Visit the Greek American Educational Public Information System (GAEPIS) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 02-08-29

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 29/08/2002
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Τρομοκρατία
  • [04] Οικονομία
  • [05] Ελλάδα- ΕΕ - Τουρκία
  • [06] Τραμ
  • [07] ΠΑΣΟΚ-Συνασπισμός
  • [08] Εκλογές - Υπερνομαρχίες
  • [09] Ανατιμήσεις - Μέτρα
  • [10] Κυπριακό
  • [11] ΗΠΑ - Πιέσεις - ΔΠΔ
  • [12] ΑΕΙ
  • [13] Βάσεις εισαγωγής
  • [14] Βαμβακοπαραγωγοί -Τιμές
  • [15] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [16] Αγορά-Τιμές

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 29/08/2002

    Οι έρευνες για την τρομοκρατία, οι βάσεις εισαγωγής των υποψηφίων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ, το Κυπριακό και οι ελληνοτουρκικές σχέσεις είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): 10 ''κλειδιά'' για υψηλά ενοίκια το 2004. Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τις μισθώσεις.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Πώς ρυθμίζονται τα χρέη στο ΙΚΑ. Ψηφίστηκε η σχετική τροπολογία.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Διαρκής στόχος η ΝΔ. Από τον Τσουτσουβή στον Κουφοντίνα.

    Η ΑΥΓΗ: Εκβιασμοί ΗΠΑ στους ''15'' για το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο. Η Ουάσιγκτον κουρελιάζει το διεθνές δίκαιο.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Αρχηγός στην ''1η Μάη'' ηγετικό στέλεχος του ΕΛΑ. Εφθασε η ώρα των ''παππούδων'' της τρομοκρατίας.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Η ατζέντα του Γιωτόπουλου. Τηλέφωνα και 250 ονόματα, κυρίως ''αγνώστων'' προσώπων.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Συνεταιρισμοί. Χτίζουν νόμιμα όσοι είναι κοντά σε οικισμούς.

    ΕΘΝΟΣ: ''Ανοιξαν'' οι πόρτες για είσοδο σε ΑΕΙ-ΤΕΙ. 75.952 κέρδισαν το εισιτήριο - οι τελευταίοι με βαθμό 4,69!

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Ο Παύλος Σερίφης καρφώνει μέχρι και ...τη μάνα που τον γέννησε. Καταδότης με τα όλα του, λόγω ευεργετικών διατάξεων.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Δίσκο επαιτείας έβγαλε η κυβέρνηση. Για να καλύψει τις ''μαύρες'' τρύπες στην οικονομία.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Κάτω από τη βάση το 20% των ΑΕΙ-ΤΕΙ. Πανελλαδικές: Εως 4.651 μόρια η πτώση των βάσεων/Μόνο 12 σχολές ανέβηκαν.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Εμείς οι 4 ιδρύσαμε τη 17Ν. Π. Σερίφης: Λάμπρος, Γιάννης, μια Αννα και εγώ.

    ΕΣΤΙΑ: Γνωστός 25 χρόνια ο ''συνιδρυτής''. Τεράστιες ευθύνες της πολιτικής ηγεσίας.

    Espresso: Τα 5 πρόσωπα του ''Λάμπρου''. Τι κρύβει η ατζέντα Γιωτόπουλου. Στόχος τέσσερις δικαστικοί που είχαν ασχοληθεί με υπόθεση της Ωνάση.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Η ιστορία της 17Ν και του Γιάννη Σερίφη. Καταπέλτης η απολογία του εξαδέλφου του Παύλου Σερίφη.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Επεσαν οι βάσεις. Μόνο σε οκτώ τμήματα σημειώθηκε άνοδος.

    ΤΑ ΝΕΑ: Ελεύθερη πτώση των βάσεων ΑΕΙ-ΤΕΙ. Λόγω Μαθηματικών και προφορικών βαθμών.

    ΝΙΚΗ: Παιδεία υπό το μηδέν. 5.000 σε ΑΕΙ-ΤΕΙ με βαθμούς κάτω από τη βάση!

