Browse through our Interesting Nodes on Politics in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 02-05-21

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 21/05/2002
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Εθνικά θέματα - Γ. Παπανδρέου - Κυβερνητική Επιτροπή
  • [04] Κυπριακό
  • [05] Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής
  • [06] ΜΜΕ - Βασικός μέτοχος
  • [07] ΚΟ ΠΑΣΟΚ
  • [08] Ασφαλιστικό
  • [09] Βάση Σούδας
  • [10] Ελλάδα - Βαλκάνια
  • [11] Πανελλήνιες
  • [12] Ελλάδα - Γεωργία
  • [13] Σημίτης - Αυτοδιοίκηση
  • [14] Ευρωμεσογειακό Φόρουμ
  • [15] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [16] Χρηματιστήριο

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 21/05/2002

    Η απουσία του υπουργού Εξωτερικών από την Κυβερνητική Επιτροπή όπου συζητήθηκαν οι εξελίξεις στα εθνικά θέματα, η στάση της Νέας Δημοκρατίας, το Κυπριακό, οι αναφορές του πρωθυπουργού στην τοπική αυτοδιοίκηση και η συμβολή της Ελλάδας στην ανασυγκρότηση των χωρών των Βαλκανίων, είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): 3 αλλαγές στη θητεία. Οπλίτες δύο ταχυτήτων με το νέο σχέδιο Γιάννου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Διακοπές δωρεάν. Για 35.000 εργαζόμενους, από 1 Ιουνίου μέχρι 21 Σεπτεμβρίου.

    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ: Ο Κ. Σημίτης χρεώνει τη διαφθορά στην Αυτοδιοίκηση. Επίθεση κατά νομαρχών και δημάρχων 5 μήνες πριν από τις εκλογές.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: ''Πινόκιο'' ο Γιωργάκης. Κατά φαντασίαν ασθενής ο υπουργός Εξωτερικών.

    Η ΑΥΓΗ: Γκάλοπ για... σταρ και όχι για προ-γράμματα. Πρόχειρες δημοσκοπήσεις βομβαρ-δίζουν τον πολίτη.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Στη σάουνα ο Γιωργάκης. Την ημέρα της συνεδρίασης της Κυβερνητικής Επιτροπής.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Με εθνική συμφωνία λύνεται το Ασφαλιστικό. Την Πέμπτη αναμένεται να υπογραφεί το κείμενο με τους νέους όρους.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Η Αττική Οδός χαράζει νέους όρους δόμησης. Ετοιμο το Προεδρικό Διάταγμα για τις χρήσεις γης στην περιοχή.

    ΕΘΝΟΣ: 1.461 νέες προσλήψεις με το παλιό σύστημα. Προκηρύξεις στην ΕΘΕΛ - Δήμους και φορείς Δημοσίου.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Κυβερνητική χρεωκοπία διαπιστώνει ο Κ. Καραμανλής και υπογράφει... Εθνικό γραμμάτιο για την Ελλάδα, όχι ''λευκή επιταγή'' στο ΠΑΣΟΚ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Συνυπεύθυνος ο πρωθυπουργός για τα αδιέξοδα στην εξωτερική πολιτική. Ο υπουργός Εξωτερικών ρίχνει το μπαλάκι στο Μέγαρο Μαξίμου για τα αδιέξοδα στα εθνικά θέματα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Στο γυμναστήριο της διαδοχής ο Γ. Παπανδρέου. ΠΑΣΟΚ: Χωρίς... θεραπεία η ρήξη Σημίτη με τον υπουργό Εξωτερικών.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ξέσπασε κατά δημάρχων. Σημίτης: Διέψευσαν πολλές φορές τις προσδοκίες του λαού.

    ΕΣΤΙΑ: Εθνικά θέματα και δημοσκοπήσεις. Που αποβλέπει η δημιουργία ''κρίσεως''.

    Espresso: Ο Κολοβός πήρε μέρος σε σατανιστική τελετή. Μια ημέρα πριν θυσιάσει την 11χρονη Μαρία.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ενιαίος φόρος 0,2% επί των ακινήτων. Αντικαθιστά όλες τις άλλες σχετικές ετήσιες επιβαρύνσεις.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Ο μαραθώνιος των υποψηφίων. Ανοίγει η αυλαία των Πανελληνίων εξετάσεων.

