Visit the Hellenic Astronomical Society Mirror on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 23 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 02-10-01

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 01/10/2002
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Τρομοκρατία
  • [04] Πληθωρισμός
  • [05] ''Σάμινα''
  • [06] ΕΕ-Ιράκ- Ελλάδα
  • [07] Λαϊκές αγορές- Κινητοποιήσεις
  • [08] Δημοτικές εκλογές
  • [09] Ελλάδα-Εξοπλισμοί
  • [10] Ελλάδα-Οικουμενικός Πατριάρχης-Τουρκία
  • [11] Κυπριακό
  • [12] Χρηματιστήρια
  • [13] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [14] Διεθνή χρηματιστήρια

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 01/10/2002

    Οι έρευνες για την εξάρθρωση των τρομοκρατικών οργανώσεων, οι δημοτικές νομαρχιακές εκλογές, οι κινητοποιήσεις παραγωγών και πωλητών λαϊκών αγορών, το Κυπριακό, η επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη και οι επιπτώσεις στην οικονομία από την κρίση του Ιράκ είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): 14.800 νέες θέσεις εργασίας τον Οκτώβριο. 4 προγράμματα των υπουργείων ΠΕΧΩΔΕ και Εργασίας.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Σε κλοιό η Αθήνα. Αρχισε ο πόλεμος της ντομάτας. Εστησαν μπλόκα οι παραγωγοί. Φόβοι για ελλείψεις και ανατιμήσεις οπωροκηπευτικών.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Οι μνήμες ενώνουν τον Ελληνισμό. Ο Πατριάρχης του Γένους στη μεγάλη εκδήλωση της ''Α''.

    Η ΑΥΓΗ: ''Σταματήστε τον πόλεμο''. Μεγάλες διαδηλώσεις σε Λονδίνο, Ρώμη και Ουάσιγκτον.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: ''ΟΧΙ'' Σημίτη στον πόλεμο. Να ακολουθήσει την θαρραλέα στάση του Σρέντερ. Ισχυροποιεί την θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Κλίμα πανικού στις αγορές. Μαύρο χειμώνα προβλέπουν οι διεθνείς οργανισμοί.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Διορισμοί: Τέσσερα νέα προγράμματα για 14.800 ανέργους. Χρηματοδότηση με 67 εκατομμύρια ευρώ.

    ΕΘΝΟΣ: 5.345 θέσεις στο Δημόσιο ''ανοίγουν'' τον Οκτώβριο. Νέα προκήρυξη: 790 προσλήψεις για ειδικές ομάδες.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Τον αγκάλιασε σύσσωμη η πολιτική ηγεσία. Συγκινητικές εκδηλώσεις αγάπης και στήριξης στον Πατριάρχη.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: 14.800 θέσεις εργασίας σχετικές με το περιβάλλον. Μέχρι το τέλος Νοεμβρίου δημοσιοποιούνται όλες οι προκηρύξεις.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Το πρόγραμμα για 4.605 θέσεις στο Δημόσιο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: ''Λαϊκή'' έκρηξη. Μπλόκα μετ' επεισοδίων στα φορτηγά που μεταφέρουν τρόφιμα.

    ΕΣΤΙΑ: Αξιόπιστη η δημοσκόπησις. Σαφέστατες τάσεις κατέγραψε η MRB.

    Espresso: Ακόμα δεν πιστεύω οτι είναι τρομοκράτες τα αδέλφια μου. Μιλάει η άγνωστη αδελφή των Ξηρών.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Σε ελεύθερη πτώση. Τα ευρωπαϊκά Χρηματιστήρια δεν άντεξαν. Μειωμένα κέρδη, καθυστέρηση ανάκαμψης.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Κλειστές επ' αόριστον. Μπλόκα στις εθνικές οδούς προκειμένου να μην διακινηθούν οπωροκηπευτικά.

    ΤΑ ΝΕΑ: Πανελλήνιες εξετάσεις 2003: Με 3 αλλαγές η εξεταστέα ύλη.