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Κάτω από τη βάση παίρνει η κυβερνητική πολιτική. Δηλώσεις εντυπωσιοθηρίας του υπουργού Παιδείας.

    Traffic News: Τα τηλέφωνα της ατζέντας του Λάμπρου. Συγκλονιστικές αποκαλύψεις- Αναμένονται εξελίξεις.

    Η ΧΩΡΑ: Ολα τα ονόματα της ατζέντας Γιωτόπουλου. Πληροφορίες για αυτοκίνητα και διπλωμάτες που μόνον από ειδικούς διαύλους μπορούσαν να πάρουν.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: ΑΕΙ:Βαθμός 10,3. ΤΕΙ:Βαθμός 7,3! Μεγάλη ''βουτιά'' των βάσεων μέχρι και 2.225 μόρια.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Οι βάσεις για την είσοδο σε ΑΕΙ-ΤΕΙ. Επεσαν σχεδόν σε όλες τις σχολές.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ''Βουτιά'' οι βάσεις σε ΑΕΙ-ΤΕΙ. Η ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας έφερε χαμόγελα.

    [03] Τρομοκρατία

    Η ΕΣΤΙΑ υποστηρίζει ότι ''μπορεί οι διωκτικές αρχές να μην ήξεραν τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο-τον περιβόητο Λάμπρο- αλλά ήξεραν άλλους. Με πρώτο και κυριότερο τον Γιάννη Σερίφη- με το ψευδώνυμο Σαρδανάπαλος- που τώρα προκύπτει ότι ήταν από τους συνιδρυτές της ''17 Νοέμβρη''. Η απολογία του εξαδέλφου του Παύλου Σερίφη μέλους των τεσσάρων που συμμετείχαν στη δολοφονία Ουέλς, δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολιών''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ αναφέρει ότι ''από τον καιρό της δικτατορίας, χρονολογείται η σχέση της οργάνωσης του Κάρλος ''SEPARAT'' με τις ελληνικές τρομοκρατικές οργανώσεις. Για το λόγο αυτό οι έρευνες των αξιωματικών της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας είχαν στραφεί στις αρχές της δεκαετίας του 1970''.

    Η Espresso γράφει ότι ''ο σκοτεινός ρόλος της ΕΥΠ και οι υπόγειες διαδρομές της έρχονται και πάλι στην επιφάνεια με την αποκάλυψη της λίστας προγραφών της ''17Ν''. Σε αυτήν υπάρχουν κοινοί στόχοι που υπήρχαν και σε ύποπτες προκηρύξεις που είχαν βρεθεί στο σπίτι του Κρυστάλλη το 1985 και του τις είχε δώσει ο ισχυρός άνδρας της ΕΥΠ Γιάννης Αλεξάκης''.

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ σημειώνει ότι ''στη λίστα των υψηλόβαθμων μελών του ΕΛΑ, φιγουράρει σύμφωνα με πληροφορίες της ''Α'' ο αρχηγός της 1η Μάη, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο στόχαστρο των Αρχών, η δε σύλληψή του, τοποθετείται στις αμέσως προσεχείς ημέρες. Η υπόθεση ως προς τον συγκεκριμένο ''σημαντικό'' παράγοντα της ελληνικής τρομοκρατίας έχει πλέον ''δέσει'' και δικαστικά πράγμα που λειαίνει απολύτως το έδαφος, προκειμένου ο εν λόγω υποψήφιος τρόφιμος ενός ακόμα ''τρομοκελιού'' των φυλακών Κορυδαλλού να λογοδοτήσει''.

    Η ΧΩΡΑ προσθέτει ότι ''στη ''σκιά'' εξακολουθούν να παραμένουν οι γυναίκες της ''17 Νοέμβρη''. Το μυστήριο γύρω απ΄αυτές συνεχίζει να παραμένει πυκνό για την κοινή γνώμη, αλλά όπως φαίνεται και για τις διωκτικές αρχές. Αδιευκρίνιστη όμως παραμένει και η σχέση αλλά και η γνώση των συντρόφων - των μέχρι τώρα πρωταγωνιστών της υπόθεσης , δηλαδή του Δημήτρη Κουφοντίνα και του Σάββα Ξηρού-της Αλίθια Ρομέρο και της Αγγελικής Σωτηροπούλου''.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ τονίζει ότι ''οι τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της καταπολέμησης της τρομοκρατίας, αντί να απαντήσουν σε ήδη υπάρχοντα ερωτήματα , δημιούργησαν νέα και αυτό επιτείνει τις επιφυλάξεις της ΝΔ για το κατά πόσο η κυβέρνηση επιθυμεί να φτάσει μέχρι το τέλος της υπόθεσης, όπως δεσμεύθηκε ο πρωθυπουργός''.