    ΤΑ ΝΕΑ: Ιός... αερόμπικ στην κυβέρνηση. Σύγχυση με την ασθένεια Γ. Παπανδρέου.

    ΝΙΚΗ: Η ώρα του Ακη. ''Παρών'' στην εκλογή προέδρου από τα μέλη του ΠΑΣΟΚ.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Ούτε ΠΑΣΟΚ ούτε ΝΔ να είναι η ψήφος του λαού. Στον Α' και στο Β' γύρο των εκλογών.

    Traffic news: Αμαντίν Χατζηθωμά: Ετσι νίκησα. Τρέλανε τους κριτές και εκατομμύρια Ευρωπαίους κερδίζοντας το στέμμα της Μις Ευρώπη.

    Η ΧΩΡΑ: Στήνει κρίση με την Τουρκία. Ο Σημίτης θέλει να κερδίσει χρόνο στην καρέκλα του.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: ''Στεγνό'' καλοκαίρι. Βασικές αιτίες η καθυστέρηση στα έργα του Αλιάκμονα και η υπεράντληση στις γεωτρήσεις.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Φάκελος διαφθορά. Οι υπηρεσίες της ντροπής στη Θεσσαλονίκη.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Επιμένουν στα σενάρια να ξεπουλήσουν την HELEXPO. Περίεργη αναφορά του κ. Ν. Χριστοδουλάκη.

    [03] Εθνικά θέματα - Γ. Παπανδρέου - Κυβερνητική Επιτροπή

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ αναφέρει οτι ''τορπίλη στην προσπάθεια του πρωθυπουργού να επιτύχει την εθνική ομοψυχία εν όψει της πιο κρίσιμης καμπής των εθνικών μας θεμάτων, έβαλε χθες ο Κώστας Καραμανλής''.

    Η ΑΥΓΗ υποστηρίζει οτι ''ο πρωθυπουργός καλεί σε βοήθεια τους χριστιανοδημοκράτες! Τους ζητεί να μαλακώσουν την αντίδραση Καραμανλή στην κυοφορούμενη εξέλιξη για τον Ευρωστρατό, ώστε να διευκολυνθεί η κυβέρνηση να κλείσει το θέμα. Σε δυσχερή θέση ο πρόεδρος της ΝΔ μετά τη διπλή πίεση από Αθνάρ και Μπερλουσκόνι''.

    Η ΧΩΡΑ εκτιμά οτι ''πολιτικοί κύκλοι υποστηρίζουν οτι ο Σημίτης στηρίζει πλέον τις ελπίδες του σε ένα ''θερμό καλοκαίρι'' για να κερδίσει χρόνο. Κάνουν λόγο για σενάρια κρίσης με την Τουρκία. Ο Γ. Παπανδρέου φέρεται οτι διαφώνησε και δήλωσε ασθενής. Χθες, ο Καραμανλής υπογράμμισε οτι δεν πρόκειται να δώσει ''λευκή επιταγή'' στον Σημίτη. Αλλο ομοψυχία και άλλο ''συνυπευθυ-νότητα'', επιφυλακτικά και τα άλλα κόμματα''.

