Read the UN International Convention on the Elimination of All Forms of Racial Discrimination (7 March 1966) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 02-06-18

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 18/06/2002
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Ελληνοτουρκικά
  • [04] Επιτόκια - Πιστωτικές κάρτες
  • [05] Συνέντευξη Κωνσταντόπουλου
  • [06] ΕΚΑΒ - Δυστύχημα
  • [07] ΕΕ - Κύπρος
  • [08] Αβραμόπουλος
  • [09] Εκλογικός νόμος - Κατάλογοι
  • [10] Πολιτικό γραφείο Φασούλα - Επίθεση
  • [11] Κυβέρνηση
  • [12] Κυπριακό
  • [13] Ευρωστρατός
  • [14] Δάσκαλοι - Συντάξεις
  • [15] Απεργία - Ασφαλιστικό
  • [16] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [17] Απεργία - Ασφαλιστικό

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 18/06/2002

    Η σημερινή απεργία της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για το ασφαλιστικό, οι ελληνοτουρκικές σχέσεις, η κατάσταση στην κυβέρνηση και στο ΠΑΣΟΚ, το Κυπριακό και η πτώση του ελικοπτέρου του ΕΚΑΒ είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Στο σκαμνί για τοκογλυφία οι τράπεζες. Το ''μαχαίρι στο κόκαλο'' βάζει η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Στη δικαιοσύνη τα καταναλωτικά. Μπαίνει εισαγγελέας στις Τράπεζες για τα δάνεια.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Εθαψαν πόρισμα και θυσίασαν άλλες 5 ζωές. Κι όμως η ανθρωποθυσία στην Ανάφη θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί.

    Η ΑΥΓΗ: Χάθηκαν άδικα. Νέα συντριβή ελικοπτέρου του ΕΚΑΒ-5 νεκροί στην Ανάφη.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Δεν πάει στη ΝΔ ο Αβραμόπουλος. Αηδιασμένος ο Δήμαρχος από την συμπεριφορά του Καραμανλή.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Στα 55 έτη οι συντάξεις των καθηγητών και δασκάλων. Τι προβλέπουν δύο τροπολογίες που κατατέθηκαν χθες στη Βουλή.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Φόβος για μεγάλο σεισμό. Οι προβλέψεις Παπαζάχου και η ανακάλυψη 25 νέων ρηγμάτων στην Αττική δημιουργούν μεγάλη ανησυχία και γεννούν ερωτηματικά.

    ΕΘΝΟΣ: Πως θα γίνει ο διαγωνισμός για την πρόσληψη εκπαιδευτικών. 22 Νοεμβρίου: Τι προβλέπει η προκήρυξη για όλες τις ειδικότητες.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Σήμερα δουλεύουν μόνον, τα ρολόγια και οι Δημοσιογράφοι! Γενική απεργία για το Ασφαλιστικό-Νεκρώνει ολόκληρη η χώρα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Κινήσεις απελπισίας. από τον πρωθυπουργό σε μια προσπάθεια να ανακτήσει τον έλεγχο της καταστάσεως.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Μια τραγωδία που είχε προαναγγελθεί. Ανάφη: Οι χειριστές του ΕΚΑΒ είχαν προειδοποιήσει ένα χρόνο πριν για το επικίνδυνο ελικοδρόμιο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Τραγωδία ΙΙ. 13 απαντήσεις σε 13 κρίσιμα ερωτήματα.

    ΕΣΤΙΑ: Ποιός φταίει για την τραγωδία; Το εγκαταλειφθέν Πρόγραμμα ''Ιπποκράτης''.

    Espresso: Η συνάντηση της Βίσση με τον Κωνσταντίνο. Η τραγουδίστρια προσκεκλημένη του τέως βασιλιά.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Τραγωδία ΕΚΑΒ μέρος δεύτερον. Πολλά ερωτήματα για την ασφάλεια των πτήσεως ελικοπτέρων.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Σε απεργιακό κλοιό η Ελλάδα. Κινητοποιήσεις για το ασφαλιστικό.