    [04] Οικονομία

    ΤΟ ΒΗΜΑ υποστηρίζει ότι ''πακέτο 12 μέτρων εισηγήθηκε χθες ο υπουργός Οικονομίας κ. Ν. Χριστοδουλάκης στον πρωθυπουργό κ. Κ. Σημίτη. Σε αυτά περιλαμβάνονται η αύξηση του αφορολόγητου ορίου στα 10.000 ευρώ για τις οικογένειες με τρία παιδιά και η καθιέρωση επιπλέον αφορολογήτου ορίου 5.000 ευρώ για κάθε παιδί πάνω από το τρίτο και αποτελούν τον κόσμο της φορολογικής μεταρρύθμισης''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) αναφέρει ότι ''με τον υφυπουργό Οικονομικών Απ. Φωτιάδη να ''εξομολογείται'' την αγωνία του για την πορεία των εσόδων του προϋπολογισμού και τη ΝΔ να εγκαλεί την κυβέρνηση για την πολιτική των συνεχών φορολογικών επιβαρύνσεων των πολιτών, που στοχεύει μόνο στην εξυπηρέτηση ταμειακών αναγκών, άρχισε χθες στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής η επεξεργασία του νομοσχεδίου για την απλούστευση του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων και του τρόπου απόδοσης ΦΠΑ''.

    [05] Ελλάδα- ΕΕ - Τουρκία

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ σημειώνει ότι ''ο υπουργός Εξωτερικών, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, θα εισηγηθεί αύριο στους 14 ομολόγους του της ΕΕ τον καθορισμό ημερομηνίας έναρξης ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Τουρκία. Είναι το πρώτο βήμα για την κατασκευή ενός ''νέου Ελσίνκι'' με πρωτοβουλία της Αθήνας, χωρίς δεδομένη τη σύμφωνη γνώμη των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων''.

    Σύμφωνα με την ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ,''με πόλεμο που θα συμπαρασύρει και την ΕΕ αν κάνει δεκτή στους κόλπους της την Κύπρο απείλησαν χθες ευθέως τα γεράκια της Αγκυρας. Στην τελετή παραλαβής παράδοσης αρχηγού των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων ο απερχόμενος στρατηγός Χ. Κιβρίκογλου απείλησε ότι αν δεν γίνουν σεβαστά τα συμφέροντα των Τουρκοκυπρίων ''μία περίοδος συνεχούς κρίσης μεταξύ όλων των εδνιαφερομένων μερών, περιλαμβανομένης και της ΕΕ θα καταστεί αναπόφευκτη''.

    [06] Τραμ

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υποστηρίζει ότι''τα 900 πρώτα μέτρα του τραμ στις οδούς Βασ. Ολγας και Αρδηττού είναι έτοιμα γεγονός που ικανοποιεί τον υπουργό Μεταφορών κ. Χρίστο Βερελή που επισκέφθηκε το εργοτάξιο του Ζαππείου. Και ενώ αυτά γίνονται στην Ελλάδα, στην Ιταλία, στην Τοσκάνη, λίγο πιο έξω από τη Φλωρεντία κατασκευάζονται πυρετωδώς τα οχήματα του τραμ. Τον Απρίλιο του 2004 το τραμ της Αθήνας θα λειτουργεί εμπορικά, μεταφέροντας περίπου 80.000 επιβάτες την ημέρα''.