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ γράφει οτι ''υπεύθυνη στάση και συναίνεση, ώστε να μην επιτραπεί στον Κ. Σημίτη η μικροκομματική εκμετάλλευση και επί της ουσίας αποδοχή των τετελεσμένων από τους ''συμμάχους''. Αυτή είναι η ''γραμμή πλεύσης'' της ηγεσίας της ΝΔ για τον ευρωστρατό και το Κυπριακό''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) ισχυρίζεται οτι ''ξεκαθάρισε τη θέση του για τα εθνικά μας θέματα πριν από τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό την Παρασκευή ο Κ. Καραμανλής. Μετά από διεξοδική συζήτηση που έγινε στο πολιτικό συμβούλιο του κόμματος. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανακοινώνοντας οτι θα πάει στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, η οποία γίνεται στο πλαίσιο των συναντήσεων με τους πολιτικούς αρχηγούς, τόνισε οτι το κόμμα του για τα εθνικά θέματα δεν παραδίδει ''λευκή επιταγή'' στην κυβέρνηση''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ σημειώνει οτι ''σε χρονική περίοδο που τα εξωτερικά μέτωπα της Χώρας βρίσκονται επί ξυρού ακμής, οι πιέσεις εντείνονται και ουδείς μπορεί να προβλέψει όχι μόνο το εάν θα ευοδωθούν θετικά οι κύριες προτεραιότητες που η Αθήνα δίνει στο Κυπριακό, το ενταξιακό της Λευκωσίας και τον Ευρωστρατό, μα επί πλέον ουδείς μπορεί να εγγυηθεί οτι οι επόμενοι μήνες θα είναι ειρηνικοί, από την μία και πολιτικές δυνάμεις συσπειρώ-νονται κατόπιν της πρόσκλησης και των δραματικών τόνων του Πρωθυπουργού αλλά και από την άλλη έντονα εκδηλώνονται οι διαφωνίες ως προς τους έως τούδε όπως και για τους επόμενους χειρισμούς της Κυβέρνησης μεταξύ Μαξίμου και Ρηγίλλης''.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ προσθέτει οτι ''αντιπαράθεση κορυφής στην κυβέρνηση, καθώς οι σχέσεις του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη με τον υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Παπανδρέου φαίνεται να περνούν σοβαρή δοκιμασία''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ επισημαίνει οτι ''στοιχεία επερχόμενης ρήξης, πιθανόν μη ελεγχόμενων εσωκομματικών διαστάσεων, διαφαίνονται στις σχέσεις Μεγάρου Μαξίμου - υπουργείου Εξωτερικών, παρά τις διαβεβαιώ-σεις και των δυο πλευρών για πλήρη σύμπτωση απόψεων μεταξύ του πρωθυπουργού και του Γ. Παπανδρέου''.

    Η Traffic news τονίζει οτι ''σε κατηγορηματική διάψευση των σεναρίων περί διάστασης απόψεων με τον πρωθυπουργό σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, προέβη ο υπουργός Εξωτερικών, από τη Δήλο, όπου βρίσκεται για το διήμερο Μεσογειακό Φόρουμ''.

    Η ΕΣΤΙΑ υπογραμμίζει οτι ''οι σχέσεις του κ. Σημίτη με τον κ. Γ. Παπανδρέου δεν είναι καθόλου καλές. Και αυτό δεν είναι απλώς δυσάρεστο, είναι εξαιρετικά επικίνδυνο για τα εθνικά συμφέροντα, ειδικά την περίοδο αυτή που οι ελληνοτουρκικές σχέσεις και το Κυπριακό βρίσκονται σε λεπτή φάση''.

    [04] Κυπριακό

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υποστηρίζει ότι ''πανέτοι-μος μεταβαίνει αύριο στην Αθήνα με τους συνεργάτες του ο πρόεδρος Κληρίδης μεταφέροντας στον χαρτοφύλακά του λεπτομε-ρή μελέτη για τη στάση που τηρεί ο Ντενκτάς στις απευθείας συνομιλίες, καθώς και την τακτική που ακολουθούν τα Ην. Εθνη. Οι πληροφορίες προσθέτουν ότι έχει κωδικοποιήσει τα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν στη βαρυσήμαντη σύσκεψη των Αθηνών. Τα ερωτήματα είναι :1) Πώς προχωρούμε μέχρι τον Ιούνιο. 2)Πώς προχωρούμε μετά τον Ιούνιο. 3) Πώς θα αντικρίσουμε ενδεχόμενη υποβολή εγγράφων από τον Ντε Σότο. 4) Πώς προχωρούμε με την ενταξιακή πορεία. 5) Πώς αντιμετωπίζουμε τυχόν τουρκικό ελιγμό και 6) Ποιά τα προληπτικά μέτρα για αποτελεσματική αντιμετώπιση θερμού επεισοδίου''.

