Browse through our Interesting Nodes on Social Issues in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 02-07-04

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 04/07/2002
  • [02] Τίτλοι εφημερίδων
  • [03] Ολυμπιακοί Αγώνες 2004
  • [04] Κυπριακό
  • [05] Ελληνοαμερικανικές σχέσεις
  • [06] Χρηματιστήριο-Απώλεια εσόδων
  • [07] Δημοσκόπηση
  • [08] Τρομοκρατία
  • [09] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [10] Δημόσιο χρέος

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 04/07/2002

    Η αποκάλυψη γιάφκας με οπλισμό της "17 Νοέμβρη" και οι έρευνες για την πάταξη της τρομοκρατίας που είναι σε εξέλιξη, η δημοσκόπηση της MRB, το Κυπριακό και η προετοιμασία της Ολυμπιάδας, είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Ρουκέτα στα άδυτα της 17Ν. Στο φως μετά από 27 χρόνια η γιάφκα του τρόμου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Βρέθηκαν οι γιάφκες. Ραγδαίες εξελίξεις στην έρευνα. Φήμες όλη τη νύχτα για συλλήψεις επωνύμων.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Επεσε το λάβαρο της τρομοκρατίας. Συλλήψεις τη νύχτα μελών του ιστορικού πυρήνα της ''17Ν''.

    Η ΑΥΓΗ: Πρώτο πλήγμα κατά της ''17Ν''. Τέσσερις μέρες μετά τον τραυματισμό του Σ. Ξηρού.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Χτύπησε την καρδιά της 17Ν ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Κέρδισε το μεγάλο στοίχημα η κυβέρνηση.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Επιτέλους, βρέθηκαν!... Η σημαία και τα όπλα της ''17Ν''.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Ενα φάντασμα με σάρκα και οστά. Που οδηγεί ο θησαυρός στοιχείων που βρέθηκε στην κεντρική γιάφκα της 17Ν. Απομυθοποίηση της 17 Νοέμβρη;

    ΕΘΝΟΣ: Η αρχή του τέλους. Στόχος τώρα η σύλληψη των 5 ''οπλαρχηγών''. Ιστορικό χτύπημα στην τρομοκρατία.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Το αστέρι της 17Ν την... πάτησε από τα Πατήσια; Χιονοστιβάδα οι αποκαλύψεις-Ανακαλύπτουν την μία γιάφκα μετά την άλλη.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Εφοδος στο αρχηγείο της ''17 Νοέμβρη''. Βρήκαν όλα τα πειστήρια των εγκλημάτων όχι όμως και τους τρομοκράτες.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Βρήκαν τη σημαία, ψάχνουν τον ...ιστό. Τρομοκρατία: Τα 45άρια της οργάνωσης στα χέρια της ΕΛΑΣ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ρουκέτα στην καρδιά της 17Ν. Μετά 27 έτη βρέθηκε στρατηγείο της στο κέντρο της Αθήνας.

    ΕΣΤΙΑ: Η αρχή του τέλους. Ξηλώνεται η ''17 Νοέμβρη''.

    Espresso: Εχουν στο χέρι τον εγκέφαλο και τέσσερις εκτελεστές. Πως οι Αρχές έφτασαν στο στρατηγείο της 17Ν.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Η ''17 Νοέμβρη'' αφοπλίστηκε. Η σύλληψη μελών είναι ο επόμενος στόχος.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Η ΕΛΑΣ στην καρδιά της ''17Ν''. Σε εξέλιξη και περαιτέρω έρευνες.

    ΤΑ ΝΕΑ: Ξηλώνουν τη 17 Νοέμβρη. Χτύπησαν το στρατηγείο. Και η σημαία στα ευρήματα.

    ΝΙΚΗ: Συμφώνησαν στην ... ήττα! Κατώτεροι των προσδοκιών της βάσης του ΠΑΣΟΚ οι κορυφαίοι.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Βουτηγμένα στο αίμα τα κέρδη του κεφαλαίου. Κάθε 36 ώρες σκοτώνεται κι ένας εργάτης.

