Read the European Union Resolutions on The Cyprus Problem Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Wednesday, 24 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 03-02-05

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 05/02/2003
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Τρομοκρατία
  • [04] Υπόθεση εκβιασμών
  • [05] Κυπριακό
  • [06] ΚΕΠ
  • [07] Εισοδηματική πολιτική
  • [08] ΕΕ - Ελλάδα - Ιράκ
  • [09] Βουλή-Συζήτηση για διαφθορά
  • [10] "Αθήνα 2004"
  • [11] Ελληνοτουρκικά
  • [12] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [13] Πόθεν έσχες

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 05/02/2003

    Η συζήτηση στη Βουλή για τη διαφθορά, οι έρευνες για την εξάρθρωση της τρομοκρατίας, το Κυπριακό και οι εξελίξεις στο θέμα του Ιράκ είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Πόσο στοιχίζει η νομιμοποίηση των αυθαιρέτων. Την άνοιξη η ρύθμιση για τα πρόστιμα.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Κράτος ρεμούλας. Αγριο σφυροκόπημα του Σημίτη από τον Καραμανλή στη Βουλή.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Ιδού οι φίλοι σας κύριε Σημίτη. Ξέσπασμα Καραμανλή για το κράτος της διαφθοράς.

    Η ΑΥΓΗ: Τη διμέτωπη πόλωση επιλέγει ο Κ. Σημίτης. Για να συγκαλύψει διαπλοκή και διαφθορά.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Πως άρπαξαν τα 11,5 δις. από την ΕΤΒΑ. Ολόκληρο το πόρισμα του ΣΔΟΕ για το πολύκροτο σκάνδαλο.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Η πρώτη ομολογία: Ναι, ήμουν στον ΕΛΑ. Τι δήλωσε κατά την προανάκριση ο συλληφθείς Χρήστος Τσιγαρίδας.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Αποκάλυψη τώρα! Ετσι θα ρίξω τον Σαντάμ. Μιλάει στη ''Β'' ο εκλεκτός των ΗΠΑ που θα διαδεχτεί τον Χουσεϊν.

    ΕΘΝΟΣ: Νυχτερινή βόμβα από τον Τσιγαρίδα. Ομολογία-έκπληξη: Ημουν μέλος του ΕΛΑ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Α... ο Ζακύνθου, καλά... Με το πουλί της Χούντας από πίσω του. Για τις χθεσινές ασυνάρτητες ψευδείς και συκοφαντικές δηλώσεις του, άρχισαν οι αγωγές.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Η ''μαύρη βίβλος'' της διαφθοράς. Οδοστρωτήρας ο Κ. Καραμανλής αποκάλυψε με εμπεριστατωμένα στοιχεία τις κακουργηματικές ευθύνες των κυβερνώντων.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Κατηγορώ Καραμανλή για τη διαπλοκή. Βουλή: Πρωτοφανές ατόπημα Σημίτη με... χαρτιά της 21ης Απριλίου.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: ''Ναι ήμουν'' αλλά ως το 1991. Ανέλαβε πολιτική ευθύνη ο Τσιγαρίδας για τη συμμετοχή του.

    ΕΣΤΙΑ: Καταπέλτης ο Καραμανλής. Κατέδειξε το εύρος της διαφθοράς.

    Espresso: Ηθελε να παντρευτεί 27χρονο η ''Μυρτώ'' του ΕΛΑ. Τι αποκαλύπτει ο πατέρας του και το αφεντικό της.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ομαδικά πυρά κατά διαπλοκής. από Καραμανλή, Παπαρήγα, Κωνσταντόπουλο - Ατόπημα Σημίτη με ''Το Πιστεύω μας'' του Παπαδόπουλου.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Διχογνωμία για την ισχύ του αντιτρομοκρατικού. Απολογούνται σήμερα οι τρεις πρώτοι συλληφθέντες.

    ΤΑ ΝΕΑ: Χρήστος Τσιγαρίδας: Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου. Ημουν στον ΕΛΑ έως και το 1991.