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ αναφέρει ότι ''την κρίσιμη καμπή στην οποία βρίσκεται το Κυπριακό και τις δυσοίωνες προοπτικές που εμφανίζονται στον ορίζοντα σε ό,τι αφορά στην ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ αποκαλύπτει απόρρητο τηλεγράφημα του Ελληνα πρέσβη στη Λευκωσία προς το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, στο οποίο αναφέρεται ότι ο ύπατος εκπρόσωπος της ΕΕ για την ευρωπαϊκή άμυνα Χ. Σολάνα ενεργεί είς βάρος της ενταξιακής πορείας της νήσου''.

    [05] Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ υποστηρίζει ότι ''Συμβούλιο Εξωτε-ρικής Πολιτικής αποκτά η χώρα σε μια κρίσιμη εποχή για τα εθνικής σημασίας θέματα και ενώ η κυβέρνηση δια του εκπροσώπου της Χρ. Πρωτόπαπα, προτίθεται να πείσει ότι δεν επιδιώκει εκμετάλλευση της εξωτερικής πολιτικής για εσωτερική κατανάλωση, αλλά ότι τώρα ''ήρθε η ώρα των αποφάσεων''.

    [06] ΜΜΕ - Βασικός μέτοχος

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) σημειώνει ότι ''κόλαφο για την κυβέρνηση αποτελεί η χθεσινή δημοσιοποίηση της έκθεσης του επιστημονικού συμβουλίου της Βουλής σχετικά με τη σκανδαλώδη ρύθμιση για τον βασικό μέτοχο, η οποία ουσιαστικά αποκαλύπτει τις προθέσεις της , δηλαδή την πλήρη υποταγή της στα διαπλεκόμενα συμφέροντα''.

    [07] ΚΟ ΠΑΣΟΚ

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ εκτιμά ότι τους ''χαμηλούς τόνους'' και το κλίμα της μερικής έστω συσπείρωσης που επικρατούν το τελευταίο διάστημα στο ΠΑΣΟΚ θα επιχειρήσει να διατηρήσει ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης στην αυριανή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κυβερνώντος κόμματος. Ο πρωθυπουργός προτίθεται να ζητήσει από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να επιδείξουν ''εγρή-γορση και κινητοποίηση'' προκειμένου να συμβάλουν ενεργά στις προσπάθειες της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει με επιτυχία τα θέματα εξωτερικής πολιτικής που διέρχονται κρίσιμη καμπή, αλλά και να προωθήσει με ταχύτερους ρυθμούς την υλοποίηση των προεκλογικών της δεσμεύσεων''.

    [08] Ασφαλιστικό

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι ''με την υπογραφή εθνικής συμφωνίας ολοκληρώνονται η αντιμετώπιση του ασφαλιστικού προβλήματος και η εξασφάλιση επαρκούς χρηματοδότησης του συστήματος ως το 2030. Η συμφωνία που προωθεί ο υπουργός Οικονομίας ( ο οποίος μάλιστα έκανε δεκτές τις θέσεις της ΓΣΕΕ για επανεξέταση των αναγκών χρηματοδότησης ανά πενταετία) αναμένεται να συνυπογραφεί την Πέμπτη από τους προέδρους της ΓΣΕΕ και του ΣΕΒ''. Ο κ. Ν. Χριστοδουλάκης μετά τη συνάντηση που είχε χθες το βράδυ με την ηγεσία του ΣΕΒ, δήλωσε προς ''Το Βήμα'' ότι η εξέλιξη αυτή θα έχει θετικές συνέπειες στις δημοσιονομικές εξελίξει; και στην αγορά εργασίας, καθώς το κλίμα εμπιστοσύνης που εμπεδώνεται θα βοηθήσει την οικονομική ανάπτυξη και την κοινωνική ειρήνη''.

    [09] Βάση Σούδας

    ΤΑ ΝΕΑ τονίζουν ότι ''ανεφοδιασμό, πληρο-φορίες και επιχειρησιακή υποστήριξη σε πάνω από 3.000(!) αεροσκάφη των ΗΠΑ και των άλλων εταίρων της αντιτρομοκρατικής συμμαχίας παρέσχε από τη Σούδα η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία κατά την κύρια φάση της επιχείρησης ''Διαρκής Ελευθερία''.

