξελίξεων.

    ΕΣΤΙΑ: Η μεγάλη ληστεία με τις εκλογικές έδρες.

    Espresso: Πανικός στους επώνυμους με το νέο κύκλωμα κολ γκερλ. Τρέμουν και στην Ελλάδα το φορητό κομπιούτερ της μαντάμ.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Σε πολύμηνη δοκιμασία για Ευρωστρατό - Κύπρο. Το όπλο του βέτο επισείει ο πρωθυπουργός.

    Ο ΛΟΓΟΣ: ''Ζητώ ομοψυχία'' Σε κρίσιμη καμπή τα εθνικά θέματα. Τι είπε ο Κ. Σημίτης για Ευρωστρατό και Κύπρο.

    ΤΑ ΝΕΑ: Οι περιζήτητες και οι... αζήτητες Σχολές. Οι πίνακες προτιμήσεων για ΑΕΙ-ΤΕΙ.

    ΝΙΚΗ: Μυρίζει ... εκλογές. Ο Σημίτης σκληραίνει τη θέση του στα εθνικά.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: STOP σε ΝΑΤΟ-ΕΕ. Συγκρο-τήθηκε χθες από δεκάδες φορείς του μαζικού λαϊκού κινήματος η επιτροπή Αθήνας της κίνησης ''Δράση: Θεσσαλονίκη 2003''.

    Traffic news: Ψάχνουν για 11 πτώματα. Αίμα, οστά και σβάστικες στο άντρο του σατανά.

    Η ΧΩΡΑ: Υποπτος ο θάνατος Κουνιάκη. Ερωτήματα για τη συνάντησή του με δύο άτομα στο εξοχικό του στο Κιάτο.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Δίκες ''εξπρές'' για τη διαφθορά. Η κυβέρνηση σπεύδει τώρα να αναχαιτίσει το φαινόμενο.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Πρώτοι στη... φοροδιαφυγή στην Κεντρική Μακεδονία.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Τι προβλέπει το νομοσχέδιο για προσλήψεις στο δημόσιο.

    [03] Εκλογικοί κατάλογοι

    Η ΕΣΤΙΑ αναφέρει ότι ''ενόσω τα στοιχεία της απογραφής δεν υπόκεινται σε διασταύρωση με τα δημοτολόγια, είναι εξ ορισμού διάτρητα. Και σημασία έχει ότι μικρές αλλοιώσεις θα μπορούσαν να επιφέρουν αλλαγές στις έδρες. Η μελέτη της νέας κατανομής των εδρών ανά εκλογική περιφέρεια, δείχνει ότι σε 16 περιφέρειες θα αρκούσαν πολύ μικρές διαφορές στον ''νόμιμο'' πληθυσμό για αυξομειώσεις εδρών''.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ υποστηρίζει ότι ''εκλογική νοθεία φαίνεται ότι φοβάται η ΝΔ μετά τις ανακατατάξεις που προκύπτουν στις εκλογικές περιφέρειες, με βάση τα αποτελέσματα της τελευταίας απογραφής πληθυσμού και τα προβλήματα που προκύπτουν όσον αφορά την εγκυρότητά της''.

    [04] ΝΔ - ΣΥΝ

    Η ΑΥΓΗ εκτιμά ότι ''πολιτική οξύτητα τροφοδοτεί η πρόσκληση σε αποστασία που απευθύνει η Ντόρα Μπακογιάννη σε στελέχη της Αριστεράς, αλλά και η κάλυψη που της παρέχει ηγεσία και στελέχη της ΝΔ''.

    Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ γράφει ότι ''η οργίλη αντίδραση του επίσημου ΣΥΝ αποτελεί και σήμα ευρύτερης ρήξης που μπορεί να κοστίσει στη ΝΔ σε επίπεδο συνεργασιών και αλληλοστηρίξεων, γιατί ο ΣΥΝ θα πρέπει τώρα να ''αποδείξει'' με σκλήρυνση της στάσης του την ιδεολογική του καθαρότητα και την πολιτική του αυτονομία''.