    ΝΙΚΗ: Νεοδεξιά ή ακροδεξιά; Ο Σημίτης έριξε, στη Βουλή, το γάντι στον Καραμανλή.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Αλέκα Παπαρήγα: Σύστημα διαφθοράς και αντιλαϊκών πολιτικών.

    Traffic news: Νότης: ''Γιατί δεν γουστάρω τα ριάλιτι''. Η πρώτη αποκλειστική συνέντευξη του θριαμβευτή του ''Fame Story''.

    Η ΧΩΡΑ: Πέφτει η συμμορία μέσα στις ρεμούλες των τρις. (που άρχισαν να βγαίνουν με ονόματα στον αέρα) και τις λάσπες-σκευωρίες που κατασκευάζουν Χαρ. Τρικούπη-ΕΥΠ. Διαφθορείο η Ελλάς του Σημίτη.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Μίλησε και σηματοδοτούνται εξελίξεις. Ανέλαβε την πολιτική ευθύνη ο Χρήστος Τσιγαρίδας.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Τι ντροπή... Καραμανλής: Διαφθορά παντού - Σημίτης: Είστε ακροδεξιοί.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Ξέσπασμα Καραμανλή: ''Η κυβέρνηση εκτρέφει τη διαφθορά''.

    [03] Τρομοκρατία

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) γράφει ότι ''δώρο για το αντιτρομοκρατικό επιτελείο και τον εισαγγελέα κ. Διώτη αποτέλεσε η μοναδική ομολογία του θεωρητικού ηγέτη του ΕΛΑ Χρήστου Τσιγαρίδα, ο οποίος ανέλαβε αιφνιδιαστικά την πολιτική ευθύνη της συμμετοχής του στην οργάνωση. Μετά την απρόσμενη τροπή, δεν αποκλείεται το κατώφλι της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας να περάσουν δύο ακόμη στελέχη της οργάνωσης των οποίων οι συλλήψεις είχαν ''παγώσει'' προσωρινά καθώς δεν υπήρχαν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία αλλά και ευρήματα. Βέβαια όπως αναφέρουν πηγές της αστυνομίας, ο Χρήστος Τσιγαρίδας αναφέρθηκε μόνο στο πρόσωπό του και δεν κατονόμασε κάποιον από υπόλοιπα στελέχη του ''επαναστατικού συμβουλίου'' που αποφάσιζε για τους στόχους αλλά και την πορεία της οργάνωσης''.

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ υποστηρίζει ότι ''για πρώτη φορά έρχεται στο φως μια συγκλονιστική λεπτομέρεια που δείχνει ως ένα σημείο ότι τα ''ατού '' των διωκτικών υπηρεσιών είναι πολύ περισσότερα από αυτά που ξεγλιστρούν από τις κλειδωμένες πόρτες της ανάκρισης. Το 1996 στην Αίγινα αυτοκτονεί στο κτήμα του ένας ευκατάστατος άντρας ο Ε.Λ. που βρίσκεται κρεμασμένος σε ένα κλαρί ελιάς. Ηταν ηλικίας γύρω στα 50 και ένας από τους ¨''παππούδες'' του ΕΛΑ στους οποίους είχε ζητήσει καταφύγιο ο Κουφοντίνας''.

    Σύμφωνα με τον ΛΟΓΟ, ''αντιγνωμεία παρατηρείται στο νομικό κόσμο με αφορμή τη σύλληψη υπόπτων για συμμετοχή στον ΕΛΑ. Οι αντιδράσεις της υπεράσπισης των κατηγορουμένων δεν περιορίζονται στο ουσιαστικό σκέλος του κατηγορητηρίου εάν οι συλληφθέντες είναι ή όχι μέλη του ΕΛΑ αλλά επεκτείνονται και στο τυπικό, θέτοντας επί τάπητος το ζήτημα της παραγραφής των αδικημάτων''.