    Traffic news: ''Βαθύ λαρύγγι'' οδήγησε στην αποθήκη της ''17Ν''. 2ος άνθρωπος του τρόμου άνοιξε το στόμα του και ''δίνει'' τα ευρήματα του Ξηρού.

    Η ΧΩΡΑ: Μιλάνε κι άλλοι στο σκοτάδι. Βρέθηκαν στα Πατήσια η κεντρική αποθήκη της 17Ν, οι ρουκέτες από το Συκούριο και τα όπλα του Βύρωνα.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: ''Ριπές'' αποκαλύψεων για τους τρομοκράτες. Η αστυνομία επέδραμε σε κρυψώνα - Οπλοστάσιο στο κέντρο της Αθήνας.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Ακουμπούν την οργάνωση-φάντασμα. Βρέθηκε το οπλοστάσιο της ''17Ν''.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Τι έκρυβε η γιάφκα της ''17Ν''. Που βρήκαν οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής στην Αθήνα.

    [03] Ολυμπιακοί Αγώνες 2004

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) αναφέρει οτι ''Λάτσης, Κωστόπουλος και Λαμπράκης πέφτουν στη μάχη για τη ''φιλοξενία'' στο Αθήνα 2004!!! Τρεις κοινοπραξίες που ανήκουν στους τρεις ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες επικράτησαν στην πρώτη φάση του διαγωνισμού, η οποία έληξε και είχε προκηρυχθεί από την Οργανωτική Επιτροπή ''Αθήνα 2004'' για την ανάδειξη δύο επίσημων φορέων διαχείρισης του προγράμματος κατοικιών για τη διαμονή θεατών και επισκεπτών κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων''.

    [04] Κυπριακό

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ υποστηρίζει οτι ''δύο ομάδες τεχνοκρατών του ειδικού συμβούλου του ΓΓ του ΟΗΕ Αλβαρο ντε Σότο, μία στην Κύπρο και η δεύτερη στη Νέα Υόρκη, έχουν εργαστεί και ολοκλήρωσαν συνολικό πλαίσιο συμφωνίας καθώς και χωριστά έγγραφα για κάθε πτυχή του Κυπριακού. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η επόμενη κίνηση του Διεθνούς Οργανισμού θα εκδηλωθεί είτε με την επιστροφή του Α. ντε Σότο στη Λευκωσία στις 16 Ιουλίου είτε οριστικά το Σεπτέμβρη και θα εγκαινιάζει την έναρξη για την υποβολή εγγράφων στις συνομιλίες''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ προσθέτει οτι ''αντιφατικά έως επικίνδυνα μηνύματα δίνει η Ευρωπαϊκή Ενωση σε σχέση με την ένταξη της Κύπρου. ενώ εκ μέρους της Κομισιόν (αλλά σε επίπεδο εκπροσώπου Τύπου της) επαναλαμβάνεται οτι το αδιέξοδο στις συνομιλίες Κληρίδη-Ντενκτάς δεν πρόκειται να επηρεάσει τη διεύρυνση, αντιθέτως ήλθε χθες ο πρωθυπουργός της προεδρεύουσας της ''Κοινότητας'' χώρας, της Δανίας, από το βήμα του Ευρωκοινοβουλίου να δηλώσει οτι είναι το Κυπριακό από τα ''βασικά εμπόδια που έχει να αντιμετωπίσει η Προεδρία στο θέμα της διεύρυνσης''.

    [05] Ελληνοαμερικανικές σχέσεις

    Η Espresso εκτιμά οτι ''οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο'', σύμφωνα με εκτίμηση του υπουργού Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Κόλιν Πάουελ. Στο πλαίσιο αυτό, ο επικεφαλής της διπλωματίας των ΗΠΑ επισήμανε ιδιαίτερα το ρόλο του Ελληνα ομολόγου του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ αναφέρθηκε με πολύ θετικά λόγια και στην προσεχή ελληνική προεδρία της ΕΕ, καθώς και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004''.