    ΤΑ ΝΕΑ: Αναζητούν το λάθος στα συντρίμμια. ΕΚΑΒ: ''Δύο ατυχήματα είναι πολλά''.

    ΝΙΚΗ: Απεργιακός κλοιός για το ασφαλιστικό. ''Λουκέτο'' σήμερα σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Απεργία. Παραλύει σήμερα όλη η χώρα. ''Οχι'' στο αντιασφαλιστικό έκτρωμα.

    Traffic news: Εν ψυχρώ δολοφονία. Εγγραφο φωτιά: η κατασκευάστρια εταιρεία ζητούσε την ακινητοποίηση των ελικοπτέρων.

    Η ΧΩΡΑ: Εστειλαν πέντε στο θάνατο. 2 ελικόπτερα φέρετρα σκότωσαν 10 ανθρώπους σε 16 μήνες.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Μετρούν δυνάμεις στο ασφαλιστικό. Με τη σημερινή τους πανελλαδική απεργία, η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: 10.509 θέσεις εργασίας στο δημόσιο.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ''Πόλεμος'' του τζόγου με θεατή τον Ακη. Με αφορμή το διαγωνισμό για το καζίνο της Πάρνηθας.

    [03] Ελληνοτουρκικά

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει ότι ''ένα τουρκικό υποβρύχιο σε ανάδυση εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων και μια τουρκική φρεγάτα δημιούργησαν ένα μυστηριώδες επεισόδιο με άξονα τις απαράδεκτες αξιώσεις της Αγκυρας να έχει τον πρώτο λόγο στην έρευνα και τη διάσωση στο Αιγαίο. Το μεσημέρι της Κυριακής, τουρκική φρεγάτα τύπου ''Πέρι'' μπήκε στα ελληνικά χωρικά ύδατα θέλοντας να διασώσει ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος που είχε εκπέμψει σήμα κινδύνου στο Ανατολικό Αιγαίο, 3 ναυτικά μίλια από το Πλωμάρι της Λέσβου. Την ίδια ώρα, με προκλητικό τρόπο αναδυόταν κι ένα τουρκικό υποβρύχιο εντός των χωρικών μας υδάτων, μόλις 2 ναυτικά μίλια κοντά στο Λακκί της Λέρου''.

    [04] Επιτόκια - Πιστωτικές κάρτες

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) υποστηρίζει ότι ''τα ''ψιλά γράμματα'' στους όρους των τραπεζών, που στοχεύουν στην υπερχρέωση των καταναλωτών, βρίσκονται πλέον στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης. Οι όροι των τραπεζών για τα καταναλωτικά δάνεια και τις πιστωτικές κάρτες, οι υπερχρεώσεις, τα υψηλά επιτόκια δανεισμού με καταχρηστικούς όρους, αλλά και η εμμονή των τραπεζών σε όρους που έχουν χαρακτηριστεί καταχρηστικοί μετά από σχετικές αποφάσεις του Αρείου Πάγου, είναι τα πρώτα στοιχεία που θα ελεγχθούν από την Εισαγγελία''.

    [05] Συνέντευξη Κωνσταντόπουλου

    ''Μετωπική επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Κ. Σημίτη εξαπολύει ο πρόεδρος του ΣΥΝ Νίκος Κωνσταντόπουλος σε συνέντευξή του στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ, κατηγορώντας τον ότι με την πολιτική του ''χάνει χρόνο, πόρους και ευκαιρίες, διασπά την κοινωνική συνοχή και χρεώνει το μέλλον των παιδιών μας'', ενώ αναφορικά με το ασφαλιστικό τονίζει ότι δημιουργούνται συνταξιούχοι πολλών ταχυτήτων''.

    [06] ΕΚΑΒ - Δυστύχημα

    Η ΧΩΡΑ εκτιμά ότι ''η νέα τραγωδία με το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ που στοίχισε τη ζωή σε πέντε συνανθρώπους μας επαναφέρει με τον πιο δραματικό τρόπο στο προσκήνιο το προηγούμενο δυστύχημα στις 14/1/2001, όταν ένα ελικόπτερο ίδιου τύπου είχε καταπέσει στο Σούνιο, με αποτέλεσμα να θρηνήσουμε ακόμη πέντε αθώες ψυχές''.