    [05] Κυπριακό

    Η Traffic news ισχυρίζεται ότι ''η αίσθηση ότι το Κυπριακό οδηγείται σε λύση με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, εν όψει της ένταξης της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ενωση, έγινε τα τελευταία εικοσιτετράωρα εξαιρετικά έντονη''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) σημειώνει ότι ''την πεποίθηση ότι η επίτευξη λύσης του Κυπριακού μέχρι το τέλος Ιουνίου είναι δυνατή παρά τις διαφορές των δύο πλευρών, εξέφρασε χθες ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, Κόφι Ανάν, αναχωρώντας χθες από την Κύπρο''.

    Αντίθετα η ΑΥΡΙΑΝΗ υποστηρίζει ότι ''ηλθον, είδον και απήλθον ... ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ στην Κύπρο, απλώς και μόνο για να επαναβεβαιώσει τις καταγεγραμμένες από καιρό δυσοίωνες προβλέψεις του κ. Σημίτη, ο οποίος και χθες επανέλαβε πως το εγχείρημα της ένταξης της νήσου στους κόλπους της ευρωπαϊκής οικογένειας βρίσκεται στην δυσκολότερη καμπή''.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ προσθέτει ότι ''πενιχρά κρίνονται τα αποτελέσματα της επίσκεψης Κόφι Ανάν στην Κύπρο. Και έχοντας υπόψη τις επαναλαμβανόμενες καθημερινά θέσεις της τουρκικής πλευράς, οι προοπτικές δεν θεωρούνται ιδιαίτερα ευοίωνες για τους στόχους που έχει θέσει ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ για τον Ιούνιο. Αντίθετα, θεωρείται πιθανόν ένα ναυάγιο στο τέλος Ιουνίου είτε ως επιλογή τακτικής είτε ως στρατηγική επιλογή της τουρκικής πλευράς''.

    Επίσης τα ΝΕΑ γράφουν ότι ''η αποστολή Ανάν στη Λευκωσία απέτυχε. Ο Ρ. Ντενκτάς όχι μόνο δεν αποδέχθηκε αναβαθμισμένο μεσολαβητικό ρόλο των Ηνωμένων Εθνών στις συνομιλίες για την επίλυση του Κυπριακού, αλλά εξασφάλισε επιπλέον παράταση ως τον Δεκέμβριο για την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Ολα αυτά συνδέουν χρονικά τουλάχιστον την ''τελική φάση'' των διαπραγματεύσεων για λύση του Κυπριακού με την απόφαση για ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ενωση. κατόπιν τούτων, ο πρόεδρος Κληρίδης μαζί με την ελληνοκυπριακή διαπραγματευτική ομάδα, σπεύδει στην Αθήνα την ερχόμενη Τετάρτη για διαβουλεύσεις κορυφής''.

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ τονίζει ότι ''σύμφωνα με τις υπάρχουσες ενδείξεις, η τετραήμερη παρουσία του γγ του ΟΗΕ στην Κύπρο συνδέθηκε με την άσκηση έντονων πιέσεων και προς τις δυο πλευρές για επίσπευση της διαδικασίας, ώστε να υπάρξουν ουσιαστικά αποτελέσματα μέχρι την Ευρωπαϊκή Σύνοδο Κορυφής της Σεβίλης''.

    [06] Διαφθορά - Δημόσιο

    Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ ''στον ''αρχιράμπο'' αναθέτει το υπουργείο Δημόσιας Διοίκησης το κυνήγι της διαφθοράς στις υπηρεσίες. Οι υπαίτιοι θα παραπέμπονται σε δίκες-εξπρές. Το νομοσχέδιο του υπουργείου Δημόσιας Διοίκησης, που δημοσιοποίησε χθες ο κ. Σκανδαλίδης, προβλέπει τη λήψη ριζικών μέτρων για την πάταξη της διαφθοράς στο δημόσιο. Συνιστά ομάδα Ράμπο, το Συντονιστικό Οργανο, επιθεώρησης και Ελέγχου (ΣΟΕΕ) για τον εντοπισμό φαινομένων διαφθοράς και οδηγεί στον εισαγγελέα με διαδικασία-εξπρές τους παράνομους''.

    [07] Εξωτερικά θέματα - Κυβέρνηση - Σενάρια

    Η ΝΙΚΗ υποστηρίζει ότι ''το άρωμα πρόωρων εκλογών γίνεται ακόμη εντονότερο στην πολιτική ατμόσφαιρα, με αφορμή τις επικείμενες κρίσιμες εξελίξεις στα εθνικά θέματα επί των οποίων ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης σκληραίνει τις θέσεις του παραμερίζοντας μάλιστα και τον δυσαρεστημένο σύμφωνα με πληροφορίες, αρμόδιο υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Παπανδρέου, προκειμένου να αναλάβει ο ίδιος τον χειρισμό τους''.