    [06] Χρηματιστήριο-Απώλεια εσόδων

    Ο ΛΟΓΟΣ γράφει οτι ''απώλειες εσόδων που υπερβαίνουν τα 78,5 εκατ. ευρώ μετράει στο πρώτο εξάμηνο του έτους η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών από τη φορολόγηση των χρηματιστηριακών συναλλαγών, ποσό μειωμένο κατά 42% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι που τα χρηματιστηριακά έσοδα είχαν φθάσει τα 66,71 εκατ. ευρώ''.

    [07] Δημοσκόπηση

    Το ΕΘΝΟΣ ισχυρίζεται οτι ''ύστατο μήνυμα για την κυβέρνηση και τον Κώστα Σημίτη αποτελούν τα αποτελέσματα της εξαμηνιαίας δημοσκόπησης ''ΤΑΣΕΙΣ'' της MRB, που δόθηκαν στη δημοσιότητα χθες, λίγο διάστημα πριν από τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές. Οσο κι αν η δημοσκόπηση έγινε σε ''προηγούμενη φάση'', πριν δηλαδή ''σκάσει'' η υπόθεση της τρομοκρατίας, η οποία δημιουργεί νέο κλίμα και υπό προϋποθέσεις, εάν υπάρξουν αποτελέσματα, μπορεί να δημιουργήσει όρους ανατροπής των σημερινών δεδομένων, καταδεικνύει πως το κυβερνών κόμμα και προσωπικά ο πρωθυπουργός, δεν έχουν άλλο χρόνο στη διάθεσή τους''.

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ σημειώνει οτι ''εμπιστοσύνη στη ΝΔ και στον Κώστα Καραμανλή δείχνουν οι Ελληνες, καθώς όπως προκύπτει από τις εξαμηνιαίες Τάσεις της MRB, οι οποίες δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα δημιουργείται, πλέον, πλειοψηφικό ρεύμα υπέρ της φιλελεύθερης παράταξης στην ελληνική κοινωνία''.

    H Traffic news επισημαίνει οτι ''η εικόνα της ΝΔ έχει βελτιωθεί σε όλους τους τομείς πολιτικής που διερευνά η δημοσκόπηση, με αποτέλεσμα και τα ποιοτικά στοιχεία της να είναι τα καλύτερα που έχουν καταγραφεί για τη ΝΔ στις δημοσκοπήσεις της MRB τα τελευταία χρόνια''.

    Η ΝΙΚΗ τονίζει οτι ''κατώτερα των προσδοκιών της βάσης του κυβερνώντος κόμματος αποδεικνύονται οι κορυφαίοι του ΠΑΣΟΚ, που θέτοντας καθένας εξ αυτών τις προσωπικές του επιδιώξεις υπεράνω της νικηφόρας προοπτικής του Κινήματος, συμφώνησαν, επί της ουσίας, την περασμένη Δευτέρα να αποδεχθούν μοιρολατρικά την επερχόμενη εκλογική ήττα''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ υπογραμμίζει οτι ''η κατακραυγή γι' αυτή την κυβέρνηση και για τον πρωθυπουργό είναι μεγάλη. Ο κ. Σημίτης βρίσκεται στο χειρότερο σημείο που βρέθηκε Ελληνας πρωθυπουργός και αμφισβητείται πανταχόθεν. Δεν τον θέλει η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού''.

    [08] Τρομοκρατία

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι ''χθες το βράδυ η Ελληνική Αστυνομία κατάφερε ένα καίριο πλήγμα στην καρδιά του επιχειρησιακού τμήματος της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν. Οι διωκτικές εντόπισαν σε γιάφκα στα Κάτω Πατήσια σημαντικό τμήμα του οπλοστασίου της την ιστορική σημαία και άλλο πολύτιμο υλικό. Σύμφωνα με αρμόδιο αξιωματούχο ο Σάββας Ξηρός είναι ''ο Νο 1 εκτελεστής της οργάνωσης. Είναι ένας άνθρωπος που έχει ''φάει'' πολλούς''. Αργά χθες το βράδυ έγινε γνωστό ότι είχαν προσαχθεί στο αστυνομικό μέγαρο της λεωφόρου Αλεξάνδρας τουλάχιστον τρεις ύποπτοι για τους οποίους έχουν προκύψει σοβαρά στοιχεία που ενδέχεται να οδηγήσουν στη σύλληψή τους. Πρόκειται για εκτελεστικά όργανα της 17Ν μερικά εκ των οποίων έχουν απασχολήσει και παλαιότερα τις αρχές''.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ προσθέτει ότι ''κατά την έκφραση του υπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Μιχ. Χρυσοχοΐδη ''με την επιχείρηση αφοπλίσθηκε η οργάνωση 17Νοέμβρη'' και ''τώρα όλη προσπάθεια κατατείνει στον εντοπισμό και στη σύλληψη των υπολοίπων μελών της''.