    [07] ΠΑΣΟΚ-Συνασπισμός

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ αναφέρει ότι ''κοινή εμφάνιση πρόκειται να πραγματοποιήσουν αύριο στην Ξάνθη ο γραμματέας της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ Κώστας Λαλιώτης και ο πρόεδρος του ΣΥΝ Νίκος Κωνσταντόπουλος. Στόχος των δύο ανδρών είναι να στηρίξουν τον υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης κ. Γούναρη, ο οποίος είναι στέλεχος του ΣΥΝ. Στην κοινή εμφάνιση του κ. Λαλιώτη και του κ. Κωνσταντόπουλου στην Ξάνθη, βεβαίως δεν μπορούν να αποδοθούν διαστάσεις που δεν έχει. Ταυτόχρονα όμως δεν μπορεί να υποβαθμιστεί η σημασία της, καθώς η στήριξη των κοινών υποψηφίων των δύο κομμάτων (όπως ο κ. Γούναρης στην Ξάνθη) μπορεί να δημιουργήσει ένα θετικότερο κλίμα για το β΄γύρο πολύ περισσότερο καθώς το ΠΑΣΟΚ έχει δεσμευτεί ότι όπου δεν έχει δικό του υποψήφιο τη δεύτερη Κυριακή θα στηρίξει τον υποψήφιο της Αριστεράς''.

    [08] Εκλογές - Υπερνομαρχίες

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι ''τεχνητή όξυνση με επιθέσεις προσωπικά στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ κ. Κ. Λαλιώτη επιδιώκει να δημιουργήσει ο υποψήφιος υπερνομάρχης από την πλευρά της ΝΔ κ .Γιάννης Τζαννετάκος, με στόχο τη συσπείρωση της βάσης της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το ΠΑΣΟΚ πάντως δεν φαίνεται διατεθειμένο να ακολουθήσει το επικοινωνιακό τρικ της Ρηγίλλης και να ενισχύσει έτσι τον κ. Τζαννετάκο στη βάση της ΝΔ όπου έχει και τη βασική του αδυναμία''.

    [09] Ανατιμήσεις - Μέτρα

    H TRAFFIC NEWS γράφει ότι "πετάνε το μπαλάκι ο ένας στον άλλο, ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, για το ύψος των αυξήσεων σε σειρά προϊόντων και υπηρεσιών που 'πυροδοτούν' τον πληθωρισμό, καθώς το υπουργείο Ανάπτυξης έχει επικεντρωθεί στην αναζήτηση των 'ενόχων', ενώ οι επιχειρήσεις αντιτείνουν ότι οι αυξήσεις που πραγματοποιούν δεν ξεπερνούν τον τιμάριθμό".

    [10] Κυπριακό

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ισχυρίζεται ότι "παρά την πολιτική της 'προσέγγισης' που ακολουθούν πειθαναγκαζόμενες από την Ουάσινγκτον η Αθήνα και η Λευκωσία και παρά τις ελπίδες που έντεχνα καλλιεργήθηκαν τον τελευταίο χρόνο για μια λύση του Κυπριακού μέχρι τον Ιούνη του 2002, το πρόβλημα παραμένει σε όλο του το μέγεθος αμετακίνητο βάρος σε κάθε προσπάθεια εξομάλυνσης της κατάστασης στα ελληνοτουρκικά".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) επισημαίνει ότι "πρόταση για να περάσουν στη δικαιοδοσία της Αγκυρας τα θέματα της Αμυνας και των Διπλωματικών Υπηρεσιών του 'ψευδοκράτους' αναμένεται να καταθέσει ο Ραούφ Ντενκτάς, σε περίπτωση ένταξης της Κύπρου στην ΕΕ χωρίς να προηγηθεί λύση του Κυπριακού".

    [11] ΗΠΑ - Πιέσεις - ΔΠΔ

    Η ΑΥΓΗ αναφέρει ότι "αντιδράσεις εκδηλώνονται στον ωμό εκβιασμό που ασκούν οι ΗΠΑ προκειμένου να καταργηθεί πριν ακόμη ιδρυθεί το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, που προβλέπεται να επιλαμβάνεται εγκλημάτων πολέμου. Αύριο συνεδριάζουν για το θέμα οι υπουργοί Εξωτερικών των '15' στο Ελσινορ της Δανίας (την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει ο Γ.Α. Παπανδρέου) και είναι ενδεικτική των ισχυρών αντιδράσεων έναντι των ασφυκτικών πιέσεων των ΗΠΑ. Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες ο Αμερικανός πρεσβευτής στην Αθήνα Τ. Μίλερ έθεσε το θέμα στην ελληνική κυβέρνηση και συγκεκριμένα στον υπουργός αναπληρωτή Εξωτερικών Τάσο Γιαννίτση".