    [07] ΕΕ - Κύπρος

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ γράφει ότι ''τον προσεχή Οκτώβριο, κρίνεται οριστικά η τύχη της ένταξης της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ενωση, καθώς σύμφωνα με το τετρασέλιδο κείμενο του σχεδίου συμπερασμάτων της ισπανικής προεδρίας για τη διεύρυνση που συζήτησαν στη χθεσινή σύνοδό τους στο Λουξεμβούργο οι υπουργοί Εξωτερικών της κοινότητας και το οποίο αναμένεται να εγκριθεί επίσημα από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Κορυφής της Σεβίλης την προσεχή Παρασκευή και Σάββατο, υποστηρίζεται ότι: ''Το επόμενο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο στις Βρυξέλλες θα αποφασίσει ποιές υποψήφιες χώρες θα είναι έτοιμες να ολοκληρώσουν τις διαπραγματεύσεις τους μέχρι τα τέλη του 2002''.

    [08] Αβραμόπουλος

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ ισχυρίζεται ότι ''με κατηγορηματικό τρόπο ο Δημήτρης Αβραμόπουλος αρνείται τον εγκλωβισμό του στη Νέα Δημοκρατία και σχεδιάζει προσεκτικά τις επόμενες κινήσεις στρατηγικής και τακτικής τόσο σε σχέση με το ενδεχόμενο να είναι και πάλι υποψήφιος Δήμαρχος στην Αθήνα''.

    Τα ΝΕΑ σημειώνουν ότι ''στο ''ψυγείο'' του κ. Κ. Καραμανλή-στο οποίο πολύ συχνά ο πρόεδρος της ΝΔ βάζει και στενούς συνεργάτες του-βρήκε θέση προς το παρόν ο κ. Δ. Αβραμόπουλος για να συναντήσει τους κκ Α. Σαμαρά, Στ. Μάνο και Αν. Ανδριανόπουλο. Και οι τέσσερις θα μείνουν στην ''κατάψυξη'' τουλάχιστον μέχρι τις παραμονές των εθνικών εκλογών καθώς η ηγεσία της Ρηγίλλης κρίνει ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνουν αυτή την ώρα... επιστροφές στελεχών''.

    [09] Εκλογικός νόμος - Κατάλογοι

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ επισημαίνει ότι ''στην κατεύθυνση της περαιτέρω ενίσχυσης του δικομματικού πολιτικού συστήματος φέρονται να κινούνται τα κυβερνητικά επιτελεία που επεξεργάζονται το νέο εκλογικό νόμο, μακριά πάντως από το αίτημα για απλή αναλογική που να αποτυπώνει γνήσια τη λαϊκή βούληση''.

    Ο ΛΟΓΟΣ προσθέτει ότι ''αποκλείει το ενδεχόμενο να δοθεί παράταση πέραν της 30ης Ιουνίου στο χρονοδιάγραμμα της ενημέρωσης των εκλογικών καταλόγων ο υπουργός Εσωτερικών Κ. Σκανδαλίδης. Ωστόσο, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο νομοθετικής ρύθμισης σχετικών προβλημάτων''.

    [10] Πολιτικό γραφείο Φασούλα - Επίθεση

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ τονίζει ότι ''με μια χειροβομβίδα της οποίας τον τύπο δεν έχει ακόμη προσδιορίσει η Αστυνομία, η εμφανιζόμενη για δεύτερη φορά οργάνωση ''Λαϊκή Αντίσταση'' ανατίναξε χθες την πόρτα του γραφείου του βουλευτού Πειραιώς του ΠΑΣΟΚ και προέδρου των Ελλήνων ολυμπιονικών Παναγιώτη Φασούλα. Η πόρτα του γραφείου του βουλευτή στον γ' όροφο, πόρτα υψίστης ασφαλείας, σχίσθηκε στα δύο. Είναι η τρίτη μέσα σε ενάμιση χρόνο, επίθεση εναντίον βουλευτή στον Πειραιά''.