    [04] Υπόθεση εκβιασμών

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ αναφέρει ότι ''σε σκληρή κόντρα μεταξύ Αρχιεπισκόπου και των ιεραρχών Θηβών και Ζακύνθου εξελίσσεται η υπόθεση για τους εκβιασμούς Μητροπολιτών από δημοσιογράφους. Στην Αρχιεπισκοπή υπάρχει προβληματισμός για το γεγονός ότι τα γεγονότα καταγγέλλονται τέσσερα χρόνια μετά και βεβαίως υψηλόβαθμα στελέχη του κ. Χριστόδουλου στέλνουν μήνυμα στον Μητροπολίτη Θηβών Ιερώνυμο ότι δεν έχει κλείσει η υπόθεση του μεγάλου οικονομικού σκανδάλου της Εκκλησίας στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται''.

    Η TRAFFIC NEWS γράφει ότι ''οι τέσσερις και πλέον ώρες που ο μητροπολίτης Ζακύνθου Χρυσόστομος κατέθετε ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, δίνουν πλέον άλλη διάσταση στο θέμα των εκβιασμών σαφώς τεράστια αφού σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν από την κατάθεση του μητροπολίτη ο Ζακύνθου έδωσε στον Παπαγγελόπουλο στοιχεία δημοσιογράφων οι οποίοι φέρονται να τον εκβίασαν''.

    [05] Κυπριακό

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ ισχυρίζεται ότι ''έγγραφο με τα θέματα προτεραιότητας για την ελληνοκυπριακή πλευρά θα καταθέσει σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο Πρόεδρος Κληρίδης κατά τη σημερινή νέα συνάντησή του με τον Ραούφ Ντενκτάς στο πλαίσιο των απευθείας συνομιλιών''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ τονίζει ότι ''παγιώνεται η αίσθηση στη Λευκωσία ότι η Αγκυρα δεν προτίθεται να συμφωνήσει σε λύση του κυπριακού προβλήματος πριν από την υπογραφή της συνθήκης προσχώρησης της Κύπρου στην ΕΕ τον Απρίλιο. Συγχρόνως εντείνονται οι ανησυχίες ότι ο χρόνος θα λειτουργεί εις βάρος των ελληνοκυπριακών συμφερόντων δεδομένου ότι τα Ηνωμένα Εθνη στρέφουν τις προσπάθειές τους προς την ικανοποίηση της αμετακίνητης τουρκοκυπριακής πλευράς''.

    [06] ΚΕΠ

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ σημειώνει ότι ''μέχρι το τέλος του 2003 τα Κέντρα θα είναι σε θέση να διεκπεραιώσουν συνολικά χίλιες διοικητικές υποθέσεις ενώ σε τουλάχιστον 100, το κράτος θα αποζημιώνει τον πολίτη σε περίπτωση μη διεκπεραίωσης ενός 60 ημερών. Ωστόσο, από σήμερα οι πολίτες όλης της χώρας θα μπορούν να παραλαμβάνουν συντάξεις, αγροτικές αποζημιώσεις και άλλες συναλλαγές της Αγροτικής Τράπεζας εκεί όπου δεν υπάρχει υποκατάστημα, από τα ΚΕΠ''.

    [07] Εισοδηματική πολιτική

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι ''η εισοδηματική πολιτική της κυβέρνησης για το 2003 ανακοινώνεται σήμερα και προβλέπει αυξήσεις στους βασικούς μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων σε ποσοστό πάνω από 3% καθώς και στις συντάξεις του Δημοσίου σε ποσοστό πάνω από 4%. Προβλέπεται ακόμη καταβολή του μηνιαίου επιδόματος παραγωγικότητας (172 ευρώ =60.000δρχ) σε όσους δημοσίους υπαλλήλους δεν το παίρνουν''.