    [10] Ελλάδα - Βαλκάνια

    Ο ΛΟΓΟΣ γράφει ότι ''στην εκπόνηση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου για την ανάπτυξη της νοτιοανατολικης Ευρώπης, το οποίο θα φέρει προς συζήτηση στα αρμόδια όργανα της ΕΕ και του Συμφώνου Σταθερότητας, δεσμεύεται να προχωρήσει η ελληνική κυβέρνηση. Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Ν. Χριστοδουλάκης δήλωσε ότι το Σχέδιο ενδέχεται να τεθεί επί τάπητος στη διάρκεια συνάντησης Κορυφής στο πλαίσιο της διαδικασίας του Ζάγκρεμπ''.

    [11] Πανελλήνιες

    Η ΝΙΚΗ αναφέρει ότι ''ενενήντα οκτώ χιλιάδες μαθητές της Γ΄ Λυκείου καθώς και παλαιότεροι απόφοιτοι ''χτυπούν'' από σήμερα τις πόρτες των πανεπιστημίων, τα περισσότερα εκ των οποίων παραμένουν....κλειστά επ΄ αόριστον''.

    [12] Ελλάδα - Γεωργία

    Η Espresso σημειώνει ότι "τη συνδρομή της Ελλάδας για την αναδιοργάνωση του Ναυτικού της ζητάει η Γεωργία, με επίσημο αίτημα που έχει υποβάλει στο ελληνικό υπουργείο Εθνικής Αμυνας παρά τις προσπάθειες της Τουρκίας προς αυτή την κατεύθυνση".

    [13] Σημίτης - Αυτοδιοίκηση

    Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ τονίζει ότι "πέντε μήνες πριν από τις εκλογές για την Αυτοδιοίκηση ο πρωθυπουργός ανοίγει την πολφική μάχη και ρίχνει στο στίβο των εντυπώσεων το χαρτί της αντεπίθεσης. Από το βήμα του Εθνικού Συμβουλίου Διοικητικής Μεταρρύθμισης εξαπολύει επίθεση κατά των αιρετών της Αυτοδιοίκησης".

    [14] Ευρωμεσογειακό Φόρουμ

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ αναφέρει ότι "τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και την αναζήτηση τρόπων για την ενίσχυση και ενδυνάμωση του πολιτικού διαλόγου μεταξύ των κρατών - μελών της ΕΕ και των χωρών της Μεσογείου συζητούν από χθες στη Δήλο και τη Μύκονο οι υπουργοί Εξωτερικών από 11 χώρες της περιοχής που μετέχουν στο Ευρωμεσογειακό Φόρουμ υπό την προεδρία του Ελληνα υπουργού Γιώργου Παπανδρέου".

    [15] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: ''Συνεχείς ήττες του δολαρίου! Οικονομικές και πολιτικές οι αιτίες".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: ''Συνωστισμός μνηστήρων για ΚΑΕ, μαρίνες. Φλοίσβο, Ζέα και Αλιμο διεκδικούν 8 κοινοπραξίες".

    ΚΕΡΔΟΣ: ''Βγαίνουν από τη χειμερία νάρκη οι κωδικοί του ΧΑΑ. Διαχέεται η άνοδος στην υγιή-και όχι μόνο - Περιφέρεια".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ''Η Ελλάδα ανέλαβε να αναπτύξει τα Βαλκάνια. Ενώ ο Κ. Καραμανλής κατηγορεί για "χαμένες ευκαιρίες".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: ''Ανεβαίνει το θερμόμετρο. Οι επιχειρηματικές εξελίξεις δίνουν ζωντάνια στην αγορά".

    [16] Χρηματιστήριο

    ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ υποστηρίζει ότι "από 10.000 έως 40.000 κωδικοί στο 1,4 εκατ. κωδικών είναι ενεργοί το τελευταίο δεκαήμερο στη Σοφοκλέους. Αυτό υποστηρίζουν μιλώντας στο "Κ" χρηματιστηριακοί παράγοντες, επισημαί-νοντας ότι η εξέλιξη αυτή είναι ένδειξη ότι "κάτι έχει αρχίσει να κινείται στη Σοφοκλέους".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Tuesday, 21 May 2002 - 22:30:38 UTC