    [11] Κυβέρνηση

    Η ΑΥΓΗ αναφέρει ότι ''αποφασισμένος να προχωρήσει σε αποπομπές υπουργών στην περίπτωση που υπάρξει αντιπολιτευτική επιθετική διαφοροποίηση από το κυβενρητικό έργο είναι ο Κ. Σημίτης και όπως επισημαίνουν συνεργάτες του είναι ήδη έτοιμος για ενδεχόμενες αντικαταστάσεις ακόμη και κορυφαίων κυβερνητικών στελεχών''.

    Η Traffic News υποστηρίζει ότι ''εισηγήσεις για σαρωτικό ανασχηματισμό στο άμεσο μέλλον (το αργότερο μέχρι τέλη Ιουλίου) δέχεται-κατά πληροφορίες-από στενούς του συνεργάτες ο Κώστας Σημίτης, καθώς, όπως εκτιμούν οι υποστηρικτές αυτής της άποψης, μια τέτοια ενέργεια θα μπορούσε να λειτουργήσει ευεργετικά για την κυβέρνηση και να αλλάξει το αρνητικό κλίμα που κυριαρχεί τους τελευταίους μήνες''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) προσθέτει ότι ''στο κλίμα αυτό ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός δέχεται ήδη εισηγήσεις από στελέχη του περιβάλλοντός του για διαγραφή του Θόδωρου Πάγκαλου, ο οποίος θεωρείται πλέον μόνιμη απειλή για το Μαξίμου. Ωστόσο, σε αυτή την κρίσιμη πολιτική συγκυρία για το ΠΑΣΟΚ μια τέτοια εξέλιξη θεωρείται βέβαιο ότι ενέχει υψηλό ρίσκο δεδομένου ότι θα δυσχεράνει περαιτέρω τη θέση του πρωθυπουργού μέσα στο Κίνημα και θα καταστήσει τον Θ. Πάγκαλο αναγνωρισμένο αντίπαλο του Κ. Σημίτη''.

    [12] Κυπριακό

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ σημειώνει ότι ''καταπέλτης εναντίον της Τουρκίας που εμποδίζει την εξεύρεση λύσης στο Κυπριακό, ήταν χθες ο αρμόδιος για τη διεύρυνση επίτροπος Γκίντερ Φερχόιγκεν. Ο κ. Φερχόιγκεν στην παρέμβασή του στο χθεσινό συμβούλιο των ΥΠΕΞ της Κοινότητας στο Λουξεμβρούργο για τη διεύρυνση, παραδέχτηκε ότι ''το κλειδί της λύσης του Κυπριακού βρίσκεται στην Αγκυρα'' και δεν δίστασε να κατηγορήσει ευθέως την τουρκική κυβέρνηση για την αρνητική στάση της απέναντι στις προσπάθειες που καταβάλλουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι για την επίλυση του εσωτερικού πολιτικού προβλήματος της Κύπρου''.

    Η Espresso εκτιμά ότι ''τις αντοχές της Ελλάδας και της Κύπρου και όλους τους πιθανούς τρόπους αντίδρασης απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις εξέτασαν χθες από κοινού ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Γιάννος Παπαντωνίου και ο Κύπριος ομόλογός του Σωκράτης Χάσικος σε έκτακτη συνάντησή τους στο Πεντάγωνο''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ αναφέρει ότι ''στη σύνοδο του Συμβουλίου Ασφαλείας στο τέλος του Ιουνίου αναμένεται να ανάψει το πράσινο φως για την ενεργότερη εμπλοκή του ΟΗΕ στις διαδικασίες για τη λύση του Κυπριακού, καθώς όπως αναφέρουν διπλωματικές πηγές, οι ΗΠΑ, η Βρετανία και η Ευρωπαϊκή Ενωση, επιθυμούν ο γενικός γραμματέας του Οργανισμού να προχωρήσει στην υποβολή ιδεών και εγγράφων''.