    ΝΙΚΗ: Στο ''κόκκινο'' οι αγορές. Δυσοίωνες προβλέψεις του ΔΝΤ για την παγκόσμια οικονομία.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Συμπαιγνία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ στις εκλογές της 13ης Οκτώβρη. Δημοσκοπήσεις - Υπόγειες συναλλαγές - Εκβιασμοί - Ρουσφέτια.

    Traffic news: Στήνουν πάλι δίκη για τους σατανιστές. 10 χρόνια μετά το άγριο έγκλημα. Δικαστήριο διατάσσει να ερευνηθεί αν η Μαργέτη και ο Δημητροκάλης συμμετείχαν στις δολοφονίες.

    Η ΧΩΡΑ: Ο Στάθης Παναγούλης χθες στο ALTER: Η ''20η Οχτώβρη'' μας κάλεσε στη δίκη του Σερίφη.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: ''Κίτρινη κάρτα'' στην ελληνική οικονομία. Αμφιβάλλει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για το ποσοστό της ανάπτυξης και η ΕΕ για τα μεγέθη.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Οχι κ. Μπους λένε και οι αγορές. Δραματική πτώση στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια.

    [03] Τρομοκρατία

    Η Espresso γράφει ότι ''τη ''μεγάλη ανατροπή'' στην υπόθεση της 17Ν σχεδιάζει ο ''πολυμήχανος'' ως φαίνεται Σάββας Ξηρός και ο πιστός αδελφός του Χριστόδουλος, ιδαμηνύοντας ορθά-κοφτά ότι πρόκειται να ''αθωώσουν'' τέσσερις συγκρατούμενούς τους!''.

    Η Traffic News αναφέρει ότι ''αποφασισμένος να βγάλει τις έρευνες για την εξάρθρωση και των άλλων τρομοκρατικών οργανώσεων ''1η Μάη'' και ''ΕΛΑ'' είναι ο εισαγγελέας Ιωάννης Διωτης και γι αυτό κάνει ο,τι μπορεί για να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά. Ο εισαγγελέας αναμένεται να επαναλάβει τις επισκέψεις του στον Κορυδαλλό και αυτή την εβδομάδα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να επιδιώξει να συναντηθεί και με τον Σάββα Ξηρό. Αυτή η συνάντηση θα είναι η πρώτη μετά τις απειλές που εκτόξευσε ο τελευταίος εναντίον του κ. Διώτη''.

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ υποστηρίζει ότι ''στη ...''γραμμή Κουφοντίνα'' βαδίζουν πλέον οι αδελφοί Ξηροί, οι οποίοι ετοιμάζονται να πουν στον ειδικό εφέτη - ανακριτή Λεωνίδα Ζερβομπεάκο ''κάναμε λάθος'' σε ό,τι αφορά τους συγκρατούμενους τους Νίκο Παπαναστασίου, Θεολόγο Ψαραδέλη, Διονύση Γεωργιάδη και Ηρακλή Κωστάρη''.

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι ''είκοσι δείγματα DNA και άλλα ''άγνωστα'' πειστήρια των διωκτικών αρχών από επιθέσεις της 17Ν θα αποτελέσουν συγκριτικά στοιχεία για την τεκμηρίωση της εμπλοκής των 17Ν συλληφθέντων στη δράση της οργάνωσης. Οι διωτικές αρχές, πέρα από τα ευρήματα στις δύο γιάφκες της οργάνωσης στην Κυψέλη και στο Παγκράτι και του δείγματος αίματος του Σάββα Ξηρού στην επίθεση κατά της κατοικίας του γερμανού πρεσβευτή, έχουν στη διάθεσή τους τρίχες, αποτσίγαρα αλλά και κομμάτια υφάσματος που έχουν συλλεχθεί από τα σημεία 13 επιθέσεων της 17Ν''.

    Η ΕΣΤΙΑ σημειώνει ότι ''πραγματοποιείται σήμερα το βράδυ στην Αθήνα συγκέντρωσις συμπαραστάσεως στους τρομοκράτες της 17Ν! Επρεπε να το δούμε και αυτό στην παρανοϊκή δημόσια ζωή μας. Γιατί επιτρέπεται η σημερινή προκλητικώτατη συγκέντρωσις; Ποιοί και τι είναι αυτοί που διαδηλώνουν υπέρ των τρομοκρατών; Γιατί για χάρη τους θα αποκεντρωθή το κέντρο της πρωτευούσης; Η κυβέρνησις ώφειλε κατά εφαρμογήν του Συντάγματος και του νόμου να απαγορεύση την συγκέντρωση''.