    [08] ΕΕ - Ελλάδα - Ιράκ

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) γράφει ότι ''Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες κύκλων του Μαξίμου, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας του πρωθυπουργού της Βρετανίας Τόνι Μπλερ με τον Ελληνα ομόλογό του Κώστα Σημίτη, ο Βρετανός αξιωματούχος ενημέρωσε τον Ελληνα πρωθυπουργό ότι κατά τη σημερινή συνεδρίαση στη Νέα Υόρκη θα υπάρξει συμφωνία και για δεύτερο ψήφισμα του ΟΗΕ, το οποίο θα δίνει το πράσινο φως στους Αμερικανούς για τη στρατιωτική επέμβαση στο Ιράκ. Μάλιστα, ο κ. Μπλερ υπογράμμισε στον κ. Σημίτη ότι τόσο ο Γάλλος Πρόεδρος Σιράκ όσο και ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν θα ταχθούν υπέρ ενός δεύτερου ψηφίσματος''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ αναφέρει ότι ''ανοιχτό άφησε ο Γιώργος Παπανδρέου το ενδεχόμενο κοινής πρωτοβουλίας ΕΕ και Αραβικών χωρών για την ειρηνική επίλυση της κρίσης στο Ιράκ. Ο Ελληνας υπουργός Εξωτερικών ολοκλήρωσε τις επαφές του με την πολιτική ηγεσία του Λιβάνου, τελευταίος σταθμός της περιοδείας του στη Μέση Ανατολή''.

    H ESRPESSO τονίζει ότι ''η συνάντηση του επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ με τον Ελληνα υπουργό Εξωτερικών πραγματοποιείται σε μια εξαιρετικά κρίσιμη για τη διεθνή ειρήνη περίοδο και θα είναι ίσως η τελευταία μέχρι την ώρα που η αμερικανική πολεμική μηχανή θα κινηθεί!''.

    [09] Βουλή-Συζήτηση για διαφθορά

    Η ΝΙΚΗ υποστηρίζει οτι "από το προπύργιο της επίθεσης στο χαράκωμα της άμυνας βρέθηκε χθες το βράδυ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κ. Καραμανλής, κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τη διαφθορά, που είχε ζητήσει να διεξαχθεί η ΝΔ. Αιφνιδιάζοντας τον πολιτικό αντίπαλό του, ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης του απέδωσε οτι με την αντιπολιτευτική τακτική που ασκεί το κόμμα του, ανακαλεί μνήμες από τη φρασεολογία που χρησιμοποιούσε η χούντα των συνταγματαρχών".

    Τα ΝΕΑ στο άρθρο τους τονίζουν μεταξύ άλλων οτι "αντί των προτάσεων, γενικόλογες καταγγελίες για σκάνδαλα που έχουν ακουστεί ξανά και ξανά. Αντί των δεσμεύσεων, πολιτικές κορόνες που μόνο την πάταξη της διαφθοράς δεν ευνοούν. Αντί της συναίνεσης, σκηνικό έντασης με προφανείς κομματικές σκοπιμότητες. Οσοι περίμεναν οτι η χθεσινή συζήτηση στη Βουλή θα μπορούσε να αποτελέσει ένα σημαντικό πρώτο βήμα... Για μια συντονισμένη προσπάθεια αντιμετώπισης ενός από τα κορυφαία προβλήματα της χώρας, ασφαλώς απογοητεύτηκαν".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ αναφέρει οτι "οι ακρότητες, η κόπωση και τα ψευτοδιλήμματα πήραν τη θέση της πολιτικής αντιπαράθεσης χτες στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της προς ημερήσιας διάταξης συζήτηση για τη διαφθορά στο δημόσιο τομέα. Το "στίγμα" έδωσε η ομιλία του πρωθυπουργού που θέλησε να υποκαταστήσει την αδυναμία της κυβέρνησης να αντιπαρατεθεί με τη Νέα Δημοκρατία, εξαιτίας της κοινής ρίζας των πολιτικών επιλογών τους, με ακραίες συγκρίσεις των πολιτικών εκφράσεων της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τη Χούντα".

    Η ΑΥΓΗ εκτιμά οτι "τη διμέτωπη πόλωση προς τη ΝΔ, αλλά και προς τον ΣΥΝ, επέλεξε χθες στη Βουλή ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης, στην προσπάθειά του να συγκαλύψει τα εκτεταμένα φαινόμενα διαφθοράς και τις σχέσεις διαπλοκής της εξουσίας με ιδιωτικά συμφέροντα. Επιλέγοντας να μην απαντήσει συγκεκριμένα στις κριτικές απέδωσε στη ΝΔ ταύτιση με το "Πιστεύω" του δικτάτορα Παπαδόπουλου και επιτέθηκε στον πρόεδρο του ΣΥΝ".