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι ''δημιουργία ενιαίου εσωτερικού μετώπου για τα εξωτερικά θέματα επιδιώκει η κυβέρνηση και εν όψει των εξελίξεων ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης θα έχει εντός του προσεχούς δεκαημέρου συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς, ενώ την προσεχή Τετάρτη θα επισκεφθεί την Αθήνα ο πρόεδρος της Κύπρου Γλ. Κληρίδης που δέχθηκε χθες τον ευρισκόμενο στη Λευκωσία υπουργό Ανάπτυξης Α. Τσοχατζόπουλος. Τα εθνικά θέματα κυριάρχησαν στη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής (αλλά και στην αντιπαράθεση της κυβέρνησης με τη ΝΔ)''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ισχυρίζεται ότι ''καθώς οι πιέσεις από την ΕΕ, το ΝΑΤΟ και την Ουάσιγκτον αυξάνονται, προκειμένου να αρθεί γρήγορα το αδιέξοδο στις σχέσεις ΕΕ-ΝΑΤΟ στο θέμα των επιχειρήσεων των ευρωπαϊκών δυνάμεων με χρήση των μέσων της Συμμαχίας, η κυβέρνηση δεν έχει άλλη διέξοδο στο αδιέξοδό της από το να σκληρύνει τη στάση της, για την ώρα τουλάχιστον''.

    Η ΧΩΡΑ προσθέτει ότι ''πλήρης διάσταση απόψεων καταγράφηκε μεταξύ του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη και του υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Παπανδρέου αναφορικά με το θέμα του ευρωστρατού και με αφορμή το σχέδιο της ισπανικής προεδρίας, η απόκρυψη του οποίου από τον Ελληνα υπουργό Εξωτερικών προκάλεσε την έκρηξη του κ. Σημίτη''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ εκτιμά ότι ''διαστάσεις που ενδεχομένως θα χρησιμοποιηθούν ως πρόσχημα της κυβέρνησης ακόμα και για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες προσλαμβάνουν οι δυσοίωνες εξελίξεις στα εθνικά θέματα. Ο πρωθυπουργούς που ''αδειάζεται'' πλέον εντυπωσιακά από τον αμερικανικό παράγοντα, ανέβασε χθες τους τόνους προς την Αγκυρα και την ΕΕ, ενώ νέα φημολογία διάστασης απόψεων με τον Γ. Παπανδρέου επέτεινε το θολό τοπίο. Ο υπ. Εξωτερικών απουσίασε από τη χθεσινή συνεδρίασης της Κυβερνητικής Επιτροπής, που είχε ως αντικείμενο τα εθνικά θέματα. Κυβερνητικές πηγές έκαναν λόγο για ''διπλωματική ασθένεια'' αλλά η φημολογία διαψεύστηκε από τον εκπρόσωπο του ΥΠΕξ''.

    Σύμφωνα με τον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ (Ρίζος), ''πολλοί εκτιμούν ότι ο ''πυρετός'' που επικαλέστηκε ο υπουργός Εξωτερικών για να αποφύγει την ...απολογία του στη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής-που συνήλθε χθες για τα εθνικά ζητήματα- δεν ήταν παρά μια ''λύση ανάγκης'' στην οποία κατέληξαν από κοινού ο υπουργός και ο πρωθυπουργός σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν λίγες ώρες νωρίτερα, προκειμένου να προληφθεί το ξέσπασμα μιας μεγάλη κρίσης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ τονίζει ότι ''στις δραμα-τικότερες αποστροφές που έχει τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιήσει για θέματα εξωτερικής πολιτικής και εθνικής ασφάλειας κατέφυγε χθες μετά την Κυβερνητική Επιτροπή ο πρωθυπουργός''.