    [04] Πληθωρισμός

    Ο ΛΟΓΟΣ ισχυρίζεται ότι ''την ανησυχία της κυβέρνησης για την πορεία του πληθωρισμού, εξέφρασε ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Νίκος Χριστοδουλάκης. Οπως δήλωσε ο κ. Χριστοδουλάκης ο πληθωρισμός παραμένει υψηλότερος από τον μέσο όρο της ευρωζώνης, χαρακτήρισε πάντως ''ιδιαίτερα θετικές'' τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας για το 2003''.

    [05] ''Σάμινα''

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ αναφέρει ότι ''εισήγηση ''κόλαφος'' του ανώτατου εισαγγελικού λειτουργού Ευάγγελου Κρουσταλάκη για αναίρεση του υπ. αρ. 71/2002 βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών Αιγαίου που ...''βάφτισε'' τα κακουργήματα ''πλημμελήματα'' στην υπόθεση του πολύνεκρου ναυαγίου του επιβατηγού - οχηματαγωγού ''Εξπρές Σάμινα'' τον Σεπτέμβριο του 2000''.

    [06] ΕΕ-Ιράκ- Ελλάδα

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ γράφει ότι ''στα βήματα του Γερμανού Σοσιαλδημοκράτη πολιτικού θα πρέπει να βαδίσει ο Κώστας Σημίτης. Ο Ελληνας πρωθυπουργός όχι μόνον ως ιδεολογικά και πολιτικά ομογάλακτος με τον Γερμανό ομόλογό του αλλά κινούμενος με γνώμονα το συμφέρον της χώρας, θα πρέπει να υψώσει το πολιτικό του ανάστημα, προς την κατεύθυνση της μη εμπλοκής της Ευρώπης σε ένα νέο πολεμικό τέλμα με θύμα - για μια ακόμη φορά- την παγκόσμια ισορροπία''.

    Το ΕΘΝΟΣ αναφέρει ότι ''με τρία μέτρα απαντά κατ΄αρχήν η κυβέρνηση στην κρίση που αναμένεται να χτυπήσει την οικονομία από τον πόλεμο στο Ιράκ ,τον οποίο ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης θεωρεί ως αναπόφευκτο. Πρώτο μέτρο είναι η συγκράτηση των αυξήσεων τόσο στις τιμές όσο και στους μισθούς. Δεύτερο η περαιτέρω επιτάχυνση του Γ ΚΠΣ. Τρίτο, οι αποφάσεις να προχωρήσουν περαιτέρω οι ιδιωτικοποιήσεις οι οποίες χαρακτηρίζονται ως ο πλέον κρίσιμος παράγοντας στη μείωση του δημόσιου χρέους''.

    Σύμφωνα με την ΑΥΓΗ,''οι εξελίξεις στο Ιράκ και τη Μ. Ανατολή απασχόλησαν χθες ιδιαίτερα το συμβούλιο των ΥΠΕΞ της ΕΕ. Ειδικά για το Ιράκ χωρίς να ληφθεί κάποια συγκεκριμένη απόφαση διαπιστώθηκε μια αδυναμία διαμόρφωσης κοινών ευρωπαϊκών θέσεων''.

    [07] Λαϊκές αγορές- Κινητοποιήσεις

    Η ΧΩΡΑ υποστηρίζει ότι ''η ανευθυνότητα και η ασυνεννοησία μεταξύ των δύο συναρμόδιων υπουργών Οικονομικών και Ανάπτυξης Χριστοδουλάκη και Τσοχατζόπουλου οδήγησε δύο κατά τα άλλα συμπαθείς ομάδες του παραγωγικού ιστού της χώρας, και συγκεκριμένα τους παραγωγούς και τους εμπόρους πωλητές λαϊκών αγορών και τους μεταφορείς σε σύγκρουση χθες το απόγευμα στα μπλόκα που είχαν στήσει και στις δύο εθνικές οδούς, μη επιτρέποντας στα φορτηγά που μετέφεραν οπωροκηπευτικά να περάσουν προς το Λεκανοπέδιο της Αττικής''.