    Η ΧΩΡΑ γράφει οτι "η επανίδρυση του κράτους αποτελεί βασική προτεραιότητα για την κυβέρνηση της ΝΔ είπε ο Κώστας Καραμανλής και διεμήνυσε οτι οι διατάξεις που θεσμοθετούν τη διαφθορά και τη διαπλοκή έχουν από εδώ και πέρα περιορισμένο χρόνο ισχύος".

    Η ΕΣΤΙΑ ισχυρίζεται οτι "επί 50 λεπτά της ώρας ο κ. Καραμανλής σφυροκοπούσε χθες στην Βουλή τον κ. Σημίτη. Η μία καταγγελία διεδέχετο την άλλη. Και κάθε μία ήταν σοβαρώτερη της προηγούμενης. Ολες ήταν απόλυτα θεμελιωμένες".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ προσθέτει οτι "συγκλόνισε πραγματικά ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Καραμανλής με την ομιλία του στη Βουλή και τα στοιχεία που κατέθεσε για την έκταση της διαφθοράς και τις ευθύνες των κυβερνώντων. Απέδειξε με στοιχεία οτι η κυβέρνηση στήριξε το κατεστημένο της ασυδοσίας, διαμόρφωσε ένα καθεστώς ατιμωρησίας, έκανε τα παράνομα νόμιμα, θεσμοθέτησε την αδιαφάνεια και έδωσε νομότυπο πλαίσιο στη διαπλοκή".

    [10] "Αθήνα 2004"

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ σημειώνει οτι "αποφασισμένος να επιμείνει στον ουσιαστικό έλεγχο της πορείας του προϋπολογισμού του "Αθήνα 2004" αλλά και να διασφαλίσει οτι η κυβέρνηση θα έχει τον πρώτο λόγο σε όλα τα θέματα που άπτονται της προετοιμασίας των Ολυμπιακών Αγώνων φέρεται ο πρωθυπουργός κ. Κ. Σημίτης. Πάντως, ο κ. Σημίτης δεν επιθυμεί την ευθεία σύγκρουση με την πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Γιάννα Αγγελοπούλου".

    [11] Ελληνοτουρκικά

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ επισημαίνει οτι "σημαίες πολέμου κυματίζουν καθημερινά στον εναέριο χώρο του Αιγαίου. Από τις αρχές του χρόνου μέχρι χθες έχει καταγραφεί ο μεγαλύτερος αριθμός παραβάσεων, παραβιάσεων, παρενοχλήσεων και εμπλοκών από το 1974 και η τουρκική αεροπορία δείχνει να συνεχίζει ακάθεκτη. Ξεπερνώντας κάθε όριο χθες δύο τουρκικά μαχητικά τύπου F-16 παρενόχλησαν ένα ελληνικό αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας τύπου Ρ3 Orion", που εκτελούσε ΝΑΤΟϊκή αποστολή περιπολίας στο νοτιοανατολικό Αιγαίο".

    [12] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: ''Στο απόγειο η διαπλοκή. Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η συζήτηση στη Βουλή".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: ''ΦΑΠ σε όσους δεν έχουν "πόθεν έσχες". Ετήσια καταβολή ειδικού φόρου".

    ΚΕΡΔΟΣ: ''Ο Πάουελ "καίει" τις μετοχές. Παράπλευρες απώλειες στα χρηματιστήρια".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ''Νομοθετική "απαγόρευση" των δημοσίων ελλειμμάτων. Χρυσός κανόνας δημοσιονομικής σταθερότητας".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: ''Ημέρες Πομπηίας βιώνει η ελληνική οικονομία. Καταρρέει το μοντέλο ανάπτυξης της τελευταίας 20ετίας".

    [13] Πόθεν έσχες

    Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ γράφει ότι "ελέγχους "πόθεν έσχες" για εισοδήματα και πολυτελή διαβίωση που δεν δικαιολογούνται από εμφανείς πηγές, προαναγγέλλει ο Ν. Χριστοδουλάκης".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 5 February 2003 - 15:48:55 UTC