    Ο ΛΟΓΟΣ γράφει ότι ''εγρήγορση, αποφασι-στικότητα, εθνική ομοψυχία και υπεύθυνη στάση από όλους στην αντιμετώπιση των εθνικών θεμάτων, τα οποία - όπως είπε- βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή, ζήτησε ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης μετά το πέρας της χθεσινής συνεδρίασης της Κυβερνητικής Επιτροπής. Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε ειδικότερα στο θέμα της ένταξης της Κύπρου στην ΕΕ και το ζήτημα του ευρωστρατού''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ αναφέρει ότι ''έντονη ανησυχία προκάλεσαν οι χθεσινές δηλώσεις του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτης, μετά τη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής. Η απόγνωση για την πορεία όλων σχεδόν των εθνικών μας θεμάτων, όπως διεφάνη από τις χθεσινές δηλώσεις του πρωθυπουργού, δημιουργεί ποικίλα ερωτηματικά. Και θέτει ενώπιον των ευθυνών της σύσσωμη την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία του τόπου. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, το βλέμμα όλων των Ελλήνων πολιτών είναι στραμμένο στο Προεδρικό Μέγαρο . Και περιμένουν από τον Κ. Στεφανόπουλο να πάρει θέση''.

    Κατά το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, ''ενώ η πολυδια-φημισμένη πολιτικών των ...''ζεϊμπέκικων'' και της ''βήμα προς βήμα προσέγγισης'' με την Αγκυρα δείχνει τόσο με την υπόθεση του ευρωστρατού όσο και με το Κυπριακό να φτάνει πλέον στα όριά της, η κυβέρνηση αντί να απολογείται για την πολιτική της όλα τα προηγούμενα χρόνια, επιχειρεί τώρα να αξιοποιήσει τις αρνητικές εξελίξεις προς ίδιον όφελος (!), φτάνοντας ακόμα και στο σημείο της κινδυνολογίας ώστε να χρησιμοποιήσει το δυσμενές κλίμα και να εμφανιστεί ''ανένδοτη'' υπερασπίστρια των ''εθνικών δικαίων'' με στόχο να εξαργυρώσει αυτή την πλαστή εικόνα στο πεδίο των εσωτερικών πολιτικών εξελίξεων''.

    Η Espresso προσθέτει ότι ''κατηγορηματικά απορρίπτει η Ελλάδα και τη νέα συμβιβαστική πρόταση της ισπανικής προεδρίας για τον ευρωστρατό. Ο Κώστας Σημίτης, μιλώντας χθες στη συνεδρίαση της κυβερνητικής επιτροπής, όχι μόνο εξέφρασε την κατηγορηματική άρνηση της Ελλάδας να αποδεχθεί τις νέες προτάσεις, αλλά ζήτησε και από όλους εγρήγορση, αποφασιστικότητα και εθνική ομοψυχία, επισημαίνοντας πως τα εθνικά θέματα βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή''.

    [08] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: ''Το μαρτύριο των επενδυτών. Μελέτη - σοκ του Ελληνικού Κέντρου Επενδύσεων (ΕΛΚΕ)".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: ''Αδειες-εξπρές σε τρεις ξένες επενδύσεις. "Πράσινο φως" από επιτροπή 7 γενικών γραμματέων στα σχέδια που είχαν κολλήσει στη γραφειοκρατία".

    ΚΕΡΔΟΣ: ''ΕΛΚΕ: Αποτρέπουμε τους ξένους επενδυτές. Πολυνομία, έλλειψη ενημέρωσης, πλήθος εγγράφων, τα αντικίνητρα".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ''Στο ναδίρ οι αποδόσεις ταμιευτηρίου στην Ελλάδα. Ενώ διευρύνεται ραγδαία η πιστωτική επέκταση".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: ''Μεγάλη αύξηση τζίρου προβλέπουν οι χρηματιστηριακές και ζητούν αναπροσαρμογή εγγυητικών. Ενώ επανεν-εργοποιούνται αδρανείς ΕΛΔΕ".

    [09] Αποταμιεύσεις

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ γράφει ότι "Σε -2,74% το χαμηλότερο επίπεδο μεταξύ 11 ευρωπαϊκών χωρών, διαμορφώθηκε η πραγματική (από-πληθωρισμένη) προ φόρων μέση απόδοση τα-μιευτηρίου που προσέφεραν οι ελληνικές εμπο-ρικές τράπεζες στους πελάτες τους το Μάρτιο 2002, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και τη Eurostat".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 17 May 2002 - 14:49:57 UTC