    [13] Ευρωστρατός

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υποστηρίζει ότι ''ο προεδρεύων του ευρωπαϊκού συμβουλίου Ισπανός υπουργός Γιοζέπ Πίκε δήλωσε ότι έχει γίνει σημαντική πρόοδος στο θέμα του ευρωστρατού. Εξέφρασε δε την ελπίδα ότι θα βρεθεί λύση στη Σεβίλη και έπλεξε το εγκώμιο των κρατών - μελών ιδίως της Ελλάδας για την ευελιξία που επέδειξαν''.

    [14] Δάσκαλοι - Συντάξεις

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι ''σύνταξη στα 55 έτη θα παίρνουν οι δάσκαλοι και οι καθηγητές που διορίστηκαν στο δημόσιο πριν από το 1983 και συμπληρώνουν 30 χρόνια υπηρεσίας -αυτό προβλέπει η ρύθμιση για τη συνταξιοδότηση των εκπαιδευτικών που έχει υπογραφεί από τον υπουργό Οικονομίας κ. Ν. Χριστοδουλάκη''.

    [15] Απεργία - Ασφαλιστικό

    Η ΝΙΚΗ γράφει ότι ''παραλύει σήμερα ολόκληρη η χώρα από την 24ωρη απεργία που κήρυξαν η ΑΔΕΔΥ και η ΓΣΕΕ με αφορμή τη συζήτηση του νομοσχεδίου για το Ασφαλιστικό στη Βουλή, ενώ κινητοποιήσεις έχουν προγραμματιστεί για όλη την εβδομάδα''.

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ, ''η σημερινή απεργία-το τονίζαμε και χθες- είναι τελείως άχρηστη. Το ίδιο το νομοσχέδιο δεν θα επιλύση το Ασφαλιστικό και πέραν αυτού οι πάντες γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται ποτέ να εφαρμοσθή''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ σημειώνει ότι ''με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η συζήτηση του Ασφαλιστικού Νομοσχεδίου που ξεκινά από σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής καθώς η μεν κυβέρνηση θέλει να ''τελειώνει'' με το ''ακανθώδες'' αυτό θέμα πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές, η δε αντιπολίτευση θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να δυσκολέψει την ψήφισή του''.

    [16] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: ''Δοκιμασία της κυβέρνησης! Η σημερινή απεργία είναι το τέλος ή η αρχή νέων πιέσεων''.

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: ''Ράλι ανόδου παντού, πλην Σοφοκλέους. Αναμένεται με ενδιαφέρον η αντίδραση της Αθήνας στην εκτίναξη των διεθνών αγορών''.

    ΚΕΡΔΟΣ: ''Λιμάνι'' των επενδυτών και πάλι τα ομόλογα. Τα αυξημένα επιτόκια και η πτώση των κεφαλαιαγορών οδηγούν τους επενδυτές''.

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ''Ξεκινάει η επιδοτούμενη εκστρατεία στα Βαλκάνια. 1 Ιουλίου εφαρμόζεται ο αναπτυξιακός Ν. 2601/98''.

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: ''Μήλον της Εριδος'' οι αναδοχές των νέων μετοχοποιήσεων. Πόλεμος τραπεζών για τις προμήθειες''.

    [17] Απεργία - Ασφαλιστικό

    Η ΕΞΠΡΕΣ αναφέρει ότι "το τέλος μιας σειράς κινητοποιήσεων για το ασφαλιστικό ή η αρχή μιας παρατεταμένης συνδικαλιστικής πίεσης προς μια κυβέρνηση η οποία θα υπέκυπτε εύκολα σ΄ αυτές. Αυτό είναι το κυρίαρχο ερώτημα για τη μεγάλη σημερινή απεργία στην οποία παρά την αντίθετη επιθυμία της κυβέρνησης, αναγκάστηκαν να συμμετάσχουν τόσο η ΑΔΕΔΥ όσο και η ΓΣΕΕ".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Tuesday, 18 June 2002 - 14:20:21 UTC