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ γράφει ότι ''το μεγάλο στοίχημα κερδήθηκε. Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης χτύπησε την καρδιά της 17νο΄μεβρη, γεγονός που αναμένεται να προκαλέσει ριζική ανατροπή του πολιτικού κλίματος και ακύρωση των σεναρίων που έφεραν τη χώρα μας να χάνει ακόμα και τη διοργάνωση της Ολυμπιάδας. Ο κύβος για την εξάρθρωση της τρομοκρατίας στη χώρα ερρίφθη''.

    Η ΕΣΤΙΑ αναφέρει ότι ''χθες το βράδυ η Ελληνική Αστυνομία επέτυχε ό,τι δεν είχε κατορθώσει επί 27 ολόκληρα χρόνια. Εντόπισε το στρατηγείο της 17Νοέμβρη. Επίσημη ανακοίνωσις δεν εξεδόθη αλά καθ΄όλες τις πληροφορίες στην οδό Πάτμου 84 στα Κάτω Πατήσια, βρέθηκαν τα πάντα: ρουκέτες, μπαζούκας, οπλισμός, σημαίες, προκηρύξεις κλπ. Και παρ΄ότι δεν είναι γνωστό αν έχουν γίνει συλλήψεις, θεωρείται βέβαιο ότι η 17Νοέμβρη ξηλώνεται''.

    ΤΑ ΝΕΑ τονίζουν ότι ''τρεις συλλήψεις για τις οποίες η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ θεωρεί ότι θα διευρύνουν σημαντικά τον κύκλο των ερευνών για την εξάρθρωση της 17Ν έγιναν χθες το βράδυ σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες. Πρόκειται για τρία πρόσωπα , τα οποία οι διωκτικές Αρχές πιστεύουν με βάση τα στοιχεία που διαθέτουν ότι διαδραμάτισαν κομβικό ρόλο στην οργάνωση''.

    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ΧΩΡΑΣ μέσα στο ισόγειο διαμέρισμα με τα κατεβασμένα ρολά βρισκόταν κάποιο πρόσωπο το οποίο πρόλαβε να φύγει προτού οι δυνάμεις της Αστυνομίας σπεύσουν στο σημείο εκείνο με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η καταδίωξή του τόσο στους γειτονικούς δρόμους όσο και από αέρος με το ελικόπτερο της Αστυνομίας, χωρίς ωστόσο οι έρευνες να καταλήξουν σε κάποιο συγκεκριμένο αποτέλεσμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες''.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ εκτιμά ότι ''άνθρωποι-κλειδιά φαίνεται να αποτελούν για την Αντιτρομοκρατική ο πρώην ιερέας και θαυμαστής του διάσημου επαναστάτη και η γυναίκα που φέρεται να μύησε τον Σάββα Ξηρό στην τρομοκρατία. Ο ηλικιωμένος άνδρας με το ψαρό μαλλί, ηλικίας που υπερβαίνει τα 60 χρόνια πιθανότατα ο αναβάτης μιας μοτοσικλέτας BMW, που προσήχθη άμεσα στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας να έχει ...συνεργαστεί με τον Σάββα Ξηρό''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) τονίζει ότι ''οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία έχει εντοπίσει τον αρχηγό της οργάνωσης - φάντασμα και τέσσερις από τους εκτελεστές της. Οι εξελίξεις τις επόμενες ημέρες αναμένεται να είναι ραγδαίες και όπως εκτιμούν ανώτατοι αξιωματικοί του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. Ο φάκελος της 17Ν αναμένεται να σφραγιστεί οριστικά μέχρι το τέλος καλοκαιριού''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ στο σχόλιό της σημειώνει μεταξύ άλλων ότι ''οι εξελίξεις που σημειώθηκαν χθες στην υπόθεση της 17Ν αποτελούν αντικειμενικά επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας του πολιτικού προϊστάμενου του υπουργού Δημοσίας Τάξεως Μιχ. Χρυσοχοΐδη και επομένης και της κυβέρνησης. Η μεθοδικότητα και ο επαγγελματισμός στις κινήσεις των διωκτικών αρχών είναι αξιοπρόσεκτα. Αφορμή αποτέλεσε βεβαίως ένα τυχαίο κατά τα φαινόμενα περιστατικό πλην όμως η σοβαρότητα και η επιμέλεια με τις οποίες η Αστυνομία ξετύλιξε τον μίτο, αποδεικνύουν ότι μπορούν να προκύψουν σοβαρά αποτελέσματα, όταν υπάρχει σωστός σχεδιασμός''.