    [08] Δημοτικές εκλογές

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει οτι "τη μεγαλύτερη πανελλαδική κινητοποίηση των τελευταίων χρόνων οργανώνει η Νέα Δημοκρατία εν όψει της αναμέτρησης των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών. Επικεφαλής όλα τα ιστορικά και ηγετικά στελέχη του κόμματος, ενώ ο πρόεδρος κ. Κ. Καραμανλής πραγματοποιεί αύριο περιοδεία στη Θράκη και στη συνέχεια σε Δωδεκάνησα, Ανατολικό Αιγαίο και Πελοπόννησο".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ προσθέτει οτι "δώδεκα μόλις μέρες πριν τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές της 13ης του Οκτώβρη και η δικομματική συμπαιγνία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Οι φραστικές κορόνες δήθεν αντιπαράθεσης για τις προεκλογικές ανάγκες δεν πρέπει να παραπλανήσουν κανέναν. Η "τράμπα" και η συναλλαγή δίνουν και παίρνουν. Η βασική τους έγνοια είναι να μην εκφραστεί η λαϊκή δυσαρέσκεια από την πολιτική που εφαρμόζουν χρόνια τώρα σε κυβερνητικό και αυτοδιοικητικό επίπεδο".

    Τα ΝΕΑ τονίζουν οτι "επίθεση σε όλα τα μέτωπα εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ προκειμένου να καταδείξει στους πολίτες οτι η ψήφος της 13ης Οκτωβρίου δεν μπορεί να αποτελέσει συγχωροχάρτι για όσους προσέβαλαν είτε το δημόσιο αίσθημα, είτε τις πολιτιστικές αξίες του τόπου. Οι υποψήφιοι του κόμματος ανά τη χώρα, αλλά και τα πολιτικά στελέχη, έλαβαν εντολή να αναδεικνύουν περιπτώσεις υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας οι οποίοι με δηλώσεις, πράξεις ή παραλείψεις έπληξαν τα δημοκρατικά αισθήματα του λαού ή προχώρησαν σε ενέργειες που αποτελούν ντροπή για τον σύγχρονο πολιτισμό".

    [09] Ελλάδα-Εξοπλισμοί

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) υποστηρίζει οτι "πάνω από ενάμισι τρις. δραχμές (4 δις. ευρώ) θα κοστίσουν τα επόμενα δύο χρόνια στη χώρα μας τα αμυντικά εξοπλιστικά προγράμματα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε χθες το πρωί ο υπουργός Εθνικής Αμυνας κ. Γιάννος Παπαντωνίου στο συνέδριο του "Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Πολεμικού Υλικού". Το κόστος αυτό για τη χώρα μας είναι δυσβάσταχτο αλλά αναγκαίο, σύμφωνα με Ελληνες αξιωματούχους, από τη στιγμή που η τουρκική απειλή παραμένει και ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκαλέσει θερμό επεισόδιο".

    [10] Ελλάδα-Οικουμενικός Πατριάρχης-Τουρκία

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) εκτιμά οτι "υπέρ της ένταξης της Τουρκίας στην ΕΕ τάχθηκε και ο Οικουμενικός Πατριάρχης, καθώς σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θεωρεί θετική την πρόσφατη απόφαση της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης με βάση την οποία έχει αρχίσει να λειτουργεί, έστω και τυπικά, μηχανισμός επιστροφής ευαγών ιδρυμάτων και περιουσιακών στοιχείων που υπεξαιρέθηκαν αυθαίρετα από τους Ελληνες της Κωνσταντινούπολης. Πάντως, τόσο ο κ. Βαρθολομαίος όσο και ο κ. Σημίτης υπογράμμισαν οτι πρέπει να γίνουν περισσότερα βήματα για την ένταξη της Τουρκίας στην Ευρώπη".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ γράφει οτι "τη θέση της Ελλάδας οτι στηρίζει την ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας, αλλά και οτι απαιτούνται ακόμη σημαντικά βήματα από την Αγκυρα για την εκπλήρωση των κριτηρίων της για προσχώρηση στην ΕΕ, μετέφερε ο πρωθυπουργός κ. Κ. Σημίτης στα μέλη της διοίκησης της Ενωσης Τούρκων Βιομηχάνων και Επιχειρηματιών, που τον επισκέφθηκαν".