    [12] ΑΕΙ

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ "ευθύνες στην κυβέρνηση για την εκρηκτική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην πανεπιστημιακή κοινότητα εξαιτίας της επίμονης αδιαλλαξίας της, επέρριψε ο πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής, μετά τη συνάντηση που είχε χθες στην Ρηγίλλης με αντιπροσωπεία των Πρυτάνεων των ΑΕΙ".

    [13] Βάσεις εισαγωγής

    Ο ΛΟΓΟΣ εκτιμά ότι "μεγάλη πτώση καταγράφεται στις βάσεις εισαγωγής στα τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε χθες -νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά- το Υπουργείο Παιδείας. Η πτώση σε δεκάδες σχολές ξεπέρασε ακόμη και τις 100 μονάδες, γεγονός το οποίο ερμηνεύεται από το μειωμένο ενδιαφέρον των υποψηφίων για σχολές με χαμηλές προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης".

    Η ΝΙΚΗ προσθέτει ότι "με 'φτηνό εισιτήριο' εισέρχονται χιλιάδες υποψήφιοι στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ, αφού οι βάσεις ακολούθησαν πτωτική πορεία, και είναι ενδεικτικό πως περίπου πέντε χιλιάδες υποψήφιοι θα θεωρούνται επιτυχόντες με βαθμούς κάτω από τη βάση".

    [14] Βαμβακοπαραγωγοί -Τιμές

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υποστηρίζει ότι "η κρίσιμη μέρα για τη φετινή σοδειά βαμβακιού έφτασε. Αύριο το υπουργείο Γεωργίας θα στείλει στην ΕΕ την πρώτη εκτίμηση για το ύψος της παραγωγής βαμβακιού. Τα νούμερα που θα σταλούν θα είναι ο "μπούσουλας" της Διαχειριστικής Επιτροπής κλωστικών ινών, για τον καθορισμό της προκαταβολής που θα παίρνουν οι παραγωγοί όταν παραδίδουν το προϊόν τους. Εν όψει της αυριανής αποστολής των πρώτων στοιχείων, θα γίνει σήμερα το απόγευμα σύσκεψη στο υπουργείο Γεωργίας".

    [15] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:'' Ολίγη'' από μεταρρύθμιση...Χωρίς ουσιαστικές βελτιώσεις οι αλλαγές στη φορολογία''.

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: ''Συμφωνίες κυρίων για τις τιμές, τέλος. Αναζητήστε την αιτία της ακρίβειας αλλού, λένε έμποροι, βιοτέχνες, ΣΕΣΜΕ και ΣΕΛΠΕ''.

    ΚΕΡΔΟΣ: ''Χορός ...διαβόλων στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια. Απογοητευμένοι οι επιχειρηματίες σε Γερμανία-Γαλλία-Ισπανία-Βέλγιο''.

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ''Παγώνουν οι συμφωνίες για πάγωμα των τιμών. Αναμένεται αύξηση του τιμάριθμου τον Αύγουστο''.

    Σημείωση: Η εφημερίδα ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ δεν είχε φθάσει στο ΑΠΕ μέχρι την ώρα αποστολής του δελτίου.

    [16] Αγορά-Τιμές

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ υποστηρίζει ότι ''η διαπίστωση των συνδικαλιστικών οργανώσεων του εμπορίου ότι οι συμφωνίες κυρίων είναι ανεφάρμοστες οδήγησε τον υπουργό Ανάπτυξης κ. Ακη Τσοχατζόπουλο να υιοθετήσει την τακτική του διαρκούς διαλόγου με την αγορά για την αντιστροφή του ανατιμητικού κλίματος''.
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 29 August 2002 - 17:03:01 UTC