    Κατά την ΑΥΓΗ, ''το βέβαιο είναι ότι πρόκειται για το πρώτο πραγματικό πλήγμα κατά της οργάνωσης που επιφέρουν οι αρχές ασφαλείας. Ολα τα προηγούμενα επεισόδια είτε ήταν τυχαίες ''συναντήσεις'' είτε ατυχήματα όπως του Σαββάτου με τον Σ. Ξηρό. Είναι πρόωρο και ανακριβές να μιλήσουμε για εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης. Αν δεν συλληφθεί ο βασικός της πυρήνας, η οργάνωση έστω και ως απειλή θα εξακολουθήσει να υπάρχει''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει ότι ''χωρίς να είμαστε σε θέση να προβλέψουμε τι ακριβώς θα γίνει μπορούμε να υποστηρίξουμε οτι οι ελληνικές αρχές έχουν την πρώτη μεγάλη επιτυχία τους στην πάλι κατά της τρομοκρατίας. Η συνεχής πίεση που ασκούν στους τρομοκράτες, η συνεργασία με τους Βρετανούς και Αμερικανούς ειδικούς και η δημιουργία του κατάλληλου ιδεολογικού , πολιτικού πλαισίου έφεραν ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα. Δημιουργείται σιγά σιγά ένα αίσθημα ασφάλειας και αυτοπεποίθησης καθώς αμφισβητούνται τα θλιβερά ρεκόρ της ελληνικής τρομοκρατίας''.

    [09] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:''Τεχνάσματα τέλος...Η ΕΕ σφράγισε τα "παράθυρα διαφυγής" του δημόσιου χρέους".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:''Πρώτη νίκη της Δημοκρατίας. Ιστορική η χθεσινή ημέρα στη μάχη κατά της τρομοκρατίας".

    ΚΕΡΔΟΣ:''Τρία ισχυρά ονόματα στη φιλοξενία του 2004. Αρχές Σεπτεμβρίου οι ανάδοχοι αναλαμβάνουν τη διαχείριση του πακέτου".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:''2 τρις δρχ "προσθέτει" η ΕΕ στο δημόσιο χρέος. Η EUROSTAT δεν δέχεται τη "δημιουργική λογιστική".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ:''Φουσκώνει" κατά 5 μονάδες το δημόσιο χρέος της Ελλάδας. Εκτοξεύεται στο 105% του ΑΕΠ".

    [10] Δημόσιο χρέος

    Η ΕΞΠΡΕΣ υποστηρίζει ότι "ρεαλιστική απογείωση του δημοσίου χρέους κατά 5,3 εκατοστιαίες μονάδες του ΑΕΠ συνεπάγεται η υποχρέωση της χώρας μας να συμμορφωθεί στην απόφαση της Eurostat για συνυπολογισμό στο χρέος τόσο των προμετόχων όσο και των τιτλοποιήσεων εσόδων. Κατόπιν τούτου, το χρέος της γενικής κυβέρνησης κλιμακώνεται για το 2001 από 99,7% σε 105,0% του ΑΕΠ".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 5 July 2002 - 14:52:49 UTC