    [11] Κυπριακό

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ ισχυρίζεται οτι "ο πρόεδρος της Δημοκρατίας διαβεβαίωσε, με αφορμή την επέτειο της Κυπριακής Ανεξαρτησίας, οτι η Ελλάδα δεν θα φεισθεί αποφασιστικότητας, μέχρι να επιτευχθεί δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού. Νέες προκλητικές δηλώσεις από τον Ραούφ Ντενκτάς".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ σημειώνει οτι "υποστηρίζοντας τις απειλές της με την προοπτική ένταξης της Κύπρου στην ΕΕ, η Τουρκία προχώρησε χθες σε στενότερη συνεργασία με το κατεχόμενο ψευδοκράτος της Κύπρου, επιτρέποντας στους Τουρκοκύπριους να παίρνουν την τουρκική υπηκοότητα και σχηματίζοντας κοινή κοινοβουλευτική επιτροπή για να εξετάσει το ενδεχόμενο "ολοκλήρωσης" δηλαδή προσάρτησης".

    [12] Χρηματιστήρια

    Η ΝΙΚΗ υπογραμμίζει οτι "οι δυσοίωνες προβλέψεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για περαιτέρω ύφεση στην παγκόσμια οικονομία, έδωσαν το τελειωτικό χτύπημα στις αγορές, φέρνοντας στο "κόκκινο" όλα τα διεθνή Χρηματιστήρια, που χθες κατέρρευσαν υπό το βάρος του ΔΝΤ, των πολεμικών σεναρίων για επίθεση εναντίον του Ιράκ, των κακών ειδήσεων για την πορεία της γερμανικής οικονομίας που θεωρείται η ατμομηχανή της ΕΕ, αλλά και της γενικότερης ανησυχίας για τον πληθωρισμό εντός της ευρωζώνης".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ επισημαίνει οτι "πανικός επικράτησε χθες στη Σοφοκλέους, με τον Γενικό Δείκτη Τιμών να "γλυτώνει" στο παραπέντε "βουτιά" στις 1800 μονάδες. Τελικώς ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 1.837,52 αφού μερίδα επενδυτών έσπευσε να εκμεταλλευτεί τα χαμηλά επίπεδα τιμών στα οποία έπεσαν οι περισσότερες μετοχές".

    [13] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: ''Κραχ... αλλά με δόσεις. Η δίνη της οικονομικής κρίσης καταποντίζει τις αγορές".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: ''Θρίλερ στη Wall πανικός στην Ευρώπη. Φόβοι γενίκευσης της χρηματιστηριακής κρίσης".

    ΚΕΡΔΟΣ: ''Μάχη στα δικαστήρια για τους "κόκκινους" κωδικούς. Τα χρέη των επενδυτών προς τις χρηματιστηριακές ξεπερνούν τα 40 δις".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ''Ελλειμμα το "πλεόνασμα" +5,4% το δημόσιο χρέος. Η EUROSTAT αμφισβητεί και αποκαλύπτει".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Ολοκληρώνεται η διόρθωση στα χρηματιστήρια. Δραματική η τελευταία αντίδραση του Σεπτεμβρίου".

    [14] Διεθνή χρηματιστήρια

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ γράφει οτι "Στη "δίνη" ενός προαναγγελθέντος πολέμου φαίνεται οτι έχουν εγκλωβιστεί οι διεθνείς χρηματιστηριακές αγορές - και μαζί με αυτές η Σοφοκλέους - οι οποίες μετά τα λογιστικά σκάνδαλα και τα αρνητικά οικονομικά αποτελέσματα μεγάλων πολυεθνικών, καλούνται να αντιμετωπίσουν σήμερα το ενδεχόμενο μιας σύρραξης στον Περσικό Κόλπο με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για την παγκόσμια οικονομική δραστηριότητα".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Tuesday, 1 October 2002 - 20:14:44 UTC